💥🌳در مورخه ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ جهت تکمیل و واکاری مابین درختان حاشیه راه مسیر هرسین - پلیس راه تعداد ۳۰۰ اصله نهال از نوع عرعر توسط رئیس و پرسنل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان هرسین غرس گردید.
🌲 روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان هرسین 🌲
⭕️⭕️⭕️ مردم شریف کرمانشاه عجله کنید به شهرداری شهرتون برید یا حتی تماس بگیرید و اعتراض خودتونو برای کاشت درختان بیثمر به گوش مسئولان درخواب وناآگاه خودتون برسونید ،خودتون برای حفظ محیط زیست شهرتون اولین قدم رو بردارید.
#نه به بیثمر
#اری به درختان مثمر
#بیثمر کاری را متوقف کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا نباید تو پارکهای ما پر از درختان میوه باشه؟
چرا درختکاری فقط بیثمر؟
به فکر آیندگان باشیم،درختان مثمر بکاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش_تصویری
#طرح_ثمرات
🌳 اجرای مرحله اول کاشت نهال طرح ثمرات توسط اعضای گروه جهادی شهید محمود رضا بیضائی در شهرستان اسلامشهر.
📆 99/11/24
#پایگاه_حمزه_سیدالشهدا_علیه_السلام
#گروه_جهادی_شهید_بیضایی
#علمی_و_پژوهشی
#حوزه_279_کمیل
#محله_امام_رضا_علیه_السلام
📌 توسعه درختهای #کاج سیاستگذاری غلطی است/چوب #درخت کاج در صنایع کاربرد مناسبی ندارد
🌲 هیچوقت گیاهی زیر درخت کاج رُشد نمیکند چرا که به گفته محققیق این درخت، بارانهای اسیدی دارد.
🌲 چوب درخت کاج شیرهدار است و در صنعت هم کاربرد ندارد: حجت الاسلام ارجمند، با اشاره به اینکه چوب درخت کاج به دلیل شیرهدار بودن، در صنعت هم کاربرد زیادی ندارد، گفت: این درخت یکی از آفریدههای خداست و شکی در این نیست اما درجایی که این همه تنوع درختان مثمره وجود دارد آیا باید درخت کاج گزینه اول باشد؟! چرا شهرداری و منابع طبیعی اصرار به کاشت کاج دارند؟!
🌲 وی در پایان از صرف هزینههای بیت المال توسط دولت برای کاشت درختی که هیچ اولیتی از لحاظ فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ندارد، انتقاد کرده و مدیران را به نهضت احیاء درختان میوه در پارک ها، منابع طبیعی و همه مکان های عام المنفعه دعوت کرد؛ وی همچنین گفت: مدیران عزیز توجه کنند که هیچ آیه و روایتی شما را به کاشت درختان غیر مثمردعوت نکرده و هر چه فضیلت برای کاشت درخت عنوان شده منظور از آیات و روایات، درختان #مثمر بوده است.
#درختکاری
"درخت کاج" بر خلاف باور عمومی فوقالعاده "آببَر و آبدوست" است
رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران با بیان اینکه متاسفانه در ایام خاصی مانند روز درختکاری کمتر از درختان بومی کشورمان استفاده میشود و درخت کاج یا سرو که غیر بومی هستند، کاشته میشود، گفت: "درخت کاج" بر خلاف باور عمومی فوقالعاده "آببَر و آبدوست" است.
• ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۱
• اجتماعی
• محیط زیست
• تهران
هادی کیادلیری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا درباره مضرات کاشت درختهایی مانند کاج و سرو به جای درختان بومی کشورمان اظهار کرد: متاسفانه کاشت درخت کاج در شهری مانند تهران هیچ ثمر و فایده خاصی ندارد؛ درخت کاج با اکوسیستم ما همخوانی ندارد و غیر بومی محسوب میشود.
وی کاشت درخت کاج در سطح وسیع را اشتباهی بزرگ از سوی دستاندرکاران امر دانست و افزود: کاشت این درخت در سطح وسیع بسیار نامناسب است چراکه این درختان گاهاً دچار استرس و بیماری هستند.
رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران تصریح کرد: برف و سرماهای شدید و غیرطبیعی میتواند تمامی کاجهای شهر تهران را از بین ببرد؛ کاشت درختان کاج بهصورت خالص و یکدست، فوقالعاده خطرناک است زیرا در صورت طغیان آفتهای خطرناک تمامی این درختان دچار مشکل میشوند و سیمای شهر نیز نابود خواهد شد.
کیادلیری اظهار کرد: درختان کاج مانند درختان کاجی که در تهران کاشته شده بر خلاف آنچه گفته میشود، فوقالعاده آبدوست و آببَر است و این بهرهبرداری در صورتی انجام میگیرد که ما در کلانشهرها و تهران مشکل کمبود آب را داریم.
وی افزود: گونههای مختلفی از درختان در کشور وجود دارد که میتوان به شناسایی آنها بپردازیم و به جای درختان کاج در شهر تهران استفاده کنیم.
رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران با بیان اینکه کاشت کاج در تهران آن هم در وسعتهای زیاد اصلا صحیح نیست، گفت: ما میتوانیم از هر گونه درختان به اندازه اندک در تهران بکاریم چراکه این رویکرد برای زیبایی دادن به شهر نیز مناسب است.
کیادلیری درباره اینکه چرا مسئولان ذیربط برای کاشت کاج در تهران به شاخصهای غیر بومی نبودن توجهی ندارند، اظهار کرد: یکی از علل کاشت درختان کاج یا سرو به دلیل سبز بودن آنهاست که به هیچ عنوان دلیل قانع کنندهای نیست.
رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران تصریح کرد: متاسفانه در ایام خاصی مانند روز درختکاری کمتر از درختان بومی کشورمان استفاده میشود و در بسیاری از مواقع، درخت کاج یا سرو که غیر بومی هستند، کاشته میشود.
وی تصریح کرد: اصالت درختان کاجی که در تهران کاشته شده به کشور ارمنستان باز میگردد که متاسفانه کاشت آنها همچنان در تهران و برخی کلانشهرها همراه با عوارض بعدی آنها ادامه دارد.
رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران اظهار کرد: درختان کاج با اکولوژیک و اکوسیستم ما سازگار نیست و بسیار آببَر محسوب میشود که امیدواریم در کاشت آنها در مناطق مختلف کشورمان تجدیدنظر شود.
کاشت درخت مثمر(زیتون)در روز پدر
به یاد پدر مرحومشون
#صدقه سبز
🔵۶۲۰۰ نهال مثمر رایگان به نیت شهدای والامقام استان مرکزی توزیع میشود🔵
🔻حسینی مسئول گروه جهادی شهید برونسی در استان مرکزی با اشاره به فعالیتهای این گروه جهادی در آستانه روز درختکاری:
💠قرارگاه جهادی نشا آفتاب با همت جهادگران بسیجی و مشارکت دستگاه های اجرایی و حمایت های بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی تشکیل شده که بنا داریم به نیت شهدای والامقام استان مرکزی ۶۲۰۰ نهال مثمر را در سطح شهرستان های شازند، اراک و ساوه توزیع کنیم که هر نهال به یاد یک شهید والامقام کاشته میشود.
💠یکی از مهمترین اهدافی که در قرارگاه جهادی نشا آفتاب دنبال میکنیم راه اندازی نهضت مردمی و جهادی کاشت درختان مثمر بومی برای بهبود معیشت خانوادهها در قالب طرح توزیع رایگان نهال مثمر است که البته آثار و برکات و اهداف دیگری نیز در کنار آن دنبال خواهد شد
توزیع نهال درختان مثمر در شهرستان لردگان آغاز شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لردگان از آغاز توزیع نهال درختان مثمر دراین شهرستان خبر داد.
توزیع نهال درختان مثمر در شهرستان لردگان آغاز شد
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، عطاخالدی اظهار داشت: توزیع انواع نهال درختان مثمر شامل گردو ، سیب، زردآلو، بادام ، هلو ، شلیل ، گیلاس، گلابی و به در شهرستان لردگان آغاز شد.
خالدی تاکیدکرد: بهرهبرداران و یا متقاضیان احداث باغ باید به این نکته مهم توجه داشته باشند که نهال مورد نیاز خودرا از جاهایی تهیه کنند که این نهالها دارای گواهی بهداشت و یا سلامت ،شناسهدار و دارای لیبل باشند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لردگان در پایان خاطر نشان کرد: این شهرستان دارای یک محل توزیع نهال درختان مثمر در ابتدای بلوار پرستار در کنار مرکز خدمات جهاد کشاورزی بخش مرکزی شهرستان لردگان است.
💢 درختان بومی کُنار ، نارنج و جغ جایگزین درختان غیربومی در فضای سبز دزفول میشوند
🔰به گزارش دزنا، محمد علی دواییفر شهردار دزفول در نشست کارگروه احیای فضای سبز شهرستان دزفول که صبح امروز در سالن جلسات فرمانداری دزفول برگزار شد اظهار کرد : یکی از برنامههای شهرداری دزفول در راستای افزایش سرانه فضای سبز استفاده از درختان بومی است.
🔹وی افزود : چندین گروه مردم نهاد جهت تهیه نهال بومی صدر ( کُنار ) اعلام آمادگی کردهاند و تقریبا بیش از هزار نهال این درخت بومی آماده کاست است اما با مشکل کمبود مکان مواجهه هستیم .
🔹شهردار دزفول اشاره به خدمات شهرداری دزفول در خصوص احیای فضای سبز تصریح کرد : علاوه بر درخت کُنار ، سایر درختان بومی مثمر نظیر نارنج و غیر مثمر جغ که مقاوم به شرایط آب و هوایی به صورت منطقه ای در حال کاشت است.
🔹وی همچنین افزود : متولی جلوگیری از قطع درختان در محدوده شهری ، شهرداری دزفول است لذا قوانین مربوط به قطع درختان از سوی شهر را سختگیرانه تر کرده و اجازه نمیدهیم به صورت غیر برنامهریزی شده درختان داخل شهر قطع شوند.
🔹دواییفر اضافه کرد : به منظور حفظ فضای سبز ، اگر به هر دلیلی نیاز به قطع درخت در منطقه ای باشد ، متولی آن باید ابتدا دو درخت جایگزین آن کاشته و پس از حفظ و داشت آن اجازه قطع درخت به او داده خواهد شد .
🔹وی در خاتمه با اشاره به فصل کاشت درختان گفت : متاسفانه فصل کاشت درختان در دزفول کوتاه بوده و با توجه به اینکه این فصل از فصول خوش آب و هوای منطقه است ، معمولا کاشت درختان به فراموشی سپرده میشود در حالی که فصل گرما کاشت درخت بیفایده است .
🌴🌿جشنواره روز در ختکاری🌿🌴
🔔 به مناسبت روز درختکاری🔔 عکس های زیبایتون رو از کاشت بذر سبزی های قابل استفاده مثل شاهی ، نعنا،ریحون سبز ،بنفش، جعفری، خرفه، و...
کاشت نهال های مثمر رو تا روز جمعه ۱۵ اسفند برام بفرستید🎊
تا در کانال قرار بدیم🌺