eitaa logo
باغ، مزرعه و مرتع قرآنی - روایی(باثمر)
3هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
1.6هزار ویدیو
64 فایل
گروه و کانال ها 🌺خواهران - نجات خوزستان http://eitaa.com/joinchat/4222943247Cb6e77b1ec8 باغ مزرعه مرتع قرآنی @basamar موسسه ثقلین https://eitaa.com/thagalayn مدیر کانال:@saghalin
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا نباید تو پارکهای ما پر از درختان میوه باشه؟ چرا درختکاری فقط بیثمر؟ به فکر آیندگان باشیم،درختان مثمر بکاریم
نامه یکی از دلسوزان محیط زیست برای مدیر عامل شرکتشون👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاشت نخل توسط نگهبان ساختمان بندرعباس
📌 توسعه درخت‌های سیاست‌گذاری غلطی است/چوب کاج در صنایع کاربرد مناسبی ندارد 🌲 هیچوقت گیاهی زیر درخت کاج رُشد نمی‌کند چرا که به گفته محققیق این درخت، باران‌های اسیدی دارد. 🌲 چوب درخت کاج شیره‌دار است و در صنعت هم کاربرد ندارد: حجت الاسلام ارجمند، با اشاره به اینکه چوب درخت کاج به دلیل شیره‌دار بودن، در صنعت هم کاربرد زیادی ندارد، گفت: این درخت یکی از آفریده‌های خداست و شکی در این نیست اما درجایی که این همه تنوع درختان مثمره وجود دارد آیا باید درخت کاج گزینه اول باشد؟! چرا شهرداری و منابع طبیعی اصرار به کاشت کاج دارند؟! 🌲 وی در پایان از صرف هزینه‌های بیت المال توسط دولت برای کاشت درختی که هیچ اولیتی از لحاظ فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ندارد، انتقاد کرده و مدیران را به نهضت احیاء درختان میوه در پارک ها، منابع طبیعی و همه مکان های عام المنفعه دعوت کرد؛ وی همچنین گفت: مدیران عزیز توجه کنند که هیچ آیه و روایتی شما را به کاشت درختان غیر مثمردعوت نکرده و هر چه فضیلت برای کاشت درخت عنوان شده منظور از آیات و روایات، درختان بوده است.
"درخت کاج" بر خلاف باور عمومی فوق‌العاده "آب‌بَر و آب‌دوست" است رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران با بیان اینکه متاسفانه در ایام خاصی مانند روز درختکاری کمتر از درختان بومی‌ کشورمان استفاده می‌شود و درخت کاج یا سرو که غیر بومی هستند، کاشته می‌شود، گفت: "درخت کاج" بر خلاف باور عمومی فوق‌العاده "آب‌بَر و آب‌دوست" است. • ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۱ • اجتماعی • محیط زیست • تهران هادی کیادلیری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا درباره مضرات کاشت درختهایی مانند کاج و سرو به جای درختان بومی کشورمان اظهار کرد: متاسفانه کاشت درخت کاج در شهری مانند تهران هیچ ثمر و فایده خاصی ندارد؛ درخت کاج با اکوسیستم ما همخوانی ندارد و غیر بومی محسوب می‌شود. وی کاشت درخت کاج در سطح وسیع را اشتباهی بزرگ از سوی دست‌اندرکاران امر دانست و افزود: کاشت این درخت در سطح وسیع بسیار نامناسب است چراکه این درختان گاهاً دچار استرس و بیماری هستند. رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران تصریح کرد: برف و سرماهای شدید و غیرطبیعی می‌تواند تمامی کاج‌های شهر تهران را از بین ببرد؛ کاشت درختان کاج به‌صورت خالص و یکدست، فوق‌العاده خطرناک است زیرا در صورت طغیان آفت‌های خطرناک تمامی این درختان دچار مشکل می‌شوند و سیمای شهر نیز نابود خواهد شد. کیادلیری اظهار کرد: درختان کاج مانند درختان کاجی که در تهران کاشته شده بر خلاف آنچه گفته می‌شود، فوق‌العاده آب‌دوست و آب‌بَر است و این بهره‌برداری در صورتی انجام می‌گیرد که ما در کلانشهرها و تهران مشکل کمبود آب را داریم. وی افزود: گونه‌های مختلفی از درختان در کشور وجود دارد که می‌توان به شناسایی آنها بپردازیم و به جای درختان کاج در شهر تهران استفاده کنیم. رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران با بیان اینکه کاشت کاج در تهران آن هم در وسعت‌های زیاد اصلا صحیح نیست، گفت: ما می‌توانیم از هر گونه‌ درختان به اندازه اندک در تهران بکاریم چراکه این رویکرد برای زیبایی دادن به شهر نیز مناسب است. کیادلیری درباره اینکه چرا مسئولان ذیربط برای کاشت کاج در تهران به شاخص‌های غیر بومی نبودن توجهی ندارند، اظهار کرد: یکی از علل کاشت درختان کاج یا سرو به دلیل سبز بودن آنهاست که به هیچ عنوان دلیل قانع کننده‌ای نیست. رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران تصریح کرد: متاسفانه در ایام خاصی مانند روز درختکاری کمتر از درختان بومی‌ کشورمان استفاده می‌شود و در بسیاری از مواقع، درخت کاج یا سرو که غیر بومی هستند، کاشته می‌شود. وی تصریح کرد: اصالت درختان کاجی که در تهران کاشته شده به کشور ارمنستان باز می‌گردد که متاسفانه کاشت آنها همچنان در تهران و برخی کلانشهرها همراه با عوارض بعدی آنها ادامه دارد. رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران اظهار کرد: درختان کاج با اکولوژیک و اکوسیستم ما سازگار نیست و بسیار آب‌بَر محسوب می‌شود که امیدواریم در کاشت آنها در مناطق مختلف کشورمان تجدید‌نظر شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا