eitaa logo
#بصیرت(۱۱)
160 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.6هزار ویدیو
95 فایل
فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد. https://eitaa.com/Basiirat_11
مشاهده در ایتا
دانلود
بابا داشت روزنامه میخوند بچه گفت: بابا بیا بازی! بابا که حوصله بازی نداشت ی تیکه از روزنامه رو ک نقشه دنیا بود رو تیکه تیکه کرد وگفت : فرض کن این پازله...! درستش کن! چند دقیقه بعد بچه درستش کرد, بابا، باتعجب پرسید: توکه نقشه دنیا رو بلد نیستی چطور درستش کردی؟! بچه گفت: آدماي پشت روزنامه رو درست کردم … دنیا خودش درست شد آدمای دنیا که درست بشن... دنیا هم درست میشه ...👌🏻👌🏻👌🏻 مردم و مسئولین ما هم اگه درست بشن اوضاع کشورمون هم درست میشه 👌👌👌 ┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓ ┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛ @basiirat11
🌄 طبق این سند، در خلال مذاکرات منجر به "برجام"، آدرس و مشخصات دقیق رسما در اختیار بیگانگان قرار گرفته است. @basiirat11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نزدیم، زدند که هیچ! مسخره هم می‌کنند! تحویل بگیرید!! ایدی کوهین، عامل سازمان جاسوسی موساد : منتظر موشک های ایران هستیم ولی ایرانی‌ها پاسخی نمی‌دهند! "سخنان ظریف را گوش کنید؛ اگر می گویید (ترور) کار اسرائیل است، بفرما، زودباش جوابمان را بدهید، ما منتظر موشک های ایرانی هستیم؛ عزیزم آن ها تلافی نخواهند کرد؛ آن ها ترسوتر از آن هستند که بخواهند تلافی کنند!"
دوستانی که علاقمند هستند ساعت18:30 ┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥به جهنم که کمرنگم کنند مگر کسانی که پر رنگ هستند چی شدند؟! داریوش ارجمند: بعد از شهادت سردار سلیمانی به منزلشان رفتم؛ مگر می‌شود بی تفاوت بود نسبت به چنین شخصیت هایی؟! 🔻غلط کرد هر کس گفت شهدای هسته‌ای به دنبال آدم کشتن بودند؛ این‌ها نوکران همان کسانی‌اند که سردارمان را ترور کردند 🔻به جهنم که کمرنگم کنند مگر کسانی که پر رنگ هستند چی شدند؟! 🔻بعضی منتظرند ببینند بایدن می‌آید یا ترامپ؛گور پدر همشان ..سگ زرد برادر شغال است!
🚨 ‏اینم پیش بینی جدید آیدی کوهن روزنامه نگار اسرائیلی: 🔻"آرزوی کشتن سید حسن نصرالله و شیخ نعیم قاسم را داریم." 👈مطمئناً توییت رو الکی نزده.
🔴 موش های کثیف اورشلیم به پایان خود سلامی کنید چون وعده خداوند تخطی ناپذیر است 📌 حیوانات وحشی هنگام ترس شروع به سر و صدا می کنند تا شاید شکارچی از شکار کردنشان منصرف شود و این رجزخوانی و دادو فریاد از سر ترس است نه قدرت 📌 اسرائیل می داند به زودی نیروهای برگزیده خداوند برای تنبیه و نابودی آنها طبق وعده خداوند وارد عمل خواهند شد و برای همیشه این قوم ظالم را از صحنه روزگار محو خواهند کرد از این رو همانند فردی که در باتلاقی گیر افتاده است، تقلا می‌کنند ولی نمی دانند هر چه بیشتر تقلا کنند زودتر غرق خواهند شد 🔻منبع: آیات مبارک ۴ تا ۸ و ۱۰۴ سوره ی اسراء
🔶🔸گـفــتـــــ و گـــوے بـــرخـط🔸🔶 مـــذاکـــــره یـــا مـــنــاقــصـه هـمـراه بـا بررسے ابعاد تـرور شـهید فـخـرے زاده 💠بــا حــضــور: دکـتــر سـیـد جـلال حـسیـنـے دکترے عـلوم سـیاسے و مـدرس دانـشـگاه 🗓پـنـجـشـنبـه ساعت ۲۰ 💻 از طـریـق سامانه اسـکای روم 🔸لینک ورود به جلسه مجازی : https://www.skyroom.online/ch/majazi_es/gofteman 🌐کسب اطلاعات بیشتر در ایتا و تلگرام @hybrid_wars
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
! را می‌توان به چند گروه تقسیم کرد که شرح کامل آن به درازا می‌کشد و از محدوده این یادداشت مختصر نیز بیرون است اما در این وجیزه به دو نوع از شایع‌ترین انواع که در عملیات به کار می‌رود، اشاره می‌شود و پرداختن به اصلی‌ترین و نوع نفوذ را که است و شرح مفصلی دارد، به فرصتی دیگر موکول می‌کنیم. و اما، آن دو نوع نفوذ یاد‌شده عبارتند از؛ ۱- که ماموریت آنها، انفجار، ترور، تخریب و...است. این گروه نه فقط هیچ نشانه‌ای که بتواند آنها را فاش کند، از خود بروز نمی‌دهند، بلکه در بسیاری از موارد، خود را کاسه‌های داغ‌تر از آش هم معرفی می‌کنند. به عنوان مثال، عامل نفوذی شوروی سابق که مارکسیست و بی‌دین مطلق بود، در دوران دفاع مقدس، وقتی همراه با برخی از مسئولان و سایر نظامیان در جبهه بود، نیمه شب به گونه‌ای که همراهان متوجه شوند از جای برمی‌خاست و تظاهر به خواندن نماز شب می‌کرد! و یا ، عامل انفجار منجر به شهادت رجائی و باهنر و دستجردی، دو خودکار بیک (که آن روزها یک تومان قیمت داشت) در جیب می‌گذاشت و اصرار داشت بفهماند که یکی از آنها برای امور اداری و بیت‌المال است و دیگری برای مصارف شخصی است! و... شناسایی این طیف با بهره‌گیری از شگردها و ترفندهای اطلاعاتی امکان‌پذیر است. ۲- دستگاه اطلاعاتی دشمن قبل از انجام عملیات و خود به زمینه‌سازی در افکار عمومی و پس از آن به مقدمه‌چینی برای پاک کردن ردپای تروریست‌ها و یا پیشگیری از پیگرد و عملیات متقابل حریف نیاز دارد. اصلی‌ترین محل فعالیت که این ماموریت را برعهده ‌دارند، هستند و یا افرادی که در برخی از مراکز تصمیم‌ساز و سیاست‌پرداز خزیده‌اند. این طیف از نفوذی‌ها، همان‌هایی هستند . گفتنی است که چندین سال قبل (۱۳۷۹) با مشاهده ردپای این طیف در ، به ملامت فرمودند برخی از مطبوعات به پایگاه تبدیل شده‌اند. در آن هنگام آقای یونسی وزیر اطلاعات بود و در مصاحبه‌ای با اشاره به طیف یاد شده، گفت؛ آنها را شناسایی کرده و برخورد می‌کنیم! ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و آب از آب تکان نخورد تا آنکه ده‌ها تن از آنها بعد از انجام ماموریت خود! به آمریکا و اروپا و اسرائیل ‌گریختند. و هم اکنون به مشغولند! ۳- به عنوان مثال -و فقط یک نمونه- می‌توان به افراد و یا رسانه‌هایي اشاره کرد که این روزها و به دنبال جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در به رساندن دانشمند برجسته کشورمان، شهید محسن فخری‌زاده، دقیقاً همان اظهارات و خواسته‌های رسماً اعلام‌شده تابلودار بیرونی را -آگاهانه و یا بی‌آنکه متوجه باشند- بر زبان و قلم دارند ...نباید انتقام گرفت! (یعنی راه ادامه جنایت دشمن را نبندید)! ...‌باید خویشتنداری کرد! (یعنی اجازه بدهید دشمن هر‌چه خواست انجام بدهد و شما فقط تماشاگر باشید)! ... صبر کنید بیاید که جلوی مذاکره گرفته نشود! (یعنی به دشمن اجازه بدهید فاجعه دیگری شبیه برجام به ملت تحمیل کند)! و‌... این طیف که تعدادشان ‌اندک و کم‌شمار است -و برخی از آنها نیز ندانسته آب به آسیاب دشمن می‌ریزند- از همان قماشی هستند که در جریان فتنه ۸۸ از آنها باعنوان بزرگ‌ترین در یاد کرد و شیمون‌پرز اعلام کرد که آنها به نمایندگی از اسرائیل با جمهوری اسلامی درگیرند! شناسایی افرادی که در این جریان خزنده جا‌سازی شده‌اند، دشوار نیست، «وَلَتَعْرِفَنَّهُمْ فِي لَحْنِ الْقَوْل» ... آنها فارسی حرف می‌زنند ولی عبری عمل می کنند.!
‍ 🔴 | ترامپ شکست را رسماً پذیرفت 🔻 | ترامپ شکست در انتخابات را پذیرفت و وعده شرکت در انتخابات ریاست جمهوری 2024 را داد 🗞 رئیس جمهور آمریکا: این یک دوره چهارساله جالب بوده است. می‌خواهیم برای یک دوره چهارساله دیگر تلاش کنیم. شما را ۴ سال دیگر خواهیم دید.