#علامه_طهرانی
✅ اگر به خدا سپردیم...
[میگوید] آقا دوتا اولاد دارم بس است! سهتا دارم بس است! پدرم در آمد! نمیتوانم از عهدۀ خرجشان بر بیایم! اگر انسان بخواهد اتّکا به خودش کند از عهدۀ یکیاش هم برنمیآید، از عهدۀ خودش هم برنمیآید! امّا اگر به خدا بسپرد صد تای آن هم باشد کم است، دویست تای آن هم باشد کم است!
انسان چه میگوید و فکرش کجا است؟! آن خدایی که دارد آسمان را میگرداند، زمین را میگرداند، خورشید را میگرداند، مرّیخ را میگرداند، زُحَل و مشتری و کواکب و أفلاک و سیّارات را میگرداند، ماهیهای دریا [را روزی میدهد]، و اصلاً چه خبرها و چه عجائبالمخلوقاتی هست؛ آنوقت از چهار مثقال برنج یا نیم لیتر شیر برای این بچّۀ معصوم، درِ خزاین او بسته شده است و دیگر نمیتواند به ما روزی بدهد!
📚 مبانی اخلاق در آیات و روایات - جلد یک
#فرزندآوری
#رزاقیت_خداوند
#دوتا_کافی_نیست
#آیت_الله_حائری_شیرازی
✅ تردید نکن...
انسان هرچه برای باسواد شدن فرزندش خرج میکند، باید برای دیندار شدن او هم خرج کند. اگر دینداری خرج داشت، تردید نکن.
اگر شما میخواهید هزینه کنید و هزینه مدرسهای که بچه در آنجا نمازخوان میشود و آدم درستی میشود، دوبرابر هزینه مدرسه دیگر است، باید این هزینه را بدهید.
📚 راه رشد - جلد چهارم
#تربیت_فرزند
احیای پایگاه بسیج و مسجد
در ابتدای انقلاب با توجه به نیاز به بسیج نیروهای داوطلب مردمی برای تسریع در فرآیند عمران و خدمات رسانی به توده محروم سازمان جهاد سازندگی ساخته شدند. با ناامنی خیابانها، کمیته ها برپا شدند، و کمی بعد سپاه و واحد اطلاعات رو ساختند. نهادهای دیگر هم آمدند تا فرمایش امام روی زمین نماند.
با پایان جنگ و تثبیت نظام سیاسی، بیشتر آن نهادها یا ادغام شدند یا عقیم. دیگه آن کارکردهای انگیزشی_مردمی اصلی خود را نمی توانستند با توجه به فضای جدید بازسازی کنند. احیای جمهوری اسلامی، که الان در فترت رفته، به احیای نهادهای مردم پایه انگیزه مند وابسته است. شاید مردمی سازی اقتصاد از درون این کانال عبور کند.
از جمله نهادهایی که الان به مرگ و روزمرگی افتاده پایگاه های محلات هستند. مساجد هم حال و روز خوش قبلی را ندارند. مسجد و پایگاه باید قلب تپنده محله باشند و در حکمرانی محله محور نقش آفرینی اصلی ایفا کنند. مثلا چگونه؟
نهاد با نیاز عمومی می بایست پیوند بخوره وگرنه تبدیل به کالت و سازمان صنفی یا یک حلقه بسته خواهد شد. نیاز فعلی جامعه معیشت خانوارها است. پایگاه ها و مساجد می توانند توانمندسازی خانواده ها را دنبال کنند. ادارات و سازمانهای دولتی و غیردولتی وجود دارند که به دنبال شناسائی نیروی انسانی و شبکه سازی آنها به جهت تعلیم آنها برای اشتغال آفرینی کارآفرینانه (محدود، خانوادگی، شخصی، یا ...) هستند. اینجا می تواند یک مثلث میان مسجد، پایگاه، و موسسه یا اداره کارافرینی شکل بگیرد. وقتی چند نفر توانمند شوند، بقیه که با دیده تردید می نگرند، دنبال آنها خواهند آمد. مسجد و پایگاه اگر مفید باشند نه بلندگوی جناحی، آن وقت بار دیگر به مرکز توجه محله تبدیل خواهند شد.
#حکمرانی_محله_محور
#حکمرنی_مسجد_محور
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
دوره تربیت مربی تئاتر بچه های مسجد
🎭(کارگردانی نمایش)🎭
❗️از سنین ۱۵ سال به بالا
📍آموزش
📍تولید اثر
📍اجرای نمایش
📍حضور در جشنواره
✅معرفی گروه های برتر جهت حمایت های بعدی به ستاد تهران
🔴با حضور یکی از اساتید برجسته تئاتر در ۴ جلسه پایانی آموزش
📢مهلت ثبت نام تا پایان شهریور
ظرفیت محدود
💯لطفا نام و نام خانوادگی کد ملی شماره تماس و نام پایگاه بسیج مسجد محل فعالیت خود را به شماره ۰۹۰۱۶۱۹۴۹۱۲ در پیام رسان های ایتا، بله و تلگرام ارسال نمایید.
📌حوزه هنری استان البرز
هدایت شده از پایگاه بسیج شهید آوینی
#اطلاعیه
#نشست_بصیرتی🌱
🇮🇷سلسله جلسات بصیرتی جهاد تبیین🇮🇷
با محوریت ابعاد مختلف فتنه ۱۴۰۱،
شبهه مرگ مهسا امینی‼️
سخنران:
استاد نیکخواه
زمان و مکان:
یکشنبه ۲۵ شهریور ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد خاتم الانبیاء«ص»
«پایگاه مقاومت بسیج شهید آوینی»
14.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا