❇️ در آستانه انتخابات جريانهاي راديکال و ساختارشکن داخلي و خارجي تلاش ميکنند از فضاي باز سياسي پيش آمده بيشترين بهره را برده و شعارهاي ساختارشکنانهاي را مطرح کنند که معمولاً در فضاي عادي کشور کمتر شنونده دارد.
🔴 طرح ادعاي رفراندوم :
طرح مجدد موضوع رفراندوم، يکي از سناريوهاي جنگ رواني است که باز هم در آستانه انتخابات کليد خورده است. مدتي قبل نشست انتخاباتي اصلاحطلبان برگزار شد و در مصوبه آن شروطي نيز براي شرکت در انتخابات مطرح شد. بخشي از اين مصوبه به راهبردها و رويکردهاي جريان اصلاحات در انتخابات 1400 اختصاص داشت که در بند چهارم آن به نوسازي و بازسازي گفتماني اصلاحطلبان اشاره شده و بر «بازنگري در قانون اساسي و پذيرش رفراندوم به عنوان يک حق ملي و اجراي اصول معطل مانده قانون اساسي در زمينههاي مختلف» تأکيد شده بود.
🔴 حذف انتخابات و انتصابي کردن رياستجمهوري:
يکي از خطوط رسانه طيف راديکال اصلاحطلب، طرح ادعاي انتصابي بودن انتخابات در کشور است که هر از چندگاهي بالاخص در آستانه انتخابات تکرار ميشود. همين خط مدتي است که آغاز شده و اين بار انتخابات 1400 فرصتي براي مانور اين افراد فراهم آورده است.
✅ در مورد ادعاي مطروحه بايد گفت:
👈۱.عدم استقبال گرم مردم از انتخابات اسفندماه 1398، نه به واسطه نظارت شوراي نگهبان، که وابسته به عملکرد جريان پرادعايي است که خود را پيروز انتخابات رياستجمهوري 1392 و 1396، انتخابات شوراي شهر 1396 و مجلس شوراي اسلامي در 1394 ميدانست. طبيعي است که عملکرد ضعيف اين مجموعههاي انتخابي که اتفاقا با اکثريت يافتن اصلاحطلبان شکل گرفته بود، منجر به آن شود که از اميد مردم کاسته شده و حاصل آن کاهش مشارکت مردمي در انتخابات باشند.
👈۲.در شرايط موجود اصلاحطلبان بايد فرافکني کرده و شکست پيشاپيش خود در انتخابات 1400 را به گردن کسي بيندازند. اولين متهم شوراي نگهبان است. آنان تلاش خواهند کرد که شوراي نگهبان را به عنوان يکي از اجزاي ساختار از بالا به پايين نظام مهمترين عامل و مانع موفقيت اصلاحطلبان معرفي کنند! اين در حالي است که از دل همين شوراي نگهبان بوده که در ادوار انتخابات گذشته افرادي چون سيدمحمد خاتمي، ميرحسينموسوي، هاشميرفسنجاني، مصطفي معين، مهدي کروبي، محمدرضا عارف، حسن روحاني، اسحاق جهانگيري که مهمترين و ممتازترين گزينههاي اصلاحطلبي بودهاند، تأييد صلاحيت شدهاند! خوب است اصلاحطلبان با صراحت اعلام کنند که تا به حال کدام نامزد مورد علاقه آنان در انتخابات رياستجمهوري احراز صلاحيت نشده است!؟
صدای انقلاب شماره 246.mp3
8.09M
#صدای_انقلاب شماره ۲۴۶
📌 تحلیلی بر جریان شناسی تحریم کنندگان انتخابات؟
ماهیت، اهداف و دسته بندی این گروه ها
کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
09.mp3
10.28M
🔰سیاست های دشمنان انقلاب در قبال #انتخابات :
🔻گام اول: تحریم انتخابات.
🔻گام دوم: تخریب چهره های انقلابی.
🔻گام سوم: در ایام نزدیک انتخابات کاندید مطلوب خود را به مردم توصیه می نمایند.
🎥کارشناس مسائل سیاسی:محمود قاسمی
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرنوشت جوانی که دیماه ۹۸ عکس حاج قاسم را در خیابان پاره کرد.
✅ آقای قرائتی مثل همیشه، مطلب زیبایی فرمودند:
🌹 « ... خانه ای که غبار گرفته است را خراب نمی کنند ، تمیز می کنند ... »🌹
ممکنه بی تدبیری برخی مسئولان چهره انقلاب رو غبارآلود کرده باشه ، اما علاجش، رأی ندادن و تخریب انقلاب نیست،
علاجش👈 رأی دادن و رأی صحیح دادن است.
🇮🇷همه باهم برای ایران🇮🇷
✍دکتر #امیرحمزه_مهرابی
🔰رابطه وعدهها و انتظارات
👈کارزار انتخابات به فاز تبلیغات رسیده است و نامزدهای ریاست جمهوری وعدهها و قولهایی برای پس از انتخاب شدنشان میدهند؛ وعدههایی که گاه فقط مصرف انتخاباتی دارد و برخی نامزدها در گرماگرم انتخابات و برای جذب آرای مردم آنها را ردیف کردهاند.
🌀نکات تحلیلی:
❇️ در خصوص وعدههای انتخاباتی چند نکته قابلتأمل است:
1⃣ یکی از شاخصههای نامزد اصلح برای انتخابات ، مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری، اطلاع از اختیارات و مسئولیتهای ریاست جمهوری است. ازجمله مواردی که این شاخص را تبیین میکند، و به عبارتی نشان میدهد که کدام نامزد از منظر این شاخص اصلحتر است، توجه به شعارهای انتخاباتی است. شعاری که با امکانات و اقتضائات کشور همخوانی ندارد و البته راهکارهای دستیابی و تحقق آن شعار و وعده بهخوبی بیان نمیگردد، نشاندهنده عدم اطلاع نامزد از امکانات، مسئولیتها و مقدورات است.
2⃣ اتفاقی که بخصوص در دو دوره گذشته انتخابات ریاست جمهوری رخداده، آن است که برخی از نامزدها وعدههایی را دادند که باعث افزایش انتظارات مردم شد؛ اما در نقطه مقابل، این وعدهها با واقعیتهای میدان و صحنه عمل، همخوانی نداشت، لذا اتفاق این بود که مردم با این وعدهها و امید به تحقق آنها وارد فضای بعد از انتخابات شدند؛ اما عدم تحقق این وعدهها و شکاف میان انتظارات با واقعیت روز جامعه، باعث تولید سرخوردگی شد؛ واقعیتی که امروز آن را باید بهعنوان یکی از اصلیترین دلایل پایین آمدن مشارکت در انتخابات دانست.
3⃣ وعدههای کاذب، یک شاخص منفی به نام عدم اعتماد در جامعه تولید میکند که نتایج نظرسنجیهای معتبر، آن را بهعنوان یکی از دلایل عدم مشارکت بخشی از جامعه در انتخابات نشان میدهد. وعده حل مشکلات در 100 روز، ایجاد رونق اقتصادی که مردم به یارانه نیازی نداشته باشند و ...، وقتی بیان شد و نمودی پیدا نکرد، بخشی از مردم را نهتنها به صاحب وعده، بلکه به سایر نامزدها نیز بیاعتماد میکند و لذا افکار عمومی تصور میکنند که احتمالاً بقیه نامزدها نیز در بیان وعدهها دروغ میگویند.
👈بنابراین مطالبه بیان وعدههای واقعی و مبتنی بر مقدورات و ارائه منابع و راهکارهای تحقق آن میبایست مدنظر مردم و رسانهها باشد؛ امری که باعث میشود فضای انتخاباتی از احساسات به سمت منطق انتخاب درست حرکت کند.
#مصطفی_برزکار
💠 همتی شفاف سازی کند؛
تیم تورم ساز در محکمه اقتصاد
✍ محمد ایمانی
🔹حجم نقدینگی در ابتدای دولت روحانی در سال 92، حدود 430 هزار میلیارد تومان بود و با 1100 هزار میلیارد تومان افزایش، به در پایان سال 96 و آغاز سال 97، حدود 1520 هزار میلیارد تومان در پایان سال 96 رسید.
♦️اما پس از روی کار آمدن آقای همتی در بانک مرکزی، رقم مذکور به 3700 هزار میلیارد تومان رسیده، که افزایش سه و نیم برابری به نسبت سال 97 و هفت برابری به نسبت سال 92 را نشان می دهد.
🔹طبق گزارش اردیبهشت ماه بانک مرکزی، میزان نقدینگی در سال 99، معادل 40/6 درصد، یعنی بالغ بر یکهزار هزار میلیارد تومان افزایش داشته است. به واسطه همین افزایش سرسام آور نقدینگی، برآورد یک مرکز تحقیقاتی وابسته به وزارت کار و رفاه نشان میدهد، احتمالا نرخ تورم در مرداد ماه به ۴۵ درصد خواهد رسید.
♦️طبعا آقای همتی، تنها مقصر این اتفاق نیست و مقصر اصلی، رویه غلط شخص آقای روحانی (به کمک آقای نوبخت در سازمان برنامه و بودجه) است که بنای تصمیمات را بر عدم مدیریت نقدینگی، و پول پاشی برای سر هم بندی وضعیت اقتصادی گذاشته بودند.
🔹در این رویکرد به جای مهار تورم و حمایت از تولید، بنا بر خلق و توزیع پول بی پشتوانه گذاشته می شود که خود موجب افزایش نقدینگی و جا به جایی رکورد های تورمی است
♦️نقش آقای همتی، این بوده که مقاومت قاطع در برابر این سوء تدبیر فاحش نکرده و کج دار و مریز، با فرامین روحانی تا کرده است. او نمی تواند خود را مسلوب الاختیار معرفی کند.
🔹این سوء مدیریت، موجب تحمیل بدهی های هنگفت به دولت آینده شده و به تعبیر اقتصاد دانانی مثل فرشاد مومنی و حسین راغفر -که از کارشناسان حامی دولت روحانی در گذشته محسوب می شدند- "دولت روحانی، #آینده_فروشی کرده است".
♦️تاسف بار تر این که نقدینگی چند برابر شده در این دوره، نه صرف حمایت از تولید و رونق اقتصاد، بلکه غالبا صرف هزینه های جاری شده، یا در خدمت سوداگری و اختلال در نظام توزیع کالا شده هزینه شده است.
🔹بانک مرکزی مسئول اصلی نظام مالی و پولی و بانکی و ارزی کشور است. هر چند که عملکرد دیگر اجزای دولت، از جمله سازمان برنامه و بودجه، و زارتخانه های اقتصاد و صمت و نفت، تاثیر جدی بر شکل گیری نظام اقتصادی تاثیرات می گذارد، اما این بانک مرکزی مسئول است نظام مالی، پولی، بانکی و ارزی کشور است.
♦️اگر دولت به بانک مرکزی، به چشم قلّک و حساب در اختیار خود نگاه کرده و خلق پول و بر برداشت های بی رویه اصرار داشته، این بانک مرکزی است که باید دیدبان و پاسبان سیاست های مالی و بانکی می بوده است. رئیس بانک مرکزی به صرف عضویت در کابینه نمی تواند تسلیم زیاده خواهی بی پایان دولت شود.
🔹آقای همتی اگر موافق این روند مداوم خسارت آفرینی نبود، نباید خواسته های غیر قانونی دولت را امضا و اجرا می کرد؛ باید دستگاه های نظارتی و رسانه ها را در جریان می گذاشت و در صورت ناتوانی برای مقاومت، استعفا می داد. نه این که اجازه دهد رکورد انفجار نقدینگی و تورم حاصل از آن، در دوره مدیریت وی ثبت شود.
♦️اکنون حداقل انتظار از جناب همتی، اولا عذرخواهی و ثانیا شفاف سازی -ولو دیرهنگام- ماجراست تا مردم بدانند تیم روحانی و نوبخت و جهانگیری، به موازات منت گذاشتن و شعار رونق اقتصاد، در واقع مشغول ترتیب دادن کدام بلای خانمان برانداز بوده و چگونه مسیر دولت بعد را مین گذاری کرده اند.
🔹این، یک "محاکمه اقتصادی"، پیش چشم مردمی است که هنوز نمی دانند دولت با کدام برنامه، 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی را با وجود ادعای خالی بودن خزانه، بر باد داد و پس از آن هم مرتکب خلق پول، برداشت های بی رویه و استقراض های بی پشتوانه شد.
اصلاح طلبان در حال بررسی و قانع کردن همدیگر برای یکی از سه راهبرد زیر هستند:
۱ - بیرون کشیدن مهرعلی زاده و همتی از رقابت ها و ترک صحنه از سوی این دو
۲ - رادیکال کردن این دو در صحنه با هدف چالش سازی
۳ -حمایت از همتی و پیروزی احتمالی
💠 #علامه_مصباح_یزدی «رضوان الله علیه»
✍🏻 انجام وظیفه در ایام انتخابات پاداش صدها سال عبادت است...
🔻صدها هزار جوان پاك و مخلص فدا شدند تا این انقلاب به ثمر نشست؛ خدای متعال نیز با عطا كردن نعمت وجود امام خمینی رحمت الله علیه و جانشین شایستهاش ، نعمت را بر ما تمام كرد و امروز این انقلاب در موقعیت حساسی قرار گرفته است.
🔻 شناسایی و انجام وظیفه در روزهای باقی مانده تا انتخابات، می تواند ارزشی بیش از صدها سال عبادت داشته باشد و در مقابل، كوتاهی و اشتباه در این امر ممكن است عقوبتی بیش از گناه صدها سال داشته باشد. لذا باید ارزش و اهمیت هر ساعت و لحظة این روزها را در چنین موقعیت خطیری بدانیم و در انجام وظیفه كوتاهی نكنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دیدن این یک دقیقه، #شورای_نگهبان را بابت ردصلاحیت برخی کاندیداهای ریاست جمهوری تمجید خواهید کرد.
⭕️ خرگوش، لاک پشت و همتی
🔹داستان مسابقه خرگوش و لاک پشت ارزش یادآوری دارد: اطمینان خرگوش از پیروزی قطعی و خواب خرگوشی و برد لاک پشت!
🔹 اصلاح طلبها امیدوارند « همتی » لاک پشتی باشد که این دوره پیروز انتخابات ریاست جمهوری شود، چون :
▪️ آنهایی که ۱۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی از بانک مرکزی گرفته و به هیچ کس حساب پس ندادند ...
▪️۶۷۰۰ نفری که از بانک مرکزی، صدها هزار سکه تمام بهار ۱ و نیم میلیون تومانی دریافت کرده و بعدا دانه ای ۱۰ میلیون تومان فروختند...
▪️آنهایی که در قرمز ترین شرایط بورس ، هفته ای ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود بردند....
و آنهایی که بدون وثیقه هزاران میلیارد تومان از بانکها وام گرفته و پس ندادند..
برای ریاست جمهوری «همتی» لحظه شماری می کنند و حاضرند برای پیروزی او «سلبریتی و شاخ اینستاگرامی» اجاره کنند و کنتراتچی های کلاب هاوس را بخرند! این عده حتی می توانند بزرگان اصلاحات را وادار به حمایت تمام عیار از همتی کنند و مانند سال ٩٢ شبکه رای اصلاحات را درخدمت او قرار داده و درصد رای دهندگان به همتی را از ۴ به ۵١ درصد برسانند و ٨ سال دیگر هم به مکیدن خون ملت را ادامه بدهند.
✳️ اما آگاهی مردم می تواند جلوی این فاجعه را بگیرد و مانع ادامه پیداکردن دولت روحانی شود. مردم باید بدانند هنر همتی، ٣ برابر کردن قیمت ارز و چاپ هزاران میلیارد تومان پول بدون پشتوانه بوده و یکی از مقصران وضعیت فعلی اقتصادی کشور، جناب همتی است و به همین دلیل ایشان باید محاکمه و مجازات شود نه این که به ریاست جمهوری برسد و دلار را به هفتاد یا صد هزار تومان برساند(همان طور که طی دو سال دلار ١٠ هزار تومانی را به ٣٠ هزار تومان رساند).
❇️ رای به همتی= ادامه دولت روحانی
✍ دکتر کوشکی