👆مسعود فرشچی از اعضای منافقین که سالها در رسانه این جماعت برنامه ای تحت عنوان "پیک شادی" را اجرا میکرد و سران نظام را به زعم خویش تمسخر میکرد در بی کسی و تنهایی در بیمارستان آلبانی بابت بیماری حاد خونی به درک واصل شد
فلک زده هر سال میگفت امسال سال آخر نظام است ولی امسال سال آخر خودش بود!
اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُِ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️صفر تا صد اتفاقات دیروز در اصفهان
کشاورزان اصفهانی: ما ضدانقلاب نیستیم
بی بی سی و منوتو رسانه ما نیستند
ما فقط حقمان را می خواهیم
برخی تصاویر دلخراش است
📌 لبنان در آستانه فروپاشی
🔻 لبنان تقریبا به یک کشور جنگزده تبدیل شده است. پول این کشور ۹۰درصد از ارزش خود را از دست داده، بیکاری سر به فلک کشیده و مغازهها و کسبوکارها تعطیل شدهاند. کالاهای وارداتی که روزگاری عادی بودند، کمیاب شدهاند. مردم این روزها در خاموشیهای مکرر عرق میریزند و باید در صفهای طولانی بنزین وقت بگذرانند. کمبود دارو نیز بیداد میکند.
🔻 کشوری که روزگاری قطب فرهنگی و مالی و «عروس» خاورمیانه بود اکنون چنان زمینگیر شده که تاب برخاستن ندارد. لبنان با این وضعیت بحرانی خود اکنون میزبان یکمیلیون آواره سوری هم هست که میتواند بر وسعت بحران در این کشور بیفزاید.
🔻 در داخل لبنان این تصور در حال شکلگیری است که این کشور در حال رسیدن به آخر خط است. بانکجهانی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور کوچک ۶میلیون نفری با کاهش ۴۰ درصدی در سال گذشته به ۳۳ میلیارد دلار رسید در حالیکه این رقم در سال ۲۰۱۸ حدود ۵۵ میلیارد دلار بود.
🔻 بحران لبنان بهدلیل کسریهای گسترده در هزینههای دولت بود که آن را بسیار بدهکار کرد. همچنین دلیل دیگر این بحران، سیاستهای پولی ناپایداری بود که در نهایت فروریخت و بانکها را تا حد زیادی ورشکسته و ارزش پول را ساقط کرد.
🔻 نخستوزیر موقت، هنگام اعلام استعفای کابینه خود در ماه آگوست گذشته، مقصر بسیاری از مشکلات لبنان را «سیستم فساد»ی دانست که نهتنها «ریشههای عمیقی در همه عملکردهای دولت دارد» بلکه در واقع «بزرگتر از دولت» هم هست. همچنین آنقدر قدرتمند است که دولت «نمیتواند با آن مقابله کند یا از شر آن خلاص شود.»
📌دولت آیتالله رئیسی باید در حوزه اقتصادی ۳۰ تصمیم سخت و بحران زا بگیرد
🔹شنیده شده یکی از اقتصاددانان کشور در جمعی خصوصی گفته: در بحث نظام پولی وضع کشور به شدت اسفبار است و تراز بودجه ناتراز است. ناترازيش خیلی عمیق است و باید در این باره تدبیر کرد. کشور با روش های عادی دیگر قابل اداره نخواهد بود. تصمیمهای سخت باید گرفته شود. این تصمیمهای سخت بحران اجتماعی همراه خواهد داشت. یعنی مهمترین وظیفه دولت بعدی این است که بتواند همراهی اجتماعی و اجماع نخبگانی را برای تحول در کشور ایجاد کند. مهمترین نقطه قوت دولت آیتالله رئیسی در این نقطه این است که بتواند با مردم حرف بزند و مردم بفهمند که دلیل این تصمیم سختی که میگیرد چیست؟ نتیجه این تصمیم سخت وضعیتی مانند آبان ۹۸ خواهد بود.
🔹دولت باید حداقل ۳۰ نمونه از این تصمیمات سخت بگیرد!
💢 توافق جدید ایران و آمریکا این بار به خاطر نفت و قیمت بنزین!
🔻 روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به معضلات اقتصادی این روزهای آمریکا، به مهمترین مانع بر سر راه بازیابی اقتصادی آمریکا پس از بحران کرونا یعنی افزایش قیمت نفت و بنزین پرداخت. نیویورک تایمز توضیح داد که به خاطر اختلاف میان اوپک، روسیه و سایر کشورهای صادر کننده نفت بر سر میزان تولید؛ قیمت نفت برای هر بشکه، دیروز سه شنبه 6 جولای به 76.98 دلار رسید که بالاترین قیمت نفت در شش سال اخیر بوده است.
🔻 این افزایش قیمت، روی قیمت بنزین در آمریکا به سرعت تاثیر گذاشت و قیمت هر گالن بنزین در آمریکا به طور متوسط به 3.13 دلار افزایش پیدا کرد که هشت سِنت از ماه پیش بیشتر است. همچنین وزارت انرژی آمریکا پیش بینی کرده است که تولید نفت امسال به 11.1 میلیون بشکه در روز برسد و برای سال 2022 هم پیش بینی تولید 11.8 میلیون بشکه داشته است که باز هم 400 هزار بشکه کمتر از میزان تولید نفت قبل از شیوع بیماری کرونا در سال 2019 خواهد بود.
🔻 نیویورک تایمز پیش بینی کرده که در آینده نزدیک هم اوپک میزان تولید نفت خود را افزایش خواهد داد و هم اینکه انعقاد احتمالی یک توافق هستهای جدید بین ایران و آمریکا و همچنین بهتر شدن روابط آمریکا با ونزوئلا باعث ورود سیل جدیدی از ذخایر انرژی به آمریکا خواهد شد. همچنین در این مقاله تاکید شده که از بین رفتن تحریم ایران به تنهایی باعث افزایش 2.5 تا 3 میلیون بشکه نفت خام به طور روزانه در بازار جهانی خواهد شد که میتواند نقش مهمی در کاهش قیمت بنزین در آمریکا نیز داشته باشد!
⛔️ #خود_کشی سیاسی و فرار رو به جلوی #پزشکیان از #خیانت دوستان
🔻پزشکیان در اظهار نظری گفته است روحانی باید همه چیز را افشا کند و به مردم بگوید قدرت در حکومت در دست یک دولت پنهان زیر امر رهبر است که مدیر واقعی کشور میباشد و قدرت را به دست دارد، این اظهارات در حالی است که هشت سال ناکارآمدی و بی تدبیری دولت حسن روحانی با تمام اختیارات بر همگان آشکار شده است و مردم در حال لحظه شماری برای خلاصی از این دولت ناکارآمد هستند
🔻به گفته رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، برخی از مشکلات اصلی معیشتی و اقتصادی در دولت حسن روحانی عمدی بوده است
🔻 آقای پزشکیان امروز زمان پاسخگویی به ملت است و دیگر این حرف ها برای مردم رنگی ندارد و منتظر باشید که محاکمه عوامل دخیل در این بی تدبیری ها در دولت حسن روحانی که معیشت مردم را گرو گرفتند، فرا رسیده است و تعفن لاشه جریان سیاسی لیبرال و سرمایه دارهای زالو صفت که سال ها به این مردم خیانت کردند بزودی دفن خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سالگرد فتنه١٨تير؛ رهبر انقلاب: اگر عکس مرا هم پاره کردند باید سکوت کنید
🚩 جوان مومن حزباللهی نیرویش را برای مقابله با دشمن حفظ کند
⛔️مولوی عبدالحمید در این روزهای سخت سیستان کجاست؟
روزی بالای کوهی رفت و به جای همدردی با جامعه ادعا کرد، کرونا عذاب الهی است از طرف خداوند که به علت دشنام به صحابه بر شیعیان نازل شده است.
ایام گذشت و با تاسف فراوان خطرناک ترین نوع کرونا در استان سیستان و بلوچستان شیوع پیدا کرد و هر روز جان تعدادی از عزیزان سیستانی از جمله اهلسنت هم وطن ما را میگیرد.
به نظر شما جناب مولوی در حال حاضر کجاست و چه نظری در مورد دیدگاه قبلی خود دارد؟!
✅ نکته :
طبق گزارش رسمی مندرج در کانال آقای عبدالحمید، وی ۷ تیرماه به ترکیه سفر کرده است و تاکنون خبری مبنی بر بازگشت وی منتشر نشده است!
دلیل این سفر تکمیل فرایند درمان سال گذشته وی ذکر شده است!!
معلوم نیست این سفر آنهم در شرایط حادّ کرونا در سیستان و با وجود کادر درمانی مجرب و بینظیر ایران در منطقه، این سفر چه ضرورتی داشته است.
برخی سفر عبدالحمید را به مثابه فرار از شرایط کرونایی و تنها گذاردن مردم نجیب سیستان تلقی کردهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انفجار در نفتکش اماراتی یک روز بعد از اختلافات با ریاض
🔹 به نوشته منابع عربی، این انفجار یک روز پس از درگیری عربستان سعودی و امارات بر سر میزان افزایش صادرات نفت در اجلاس نفتی اوپک پلاس رخ داده است.
🔹 روز گذشته نیز عربستان سعودی برای حمله به عدن و مقابله با جناحهای شورای انتقالی وابسته به امارات، به نیروهای «علی المحسن» چراغ سبز داد.
📍 رونمایی از وزیر خارجه رئیسی؟
👤 حضور علی باقریکنی، معاون امور بینالملل قوهقضائیه در نخستین دیدار دیپلماتیک ابراهیم رئیسی خبرساز شده است. رئیسجمهور منتخب روز پنجشنبه با وزیر خارجه هند در تهران دیدار کرد. در عکسی که از این دیدار منتشر شده، علی باقری در کنار محمدجواد ظریف نشسته و در حال یادداشت مطالبی دیده میشود. عکسی که میتواند مهر تاییدی بر گمانههای روزهای گذشته مبنیبر تصمیم ابراهیم رئیسی برای معرفی او بهعنوان وزیر خارجه آینده ایران باشد.
👤 یکی از دلایل تقویت این گمانه پس از انتشار این عکس، نزدیکی بسیار او به ابراهیم رئیسی بهدلیل انتصابش در قوهقضائیه و ازسوی دیگر نزدیکیاش به سعید جلیلی، دبیر اسبق شورایعالی امنیت ملی در زمان ریاست جمهوری محمود احمدینژاد است که هر دو در کنار هم در برههای هدایت مذاکرات هستهای را برعهده داشتند.
👤 بر همین اساس بسیاری بر این نظرند که ابراهیم رئیسی به همین دلیل او را بهعنوان یکی از اعضای تیم سیاست خارجی خود در دوران انتقال به کمیته «تطبیق متن نهایی توافق احتمالی ایران و گروه ۱+۴» معرفی کرده است.
👤 علی باقریکنی بهعنوان یکی از چهرههای اصولگرا در عرصه سیاست ایران شناخته میشود. او دانشآموخته دانشگاه امام صادق(ع) و فرزند محمدباقر باقریکنی از اعضای مجلس خبرگان رهبری است. همچنین وی دارای نسبت خانوادگی با مقام معظم رهبری است. درواقع برادر علی باقریکنی به نام مصباحالهدی باقریکنی با یکی از دختران مقام معظم رهبری ازدواج کرده است.
👤 باقریکنی به اندازهای به سعیدجلیلی نزدیک است که حتی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ ریاست ستاد انتخاباتی او را برعهده داشت. این دو نفر در جریان مذاکرات هستهای بین سالهای ۸۶ تا ۹۲ زوج همراهی برای یکدیگر در این گفتوگوها بودند؛ زوجی که به نوعی بارها مخالفت خود را با توافق هستهای اعلام کردهاند و حتی پس از توافق هستهای نیز در مخالفت با برجام کوتاه نیامدهاند.
🔴️ طالبان حداکثر ۳۰ درصد جامعه متنوع افغانستان را نمایندگی میکند
✍️ سعدالله زارعی در روزنامه کیهان نوشت
🔹(افغانستان) حدود ۴۰ میلیون نفر جمعیت دارد.
🔹۹۹ درصد مردم آن مسلمانند و در بیش از ده گروه قومی شامل پشتونها، تاجیکها، هزارهها، ازبکها، ایماقها، ترکمنها، بلوچها، پشهایها و سادات قرار دارند.
🔹پشتونها با حدود ۱۶ میلیون نفر، ۳۹/۵ درصد، بزرگترین گروه قومی افغانستان به حساب میآیند
🔹گروه دوم تاجیکها هستند که ۳۲/۵ درصد یعنی حدود ۱۳ میلیون نفر جمعیت دارند و عمدتاً سنی مذهب میباشند
🔹گروه قومی سوم، هزارهها هستند که ۲۰ درصد یعنی حدود ۸ میلیون نفر جمعیت دارند
🔹جمعیت شیعه که حدود ۷ میلیون نفر میباشد، در میان تاجیکها، پشتونها، قزلباشها، سادات، هزارهها و بقیه توزیع شده است.
🔹هیچ قومی در افغانستان وجود ندارد که بتواند ادعا کند اکثریت مطلق جمعیت را داشته و در نتیجه حق دارد حکومت و کشور و سازمانهای آن را در قبضه خود قرار دهد.
🔹البته از نظر مذهبی، با توجه به اینکه بین ۷۵ تا ۸۰ درصد مردم، تابع مذهب حنفی هستند، طبعاً حکومت از نظر قوانین و حقوق اساسی، از اصول این مذهب پیروی میکند. کما اینکه الان هم اینگونه است اما در عین حال این نکته را باید در نظر داشت که تقسیمبندیهای داخلی افغانستان مانند عراق، لبنان و... نه بر مبنای مذهب بلکه بر مبنای قومیت قرار دارد
🔹گروه طالبان [...] حداکثر ۳۰ درصد جامعه متنوع افغانستان را نمایندگی میکند.
🔹طالبان با توجه به صبغه مذهبی و دستور کاری که- تحت عنوان امارت اسلامی- برای خود تعریف نموده است، نمیتواند اقوام غیرپشتون را مخاطب خود داشته باشد.
🔹در میان پشتونها هم سه جریان وجود دارد؛ یک جریان مذهبی سنی که از نظر تعلیمی از مدارس حقانی و... پاکستان تغذیه میشود، یک جریان مذهبی شیعه پشتون و یک جریان غیرمذهبی سنی پشتون که از ایدههای غیرمذهبی جانبداری مینماید. جریان مذهبی اول یعنی طالبان اگر سه چهارم کل پشتونها را هم جذب نماید، ۳۰ درصد یعنی حدود ۱۲ میلیون نفر از مردم افغانستان را نمایندگی مینماید.
🔹«طالبان امروز» اصرار دارد ما قبول کنیم با طالبان گذشته و حکومت مطلوب فعلی آنان با حکومت امارات گذشته، تفاوت بنیادی دارد. ولی روشی که طالبان برای سیطره بر افغانستان در پیش گرفته است، وادارکردن بقیه طوایف و مذاهب به تمکین در برابر سیطره مطلق خود است و این در واقع نوعی جدید از «تمامیتخواهی» این گروه میباشد که اگر بر افغانستان مسلط گردد، قطعاً برای ساکت کردن دیگران دست به سلاح میبرد و به قول و قرارهای فعلی خود پشت میکند.
🔹طالبان دقیقاً به دلیل اینکه نمیتواند بیش از ۳۰ درصد مردم را نمایندگی کند، با برگزاری انتخابات پارلمانی یا ریاستجمهوری موافق نیست
🔹آیا آمریکا نمیدانست که طالب نمیتواند به تنهایی بر افغانستان مسلط شود؟/ آیا از این پس طالبان در نقش گروه نیابتی آمریکا برای مهار مخالفان آمریکا در افغانستان و منطقه عمل خواهد کرد؟/ کیهان
❌ شبهه پر تکرار❌
*رهبر عزیزم جناب آقای خامنه ایی مد ظله العالی . انقلاب درست . دین درست . نظام درست . همه جای خودش شما بفرمایید که ما دقیقاً بر سر چه آرمانی باید ایستادگی و مقاومت کنیم؟*
۴۰۰۰ دزدزاده در انگلیس زندگی میکنند و ایران بزرگترین وارد کنندهٔ *پورشه* (ماشین دزدزادهها) در خاورمیانه است !
طی ۳ ماه *۳۰ میلیارد دلار* از کشور خارج شده که قطعاً «مردمِ عادی» این پول را خارج نکردهاند .
هزاران میلیارد *اختلاس* شده، امّا با غارتگران مثل *تاجِ سر* رفتار میشود !
حالا صحبت از *مقاومت* در برابرِ *«جنگِ سرد»* میشود!
از خطر سلطهٔ *«استکبارِ جهانی»* گفته میشود، آیا با این ساختارِ فاسد چنین مقاومتی ممکن است؟
مردم وقتی *محمدساشاها و عیسی هاشمی* ها (فرزند ابتکار) و *ویلای لواسانِ سردار فیروآبادیها و پرادو سواریِ امام جمعهها* را میبینند ، از خودشان میپرسند *چرا من باید برای آرمانی که نیست، جان بدهم ؟*
مردم وقتی میبینند برادرانِ تمامیِ اعضای *ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی*، پروندهٔ *« فساد اقتصادی »* دارند ، از خود میپرسند *ما دقیقاً بر سر چه آرمانی باید ایستادگی کنیم؟
.... مردم وقتی میبینند با آمدنِ *زلزله*، تمامِ دَم و دستگاهِ حاکمیّت، تنها کاری که از دستش برمیآید *توصیه به خواندن آیات الکرسی* است!
.... مردمِ ایران عاشق آمریکا نبودند، جمهوری اسلامی آنها را عاشقِ آمریکا کرد، مردم عاشقِ رضا پهلوی نبودند، جمهوری اسلامی آنها را عاشق *خاطرهٔ پهلویها* کرد..... (متن خلاصه شده است)
✅ پاسخ
🔹 همانند اکثر شبهات، این متن مخلوطی از راست و دروغ است؛ « ۴۰۰۰ دزدزاده در انگلیس، بزرگترین وارد کننده پورشه، خروج ۳۰ میلیارد دلار از کشور، ورود مازراتی و بنز و پورشه با ارز دولتی، سفارش به خواندن آیتالکرسی هنگام زلزله، عشق مردم ایران به آمریکا و....» از جملات دروغ، بدون سند و مدرک این نوشته است که سعی شده با همراه کردن برخی اتفاقات ناگوار مشهور در کشور مانند قضیه بابک زنجانی، ویلاهای برخی آقازاده ها در لواسان و...، آن ادعاهای دروغ را موجه و حقیقت نشان دهند.
حقیقت این است که در کشور ما به دلایل گوناگون مشکلات و مفاسدی وجود دارد، اما آنچه در این متن و نوشتههای مشابه القاء میشود، این است که در این کشور بزرگ، پهناور و پر جمعیت همه چیز و همه جا غرق فساد است در حالیکه همهی مثالهای آنها برای مدعای خود ، چند مورد محدود نیز بیش نیست.
قطعاً هرگونه فسادی از جمله فساد اقتصادی، ناپسند است و حتی کم آن نیز زیاد است، اما چرا این انتظار ایجاد میشود که مسئولان جمهوری اسلامی باید معصوم باشند و امکان خطا نداشته باشند؟ مگر فقط این مشکلات و مفاسد در ایران ما اتفاق میافتد؟ در پیشرفته ترین کشورها که امکانات نظارتی زیاد و پیچیدهای دارند هم دائماً دزدی و اختلاس در سطوح مختلف تکرار میشود، چه برسد به نظام اداری و قضایی کشور ما که چنان پوسیده و مربوط به سالها قبل است که علیالقاعده ارقام و تعداد مشکلات باید صدها و هزاران برابر بیشتر بوده باشد.
🔹 آیا این مطالب به این معناست که پس فساد در کشور اشکالی ندارد یا حتی آن را بیشتر کنیم؟ هرگز!! آنچه لازم است بدانیم اینکه
1⃣ اگر در کشور در برابر مشکلات سکوت میشد و اختلاس گران محاکمه و مجازات نمیشدند، این سوال که چرا انقلاب کردیم جا داشت، اما وقتی چنان است که هاضمهی نظام این مفاسد را نمیپذیرد و با آشکار شدن یک فساد با آن مقابله میشود، نشان از مسیر درست انقلاب است
2⃣ نباید با بزرگنمایی مشکلات و همه را به یک چشم دیدن، ذهن و روان مردم را آشفته کرد.
3⃣ القای اینکه «مردم بریده اند و از مقاومت در برابر استکبار یا تلاش برای رسیدن به آرمانهای انقلابی خسته شدهاند» از نوع قیاس به نفس است یعنی کافر همه را به کیش خود پندارد.
4⃣مردم برای طی کردن مسیر طولانی و دشوار برقراری یک کشور مطلوب و پیشرفته به رهبر پاک، ساده زیست و باتقوا نگاه کرده و چند آقازاده بریده و دنیا زده را ملاک خود قرار نداده و نمیدهند.
🛑 *مطالبات اصلاح طلبان از روحانی:*
*رفع حصر، حذف حجاب، کنسرت، موتورسواری زنان و حضورشان در ورزشگاه، پخش ربنای شجریان، مذاکره!*
🛑 *مطالبات اصلاح طلبان از رئیسی:*
*رفع تورم، حل مشکل مسکن و اشتغال و ازدواج، رشد اقتصادی، ریشه کنی فساد اداری و بانکی و رانتخواری، تقویت پول ملی، رونق تولید، کاهش قیمت خودرو و دلار و ...!*
🔴 هوشیاری و صبوری تا رفتن روحانی
♦️ در هوای گرم تیرماه، گرچه خنکای پیروزی مردم بر غربگرایان در انتخابات ریاست جمهوری، ملت ایران را به آینده ای نزدیک، امیدوار ساخته است، اما شواهد قطعی حکایت از آن دارد که جریان هایی در داخل و خارج از کشور، به دنبال انتقام گیری از مردم و تلخ کردن کام آنها همانند سال 88 هستند.
♦️به یکباره کلید زدن قطعی بدون برنامه ی برق در کل کشور، مردم را در اوج گرما وارد شوک عصبی می کند...
♦️ ناکارآمدی دولتی زمینه ساز اعتصاب کارگران و کارکنان پالایشگاه ها و پتروشیمی های کشور می شود؛
♦️عدم ترخیص نهاده های دامی از گمرک و کمبود آن، دامداران و مرغداران را عصبانی و دام های آنها را روانه ی کشتارگاه ها می کند...
♦️قول های بی مبنای مسئولان استانی و کارشکنی آنها در استان های کم آب، کشاورزان و باغداران را به اعتراض های خیابانی وادار نموده است...
♦️موج جدیدی از گرانی های بی سابقه در کالاهای اساسی و ملزومات اولیه ی مردم، عنان مصرف کنندگان را بریده است...
♦️نکته ی مهم اینجاست که تجربه ی فتنه ها و آشوب های چند سال گذشته، گویای این واقعیت است که همواره پشت پرده ی دامن زدن به التهابات و تنش ها، اهداف مهم تری پنهان است:
♦️فتنه ی سال 88، زمینه ساز شروع تحریم های شکننده ی غرب علیه ایران و به زانو درآوردن ملت و فتنه ی سال 96 زمینه ای برای ضربه هسته ای اسرائیل شد، فتنه ی بنزینی سال 98زمینه ساز آغاز موج جدید تورم و فشار داخلی و خارجی و نهایتا زمینه سازی برای شهادت سردار سلیمانی بود.
♦️بر همین مبنا، التهابات کنونی در کشور و تحرکات ضد امنیتی در روزهای پایانی نشان میدهد مقدمات یک بلوای گسترده و چهبسا «شورش گرم» در سر معاندان باشد.
♦️به عبارت بهتر، التهابات اخیر، چهار هدف عمده را دنبال می کند:
1️⃣ عدم تمرکز آقای رئیسی برای چینش منطقی و صحیح کابینه و ایجاد یاس در میان مدیران انقلابی از وضعیت وخیم کشور و تحویل زمین سوخته به دولت سیزدهم.
2️⃣ پاک کردن اسناد، سند سازی و فراری دادن مدیران و جاسوس ها و خاطیان.(اخبار موثقی از امحای اسناد مهم در ریاست جمهوری و بازنشسته کردن برخی مدیران ارشد و فرستادن برخی دیگر به ماموریت های خارج از کشور و... حکایت دارد).
3️⃣دست اندازی های گسترده به باقیمانده ی اموال و دارایی های مردم(به گونه ای که معاون قضایی دادستان کشور، طی دستوری به دادستان ها، نسبت به حراج حدود 6 هزار معدن در کشور و اجیر نمودن اوباش برای آتش زدن مراکز دولتی و بستن قراردادهای مالی و... در یک ماه باقیمانده ی دولت روحانی هشدار داد).
4️⃣ اعمال فشار جدی بر جمهوری اسلامی برای پذیرش قراردادی ننگین شبیه برجام در آخرین روزهای دولت روحانی(ماموریت عراقچی در وین همزمان ادامه دارد و آقای روحانی اخیرا حداقل دوبار با صراحت اعلام کرده که در صورتی که اجازه دهند، در یک روز یا یک هفته، تمام تحریم ها را برخواهیم داشت و امثال علی مطهری و اصلاح طلبان نیز در حال فشار رسانه ای هستند تا در آخرین روزهای دولت روحانی، توافقی ننگین حاصل شود).
♦️پیداست که در چنین شرایطی، 4 وظیفه ی مهم و راهبردی، متوجه ی مسئولان نظام و نهادهای دیگر است:
1️⃣ دقت در انتخاب مدیران و اجتناب جدی از سهم دادن به مدیران نالایق یا شیفتگان قدرت در کابینه ی آینده و تلاش جدی و فعالانه ی شخص آقای رئیسی برای حضور در میان مردم و نخبگان و شفافیت و گزارش دائمی به مردم و رسانه ها.
2️⃣نظارت جهادی و همه جانبه و شبانه روزی نمایندگان مجلس بر تحولات اداری و دولتی کشور و حضور فعالانه در جهت حفظ منافع و اموال کشور در یک ماه باقیمانده ی دولت روحانی.
3️⃣رصد دقیق قوه ی قضائیه برای جلوگیری از امحای اسناد و فرار عناصر نفوذی و مدیران خاطی و جلوگیری از خروج خانواده ها، اموال و نزدیکان مسئولان ارشد دولتی و وزرا از کشور.
4️⃣ فعالیت مجاهدانه ی رسانه ی ملی، نهادهای انقلابی، نهادهای حمایتی و... برای ایجاد آرامش در کشور و وحدت ملی و کمک های حمایتی و پشتیبانی امدادی «یا حداقل همفکری و حضور در میان آسیب دیدگان، اعم از تولیدکنندگان، کشاورزان، دامداران و...».
♦️در این میان نباید از یاد برد که هوشیاری مردم و سرمایه ی اجتماعی عمیق جمهوری اسلامی که محصول خون مطهر شهیدان است، همواره از تنش ها و فتنه های مورد نظر دشمنان جلوگیری می کند و به لطف الهی، ملت بزرگ و صبور ایران از این گردنه ی خطیر عبور خواهند کرد و به زودی، با هوشیاری و مجاهدت قوای سه گانه و هماهنگی آنها برای اعتماد به مردم و جوانان، شاهد روزهایی پرافتخار در سرزمین ایران خواهیم بود.
أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ
✍🏻#سر_مقاله_نشریه_عبرتهای_عاشورا
⭕️ حقایق کرونا را در مورد ارمنستان بدانیم و منتشر کنیم
🔻 مردم ارمنستان از تزریق واکسن استرازنکا امتناع می کنند و به زودی تاریخ این واکسن هابه اتمام می رسد. از این واکسن ها که مردم استقابل نمی کنند در امریکا 200 میلیون دز وجود دارد که 18 میلیون دز آن را به کشور های آفریقایی هبه کردند.
🔻 از بین جمعیتی سه میلیون نفری این کشور تنها 2 درصد از مردم آن تاکنون واکسینه شده اند.
🔻 تاکنون 4542 نفر در این کشور سه میلیون نفری بر اثر کرونا فوت کرده اند.
🔻 تاکنون 226 هزار و 285 مورد بیمار مبتلا به کرونا ثبت شده است. روندهای فعلی حاکی از افزایش کرونا در این کشور دارد.
🔺اليسا، خواننده مشهور زن لبنانی: لبنان را از اشغال ايران دربیاورید!
🔹پینوشت: سلبریتیهای دوتابعیتی در ایران میگویند لبنانیها پول مارا میخورند سلبریتیهای دو تابعیتی در لبنان نیز میگویند ایرانیها پول لبنان را میخورند! به این میگویند سیاست آمریکایی انگلیسی برای شکست و نابودی کشورها که به حول قوه الهی بازنده این نبرد آمریکاییها خواهند بود
⚠️ قبض برق و خدمت بزرگ علی کریمی
✅ علی کریمی وقتی فوتبال بازی میکرد، بازیکن محبوب میلیونها ایرانی و از جمله من بود. همین علی کریمی خوشخاطره، دیروز خدمتی به اقتصاد ایران کرده و قبض برق منزلش را منتشر کرده است. او فرصتی فراهم کرده تا چند واقعیت خیلی گل درشت به چشم بیاید.
✅ علی آقای کریمی در منزلشان در فاصله ۴ خرداد تا ۵ تیر ۱۴۰۰ (یک ماه) برابر ۶۲۸۰ کیلوواتساعت برق مصرف کردهاند و باید ۴۶۳۰۱۷۵ (چهار میلیون و ششصد و سی هزار و صد و هفتاد و پنج) تومان هزینه برق میپرداختهاند، و البته اخطار قطع به دلیل دیرکرد در پرداخت هم دریافت کردهاند.
✅ اگر سالها درباره خسارات شیوه قیمتگذاری انرژی در ایران داد و فریاد میکردیم به اندازه همین قبض برق علی آقای کریمی نمیتوانستیم واقعیات را بیان کنیم. خواهش میکنم به محاسبات زیر دقت کنید.
۱. برای تولید سه کیلوواتساعت برق یک متر مکعب گاز مصرف میشود، پس برای تولید ۶۲۸۰ کیلوواتساعت برق مصرفی منزل آقای کریمی ۲۰۹۳ مترمکعب گاز مصرف شده است.
۲. قیمت گاز صادراتی ایران به ترکیه و عراق حدود ۲۴ سنت دلار به ازای هر مترمکعب است، پس ۵۰۲۳۲ سنت دلار معادل ۵۰۲ دلار پول گازی است که برای تأمین برق منزل آقای کریمی صرف شده است.
۳. قیمت دلار در بازار امروز تهران ۲۴۹۰۰ تومان است، پس هزینه گاز مصرفی برای تأمین برق منزل آقای کریمی ۱۲۵۰۷۷۶۸ (دوازده میلیون و پانصد و هفت هزار و هفتصد و شصت و هشت) تومان شده است.
۴. وزارت نیرو هر کیلوواتساعت برق را از نیروگاهها – به غیر از هزینه سوخت – به قیمت ۳۳۶ تومان میخرد. بنابراین هزینه تولید (تبدیل گاز به برق در نیروگاه) هم برای ۶۲۸۰ کیلوواتساعت برق مصرفی منزل آقای کریمی ۲۱۱۰۰۸۰ (دو میلیون و صد و ده هزار و هشتاد) تومان شده است.
۵. مجموع هزینه برق منزل آقای کریمی برای اقتصاد ملی ایران ۱۴۶۱۷۸۴۸ (چهارده میلیون و ششصد و هفده هزار و هشتصد و چهل و هشت) تومان شده است.
۶. شرکت توزیع برق با همه ملاحظات مربوط به تعرفه برق پرمصرفها، از آقای کریمی خواسته ۴۶۳۰۱۷۵ تومان از مبلغ ۱۴۶۱۷۸۴۸ تومان را بپردازند. آقای کریمی به این ترتیب مبلغ ۹۹۸۷۶۷۳ تومان بابت برق مصرفی یک ماه منزلشان از اقتصاد ملی ایران یارانه دریافت میکنند.
خوب دقت کنید که مبلغ یارانه برق منزل آقای کریمی برابر با یارانه ماهیانه ۴۵۳۰۰ تومانی ۲۲۰ نفر است.
✅ هیچ سخنرانی، برنامه تلویزیونی یا پژوهش علمی نمیتواند به این دقت و صراحت و شفافیت عمق ناعادلانه بودن نظام قیمتگذاری انرژی در ایران را نشان دهد.
✅ نظام موجود قیمتگذاری دستوری دولت بر انرژی، چیزی جز انتقال منابع ملی به برخوردارترین اقشار جامعه نیست. این نظام اقتصادی از اساس غیرعادلانه است. کدام کتاب عدالت حکم میکند یارانه ماهیانه ۲۲۰ نفر، به برق مصرفی یک نفر از ثروتمندترین اقشار جامعه منتقل شود؟
⭕️☑️ نتیجهگیری اجتماعی
۱. علی آقای کریمی مقصر این بیعدالتی نیست، او مثل هر شهروند دیگری طبق قوانین و رویههای موجود زندگی میکند. او زمانی با قواعد فیفا فوتبال بازی میکرد و حالا با قواعد این کشور برق مصرف میکند. ساختار دستوری قیمتگذاری انرژی است که از او میخواهد این مقدار بپردازد و ماهی قریب به ۱۰ میلیون تومان یارانه برق بگیرد.
۲. این ماجرا نباید به ابزاری برای حمله به سلبریتیهایی چون علی کریمی تبدیل شود. آنها مثل همه شهروندان خودشان را با قواعد تطبیق میدهند. نقد قبض برق علی کریمی، نقد ساختار اقتصادی دستوری، با مداخله حداکثری بیکیفیت دولت در اقتصاد، و پوپولیسم پنهان در پس این وضعیت به نام عدالت است.
⭕️☑️ دو نکته مهم
۱. سهم علی کریمی از رانت برق، با محاسبات فوق حداکثر سالی ۱۲۰ میلیون تومان یارانه برق است. این رقم در میان رقم واقعی رانتهایی که ناعادلانه در اقتصاد انرژی ایران توزیع میشوند هیچ نیست. رقم واقعی به دهها و صدها هزار میلیارد تومان در اشکال مختلف از جمله شامل هدررفت، میرسد.
۲. اقتصاد و سیاست عمومی سالهاست راههای اجتناب از این بیعدالتی و همزمان رسیدگی به اقشار محروم با نظامهای رفاهی هوشمند و هدفمند را یافته است.
✍ محمد فاضلی – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
⛔️ موضوع: تفسیر غلط از مشارکت مردمی!
🔻 بهرغم سپری شدن قریب به یک ماه از انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همچنان معنایابیها و تفسیرها از نتیجه انتخابات، نوع رأی و مشارکت مردم، آسیبشناسی رفتارهای جریانی و نامزدهای انتخاباتی ادامه دارد. دیروز فائزه هاشمی با روزنامه آرمان ملی در خصوص همین موضوعات مصاحبهای کرد و تفسیر خود را از انتخابات 28 خرداد سال جاری با تأکید بر آسیبشناسی درونگروهی اصلاحات ارائه نمود. نگاه تفسیرگرانه خانم هاشمی در خصوص مشارکت و چرایی عدم حضور بیش از نیمی از مردم بهگونهای منحصربهفرد وی است که تطبیق آن با واقعیتهای صحنه پیچیده انتخابات و حتی اظهار نظرات دیگر تحلیلگران همحزبی و جریانی وی و تحلیل دشمنان انقلاب و مفسرین خارجی نیز بسیار فاصله فاحشی دارد. وی در فرازی از مصاحبهی خود گفت: «بیش از 51 درصدی که در انتخابات شرکت نکردند بهعلاوه 14 درصد آرای باطله با نگاههای متفاوت به خیلی چیزها نه گفتند. نه به نداشتن رابطه با آمریکا، عربستان و سایر کشورها، نه به سیاست خارجی تهاجمی، نه به تسلط میدان بر دیپلماسی، نه به هرگونه تبعیض اعم از اعتقادی و جنسیتی، ... نه به بیتوجهی به شایستهسالاری، نه به رانت و فساد و ...».
1️⃣ خانم هاشمی در حالی این انتقادها را پیام انتخابات مینامد که اگر فرض را بر صحت تحلیل وی نیز بگذاریم، باید سؤال کرد چه کسی مسبب این کاستیها و نقایص بوده است؟ مگر هشت سال دولت در دستان روحانی و اصلاحطلبان موردحمایت خاندان هاشمی نبوده است؟!
2️⃣ کجا آرای باطله را اینگونه تفسیر میکنند؟ اتفاقاً آرای باطله آرای کسانی است که بهشدت منتقد وضعیتی بودند که دولت موردحمایت شما به وجود آورده بود؛ اما ازآنجاکه به نظام اسلامی علاقهمند بودند و حجتی برای عدم حضور در پای صندوقهای رأی نداشتند و آن را موجب سوءاستفاده دشمنان انقلاب و اسلام میدانستند در رأیگیری حاضر شدند و سفید رأی دادند!
3️⃣ طبق بررسیهای جهانی، در همه انتخاباتهای دنیا و مطالعه بیش از 38 انتخابات جمهوری اسلامی ایران متوسط از 25 تا 30 درصد مردم رأی نمیدهند. لذا با کسر این رقم از 51 درصد، نادرستی استدلال و تفسیر خانم هاشمی روشن میشود..
✅نکته :
تفسیر و تأمل در پیامها و پیامدهای رفتار انتخاباتی حزبی و جریانی لازم است و زمانی منجر به نتیجه میشود که آسیبشناسی درست و مبتنی بر واقعیات صحنه تحلیل شود و از اشتباهات درس گرفته شود و الا در اشتباهات بر همان پاشنه خواهد چرخید!
✍فتح الله پریشان
❣رهبرمعظم انقلاب:
❤️امیرالمؤمنین(علیهالسلام) درباره فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) فرمود: «ما اغضبنی و لا خرج من امری.» یکبار این زن در طول دوران زناشویی، مرا به خشم نیاورد و یکبار از دستور من سرپیچی نکرد. فاطمه زهرا (سلاماللَّهعلیها) با آن عظمت و جلالت، در محیط خانه، یک همسر و یک زن است؛ آنگونه که اسلام میگوید.
۷۱/۰۹/۲۵
#روز_ازدواج
#ازدواج_آسان