♨️ سر پیری و بهونه گیری!
♨️روحانی، مجلس را مقصر عدم لغو تحریمها دانست!
💢 رئیسجمهور در جلسه هیئت دولت:
🔹 اگر ۱۱ آذر [روز تصویب قانون اقدام راهبردی مجلس برای لغو تحریمها] نداشتیم و اصل ۶۰ قانون اساسی لطمه نمیخورد، همه تحریم ها در اسفند ماه لغو میشد.
🔹 امروز سفره آماده است؛ فرصت دولت دوازدهم را از دستش گرفتند اما امیدوارم دولت سیزدهم بتواند کار را تمام کند؛ بسیار متاسفیم که شش ماه فرصت از دست رفت.
✍🏻 جالب است یک قانون هم که برای صیانت از منافع ملت در برجام، تصویب شده، آقای روحانی با آن مخالف است. این قانون طبق مفاد برجام تنظیم شده و ایران مرتکب تخلفی نشده است. اما شما باید پاسخ دهید که کجای این قانون اشکال دارد که اینگونه، مقصر عدم لغو تحریم ها را مجلس انقلابی معرفی می کنید؟
1️⃣ باید گفت: در چارچوب فکری روحانی همیشه، دیگران مقصرند و تنها کسی که مقصر نیست او و دولتش هستند. البته طبق نظر او در این بین آمریکایی ها هم خیلی نایس(nice) به نظر می رسند.
2️⃣یک زمان تقصیر ها به دولت قبل بر می گشت، یک زمان اختیارات وجود نداشت، زمانی دیگر ترامپ مقصر بود، یک روز اعلام می کرد: دلواپسان نمی گذارند... روحانی هیچ وقت نتوانست مسئولیت کارهایش را بر عهده بگیرد.
leadership is about taking responsibility, not making excuses
این جلمه در فرهنگ کدخدای شما](آمریکا) بسیار معروف است .اگر به همین یک جمله عمل می کردید، امروز وضع ما این نبود!!
ترجمه:
👈🏻 مدیریت و راهبری عبارت است از مسئولیت پذیری ، نه بهانه گیری.
#سید_امیر_حسینی
📌آمریکا به دنبال چیدن میوه فتنه افغانستان در عراق
✅همزمان با تحولات جاری در افغانستان و یکه تازی طالبان در این کشور، ائتلاف آمریکایی ضد داعش در یک موضعگیری قابل تامل، اعلام کرد، در صورتی که نخستوزیر عراق بخواهد، آمریکا نیروهای خود را از عراق خارج میکند!
🔸هر روز که میگذرد، از اوضاع جاری افغانستان بیشتر رمز گشایی میشود؛ تا کنون این تلقی وجود داشت که طالبان به طور طبیعی و صرفا با اتکا بر نیروی عناصر خود، در حال قبضه کردن کل قدرت در افغانستان است. اما، هر چه زمان میگذرد، حقایق پشت پرده این ماجرا بیشتر آشکار میگردد. اول اینکه، طی همین روزهای اخیر مشخص شده است که واشنگتن نیروهایش را از افغانستان به آمریکا برنگردانده است، بلکه بخشی از این نیروها را به یمن و بخشی را نیز به پاکستان برده است! علاوهبر آن، کاخ سفید اعلام کرد که اکنون سرگرم مذاکره با همسایگان افغانستان است، تا از آسمان آنها برای نظارت بر افغانستان استفاده کند. دوم، پیشروی کنونی طالبان در افغانستان، بیشتر شکل فانتزی و رزمایشی دارد و قدرت طالبان مثل حبابی است که به زودی میترکد!...
🔻ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/222010
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #فوری | شروع آشوبهای لبنان با کنارهگیری حریری از تشکیل دولت. معترضین در حال به آشوب کشیدن شهر و مسدود کردن راه ها هستند.
🔴 از سمت رژیم صهیونیستی زمزمه هایی مبنی بر حمله به لبنان شنیده می شود. رسانه هایشان عنوان کرده اند وزیر جنگ آماده اجرای طرح حمله ای به لبنان است که ۳ سال روی آن کار شده و شروع آن با یورش سنگین هوایی و زمینی خواهد بود.
🔴 رژیم صهیونیسنی میخواهد میوه فتنه در لبنان را با ضربه زدن به حزب الله بچیند.
💠 طبق بررسی های انجام شده در حوزه پزشکی در استان سیستان و بلوچستان نسبت به کشور تبعیض نیست.
این استان سه دانشگاه علوم پزشکی دارد در حالی که١٨استان کشور که بعضا جمعیت بیشتری از این استان دارند فقط یک دانشگاه دارند
۵٢٧٢تخت دارند که عین سرانه کشور است
مشکل اصلی پراکندگی و وسعت زیاد است
#انصاف
فکر میکنید #اصغر_فرهادی به خاطر محتوا یا تکنیک فیلم هایش در جشنواره های غربی دیده میشود؟
یک نکته مثبت اگر از ایران گفت و قبولش کردند حرفم را پس میگیرم.
▪️برای امثال عبارت زیر پذیرفته میشود:
"ایران کشوری سرکوبگر است که در آن شما آزادی بیان و گفتن آنچه را که فکر میکنید ندارید»
🔴 #یا_ایها_العزیز
هرچه کردم بنویسم ز تو مدح وسخنی
یا بگویم ز مقام تو که یابن الحسنی
این قلم یار نبود و فقط این جمله نوشت:
پسر حیـــدر کرار، تو ارباب منی
اللهم عجل لولیک الفرج🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻آمریکا از لبنان سه چیز می خواهد:
۱- تعیین مرز با اسراییل بنا به خواسته آن رژیم خصوصا در زمینه تقسیم منابع گازی مدیترانه
۲- صلح با آن رژیم و پیوستن به جبهه حامیان آن
۳- تسلیم سلاح مقاومت
🔹سفر حریری به مصر هم دیدار غیر مستقیم با اسراییل بود برای پیشبرد این امور و کناره گیری او هم نمایشی در همین راستا است. تا آمریکا و فرانسه و برخی کشورها و شاید سازمان ملل نیرو به لبنان بفرستند و بعد مقاومت خلع سلاح شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هدف قرار گرفتن بهروز رحیمی از اعضای حزب تروریستی پژاک در سلیمانیه ، شمال عراق
وی در حملات تروریستی در داخل ایران نقش داشته و یکی از شرکت کنندگان در کنفرانس اخیر منافقین که به صورت الکترونیکی برگزار شد، بود.
⭕️ قمه کشی دخترانه، اصفهان و سکولاریسم
🔹پس از انتشار تصاویر قمه کشی دخترانه در اصفهان، نظرات مختلفی درباره این موضوع در فضای مجازی و... ابراز شد و مسئله قمه کشی دخترانه از زوایای مختلف مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
🔹اما نکته عجیب و دردناک آن که کمتر کسی درباره کشف حجاب دسته جمعی و بی حیایی موجود در این تصاویر، حرفی به میان آورد و عموم نگرانی ها درباره علل گرایش دختران به اوباش گری و قمه کشی بود!
▪️این که در این مورد (و موارد مشابه) کسی بابت لگد مال شدن حکم الهی (حجاب) و بی حیایی گسترده مشهود در فیلم ابراز نگرانی نکرده و معترض نشده، حکایت از این واقعیت تلخ دارد که در تنها نظام دینی جهان، بی حجابی و بی حیایی به امری عادی تبدیل شده تا آنجا که حتی چهره ها و تریبونهای حزب الهی هم به جای پرداختن به مفسده اصلی موجود در تصاویر ( بی حجابی و بی حیایی) به تجزیه و تحلیل اختلالات رفتاری دختران موجود در آن حادثه پرداخته و اظهار نظر و نگرانی کردند و این به معنای حاکم شدن نگرش «سکولار» بر جامعه ایران است.
جامعه ای که به تعبیر «حضرت امام» برای تحقق احکام الهی قیام کرده و دهها هزار از بهترین فرزندان خود را قربانی نموده است.
🔹در این میان محل وقوع این ماجرا هم جای تامل دارد. «اصفهان» شهری است که حضرت امام درباره آن فرموده اند : کجای دنیا را سراغ دارید که مانند اصفهان در یک روز ٣٠٠ شهید در آن تشییع شود و مردم آن از حضور در صحنه دفاع از اسلام خسته نشوند و باز هم فرزندان خود را برای حفظ اسلام به جبهه گسیل کنند.
چرا شهری که در آزمون دفاع از اسلام و نوامیس مسلمین در ٨ سال دفاع مقدس نمونه و کم نظیر بوده، باید شاهد عادی شدن بیحجابی و بی حیایی باشد؟
آیا ارواح مطهر شهدای آرمیده در«تخت پولاد» از این میزان بی اعتنایی به احکام خدا در شهرشان در عذاب نیستند؟ مگر نه این که آنها رفتند تا اسلام بماند و احکام آن اجرا شود؟
🔹 مورد تاسف بار دیگر غیبت و بی اعتنایی «ناجا» در برابر چنین صحنه هایی است. بدون تردید اگر در این مورد قمه کشی رخ نداده بود نیروی انتظامی هیچ واکنشی به این صحنه ها نشان نمی داد چرا که مدتهاست ناجا در برابر کشف حجاب در ملأ عام و بی حیایی علنی، «تماشاچی و ناظر بی طرف» است و تمایل و انگیزه ای برای اعمال قانون و انجام وظایف در قبال ارتکاب عمومی جرم بی حجابی ندارد!
✳️ ریاست جدید قوه قضائیه و فرمانده محترم ناجا هردو اصفهانی اند و انشالله که درباره عادی شدن بی حجابی و بی حیایی در شهر شهیدان ( اصفهان) پاسخگوی حسین خرازی، احمد کاظمی، محمد رضا تورجی زاده و.. خواهند بود!
❇️ به صراحت می دانیم که مقابله با بی حجابی و بی عفتی تنها از طریق انتظامی و قضایی ممکن نیست اما به یقین جدیت ناجا و عدلیه، مانع گسترش این موج مخرب و خانمان سوز در کشور امام زمان خواهد شد و از نفوذ بیشتر «سکولاریسم» به قلب و روح جامعه خواهد کاست.
✍دکتر کوشکی
🔴تکرار تجربه ۹۸ در ۱۴۰۰؟
اگر یادتون باشه سال ۹۸ همزمان با اغتشاشات لبنان و عراق، ایران هم در برخی از شهرها نا آرامیهایی رو تجربه کرد
همزمان با لبنان، شب گذشته شبکه داخلی سعودی با بکارگیری عوامل تجزیهطلب به بهانه بیآبی تحرکاتی را در اهواز و اطراف آن انجام دادند
مردم باید صفشون رو از این جماعت مزدور جدا کنند
تمام این تلاشها برای ایجاد آشوب در منطقه و همزمان با روی کار آمدن دولت جدید در ایران صورت میگیره
برخی صحبت های آقای روحانی و اقدامات دولت نشون میده نفوذ از تمام توانش برای عصبانی کردن مردم بهره گرفته
پس هوشیار باشیم و در تله دشمن نیافتیم!
حفظ آرامش در شرایط کنونی بزرگترین کمک به دلسوزان کشور برای بهبود وضعیت اقتصادی و دفع کمبود آب و برق و گاز و... در سطح کشور هست
⛔️تنش آبی در خوزستان
🔻بستن جاده ماهشهر - بندرامام در اعتراض به مشکلات بی آبی
↩فرماندار ماهشهر:
🔸 دیشب گروهی بر پایه یک فراخوان مجازی در اعتراض به موضوع بی آبی در استان خوزستان، اقدام به بستن جاده ماهشهر - بندرامام کردند که با حضور مامورین انتظامی، معترضین متفرق و جاده ایمن سازی شد
🔴اعتراض مردم چند شهر خوزستان به کمبود آب شرب و کشاورزی
🔹در پی مشکلات بیآبی در خوزستان، مردم با برگزاری تجمعاتی در برخی شهرها خواستار رسیدگی به این مشکل و تامین حقآبه رودخانهها شدند.
استاندار خوزستان؛ طی هماهنگی به عمل آمده با معاون اول رئیس جمهور، وزرای کشور، نیرو، جهاد کشاورزی و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور قرار است به زودی یک هیئت به خوزستان اعزام شود و موضوع کم آبی و خسارتهای ناشی از آن بررسی شود و اقدام مقتضی صورت پذیرد
♨️آغاز پروژه آبرسانی سپاه خوزستان به جفیر
🔹مسئول بسیج سازندگی سپاه ولیعصر: پروژه آبرسانی به منطقه جفیر از دیروز آغاز شده و در مرحله نخست لولهها ریسهشده و لولهگذاری در روزهای آینده انجام میشود. این خطوط لوله به خط انتقال آب غدیر متصل شده و و آب پایدار به دست مردم میرسد.
🔹در زمینه آبرسانی به دیگر مناطق اولویتدارِ استان نیز درحال هماهنگی هستیم تا هرچه سریعتر خطوط انتقال آب پایدار را به این مناطق برسانیم.
🔹️دستور رییس دستگاه قضا برای پیگیری فوری حل مشکل آب در استان خوزستان
🔸️با دستور حجت الاسلام والمسلمین اژهای یک هیات ارشد قضایی و اجرایی برای حل مشکل اب در خوزستان
🔸️ به دنبال مشکلات ناشی از کمبود آب در استان خوزستان، از روز گذشته و با پیگیری مستمر رئیس دستگاه قضا هیاتی متشکل از نمایندگان ارشد وزارت نیرو و دادستان کل کشور برای بررسی مشکلات پیش آمده و علل وضعیت موجود ، صبح امروز عازم استان خوزستان شد.
🔹️مقرر شده است هیات اعزام شده پیگیر راهکارهای فوری حل مشکل آب در استان خوزستان شده و نتیجه اقدامات و همچنین دلایل به وجود امدن وضعیت موجود را به حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای رییس قوه قضاییه گزارش کنند.
👈 دستور جهانگیری به برخى وزرا برای رسیدگی فورى به مشکل مردم خوزستان
🔹 اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری پس از پیگیری استاندار خوزستان در خصوص مشکلات اخیر استان، به وزرای مربوطه دستور داد به صورت فوری به مشکل مردم خوزستان رسیدگی کنند
🔹 جهانگیری خطاب به عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور محمدباقر نوبخت، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، رضا اردکانیان وزیر نیرو، خاوازی، وزیر جهاد کشاوزی دستور داد معاونان آن وزارت خانه به سرپرستی رئیس ستاد مدیریت بحران امروز به اهواز سفر کنند.
🔴 فشار حداکثری آمریکا علیه ایران در ایستگاه اجماعسازی
🔹طی چند روز گذشته دشمنان ملت ایران با محوریت ایالات متحده آمریکا بازی جدید و البته نخنمایی را با عنوان ربایش یک عنصر ضدانقلاب برای اعمال فشار بیشتر به جمهوری اسلامی آغاز کردهاند.
🔹فضاسازی صورت گرفته را میتوان در ادامه نقشه راه تیم بایدن علیه ایران و پیگیری فاز جدید فشار حداکثری ارزیابی کرد. در چارچوب این راهبرد واشنگتن تلاش میکند مقاومت ایران را برای احقاق حقوق قانونی خود کاهش دهد.
🔻موضوع اخیر را میتوان در چارچوب یک سناریوی چند وجهی تحلیل کرد:
🔸اول؛ با توجه به مقاومت ایران در برابر زیادهخواهی آمریکا در مذاکرات برجامی، واشینگتن در تلاش است با وارد کردن اتهامات حقوق بشری مثل ربایش یک به اصطلاح روزنامهنگار، فاز جدید فشارها را با هدف ایجاد اجماع علیه ایران حول موضوعات حقوق بشری آغاز کند.
🔸دوم؛ حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری پروژه تحریم انتخابات را شکست داد و موجب شد برنامه آنها که از «نه به جمهوری اسلامی» به «نه به انتخابات» و سپس «نه به رئیسی» رسیده بود با بن بست روبرو شود.
🔸سوم؛ غرب و عوامل رسانهایش برای ایجاد پرونده حقوق بشری برای رئیس جمهور منتخب به منظور بیاثر کردن مشارکت و رأی مردم تلاش میکنند.
🔸چهارم؛ ایستادگی ایران در برابر زیادهخواهی آمریکا و غرب در مذاکرات برجام که منجر به ناامیدی آمریکا و غرب از امکان به اصطلاح مهار نرم ایران در این مذاکرات شد، وجه چهارم این سناریو را تشکیل میدهد.
🔹دولت بایدن در ادامه سیاست فشار حداکثری میکوشد به زعم خود برجام هستهای را بدون دادن هیچگونه امتیازی به ایران به برجامهای موشکی و منطقهای تعمیم دهد لذا با تاکتیکهای جدید میخواهد از سد مقاومت فعال ایران عبور کند.
🔹با این حال؛ اگر واقعا حرف آمریکا در مورد قصد ایران برای ربودن عنصر بیارزشی چون علینژاد درست است و به گفته خود او از پنج، شش ماه قبل این موضوع را به او گفتهاند، چرا این موضوع الان و در شرایط آغاز به کار دولت جدید مطرح میشود؟
🔹این نکته را هم باید به موضوع اضافه کرد که فردی چون علینژاد اساسا هیچیک از فاکتورهای موثر برای اتخاذ چنین تصمیمی از سوی ایران را نداشته و شبیهسازی این داستان تخیلی با عملیات دستگیری عناصری چون روحالله زم، جمشید شارمهد یا حبیب فرجالله چعب محلی از اعراب ندارد.
🔹جالب اینجاست که صحنهگردان این نمایش تخیلی ـ هالیوودی شبکهای است که با پول بنسلمان، قاتل خاشقجی اداره میشود.
🔹این رخداد یکی از دلایل محکمی است که استدلال منتقدین مذاکره از موضع ضعف با غرب را کاملا توجیه میکند و نشان میدهد که قصد آمریکا و شرکای غربیاش از ورود به مذاکرات، نه تلاش برای رفع دغدغه و نگرانی نسبت به برنامه هستهای ایران که اقدامی در مسیر اعمال دیپلماسی اجبار به منظور افزایش فشارهای همهجانبه با هدف اسقاط جمهوری اسلامی است.
♦️ سیاست روسیه در شرق مدیترانه
#تحلیل_کوتاه
🔹 شرق مدیترانه، بخشی از محدوده پیرامونی روسیه است که به عنوان حائلی برای جلوگیری از گسترش نفوذ غرب به سمت مسکو، برای کرملین اهمیت مییابد. ترکیه، قبرس و یونان سه کشوری هستند که در این محدوده، هدف نفوذ روسیه در تقابل با غرب قرار میگیرند.
🔸 علاوه بر نزدیکی جغرافیایی، میراث فرهنگی مشترک و اهداف این کشورها برای توازن در سیاست خارجی میان شرق و غرب نیز به محملی برای گسترش نفوذ روسیه بدل شده است. نیاز به مسکو در حوزه انرژی و درآمد حاصل از گردشگران روسی نیز دو مؤلفه اقتصادی مهم در این زمینه هستند.
🔸 به همین دلیل روسیه با حمایت از برخی نخبگان، جایگاه خود در ساختار سیاسی این دولتها را تقویت میکند تا این دولتها مواضعی خلاف مطلوبیتهای آمریکا و اتحادیه اروپا در خصوص گسترش ناتو به شرق، صدور دموکراسی و اِعمال تحریمها علیه مسکو، اتخاذ کنند.
🔸 روسیه با وجود رقابت با ترکیه در سوریه و لیبی، توانسته اختلافات خود با آنکارا را به گونهای مدیریت کند که در بحران قرهباغ از تنش کاسته شده و همچنین سامانه S400 را به این کشور بفروشد. گرچه این تعامل بیشتر به شخصیت رهبران دو کشور وابسته است.
🔸 از قضا همین روابط نسبتاً مساعد با ترکیه، سبب شده است نفوذ مسکو در آتن کاهش یابد. نکته دیگر اینکه یونان به دلیل نیازمندیهای مالی به اتحادیه اروپا برای عبور از بحرانهای اقتصادیاش، کمتر میتواند به روسیه تکیه کند. در عین حال نیاز به گاز روسیه، پیوندهایی هر چند اندک را نگه داشته است.
🔸 قبرس نیز مانند یونان، نگرانیهایی بابت نزدیکی روسیه و ترکیه دارد. در عین حال قبرس برای توسعه برنامههای اقتصادی در مناطق ساحلی به جریانهای مالی روسیه نگاه مثبتی دارد و همچنین پیوندهای فرهنگی میان دو جامعه وجود دارد.
✅ به طور خلاصه، تواناییهای روسیه در شرق دریای مدیترانه عمدتاً مبتنی بر دیپلماسی نمادین، انرژی و وعدههای مالی به نخبگان سیاسی است.
📝 توییت وزیرامورخارجه درباره اتهامزنی دولت آمریکا
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی نوشت:
افراد مسلح وابسته به ایالات متحده نقشه هایی را درون خاک ایالات متحده طراحی می کنند تا رهبران را در هائیتی و ونزوئلا ترور کنند، آنهم در حالیکه دولت آمریکا مشغول پوشاندن روابط مجرمانهاش، از طریق اتهامزنی به دیگران در خصوص یک عملیات به وضوح بچهگانه و مضحک ربایش است.
قبل از اینکه چنین نمایش اتهام زنی راه بیاندازید، امورات خود را مرتب کنید.
⭕️ هدف پادشاه عمان از سفر به عربستان چیست؟
🔻 روز یکشنبه 11 ژوئیه 2021، هیثم بن طارق سلطان جدید عمان در نخستین سفر خارجی خود پس از تکیه بر کرسی قدرت، راهی عربستان سعودی شد. رسانه های عمانی و سعودی هدف از این سفر دو روزه را گسترش روابط دوجانبه، مبارزه با تروریسم و حفظ صلح و امنیت بینالمللی عنوان کردند. نکته جالب توجه در این سفر را میتوان استقبال کم نظیر مردم و رسانههای سعودی از شخص سلطان عمان عنوان کرد. اکنون سوال اصلی آن است که ریاض-مسقط در این دیدار به دنبال چه اهدافی هستند؟
📍 اهداف سیاسی-امنیتی
🔻 در زیر سیستم حاشیه خلیج فارس کشورهایی همچون عمان، قطر، کویت و عراق میتوانند با ایجاد کانالهای مذاکراتی میان سه بلوک لیبرال-محافظهکار، اخوانی و مقاومت منطقه خاورمیانه را به سمت کاهش تنشها و مسابقات تسلیحاتی هدایت کنند. سلطان هیثم بن طارق میتواند با پیروی از خط مشی سلطان قابوس، به عنوان بازیگر «صلح ساز» از شدت تنشها در منطقه بکاهد. بحران یمن، عراق، سوریه، لبنان و ... از جمله مسائلی است که دیپلماتهای عمانی میتوانند با میانجیگری میان تهران و ریاض از شدت تنش ها در منطقه بکاهند.
📍 اهداف اقتصادی سفر
🔹 در بیانیه پایانی این سفر علاوه بر تاکید به اجرای توافقنامه و تفاهمنامههای امضاء شده میان ریاض-مسقط، بر تسریع در روند افتتاح جاده مستقیم زمینی به طول 650 کیلومتری در منطقه الاحساء در جهت نیل به اهداف اقتصادی مشترک تاکید شد. کارشناسان اقتصادی معتقدند که این طرح میتوان در جهت دور زدن امارات نه تنگه هرمز در مسیر تجاری میان دو کشور است.
🔰 راهبرد کلان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در دوران جوزف بایدن به سمت همگرایی و تعامل بیشتر در حال حرکت است. عربستان سعودی به عنوان محور اصلی کشورهای محافظهکار منطقه برای پیشبرد اصلاحات اقتصادی، تامین امنیت انرژی و ایجاد تنوع در شرکای استراتژیک خود به دنبال برقراری ارتباط با قدرتهای منطقهای همچون ایران، ترکیه، رژیم صهیونیستی و پاکستان است. در این بین کشورهای «صلح ساز» که با ایجاد کانالهای ارتباطی امن به دنبال ارتقاء پرستیژ دیپلماتیک و تامین منافع خود هستند، میتوانند نقشی کلیدی در این صحنه ایفا کنند. سلطان نشین عمان در دوران سلطان هیثم بن طارق میتواند با پیگیری نقش سنتی خود در محیط خاورمیانه از میزان سطح تنشها کاسته و منطقه تا «بن دندان مسلح» را از خطر جنگ نجات دهد. همچنین ریاض-مسقط میتوانند با ایجاد کریدورهای جدید برای انتقال انرژی و همچنین سرمایهگذاری مشترک در پروژههای مختلف اقتصادی، در مسیر رشد و تقویت روابط دوجانبه گامهای بلندی بردارند. نکته کلیدی در فهم تحولات خاورمیانه آن است که قدرتهای منطقهای به این درک رسیدند که اگر خواهان پیشرفت و ترقی هستند راهی جزء حرکت به سمت همگرایی و صلح ندارند.
پیغام گلایه آمیز عراقچی به روحانی.
❗❗❗❗❗
عراقچی در جلسه ای که دکتر صالحی ، واعظی، تخت روانچی ،ربیعی و ظریف وچند نفر دیگر در دفتر عراقچی برای دلجویی از عراقچی حضور یافتند ، میگوید :
به آقای روحانی بگویید ، از قول من وعده ندهد ، این چاه (مذاکرات وین )آب ندارد.
واعظی می گوید ؛ شما حالا می گید ؟ چرا قبلاً نگفتید؟
صالحی می گوید : آقای عراقچی همیشه طبع شوخ دارند ، مزاح می کنند.
عراقچی می گوید آقای واعظی ؛ به کی می گفتم ؟ ما آقای روحانی را می بینیم ؟ فقط شما وآقای ظریف هم را می بینید.
ظریف می گوید :نه اینبار گویی جدی می گوید ، خسته شده [و می خندد]
عراقچی با حالت عصبی می گوید ، جدی یا شوخی ندارد واقعیت است به شما هم قبل از وین گفتم ، این رفتن نتیجه ندارد، به شما نگفتم؟....
ما باید همان وقت که دیدیم اوباما تحریمهای جدید وضع کرد ، خارج می شدیم ، نشدیم.
خارج شدن ترامپ از برجام نهایت فرصت ما بود ، که خارج بشیم ، باز آقای روحانی اصرار کرد و آقای ظریف هم فلسفه چید ، ما در مسیری افتادیم که هی مرتب پشت سر هم باید دروغ بگوییم وسر همه را شیره بمالیم ، که اصلاً هم این را نمی خواستم.
حالا پنج سال گذشته ، هیچ نتیجه ای هم نداشته و نتیجه ای هم نخواهد داشت.
حالا هر وقت نگاه می کنیم می بینیم باز آقای روحانی افاضات جدیدی کرده:《به عراقچی اختیار بدیم برود کار را تمام کند!!》، چی را تمام کند؟ من اگر قبول کردم دوباره به وین بروم قصدم این بود راه نجات وخلاص وتوجیهی برای عملکرد سیاست خارجی دولت درست کنم ، هیچ وقت قصدم نبود و نیست بروم توافق کنم. توافق بر سرچی؟!
توافق امکان ندارد ، مگر می شود یک کشور را با ماست مالی کردن وخریدن آبرو برای چند نفر در دولت ، فروخت.
همین حالا بگید ،... من مرخص بشوم بروم دنبال زندگیم ، خسته شدم، حداقل بگید آقای روحانی این چند روز راجع به برجام و وین حرف نزند ، تحویل بدیم ، تمام بشود ، من اگر در دولت آقای رئیسی هم بودم ،توافق امضا نمی کردم، از عذاب وجدان و عقوبت اخروی هم بگذرید ، آینده جواب ملت ودادگاه وتاریخ را چه بدهم، فردا مثل تقی زاده و وثوق الدوله توی تاریخ برامون فحش می نویسند ، بسه دیگه بگید ، چیزی نگویند ، این چند روز تمام بشود ، به آقای رئیسی هم بگیم دُم این قضیه را بچیند ،به مذاکره نروند.
من که دیگر نیستم .
اگر شما ادامه بدید، ناچارم علنی کنم و همه چیز را بگویم.
خود آقای ظریف اگر هنوز حاضر به اعتراف نیست برود در دولت رئیسی قبول کند برود توافق کند، من در هرحال دیگه فداکاری نمی کنم ، توانش را ندارم .
سکوت هم نمی کنم....
عراقچی خطاب به صالحی می گوید ، شما هم اعتبارت را پای آقای روحانی گذاشتی.
واعظی : من همه ی حرف شما را به آقای رئیس جمهور می گویم ، شما حالا دیگه جوش نزنید ، ارام باشید ، صبر هم داشته باشید، راهش راپیدا می کنیم ، من خودم با آقای روحانی صحبت می کنم ، قضیه به خیر تموم میشه. ماخودمان هم زیاد حوصله نداریم ، آقای روحانی هم داغون شده.ما همه مون مسئولیت داریم ، نمیشه گردن یک نفر انداخت.
آقای ظریف گفت :من زودتر از همه کنار کشیدم ، من در وین دخالتی نکردم ، چون این وضع را پیشبینی می کردم ، چه لزومی داشت ، شما قبول کنی.
برجام تمام شده بود ، امریکا اگر می خواست برگردد به تعهداتش عمل می کرد، دیگه ادامه نداشت ، رفت وآمد نداشت ، شما امید دادید ، این دیگه چانه نداشت ، برو بیا نداشت ، قصه را کش دار کردید.
ظریف قبل از همه جلسه را ترک کرد.
⭕️ نگران جان آقای رئیسی باشیم!
🔹پس از انتخاب حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای رئیسی به ریاستجمهوری اسلامی ایران، حملات بیسابقهای علیه ایشان در جهان شکل گرفت که آخرین آنها اجلاس منافقان بدنام و جانی بود که نباید این حملات را دستکم گرفت و اتفاقی ساده دید، بلکه در نوع خود کمنظیر است و بنده تصورم آن است که مقدمۀ جنایت و خباثتی است که دشمن در اندیشه دارد.
🔹یقیناً منافقین جانی و بدنام به تنهایی قادر نبودند چنین اجتماع و اجلاسی را برپا کنند. بنابراین طراحی قضیه بالاتر از سطح آنها است و به سازمانهای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی و احتمالاً برخی کشورهای اروپایی برمیگردد. اصل ماجرا را توجه کنیم:
🔹۱. برنامۀ گردهمایی منافقین جانی و بدنام سه روزه بود. با نام: «اجلاس جهانی ایران آزاد.»
🔹۲. سخنرانان آن به صورت آنلاین از چندین کشور اروپایی و آمریکا حاضر بودند.
🔹۳. همگی هماهنگ شده بودند که خواستار محاکمه آقای رئیسی، رئیس جمهور منتخب بشوند.
🔹۴. مایک پومپئو وزیر خارجه جانی و پیشین آمریکا و یانس یانشا نخست وزیر اسلوونی با صراحت خواستار محاکمه شدند.
🔹۵. پیش از این، عفو بینالملل خواستار تعقیب قضایی آقای رئیسی بابت «جنایت علیه بشریت» شده بود.
🔹۶. دیدهبان حقوق بشر هم با اعلام موضع صریح انتخاب ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جمهوری را ضربهای برای حقوق بشر دانسته و خواستار تحقیق در مورد نقش او در اعدام زندانیهای سیاسی شده است.
🔹۷. نخست وزیر اسلوونی که هماکنون رئیس دورهای اتحادیه اروپاست در این نشست منافقین جانی و بدنام با اشاره به اینکه «جهان برای نزدیک به ۳۳ سال کشتار هزاران زندانی سیاسی در جریان قتلعامل ۶۷ را فراموش کرده بود.» گفت: «این وضعیت باید تغییر کند. کمیسیون تحقیق سازمان ملل متحد برای روشنکردن قتلعام وحشتناک سال ۶۷ از اهمیت اساسی برخوردار است. این امر بهویژه با توجه به این واقعیت که رئیسجمهور بعدی رژیم ابراهیم رئیسی خواهد بود، که توسط سازمان عفو بینالملل متهم به جنایت علیه بشریت بهدلیل نقش خود در این کشتار میباشد از اهمیت بیشتری برخوردار است.»
🔹همۀ اینها نشان از برنامۀ هماهنگی برای جنگ جبهۀ استکبار در جبههای جدید علیه ایران دارد که انفعال ما موجب ورود خسارات سخت به کشور خواهد شد.
🔹اولاً باید در برنامهای هماهنگ نشان داده شود که منافقان بمراتب از داعش بدتر و خبیثتر هستند و تلاش شود که بهعنوان سازمانی تروریستی و بدنام از صحنۀ جهان به حاشیۀ رانده شود و این نیاز به دیپلماسی فعال است.
🔹ثانیاً باید آمریکا و اروپا و سازمانهای دستساز استکبار را از حمایت از منافقان بدنام و جانی پشیمان و خجلتزده کرد. برای این کار باید افکار عمومی جهان را متوجۀ جنایات منافقان کرد، و این نیاز به حضور در جهاد و جنگ شناختی علیه دشمن عنود و جنایتکار است.
🔹ثالثاً باید مراقب جان آقای رئیسی باشیم، این حجم حملات نشان از اقدامات پشتپرده دارد که جان ایشان را تهدید میکند. با توجه به چهرۀ مردمی ایشان که علاقه دارد، در میان مردم برود و با آنان باشد، فرصت نفوذ هم کم نیست. بنابراین سازمانهای امنیتی باید پروتکلهای امنیتی را برای سلامت رئیسجمهور منتخب تشدید کنند.
▫️سید سعید لواسانی▫️
♨ تراکم مشکلات و الزامات زمانه
✍ عزیز غضنفری
🛑 این روزها جدای از مشکلاتی که در وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور بهعنوان معضلات حلنشده از گذشته وجود دارد، مسئله برق کشور و نیز چالش آب در ایران و خاصه استان خوزستان بر حجم دغدغه ها و پیچیدگی ها افزوده است. موضوع اما زمانی اهمیت بیشتری می یابد که در ماجرای آب و برق، جریان ضدانقلاب خارج از کشور همه تلاشها و امکانات خود را به کار میبندد تا با جنگ تبلیغاتی و عملیات روانی، مردم را وادار به اعتراض خیابانی کند. از این منظر هرچند دستگاههای امنیتی کشور باید این تحرکات را رصد کنند، اما حقیقت امر آن است که مگس بر روی زخم مینشیند و ازاینرو بایستی مشکلات پدید آمده در درون را فوراً علاج کرد.
👈 نکات تحلیلی
1⃣ در شرایط حساس کنونی، بهطور طبیعی بایستی ضمن توجه به حل مسائل حقیقی و اصلی مردم، به شکل اساسی و بنیادین، در کوتاهمدت نیز چارهجویی کرد و وضعیت زندگی و معیشت مردم را در فصل تابستان، در زمینه برق و آب سامان داد.
2⃣ شرایط اقلیمی کشور و خشکسالیهای پیدرپی و مسائل ناشی از وضعیت تولید برق بهویژه در تابستان ها، توان پیش بینی و پیشگیری از بروز مشکلات را دشوار نساخته است؛ از این حیث ضرورت دارد با قصورهای احتمالی برخورد شود.
3⃣ نکته مهم دیگر در این زمینه آن است که دولت جدید بهزودی کار خود را آغاز می کند. این شروع در شرایطی است که مسائل و مشکلات مزمن بهاضافه معضلات کنونی، وضعیت اداره کشور را با دشواری همراه ساخته است. ترسیم شرایط عمومی کشور و تراکم اوضاع اقتصادی به خاطر سلب مسئولیت از دولت جدید نیست و نیز بهانه ای برای شانه خالی کردن دولت آقای رئیسی از وعده هایی که به مردم داده نمیتواند باشد؛ بلکه نمایاندن ابعاد مختلف کشور بدین سبب است که همه نهادها، نیروها و عناصر سیاسی، خود را برای کمک به دولت جدید آماده کنند و از دیگر سو، دولت نیز با حداکثرگرایی در تعاملات و افزایش سعهصدر، به استقبال نقدها و نظرهای متنوع و دقیق مطرحشده برود و از ایدههای مؤثر ارائهشده در جامعه استقبال کند.
👈 نکته پایانی
ترسیم اوضاع کنونی بدین خاطر است که آقای رئیسی به سمت انتخاب کابینه ای قوی برود؛ بهگونهای که بر مسائل اصلی کشور متمرکز شوند و ضمن درس گرفتن از تجربیات گذشته، از حواشی و موضوعات خارج از اولویت اجتناب نمایند. در این زمینه آنچه اهمیت دارد استفاده از ظرفیتهای گسترده کشور در سطح داخلی و محیط منطقه ای و بینالمللی است. بهشرط اراده لازم، راهکارهای غلبه بر مسائل در کشور موجود است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ۶۵ هزار تن جو انباشته شده در بندر شهید رجایی با صدور دستور ویژه قضایی در حال ارسال به سراسر کشور است
🔰آدرس غلط برای توجیه کارنامه هشتساله!
✍ احمد بنافی
🛑 رئیسجمهور روحانی چهارشنبه (۲۳ تیرماه) در جلسه هیئت دولت در خصوص مذاکرات احیای برجام گفت: «امروز سفره آماده است، کار آماده است. فرصت دولت دوازدهم را از دستش گرفتند. از اینکه ۴ ماه، ۵ ما، ۶ ماه فرصت از دست رفت، متأسفیم!».
✳️گزارههای تحلیلی:
🔰تمام تلاش آقای رئیسجمهور در این روزهای پایانی این است که تصویری خوب از دولت خود به افکار عمومی ارائه دهد؛ اما گزارش اخیر ایشان، یک آدرس غلط برای توجیه کارنامه خالی بود. وجه مشترک گزارشهای دکتر روحانی در این است که بر روی دفاع از سیاست خارجی دولت متمرکزشده و در آن، مانند همیشه، چالشهای کنونی به سیاست خارجی گرهخورده تا خود را از وضع موجود مبرا نماید. موضوع آمیخته با تأثر این است که آقای روحانی در دقیقه 90 هم با چالش مسئلهیابی مواجه است و بر گزارهای بهعنوان مسبب وضع موجود تأکید میکند که بههیچعنوان با واقعیتهای کنونی مطابقت ندارد؛ تا جایی که اصرار بر آن، زحمات کارگزاران دولت خود را نیز در طول این ۸ سال با خدشه مواجه مینماید. مسئله اینجاست که آقای روحانی کماکان شرط حل مشکلات کنونی را صددرصد متوجه احیای برجام میکند، دقیقاً همان مسئلهای که دلسوزان و منتقدان ایشان بارها بر غلط بودن آن تأکید کردهاند. مسئله آقای روحانی، گرفتار شدن در یک باور ذهنی اشتباه است که نتیجه آن حرکت در مسیر غلط و قرار گرفتن در طراحی طرف مقابل بوده که مبتنی بر آن، ۸ سال تلاش شد ایران در آن محیط نگه داشته شود؛ بهعبارتیدیگر نگهداشتن اقتصاد و معیشت مردم درگرو گشایشهای خارجی، دقیقاً بازی کردن در همان جورچین آمریکا و اروپا بود و حاصل آن طی این سالها وضع را به نفع مردم تغییر نداده است.
مسئلهای که آقای روحانی نمیخواهد بپذیرد این است که در این ۸ سال بر مسیری قدم گذاشته و امروز هم بر آن پافشاری دارد که از قضا دولتهای آمریکایی هم در دوره اوباما، هم در دوره ترامپ و هماکنون در دوره بایدن، آن را تبدیل به بخشی از راهبرد خود نمودهاند، آنهم حل چالشهای درونی از طریق مذاکره است؛ تنها تفاوت در این است که هرکدام در تاکتیکها با هم اختلاف داشتهاند. چیزی که آقای روحانی و تیم سیاست خارجی ایشان هیچگاه در مذاکره بر آن پافشاری و برای آن برنامهای نداشتند، چگونگی مواجهشدن با تعهدناپذیری آمریکاییها بوده است. آمریکاییها در مذاکره هیچگاه و حتی اکنون نمیخواهند تعهد واقعی بپذیرند. تضمین گرفتن در مذاکرات کنونی حق جمهوری اسلامی است که تجربه تلخ برجام، آن را به ما آموخته است. آمریکاییها اکنون نه تضمین میدهند که مجدداً تحریم را برنگردانند و نه حاضرند حداقل راستیآزمایی مدنظر ایران در مقابل انجام تعهداتشان را بپذیرند. چرا؟ چونکه تحریم بخش اساسی راهبرد امریکا علیه ایران است؛ چیزی که هیچگاه آقای روحانی حاضر به پذیرش آن نبود.
✔️ نیروهای امنیتی ایران چگونه تحرکات روزانه وزیر جنگ اسرائیل را رصد میکنند؟
✍ مهدی جهان تیغی :
⭕️ شاهکار اطلاعاتی به نام ابوالقیعان
🔹 یعقوب ابوالقیعان، سیاستمدار پیشین و از مالکان بزرگ شرکت ساختمانی در شمال ناحیه نگیف؛ آخرین شاهکار اطلاعاتی جبهه مقاومت در اسرائیل محسوب میشود. این چهره تجاری مشهور در حالی در حال محاکمه در دادگاه های اسرائیل است که با مهمترین افراد امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی در سی سال اخیر از میشه یعلون که سابقه ریاست ستاد ارتش اسرائیل و معاونت نخست وزیری و وزارت جنگ در دوران نتانیاهو را در کارنامه دارد تا بنی گانتس، وزیر جنگ فعلی اسرائیل رابطه نزدیک داشته است.
👈 اما چند برآورد راهبردی میتوان از این پرونده امنیتی ارائه داد:
1️⃣ ارزش اطلاعاتی «ابوالقیعان» برای جبهه مقاومت چقدر بوده است؟ صهیونیست ها می گویند او نوع و نحوه فعالیت امنیتی در اسرائیل، فعالیت و برنامههای بنی گانتس وزیر جنگ، معاملات نظامی که بین اسرائیل و فلسطینیان انجام شده بود یا قراردادهای نظامی با ایالات متحده را با یک واسطه به افسران اطلاعاتی ایران تحویل میداده است. روزنامه معاریو در گزارشی تحلیلی از این واقعه نوشت: باید از کیفرخواست اعلامشده در دادگاه نتیجهگیری کرد که تمامی حرکات بنی گانتس وزیر جنگ اسرائیل روی میز ایرانیها قرار داشت. اما بهترین جمع بندی همان است که سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل گفته است « ابوالقیان اطلاعات بروز شده ای از وقایع اسرائیل ارائه می کرده است»
2️⃣ فهرست مورد هدف جامعه اطلاعاتی ایران در اسرائیل تنوع جالب توجهی دارد و از چهره های تجاری تا نمایندگان پارلمان و وزرای کابینه این رژیم در آن دیده می شود. خرداد ۹۷ بود که پلیس رژیم صهیونیستی و شینبت اعلام کردند که «گونن سگو»، وزیر پیشین انرژی و زیرساخت اسرائیل و عضو اسبق پارلمان اسرائیل بهاتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شده است. افشای پرونده ابوالقیعان که سالهاست پشتیبان مالی احزاب موثر و مشهور صهیونیستی بوده و در کارنامه خود حضور در بالاترین سطح معادلات سیاسی این رژیم را دارد، نشان می دهد که سطح عملیات اطلاعاتی ایران تا در بالاترین رتبه در برابر رژیم صهیونیستی قرار داشته و موفق نیز بوده است.
3️⃣ اسرائیل طی ماه های اخیر تلاش زیادی کرد که نشان دهد ایران را زیر ضربات اطلاعاتی سنگین قرار داده است. اما اینک مجبور شده محاکمه بخشی از جاسوسان ایران در اسرائیل را علنی کند. واقعیت ولی فراتر از این دادگاه ها است؛ نهادهای امنیتی در اسرائیل گفته اند که افشای پرونده جاسوسی ابوالقیعان بخشی از فعالیت سرویسهای امنیتی و نظامی اسرائیل طی چند سال گذشته برای کشف و مقابله با فعالیتهای اطلاعاتی ایران و حزبالله در درون ساختار اسرائیل است. معنای دیگر این جملات این است که اسرائیل سالهاست گرفتار نفوذ افسران اطلاعاتی ایران بوده و برای مقابله با آن مجبور شده عملیات گسترده و طولانی مدتی را برای پاکسازی درونی امنیتی خود آغاز کند و پرونده های علنی شده تنها بخشی از بیان غیرمستقیم این فعالیتها است.
4️⃣ رژیم صهیونیستی چند دهه است که کنترل خبری بسیار منظم و سختگیرانه ای درباره حوادث امینتی و نظامی دارد و تمایلی برای نشان دادن ضعف های اطلاعاتی درونی خود به هیچ وجه ندارد. در برگزاری دادگاه های علنی اخیر به نوعی اجبار دیده می شود. صهیونیست ها مجبورند به ایران پیام بدهند که موفق به کشف سرنخ های از اقدامات اطلاعاتی آنها شده اند ولی خودشان هم میدانند و هم گفتهاند که یعقوب ابوالقیعان در حالی هفتهها پیش توسط نهادهای امنیتی و اطلاعاتی دستگیر شده که تا امروز اطلاعات زیادی در مورد هویت همدستان یا اشخاصی که با وی در این زمینه در ارتباط بودند وجود ندارد.
🍚 مشروطه و دیگ پلوی انگلیس
📌 روزهای اکنون در تقویم تاریخ ایران، مصادف است با سالروز فتح تهران توسط مشروطه خواهان و آغاز مشروطه دوم. از آن به بعد جریان دینی و سنتی از فرآیند نقش آفرینی حذف شدند و کار به دست روشنفکران و ساختارشکنان فرهنگی، دینی و سیاسی افتاد!
🔖 یک داستان از هزاران:
🔹 28 تیر 1285 (117 سال پيش) تحصن مشروطه خواهان در سفارت انگليس آغاز شد. اين تحصن تا17 مرداد به مدت 23 روز ادامه يافت.چندين هزار نفري که آنجا حضور يافتند مطالبه خود را "عدالت خانه" اعلام کردند و از مظالم حکومت ناراحت بودند.
🔸سفارت تمام مدت 23 روز را به اين جمعيت که تا 18 هزار نفر تخمين زده شده است غذا مي داد تا سفارت را ترک نکنند .حتي به افراد مرجع حاضر، مبلغي هم مي دادند که مردم را تحريک به خروخ نکنند.
🔹يک روز افراد بيکار حاضر درتحصن که در سفارت قدم ميزدند به محل پخت وپز که در محوطه باز سفارت بود رسيدند و آشپزي که ديگ پلو را دم مي انداخت از آنان سوال کرد: شما چي مي خواهيد ؟ چند روز است خسته شديم بس که براي شما غذا درست کرديم.
🔸گفتند ما عدالت مي خواهيم و..... آشپز گفت : ها.... فهميدم شما مشروطه مي خواهيد و آنان گفتند مشروطه چيست و طرف توضيح داد.ناگهان واژه مشروطه مثل باد در جمعيت پيچيد و به گفتمان تبديل شد.
⚠️زن سفير که با کالسکه در حال خروج از درب سفارت بود به افرادي که کنار درب ايستاده بودند گفت چه مي خواهيد شما؟ و پاسخ شنيد: مشروطه. همسر سفير گفت ما وقتي در انگليس مشروطه مي خواستيم بسياري از علماي مذهبي را کشتيم.
🔹طرف ايراني که هنوز غير نام مشروطه چيزي از آن نمي دانست گفت: علما که هيچ، ما براي مشروطه اگر لازم باشد امام زمان را هم مي کشيم.
و اينچنين مشروطه انگليس حاکم و امثال شيخ فضل الله ها به بالاي دار رفتند.
🔍یک نکته از هزاران:
🔻سعيد حجاريان تئوریسین اصلاح طلب براي اصلاح نظام جمهوري اسلامي مدل مشروطه انگليسي را ارائه مي دهد و کتاب و مقاله در اين باره نوشته است. با صراحت ماجراي تشريفاتي شدن جايگاه چالز پادشاه انگيس را به ولايت فقيه تطبيق و تعميم مي دهد و براي اين موضوع فعاليت فکري زيادي کرده است.
❗️قرآن هایی که پس از انتخابات به نیزه رفت!
🔸سیدحسین موسوی تبریزی، از فعالان اصلاحطلب و از حامیان تحریم انتخابات در بخشی از یک یادداشت در شماره پنجشنبه گذشته روزنامه آرمان ملی نوشته است: یکی از بزرگترین مسئولیتهای دولت جدید اعم از رئیسجمهور و حتی قوه قضائیه که با هم نیز انتخاب شدند، جلب اعتماد از دسترفته مردم است.
🔹او همچنین مینویسد: مردم اگر ببینند که خدمتگزارانی هستند که در راستای حل مسائل تلاش میکنند و با آنها صادق هستند، اعتماد و اطمینانشان آرام آرام جلب میشود!
📌 🔻نکته و نظر:
🔹 مدعای عجیب "بیاعتمادی مردم به نظام اسلامی" در کشوری که شاهد تشییع چندین میلیونی شهید سردار سلیمانی است، میزان پرداختی مالیاتهای مردم بیشتر از درآمدهای نفتی است، گزارشهای مربوط به کمکهای مالی پرداختی مردم به نهادهای خیریه امین نظام حاکی از افزایشهای چشمگیر است و قوانین موضوعه کشور نیز تماما توسط مردم اجرا میشود؛ یک ادعای بیسند و مضحک است.
🔹دقت شود که منظور آقایان از بیاعتمادی مردم و حرف باطلی به نام "کاهش سرمایه اجتماعی نظام"، کم شدن مشارکت مردم در انتخاباتهای اخیر است!
🔹رویدادی تلخ که صرفا و فقط به دلیل طرح مهندسی اصلاحطلبان مبنی بر "تحریم خاموش انتخابات" رخ داد و البته به اعتماد و سرمایه اجتماعی هیچ ربط وثیقی ندارد.
🔹بماند که آقایان مدعای از دست رفتن اعتماد مردم به نظام را از مدتها قبل از انتخابات ۹۸ نیز مطرح میکردند.
🔹تأکید بر حضور گسترده و مشارکت مردم در انتخابات یک امر صحیح است اما بهانهجویی از قِبل آن و دستمایه ساختن مشارکتی که همواره میتواند کم یا زیاد باشد! علیه نظام اسلامی؛ یک ذنب لایغفر و یک حرکت شیطنتآمیز است که سابقه آنرا در "تاریخ جنگ صفین" نیز خواندهایم.
🔹این نکته نیز قابل اشاره است که میزان مشارکت مردم در انتخابات اخیر نسبت به انتخابات قبلی به میزان "۹ درصد" افزایش پیدا کرد که البته قرار است این مقوله در صحبتهای مدعیان کم شدن اعتماد مردم به نظام مورد اعتنا قرار نگیرد!
🔹بحث کاهش اعتماد مردم به یک نظام سیاسی از نشانههای واضحی برخوردار است که خواص کشور بایستی برای عقیم گذاشتن توطئه دشمن؛ نسبت به تبیین آنها در نزد افکار عمومی، عمارگونه اقدام کنند.
⛔️ سپاه و بسیج در حال آبرسانی موقت و دائم
🔹مشکل آب در خوزستان سه دسته است. آب آشامیدنی، آب شغل برای احشام و نهایتا آب محیط زیست مخصوصا مشکل تالاب هورالعظیم که در هر سه مورد، بسیج و سپاه در حال برداشتن بار دولت مختل از دوش مردم هستند.
🔹در ماجرای آب شرب بیشترین مشکل مربوط به شهرهای سوسنگرد، هویزه، حمیدیه، شادگان، دهدز و رامشیر است که آب رسانی سیار به روستاهای این مناطق با ده ها تانکر توسط سپاه در حال انجام است.
🔹در همین رابطه به اقدامات موقت مثل آبرسانی سیار بسنده نشده و سپاه از امروز فاز اول آبرسانی پایدار به روستاهای هویزه را با احداث ۹ کیلومتر خط لوله آغاز کرد. فاز دوم احداث خط لوله آب به حمیدیه نیز از دیروز آغاز شده است.
🔹همچنین برای تامین آب مربوط به شغل (دامداری و گاومیشداری و...) در برخی از مناطق خوزستان، سپاه از هفته گذشته آبرسانی به احشام روستاییان را آغاز کرده است.
🔹گرچه برای تامین آب شغل مناطق روستایی خوزستان پیگیری های سپاه به رهاسازی آب سد کرخه تا ۱۵۰ متر مکعب بر ثانیه منجر شد و بر اساس گزارش های رسیده هم اکنون آب به مناطق پایین دست رسیده است.
🔹آبرسانی سیار به مردم، اجرای خط لوله انتقال آب به مناطق روستایی برای رفع پایدار مشکل، آبرسانی به احشام و... تا رفع کامل مشکلات که نیازمند استقرار دولت ضدفساد و کارآمد است، ادامه خوهد داشت.