eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 چه کسانی با مجازات قاتل‌ها و آشوبگرها مخالفت می‌کنند؟ ۱.کسانی که مشوق بودند و اگر هوچی‌گری نکنند به عنوان قاتل پرور باید پاسخگو باشند. ۲.کسانی که با مظلوم نمایی از محکومین، قصد تحریک به آشوب و قاتل پروری جدید دارند. ۳.خود قاتل‌ها و آشوبگران فراری از قانون به خاطر ترس از آینده حتمی.
🔻جواد روحی مرتکب چه جرایمی شده؟ 🔹قرآن سوزی در وسط میدان شهر و توهین به مقدسات. 🔹تحریک برخی از شهروندان به ایجاد ناامنی و اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی کشور. 🔹حمله به اماکن دولتی، نظامی، بانک‌ها و شهرداری و تخریب اموال عمومی. 🔹تخریب و آتش‌زدن مقر پلیس راهنمایی و رانندگی. 🔹لیدری اغتشاشاتی که منجر به از دست دادن جان ۵ نفر و مجروح شدن تعدادی از ماموران تامین امنیت شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👶فرزند کمتر یا بیشتر! کدوم بهتره و چرا❓ ✅ پاسخ شیرین.... 🎥 حجت الاسلام والمسلمین
🇮🇷 📝 چقدر این توئیت عطاء الله مهاجرانی مقیم لندن با دلم عشقبازی کرد..
🇮🇷 📝 از عبارت دوگانه "باتوم-تبیین" رهبری زود عبور نکنیم. ❄️🌹❄️ 🔻تبیین اساس است و باتوم اضطرار، 🔹️تبیین حل کردن است و باتوم جمع کردن، 🔸ریشه تبیین دانایی و ریشه باتوم بازوست. 🔹️تبیین چاره است، باتوم مربوط به نبود چاره است. 🔸تببین قاعده، باتوم استثناست 🔺نتیجه تبیین بلند مدت، نتیجه باتوم کوتاه مدت است.
🔴 ‏‎: آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها منتظر بودند ببینند در نتیجه شلوغی‌ها آیا این امکان وجود دارد که آنها بتوانند در ‎ امتیازهای جدیدی از ایران بگیرند؟! امروز اما همه ارکان جاسوسی شان در ایران به آنها این خبر را داده‌اند که آنچه منتظرش بودند محقق نخواهد شد. عزیز غضنفری
✍️کارنامه راهبردی️ امیر کبیر ( یادنامه ۱۱۳۷ روز حیات سیاسی امیر کبیر در سالروز شهادت) 💠 مقدمه: صدرات کوتاه، مانایی تاریخی میرزا محمد تقی‌خان فراهانی (۱۲۲۲-۱۲۶۸ه.ق) مشهور به امیرکبیر در ۳ سال و ۱ ماه و ۲۷ روز صدارت خود توانست؛ از یک سو با تکیه بر معارف اسلامی - انسانی و هویت بومی- ایرانی، فضائل و کرامات اخلاقی و درایت اجتماعی - سیاسی خود اثبات کند و از سوی دیگر با تکیه بر مؤلفه‌های توحید مداری، استبداد گریزی، استعمار ستیزی، استحمار زدایی، خرافه زدایی، مردم گرایی، دولت سازی و خوداتکایی، توانست مجموعه‌ای از اقدامات بنیادین و اصلاحی را در جامعه ایرانی عملیاتی کند. به مدد همین فضائل انسانی و فعالیت‌های اجتماعی بود که امیر کبیر به الگوی فاخر و فاضل برای چندین نسل بعد از خود تبدیل شد. با مرور کارنامه مدیریتی امیر کبیر می‌توان ادعا نمود که او بیش از یک قبل از آنکه واژه راهبرد (Strategy)، در ادبیات مدیریت باب شود، از سبک مدیریت راهبردی برای اداره جامعه، بهره هوشمندانه برده است. 🔸 کارنامه راهبردی برخی از اقدامات راهبردی امیر کبیر که نشان از درایت فکری و مدیریت مدبرانه او دارد، عبارت‌اند از: 🔅۱. تاسیس دارالفنون به جای تاسیس دانشگاه با هدف توانمندسازی مهارتی در کنار غنی سازی دانشی جوانان؛ 🔅۲. تلاش فراگیر جهت پیشرفت چند بعدی (فراتر و جامع تر از توسعه اقتصادی) به منظور تکثیر قدرت ملی و تولید ثروت ملی؛ 🔅۳. جلوگیری از بکارگیری متخصصان علمی و فن‌آوری کشورهای دارای سابقه استعماری به دلیل کاهش نفوذ پذیری مراکز علمی داخلی؛ 🔅۴. افزایش توانمندی‌های بومی در عرصه نظامی، با هدف کاهش تاثیرپذیری امنیت ملی از نفوذ خارجی؛ 🔅۵. ایجاد شبکه اداری پویا، روزآمد و مفسده ستیز، از طریق اشراف بر مراکز تصمیم‌گیر فسادزا؛ 🔅۶. مقابله با نفوذ و هژمون کشورهای دارای سابقه استعماری، از طریق تلاش برای بکارگیری اساتید نظامی از کشورهای فاقد سابقه استعماری (مثل اتریش) در دارالفنون؛ 🔅۷. اجرایی سیاست «موازنهٔ منفی» در سیاست خارجی و پرهیز از دادن هر نوع امتیازی به قدرت‌های استعماری؛ 🔅۸. اشراف کامل بر فعالیت‌های مخرب دولت‌های استعمارگر و کنترل نفوذ آنها در امور داخلی ایران؛ 🔅۹. مدیریت استبداد حکمرانان و محدودسازی دخالت اشراف زادگان در فعالیت‌های اقتصادی و سیاسی؛ 🔅۱۰. مقابله قاطع با فرقه سازی استعمارگران، انحراف معنوی و خرافه‌گرایی اعتقادی مانند: فرقه بابیت. در مجموع سبک مدیریتی امیر کبیر در ساماندهی زیست اجتماعی و اقتصادی داخلی و تعامل سیاسی و تعارض‌های امنیتی خارجی، مبتنی بر تفکر و مدیریت راهبردی بوده است. 🔘 توصیه راهبردی وجود ویژگی‌هایی همچون: پاک اندیشی، پاک دلی، پاک منشی، پاک دامنی و پاک دستی در انسان‌های فاضل مانند امیر کبیر است که جامعه و تاریخ را وادار می‌کند تا در ایستگاه حیات (هرچند کوتاه) کنشگر نمونه‌ای همچون او، توقفی ژرف و معنادار داشته باشد. این توقف بگونه‌ای است که سرانجام گذشتگان به آنان ختم می‌شود و سرنوشتی نو برای آیندگان از او آغاز می‌شود. بر این اساس می‌توان از کرامت نفسانی و تدابیر اجتماعی امیر کبیر، حداقل دو درس گرفت: 🔅یکم. تکیه بر مبانی نظری ایرانی - اسلامی به عنوان زیربنایی تصمیم‌سازی و تصمیم گیری موتور محرک انگیزشی و رفتاری برای تحول فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و تمدنی است. 🔅دوم. تدابیر راهبردی و اقدامات هوشمندانه و مؤمنانه امیرکبیر بهترین الگوهای فاخر و فاضل ایرانی - اسلامی برای سیاست ورزی و حکمرانی است. ✍️احمد باقری مزینانی
🔴عشقی: فروش خودرو در بورس قیمت‌ها را کاهش داد 🔹رئیس سازمان بورس: عرضه خودرو در بورس قطعا به افزایش قیمت منجر نشده و شاهد آن هستیم که روند قیمتی خودرو‌هایی که در بورس عرضه شده اند، منطقی‌تر است. 🔹امیداواریم با افزایش عرضه‌ها و تعیین برنامه هفتگی، این افزایش قیمت‌ها کنترل شود و منافع حاصل از این عرضه‌ها به نحوی به خودروساز و مردم برسد که خودروساز در سال‌های آینده افزایش تولید و توسعه محصولات جدید را در دستور کار داشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رتبه‌ی ارتش ایران، بالاتر از آلمان و کره شمالی 🔺 پایگاه تخصصی «گلوبال فایر پاور» در رتبه‌بندی ارتش‌های خاورمیانه، ایران را در جایگاه سوم خاورمیانه قرار داد. در این رتبه بندی، جمهوری اسلامی ایران با قرار گرفتن در رتبه هفدهم جهان بالاتر از ارتش آلمان، لهستان، اسپانیا، کره شمالی، کانادا، سوئد، هلند و پرتغال قرار دارد. 🔘 در رتبه بندی جهانی، این سایت ترکیه را در رده یازدهم از مجموع ۱۴۵ کشور، مصر چهاردهم و رژیم صهیونیستی در رتبه چهارم خاورمیانه و هجدهم جهان پایین‌تر از ایران قرار داد. 🔸وب سایت «گلوبال فایر پاور» در رتبه بندی سالانه نیرو‌های نظامی در سطح جهانی و منطقه‌ای بر عوامل متعددی از جمله وضعیت کنونی توان نظامی، مالی، لجستیکی و جغرافیایی تکیه دارد و مساحت کشور‌ها و پیشرفت فناوری آن‌ها را در نظر می‌گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️♨️♨️ یک دقیقه تا شناخت سردارِ سازندگی ایران
🇮🇷 📝 سفیر عراق را به‌دلیل استفاده از واژه جعلی برای خلیج‌فارس فراخواندیم ❄️🌹❄️ 🔻وزیر امور خارجه: 🔹سفیر عراق را در پی استفاده مسئولان عراقی از نام جعلی برای خلیج‌فارس به وزارت خارجه فرا خواندیم و حساسیت ملت بزرگ ایران را نسبت به بکارگیری واژه دقیق و کامل خلیج‌فارس را به طرف عراقی منعکس کردیم. 🔸آقای سودانی نخست وزیر عراق در مطلبی که در فضای مجازی به تازگی منتشر شد، این مساله را اصلاح کردند. 🔺ما با وجود اینکه با عراق روابطی راهبردی، برادرانه و عمیق داریم اما نسبت به این موضوع به صراحت اعتراض خود را اعلام کردیم و سفیر عراق را به وزارت خارجه فرا خواندیم و حساسیت ملت بزرگ ایران را نسبت به بکارگیری واژه دقیق و کامل خلیج فارس به طرف عراقی منعکس کردیم.
رشد اقتصاد ایران در ۲۰۲۲ به مرز ۳ درصد رسید 🔹بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود رشد اقتصادی ایران در سال میلادی گذشته را ۲.۹ درصد برآورد و پیش‌بینی کرد اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۳ رشد ۲.۲ درصدی داشته باشد.
💢نتیجه‌های یک گذار موفق ✍🏻اکبر معصومی 🔹واکاوی اتفاقات سه ماهه اخیر در کشور نشان می‌دهد که آمریکا و اروپا با همراهی برخی کشورهای منطقه تمام توان خود را برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته بودند. براساس برخی از اظهارنظرها، اغتشاشات اخیر در کشور ماحصل دو سال برنامه‌ریزی محور شیطانی عبری‌ـ غربی‌ـ عربی بوده است که با هدف «ضربه نهایی» به جمهوری اسلامی صورت گرفت. رصد تحرکات آمریکا و حمایت علنی آنها از لیدرها و اپوزیسیون نشان می‌دهد که دشمن با مدل جنگ ترکیبی که اساس آن نیز جنگ شناختی بود، به دنبال نتیجه‌گیری از داخل ایران در ازای «هیچ» بوده است که با شکست سنگینی روبه‌رو شد. این موضوع بدون شک جایگاه و اعتبار آمریکا را نزد جامعه بین‌المللی کاهش خواهد داد. 🔸از این‌رو رفتار بعدی واشنگتن را باید بر مبنای یک تفکر شکست خورده در مقابل جمهوری اسلامی ایران ارزیابی نمود. موضوع مهم در جریان ناکامی آمریکا مقابل نظامی اسلامی، توجه به رفتار برخی از کشورهای اروپایی است. «نمایش احضار» سفرای ایران توسط اتحادیه اروپا، انگلیس، فرانسه، آلمان و... را می‌توان در راستای تنفس مصنوعی به فتنه آمریکایی اخیر اشاره نمود که اروپا در صدد است با رفتار پروپاگاندی خود، ناکامی‌های میدانی را در روان و ادراک جامعه بین‌المللی تغییر دهد. بنابراین می‌توان رفتار اتحادیه اروپا همانند سربازی دانست که می‌کوشد با رفتارهای نمایشی، از میزان شکست فرمانده خود(آمریکا) در نزد افکار عمومی بکاهد. 🔹به نظر می‌رسد که آمریکا و اروپا تصور می‌کردند که حتی با نتیجه‌بخش بودن حداقلی شلوغی‌های اخیر بتوانند امتیاز جدیدی از ایران بگیرند ولی امروز به این نتیجه رسیده‌اند که آنچه می‌اندیشیدند جز توهم نبوده است. بنابراین نباید رفتارهای کشورهای غربی را از روی قدرت تجزیه تحلیل کرد و رفتارهای نمایشی آنان را باید از روی استیصال و درماندگی غرب تجزیه و تحلیل کرد. پشت سر گذاشتن فتنه اخیر آن هم به صورت موفق، می‌طلبد که این گذار را به عنوان یک پشتوانه و برگ برنده در تعامل یا مذاکره مطرح و تفسیر نمود. 🔸حال همراهی مردم با نظام اسلامی توان و قدرت چانه‌زنی ایران را در عرصه‌های مختلف بین‌المللی افزایش داده است، باید بر مبنای اقتدار منافع جمهوری اسلامی جامعه بین‌المللی را مطالبه کرد و با فعال‌سازی دیپلماسی فرهنگی، موفقیت و همراهی مردم با نظام اسلامی را به همه کشورهای دنیا اعلام نمود.
🎥 عجب دیالوگی بود دیالوگ میثم تمار این خاصیت حرام‌زاده است ...!
💠 دلیل نگرانی غرب از ورود سوخو 35 به ایران چیست؟ ❄️ خرید سوخو ۳۵ قطعا حریم هوایی ایران را به مکانی خطرناک‌تر برای پرنده های مهاجم تبدیل خواهد کرد. این بخشی از نظریه یکی از نشریات مستقر در آمریکا درباره علت نگرانی آمریکا و اسرائیل از واردات این جنگنده توسط ایران است. 👇👇متن کامل 👇👇 "http://fna.ir/1tlz5f" https://www.farsnews.ir/news/14011020000371/
📌ادعای بامزه حامد اسماعیلیون: احمق نیستم! 🔹حامد اسماعیلیون، امید اپوزیسیون خارج‌نشین آن‌قدر احمق نیست که به ایران بیاید، اما نه آن‌قدر که همین را به زبان نیاورد! او درباره سناریوهای مختلف خود درصورت رفتن به ایران به شبکه سعودی اینترنشنال گفته «احمق نیستم. می‌نشینم فکر می‌کنم درباره سناریوهای مختلف». او البته یک سناریو را این‌طور تعریف کرده: «از خیابان آزادی تا انقلاب فریاد می‌کشیدم»! 🔹 اینکه اسماعیلیون چندین ماه است عده‌ای را در داخل ایران به انجام آشوب و کشتن مأموران امنیت و آتش‌زدن اموال عمومی تشویق می‌کند و عامل کشته‌شدن مأموران و آشوبگران شده، اما درباره ورود خودش به این صحنه کارزار می‌گوید «احمق نیستم که به ایران بروم»، دقیقاً به معنای همان چیزی است که گمان می‌کند نیست! او چرا باید به ایران بیاید؟ در ایران از پول هنگفتی که سیا و موساد به او می‌دهند، خبری نیست. در ایران عده‌ای با لیدری او آشوب می‌کنند، می‌کشند و آتش می‌زنند. این‌ها کارهایی نیست که او برای آن مناسب باشد. براندازی کسب‌وکار اوست، اما در مقام درآمدزایی نه دردسرزایی. 🔹براندازی الان دیگر یک شغل رسمی شده است. سران براندازی نیز همگی در حد فهم و شعور اسماعیلیون هستند؛ برخی حتی بدتر. «احمق و احمق‌تر» را در دیدار برلین یادمان است و «احمق و حمقا» را در دیدار پاریس. یک دیدار از جنس «احمق و احمق‌تر» هم دیدار فرداد فرحزاد با حامد اسماعیلیون در اینترنشنال بن‌سلمان (فرزند اره‌برقی) بود. 🔹اسماعیلیون آن‌قدر کم‌فهم و بدون بینش حتی در حد یک آدم معمولی است که برای این پرسش از پیش تعیین شده که اگر به ایران بروی چه می‌شود و چه می‌کنی، نمی‌تواند یک جواب درست‌وحسابی جور کند. کمی پچ‌پچ می‌کند و بعد پاسخی را که باید مهم‌ترین پاسخ زندگی‌اش باشد، چون دشمن او را برای لیدری اپوزیسیون انتخاب کرده است، این‌گونه می‌دهد: «احمق نیستم که به ایران بروم». بله احمق نیستی، چون حداقلش آن است که دستمزد ماهانه‌ات از سازمان‌های جاسوسی قطع می‌شود. ظاهراً مصاحبه با فرحزاد، سناریوی نمایش احمق‌هاست، مصاحبه با فرخ‌نژاد و آن رسوایی او در حرف‌زدن هم یکی دیگر از این شمایل بود.
🔻درآمدهای مالیاتی از درآمدهای نفتی پیشی گرفت 🔹در بودجه سال ۱۴۰۱ کل درآمدهای مالیاتی ۴۵۴ هزار میلیارد تومان و درآمدهای حاصل از فروش نفت، گاز و میعانات گازی ۵۱۹ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود.  🔹اما در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲، درآمدهای مالیاتی ۷۰۰ هزار میلیارد تومان و درآمدهای حاصل از فروش نفت، گاز و میعانات گازی ۶۰۳ هزار و ۸۰۷ میلیارد تومان تعیین شده است.  🔹بنابراین درآمدهای مالیاتی در بودجه سال آینده ۱۵.۹ درصد بیشتر از درآمدهای نفتی است. 🔹میزان درآمدهای مالیاتی در بودجه سال آینده معادل ۷۰۰ هزار میلیارد تومان است که نسبت به بودجه سال ۱۴۰۱ معادل ۵۴ درصد افزایش نشان می دهد. 🔹براساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۲، میزان درآمدهای مالیاتی با ۵۴ درصد افزایش به ۷۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده که این رقم معادل ۳۵.۵ درصد از کل درآمدهای بودجه عمومی کشور است که ۳ درصد بیشتر از سهم این پایه درآمدی از بودجه ۱۴۰۱ است.
🔴حجت‌الاسلام خسروپناه دبیر شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی شد 🔹سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع‌ رسانی دولت اعلام کرد: ‏با پیشنهاد اعضای شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی و موافقت رهبرانقلاب، رئیس‌جمهور در حکمی حجت‌الاسلام خسروپناه را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی منصوب کرد.
💢طرح شکست خورده‌ای به نام پلن بی! ✍🏻حمید خوش‌آیند 🔹مذاکرات احیای برجام بنا به دلایل مشخصی که ریشه در زیاده‌خواهی و مطالبات فرابرجامی آمریکا و طرف‌های اروپایی و بی‌توجهی به درخواست‌های ایران دارد، متوقف شده است. 🔸در هفته‌های اخیر نیز، رویکرد سلبی و منفی مقام‌های آمریکایی نسبت به مذاکرات هسته‌ای با ایران و آینده برجام به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش پیدا کرده است. 🔰گزاره خبری: 🔹۱ ـ در جدیدترین اظهارات، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بار دیگر اعلام کرد که کشورش دیگر بر احیای برجام متمرکز نیست. قبل از این اظهارات نیز ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، می‌گوید توافق اتمی با ایران «مُرده»، اما دولت وی فعلا نمی‌تواند یا نمی‌خواهد این خبر را اعلام کند. بعد از این برخی رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا هم در گفت‌وگو با الی کوهن، همتای صهیونیستی خود، ارزیابی جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، درباره «مرگ برجام» را تأیید کرد. 🔸۲ ـ در همین حال و در روزهای اخیرا میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در توئيتر نوشته است: «ادعاها درباره عرضه پهپاد [از سوی ایران به روسیه] بهانه‌ای ناشیانه برای توقف مذاکرات وین در خصوص برجام است (اگر به قصد کشتن آن نباشد). به نظر می‌رسد آمریکا و سه کشور اروپایی برای حرکت به سمت «پلن‌ بی» وسوسه می‌شوند. اشتباهی بزرگ است. دشوار بتوان تصور کرد چنین طرحی، گزینه‌ای معتبر باشد. به احتمال زیاد بیهوده خواهد بود». 🔰 گزاره تحلیلی: 🔹 در دستور کار قرار گرفتن «پلن بی» از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا در حالی است که پیش از این، بارها مقام‌های آمریکایی از اجرایی کردن آن در صورت شکست برجام سخن گفته‌اند. در خصوص طرح مذکور، نکات قابل توجهی وجود دارد که به موارد مهمی از آن اشاره می‌شود: 🔻نکته اول؛ آمریکا دیگر عضوی از برجام نیست. اینکه مقامات کاخ سفید مدام صحبت از مرگ برجام و عدم تمایل به مذاکرات برای احیای برجام و یا شرط و شروط و... می‌کنند، فاقد موضوعیت است. کشوری می‌تواند از مرگ برجام صحبت کند که طی این سال‌ها به توافق و تعهد خود عمل کرده باشد و عضوی از این توافق باشد. اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص برجام همان‌قدر غیرمنطقی و بی‌ربط است که فرضاً ایران درباره «مرگ ناتو» صحبت کند. 🔻نکته دوم؛ پلی بی، رویکردی قهری متشکل از اجزای سه‌گانه شامل تحریم‌های اقتصادی، فشارهای دیپلماتیک و حتی گزینه نظامی جهت حل‌وفصل مسئله هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران است. پلن مذکور که گاه‌گاهی مطرح می‌شود، طرح جدیدی نیست و پیش از این به صورت مجزا در باره ایران اجرا شده است. 🔻نکته سوم؛ جمهوری اسلامی ایران در عین حال که در معرض تحریم‌های شدید و سنگین بین‌المللی است که در طول تاریخ بشر علیه هیچ کشوری اعمال نشده است، همچنان با بیشترین فشارهای دیپلماتیک و سیاسی در سطح منطقه و بین‌الملل برای عقب‌نشینی از مواضع هسته‌ای خود نیز همراه است. در همین حال حمله نظامی هم به قدری خطرناک، پیامدبار و همراه با تبعات منفی برای آغازکنندگان است که اساساً قابلیت اجرا در قبال جمهوری اسلامی را ندارد. لذا مشاهده می‌شود که پلن بی قبل از اینکه طرح شود، یک سناریوی سوخته است. 🔻نکته آخر؛ مذاکرات برجام تمام شده و تنها مانع آن رفتار‌های دوگانه، ریاکاری و نبود اراده سیاسی در طرف غربی جهت بازگشت به برجام است. در صورتی که اسناد، رد و بدل شده و جزئیات فنی و گام‌های طرفین کاملاً واضح است، طرح پلن بی که هنوز به طور آشکار درباره آن صحبتی نمی‌شود، بی‌معنا و فاقد وجاهت قانونی و سیاسی است و جز اینکه به اعتبار طرف‌های مطرح‌کننده بیش از این خدشه وارد می‌کند، فایده دیگری ندارد. شاید بر همین اساس بود که ندپرایس حرف اشتباه گذشته‌اش را تکرار کرد و از بازگشت به دیپلماسی سخن گفت.
🔴 جنگ شناختی چیست؟! ✍سید علیرضا آل‌داود ⏪جنگ شناختی به معنای آماج قرار گرفتن قوه شناخت مردم و نخبگان یک جامعه به منظور تغییر باورها و در نهایت رفتارهاست. این جنگ البته شکل تکامل یافته‌تر و عمیق‌تری از جنگ روانی است. اساسی‌ترین نتیجه در جنگ شناختی تلفات مضاعف انسانی است. ▪️در جنگ سخت وقتی یک نفر مجروح یا کشته شد عملاً فقط یک نفر از جبهه خودی کم می‌شود، اما در جنگ شناختی وقتی یک نفر نسبت به باورهای خود ‌تردید کرد علاوه ‌بر این‌که یک نفر از گروه خودی کم شده، یک نفر هم به گروه مقابل اضافه می‌شود. ▪️در این شکل از نبرد در واقع نه تنها سربازانِ خط مقدم نبرد نظامی، بلکه عموم مردم جامعه که اصلی‌ترین سرمایه هر نظام سیاسی است آماج قرار گرفته، نسبت به جامعه و کشور خود بدبین و حالت رویگردانی شکل ‌می‌گیرد. جنگ شناختی در صورت تداوم به وارونگی افکار عمومی، شکاف و بحران اقناعی و در نهایت به زایل شدن اراده‌های راسخ منتهی خواهد شد.
⭕️ای کاش هاشمی امروز زنده بود!! 🔸هاشمی رفسنجانی، اردوگاه کار اجباری برای زنان بدحجاب 🔹هاشمی، خطبه های نماز جمعه، ۱۲اردبیهشت ۶۵: ما الآن افرادی را میبینیم و هرقدر نصیحت میکنیم هنوز یک مقاومت‌های منفی هست و خانمهایی متأسفانه پس از ۷سال از انقلاب هنوز به این راضی‌اند که مقداری از مویشان بیرون باشد؛ تابه‌حال با این‌طور افراد خیلی با نصیحت برخورد کرده‌ایم فکر میکنم که پس از ۷سال تحملمان هم تمام بشود، حزب‌الله چند بار طغیان کردند و دیدید که در خیابان‌ها ریختند، به آنها وعده دادیم که این‌ها خودشان آدم میشوند، مثل‌ اینکه اینها یک مقدار احتیاج به خشونت دارند. 🔸شورایعالی قضایی پیش نویس لایحه‌ای را تهیه کرده و ما قبلا به حزب الله وعده داده بودیم که عمل میکنیم، این لایحه در نظر گرفته است که اردوگاههایی در مناطقی در نظر بگیرند برای بازسازی خانمها و آقایانی که دچار مرحله‌ای از فساد اخلاقی هستند؛ تعیین هم میکنند ۳ماه، ۲ ماه، ۵ماه، یک سال، ۲هفته آنجا بماند درس بخوانند و کار هم بکنند. خرجشان را هم باید خودشان در آنجا بدهند، اینها نوعا از قشر مرفه هستند و با پولهایی که یا شوهرشان دزدیده یا خودشان اینجوری بار آمده اند. 🔸البته هاشمی رفسنجانی بعدها تغییر هویت داد و همه بدبختی های فرهنگی امروز نتيجه همان ولنگاری های فکری و سیاسی و اقتصادی هاشمی و شاگردانش خاتمی و روحانی است. ✍️قاسم روانبخش
✳️ رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم قم تأکید کردند جهاد تبیین را صحیح و درست انجام دهید. منظور چیست؟ 1️⃣ جهاد تبیین را درست تعریف کنید: از نگاه رهبر معظم انقلاب، جِهاد تَبیین به معنای روشنگری جهادی از روی کار علمی و تحقیقی، به‌منظور مقابله‌ با دشمن و وسوسه‌‌های او دانسته شده است. نخستین‌بار، این اصطلاح را رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت‌ سال ۱۳۹۵شمسی به‌کار بردند و در آذر سال ۱۴۰۰ شمسی به بازآفرینی و تأکید مکرر بر آن تا امروز پرداخته‌اند. از نظر ایشان، این اصطلاح از وصیت‌نامه امام علی علیه السلام به حَسَنین علیهما السلام گرفته شده است و شیوه بسیاری از اهل بیت(ع) در جهاد، جهاد تبیین بوده است؛ ایشان جهاد تبیین را «فریضه قطعی و فوری و عینی» می‌دانند. محقق شدن جهاد تبیین، آثاری مانند «جلوگیری از تحریف»، «حفظ پشتوانه اجتماعی» و «از بین رفتن مشکلات» دارد. ایشان اصطلاحِ «جهاد روایت»، «حرکت تبیین»، «ترویج» و «روشنگری» را هم‌سو با اصطلاح «جهاد تبیین» می‌دانند. 2️⃣ از نظر رهبر معظم انقلاب، تبیین در چه موضوعاتی باید انجام بگیرد؟ 🔸 دستاوردها و کارآمدی نظام ▫️ظرفیت‌های داخلی کشور 🔸 دشمن شناسی و استکبار ستیزی ▫️ تاریخ معاصر و دوران مشروطه 🔸 خطر نفوذ ▫️ نظریه اصیل مقاومت 🔸 سبک زندگی اسلامی 🔸حفظ وحدت ▫️ حقوق اسلامی زن 🔸خانواده و فرزندآوری ▫️حجاب 🔸وجدان کاری و انضباط اجتماعی ▫️جایگاه معلّم در تربیت 🔸ایثارگری در دفاع مقدّس ▫️تبیین سیره شهدا 🔸گرامیداشت ایّام‌الله ▫️مردم‌سالاری دینی 🔸آرمانهای انقلاب اسلامی ایران ▫️ارزش کار و کارگر 🔸کارآمدی حاکمیت دین 3️⃣ الزامات اخلاقی جهاد تبیین چیست؟ رهبر معظم انقلاب، تبیین و روشنگری را همراه با «رعایت اخلاق» و «ادب اسلامی» لازم دانسته، و دوری جُستن از بدزبانی و بدگویی را ضروری می‌دانند. ایشان با استناد به بخشی از خطبه ۲۰۶ نهج البلاغه، تبیین‌کنندگان را به دوری کردن از «غیبت» و «تهمت» توصیه نموده و معتقدند روشنگری‌ها به‌دور از «قول به غیر علم»، (مانند دروغ و افترا) باشد. به‌ اعتقاد امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، رعایت اخلاق و ادب اسلامی در نوشته‌ها برای جهاد تبیین، امری لازم و ضروری است که مطبوعات و رسانه‌ها باید از اختلافات جزئی و غیر اصولی پرهیز نموده و به شایعه‌سازی‌، نپردازند. همچنین انتقاد از تصمیم‌های مدیران و عملکرد آنان، باید منصفانه و به‌دور از مبالغه و سیاه‌نمایی باشد. رهبر معظم انقلاب تاکید دارند که به نسل جوان باید بیشتر امید داده شود؛ چراکه سیاه‌نمایی و ناامیدسازی و آینده را تاریک نشان دادن سمّی مُهلک است.
این تیتر آفتاب ظالمانه تر از شهادت در حمام فین کاشان برای بود.
🔴برجام نزد دموکرات ها چقدر حرمت داشت ؟! ✍ محمد ایمانی 🔹به یا بیاورید انبوه تحلیل هایی که ادعا کرده اند: 🔻 دموکرات ها با جمهوریخواهان فرق دارند. 🔻 دموکرات ها به حقوق بشر احترام می گذارند. 🔻می شود با آنها تعامل، تنش زدایی و شراکت کرد. 🔹غربگرایان، دو سال است به جای عذرخواهی درباره ترویج خوش گمانی به آمریکا و برجام، ملامت هم می کنند که می شد با دولت بایدن توافق کرد، اما دولت و نظام جمهوری اسلامی فرصت سوزی کردند. 🔹اگر کسی می خواهد بداند واقعیت چیست و چرا آمریکایی ها با وجود دریافت انبوه امتیازات نقددر برجام، باز هم بی چشم و رویی نشان دادند، کافی است این ویدئوی اظهارات جو بایدن را خوب گوش کند: 🔹 "من به بیش از ۱۴۰ کشور دنیا سفر کردم، خیلی راحت و به زبان عامیانه می گویم، بقیه‌ دنیا لکه‌ (وصله) روی شلوار جین ما هم نیستند". 🔹این، مشابه سخنان بورل است که اروپا را باغ و بقیه دنیا را جنگل خواند. 🔹با این نگاه فاشیستی و شوونیستی غالب در آمریکا، ساده لوحی بود اگر کسی تصور کند آمریکایی ها حقوق ملت ایران را به رسمیت می شناسند. 🔹سخنان بایدن، راز گشای علت پایمال شدن حقوق ایران در برجام، از سوی سه دولت آمریکاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 سخنانی که انگار برای همین امروزه .... واکنش آقا به اهانت به مقام رهبری...‼️
📝 «خطاب به سردار رادان» ❄️🌹❄️✍دکتر عبدالله گنجی 🔻روانشناسی شخصیت به پلیس می‌گوید جوانی که به کلانتری آورده‌ای تا به قوه قضائیه بفرستی، مبادا توهینی از شما بشنود، مبادا سیلی و لگد دریافت کند. در این صورت او فقط یک مجرم نیست که بمبی تحت انقیاد برای انتقام در روز مباداست. شاید در بین همین جوانانی که ماه‌های اخیر به خیابان آمدند نمونه‌های این گونه یافت شود. 🔸پلیس و رسانه داستان غم‌آلوده‌ای است. پلیس امروز باید بداند هیچ چیز مشمول مرور زمان نمی‌شود، با میلیون‌ها دوربین - نفر - رسانه چیزی در تاریکی نمی‌ماند. تردید ندارم که اگر پلیس به رسانه و به روایت اول اعتقاد حتمی داشت حوادث بعد از فوت مرحومه امینی، داستان زاهدان و خاش اتفاق نمی‌افتاد. باور به روایت اول به علاوه ایجاد سازوکار برای سرعت‌بخشیدن در عبور از کمند سه، چهارگانه نظارتی درون نیروی انتظامی و بروکراسی پیچیده آن باید در دستور کار سردار رادان باشد. سرعت اساس است و خبر دیگر موضوعیت ندارد. روایتی که داستان‌گونه بیان می‌شود ادراک را می‌سازد و تمام. 🔹دهان پلیس باید پاک باشد. پلیس نمی‌تواند وقتی خسته و عصبانی شد، فحاشی کند یا در قبال فحاشان مقابله‌به‌مثل کند. پلیس نباید متهم یا مجرم را ارزش‌گذاری شخصیتی کند و سپس برخورد نماید. از نظر شخصیتی، برای پلیس برخورد با مجرمی که دفعه اول به کلانتری آورده شده است با مجرمی که ده‌ها تخلف تکراری دارد نباید فرقی کند. اشد مجازات دومی در دادگاه است و نباید حس تحقیر در مجرم ایجاد شود. مجرم نیز باید در سایه پلیس احساس آرامش کند و این هنر پلیس است که از مجرم سفیر اجتماعی بسازد. 🔸نه اینکه اکنون اینگونه است، اما ورودی به پلیس نباید خدایی ناکرده پرکردن خلأ بیکاری در کشور باشد. گرچه قاطبه جوانان ورودی به پلیس بی‌مسئله‌اند، اما بی‌مسئله‌بودن کافی نیست. درک اجتماعی، درک مردسالارانه از نظام، اخلاق، انگیزه فرامادی، عشق به شغل و فهم اینکه عملکرد او به حساب خودش نوشته نمی‌شود از ادراک اولیه نیروی انسانی ورودی به پلیس است که رفتار او را با جامعه تنظیم می‌کند. 🔺پلیس نباید جورکش تن‌آسایی دستگاه‌های دیگر باشد و تضمین قهری اثرگذاری او، بقیه را از وظایف فرهنگی - اجتماعی خود غافل کند. اجبار به عنوان یکی از روش‌های اعمال حاکمیت آخرین راه است. راه‌هایی که دیگران باید قبل از پلیس بپیمایند نباید بار اضافه پلیس باشد.