eitaa logo
بصیر
363 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
6.4هزار ویدیو
434 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ‏‎: آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها منتظر بودند ببینند در نتیجه شلوغی‌ها آیا این امکان وجود دارد که آنها بتوانند در ‎ امتیازهای جدیدی از ایران بگیرند؟! امروز اما همه ارکان جاسوسی شان در ایران به آنها این خبر را داده‌اند که آنچه منتظرش بودند محقق نخواهد شد. عزیز غضنفری
✍️کارنامه راهبردی️ امیر کبیر ( یادنامه ۱۱۳۷ روز حیات سیاسی امیر کبیر در سالروز شهادت) 💠 مقدمه: صدرات کوتاه، مانایی تاریخی میرزا محمد تقی‌خان فراهانی (۱۲۲۲-۱۲۶۸ه.ق) مشهور به امیرکبیر در ۳ سال و ۱ ماه و ۲۷ روز صدارت خود توانست؛ از یک سو با تکیه بر معارف اسلامی - انسانی و هویت بومی- ایرانی، فضائل و کرامات اخلاقی و درایت اجتماعی - سیاسی خود اثبات کند و از سوی دیگر با تکیه بر مؤلفه‌های توحید مداری، استبداد گریزی، استعمار ستیزی، استحمار زدایی، خرافه زدایی، مردم گرایی، دولت سازی و خوداتکایی، توانست مجموعه‌ای از اقدامات بنیادین و اصلاحی را در جامعه ایرانی عملیاتی کند. به مدد همین فضائل انسانی و فعالیت‌های اجتماعی بود که امیر کبیر به الگوی فاخر و فاضل برای چندین نسل بعد از خود تبدیل شد. با مرور کارنامه مدیریتی امیر کبیر می‌توان ادعا نمود که او بیش از یک قبل از آنکه واژه راهبرد (Strategy)، در ادبیات مدیریت باب شود، از سبک مدیریت راهبردی برای اداره جامعه، بهره هوشمندانه برده است. 🔸 کارنامه راهبردی برخی از اقدامات راهبردی امیر کبیر که نشان از درایت فکری و مدیریت مدبرانه او دارد، عبارت‌اند از: 🔅۱. تاسیس دارالفنون به جای تاسیس دانشگاه با هدف توانمندسازی مهارتی در کنار غنی سازی دانشی جوانان؛ 🔅۲. تلاش فراگیر جهت پیشرفت چند بعدی (فراتر و جامع تر از توسعه اقتصادی) به منظور تکثیر قدرت ملی و تولید ثروت ملی؛ 🔅۳. جلوگیری از بکارگیری متخصصان علمی و فن‌آوری کشورهای دارای سابقه استعماری به دلیل کاهش نفوذ پذیری مراکز علمی داخلی؛ 🔅۴. افزایش توانمندی‌های بومی در عرصه نظامی، با هدف کاهش تاثیرپذیری امنیت ملی از نفوذ خارجی؛ 🔅۵. ایجاد شبکه اداری پویا، روزآمد و مفسده ستیز، از طریق اشراف بر مراکز تصمیم‌گیر فسادزا؛ 🔅۶. مقابله با نفوذ و هژمون کشورهای دارای سابقه استعماری، از طریق تلاش برای بکارگیری اساتید نظامی از کشورهای فاقد سابقه استعماری (مثل اتریش) در دارالفنون؛ 🔅۷. اجرایی سیاست «موازنهٔ منفی» در سیاست خارجی و پرهیز از دادن هر نوع امتیازی به قدرت‌های استعماری؛ 🔅۸. اشراف کامل بر فعالیت‌های مخرب دولت‌های استعمارگر و کنترل نفوذ آنها در امور داخلی ایران؛ 🔅۹. مدیریت استبداد حکمرانان و محدودسازی دخالت اشراف زادگان در فعالیت‌های اقتصادی و سیاسی؛ 🔅۱۰. مقابله قاطع با فرقه سازی استعمارگران، انحراف معنوی و خرافه‌گرایی اعتقادی مانند: فرقه بابیت. در مجموع سبک مدیریتی امیر کبیر در ساماندهی زیست اجتماعی و اقتصادی داخلی و تعامل سیاسی و تعارض‌های امنیتی خارجی، مبتنی بر تفکر و مدیریت راهبردی بوده است. 🔘 توصیه راهبردی وجود ویژگی‌هایی همچون: پاک اندیشی، پاک دلی، پاک منشی، پاک دامنی و پاک دستی در انسان‌های فاضل مانند امیر کبیر است که جامعه و تاریخ را وادار می‌کند تا در ایستگاه حیات (هرچند کوتاه) کنشگر نمونه‌ای همچون او، توقفی ژرف و معنادار داشته باشد. این توقف بگونه‌ای است که سرانجام گذشتگان به آنان ختم می‌شود و سرنوشتی نو برای آیندگان از او آغاز می‌شود. بر این اساس می‌توان از کرامت نفسانی و تدابیر اجتماعی امیر کبیر، حداقل دو درس گرفت: 🔅یکم. تکیه بر مبانی نظری ایرانی - اسلامی به عنوان زیربنایی تصمیم‌سازی و تصمیم گیری موتور محرک انگیزشی و رفتاری برای تحول فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و تمدنی است. 🔅دوم. تدابیر راهبردی و اقدامات هوشمندانه و مؤمنانه امیرکبیر بهترین الگوهای فاخر و فاضل ایرانی - اسلامی برای سیاست ورزی و حکمرانی است. ✍️احمد باقری مزینانی
🔴عشقی: فروش خودرو در بورس قیمت‌ها را کاهش داد 🔹رئیس سازمان بورس: عرضه خودرو در بورس قطعا به افزایش قیمت منجر نشده و شاهد آن هستیم که روند قیمتی خودرو‌هایی که در بورس عرضه شده اند، منطقی‌تر است. 🔹امیداواریم با افزایش عرضه‌ها و تعیین برنامه هفتگی، این افزایش قیمت‌ها کنترل شود و منافع حاصل از این عرضه‌ها به نحوی به خودروساز و مردم برسد که خودروساز در سال‌های آینده افزایش تولید و توسعه محصولات جدید را در دستور کار داشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رتبه‌ی ارتش ایران، بالاتر از آلمان و کره شمالی 🔺 پایگاه تخصصی «گلوبال فایر پاور» در رتبه‌بندی ارتش‌های خاورمیانه، ایران را در جایگاه سوم خاورمیانه قرار داد. در این رتبه بندی، جمهوری اسلامی ایران با قرار گرفتن در رتبه هفدهم جهان بالاتر از ارتش آلمان، لهستان، اسپانیا، کره شمالی، کانادا، سوئد، هلند و پرتغال قرار دارد. 🔘 در رتبه بندی جهانی، این سایت ترکیه را در رده یازدهم از مجموع ۱۴۵ کشور، مصر چهاردهم و رژیم صهیونیستی در رتبه چهارم خاورمیانه و هجدهم جهان پایین‌تر از ایران قرار داد. 🔸وب سایت «گلوبال فایر پاور» در رتبه بندی سالانه نیرو‌های نظامی در سطح جهانی و منطقه‌ای بر عوامل متعددی از جمله وضعیت کنونی توان نظامی، مالی، لجستیکی و جغرافیایی تکیه دارد و مساحت کشور‌ها و پیشرفت فناوری آن‌ها را در نظر می‌گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️♨️♨️ یک دقیقه تا شناخت سردارِ سازندگی ایران
🇮🇷 📝 سفیر عراق را به‌دلیل استفاده از واژه جعلی برای خلیج‌فارس فراخواندیم ❄️🌹❄️ 🔻وزیر امور خارجه: 🔹سفیر عراق را در پی استفاده مسئولان عراقی از نام جعلی برای خلیج‌فارس به وزارت خارجه فرا خواندیم و حساسیت ملت بزرگ ایران را نسبت به بکارگیری واژه دقیق و کامل خلیج‌فارس را به طرف عراقی منعکس کردیم. 🔸آقای سودانی نخست وزیر عراق در مطلبی که در فضای مجازی به تازگی منتشر شد، این مساله را اصلاح کردند. 🔺ما با وجود اینکه با عراق روابطی راهبردی، برادرانه و عمیق داریم اما نسبت به این موضوع به صراحت اعتراض خود را اعلام کردیم و سفیر عراق را به وزارت خارجه فرا خواندیم و حساسیت ملت بزرگ ایران را نسبت به بکارگیری واژه دقیق و کامل خلیج فارس به طرف عراقی منعکس کردیم.
رشد اقتصاد ایران در ۲۰۲۲ به مرز ۳ درصد رسید 🔹بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود رشد اقتصادی ایران در سال میلادی گذشته را ۲.۹ درصد برآورد و پیش‌بینی کرد اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۳ رشد ۲.۲ درصدی داشته باشد.
💢نتیجه‌های یک گذار موفق ✍🏻اکبر معصومی 🔹واکاوی اتفاقات سه ماهه اخیر در کشور نشان می‌دهد که آمریکا و اروپا با همراهی برخی کشورهای منطقه تمام توان خود را برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته بودند. براساس برخی از اظهارنظرها، اغتشاشات اخیر در کشور ماحصل دو سال برنامه‌ریزی محور شیطانی عبری‌ـ غربی‌ـ عربی بوده است که با هدف «ضربه نهایی» به جمهوری اسلامی صورت گرفت. رصد تحرکات آمریکا و حمایت علنی آنها از لیدرها و اپوزیسیون نشان می‌دهد که دشمن با مدل جنگ ترکیبی که اساس آن نیز جنگ شناختی بود، به دنبال نتیجه‌گیری از داخل ایران در ازای «هیچ» بوده است که با شکست سنگینی روبه‌رو شد. این موضوع بدون شک جایگاه و اعتبار آمریکا را نزد جامعه بین‌المللی کاهش خواهد داد. 🔸از این‌رو رفتار بعدی واشنگتن را باید بر مبنای یک تفکر شکست خورده در مقابل جمهوری اسلامی ایران ارزیابی نمود. موضوع مهم در جریان ناکامی آمریکا مقابل نظامی اسلامی، توجه به رفتار برخی از کشورهای اروپایی است. «نمایش احضار» سفرای ایران توسط اتحادیه اروپا، انگلیس، فرانسه، آلمان و... را می‌توان در راستای تنفس مصنوعی به فتنه آمریکایی اخیر اشاره نمود که اروپا در صدد است با رفتار پروپاگاندی خود، ناکامی‌های میدانی را در روان و ادراک جامعه بین‌المللی تغییر دهد. بنابراین می‌توان رفتار اتحادیه اروپا همانند سربازی دانست که می‌کوشد با رفتارهای نمایشی، از میزان شکست فرمانده خود(آمریکا) در نزد افکار عمومی بکاهد. 🔹به نظر می‌رسد که آمریکا و اروپا تصور می‌کردند که حتی با نتیجه‌بخش بودن حداقلی شلوغی‌های اخیر بتوانند امتیاز جدیدی از ایران بگیرند ولی امروز به این نتیجه رسیده‌اند که آنچه می‌اندیشیدند جز توهم نبوده است. بنابراین نباید رفتارهای کشورهای غربی را از روی قدرت تجزیه تحلیل کرد و رفتارهای نمایشی آنان را باید از روی استیصال و درماندگی غرب تجزیه و تحلیل کرد. پشت سر گذاشتن فتنه اخیر آن هم به صورت موفق، می‌طلبد که این گذار را به عنوان یک پشتوانه و برگ برنده در تعامل یا مذاکره مطرح و تفسیر نمود. 🔸حال همراهی مردم با نظام اسلامی توان و قدرت چانه‌زنی ایران را در عرصه‌های مختلف بین‌المللی افزایش داده است، باید بر مبنای اقتدار منافع جمهوری اسلامی جامعه بین‌المللی را مطالبه کرد و با فعال‌سازی دیپلماسی فرهنگی، موفقیت و همراهی مردم با نظام اسلامی را به همه کشورهای دنیا اعلام نمود.
🎥 عجب دیالوگی بود دیالوگ میثم تمار این خاصیت حرام‌زاده است ...!