فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️بله آقای حسن فریدون (روحانی) اعتراض شما درباره صدا و سیما بجاست! اگر تلویزیون واقعا برای چند روز ملی بود و این صحنهها که مربوط به برخورد کارگران با شما در زمان ریاست جمهوری است را پخش میکرد، اینطور بلبلزبانی نمیکردید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 جماعت غربگرا نهایتا حرفی که به ایران میزنه و به حکومت میزنه اینه که "بریم با غرب بشینیم"
اینا رفیق فابریک هاشن ، دیگه بیشتر از این نمیشه باهاش نشستا !
ملک سلمان در اقامه ی نماز خودش نشسته نماز میخواند ، ترامپ که آمد بالا پایین میپرید میرقصید
دیگه مثلا چه طوری با آمریکا کار رو ببنده؟
آقایانی که میگویید ایران با آمریکا کار را ببندد تا مشکلات حل شود! ؟! دقیقا چه کار بکنم دیگه براش ؟ اوکراینش بشم خوبه ؟ مشکلاتم حل میشه؟
هرچه گرفته بود و هرچه تجهیزات داده بودند که در این جنگ به فنا رفت و سوژه شد که ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥مناظره استاد قرائتی با مولوی عبدالحمید در سیستان و بلوچستان🔥
عبدالحمید به کسی دیگه میگه جواب قرائتی را بده، اما خود عبدالحمید هم میگه من بلد نیستم.
🔴 اعتراف دیرهنگام همتی: خزانه خالی بود، پول تورمزا چاپ کردیم!
🔸رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی شب گذشته در کلاب هاوس، به خالی بودن خزانه در دولت قبل و تبدیل ۵ میلیارد دلار (حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان) کسری بودجه دولت روحانی به پایه پولی و اوج گرفتن تورم در پی چاپ پول پرقدرت برای جبران کسری بودجه دولت دوازدهم اذعان کرد.
🔸همتی با اشاره به ناترازی مالی شدید دولت روحانی در سالهای پایانی گفت: در سال ۹۸ (دولت روحانی) پنج میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده در کره را بابت کسری بودجه، تسعیر کرد و بانک مرکزی معادل ریالی آن را چاپ کرد و به دولت داد!
🔸در اواخر سال ۱۳۹۹ نیز تاکید کردم که منابع بودجه ۱۴۰۰ غیرواقعی و کسری زیادی دارد و تامین افزایش حدود ۱۰۰ درصدی هزینههای بودجه ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل امکان پذیر نیست.
🔹این اولین باری است که یک مقام بلندپایه دولت قبل به صراحت از خالی بودن خزانه در سالهای پایانی دولت قبل پرده بر میدارد. پیش از این شخص حسن روحانی و محمود واعظی، اظهارات مسئولان دولت سیزدهم مبنی بر خالی بودن خزانه در پایان دولت قبل را انکار کرده و حتی مدعی پر بودن خزانه بودند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب؛ کلیپ تقطیع شده رو دیدید و قضاوت هاتون رو کردید؟
حالا کاملش رو ببینید و اگر شرافتی باقی مونده معذرت خواهی کنید!
اینجا سردار مفخمی اینها رو درباره سارقان میگه و ربطی با موضوع عفاف و حجاب نداره.
🔻روسیه ایران را جایگزین کانال سوئز میکند
وزیر حملونقل روسیه:
🔹یک سیستم حملونقل چندحالته ریلی، آبی و جادهای بهطول ۷۲۰۰ کیلومتر با عبور از کشورهای آذربایجان، ایران و هند جایگزین مسیر سابق که از اروپا و کانال سوئز عبور میکرد، میشود.
🔹درحالحاضر فقط برخی از بخشهای این مسیر عملیاتی است. ایران و روسیه توافقی برای الحاق یک خط ریلی به این مسیر انجام دادند که روسیه قصد سرمایهگذاری بیش از ۳ میلیارد دلار در این مسیر را دارد.
فائو: ایران بزرگترین صادرکننده لبنیات در آسیا شد
سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی فائو:
🔹ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
🔹فائو پیش بینی کرده تولید غلات ایران در سال ۲۰۲۳ به ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تن برسد. گندم، برنج و جو سه غله مهم تولیدی ایران در این سال خواهند بود.
⛔️ سهم "جماران" در تکثیر نااُمیدی!
🇮🇷 با کمترین انصاف و با مقایسۀ وضعیت حالِ ایران اسلامی با دورانِ پیش از انقلاب میتوان به اختلاف چشمگیرِ سرعت رشد و پیشرفتِ همه جانبه در کشورمان پی بُرد.
⁉️ حتی در برابر این بهانهتراشی که میگوید "گذر زمان خودش این پیشرفتها را میآورد"، میتوان پاسخ داد: پس چرا گذر زمان، توسعه را برای بسیاری دیگر از کشورها از جمله عراق، افغانستان و.. که به وضعیتشان اشراف داریم، حاصل نشدهاست؟!
⚠️ در این میان، علاوه بر تأیید وجود مشکلات و لزوم تلاش برای حل آنان، تزریق "ناامیدیِ هدفمند" در فضای رسانهای کشورمان از واقعیتهایی است که نمیتوان آن را نادیده گرفت!
📲 با نگاهی به عملکرد رسانۀ "جماران" در روزهای گذشته، به خوبی میتوان فهمید که این رسانه، چه نقش و تلاش ویژهای جهت تزریق ناامیدی در فضای رسانه داشتهاست!
🎙 برای نمونه میتوان به مصاحبۀ جماران با صادق زیباکلام(23/3/2) با آن سابقۀ آشکار در لجبازی با "واقعیتها" اشاره کرد؛
👈"جماران" در این مصاحبه با برجستهسازی و تیتر کردن ادعای زیباکلام که میگوید "امید به اعتراض از بین رفته" بدون مرزبندی میان اعتراض و اغتشاش، تأیید میکند که قرار است در "پروژۀ القای ناامیدی به مردم ایران" ایفای نقش کند!
✍🏻 محمد اسداللهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️میگه جایی که شهرهاش آب قطعه؛ قدرت اول منطقه نیست!!!
1️⃣ اولا شهر هاش نه و یه شهر، همه شهر نه و بعضی مناطقش
2️⃣ ثانیا اگر قطع شدن آب اونم بخاطر حادثه طبیعی مثل سیل نشانه ضعفه، همین چند ماه پیش اب مناطقی از آمریکا بیش از یک ماه قطع یا غیر قابل استفاده بود
حتی برخی از شهرهای «قدرت اول جهان» هم با قطعی آب در برخی از شهرهایش مواجه می شوند
🎥در فیلم بالا چندنمونه ببینید👆
🔸قدرت اول منطقه بودن ایران به شماها چه فشاری آورده که برا یه حادثهی پیش بینی نشده اینطوری دارید فشار روانی ایجاد میکنید پست فطرت های وطن فروش!؟
3️⃣ ثالثا کسی که قطعی آب رو به قدرت اول منطقه بودن ربط میده عقلش کامل نیست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 اعتراف دستیار حسن روحانی پس از ده سال
🍃🌹🍃
🔻مسعود نیلی، دستیار اقتصادی حسن روحانی:
🔹اگر به سال ۹۲ برگردم، دیگر مشاور و دستیار اقتصادی روحانی نمیشوم. رفتیم و در سیاست خارجی صحبت کردیم، امتیاز دادیم و استقلالمان تضمین نشد!
🇮🇷
📝 از دیپلماسی اقتصادی تا سفره مردم
🍃🌹🍃
🔻یکی از نقاط قوت دولت افزایش تحرک در عرصه دیپلماسی و تنوع سبد ارتباط با کشورهاست؛ برای مثال راهاندازی کریدور شمال به جنوب میتواند در آینده ایران را به مسیر جایگزین کانال سوئز برای برخی کشورها تبدیل کند.
🔸تبدیل ایران به هاب گازی و غلات میتواند دو مشکل دیرین ما یعنی کمبود انرژی و غلات را حل کند. در کنار آنچه گفته شد پیگیری اموراتی که در سفر به آمریکای جنوبی مانند پالایشگاه و کشت فراسرزمینی انجام شد مایه امیدواری است و میتواند موجب بازارسازی نفت و تأمین مایحتاج کشور مانند ذرت، سویا و... گردد.
🔹اما دو نکتهای که باید مدنظر قرار بگیرد این است که:
🔻تناسب بین کار بنیادین و فعل روزمره:
ممکن است در هر دولت کارهای زیربنایی صورت پذیرد که اثرات آن در آینده قابل مشاهده باشد اما آنچه وجود دارد این است که جامعه اسیر واقعیتهای آنی و شرایط فعلی جامعه است و باید برای شرایط فعلی در کنار برنامهریزیهای آیندهمحور تلاش صورت پذیرد.
بر این اساس، رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «شما که امروز چه در زمینه نفت، راه، صنعت، کشاورزی و چه در زمینه بازرگانی و... تلاش میکنید، کارهای ماندگاری انجام میدهید که بالاخره سه، پنج یا ده سال دیگر در زندگی مردم منعکس خواهد شد و مردم نتیجه کار شما را بلاشک در سفره، خانه و جیب خودشان حس خواهند کرد؛ لیکن این کارها علیالعجاله کارهای بلندمدت و سازنده قواره کلی کشور است. اما نوع کار دوم، کارهای روزمره است که به نظر من ظرافتش بیشتر از کارهای اساسی و بنیادی است.»
لذا باید بین کارهای زودبازده و تأثیرگذار در معیشت و امید مردم و اقدامات اساسی و بنیادین دیربازده تناسب برقرار نمود.
🔹تناسب بین احساس و عمل:
برای مسئله امیدآفرینی میتوان دو ساحت عمل و احساس را تعریف کرد. در واقع در ساحت عمل، مخاطب امیدآفرینی مسئولان، متولیان و کارگزاران هستند و در ساحت بازنمایی و ایجاد احساس، مخاطب امیدآفرینی «رسانه» اعم از بنگاههای خبری تا فرد رسانههاست.
🔸طبیعتا اگر هر کدام از این دو ساحت مأموریت خود را به درستی انجام ندهند امیدآفرینی به درستی شکل نخواهد گرفت. چه اینکه اگر کاری شود بدون پیوست رسانهای، مردم آن را آنگونه که باید نخواهند دید؛ همانطور که اگر کاری انجام نشود و رسانه گزارشی غیرواقعی از آن رویداد را بازنمایی کند، خروجی ندارد جز رشد بیاعتمادی.
🔺لذا امروز دولت در مسیر امیدوارکنندهای قدم برداشته که احساس آن در کف جامعه مقدمات و الزاماتی دارد که باید برای آن تلاش و برنامهریزی صورت پذیرد.
✍🏻یعقوب ربیعی