فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقای زاکانی تانک رو به آقای پورمحمدی واگذار کرد😉
🚨 پورمحمدی پنبه پزشکیان را زد:
🔸 با سابقه مدیریت یک بیمارستان نمیتوان کشور را اداره کرد.
پزشکیان مربی خوبی نیست و اطرافیانش او را اداره خواهند کرد.
او تفکر منسجمی ندارد و هواداراناش دچار گسست خواهند شد…
👌 دمت گرم پور محمدی آخرین لحظات به وجدانت رجوع کردی 👏
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
هدایت شده از چشـم بصیرت
🔸روزنامه فرهیختگان: آیتالله محمدعلی جاودان اعلام کرد به قالیباف رای میدهد
┄┅═✧●💠●✧═┅┄
🔴 #چشم_بصیرت | عضو شوید👇
@cheshm_basirat
✅ اصلح دارای چهار شرط ویژه باید باشد؛
۱ توان مدیریت امتحان پس داده و تجربه کافی برای پیش برد مدیریت اجرایی بر اساس فرصت ها و تهدیدات_ امکانات و محدودیت های کشور عزیزمان.
۲ توان اجماع سازی و قابلیت توان و روحیه کار کردن با همه سلایق( ذیل قوانین جمهوری اسلامی ایران) و توانمندی های موجود در کشور بدور از غیریت سازی های مخرب و حاشیه درست کن.
۳ نداشتن ظرفیت و روحیه دوقطبی سازی در جامعه به شکلی که از ایجاد بسترهای قطبی کردن شهروندان و میان مدیریت های نظام، بی بهره باشد تا بتواند با اتکا بر گسترش آرامش اجتماعی و افزایش انسجام ملی و نیز پذیرش حاکمیتی، مسیر دولت سید شهیدمان آیت الله رییسی را در تکمیل پروژه های عمرانی،معیشتی،اقتصادی،فرهنگی و سیاست خارجی به نحو شایسته ادامه دهد.
۴ همدلی،همراهی و هم پیمایی با شخص حکیم انقلاب اسلامی در اعتقاد شخصی و مدیریت خود بر قوه مجریه. رییس جمهور اصلح برای بنده باید بیشترین تناسب روحی،کارکردی و سابقه ای را با حضرت آقا داشته و تبعیت پذیری خود را نه در کلام که در گذشته مدیریتی خود به اثبات رسانده باشد.
همچنین در صورت دو مرحله ای شدن، کاندیدی که کمترین رای منفی و ظرفیت ایجاد دوقطبی منفی را در مقابل کاندید جبهه لیبرال با خود داشته باشد.
به معنای واضح تر؛ در دوگانه سازی های "جعلی" رای آور که متاسفانه برای جلب نظر قشر خاکستری همچون برجام_ معیشت و حجاب اجباری_ حجاب اختیاری ساخته و منتشر می شود، دکتر سعید جلیلی عزیز ما بیشتر تحت پرس عملیات روانی جریان اصلاحات قرار می گیرد تا دکتر قالیباف.
لذا چنانچه مرحله اول کار یکسره نشود، با داشتن سبد رای متکثر و متنوع دکتر قالیباف در جامعه انقلابی و سایر طبقات اجتماعی،عقلانیت سیاسی به ما گوش زد می کند که احتمال کسب مقام ریاست جمهوری در مرحله دوم برای ایشان بسیار بیشتر است...
✍ دکتر یاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تماس آقای رئیسی بعد از چهل روز....
🔴مومنین هشیار باشید!!!
دو سرباز بزرگوار برای انقلاب و کشور به میدان انتخاب آمدهاند
یکی جانباز و امین انقلاب
و دیگری رزمندهی کوشای انقلاب
ما همخانواده دینی هستیم و آرمان انقلاب اسلامی اتحاد و وفاق قلبهای مومنین است. وفاق، همدلی و اتحاد مومنین پشتوانهی پیروزی انقلاب اسلامی و پیشرفت کشور است.
دشمن با حیله آمده است برای مرحلهی اول کاندیدایی را تخریب میکند که احتمال رای آوری دارد و در مرحله دوم رقیبی را تخریب خواهد کرد که برای دور دوم باقی مانده است. لذا یادتان باشد اگر برای پیروزی کاندیدای مطلوب خودتان، به دنبال اثبات ضعف و ناکارآمدی هم خانوادهی انقلابی هستید حتی اگر کاندیدای مطلوب شما پیروز باشد، برای شکستن صفوف اتحاد مومنین شما بازنده هستید، شما دلها را به هم بدبین و بدگمان کردهاید.
دشمنان طمع به این اختلافها کردهاند تا از این بددلیهای مومنین کار خود را پیش ببرند. والله که رهبر معظم انقلاب راضی به تخریب سربازان جان بر کف انقلاب و ولایت نیستند.
✍ اکرم عشقی (دانشپژوه دکتری مدیریت برنامه ریزی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شباهت عجیب مسعود پزشکیان
و حسن روحانی کشف شد!
✅ هم خوانی عجیب حسن روحانی
و پزشکیان در ندانستن مسائل
کشور، و در عین حال طمع زیادشون
برای قدرت رو مشاهده می کنید😐
#انتخابات
#به_عقب_برنمیگردیم
#رئیسی_برای_خدمت
هدایت شده از زمانه
🔹من تأکید میکنم که به وعده و حرف نمیشود اطمینان کرد. ..
🔹همیشه همین را میگویم که به حرف و وعده اعتماد نکنید: #به_عمل_کار_برآید؛
🔹به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمیشود اعتماد کرد؛
🔹در مسائل مهمّ کشور هم همین جور است.
🔹خب حرف، آسان است؛
🔹هر کسی میآید
🔸یک ادّعایی میکند،
🔸یک وعدهای میدهد،
🔸یک حرفی میزند؛
🔹به اینها نمیشود اعتماد کرد؛
🔹باید نگاه کرد و دید که آیا یک عملی در گذشتهی این شخص وجود دارد که این وعده را تأیید کند و تصدیق کند، یا نه؛
🔹اگر چنانچه وجود داشت میشود به او اعتماد کرد، وَالّا نه.
🔹بنابراین #کارآمدی را با حرف نمیشود تشخیص داد.
#حکیم_انقلاب ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
#مدیریت_جهادی
#کارنامه
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________
🟡 | @zamanehh
هدایت شده از زمانه
🔰رهبر انقلاب: ما توصیه میکنیم مردم مسئلۀ رایدادن و حضور در این آزمون مهم سیاسی را جدی بگیرند و شرکت کنند
🔹روز انتخابات برای ما ایرانیها روز نشاط و شادی است. حضور پرشور مردم و افزایش رایدهنگان برای جمهوری اسلامی نیاز قطعی است.
🔹در ذات این نظام حضور مردم لحاظ شده و دوام جمهوری اسلامی و عزت و آبروی آن در دنیا متوقف به حضور مردم است.
#انتخابات۱۴۰۳
#انقلابیون
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
⭕️ بیداری با لگد رقیب؟
🔹 در حالی که اصلاح طلبان با چنگ و دندان در حال افزایش رای پزشکیان و حتی برنامه ریزی برای جمع آوری رای در روز انتخاباتند ، عالمان و سیاسیون ، واعظان و مداحان و بچه های انقلابی کف خیابان کماکان مشغول دعوا بر سر جلیلی و قالیباف اند!
🔹ادامه این نزاع بی حاصل نه تنها رای جدیدی به مجموع آرای نیروهای انقلاب اضافه نخواهد کرد بلکه تا همین الان بسیاری از نیروهای انقلابی را از شرکت در انتخابات دلزده و حتی پشیمان کرده و اعتبار و جایگاه بسیاری از عالمان و چهره های جریان انقلاب را تنزل داده است!
🔹ظاهرا این جماعت، شامگاه جمعه ۸ تیر و پس از شمارش آرا، با لگد رقیب از خواب بیدار خواهند شد...!
🔹برادران و خواهران انقلابی!
به تشخیص خود به یکی از نامزدهای جریان انقلاب رای بدهید و توان و انرژی خود را جهت افزایش مشارکت و دعوت افراد به حضور در پای صندوقها بکار بگیرید و بدون نگرانی به خدایی اعتماد کنید که آرامش دلها از اوست. خدایی که به بیان رهبر انقلاب دلها را به سوی نامزد اصلح هدایت خواهد کرد...
❌خط کثیف رسانهای جبهه اصلاحات، تخریب هر دو کاندید جبهه انقلاب است
✖️هشیار باشیم
@safavali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا بیایید برید رای بدید خواب این تعبیر بشه
میگه : دیشب خواب دیدم ایران بر کل منطقه مسلط شده 😁😂🤦♂️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترانه جدید... برای ظریف و دولت روحانی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام سردار فرمانده محترم سپاه استان
هدایت شده از خبرگزاری فارس
اولین نتایج رسمیِ شمارش آرا توسط ستاد انتخابات کشور اعلام شد
🔹کل آرای شمارششده: ۲۳۷۲۸۶۶ رأی
🔹مسعود پزشکیان: ۹۷۳۰۵۲ رأی
🔸سعید جلیلی: ۹۶۳۶۱۵ رأی
🔹محمدباقر قالیباف: ۳۴۱۰۵۶ رأی
🔸مصطفی پورمحمدی: ۱۵۶۲۵ رأی
@Farsna
🔹زیباترین صحنه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
صحنه اول: انتخابات سه قطبی و کاملا رقابتی دور اول انتخابات ریاست جمهوری تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.دو قطب انتخاباتی جلیلی و قالیباف گرچه با یکدیگر رقابت سنگین درون گفتمانی داشتند ولی ماندن هر دو سبب شد که دیگر قطب انتخابات یعنی پزشکیان، فرصت جمع آوری رای بیشتری را پیدا نکند. این نکته مهمی است که دو قطب جلیلی و قالیباف همزمان رقابت با یکدیگر ، مقابله راهبردی نیز با پزشکیان داشتند و از سبد جبهه انقلاب نیز مشترکا صیانت می کردند. حالا دو قطب جلیلی و قالیباف وارد دوره جدیدی شدهاند که بنا به سیاست ورزی به ستاد مشترک انتخاباتی ختم می شود و پیشرانهای قبلی نزاعهای انتخابات یعنی زاکانی و حتی قاضی زاده را نیز دوباره فعال خواهد کرد. در همین حال، مسعود پزشکیان هم به تنهایی به یک قطب قدرتمند انتخاباتی تبدیل شده که از یک طرف به لحاظ شخصیتی توانسته نگاه های مردمی را به خود جلب کند و از طرفی دیگر کمپین بزرگی از نخبگان سیاسی جریان اصلاحات و دولتمردان کابینه روحانی او را در فضای مجازی و تبلیغاتی حمایت می کنند و تلاش می کنند ضعفهای سیاسی وی را بپوشانند و مزیت هایی را که ندارد به صورت مجازی برای او خلق کنند.
صحنه دوم: عمده کسانی که بعد از فتنه ۸۸ و بعد از حوادث ۱۴۰۱ ، سیاست تحریم انتخابات را در پیش گرفته بودند، برای انتخابات اخیر دوباره فعال شدند. فعالین برجسته سیاسی که تا دیروز تحریم انتخابات را برند سیاسی خود معرفی می کردند ولی در این دوره از انتخابات کارشان به تلفن زدن به افراد برای افزایش مشارکت در انتخابات رسید. البته اصلاح طلبان بر خلاق ادعای چندین ساله خود نه تنها رقم خاصی به مشارکت اضافه نکردند بلکه در صندوق رای جبهه سنتی انقلاب با حریفان خودشان رقابت و شراکت کردند. بماند که بسیاری از کسانی که به پزشکیان رای دادند بیش از آنکه به صورت جریانی به اصلاحات و یا اعتدال رای بدهند به شخص پزشکیان و ویژگی های شخصیتی و تاکید وی بر گفتمان های مشابه اصولگرایان مثل عدالت رای دادند.
صحنه سوم: دومین انتخابات بعد از حوادث سال ۱۴۰۱ در حالی برگزار شد که ضد انقلاب و جریان موسوم به زن زندگی آزادی منفعل ترین جریان فعال در انتخابات ریاست جمهوری اخیر در دوره اول بود. اینترنشنال و بی بی سی فارسی عملا در بازی نبودند و برخلاف گذشته عملیات های رسانه ای شان موجی در محیط داخلی ایران ایجاد نمی کرد. این موضوع مهمی است که باید به درستی درک شود. برداشت درست این است که آنها در نیامدن بخشی از جامعه به صندوق رای اصلی ترین عامل نبودند و این یعنی اینکه برای بازگرداندن بخش ناراحت، ناامید، بی تفاوت یا حتی قهر کرده جامعه به صندوق رای، راه حلی از درون ایران باید جستجو کرد.
صحنه چهارم: همزمان با برگزاری انتخابات، گروهک های تروریستی تجزیه طلب و تکفیری فعال در جنوب شرق به یک صندوق رای که آرای مردم بلوچ و اهل سنت در آن بوده، حمله می کنند و دو تن از ماموران نیروی انتظامی را به شهادت میرسانند. گرچه این حادثه غم انگیز است، ولی زیباترین صحنه انتخابات ریاست جمهوری را هم به تصویر می کشاند. این تصویر خون آلود از یک طرف نشان می دهد که ضدانقلاب از وجود مردم سالاری و شرکت مردم در انتخابات چقدر عصبانی است و از طرفی دیگر نشان می دهد که حاکمیت با خون ماموران خود از مردم سالاری و رای مردم در دورترین نقاط کشور هم صیانت می کند.
خود کرده را تدبیر نیست!
🔹انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری روز گذشته برگزار شد، اما به پایان راه نرسید. در این میان، موضوع مشارکت مردم در انتخابات از اهمیت فراوانی برخوردار است. مشارکت مردم در انتخابات آن گونه که انتظار میرفت و پیشبینیها و نظرسنجیها بیان میکرد، پیش نرفت و انتخابات با مشارکت حدود ۴۰ درصد در مرحله اول به پایان رسید. به نظر میآید واکاوی آنچه پدید آمده است، ضرورت داشته باشد. در اینجا فعلاً به یک مورد اساسی توجه مخاطبان را جلب میکنیم.
🔸از اواخر روز جمعه ۸ تیرماه که آمار ارائه شده حاکی از مشارکت پایین در صحنه انتخابات بود، برخی اصلاحطلبان به گفته خودشان در لحظات پایانی انتخابات در تلاش بودند تا با روشهای گوناگون رسانهای مردم را به مشارکت تشویق کنند. ظریف، آذری جهرمی و آخوندی در این راستا اعلام کردند مشغول به تماس تلفنی برای دعوت به مشارکت شدهاند؛ اما این اقدام اصلاحطلبان با واکنشهای گوناگونی، از جمله مقصر بودن این جریان به ناامیدسازی مردم نسبت به عملکرد نظام جمهوری اسلامی و توانایی مسئولان نظام و انتخابات در حل مشکلات روبهرو شد.
🔹آن روزها که بخش نسبتاً زیادی از افراد، گروهها و رسانههای جریان اصلاحات، ناجوانمردانه تصاویر سیاه و ناامیدکننده از انتخابات و برخی موضوعات دیگر میساختند، باید فکر چنین روزی را میکردند، که نکردند. معلوم و آشکار بود که بخشهایی از جامعه به درخواستهای مکرر دیروز و روزهای قبل شما واکنش جدی نشان نمیدهند. آن روزها فکر میکردند همیشه امروز است و فردایی در کار نیست؟ امروز همان فردایی است که سیاهش کردند و مردم را از زمین و زمان مأیوس ساختند و گمان میبردند از راه نمیرسد؛ اما از راه رسید.
🔸رهبر حکیم انقلاب اسلامی نه یک بار و دو بار، بلکه بارها تذکر دادند که مردم را نسبت به کارهای انجام شده و راه سپری شده ناامید نکنید و اوضاع را سیاه نمایش ندهید؛ اما متأسفانه کو گوش شنوا؟!
🔹بخشی از جامعه که امیدی به حل مسائل ندارد، به طور طبیعی میل و رغبتی برای شرکت در انتخابات پیدا نمیکند. حال با این وضعیت شما رویکرد و کنشگری جریان اصلاحات را در ادوار گذشته مرور کنید تا به عمق مسئله پی ببرید. آنهایی که با زبان بی زبانی انتخابات را در کشور تحریم میکردند و برخی چهرههای سیاسی با افتخار از شرکت نکردن خود در انتخابات سخن میگفتند، فکر میکردند اگر حالا فرمان مشارکت بدهند، جامعه نیز پشت سر آنان قرار خواهد گرفت. به هر حال باید از نو به مسیر گذشته نظری افکند و با آسیبشناسی صحیح طرحی جدید برای ادامه راه در انداخت.
🔰نتایج نهایی و رسمی انتخابات؛ انتخابات به دور دوم کشیده شد.
🔻مشارکت ۴۰ درصد
🔹مسعود پزشکیان: ۱۰.۴۱۵.۹۹۱ رأی
🔹سعید جلیلی: ۹.۴۷۳.۲۹۸ رأی
🔹محمدباقر قالیباف: ۳.۳۸۳.۳۴۰ رأی
🔹مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶.۳۹۷ رأی
🔻تعداد کل شعب شمارش شده: 58640
🔻تعداد شهرستانهای شمارش شده: 482
🔻تعرفههای شمارش شده: 24535185