⭕️آخرین نظرسنجی مرکز تحلیل اجتماعی (متا) منتشر شد : جلیلی ۵۰.۳ ، پزشکیان ۴۸.۱
🔹در آخرین نظرسنجی مرکز تحلیل اجتماعی متا مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)، با موضوع مشارکت در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳، براساس پاسخ افراد به سوال «شما در مجموع تا چه میزان احتمال دارد در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو شرکت کنید؟»، پیش بینی میشود میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۴۳.۳٪ خواهد بود.
🔹همچنین بر اساس این نظرسنجی، در میان افرادی که اعلام کردهاند قطعا در انتخابات شرکت میکنند، ۴۵.۷٪ به آقای جلیلی و ۴۳.۷٪ قصد دارند به آقای پزشکیان رای دهند. همچنین ۹٪ از افراد شرکت کننده قطعی گفتهاند که هنوز تصمیمی برای انتخاب نامزد معینی نگرفتهاند و با توجه به آنکه، این افراد تا روز قبل از انتخابات نامزد مورد نظر خود را انتخاب نکردهاند، پیشبینی میشود اکثر قریب به اتفاق آنها به تصمیم قطعی نرسیده و در انتخابات شرکت نکنند.
🔹لذا با این فرض پیشبینی میشود درصد نسبی رای آقای جلیلی و پزشکیان با در نظر گرفتن احتمال عدم مشارکت مرددین در انتخابات به ترتیب تا سقف ۵۰.۳٪ و ۴۸.۱٪ افزایش یابد. به دلیل آنکه این اختلاف در حاشیه خطای نظرسنجی قرار دارد، ممکن است در پیشبینی نتیجه انتخابات اثر گذاشته و نتیجه نهایی متفاوت شود.
🔹این نظرسنجی در بازه ۱۳ و ۱۴ تیرماه سال جاری، با روش نمونهگیری آنلاین و با مشارکت ۶۰۰۰ نفر گردآوری شده است و نتایج ذکر شده نیز با استفاده از روش تحلیلی مدلسازی جمعیتی به دست آمده است.
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کجایی عزیز دل
دلمان برایت تنگ است 💔💔💔
اعلام نهایی نتایج رسمی انتخابات
(ساعت ۰۶:۴۴ بامداد)
سخنگوی ستاد انتخابات اعلام کرد:
🔹 آرا شمارش شده تاکنون:۳۰.۵۳۰.۱۵۷ رای
🔹پزشکیان: ۱۶.۳۸۴۴۰۳ رای
🔹 جلیلی: ۱۳.۵۳۸.۱۷۹ رای
🔹درصد مشارکت: ۴۹.۸%
با سلام.
دوستان عزیز
امروز جای گله گذاری نیست. لطفا همدیگر را متهم نکنیم.
به جای این بحث ها، تولید محتوا با موضوع آسیب شناسی انتخابات، چرایی عدم شرکت ۶۰ درصدی که در دور اول نیامدند، چرایی پیروزی دکتر پزشکیان و راهکارهای عملی برای ترمیم این نقیصه در جهاد تبیین داشته باشید.
بیایید ببینیم کجاها کم گذاشتیم. چرا نتوانستیم با قشر خاکستری خوب صحبت کنیم؟ چرا شیوه های اقناع را بلد نبودیم؟ نقش ما در خنثی سازی جنگ شناختی دشمن چیست؟ و صدها سئوال دیگر.
بیاییم نگذاریم دشمن و بدخواهان و خناسان اطراف رییس جمهور منتخب، این رای را مصادره کنند.
کار برای ما تازه شروع شده 🇮🇷❤️
چگونه امکان داشت جبهه انقلاب پیروز شود؟
کانال تلگرامی نواصولگرا نوشت:
حالا که دوباره مانند ۹۲ شکستی سهمگین بر سر جبهه انقلاب فرود آمده، بد نیست راههای دیگری که میشد طی نماییم را مرور کنیم، بلکه اینبار عبرت بگیریم.
اگر جلیلی در دور اول به نفع قالیباف کنار میرفت، میشد انتظار داشت که از ۳۸.۸ درصد او، بین ۳۰ تا ۳۲ درصد به قالیباف رای دهند. چراکه سبد رای او عموما انقلابی و مذهبی بودند. البته بخشی از آن را همان متنفرین از قالیباف تشکیل میدادند که به هیچ نحوی حاضر به رای دادن به او نمیشدند.
همان بخشی که در تحلیل ما حدود ۵ درصد یعنی ۱میلیون و ۲۰۰ هزار نفر میشوند.
ترکیب این ۳۲ درصد با ۱۴ درصد قالیباف، عدد او را به مرز ۴۶ میرساند. معمولا در کمپینهای انتخاباتی گفته میشود که ائتلافهای بزرگ خودبهخود چند درصد افزایش بیشتر را برای فرد باقی مانده به وجود میآورد. به ویژه آنکه «تصور از فرد پیروز» هم چند درصد از مردم را جذب میکند چراکه مردم دوست دارند به کسی رای دهند که فکر میکنند پیروز خواهد شد.
پس این «احتمال قوی» و نه قطعی وجود داشت که در صورت انصراف جلیلی، قالیباف رئیس جمهور شود.
در طرف مقابل واضح بود که سبد رای قالیباف دارای ترکیبی از انقلابیون و دیگر اقشار جامعه است. لذا سبد او در صورت انصراف، به صورت مساوی (در بهترین حالت) بین جلیلی و پزشکیان تقسیم میشد. یعنی در همان دور اول، پزشکیان به ۵۰ درصد میرسید.
در دور دوم هم قطعی و یقینی بود که جلیلی در تقابل دوقطبی با پزشکیان شکست خواهد خورد. درحالیکه اگر قالیباف به دور دوم میرفت، امکان پیروزی بر پزشکیان را داشت. هم نظرسنجیهای متعدد از پیروزی قالیباف در دوگانه با پزشکیان سخن گفته بودند و هم امکان ترساندن طبقه متوسط با استفاده از قالیباف توسط اصلاحطلبان بسیار کمتر از جلیلی بود. یعنی همین چند میلیون که به مشارکت کنندگان اضافه شدند، به جای ترسیدن از جلیلی، میتوانستند بین قالیباف و پزشکیان تقسیم شوند یا اساسا بخاطر ترس، شرکت نکنند.
اینها یعنی شکست جلیلی در دور دوم قطعی بود درحالیکه پیروزی قالیباف به احتمال زیاد ممکن و در دسترس بود. اما چه باید کرد که آقای جلیلی با تفرعن و خودبرتربینی همیشگی، همانند ۹۲ موجب شد تا قدرت به دست اصلاحطلبان بیافتد و حاضر نشد از خود ایثار کند.
62.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 چرا سعید جلیلی شکست خورد؟ سرنوشت او چه خواهد شد؟ / درس انتخابات برای پایداری
🔴 پایان انتخابات 1403 با محقق شدن همه ی پیش بینی ها و شکست سعید جلیلی در برابر نامزدی که احتمال 99 درصد میرفت حتی تایید صلاحیت هم نشود/ چرا جلیلی شکست خورده؟ سرنوشت او چه خواهد شد؟ او و حلقه ی اطرافش چه درس هایی باید از این شکست بگیرند؟ درس انتخابات برای پایداری...
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110