فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پروژه نا آرام سازی
🔹صهيونيستها، عامل اين فلاکت و فروپاشي را هدايت مقاومت از تهران ميدانند! سر مار ایران است و تا آن هوشیار و قدرتمند است، ضربات بر پیکر اشرائیل ادامه خواهد داشت! برای مقابله، تهديدات نظامي عليه ايران جوابگو نخواهد بود! اسرائیلیها هنوز از خفت و خواري وعده صادق 1 و 2 رهايي نيافته اند! تنها راه، به راه اندازي مجدد فتنه از درون است! بايد ايادي داخلي رژیم صهیونیستی در ایران بار ديگر فعال شوند و ، خيايان ها ناآرام گردد، تا فتنه مهساي ديگري کليد زده شود!
عقبگرد به مفسده حق مأموریت ارزی!
🔸«علی بهادری جهرمی» عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس در یادداشتی نوشت:
🔹برخلاف انتظار، عادلانهسازی، شفافیت و نظاممند کردن پرداختهای دولتی، یک گام به عقب بازگشت! لغو یکی از مصوبههای مترقی پیرامون قاعدهمندسازی حق ماموریتهای ارزی که شهید رئیسی شخصا پیگیر آن بود، بر نگرانیهایی دامن میزند.
🔹پساز پیگیریهای شخصی شهید رئیسی که مبتنی بر تجارب چندین ساله ایشان راجعبه آفات گسترده بیقیدوبند بودن سفرهای خارجی کارمندان و وابستگان به دولت بود، هیئت وزیران در جلسه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ حق ماموریتها را نظاممند کرد.
🔹بهطور خلاصه، آن آییننامه هر نهادی را که بهنحوی از منابع عمومی بهرهبرداری میکند، حتی شرکتهایی که بهظاهر غیردولتی هستند اما هزینههای آنها از محل اموال مردم تأمین میشود، ملزم کرده بود حق مأموریتهای خود را بهصورت ریالی پرداخت کنند. اخیرا مصوبهای منتشر شد که در کمتر از یکسال مصوبه پیشین را لغو میکند. در این باره گفتنیهایی است.
🔹۱- رعایت سقف پرداختی به مدیران دولتی، شفافیت در پرداختیهایی که از بیتالمال صورت میگیرد، عادلانهتر کردن پرداختیها، نظارتپذیری بر پرداختیها، اِعمال مؤثر قوانین ناظر به حقوق و مزایا، جلوگیری از سوق دادن دستگاهها به عقد قراردادهای خارجیِ غیرضرور یا خرید اجناس خارجیِ دارای مشابه داخلی که از گلایههای همیشگی تولیدکنندگان و دانشبنیانها بود و اجتناب از تهییج مدیران دولتی به سفرهای خارجی غیرلازم، از جمله فوایدی بود که میتوان برای آن آییننامه ذکر کرد که میتوانست در صورت اجرا به حاصل شدن این نتایج امیدوار بود. حالا همه این فوایدی که میتوانست حاصل شود با لغو آن مصوبه، عملا از دست رفته مینماید!
🔹۲- با تصمیم جدید دولت، عملا اجرای قوانین و اسناد بالادستی متعددی که رعایت سقف، عدالت و شفافیت را در پرداختیها الزام میکند، مبهم باقی خواهد ماند. حق مأموریت ارزی، یکی از موارد قابل اعتنایی است که نظام عادلانه پرداختها را تحتالشعاع قرار داده بود. از اینرو، لغو تصویبنامه ۱۴۰۲، چنین مشکلات حقوقیای هم در پی خواهد داشت.
🔹۳- بدعت ناصواب لغو یک مصوبه پیشاز اجرای کامل آن، بهجای اصلاح آن، نتایج غیرقابل دفاعی خواهد داشت. ممکن است اقتضائات روز و پیشآمدهای جدید، یک مصوبه را نیازمند اصلاح کند و طبیعتاً اصلاح در چنین مواردی منطقی خواهد بود. اما لغو یک مصوبه، که ضرورتهای عقلی، قانونی و عرفی آن، آنگونه که در بند اول اشاره شد، کماکان پابرجاست، علاوه بر اینکه شائبهبرانگیز است، در نگاه کلی میتواند باعث پسرفت حکمرانی هم بشود.
🔹اکنون میتوان این سوال را مطرح کرد که عقبگرد پرداخت حق مأموریت به شیوه ارزی و دستی که شفافیتگریز است، آنگونه که در تصویبنامه بیشاز ربع قرن پیش پیشبینی شده بود، چه فوایدی دارد؟
🔹موفقیت در وصول به اهداف خرد و کلان، در گرو ثبات در سیاستگذاری و پرهیز از اقدامات دفعی – حذفی است. عوارض اقدامات دفعی – حذفی وقتی بیشتر خواهد شد که پشتوانه این اقدامات، برآوردن مطالبات گروهی باشد که از منابع عمومی بهرههای زیادی میبرند و به مصادر قانونگذاری و آیین¬نامه¬گذاری هم دسترسی دارند.
🔹اکنون و با مصوبه جدید که تصویبنامه قبلی را لغو کرده است، هر کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، با احتساب معادل ریالی یورو که بیشاز ۷۰ هزار تومان است، بین ۲۵ میلیون تا ۱۰۲ میلیون تومان حق ماموریت دریافت خواهد کرد، علاوه بر هزینه بلیط و اقامتگاه و سایر هزینههای متداول! به بیانی دیگر، اکنون کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، علاوه بر حقوق و پاداشهای مندرج در حکم، بیشاز سقف حقوق پایه یک کارمند دولتی، حق ماموریت هم دریافت خواهد کرد.
🔹نانوشته پیداست عموم کارمندان دولتی به ماموریتهای خارجی دسترسی ندارند؛ اصحاب کارتلهای اقتصادی و شرکتهای خاص و برخی از افرادی که امکان ماموریت خارجی را دارند، میتوانند از مواهب سفر خارجی بهرهمند شوند.
🔹عجیب نیست این عده برای لغو مصوبهای که منافع آنها را به خطر انداخته است بکوشند؛ عجیب لغو مصوبهای است که منافع عمومی را منطبق بر قانون و اخلاق بر منافع گروهی خاص ترجیح داده بود!
🔰تلخ و شیرینهای شهید رئیسی در صد روز اول ریاستجمهوری
🔸شهید رئیسی در ۱۰۰ روز اول، ۱۱ سفر به استانها رفت. تعاطف با مردم و شنیدن سخنان آنها شیرینترین لحظات رییسجمهور شهید و دیدن پروژههای نیمهتمام اما افتتاح شده صوری در استانها از کنجانچم ایلام تا فرودگاه سقز از لحظات تلخ این سفرها بود. شور کار جهادی به بدنه مدیریتی دولت تزریق شد.
🔸هم مطالبات مردم هم مطلوبات و نیازهای کشور احصا شد. اتمام پروژههای نیمهتمام عمرانی-که به اندازه ۳۰ سال بودجه عمرانی کل کشور تلنبار شده است- در اولویت قرار گرفت. از جهاد آبرسانی به هزاران روستا تا احیای حدود ۱۰ هزار کارگاه تولیدی از دستاوردهای این سفرهای پربرکت بود.
🔸سیستان و بلوچستان مقصد ایشان پس از آن سفر بیبازگشت بود. سفری سه روزه و پردستاورد برای افتتاح چند بیمارستان، تحویل مسکنهای ساخته شده، بهرهبرداری از بزرگترین آبشیرینکن خشکی جهان و بزرگترین توربین بادی شرق کشور و دستور تکیمل راهآهن خاش-زاهدان و آبرسانی از دریا به زاهدان تا پایان سال.
🔸تداوم این سنت حسنه مدیریتی که خود مقام معظم رهبری طلایهدار آن هستند، فارغ از شکل و نحوه اجرا، در دولت فعلی هم منشأ خیرات و برکات فراوانی خواهد بود انشاالله.
✍ مهدی مجاهد
حکم بازداشت نتانياهو و وزیر دفاعش توسط دادگاه کیفری لاهه صادر شد.شاید در عمل محقق نشود.
اما صدور این حکم نشان می دهد، غرب تحت فشار افکار عمومی، زمینه ای برای پیشگیری از آن ندید و این یک گام به جلو محسوب می شود.
ان شاالله عملی هم بشود.
مسؤل سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کردم حکم بازداشت نتانياهو و وزیر دفاع اسرائیل الزام آور است.
هلند و بلژیک نیز برای دستگیری و بازداشت نتانياهو و گالانت اعلام آمادگی کردند.
از خرابه صدای نفس انسان زنده میاد
@dr_a_ganji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علی لاریجانی: اگر حزبالله از تجهیزات مهم خود استفاده کند، صحنه خیلی تغییر خواهد کرد
🔹با روحیهای که در رزمندگان حزبالله دیدم، مطمئناً پیروز میشوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«امام خامنه ای، از طرف بسیج حیفا و تل آویو»
تصاویر اختصاصی شبکه افق از شعارنویسی در سرزمین های اشغالی در هفته بسیج
با وجود ادعای دروغ اطرافیان .... ، قالیباف به ظریف رای منفی داده و حالا مشخص شده ابوالفضل ظهره وند چهره نزدیک به دکتر جلیلی و عضو جبهه صبح ایران به ظریف رای مثبت داده است...
چند روزی است که بحث بر سر اینکه ظریف در دولت باشد یا نباشد در مجلس داغ شده و رای گیری هم در این خصوص انجام شده است.
برخی میگویند : تابعیت نزدیکان افراد ، یا سفر خارجی اطرافیان مسئولان نباید مانع حضور آنها در دولت باشد چون در این صورت، شهید چمران بابت همسرش و حاج قاسم بابت دامادش که ایرانی نبوده اند باید از سمت های مختلف کنار گذاشته میشدند.
گروهی دیگر نیز میگویند : نوادر چندان مهم نیست، در فضای کلی حضور چنین افرادی در دولت خطرناک است...
در واقع این یک بحث کاملا اختلافی است که باید با بحث کارشناسی و البته احترام به قانون که فعلا حضور افراد را ممنوع کرده حل شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرزندان شهدای لبنانی همه را حیرتزده کردند / سرود فوق العاده احساسی فرزندان شهدای لبنانی در محفل قرآنی زینبیه دمشق
در جریان برگزاری برنامه محفل در زینبیه دمشق، یادگاران شهدای لبنانی یک سرود فوق العاده اجرا کردند که گریه حضار را به همراه داشت.
این سروده درخشان و احساسی واکنشهای بسیار زیادی را در بین جریانهای عربزبان به همراه داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این کلیپ مهم از آقای راجی رو لطفا تا آخر گوش بدید؛ ایشون که دیگه قالیبافی نیستند و ظاهرا از حامیان آقای دکتر جلیلی در انتخابات بودند!
قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی با ۱۹ رای موافق،۱۲ رای ممتنع و ۳ رای مخالف به تصویب رسید.
🔰 محتوای قطعنامه شورای حکام علیه ایران چیست؟
🔸شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قطعنامهای را تصویب کرد که در آن، بدون توجه به همکاریهای ایران با آژانس، از تهران خواسته شده است برای حل مسائل ادعایی پادمانی، اقدامات ضروری و فوری انجام دهد.
🔸این قطعنامه، ادعاهای سیاسی ریشه دار در اسناد جعلی رژیم صهیونیستی را تکرار کرده و از ایران میخواهد توضیحات معتبر درباره ذرات اورانیوم با منشاء انسانی در دو مکان اعلام نشده ارائه دهد و آژانس را از مکان فعلی مواد هستهای و/یا تجهیزات آلوده مطلع کند.
🔸قطعنامه خواستار ارائه اطلاعات، اسناد و پاسخهای مورد نیاز آژانس و فراهم کردن دسترسی بازرسان به مکانها و مواد مورد نظر شده است.
🔸در این قطعنامه آمده است که ارائه این اطلاعات و دسترسیها و انجام راستیآزماییهای بعدی توسط آژانس، برای دبیرخانه ضروری است تا بتواند گزارش دهد که دیگر مسئلهای برای بررسی شورای حکام و اقدام بیشتر باقی نمانده است.
🔸قطعنامه شورای حکام با ۱۹ رأی موافق، ۱۲ رأی ممتنع و ۳ رأی مخالف به تصویب شورای حکام رسید.
🔸پیشنویس این قطعنامه از سوی سه کشور اروپایی و آمریکا تهیه شده بود.
کدام کشورها امشب علیه ایران رأی دادند؟
آرای موافق قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: (۱۹)
آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا، آرژانتین، استرالیا، بلژیک، اکوادور، اوکراین، کانادا، گرجستان، ژاپن، کره جنوبی، مراکش، ایتالیا، لوگزامبورگ، هلند، پاراگوئه
آرای مخالف: (۳)
روسیه، چین، بورکینافاسو
آرای ممتنع: (۱۲)
آفریقای جنوبی، هند، پاکستان، اندونزی، برزیل، غنا، تایلند، الجزایر، ارمنستان، بنگلادش، کلمبیا، مصر
ونزوئلا به دلیل بدهی، از حق رأی برخوردار نبود.
‼️سؤال
چرا زمان پاسخ ایران به حملات اسرائیل، بهویژه تحت عنوان عملیات وعده صادق ۳ طولانی شده است؟
✅پاسخ
طولانی شدن زمان پاسخ و اجرای وعده صادق ۳ را میتوان با رویکردی نظامی و راهبردی بررسی کرد. این مسئله به عوامل داخلی، منطقهای و بینالمللی مرتبط است که به شرح زیر قابل تحلیل است:
⛔️۱- محاسبات استراتژیک و زمانبندی عملیاتی در مباحث نظامی، انتخاب زمان و مکان واکنش یکی از اصول کلیدی عملیات است. ایران با اتخاذ رویکرد "صبر استراتژیک"، تلاش دارد ضربهای وارد کند که ضمن حفظ برتری راهبردی، تبعات احتمالی را به حداقل برساند. تاخیر در واکنش میتواند برای شناسایی نقاط ضعف دشمن، ارزیابی موقعیت میدانی و آمادهسازی منابع مناسب باشد.
🔥۲- هماهنگی با محور مقاومت و عملیات مشترک ایران بهعنوان محور اصلی مقاومت در منطقه، نیازمند هماهنگی دقیق با گروههای متحد خود از جمله حزبالله لبنان، حماس و گروههای عراقی است. در جنگهای ترکیبی، اجرای یک واکنش چندجانبه که همه اعضای محور در آن نقش داشته باشند، نیازمند زمان و برنامهریزی دقیق است. طولانی شدن زمان میتواند در راستای ایجاد آمادگی و تقویت توان عملیاتی این گروهها باشد.
🇮🇷۳- تقویت بازدارندگی از طریق جنگ نیابتی
⚠️یکی از اصول کلیدی نظامی ایران، استفاده از نیروهای نیابتی برای اعمال فشار و مقابله با تهدیدات است. بهعنوان مثال، حملات اخیر حزبالله به مواضع اسرائیلی نشاندهنده اجرای بخشی از این راهبرد است. این رویکرد به ایران اجازه میدهد ضمن کاهش هزینههای مستقیم، تلفات دشمن را افزایش دهد و از گسترش درگیری مستقیم جلوگیری کند.
🚫۴- ارزیابی تهدیدات و مدیریت عملیات چندلایه هرگونه اقدام نظامی گسترده علیه اسرائیل نیازمند آمادگی برای مقابله با واکنشهای احتمالی دشمن، از جمله حملات متقابل به زیرساختهای حیاتی یا مواضع استراتژیک ایران است. بنابراین، زمان بیشتر میتواند به معنای تقویت سیستمهای دفاعی و جمعآوری اطلاعات دقیقتر برای مدیریت تهدیدات باشد.
✔️نتیجهگیری
تاخیر در اجرای وعده صادق ۳ نشاندهنده یک استراتژی حسابشده است. ایران با استفاده از اصول نظامی و راهبردی، در حال ارزیابی دقیق شرایط و آمادهسازی برای ضربهای مؤثرتر است. این تأخیر اگرچه ممکن است از دید برخی ضعف تلقی شود، اما در واقع بهمنظور کاهش ریسک، افزایش کارایی و دستیابی به اهداف راهبردی در بلندمدت است.
✍️عبدالکریم نعناکار
🪧#وعده_صادق
🪧#ایران
#ثامن ۴۳ | #بسیج_با_مردم | #بسیج_بن_بست_شکن
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تسلیم شدن "ایدی کوهین" در برابر پاسخهای کوبنده تحلیلگر فلسطینی در دفاع از حزبالله!
🔹ایدی کوهین، روزنامهنگار و تحلیلگر صهیونیستی: انکار نمیکنم، قبول دارم که جنگ هزینه دارد و روزانه هزینه میپردازیم؛ در لبنان برای صد سال آینده نیز سلاح وجود دارد؛ از الان تا سال ۲۱۰۰ سلاح خواهند داشت و مهمات آنها تمامی ندارد.
1343823619_-1655053320.opus
2.16M
#پرسش : آیا به واقع اسرائیل شهید رئیسی را ترور کرد ⁉️
#پاسخ را با هم می شنویم
🎙کارشناس : محمدحسین دادخواه
#ثامن
#وعده_صادق
#فاطمیه
#هفته_بسیج
#ایران_همدل
🇮🇷﷽🇵🇸
📝 قطعنامه شورای حکام و چند تصور اشتباه!
🍃🌹🍃
1⃣ تصور اشتباه اول: ایران اگر از توانمندی هستهای خود دست بردارد و یا در ایجاد رابطه با غرب اشتیاق نشان دهد آنوقت همه چیز حل است! و دشمنی تمام خواهد شد!
✅ پاسخ کوتاه: موضوع هسته ای بهانه است و غرب به صورت علنی نشان داده حتی اگر از حق مسلم هستهای خود صرف نظر کنیم به سراغ توانمندی موشکی و منطقهای ما خواهد رفت! ایران بارها و بارها برای مذاکره و رابطه با غرب پیش قدم شده و هر بار نیز با در بسته مواجه شده است.
2⃣ تصور اشتباه دوم: این قطعنامه مقدمه فعال شدن مکانیسم ماشه در ماه های آتی است و در آن صورت احتمال رفتن ایران ذیل فصل هفت منشور ملل وجود دارد و شرایط کشور همانند شرایط وقت کشور عراق خواهد شد.
✅ پاسخ:
۱- قرار گرفتن ذیل فصل هفت منشور ملل شرایط خاص خودش را دارد و به این سادگی نیست!
۲- نه ایران عراق است و نه جمهوری اسلامی بلاتشبیه حکومت وقت عراق!
۳- دنیای امروز بسیار متفاوت تر از دیروز است. اروپا و امریکا آزادی عمل و توان گذشته رو ندارند.
۴- سایر قدرت ها مثل چین هم بسیار متفاوت از گذشته هستند حتی اگر نخواهند نمی توانند بی تفاوت باشند!!
۵- نهایتا اینکه ایران عزیز علی رغم همه مشکلات هیچگاه این قدر قدرتمند نبوده است و ان شاءالله به خوبی از پس موقعیت جدید نیز خواهد آمد!!
✍ #محمدتقی_احمدی
🔹گرم شدن روابط ایران و چین همزمان با تحولات جهانی
🔺با تحولات جهانی و آماده شدن دنیا برای روی کار آمدن ترامپ، پنجره فرصتی برای همکاری ایران و چین به وجود آمدهاست که اهتمام به شرایط دو کشور در عرصه بین المللی، شتابدهنده آن است.
نخستین خط راهآهن بین ایران و افغانستان در دسامبر ۲۰۲۰ راهاندازی شد و شهر خواف در شمال شرقی ایران را با مسیری ۱۴۰ کیلومتری به غرب غوریان در غرب افغانستان متصل کرد. این خط ریلی بخشی از شبکه ۲۲۵ کیلومتری خواف-هرات محسوب می شود که میتواند به حملونقل سالانه ۶ میلیون تن کالا و جا به جایی حداکثر یک میلیون مسافر کمک کند.
اندیشکده شورای آتلانتیک، پروژههای اقتصادی ایران در افغانستان به ویژه احداث راه آهن هرات-خواف را نشانهای از روابط گرم تهران-کابل و در راستای یک راهبرد بزرگتر تهران دانست که محدود به افغانستان نیست و در قالب جاده ابریشم چین قرار میگیرد. در واقع، این خط ریلی بخشی از پروژه اتصال زمینی چین به غرب آسیا و اروپا و دسترسی به بازارهای آنها تلقی میشود.
از نقطه نظر چین، افغانستان از موقعیت جغرافیایی استراتژیک در تلاقی آسیای مرکزی، آسیای میانی و غرب آسیا دارد و راه میانبر بالقوهای را برای واردات نفت و گاز از خاورمیانه ارائه میدهد.
از این رو چین مشتاق است تا همکاریهای خود را تحت ابتکار کمربند-راه گسترش دهد و مسیرهای تجاری و ترانزیتی را با افغانستان توسعه دهد. موضوع قابل توجه دیگر، معادن سرشار افغانستان و بهرهبرداری چینیها از آنها به منظور تحقق جاهطلبی های اقتصادیشان است.
ایران و چین در سالهای اخیر با وجود تحریمها، روابط دیپلماتیک، اقتصادی و تجارت دوجانبه را تقویت کردهاند به طوری که چین در حال حاضر شریک اول تجاری و بزرگترین خریدار نفت ایران به حساب میآید.
چین و ایران در مارس ۲۰۲۱ به توافقنامه همکاری استراتژیک ۲۵ ساله دست یافتند. براساس بخشی از این توافق، چین قرار است ۴۰۰ میلیارد دلار در پروژههای زیرساختی در ایران سرمایهگذاری و موقعیت ایران را به عنوان یک حلقه مهم در امتداد جاده ابریشم جدید تثبیت کند.
مطابق نظر کارشناسان، ایران و چین بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شدهاند و با تعریف کریدور ریلی-جادهای بین سه کشور ایران، افغانستان و چین، می توانند پیوند دهنده شرق و غرب آسیا باشند. چند روز پیش، حساب بریکس در فضای مجازی از شروع ساخت جاده پیوند دهنده ایران و چین از مسیر افغانستان خبر داد تا چینیها بتوانند به بازار غرب آسیا به خصوص منابع نفتی ایران از مسیری سریع تر و ایمن تر دسترسی داشته باشند.
مهدی باقری، کارشناس ترانزیت عنوان کرد که با تحولات جهانی و آماده شدن دنیا برای روی کار آمدن ترامپ، شرایط ویژهای به وجود آمده تا ایران و چین در کریدور شرق-غرب، همکاری سازنده داشتهباشند. وی با اشاره به مزیت نسبی ایران در اتصال چین به غرب آسیا و اروپا، مسیر جنوبی کریدور شرق-غرب را که از خاک ایران عبور میکند، پنجره فرصتی همچون فروپاشی شوروی و ایجاد کشورهای محصور در خشکی آسیای مرکزی، جنگ روسیه و اوکراین و بحران دریای سرخ دانست.
باقری یادآور شد که هیچ پنجره فرصتی همیشه باز نخواهد ماند و در زمان مقرر بسته خواهد شد. با درک شرایط جهانی و روابط دوجانبه ایران و چین، می توانیم نقش به سزایی در ارتباطات منطقهای و فرامنطقهای داشته باشیم و در نظم نوین جهانی که با شتاب بیشتری در حال شکل گیری است، جایگاه شایستهای کسب کنیم.
#کریدور_شرق_غرب
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢هدف اصلی آمریکا!
🔹«سیدهاشم الحیدری» از رهبران مقاومت اسلامی عراق با طرح این مسئله که به احتمال زیاد جنگ تا آینده نزدیک به سوریه و عراق میرسد، افزود: «ما در جنگ هستیم و به تعبیر حضرت آقا ما در جنگ ترکیبی هستیم و در مقابل جنگ ترکیبی باید یک جهاد ترکیبی هم داشته باشیم؛ یکی جهاد نظامی که توسط گروههای مقاومت انجام می شود و جهاد دوم جهاد تبیین است.»
🔸وی اظهار کرد: «مقاومت چه جبهه نظامی چه جبهه تبیینی از فلسطین تا یمن، عراق، سوریه و لبنان تا دوستان ما در آفریقا، آسیا، کشمیر و نیجریه مردم ایران و بسیجیان عزیز بدانید مرکز و ستون جبهه مقاومت نظام جمهوری اسلامی است.»
🔹سیدهاشم الحیدری ادامه داد: «هدف اول جبهه کفر غزه و ضاحیه نیست، هدف اول آمریکا و اسرائیل نظام جمهوری اسلامی و سر ولایت است.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
🔰واکنش دکتر لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب به برخی برداشتهای نادرست از بخشی از گفتوگوی اخیر با رسانه KHAMENEI.IR:
🔹آقای دکتر لاریجانی در مطلبی با عنوان 'برداشت درست' در حساب شخصی در شبکه ایکس (توئیتر) نوشت:
۱- در موضوع هستهای، آمریکا توافق قبلی(برجام) را بهم زد و از آن خارج شد و از این طریق به ایران خسارت وارد کرد.
۲- ایران غنیسازی خود را آغاز کرد و درجهی خلوص را به بالای ۶۰٪ رساند.
۳- دو طرف در موقعیت جدید قرار دارند، اگر مسئولان جدید آمریکا میگویند در موضوع هستهای ایران صرفاً با سلاح هستهای مخالفاند باید در ازای این امر شروط ایران را بپذیرند و امتیاز لازم منجمله #جبران_خسارات_ایران و نظایر آن را قبول کنند تا توافق جدید بهدست آید نه اینکه یک طرفه امریه صادر کنند نظیر تصمیم آنان در آژانس!