eitaa logo
بصیر
350 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺این کلیپ مهم از آقای راجی رو لطفا تا آخر گوش بدید؛ ایشون که دیگه قالیبافی نیستند و ظاهرا از حامیان آقای دکتر جلیلی در انتخابات بودند!
قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ۱۹ رای موافق،۱۲ رای ممتنع و ۳ رای مخالف به تصویب رسید.
🔰 محتوای قطعنامه شورای حکام علیه ایران چیست؟ 🔸شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن، بدون توجه به همکاری‌های ایران با آژانس، از تهران خواسته شده است برای حل مسائل ادعایی پادمانی، اقدامات ضروری و فوری انجام دهد. 🔸این قطعنامه، ادعاهای سیاسی ریشه دار در اسناد جعلی رژیم صهیونیستی را تکرار کرده و از ایران می‌خواهد توضیحات معتبر درباره ذرات اورانیوم با منشاء انسانی در دو مکان اعلام نشده ارائه دهد و آژانس را از مکان فعلی مواد هسته‌ای و/یا تجهیزات آلوده مطلع کند. 🔸قطعنامه خواستار ارائه اطلاعات، اسناد و پاسخ‌های مورد نیاز آژانس و فراهم کردن دسترسی بازرسان به مکان‌ها و مواد مورد نظر شده است. 🔸در این قطعنامه آمده است که ارائه این اطلاعات و دسترسی‌ها و انجام راستی‌آزمایی‌های بعدی توسط آژانس، برای دبیرخانه ضروری است تا بتواند گزارش دهد که دیگر مسئله‌ای برای بررسی شورای حکام و اقدام بیشتر باقی نمانده است. 🔸قطعنامه شورای حکام با ۱۹ رأی موافق، ۱۲ رأی ممتنع و ۳ رأی مخالف به تصویب شورای حکام رسید. 🔸پیش‌نویس این قطعنامه از سوی سه کشور اروپایی و آمریکا تهیه شده بود.
کدام کشورها امشب علیه ایران رأی دادند؟ آرای موافق قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: (۱۹) آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا، آرژانتین، استرالیا، بلژیک، اکوادور، اوکراین، کانادا، گرجستان، ژاپن، کره جنوبی، مراکش، ایتالیا، لوگزامبورگ، هلند، پاراگوئه آرای مخالف: (۳) روسیه، چین، بورکینافاسو آرای ممتنع: (۱۲) آفریقای جنوبی، هند، پاکستان، اندونزی، برزیل، غنا، تایلند، الجزایر، ارمنستان، بنگلادش، کلمبیا، مصر ونزوئلا به دلیل بدهی، از حق رأی برخوردار نبود.
‼️سؤال چرا زمان پاسخ ایران به حملات اسرائیل، به‌ویژه تحت عنوان عملیات وعده صادق ۳ طولانی شده است؟ ✅پاسخ طولانی شدن زمان پاسخ و اجرای وعده صادق ۳ را می‌توان با رویکردی نظامی و راهبردی بررسی کرد. این مسئله به عوامل داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی مرتبط است که به شرح زیر قابل تحلیل است: ⛔️۱- محاسبات استراتژیک و زمان‌بندی عملیاتی در مباحث نظامی، انتخاب زمان و مکان واکنش یکی از اصول کلیدی عملیات است. ایران با اتخاذ رویکرد "صبر استراتژیک"، تلاش دارد ضربه‌ای وارد کند که ضمن حفظ برتری راهبردی، تبعات احتمالی را به حداقل برساند. تاخیر در واکنش می‌تواند برای شناسایی نقاط ضعف دشمن، ارزیابی موقعیت میدانی و آماده‌سازی منابع مناسب باشد. 🔥۲- هماهنگی با محور مقاومت و عملیات مشترک ایران به‌عنوان محور اصلی مقاومت در منطقه، نیازمند هماهنگی دقیق با گروه‌های متحد خود از جمله حزب‌الله لبنان، حماس و گروه‌های عراقی است. در جنگ‌های ترکیبی، اجرای یک واکنش چندجانبه که همه اعضای محور در آن نقش داشته باشند، نیازمند زمان و برنامه‌ریزی دقیق است. طولانی شدن زمان می‌تواند در راستای ایجاد آمادگی و تقویت توان عملیاتی این گروه‌ها باشد. 🇮🇷۳- تقویت بازدارندگی از طریق جنگ نیابتی ⚠️یکی از اصول کلیدی نظامی ایران، استفاده از نیروهای نیابتی برای اعمال فشار و مقابله با تهدیدات است. به‌عنوان مثال، حملات اخیر حزب‌الله به مواضع اسرائیلی نشان‌دهنده اجرای بخشی از این راهبرد است. این رویکرد به ایران اجازه می‌دهد ضمن کاهش هزینه‌های مستقیم، تلفات دشمن را افزایش دهد و از گسترش درگیری مستقیم جلوگیری کند. 🚫۴- ارزیابی تهدیدات و مدیریت عملیات چندلایه هرگونه اقدام نظامی گسترده علیه اسرائیل نیازمند آمادگی برای مقابله با واکنش‌های احتمالی دشمن، از جمله حملات متقابل به زیرساخت‌های حیاتی یا مواضع استراتژیک ایران است. بنابراین، زمان بیشتر می‌تواند به معنای تقویت سیستم‌های دفاعی و جمع‌آوری اطلاعات دقیق‌تر برای مدیریت تهدیدات باشد. ✔️نتیجه‌گیری تاخیر در اجرای وعده صادق ۳ نشان‌دهنده یک استراتژی حساب‌شده است. ایران با استفاده از اصول نظامی و راهبردی، در حال ارزیابی دقیق شرایط و آماده‌سازی برای ضربه‌ای مؤثرتر است. این تأخیر اگرچه ممکن است از دید برخی ضعف تلقی شود، اما در واقع به‌منظور کاهش ریسک، افزایش کارایی و دستیابی به اهداف راهبردی در بلندمدت است. ✍️عبدالکریم نعناکار 🪧 🪧 ۴۳ | | •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تسلیم شدن "ایدی کوهین" در برابر پاسخ‌های کوبنده تحلیلگر فلسطینی در دفاع از حزب‌الله! 🔹‌ایدی کوهین، روزنامه‌نگار و تحلیلگر صهیونیستی: انکار نمی‌کنم، قبول دارم که جنگ هزینه دارد و روزانه هزینه می‌پردازیم؛ در لبنان برای صد سال آینده نیز سلاح وجود دارد؛ از الان تا سال ۲۱۰۰ سلاح خواهند داشت و مهمات آنها تمامی ندارد.
1343823619_-1655053320.opus
2.16M
: آیا به واقع اسرائیل شهید رئیسی را ترور کرد ⁉️ را با هم می شنویم 🎙کارشناس : محمدحسین دادخواه
🇮🇷﷽🇵🇸 📝 قطعنامه شورای حکام و چند تصور اشتباه! 🍃🌹🍃 1⃣ تصور اشتباه اول: ایران اگر از توانمندی هسته‌ای خود دست بردارد و یا در ایجاد رابطه با غرب اشتیاق نشان دهد آنوقت همه چیز حل است! و دشمنی تمام خواهد شد! ✅ پاسخ کوتاه: موضوع هسته ای بهانه است و غرب به صورت علنی نشان داده حتی اگر از حق مسلم هسته‌ای خود صرف نظر کنیم به سراغ توانمندی موشکی و منطقه‌ای ما خواهد رفت! ایران بارها و بارها برای مذاکره و رابطه با غرب پیش قدم شده و هر بار نیز با در بسته مواجه شده است. 2⃣ تصور اشتباه دوم: این قطعنامه مقدمه فعال شدن مکانیسم ماشه در ماه های آتی است و در آن صورت احتمال رفتن ایران ذیل فصل هفت منشور ملل وجود دارد و شرایط کشور همانند شرایط وقت کشور عراق خواهد شد. ✅ پاسخ: ۱- قرار گرفتن ذیل فصل هفت منشور ملل شرایط خاص خودش را دارد و به این سادگی نیست! ۲- نه ایران عراق است و نه جمهوری اسلامی بلاتشبیه حکومت وقت عراق! ۳- دنیای امروز بسیار متفاوت تر از دیروز است. اروپا و امریکا آزادی عمل و توان گذشته رو ندارند. ۴- سایر قدرت ها مثل چین هم بسیار متفاوت از گذشته هستند حتی اگر نخواهند نمی توانند بی تفاوت باشند!! ۵- نهایتا اینکه ایران عزیز علی رغم همه مشکلات هیچگاه این قدر قدرتمند نبوده است و ان شاءالله به خوبی از پس موقعیت جدید نیز خواهد آمد!! ✍
🔹گرم شدن روابط ایران و چین هم‌زمان با تحولات جهانی 🔺با تحولات جهانی و آماده شدن دنیا برای روی کار آمدن ترامپ، پنجره فرصتی برای همکاری ایران و چین به وجود آمده‌است که اهتمام به شرایط دو کشور در عرصه بین المللی، شتاب‌دهنده آن است. نخستین خط راه‌آهن بین ایران و افغانستان در دسامبر ۲۰۲۰ راه‌اندازی شد و شهر خواف در شمال شرقی ایران را با مسیری ۱۴۰ کیلومتری به غرب غوریان در غرب افغانستان متصل کرد. این خط ریلی بخشی از شبکه ۲۲۵ کیلومتری خواف-هرات محسوب می شود که می‌تواند به حمل‌ونقل سالانه ۶ میلیون تن کالا و جا به ‌جایی حداکثر یک میلیون مسافر کمک کند. اندیشکده شورای آتلانتیک، پروژه‌های اقتصادی ایران در افغانستان به ویژه احداث راه آهن هرات-خواف را نشانه‌ای از روابط گرم تهران-کابل و در راستای یک راهبرد بزرگتر تهران دانست که محدود به افغانستان نیست و در قالب جاده ابریشم چین قرار می‌گیرد. در واقع، این خط ریلی بخشی از پروژه اتصال زمینی چین به غرب آسیا و اروپا و دسترسی به بازارهای آن‌ها تلقی می‌شود. از نقطه نظر چین، افغانستان از موقعیت جغرافیایی استراتژیک در تلاقی آسیای مرکزی، آسیای میانی و غرب آسیا دارد و راه میانبر بالقوه‌ای را برای واردات نفت و گاز از خاورمیانه ارائه می‌دهد. از این رو چین مشتاق است تا همکاری‌های خود را تحت ابتکار کمربند-راه گسترش دهد و مسیرهای تجاری و ترانزیتی را با افغانستان توسعه دهد. موضوع قابل توجه دیگر، معادن سرشار افغانستان و بهره‌برداری چینی‌ها از آنها به منظور تحقق جاه‌طلبی های اقتصادی‌شان است. ایران و چین در سال‌های اخیر با وجود تحریم‌ها، روابط دیپلماتیک، اقتصادی و تجارت دوجانبه را تقویت کرده‌اند به طوری که چین در حال حاضر شریک اول تجاری و بزرگترین خریدار نفت ایران به حساب می‌آید. چین و ایران در مارس ۲۰۲۱ به توافق‌نامه همکاری استراتژیک ۲۵ ساله دست یافتند. براساس بخشی از این توافق، چین قرار است ۴۰۰ میلیارد دلار در پروژه‌های زیرساختی در ایران سرمایه‌گذاری و موقعیت ایران را به عنوان یک حلقه مهم در امتداد جاده ابریشم جدید تثبیت کند. مطابق نظر کارشناسان، ایران و چین بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شده‌اند و با تعریف کریدور ریلی-جاده‌ای بین سه کشور ایران، افغانستان و چین، می توانند پیوند دهنده شرق و غرب آسیا باشند. چند روز پیش، حساب بریکس در فضای مجازی از شروع ساخت جاده پیوند دهنده ایران و چین از مسیر افغانستان خبر داد تا چینی‌ها بتوانند به بازار غرب آسیا به خصوص منابع نفتی ایران از مسیری سریع تر و ایمن تر دسترسی داشته باشند. مهدی باقری، کارشناس ترانزیت عنوان کرد که با تحولات جهانی و آماده شدن دنیا برای روی کار آمدن ترامپ، شرایط ویژه‌ای به وجود آمده تا ایران و چین در کریدور شرق-غرب، همکاری سازنده داشته‌باشند. وی با اشاره به مزیت نسبی ایران در اتصال چین به غرب آسیا و اروپا، مسیر جنوبی کریدور شرق-غرب را که از خاک ایران عبور می‌کند، پنجره فرصتی همچون فروپاشی شوروی و ایجاد کشورهای محصور در خشکی آسیای مرکزی، جنگ روسیه و اوکراین و بحران دریای سرخ دانست. باقری یادآور شد که هیچ پنجره فرصتی همیشه باز نخواهد ماند و در زمان مقرر بسته خواهد شد. با درک شرایط جهانی و روابط دوجانبه ایران و چین، می توانیم نقش به‌ سزایی در ارتباطات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای داشته باشیم و در نظم نوین جهانی که با شتاب بیشتری در حال شکل گیری است، جایگاه شایسته‌ای کسب کنیم.
اسکات بنت افسر سابق بخش عملیات روانی پنتاگون که بارها افشاگری هایی علیه صهیونیست ها انجام داده بود و جانانه از محور مقاومت دفاع می کرد و این اواخر تحت فشار شدید اف بی آی حق سفر به ایران را نداشت به دلایل نا معلومی جان خود را از دست داد.
💢هدف اصلی آمریکا! 🔹«سیدهاشم الحیدری» از رهبران مقاومت اسلامی عراق با طرح این مسئله که به احتمال زیاد جنگ تا آینده نزدیک به سوریه و عراق می‌رسد، افزود: «ما در جنگ هستیم و به تعبیر حضرت آقا ما در جنگ ترکیبی هستیم و در مقابل جنگ ترکیبی باید یک جهاد ترکیبی هم داشته باشیم؛ یکی جهاد نظامی که توسط گروه‎های مقاومت انجام می شود و جهاد دوم جهاد تبیین است.» 🔸وی اظهار کرد: «مقاومت چه جبهه نظامی چه جبهه تبیینی از فلسطین تا یمن، عراق، سوریه و لبنان تا دوستان ما در آفریقا، آسیا، کشمیر و نیجریه مردم ایران و بسیجیان عزیز بدانید مرکز و ستون جبهه مقاومت نظام جمهوری اسلامی است.» 🔹سیدهاشم ‌الحیدری ادامه داد: «هدف اول جبهه کفر غزه و ضاحیه نیست، هدف اول آمریکا و اسرائیل نظام جمهوری اسلامی و سر ولایت است.» ┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄ 🇮🇷| basirat.ir 🇮🇷| @basirat_fa
🔰واکنش دکتر لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب به برخی برداشت‌های نادرست از بخشی از گفت‌وگوی اخیر با رسانه KHAMENEI.IR: 🔹آقای دکتر لاریجانی در مطلبی با عنوان 'برداشت درست' در حساب شخصی در شبکه ایکس (توئیتر) نوشت: ۱- در موضوع هسته‌ای، آمریکا توافق قبلی(برجام) را بهم زد و از آن خارج شد و از این طریق به ایران خسارت وارد کرد. ‏۲- ایران غنی‌سازی خود را آغاز کرد و درجه‌ی خلوص را به بالای ۶۰٪ رساند. ‏۳- دو طرف در موقعیت جدید قرار دارند، اگر مسئولان جدید آمریکا می‌گویند در موضوع هسته‌ای ایران صرفاً با سلاح هسته‌ای مخالف‌اند باید در ازای این امر شروط ایران را بپذیرند و امتیاز لازم من‌جمله ⁩ و نظایر آن را قبول کنند تا توافق جدید به‌دست آید نه اینکه یک طرفه امریه صادر کنند نظیر تصمیم آنان در آژانس!