eitaa logo
بصیر
363 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
418 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺‏میرحسین موسوی روزنامه کیهان ۲۹ شهریور سال ۱۳۶۰ : 🔺یکی از احکام جمهوری اسلامی و اسلام این است که هر کس در مقابل این نظام عادل اسلامی بایستد، باید کشته شود و زخمی آنان باید زخمی تر شوند تا بمیرند !! این احکام اسلام است که از اول بوده و تا پایان خواهد بود !!
🗳 رهبر انقلاب با اشاره به فرارسیدن زمان ثبت‌نام انتخابات مجلس تاکید کردند: 👈 اگر توان مدیریتی ندارید، مسئولیت نپذیرید ⚠️ بی‌محابا برای انتخابات مجلس اسم‌نویسی میکنند! 🔻 رهبرانقلاب صبح امروز، پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه ضمن شرح حدیثی درباره شرط پذیرش مسئولیّت: 🔹️ پیامبر (ص) به ابی‌ذر فرمودند: من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم. من جنابعالی را در ، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی اما حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی و تولیت مال یتیم را قبول نکنی. 🔹️ این، درس برای ماها است. بعضی از به مجرّد اینکه یک مسندی یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم به آنجا! خب اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی. 🔹️ حالا بحث اسم‌نویسی برای انتخابات مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون محابا میروند! این مطلبی که عرض میکنم، در مورد خود این حقیر از همه بیشتر است و آن کسانی که مسئولیّتی دارند هم همین جور. هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر توانایی‌ای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است. 🔹️ علّت اینکه میگویند تولیّت مال یتیم را قبول نکن، این است که نمیتوانی حقّ یتیم را به او بدهی؛ دیگران می‌آیند دست‌درازی میکنند، جنابعالی هم آدم ضعیفی هستی، تدبیر لازم را نداری و نمیتوانی. 🔺️ برجستگی‌های نظام اسلامی و نظام ارزشهای اسلامی اینها است؛ یعنی در درجه‌ی اوّل، من و شما خودمان مسئولیم که ببینیم این کار را میتوانیم قبول کنیم یا نه؟ این بسیار مسئله‌ی مهمّی است. ۹۸/۹/۱۰
🔴 ضرورت تحلیل جامعه‌شناختی از اعتراضات مردمی! 🔹تا زمانیکه نتوانیم پدیده‌های اجتماعی را از بعد جامعه شناسی و مردم شناسی تحلیل کنیم و صرفاً تک بعدی به مسائل نگاه کنیم، قطعاً نمی‌توانیم یک بحران را حل نمائیم. 🔹در آشوب‌های فتنه۸۸ فقط دستان دشمنان بیرونی و سران فتنه۸۸ و پشت‌پرده‌ها را گفتیم، لذا شکاف اجتماعی درون جامعه عمیق‌تر و عمیق‌تر شد و اختلاف بین اقشار جامعه از بین نرفت. عده‌ای از حامیان نظام، از نظام بریدند. 🔹بعد از انتخابات۸۸ و حوادث ناگوار آن سال، رئیس‌جمهور سابق برای جذب ۱۳ میلیون نفر حامی میرحسین موسوی راهبردی انتخاب کرد که نه تنها ۱۳ میلیون نفر را جذب نکرد بلکه بخش جدی از ۲۴ میلیون حامی خودش -یعنی حزب‌اللهی‌ها و انقلابی‌ها- را هم از دست داد! 🔹در حوادث دیماه ۱۳۹۶ هم نتوانستیم یا نخواستیم حرف اصلی اعتراضات مردمی را بشنویم و صرفاً به تحلیل‌های امنیتی تکیه کردیم و صرفاً دستان دشمنان بیرونی و برخی فریب خوردگان داخلی و یا نیروهای گروهکی را دیدیم اما از تحلیل ۹۰ درصد دیگر معترضین جا ماندیم! 🔹حالا هم در تحلیل اعتراض و سپس آشوبِ بعد از ، فقط دستان دشمنان خارجی و نفوذی‌های داخلی و نیروهای سازمانی-گروهکی را دیده و تحلیل می‌کنیم و از جامعه شناسی اعتراضات و تحلیل فضای جامعه و مشکلات اصلی و آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی عقب ماندیم! 🔹به خیال خودمان فتنه‌ها را خاموش کرده و آشوب را سرکوب کرده‌ایم! اما نمی‌دانیم این آتش زیر خاکستر، شاید روزی بگونه‌ای سر برآورد که هیچ چیزی جلو دارش نباشد! براستی چرا دشمنان برای طرح روی خوزستان، سرمایه‌گذاری کرده‌اند؟ و چاره چیست؟ 🔹چه باید کرد؟ و واقعاً چه باید کرد؟ چرا مسائل اصلی و زیرپوستی جامعه را نمی‌بینیم؟ چرا نمی بینیم یک نسل ۱۵-۲۰ میلیون نفری اساساً کاری به گرانی و مسائل اقتصادی ندارند و صرفاً دنبال آزادی‌های اجتماعی و فرهنگی و بدنبال سرگرمی‌های متنوع از جمله جنسی اند و دم انتخابات‌ها هم این‌ها تعیین کننده‌اند؟ و برنامه ای برای این‌ها نداریم! 🔹براستی چه فکری برای سلبریتی‌ها مثل مهناز افشار داریم که میلیون‌ها نفر فالوور دارند و این فالوورها هم کاری به اقتصاد و معیشت و فساد اقتصادی و ... ندارند؟ 🔹یا اینکه اعتراضات فعلی مردم به نحوه مدیریت کشور به کجا خواهد رسید؟ و در آینده چه می‌شود؟ این "جنبش بی‌سر" سر از کجا در می‌آورد؟ چرا می‌خواهیم با تحلیل های امنیتی و سیاسی، این جنبش بی‌سر که چندده میلیون نفر عضو افتخاری دارد را به سبد آرای برخی جریانات سیاسی می‌ریزیم و می‌گوییم آنها توانستند این اعتراضات را بیافرینند! 🔹ده‌ها و شاید صدها سوال مهم در این زمینه مطرح است که پاسخ صحیح به آنها باعث حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه خواهد شد. باید جلسات حضوری نخبگان انقلابی شبانه روزی برای پاسخ به این سوالات برگزار شود تا زمانی ادامه یابد که از طوفان مغزها، مغزهایش ترکیده و به سقف اتاق فکر بچسبد! ✍ داود مدرسی‌یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹۱۰ اذر ۹۸ | ۵۷ ثانیه طوفانی از محمدرضا شهبازی، مجری شبکه افق علیه بیانیه امروز سلبریتی‌های حامی روحانی: 🔸شما باید بیانیه‌ای با عنوان « خوردیم خرداد ۹۶» منتشر کنید!
🔻 رئیس ِکدام جمهور؟ پرویز‌ امینی نوشت: 🔸 به صدا و تصویر روحانی در اولین ارتباط او با مردم بعد از حوادث تلخ بنزینی نگاه کنید. خبری از تأسف و تأثر و عذرخواهی و پوزش‌طلبی وجود دارد؟! هیچ نشانه‌ای از همدردی و مرهم‌گذاری بر تن زخم‌دیده ایرانیان در این حوادث تلخ دیده می‌شود؟! 🔸 ادبیات و زبان بدنش، شبیه دورهمی خاطرات دوران سربازی در آسایشگاه‌ها و یا دوره دانشجویی در خوابگاه‌هاست. دورهمی‌های شاد و خاطره‌انگیز و پر از نوستالژی! انگار نه انگار که او مسبب اصلی حوادث تلخ این روزهاست. انگار نه انگار که پیکر ملت ایران زیر بار تصمیمات و حکمرانی او زخم خورده است و به مرهم نیاز دارد نه نمک! 🔸 این ادبیات «بی‌خیال دموکرات» و این «زبان بدن خندان و بشاش»، بعد از زخم خوردن پیکر ملت ایران و ریخته شدن خون عده‌ای بی‌گناه در حوادث بنزینی روزهای اخیر، چقدر تراژیک و دردناک است! 🔸 شهید صیاد شیرازی در خاطره‌ای از شهید چمران گفته بود وقتی او را علی‌رغم داشتن پست وزارت دفاع در خط مقدم جبهه دیده است، شورانگیزانه تعجب کرده است و گفته است خدایا چطور ممکن است این فردی را که در خط مقدم جبهه دفاع از اسلام و انقلاب و مردم می‌بینم وزیر دفاع ج.ا.ا باشد؟ 🔸 اگر الان صیاد شیرازی زنده بود و این نمایش مبتذل روحانی را می‌دید با خود چه می‌گفت؟ از چه تعجب می‌کرد؟ آیا او باور می‌کرد که این فرد رئیس‌جمهور انقلاب اسلامی است؟ آیا سئوال نمی‌کرد این انسان بی‌خیال، بی‌احساس و بی‌عاطفه و بی‌عار می‌تواند رئیس‌جمهور کشوری باشد که رجایی مستضعف‌گرا و سرشار از احساس مسئولیت نسبت به درد و رنج مردم، رئیس‌جمهور او بوده است؟! چمران پشت پا زده به لذت‌های دنیا و خادم شیعیان محروم لبنان، وزیر دفاع آن و بهشتی عدالت‌خواه و ضدسرمایه‌داری سیدالشهدای آن بوده است؟! 🔸 به راستی روحانی رئیس کدام جمهور است؟ جمهوری‌ای که بیش از دویست هزار شهید و چند برابر جانباز برای شکل‌گیری و بقاء و استمرارش قربانی شده است؟! جمهوری‌ای که هروقت هزینه‌ای لازم بوده است، مستضعفین پیش‌قدم بوده‌اند و هروقت فرصتی و امکانی بوده است، از فهرست‌ها حذف شده‌اند؟! جمهوری‌ای که محرومانش برای بقاء و زنده ماندن و نه زندگی کردن، هر روز دارند با غول گرانی و عفریته بی‌پولی و اژدهای هفت‌سر فقر دوئل می‌کنند و عزت و کرامت که هیچ، برای سیر ماندن و سیرکردن خانواده می‌جنگند؟! جمهوری‌ای که تلاطم‌های تلخ آبان ۹۸ و دی ۹۶ و اعتراضات دهه ۷۰ را امثال روحانی رقم زدند اما اینها تا پای جان برای حل آنها فداکاری کردند؟! 🔸 جناب روحانی رئیس هر جمهوری که بتواند باشد، نمی‌تواند رئیس این جمهور باشد!
✅ عبدالله گنجی : ‏Bbcمدعی است: ‏در جریان اعتراض‌های اخیر در ایران ۹ شهروند افغانستان کشته و ۱۲۱ نفر دیگر از سوی نیروهای امنیتی ایران بازداشت شده‌اند ‏استانداری تهران هم بازداشت۷۰تبعه خارجی را تایید کرد.در تخریب های خیابان پیروزی تهران هم۷تبعه خارجی دستگیر شده اند ‏ این موضوع را چگونه باید تحلیل کرد؟
13980910_35325_128k.mp3
5.17M
🔺 اگر توان مدیریتی ندارید، مسئولیت نپذیرید. ۹۸/۹/۱۰ 🎙 | بیانات حضرت آیت الله خامنه‌ای پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه درباره ثبت‌نام افراد در
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دیدن این کلیپ را از دست ندهید! ♦️ببینید ایرانیان خارج از کشور از مردم چه درخواستی دارند!
. ♻️ چرا روحانی، ملت را بی‌دلیل کتک می‌زند؟! 🔰 حمید رسایی: روحانی در ادعایی مضحک در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی گفته است: من خودم هم روز جمعه از تغییر قیمت بنزین خبردار شدم! تصمیم‌گیری درباره زمان اجرا را به شورای امنیت کشور سپرده بودم و حتی گفتم من را هم خبردار نکنید. این ادعا مسخره درحالی است که وزیر کشور (رییس شورای امنیت کشور) گفته است که بیست هزار نفر (مجریان طرح در نهادها و دستگاه‌ها، نیروهای انتظامی، ائمه جمعه) از ۲۴ ساعت قبل در جریان اجرای این تصمیم بودند و معاون وزیر کشور اعلام کرد که مصوبه شورای امنیت روز سه شنبه به دفتر روحانی تحویل شده و وزیر کشور هم روز چهارشنبه، روحانی را مطلع کرده است. چرا روحانی با چنین ادعاهای مضحکی مردم را آزار می‌دهد؟ ظاهراً حکایت مردم ایران و حسن روحانی، حکایت مرد بداخلاق و زنش است. نقل شده که مردی هر روز، زنش را بی‌دلیل کتک می‌زد. پرسیدند چرا زنت را بی‌دلیل می‌زنی؟ گفت: وقتی نمی‌توانم برایش غذایی بیاورم، او را سفر ببرم، برایش لباسی بخرم، مجبورم او را بزنم تا یادش نرود که من شوهرش هستم. روحانی که کاری برای ملت نکرده، گرانی بیشتر، رکود بازار بیشتر، نتیجه برجام‌ هم به گفته عراقچی، تحریم بیشتر بوده، اگر این رفتارها را نکند، خب مردم کم کم فراموش می‌کنند که رییس جمهور دارند.
عبدالله گنجی : ‏در جلسه رسانه ای ها با ⁧⁩ دوستی گفت یک نفر بخاطر عکس گرفتن با فلانی رد صلاحیت شده ‏کدخدایی:خب بگو منظورت عکس با خاتمی یا موسوی است.اگر این عامل رد صلاحیت است که ⁧⁩ هر روز خونه خاتمی است و ⁧⁩ بیشتر از همه با خاتمی عکس دارد.برو یک بار دیگه ازش بپرس یا بگو بیاد پیش بنده. یکی دیگه گفت اکثر وزرای روحانی با خاتمی و موسوی عکس دارند.
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اعتراض شدید مجری تلویزیون به معافیت مالیاتی سلبریتی ها: ♦️شما فقط ایران را سیاه نکردید، ایرانی ها را سیاه کردید! ♦️جوایز و کارهای دولتی و حکومتی را میگیرید، مالیات را میپیچانید، دم از مردم هم می زنید؟ ♦️آقای نوبخت! از جیب مردم و کارمندان مالیات میگیرید، به نورچشمیهایتان پاداش می دهید؟ لابد پس فردا برای جبران مالیات سلبریتی ها بنزین را می کنید 5100 تومان! 💠کانال خبری - تحلیلی پلاک :👇 🌐 @pelakdez