💠 روزنامه نیویورک پست:
خیز ایران برای احیای امپراتوری پارسی
🔹ایران در همه جای دنیا حضور دارد ایرانی ها روز به روز درحال گسترش قلمروی خود در نقاط مختلف جهان هستند آنها در عراق،سوریه،لبنان،بحرین،یمن،ونزوئلا و آفریقا و چندین کشور دیگه حضور دارند و نفوذ بسیار محکمی دارند.
🔹ایران به دنیا نشان داد که دوران ابر قدرتی و سلطه آمریکا به پایان رسیده و علنا نفتکش ها و کشتی های خود را به هرکجای جهان که نیاز باشد جلوی چشم آمریکایی ها خواهد فرستاد بدون اینکه کسی برای آنها مزاحمتی ایجاد کند.
🔹ایران به امپراتوری دریایی انگلیسی ها و فرانسوی ها پایان داد و اکنون این ایران است که سرنوشت امنیت دریاها را تعیین میکند.
🔹سوریه نقش بسزایی در احیای امپراتوری ایران دارد ایران نشان داد که هیچ قدرتی در دنیا نخواهد توانست سرنوشت سوریه و بشار اسد را تعیین کند جز خودش ایران در سوریه مقابل ده ها کشور ایستاد و اجازه نداد آنها به اهدافشان برسد و این موضوع را به دنیا دیکته کرده است که اگر او نخواهد در منطقه هیچ چیز تغییر نخواهد کرد مگر به خواسته ایران.
🔹ایران نشان داد دورانی که آمریکا ناوهایش را یا هواپیماهاش را به دریایی اعزام میکرد و حکومت ها را عوض میکرد و سرنوشت ملت ها را مشخص میکرد تمام شده و اکنون کشور قدرتمندی مثل ایران مقابل آمریکا ایستاده است که بر خلاف دنیا آنها توانستند مقابل آمریکا ایستادگی کنند و نشان داده که آمریکا دیگر ابر قدرت نیست.
🔹هیچ کشوری و هیچ ارتشی در دنیا وجود ندارد که بدنبال درگیری نظامی با ایران باشد زیرا میدانند شروع هرجنگی باعث میشود ایران به اهداف خودش برسد و به بهانه آن کشورهای حاشیه خلیج فارس و اسرائیل را مستقیم هدف قرار بدهد و تمام دنیا از این جنگ ضربه خواهند خورد و این ایرانی ها خواهند بود که مدت زمان جنگ و گسترش درگیری ها را مشخص خواهند کرد.
🔹همه چیز نشان دهنده این است که روزهای پیروزی ایرانی در تمامی تحولات دنیا و جنگ های نیابتی و حتی اقتصادی بسیار نزدیک است و آنها بزودی بر منطقه بصورت کامل مسلط خواهند شد.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اینجا تهران سال 1345پایتخت ایران پهلوی است..
◀️این فیلم را برای شاه دوستان و سلطنت طلبان پخش کنید!
مستندی از تهران در دهه ۴۰ که تا سالها توقیف و پخش آن ممنوع شده بود فیلم مستند "تهران پایتخت ایران است"
این فیلم مستند تکان دهنده توسط گروه فرهنگ ملی، وابسته به سازمان زنان ایران در سال ۱۳۴۵ و به کارگردانی کامران شیردل ساخته شد که بلافاصله توسط وزارت فرهنگ و هنر در آن زمان توقیف شد و در سال ۱۳۵۹ بصورت اتفاقی نگاتیو این فیلم پیدا شده و اجازه پخش یافت..
#استاندارد_دوگانه
🔴 #فوریl نمونهای دیگر از آزادی بیان در غرب
🔺️ شبکه اجتماعی اینستاگرام، حساب رسمی پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب اسلامی به زبان فرانسوی را مسدود کرده است.
▫️ رهبر انقلاب چهارشنبه شب، در پیامی کوتاه به جوانان فرانسه که از طریق شبکههای اجتماعی منتشر شد، از آنان خواستند از رئیس جمهور خود سوال کنند که چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان می شمارد ولی تردید در هولوکاست در آنجا جرم است و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود.
✅ هماکنون صفحه جدید فرانسوی سایت رهبر انقلاب در اینستاگرام با آدرس زیر به عنوان صفحه جایگزین صفحهی مسدود شده، آغاز به کار کرده است.
instagram.com/fr.Khamenei.ir
🔸 #چه_خبر_از_انتخابات_آمریکا
🔹️ ۵ روز بیشتر به زورآزمایی نهایی ترامپ و بایدن در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ آمریکا باقی نمانده و طبق آخرین نظرسنجیها، بایدن اگر به سرنوشت هیلاری کلینتون در انتخابات ۲۰۱۶ دچار نشود، پیروز قطعی انتخابات خواهد بود.
🔹️ در نظرسنجیهایی که تاکنون در سطح ملی انجام شده، بایدن با حاشیه امنیت خوبی (۷ تا ۱۰ درصد) از ترامپ جلوتر است. این در حالی است که چهار سال پیش در این مقطع از رقابتهای انتخاباتی برتری هیلاری کلینتون نسبت به ترامپ تنها دو الی سه درصد بود.
🔹️ با این حال، نامزد دموکراتها در آن دوره با وجودِ همین فاصله اندک، همانطورکه نظرسنجیها پیشبینی کرده بودند با اختلاف سه میلیون رای موفق به کسب بیشترین آرای مردمی شد ولی در نهایت نتیجه انتخابات را در آرای الکترال به ترامپ واگذار کرد.
🔹️ طبق آخرین نظرسنجیها، جو بایدن علاوه بر محبوبیت بالاتر نسبت به ترامپ در سطح ملی، در اکثر ایالتهای سرنوشتساز نیز همچنان پیشتاز است اما رقابت او با ترامپ طی روزهای اخیر در برخی از این ایالتها مانند جورجیا، فلوریدا و کارولینای شمالی بسیار نزدیک و فشرده شده است.
🔹️ اگر نتایج آخرین نظرسنجیهای انتخاباتی در ۱۳ ایالت سرنوشتساز در انتخابات امسال به حقیقت بپیوندد بایدن با اختلاف زیاد در آرای الکترال چهل و ششمین رئیسجمهور آمریکا خواهد شد. البته به شرطی که ترامپ دوباره مانند انتخابات قبل در این ایالتها شگفتیساز نشود.
🔹️ کارشناسان میگویند نتیجه رایگیری در ایالتهای اوهایو، ویسکانسین، آیووا، کارولینای شمالی، جورجیا، فلوریدا، تگزاس و آریزونا در انتخابات امسال تعیینکننده خواهد بود. طبق نظرسنجیها، در حال حاضر فاصله بایدن و ترامپ در این ایالتها کمتر از پنج درصد است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️تسلیت به اونایی که دل بستن به انتخاب "بایدن" در ریاست جمهوری آمریکا، تا از این نمد یه کلاهی برا خودشون ببافن
📽اظهارات بایدن در برابر ایران را ببینید .
🔴ضربه روحانی به ارزش پول ملی
✍ رضا سراج :
🔹ضربهای که دولت روحانی به ارزش پول ملی زده، در طی سی سال گذشته بیسابقه بوده است.
🔹در دولت هاشمی نرخ دلار چهار برابر افزایش یافت. نرخ دلار در بازار آزاد از ۱۲۱ تومان به ۴۷۸ تومان در سال ۱۳۷۶ رسید.
نرخ آزاد دلار در دولت اصلاحات نیز دو برابر شد و ارزش دلار در پایان دولت خاتمی (سال ۱۳۸۴) به قیمت ۹۰۴ تومان رسید.
نرخ دلار در پایان دولت احمدینژاد، با احتساب شدیدترین تحریمها، سه برابر شد و در سال ۱۳۹۲ به ۳۱۰۰ تومان رسید.
در دولت روحانی، علیرغم پیاده سازی نظریه تعامل با آمریکا و امضاء برجام، تاکنون شاهد جهش ده برابری نرخ دلار بودهایم.
🔹با این شرایط به نظر میرسد علاوه بر لعن و نفرین به آدرسِ کاخ سفید در واشنگتن دی سی، میبایست نفوذ پذیران، غربگرایان و سادهاندیشان در سعدآباد و پاستور را نیز مورد لعن و نفرین قرار داد.
🔴انتخابات آمریکا پُرحادثه خواهد شد
✍ رضا سراج :
🔹احتمالا انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا به لحاظ حقوقی، سیاسی و اجتماعی پُرحادثه ترین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده خواهد شد.
🔹بر اساس قوانین فدرال باید تا تاریخ ۸ دسامبر (۱۸ آبان) نتیجه انتخابات در همه ایالات به "دفتر بایگانی ایالات متحده" ارسال شود و در روز ۱۴ دسامبر (۲۴ آبان) اّلکتورها (انتخاب کنندهها) رای خود را به نامزد مورد نظر بدهند. اما این احتمال وجود دارد که به دلیل انتخابات پستی، نتیجه در برخی ایالتها به موقع به نشست الکتورها نرسد. در این شرایط به نظر میرسد جنگ حقوقی در آمریکا آغاز خواهد شد. طبق ماده ۲ قانون اساسی آمریکا، مجالس محلی حق دارند که الکتورها را تعیین کنند. وضعیت مورد اشاره نقش مجالس پنج ایالت خاکستری موسوم به صحنه نبرد (پنسیلوانیا، فلوریدا، ویسکانسین، میشیگان و کارولینای شمالی) که گرایش جمهوریخواهانه دارند را تعیین کننده میسازد. اگر چنین اقدامی صورت بگیرد کار تمام نخواهد شد و کنگره جدید که در ۶ ژانویه تشکیل میشود ( ۲ ماه بعد از انتخابات) باید انتخاب مجالس ایالتی را تایید کند. در آن صورت باید دید دو مجلس کنگره (سنا و نمایندگان) در کنترل کدام حزب قرار میگیرد. اگر دو مجلس با یکدیگر به توافق برسند، در آن صورت اَلکتورهای منتخب مجالس ایالتی، رئیس جمهور را تعیین خواهند کرد که طبیعی است باید ترامپ را رئیس جمهور آینده آمریکا دانست. چنانچه نمایندگان در کنگره به توافق نرسند؛ طبق یک قانون ۱۳۰ ساله (مصوب سال ۱۸۸۷)، فرمانداران ایالتها این قدرت را خواهند داشت که الکتورها را تعیین کنند. در آن صورت ۴ فرماندار از ۵ ایالت صحنه نبرد، دموکرات هستند و به این ترتیب به احتمال قوی بایدن رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود.
🔹با این شرایط آیا ترامپ حاضر میشود نظاره کننده رقابت در جنگ حقوقی باشد؟ یا اینکه قبل از آغاز جنگ حقوقی، جنگ سیاسی و اجتماعی را با اعلام پیروزی زود هنگام شروع خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ کامل و مستند حامد کاشانی به ادعای عجیب حسین دهباشی:
آیا خانههای حجاز در زمان پیامبر درب نداشتند؟
فقط اون جایی که حاج آقا تند تند از حفظ کتابها و روایتهایی رو مرور میکنن که دهباشی رنگشون هم ندیده 😂
🔹 مرد حسابی مگه مجبوری در زمینهای که سواد نداری مناظره کنی..
💠 چند ملاحظه راهبردی؛
گنبد سایبری اسرائیل هم پاره شد
✍ محمد ایمانی :
۱- حمله سایبری بی سابقه، اسرائیل را به قطع سراسری برق و خاموشی مطلق کشاند. اهمیت مضاعف این حمله به زیر ساخت های رژیم صهیونیستی، در این است که نه نقطه ای و محدود، بلکه سراسری، یک پارچه و همزمان بوده است.
۲- این حمله احتمالا هنوز دست گرمی و تمرین یا در مقیاس پیش لرزه بوده و حملات بعدی می تواند شدت و قدرت تخریبی بالاتری داشته باشد. تصورش را بکنید نوبت بعدی تاسیسات اتمی دیمونا یا فرودگاه ها و مراکز امنیتی- نظامی و اقتصادی در تل آویو و حیفا، هدف حملات راز آلودی قرار بگیرد که حتی نتوانند درباره اش حرف بزنند.
۳- به نظر می رسد سران رژیم صهیونیستی، روزهای تاریک تری در پیش داشته باشند که حتی تصورش را هم نمی کردند. شوک اخیر را اضافه کنید به آشوبهای چند ماه اخیر، و چند بار انحلال دولت و انتخابات زودرس که به جای ثبات، بی ثباتی را بیشتر کرده. ضربات امنیتی- اقتصادی آزار دهنده می تواند مانند چاشنی بمب عمل کند.
۴- کسی از ایدی کوهنِ (فرمانده لافزن صهیونیست ها برای عملیات روانی در فضای مجازی) خبر دارد که زنده است یا مرده؟ چرا او ناتوان از نوشتن چند خط تحلیل درباره نابودی بخش دیگری از قدرت بازدارندگی اسرائیل است؟!
۵- قطعا اگر اهمیت بازدارندگی سایبری صهیونیست ها در برابر نفوذ و ضربات ویرانگر، مهم تر از بازدارندگی سپر موشکی موسوم به "گنبد آهنین"نباشد -که بارها با موشک های مقاومت پاره شد-، به همان اندازه مهم و حیاتی است.
۶- صهیونیست ها قبلا مدعی بودند جزو چند قدرت سایبری بزرگ دنیا هستند اما اکنون کسی چنین لافی را از آنها نمی پذیرد؛ بلکه اهل فن شهادت می دهند حریفانی که بتواند چنان ضربه سایبری یی را با وارد کنند، دست برتر را پیدا کرده اند.
۷-دو کُد را باید در تحلیل ها لحاظ کرد. اولی سخنان آبانماه 94 «هرتسل هالوی» (فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل) که خطاب به مدیران مجموعه خود گفت:
«از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. برداشته شدن فاصله 30 سال پیش، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهنهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند».
۸- و دومی، اظهارات تیر ماه 1394 یوزی رابین (مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل) تیر ماه 1394 در جمع فعالان نیروی هوایی آمریکا:
-ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 راساختند و به عنوان یک مهندس میگویم بخوبی کار کردهاند. با افزایش دقت این موشک، آنها حالا می توانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست: موشکهای بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است.
-آنها میتوانند با موشکهای 2000 کیلومتری نقطهزن، اسرائیل را فلج کنند... موشک سومار هم دستاورد بزرگی است. من به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمیدارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
۹- ایران چند ماه قبل با موفقیت توانست ماهواره نظامی نور را در مدار قرار دهد که هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 این فیلم کوتاه، مذاکره با آمریکا در منظومه فکری رهبر انقلاب را نشان می دهد.
📺پیشنهاد داریم این فیلم کوتاه را حتما و تا آخر ببینید...
🔴🔸آمادهباش رویترز برای بروز آشوب پس از انتخابات آمریکا
🔹برخی منابع خبری میگویند خبرگزاری رویترز بین خبرنگاران خود در آمریکا که قرار است انتخابات این کشور را پوشش دهند کلاهخود، جلیقه ضدگلوله و ماسک ضدگاز توزیع کرده است.
🔹استفان آدلر، سردبیر این خبرگزاری، به سایت "گزت پرس" گفته است: نگرانی ما درباره امنیت و سلامت خبرنگارانمان در آمریکا به طرز بیسابقهای در این دوره از انتخابات افزایش یافته است.
🔹وی همچنین گفته است: امیدواریم انتخابات آمریکا به خشونت کشیده نشود اما با توجه به نشانههای فراوانی که وجود دارد، ما خود را [برای بروز هر رخدادی] به شدت آماده کردهایم.
🔹رجینالد چوآ، یکی دیگر از مقامات ارشد رویترز نیز با تایید توزیع ماسک ضدگاز، کلاه ایمنی و جلیقه ضدگلوله بین خبرنگاران به این سایت خبری گفته است: ما باید اطمینان حاصل کنیم که در هر نقطهای که پس از انتخابات ناآرام شد، اقلام حفاظتی لازم را برای حفظ سلامت خبرنگاران خود در اختیار داریم.
🔹وی همچنین درباره تمهیدات رویترز برای جلوگیری از بروز ناآرامی گفته است: چنانچه هر یک از کاندیداها (ترامپ یا بایدن) یا ستاد انتخاباتی آنها پیش از شمارش نهایی آرا اعلام پیروزی کند، رویترز موکدا به خوانندگان خود خواهد گفت که نتایج رسمی انتخابات هنوز اعلام نشده است.
✅ ما و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
✍ پرویز امینی :
🔴 به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چند روز باقی مانده است. شواهد و قرائن نشان میدهد به شکل بیسابقهای بعد از گذشت ۴۲ سال از انقلاب اسلامی، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای افکار عمومی ایران مهم شده است و علیرغم اینکه صداوسیما مطابق معمول این انتخابات را در حاشیه گذاشته است، اما برای مردم ما در وضعیت متن است.
🔴 نظرسنجیهای انتخابات آمریکا و تغییرات آن پیاپی در شبکههای مجازی دست به دست میشود، در ارتباطات فامیلی، همکاران و کارشناسان سیاسی و اقتصادی و روابط خارجی، دربارهاش صحبت میشود، پیامدهای پیروزی و شکست هر یک از کاندیداها تحلیل میشود و ازجمله بحثهایی که میشود این است پیروزی و شکست کدامیک، به نفع ما و کدامیک به ضرر ماست.
🔴 این احساس نسبتا عمومیِ چسبندگی نتایج انتخابات آمریکا به سرنوشت ما، مسئله فوقالعاده مهم و حساسی است. این دردناک و تراژیک است که بعد از چهل دو سال از انقلاب اسلامی که استقلال، فراگیرترین آرمانش و رهایی از سلطه دولت آمریکا، مهمترین مصداق این استقلال و طی چهار دهه گذشته برای این آرمان هزینههای فراوانی پرداخته است، بخش قابلتوجهی از مردم ما کلید حل مسائلشان را در دستان شرورترین دشمنانش ولو به غلط بدانند.
🔴 دولت روحانی و نوع حکمرانی این دولت در دو نوبت یازدهم و دوازدهم، نقش درجه اول در شکلگیری این وضعیت دارد. در سطح نخست، واقعیت روشن و آشکار این است که دولت روحانی، دولت ناکارآمد، فشل و از نظر دستاورد، دولت فقیری است. دولت روحانی وضعیت کشور را به جایی رسانده است که دی ماه اعتراضی در سال ۹۶ در حکم اتوپیا و آرمانشهر این روزهاست (دلار ۳ تا ۴ هزار تومان، بنزین هزار تومان، قیمت مسکن بین یک پنجم تا یک دهم امروز، سکه و طلا کمتر از یک سوم تا یک چهارم، تورم حدود یک چهارم فعلی، قیمت خودرو یک پنجم کنونی، قدرت خرید مردم چند برابر فعلی و...) حتی آبان پراعتراض ۹۸ نیز در مقایسه با امروز، یک وضعیت مطلوب به حساب میآید. درواقع برخلاف شعار روحانی و طرفدارانش در سال ۹۶ هر چه به عقب برگردیم، وضعیت کشور در مقایسه با امروز بهتر میشود به طوری که بازگشت به سال ۹۲ در مقایسه با امروز، یک وضعیت رؤیایی در کشور به شمار میآید و مردم کاملا آمادگی دارند به عقب برگردند. این وضعیت حکمرانی دولت روحانی، امیدواری به بهبود اوضاع و احوال کشور با منشاء داخلی را با چالش و مسئله روبرو کرده است.
🔴 در سطح دوم، دولت روحانی به شکلی مرجعیت حل مسائل کشور را به خارج منتقل کرده و به شکلی تغییر در روابط خارجی را کلید حل همه مسائل طرح کرده است که تا آب خوردن مردم را هم به آن منوط نموده است. طی این سالها، افکار عمومی برای گرهگشایی از مسائلش، یا در انتظار به فرجام رساندن برجام بوده یا در انتظار اجرای برجام یا در هراس خروج آمریکا از برجام بوده است. و اینک نیز دولت روحانی مردم را در خیال پیروزی بایدن و بازگشت او به برجام قرار داده است. سخنان او درباره صلح امام حسن(ع)، دغدغه تاربخی نداشت، بلکه پیشدرآمدی برای مذاکرات مجدد در صورت پیروزی بایدن است.
🔴 در واقع این وضعیت بیمارگونه در عطف نظر به انتخابات آمریکا، نتیجه ناکارآمدی داخلی از یک سو و مرجعیتبخشی به بیرون بر اساس سیاست برونگرایی در تجربه دولت روحانی است. این درس مهمی برای سازمان حکمرانی است که چگونه سیاستگذاریهایش و شیوه حکمرانیاش میتواند باورها و انگارههای افکار عمومی یک ملت را در جهت عکس آرمانهایش پیش ببرد و در این وضعیت تلخ و آزاردهنده قرار دارد.
🔹ساعتی پیش انبیسینیوز به نقل از مقامات پنتاگون نوشت؛ مطلع شدیم در خاک آمریکا از طرف ایران عالیترین مقام پنتاگون(مارک اسپر) و پنجتن از مقامات عالیرتبه پنتاگون که در ترور سردار سلیمانی نقشداشتهاند با تهدید بلقوه ترور روبرو هستند و ممکن است عملیات انتقامجویانهی ترور ژنرال سلیمانی که از سوی ایران وعده داده میشود در خاک آمریکا باشد!
🔹در ادامه این گزارش آماده است وزیر دفاع آمریکا از ترس عملیات انتقام جویانهی ایران مخفیانه به خاورمیانه و کشورهای آفریقایی سفر میکند و همچنین در گزارشی ذکر شده است یکی از مقامات عالیرتبه پنتاگون توسط یک خودرو که راننده ایرانیتبار داشته به مصافت ۱۰ کیلومتر در خاک آمریکا تحت تعقیب قرار گرفته است که بنظر میرسد قصد ترور این مقام را داشته است!
✳️ جنگ روانی تاریخی و توقعات اضافی
✍ محمد صادق کوشکی :
١) حسين دهباشی از نیروهای قدیمی «آشنا» و سازنده اولین فیلم تبلیغاتی روحانی در انتخابات سال ٩٢، در ادامه پروژههای جنگ روانی دولت روحانی، با طرح برخی شبهات تاریخی درباره شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها تلاش کرده تا حواس و ذهن نیروهای انقلاب را به سمت و سوی این شبهات و پاسخگویی به آنها منحرف نموده و برای مدتی فشار رسانهای را از روی دولت روحانی کم کند.
این قبیل حرکات بارها از جانب روحانی، آشنا و سایر اعضای حلقه روحانی انجام شده و متاسفانه هربار به نتیجه رسیده و برای مدتی حواس نیروهای انقلابی را از موضوعات اساسی منحرف کرده است. انشاءالله این بار هوشمندانه با این حقه تکراری برخورد کنیم.
٢) این روزها و پس از نقش آفرینی مکرون در مرحله جدید اسلام ستیزی، برخی نیروهای انقلاب این توقع را مطرح کردند که روحانی، ظریف و ... باید به واسطه جایگاهشان، مواضع جدی و قاطعانهای اتخاذ کنند و پاسخ گستاخی و شرارت مکرون را به گونهای بدهند که شایسته نظام و انقلاب اسلامی و ادعاهای آن باشد.
از این دوستان عزیز عذر خواهی میکنیم اما ظاهرا پس از ٧ سال هنوز روحانی و اطرافیانش را نشناختهاند! این توقع شبیه توقع میوه دادن درخت چنار است! اگر روحانی یا ظریف بلافاصله پس از گستاخیهای مکرون، پاسخی در خور به آن میدادند دیگر «دیپلمات» نبودند، بلکه «انقلابیونی» بودند که به وجودشان افتخار میکردیم و از ثمرات جهادشان بهرهمند بودیم!
٣) طرح دولت برای انتقال معاملات دام زنده به بورس کالا، حرکت دیگری است برای جارو کردن ته مانده جیب مردم و سرازیر کردن درآمد ناشی از افزایش قیمت گوشت به جیب حامیان روحانی. همان طور که طرح گشایش اقتصادی دولت، پولهای مردم را از بورس جمع کرد و روانه حسابهای حامیان روحانی نمود!
🔴 حجاریان و استندآپ کمدی سیاسی
🔻 سعید حجاریان در آخرین مطلب خود که با عنوان «ما و بایدن» در مشقنو منتشر شده، در شرایط فرضی پس از انتخاب بایدن به عنوان رئیسجمهور آمریکا، خود را جای سرمقالهنویس کیهان گذاشته و یادداشت طنزآلودی از زبان او نوشته است!
🔹 او در این یادداشت با ادبیات کنایه و طنز، ۷ شرط را از زبان سرمقالهنویس کیهان برای بایدن فهرست کرده که در صورت تامین این شروط ایران حاضر خواهد بود با این رئیسجمهور احتمالی دموکرات آمریکا وارد مذاکره شود. اما دو نکته درباره این یادداشت جالب است:
1⃣ به نظر میرسد آقای حجاریان پس از یک انسداد نسبی تئوریک در تحلیل و تجویزهای سیاسی سالهای اخیر، تلاش کرده شانس خود را در حوزه استندآپ کمدی سیاسی هم بیازماید و از این نقطه هم ورودی به سیاست بکند. آقای حجاریان که بعد از پیروزی آقای روحانی در انتخابات ۹۲ گفته بود اصلاحطلبان حاضرند دندانههای کلید او باشند و سال ۹۶ نیز هماهنگ با آقای خاتمی از پیروزی مجدد آقای روحانی دفاع پراپاقرصی انجام داده بود، حالا و پس از آنکه هم دولت به لحاظ کارآمدی با وضعیت بغرنجی مواجه است و هم اصلاحطلبان با شرایط اجتماعی بدی روبرو هستند، در چندین نوبت تلاش کرد راهی تئوریک برای خروج از این انسداد پیدا کند و تجویزهایی داشته باشد. اما نتیجه این تجویزهای متناقض به نحوی شد که صدای اعتراض برخی مخاطبان اصلاحطلب او هم برخاست.
2⃣ غیر از مسئله استندآپ سیاسی، اینچنین هیجانزدگی از سوی آقای حجاریان برای خدمت به ستاد بایدن، مشابه همان حمایتهای سنگین او از آقای روحانی در ۹۲ و ۹۶ و مخمصه امروزش، مصداق جوزدگی سیاسی است. آیا بهتر نیست آقای حجاریان با تجربه ای که از سیاست داخلی کسب کرده برای اینکه فعلاً دندانه کلید سیاستهای بایدن باشد، حداقل اینهمه عجله به خرج ندهد؟!
🔸چگونه میشود از حرف حق، علیه جبهۀ حق استفاده کرد؟
🔸اگر از صلح امامحسن(ع) بگوییم اما از خیانت یارانش نگوییم، خیانت کردهایم
🔻 آنقدر که با حرف صحیح میشود علیه حق قیام کرد، با حرف غلط نمیشود. آنقدر که انسان با اطلاعات صحیح و ظاهراً سالم، میتواند ظلم کند، با حرف دروغ و غلط، نمیتواند ظلم کند، بهویژه در جامعۀ دینی، از متن دین بیشتر میشود علیه دین سوءاستفاده کرد.
🔻 امیرالمؤمنین(ع) دربارۀ حرف صحیحی که علیه جبهۀ حق از آن استفاده میشود، فرمود: «کَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا الْبَاطِلُ» اما چگونه میشود از حرف حق، علیه جبهۀ حق استفاده کرد؟ یک ترفند این است که بعضی از حرفهای صحیح را بیان کنند بدون ذکر حرفهای صحیح دیگری که باید در کنارش بگویند.
🔻 مثلاً میگویند: «پیامبر(ص) اهل تحمل و مدارا و عفو بود.» یا «امیرالمؤمنین(ع) به حرف مردم گوش کرد و کوتاه آمد» یا «امامحسن(ع) صلح کرد و سخن مردم را شنید» به چنین کسی باید گفت: این حرفها درست است اما ناقص است، همهاش را بگو! وقتی نصفش را نمیگویی، معلوم میشود یک قصد و غرضی پشت سرش هست.
🔻 بله، پیامبر(ص) در مقابل منافقین جامعه، مدارا میکرد، اما چارهای نداشت جز اینکه در مقابل آنها کوتاه بیاید، چون مردم زمان ایشان، سطح فهم و ظرفیت لازم را نداشتند که ایشان بتواند با برخی از منافقین برخورد محکمتری کند.
🔻 چرا پیامبر(ص) و علی(ع) و امامحسن(ع) در برخی موارد کوتاه آمدند؟ بهخاطر وجود منافقینی که موجب انحراف افکار عمومی بودند، و بهخاطر وجود مؤمنین ضعیفی که موجب تحمیل اقدام ناصحیح به ایشان شدند.
🔻 میگویند «ببینید امامحسن(ع) صلح کرد!» خُب بقیهاش را هم بگویید که یارانش خیانت کردند و ایشان را تنها گذاشتند و همین خیانتها بود که حضرت را وادار به صلح کرد. کسی که از صلح امامحسن(ع) حرف بزند اما از خیانت یاران امامحسن(ع) حرف نزند، خائن است؛ همهاش را بگو! گفتنِ یک قسمتی از حق و نگفتن بقیۀ حق، بدتر از گفتن سخن باطل است.
🔻 کسی مخالف صلح نیست، اما صلح حقیقی نه صلح تحمیلی! صلح تحمیلی هم مثل جنگ تحمیلی بد است. صلح تحمیلی ناپایدار است و به دنبالش قتل عام جبهه حق است؛ همانطور که در کربلا شاهد بودیم.
👤علیرضا پناهیان
🕊أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🕊
🔴 سود ۱۲۰۰ میلیاردی یک وزیر سابق از بورس!
🔹ع آ وزیر دولت غربگرا توانسته سود سرشاری را از بورس تهران بدست آورد.
🔻شنیده ها نشان می دهد این وزیر سابق البته بی کفایت در کار که جز وزرای بسیار ثروتمند دولت غربگرایان به حساب میآمد توانسته ۱۲۰۰ میلیارد تومان سود را از بازار سرمایه کسب کند.
🔹این عنصر فعال در ستاد فتنه ۸۸ تنها از فعالیت نه چندان طولانی خود در بورس این مبلغ را بدست آورده است.
🔻گفته میشود برخی از مدیران غربگرای عالی رتبه نیز سود هنگفتی از بورس داشته اند که دقیقا از ابتدای ریزش بورس سرمایه های خود را بیرون کشیدند
🔹بهتر است دستگاه قضایی فارغ از هر مصلحت اندیشی به مسئله سودهای کلان چندهزار میلیاردی برخی مقامات دولتی ورود پیدا کند تا بر همگان مشخص بشود که این افراد از کجا آورده اند و طبق چه دلیلی دقیقا روزهایی که روحانی مردم را به حضور در بورس دعوت میکرد این افراد سرمایه های خود را از بورس بیرون کشیدند و پس از آن ریزش سنگین بورس و نابودی سرمایه های مردم شروع شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مهمترین برکت سفرهای نظارتی رییس مجلس به استانها، به تحرک واداشتن دستگاه خسته اجرایی است
🔻حالا اصلاحطلبان تا دلتان میخواهد سیاسیکاری کنید و به قالیباف فحش بدید و بگویید سفرهایش نمایشی است
🔺اما روستای کربلایی قربان زابل پس از نظارت میدانی قالیباف دارای آب شد
✍ پی نوشت: ریاست جمهوری یک مدیری میخواهد که کار اجرایی وجهادی کند نه صندلی نشینی!
حالا برعکس شده و رئیس مجلس به جای صندلی نشینی کار جهادی و اجرایی میکند...
حقیقتاً اگر مردم در سالهای ۹۲ و ۹۶ درست انتخاب میکردند، وضعیت کشورمان اینگونه نبود...
⭕️ یک منبع پیشنهادی مجلس برای طرح تامین کالاهای اساسی، اخذ "مالیات" از تراکنشهای بالای ۱۰میلیون تومان بود.
سخنگوی دولت در مخالفت گفت:همین مانده مردم پولهایشان را از بانک بیرون بکشند.
حالا امروز بانک مرکزی از افزایش"کارمزد" تراکنشهای بانکی خبر داد.
برای مردم بد بود، برای بانکها خوب!
✍ سیدنظام الدین موسوی
⭕️ رحمانیان(مدیر روزنامه شرق):در مورد برجام مبالغه کردیم.دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند!
نظر روزنامه شرق درباره بایدن:با آمدنش رفاه و ارزش پول ایران بالا و کاهش فقر و قیمت مسکن اتفاق میفتد!
به همین سادگی دوباره دروغ میگویند . ملت هوشیار باشند .
✍ دکتر عبدالله گنجی :
جبهه ای که علیه #مکرون در جهان اسلام شکل گرفت باعث عقب نشینی وی شد و حتی رئیس جمهور سابق فرانسه در این عقب نشینی به کمک وی آمد
تصور کنید اگر همه جهان اسلام با این مدل تصمیم می گرفت مدتی نفت نفروشد آیا هر امتیازی که میخواست،نمیتوانست از غرب بگیرند؟تفرقه عامل کولی دادن مسلمین است
#هفته_وحدت_مبارک
سوال:چرارهبری ازدولت روحانی اینقدرحمایت میکنه؟
جواب:اینکه رهبری از دولت روحانی حمایت می کند امر تازه و غیرعادی نیست و در زمان امام راحل ( ره ) نیز وجود داشته است ، چراکه اولا حمایت از دولت مستقر برای توفیق بیشتر در انجام وظایف محوله رویه ی همیشگی رهبر معظم انقلاب بوده و در دولت های گذشته نیز وجود داشته است . ثانیا رئیس جمهور بعنوان منتخب مردم برای انجام امور اجرایی کشور است و حمایت رهبری به شخص وی بر نمی گردد بلکه به جایگاه رای مردم و صیانت از رای مردم اختصاص دارد .
نکته ی دیگر اینکه :
آمریکا سال گذشته برنامه ای برای ساقط کردن دولت های لبنان ، عراق و ایران و بی ثباتی و ضربه زدن به مقاومت داشت .
در عراق و لبنان دولت ها استعفا دادند و بی ثباتی گسترش پیدا کرد ولی در ایران با حمایت رهبر معظم انقلاب از طرح قوا برای افزایش قیمت بنزین دولت از سقوط نجات پیدا کرد.
امسال هم همان برنامه برای این سه کشور پیگیری می شود .
با انفجار بیروت دولت لبنان سقوط و زمینه روی کار آمدن دوباره حریری فراهم شد .
در عراق نا آرامی ها برای گسترش آن به ایران شروع شده و در ایران باتوجه به وضعیت اقتصادی که ناشی از تحریم ها ، بی تدبیری ها و بیماری کرونا است منتظر فراهم شدن شرایطند .
بی دولتی و در نتیجه بی ثباتی در ایران فرصتی ایست که دشمن برای آن برنامه دارد ، لذا در این شرایط و با توجه به این که انتخابات ۱۴۰۰ چند ماه دیگر برگزار می شود ، حضرت آقا همگان را به همفکری و همکاری برای اداره بهتر کشور و رفع مشکلات ملت فرا خواندند.
💠 انتخابات آمریکایی؛ انتظارات ایرانی!
✍ عزیز غضنفری :
اینکه همه نظام های سیاسی تحت تاثیر رخدادهای بین المللی قرار می گیرند، طبیعی است. اینکه حکومت ها در مقابله با رخدادهای خارج از مرزهای خود به واکنش و اتخاذ سیاست هایی روی می آورند نیز امری بدیهی است. بالطبع جمهوری اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست، اما درباره رابطه جمهوری اسلامی و متغیرهای جهانی وضعیت از جهتی دیگر متفاوت است.چرا که در ایران از سوی یک تفکر خاص، پیشرفت که اصالتا امری درون زاست،متوقف بر تحولات خارجی شده است.این روزها که در آستانه انتخابات آمریکا قرار گرفته ایم به طرز بی سابقه و غیرمعمول جمع زیادی منتظرند تا بلکه نتیجه انتخابات آمریکا مشکلات اقتصادی کشور را رفع نماید!
جدای از اینکه انعکاس این موضوع تا چه اندازه در رسانه های کشور پوشش داده می شود، اما واقعیت آن است که هیچ گاه به اندازه وضعیت کنونی برای کف جامعه مسائل مربوط به انتخابات آمریکا حائز اهمیت نبوده است. سخن این نیست که حاکمیت به قضایای خارجی توجه نکند یا اینکه آن پدیدها برای مسئولین حکومت و جامعه جامعه اهمیتی نداشته باشد. نکته اساسی آن است تحت تاثیر فضاسازی رسانه ها و با پر رنگ شدن نگاه مردم ایران به تحولات آمریکا برای حل مسائل داخلی، فضای جدیدی در جامعه ایرانی رخ خواهد داد که به شکل یک موج پرقدرت و پرفشار معادلات سیاست در ایران را تا انتخابات۱۴۰۰ تحت تاثیر قرار می دهد. این وضعیت اولا اقتصاد کشور را به گروگان خواهدگرفت، ثانیا انتخابات۱۴۰۰ ایران را در مسیری مبتنی بر احساسات و پیش فرض های غیرواقعی قرار خواهد داد و در نهایت قدرت کنش گری، بخش سیاسی کشور را برای طراحی سناریوهایی مبتنی بر منافع ملی از بین خواهد برد.
راه علاج در شرایط فعلی چندان ساده نیست. تلقی ایجاد توسعه در ایران به خارج و حل مسائل از این طریق، عقبه فکری طولانی دارد. برخی ناکارآمدی ها و سیاست ها نیز در این باره نقش تعیین کننده دارند. شاید اصلی ترین عامل نیز همین باشد. با این حال اما در کوتاه مدت باید کارهایی کرد. مثلا در خصوص نحوه مواجهه با پیروزی احتمالی بایدن، بخش سیاسی کشور هیچ گونه سیگنال غلطی نباید به طرف پیروز در انتخابات آمریکا منتقل کنند. از طرف دیگر رسانه های ایران و جامعه تحلیل گر کشور، ضرورت دارد فضای مطلوب و مورد نیاز را برای افکار عمومی ترسیم کنند. در اینجا کم اثر کردن آثار سیاسی و روانی انتخابات آمریکا در بخش های مختلف کشور مورد نظر است. مهم ترین و راهبردی ترین توصیه اما، طراحی و پیگیری ابتکارات ایرانی برای پیشرفت کشور و حل مسائل اقتصادی و معیشتی است.
💠 انتخابات امریکا و کارنامه خالی بانیان تحریم
✍ احمد بنافی :
🔹در حالی که تنها سه روز بیشتر تا انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر آمریکا باقی نمانده است دونالد ترامپ در این رقابت سخت با جو بایدن زیر شدیدترین انتقادها قرار گرفته است. منتقدان، ترامپ را به شکست استراتژی فشار حداکثری علیه ایران متهم میکنند و تحریمها را فاقد اثر و مایه شکاف میان آمریکا و متحدانش میدانند و اعتقاد دارند این تنشهای بیفایده جایگاه آمریکا را در نظام بینالملل کاهش داده است.
🔸 در این ایام پر شدت وزارت خزانهداری آمریکا در هفته گذشته دو فهرست جداگانه از تحریمها را علیه مقامهای ایرانی و شرکتهای مرتبط با حوزه نفت و پتروشیمی منتشر کرد. از میان آنها چند شرکت مستقر در چین، سنگاپور و هنگکنگ نیز در آن فهرست دیده میشود که به بهانه نقض تحریمهای ایران به فهرست تحریمهای آمریکا(SDN لیست) افزوده شده است.در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است.
1⃣ آمریکا در رقابت راهبردی با ایران به نوعی به تحریم معتاد شده است؛ به عبارتی تحریم تنها ابزار اعمالی و سلاح آمریکا در رقابت راهبردی با جمهوری اسلامی است. در این خصوص ترامپ میخواهد وانمود کند که این یگانه ابزار باقی مانده، الزامآور و تاثیرگذار بوده و تحریمها را ابزاری پاسخگو نمایش دهد.
2⃣ باید به این نکته توجه داشت که تحریمها در حال از دست دادن کارکردهای خود هستند و به نوعی به سقف خود در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران رسیده و اکنون به مثابه یک فواره در حال بازگشت به نقطه اول خود است. تا جایی که رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی ترامپ یکشنبه گذشته گفته بود ایالات متحده دیگر گزینه چندانی برای اعمال تحریمهای جدید علیه ایران ندارد.
3⃣اطلاعاتی وجود دارد که جمهوری اسلامی میزان فروش نفت خام و فرآوردههای آن را افزایش داده است. ترامپ میخواهد نمایش دهد این تحریمها با هدف صفر شدن میزان صادرات نفت ایران و قطع کامل مالی و اقتصادی ایران با نظام مالی و پولی جهانی صورت گرفته است.
4⃣این تحریمها آنهم در آخرین لحظات کارزار انتخاباتی از ناحیه گردانندگان کنونی کاخ سفید صرفاً دارای ارزش رسانهای آنهم برای اثر گذاری بر انتخابات آمریکا و بستن زبان منتقدان ترامپ طراحی گردیده و فاقد ارزش عملیاتی است.
🔴 #استکبار_ستیزی| پاسخ های رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش در مورد نسبت جمهوری اسلامی و آمریکا:
1⃣ #استکبار به چه معناست؟
🔹یعنی آن کسانی که در همه کارها مداخله میکنند برای حفظ منافع خود؛ حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست.
2⃣ #مبارزه با استکبار یعنی چه؟
🔹یعنی یک ملّتی زیر بار مداخلهجویی و تحمیل قدرت استکبارگر نرود.
3⃣ #منطق مبارزه با استکبار چیست؟
🔹مبارزه با استکبار در انقلاب اسلامی، یک حرکت خردمندانه و متکی به عقلانیت است.
4⃣ #سابقه دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی چیست؟
🔹اولین حکومتی که با حرکت مردم ایران به طور جدی مخالفت کرد، آمریکا بود... در اولین ماههای پیروزی انقلاب در حالی که هنوز سفارت آمریکا در ایران باز بود، مجلس سنای آمریکا یک قطعنامه شدید اللحنی علیه جمهوری اسلامی صادر کرد...
5⃣ دعوای جمهوری اسلامی با دنیای استکبار و آمریکا بر سر چیست؟
🔹رژیم ایالات متحده آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، داعیه ابرقدرتی مطلق دنیا را داشت... در حساس ترین نقطه، انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد که مهمترین شعارش مقابله با ظلم و استکبار بود... از یک چنین نقطهای آمریکاییها بیرون رانده شدند.
6⃣ جمهوری اسلامی به دنبال چیست؟
🔹جمهوری اسلامی دنبال استقلال، آزادی، منافع ملی و پیشرفت علم و فناوری در کشور است؛ اینها حقوق این ملت است.
7⃣ #وضعیت فعلی ما در مبارزه با استکبار چگونه است؟
🔹دست ما پر است؛ ما فکر درست داریم. امروز جمهوری اسلامی هم سلاح دارد، هم پول دارد، هم علم و فناوری دارد، هم قدرت ساخت دارد، هم اعتبار دارد، هم میلیونها استعداد دارد.
8⃣ #پایان این مبارزه چه خواهد بود؟
🔹پایان این راه، بن بست برای رژیم طاغوت و استکبارگر آمریکاست.
9⃣ برای پیروزی چه شرایطی لازم است؟
🔹باید مراقب بود؛ باید فهمید که چالش هست. اگر دچار نفهمی و راحت طلبی شدیم، شکست میخوریم. اگر متکی به خدا و دین خدا بودید، قطعاً پیروز میشوید.
🖌 #سرخـط | مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست؛ این جزو مبانی انقلاب است... خودتان را آماده کنید برای ادامه مبارزه با استکبار!
🔴 #جریان_شناسی | جهانگیری که هیچ، خود خاتمی هم شانسی در انتخابات ندارد
🔻صادق زیباکلام:
🔹️ آقای جهانگیری این چندماه را به هر نحوی با دولت سر میکند و دیگر کنار مینشیند و هیچ نقشی هم در انتخابات ۱۴۰۰ نخواهد داشت.
🔹️ جهانگیری که هیچ خود خاتمی یا دیگر شخصیتهای مطرح اصلاحطلب هم هیچ شانسی در انتخابات پیش رو ندارند.
کالج الکترال یا ۵۳۸
کالج الکترال یا هیئت انتخاب کننده رئیس جمهور به گروهی از افراد اطلاق میشود که توسط هر ایالت انتخاب میشوند تا رسما رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور ایالات متحده را انتخاب کنند.
در فصل دوم بخش اول بند دوم قانون اساسی آمریکا، تعداد نمایندگان هر ایالت را مشخص کرده است. از سال ۱۹۶۴ تاکنون ۵۳۸ انتخاب کننده در کل آمریکا وجود داشته است. این عدد ۵۳۸ در واقع مجموع ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان به علاوه ۱۰۰ کرسی مجلس سنا به علاوه سه نماینده از منطقه کلمبیا است.
هر نامزد ریاست جمهوری باید دست کم، ۲۷۰ رای یعنی بیش از نصف آرای کالج الکترال را به دست آورد. در پاسخ به این سئوال که سهمیه نمایندههای کالج الکترال از کجا میآید باید گفت؛ هر ایالت براساس جمعیت، تعداد مشخصی کالج الکترال دریافت میکند. سرشماری در آمریکا هر ده سال یکبار تغییر میکند. تعداد رای های کالج الکترال از یک ایالت به ایالت دیگر متغیر است. به عنوان مثال اگر یک نامزد انتخابی در انتخابات کالیفرنیا در صندوقهای رای ۵۱ درصد آراء را به دست آورد، کل ۵۵ رای کالج الکترال را به دست میآورد و عملا فرد بازنده هیچ رای کالج الکترال نخواهد داشت. به همین دلیل است که اغلب نامزدهای ریاست جمهوری تلاش میکنند در سه ایالت تگزاس فلوریدا و نیویورک برنده شوند. چرا که فقط از این ایالت ۹۶ رای کالج الکترال به دست خواهند آورد.