🔴فعال شدن دوباره سران فتنه
🔹میرحسین موسوی پیامی داده و در آن اتفاقات رخ داده بعد از سهمیه بندیِ نابخردانه بنزین توسط دولتِ روحانی را با حادثه تلخ میدان ژاله در زمان حکومت پهلوی مقایسه کرده و آن را نه از چشم دولتِ روحانی بلکه حاصل عملکرد نظام دانسته است.
شنیده بودم میرحسین آلزایمر گرفته ولی این پیام اخیرش تایید میکند که او واقعا فراموشی گرفته آن هم از نوع شدیدش!
میرحسین، خاتمی و هاشمی حامیان اصلی دولت روحانی بودند و اگر میرحسین در کودتای ناموفق ۸۸ رییس دولت میشد، ۹۰٪کابینهاش همینکابینه پیروخستهی روحانی میشدند.
پس باید به میرحسین گفت تو سلبریتی نیستی که گَندِ حمایت از روحانی را با یک پست اینستاگرامی و یک ببخشید بپوشانی؛ بِایست و هزینه حمایت غلط خود را بده!
مردم به مانند تو "آلزایمر" ندارند.
"علی قلهکی"
🔴 آیا موج دوم فتنه و آشوب در راه است....؟
✍سعید درخشان
⏪دقت کردین توپخانه دروغ پراکنی و شایعه سازی و نفرت پراکنی لیدرهای اصلاحات که در زمان آشوبهای بنزینی فعالیت کمی داشت بعد از وصل شدن اینترنت و شبکه های اجتماعی اسرائیلی مانند تلگرام و اینستاگرام بشدت فعال شده اند!؟
🔻در چند روز اخیر از سران فتنه مانند میرحسین موسوی و کروبی و خاتمی که دو سال اخیر در سکوت کامل بودند تا سلبریتی ها و تا خبرنگاران سرشناس جبهه اصلاحات و اکانتهای فیک منافقین و.... بصورت بیسابقه و همزمان شروع به حمله علیه نظام و ترویج دروغ و شایعات و ایجاد کینه و نفرت در جامعه کرده اند.
🔻طبق شواهد قرار بود این موج کثیف و بزرگ عملیات روانی در روز یکشنبه بعد از شروع فتنه بنزینی آغاز بشود ، قرار بود با موجی از استعفاهای برخی مقامات فاز دوم فتنه آغاز شود و جریان غربگرا و اصلاحات و شبکه نفوذ ، بدنه اجتماعی خود را به کف خیابانها بکشانند و در کنار سازمان آشوب و ترور و تخریب منافقین، دامنه آشوبها و اغتشاشات را گسترده تر بکنند و بسمت براندازی پیش بروند.
🔻در همان روز یکشنبه شاهد انتشار خبر استعفای برخی نمایندگان لیست امید اصلاح طلبان در مجلس و اولین بیانیه ضدانقلابی ۷۷ لیدر این جریان فاسد برانداز بودیم . اما دو اقدام مانع شکل گیری فاز دوم فتنه شد. اولین اقدام حمایت قاطع رهبر انقلاب از تصمیم سران قوا که بهانه را از برخی کانون های اصلی فتنه ساز با توجیه نداشتن اختیارات گرفت و پروژه استعفا را زمینگیر کردند. دومین اقدام هم قطع کامل دسترسی به شبکه های اجتماعی اسرائیلی مانند تلگرام و اینستاگرام بود که تمامی محاسبات دشمنان و فتنه گران مبنی بر گسترش دامنه آشوبها و اغتشاشات و تحریک احساسات مردم در بستر این شبکه ها را بهم ریخت و با بن بست مواجه کرد.....
🔻حالا اما با برگشتن تلگرام و اینستاگرام و فضای مجازی رها شده تحت اشراف دشمن به یکباره شاهد موج سنگین و ویرانگر انواع شایعات و دروغها و شبهات و بیانیه های ضدانقلاب داخلی و خارجی هستیم.
🔻کانون اصلی فتنه ساز در فاز اول فتنه شکست خورد اما عقب ننشسته و حالا با برگشتن فضای مجازی رها شده از روز گذشته دوباره فعال شده اند تا با انتشار انواع شایعات و دروغها خصوصا درباره کشته شدگان آشوبهای اخیر میزان نفرت در جامعه را افزایش داده و با سوءمدیریت در اداره کشور، نارضایتی را در اقشار مختلف جامعه به نقطه قرمز رسانده تا بتوانند فاز دوم فتنه را آغاز کنند
⏪خیلی ساده لوحانه است که فکر کنیم فتنه گران دیگر برنامه ای برای ضربه زدن به انقلاب و مردم ندارند .همانطور که در عراق الان شاهد فاز سوم فتنه و آشوب هستیم که بسیار مخربتر و با میزان خشونت بالاتر است، بنظر میرسد طبق الگویی که دشمن در حال اجرای آن در منطقه بخصوص عراق است، با ادامه فعالیت شبکه های اجتماعی، پیامرسانها و دیگر سرویسها و خدمات تحت مدیریت غرب بخصوص آژانس امنیت ملی آمریکا و رژیم صهیونیستی در داخل احتمالا بزودی شاهد نقش آفرینی این فضا در بوجود آوردن فاز دوم آشوبها اما مخربتر و خشن تر خواهیم بود.
⭕️ چرا احمدی نژاد را منحرف می خوانیم
🔹فارغ از مسایل سیاسی و جناحی ، بهترین راه اثبات انحراف احمدی نژاد تجزیه و تحلیل علمی اندیشه های اوست
صرف نظر از رفتارهای احمدی نژاد در تقابل با رهبری و ولایت فقیه ، بررسی منشور بهاری احمدی نژاد و حواشی ان ، بهترین سند انحراف احمدی نژاد از اسلام ناب محمدی امام خمینی است.
♦️احمدی نژاد چهارم بهمن 1397 منشوری را با عنوان «نهضت به سوی بهار» منتشر کرد که یک مقدمه و 12 اصل دارد.
احمدی نژاد در منشور بهاری اش مدل حکومتی جدیدی با مدیریت جهانی که مستقل از حکومت فعلی ایران است ترسیم کرده است .
او در مقدمه و در ۱۲ اصلش هیچ اشاره ای به ولایت فقیه ، مرجعیت و روحانیت نداشته است.
🔹احمدی نژاد در بهار ۹۸ در مصاحبه تصویری با اعتماد انلاین مفصلا به تفسیر منشورش پرداخت .
خبر نگار با تعجب از احمدی نژاد سوال میکند :
هرچه در منشور خواندم از مرجعیت، ولایت فقیه، روحانیت ندیدم. میتوانم این تفسیر و تعبیر را داشته باشم که احمدی نژاد از ولایت فقیه عبور کرده .
احمدی نژاد با رندی از پاسخ شفاف به این سوال فرار کرد و گفت :
اگر مردم یک جایی به این نتیجه رسیدند که ولایت فقیه نباشد ، محترم است. الزام نیست.
مردم هر سیستم حکومتی خواستند، حقشان است. الزامی وجود ندارد. الا بالله باید این را بپذیرید.
مثلاً مردم پاکستان به این نتیجه رسیدند که ما ولایت فقیه میخواهیم، محترم است. ولی برای تمام بشریت الزام نیست
هر حکومتی که بیاید، اصلاً مهم نیست کی بیاید، مردم انتخاب کردهاند، هر حکومتی آمد، تمام تصمیماتش باید اولاً مورد خواست مردم و ثانیاً مورد رضایت مردم باشد.
خارج از این، اختیاری ندارد. این بحث مبنایی است. همه دنیا میتواند این را عمل کند.
♦️احمدی نژاد در توضیحاتش در باره منشور بهاری اگر چه مخالفت خود را با نظام ولایت فقیه مخفی کرد اما با روشی دیگر صراحتا نظر مخالف خود با نظام حکومتی ولایت فقیه اعلان کرده .
در نظام فکری بهاری احمدی نژاد مردم اصل هستند همانطور که در اومانیسم مردم اصل و محور هستند.
🔹در نظام ولایت فقیه امام خمینی خداوند اصل و محور است
از نظر امام خمینی حکومت فقط در زیر سایه ولایت خداوند و ولایت پیامبر و امامان معصوم معنی و مفهوم پیدا میکند و خارج از ان هر حکومتی طاغوت است اگر چه حمایت صد در صدی مردم را هم داشته باشد.
احمدی نژاد در توضیحات منشورش هر تصمیم جمعی مردم را حق و مطابق عدالت می داند اگر چه ان تصمیم در تقابل با قران و اهل بیت باشد ، این در تضاد صد در صدی با تفکرات امام خمینی است.
این تنها یک مصداق از دهها مصداق انحراف احمدی نژاد از اسلام ناب محمدی امام خمینی بود.
🔴مخالفت وزیر اطلاعات با حسن روحانی
♦️مهدی محمدی کارشناس مسائل سیاسی نوشت:شنیده شده آقای رئیسجمهور در جلسه روز چهارشنبه کابینه (روز قبل از اجرای طرح سهمیهبندی بنزین) هشدار جدی وزیر اطلاعات را -که در نوع خود ظاهرا پدیده نادری است- نه تنها وارد ندانسته بلکه او را ریشخند و استهزا هم کرده است.
♦️تامل : در پروژهای که آقای روحانی از یزد کلید زد و اتصال سریع آن سخنان به سهمیهبندی بنزین با این متد خاص، این شک جدی را ایجاد کرده که روحانی در حال گرفتن انتقام بابت فشاری است که پروژه ضد فساد بر او و تیمش وارد کرده یا شاید هم تصور میکند با به هم ریختن کشور میتواند این روند را موقتا متوقف کرده و تمرکزها را به جای دیگری منتقل کند.
🔺میرحسین موسوی روزنامه کیهان
۲۹ شهریور سال ۱۳۶۰ :
🔺یکی از احکام جمهوری اسلامی و اسلام این است که هر کس در مقابل این نظام عادل اسلامی بایستد، باید کشته شود و زخمی آنان باید زخمی تر شوند تا بمیرند !!
این احکام اسلام است که از اول بوده و تا پایان خواهد بود !!
#افراطی_های_دیروز
#منافقان_امروز
🗳 رهبر انقلاب با اشاره به فرارسیدن زمان ثبتنام انتخابات مجلس تاکید کردند:
👈 اگر توان مدیریتی ندارید، مسئولیت نپذیرید
⚠️ بیمحابا برای انتخابات مجلس اسمنویسی میکنند!
🔻 رهبرانقلاب صبح امروز، پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه ضمن شرح حدیثی درباره شرط پذیرش مسئولیّت:
🔹️ پیامبر (ص) به ابیذر فرمودند: من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم. من جنابعالی را در #مدیریت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی اما حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی و تولیت مال یتیم را قبول نکنی.
🔹️ این، درس برای ماها است. بعضی از به مجرّد اینکه یک مسندی یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم به آنجا! خب اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی.
🔹️ حالا بحث اسمنویسی برای انتخابات مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون محابا میروند! این مطلبی که عرض میکنم، در مورد خود این حقیر از همه بیشتر است و آن کسانی که مسئولیّتی دارند هم همین جور. هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر تواناییای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است.
🔹️ علّت اینکه میگویند تولیّت مال یتیم را قبول نکن، این است که نمیتوانی حقّ یتیم را به او بدهی؛ دیگران میآیند دستدرازی میکنند، جنابعالی هم آدم ضعیفی هستی، تدبیر لازم را نداری و نمیتوانی.
🔺️ برجستگیهای نظام اسلامی و نظام ارزشهای اسلامی اینها است؛ یعنی در درجهی اوّل، من و شما خودمان مسئولیم که ببینیم این کار را میتوانیم قبول کنیم یا نه؟ این بسیار مسئلهی مهمّی است. ۹۸/۹/۱۰
🔴 ضرورت تحلیل جامعهشناختی از اعتراضات مردمی!
🔹تا زمانیکه نتوانیم پدیدههای اجتماعی را از بعد جامعه شناسی و مردم شناسی تحلیل کنیم و صرفاً تک بعدی به مسائل نگاه کنیم، قطعاً نمیتوانیم یک بحران را حل نمائیم.
🔹در آشوبهای فتنه۸۸ فقط دستان دشمنان بیرونی و سران فتنه۸۸ و پشتپردهها را گفتیم، لذا شکاف اجتماعی درون جامعه عمیقتر و عمیقتر شد و اختلاف بین اقشار جامعه از بین نرفت. عدهای از حامیان نظام، از نظام بریدند.
🔹بعد از انتخابات۸۸ و حوادث ناگوار آن سال، رئیسجمهور سابق برای جذب ۱۳ میلیون نفر حامی میرحسین موسوی راهبردی انتخاب کرد که نه تنها ۱۳ میلیون نفر را جذب نکرد بلکه بخش جدی از ۲۴ میلیون حامی خودش -یعنی حزباللهیها و انقلابیها- را هم از دست داد!
🔹در حوادث دیماه ۱۳۹۶ هم نتوانستیم یا نخواستیم حرف اصلی اعتراضات مردمی را بشنویم و صرفاً به تحلیلهای امنیتی تکیه کردیم و صرفاً دستان دشمنان بیرونی و برخی فریب خوردگان داخلی و یا نیروهای گروهکی را دیدیم اما از تحلیل ۹۰ درصد دیگر معترضین جا ماندیم!
🔹حالا هم در تحلیل اعتراض و سپس آشوبِ بعد از #گرانی_بنزین، فقط دستان دشمنان خارجی و نفوذیهای داخلی و نیروهای سازمانی-گروهکی را دیده و تحلیل میکنیم و از جامعه شناسی اعتراضات و تحلیل فضای جامعه و مشکلات اصلی و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی عقب ماندیم!
🔹به خیال خودمان فتنهها را خاموش کرده و آشوب را سرکوب کردهایم! اما نمیدانیم این آتش زیر خاکستر، شاید روزی بگونهای سر برآورد که هیچ چیزی جلو دارش نباشد! براستی چرا دشمنان برای طرح #آشوب_هوشمند روی خوزستان، سرمایهگذاری کردهاند؟ و چاره چیست؟
🔹چه باید کرد؟ و واقعاً چه باید کرد؟ چرا مسائل اصلی و زیرپوستی جامعه را نمیبینیم؟ چرا نمی بینیم یک نسل ۱۵-۲۰ میلیون نفری اساساً کاری به گرانی و مسائل اقتصادی ندارند و صرفاً دنبال آزادیهای اجتماعی و فرهنگی و بدنبال سرگرمیهای متنوع از جمله جنسی اند و دم انتخاباتها هم اینها تعیین کنندهاند؟ و برنامه ای برای اینها نداریم!
🔹براستی چه فکری برای سلبریتیها مثل مهناز افشار داریم که میلیونها نفر فالوور دارند و این فالوورها هم کاری به اقتصاد و معیشت و فساد اقتصادی و ... ندارند؟
🔹یا اینکه اعتراضات فعلی مردم به نحوه مدیریت کشور به کجا خواهد رسید؟ و در آینده چه میشود؟ این "جنبش بیسر" سر از کجا در میآورد؟ چرا میخواهیم با تحلیل های امنیتی و سیاسی، این جنبش بیسر که چندده میلیون نفر عضو افتخاری دارد را به سبد آرای برخی جریانات سیاسی میریزیم و میگوییم آنها توانستند این اعتراضات را بیافرینند!
🔹دهها و شاید صدها سوال مهم در این زمینه مطرح است که پاسخ صحیح به آنها باعث حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه خواهد شد. باید جلسات حضوری نخبگان انقلابی شبانه روزی برای پاسخ به این سوالات برگزار شود تا زمانی ادامه یابد که از طوفان مغزها، مغزهایش ترکیده و به سقف اتاق فکر بچسبد!
✍ داود مدرسییان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹۱۰ اذر ۹۸ | ۵۷ ثانیه طوفانی از محمدرضا شهبازی، مجری شبکه افق علیه بیانیه امروز سلبریتیهای حامی روحانی:
🔸شما باید بیانیهای با عنوان « #گه خوردیم خرداد ۹۶» منتشر کنید!
🔻 رئیس ِکدام جمهور؟
پرویز امینی نوشت:
🔸 به صدا و تصویر روحانی در اولین ارتباط او با مردم بعد از حوادث تلخ بنزینی نگاه کنید. خبری از تأسف و تأثر و عذرخواهی و پوزشطلبی وجود دارد؟! هیچ نشانهای از همدردی و مرهمگذاری بر تن زخمدیده ایرانیان در این حوادث تلخ دیده میشود؟!
🔸 ادبیات و زبان بدنش، شبیه دورهمی خاطرات دوران سربازی در آسایشگاهها و یا دوره دانشجویی در خوابگاههاست. دورهمیهای شاد و خاطرهانگیز و پر از نوستالژی! انگار نه انگار که او مسبب اصلی حوادث تلخ این روزهاست. انگار نه انگار که پیکر ملت ایران زیر بار تصمیمات و حکمرانی او زخم خورده است و به مرهم نیاز دارد نه نمک!
🔸 این ادبیات «بیخیال دموکرات» و این «زبان بدن خندان و بشاش»، بعد از زخم خوردن پیکر ملت ایران و ریخته شدن خون عدهای بیگناه در حوادث بنزینی روزهای اخیر، چقدر تراژیک و دردناک است!
🔸 شهید صیاد شیرازی در خاطرهای از شهید چمران گفته بود وقتی او را علیرغم داشتن پست وزارت دفاع در خط مقدم جبهه دیده است، شورانگیزانه تعجب کرده است و گفته است خدایا چطور ممکن است این فردی را که در خط مقدم جبهه دفاع از اسلام و انقلاب و مردم میبینم وزیر دفاع ج.ا.ا باشد؟
🔸 اگر الان صیاد شیرازی زنده بود و این نمایش مبتذل روحانی را میدید با خود چه میگفت؟ از چه تعجب میکرد؟ آیا او باور میکرد که این فرد رئیسجمهور انقلاب اسلامی است؟ آیا سئوال نمیکرد این انسان بیخیال، بیاحساس و بیعاطفه و بیعار میتواند رئیسجمهور کشوری باشد که رجایی مستضعفگرا و سرشار از احساس مسئولیت نسبت به درد و رنج مردم، رئیسجمهور او بوده است؟! چمران پشت پا زده به لذتهای دنیا و خادم شیعیان محروم لبنان، وزیر دفاع آن و بهشتی عدالتخواه و ضدسرمایهداری سیدالشهدای آن بوده است؟!
🔸 به راستی روحانی رئیس کدام جمهور است؟ جمهوریای که بیش از دویست هزار شهید و چند برابر جانباز برای شکلگیری و بقاء و استمرارش قربانی شده است؟! جمهوریای که هروقت هزینهای لازم بوده است، مستضعفین پیشقدم بودهاند و هروقت فرصتی و امکانی بوده است، از فهرستها حذف شدهاند؟! جمهوریای که محرومانش برای بقاء و زنده ماندن و نه زندگی کردن، هر روز دارند با غول گرانی و عفریته بیپولی و اژدهای هفتسر فقر دوئل میکنند و عزت و کرامت که هیچ، برای سیر ماندن و سیرکردن خانواده میجنگند؟! جمهوریای که تلاطمهای تلخ آبان ۹۸ و دی ۹۶ و اعتراضات دهه ۷۰ را امثال روحانی رقم زدند اما اینها تا پای جان برای حل آنها فداکاری کردند؟!
🔸 جناب روحانی رئیس هر جمهوری که بتواند باشد، نمیتواند رئیس این جمهور باشد!
✅ عبدالله گنجی :
Bbcمدعی است:
در جریان اعتراضهای اخیر در ایران ۹ شهروند افغانستان کشته و ۱۲۱ نفر دیگر از سوی نیروهای امنیتی ایران بازداشت شدهاند
استانداری تهران هم بازداشت۷۰تبعه خارجی را تایید کرد.در تخریب های خیابان پیروزی تهران هم۷تبعه خارجی دستگیر شده اند
این موضوع را چگونه باید تحلیل کرد؟
13980910_35325_128k.mp3
5.17M
🔺 اگر توان مدیریتی ندارید، مسئولیت نپذیرید. ۹۸/۹/۱۰
🎙 #بشنوید | بیانات حضرت آیت الله خامنهای پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه درباره ثبتنام افراد در #انتخابات_مجلس