eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴دانایی‌فر: موفقیت «الکاظمی» در تشکیل دولت زیاد است/ آمریکایی‌ها به دنبال امضای موافقتنامه جدید با عراقند سفیر سابق ایران در بغداد : 🔹تمام مجموعه‌های سیاسی عراق از الکاظمی حمایت می‌کنند، به نظر می‌رسد موفقیت او در تشکیل دولت جدید بغداد بسیار زیاد است. 🔹موضوع مبارزه با ویروس کرونا، کاهش بهای نفت با توجه به اینکه اقتصاد عراق مبتنی بر درآمدهای نفتی است ، پاسخگویی به مطالبات تظاهرات کنندگان عراقی، مشکلات و نارسایی‌های بخش درمانی و اجرایی شدن مصوبه پارلمان در خصوص برون رفت نظامیان آمریکایی از عراق از جمله اولویت‌های اصلی دولت الکاظمی است. 🔹دولت در عراق یک دولت احزاب است لذا هیچ نخست وزیری نمی‌تواند بدون رای احزاب کارش را جلو ببرد حتی اگر احزاب سهم یا مطالبات خود را نداشته باشند. 🔹آنچه در عراق وجود دارد، تقربیا «تفاهمات نسبی» است که این گونه تفاهم درباره الکاظمی به وجود آمده است. 🔹ممکن است، نحوه اجرایی شدن مصوبه پارلمان به یک بحث چالشی تبدیل شود و چالش‌های جدیدی نیز به وجود آورد ولی به نظر می‌رسد، در عراق از این موضوع ( خروج نظامیان آمریکایی ) عبور شده و آمریکایی‌ها عراق را ترک خواهند کرد. 🔹آمریکایی‌ها به دنبال این هستند تا موافقنامه جدیدی را تهیه و جایگزین موافقنامه قبلی کنند و تلاش می‌کنند بیشتر آن را به یک موافقنامه اقتصادی- سیاسی- امنیتی تبدیل کنند و بخش‌های نظامی آن را کاهش دهند.
🖌 دکتر عبدالله گنجی : اصلاح طلبان قالیباف را کرده اند رئیس مجلس بعد یه ده نفر رقیب هم برایش تراشیده اند بعد چی میشود؟ بعد خواهند گفت رقبایش پایداریچی و احمدی نژادی اند پس خودش بهتر است بعد چی میشود؟ بعد حزب الهی ها حمله به قالیباف می کنند که فلان،بهمان شده چکار کردی که اصلاح طلبان ازت حمایت می کنند.به همین سادگی
وقتی ناتوانی کشورهای مدعی توسعه و تمدن در کنترل را یادآور میشوی عده ای میگویند خب ایران چی؟خودتون چی؟ ایران تحریم شده که از نظر اشتغال،تورم،درآمدو... وضع خوبی نداشت.علیرغم این مشکلات باید عملکرد آن را تطبیق داد.کسانی که حسرت استانداردها،مدنیت و..غرب را میخوردند چرا این روزها ساکتند؟
🔴 منطق رابطه با چین 🍁 در روزهای اخیر بار دیگر جنجال‌هایی پیرامون روابط خارجی ایران با چین به‌طور «خاص» و سیاست نگاه به شرق به‌طور «عام» شکل گرفته و چه بسا عده‌ای نگاه به شرق ایران را به مثابه راهبردی عبث و ناکارآمد انگاشته‌اند. 🔻 در این رابطه توجه به دو نکته تحلیلی ضروری است: 1⃣ روابط ایران با چین طی روزهای اخیر در حالی جنجال برانگیز شده است که این روابط از جنس روابط متوازن و افقی است، نه عمودی و دستوری. رهیافت حاکم بر روابط تهران‌ـ پکن مبتنی بر منافع مشترک و برد‌ـ برد است. تاکنون نیز هیچ‌گونه نشانه‌ای دال بر اینکه چین دنبال سرسپردگی و وابستگی ایران در روابط خارجی باشد، وجود نداشته است. 2⃣ نکته دوم؛ «راهبرد نگاه به شرق» و کشورهای شرقی که در سیاست خارجی کشور از منطق علمی و تاریخی و همچنین ریشه‌های جغرافیایی و سیاسی برخوردار است، هرگز به معنای غفلت از منابع و مراکز دیگر قدرت و ثروت جهانی، اعم از آفریقا و آمریکای جنوبی و غرب آسیا نیست. در این راستا باید توجه داشت، مهم‌ترین انگیزه و عالی‌ترین هدف در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تأمین منافع ملی است. امروز برخلاف آمریکا و اروپا، جنوب شرق آسیا، به ویژه چین مستعد تبدیل شدن به کانون‌های اصلی ثروت و قدرت در جهان پیش‌رو هستند که پیش‌بینی می‌شود در یک دهه آینده از نظر مؤلفه‌های قدرت و ثروت جهانی گوی سبقت را از اروپا و آمریکا برباید. ✅ : تجارب تاریخی و ضرورت‌ها و الزامات تأمین منافع ملی نشان می‌دهد، امتیازاتی که ایران از طریق توسعه‌ روابط خارجی در عرصه‌های گوناگون با قطب‌ها و کانون‌های قدرت و ثروت در شرق دارد، به مراتب بیشتر از آمریکا و اروپایی است که همواره نگاه دستوری، سلطه‌جویانه و زیاده‌خواهانه در سیاست خارجی به ایران داشته‌اند، از این‌رو منطق قدرت ایجاب می‌کند، ایران مراودات و همکاری فی‌مابین با کشورهای شرق را بیش از پیش توسعه دهد.
🔴تزریق امید ملی؛ کارویژه رسانه‌ها برای تحقق ✍️معصومه کارشناس رسانه 💠سال ۱۳۹۹ با هزاران امید و باور به آینده‌ای روبه‌جلو و با نام «جهش تولید» به‌عنوان نقشه راه و چشم‌انداز یک‌ساله کشور از سوی مقام معظم رهبری آغاز شد. هدفی که هم‌راستا با بیانیه گام دوم به‌عنوان منشوری برای دومین ورود کارساز به مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی تعیین شده است. بر این اساس و ازآنجاکه اقتصاد به‌عنوان نقطه کلیدی تعیین‌کننده در تحقق این منشور و تحقق _قوی قلمداد می‌شود، جهش تولید در امتداد رونق تولید، می‌تواند ایران اسلامی را چند گام به سمت قله متعالی خود نزدیک‌تر کند. 🔹بر اساس این دکترین، اقتصاد قوی نقطه قوت و عامل مهم سلطه ناپذیری و کشور است و اقتصاد ضعیف نقطه‌ضعف زمینه‌ساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. درون‌زایی اقتصاد کشور، مولد شدن و دانش‌بنیان شدن و در نگاه کلان تعیین راهبردهای جدی برای تحقق «جهش تولید» راه‌حل جدی برای نجات اقتصاد ایران و حرکت به سمت قطع وابستگی و تقویت خوداتکایی در داخل است. 1️⃣ ازآنجایی‌که در دنیای رسانه‌ای شده امروز تحقق هر مهمی نیاز به پیوست رسانه‌ای جهت تضمین موفقیت دارد، رسانه‌ها به‌عنوان بازوی کارآمد و جدی برای تحقق اهداف کشور و توفیق جهش اقتصاد و تولید از طریق به جامعه برای ایجاد زمینه‌های و دارای وظیفه و نقش جدی هستند. 2️⃣ رسانه‌ها می‌توانند در عین مطالبه گری، در کنار و هم‌افزا با سایر عناصر تأثیرگذار در حوزه تولید، موجبات ورود باانگیزه سرمایه‌گذاران، فعالان و کارآفرینان را به عرصه‌های اقتصادی و تولیدی فراهم سازند. 3️⃣ رسانه‌ها می‌توانند در راستای خنثی‌سازی اهداف جنگ رسانه‌ای علیه کشور که باهدف ناامیدسازی و القای ناآکارآمدی و ترسیم آینده‌ای نامعلوم صورت می‌گیرد، ضمن تولید اخبار امیدآفرین، مطالبه گر ایجاد زمینه‌های تحقق هدف «جهش تولید» باشند. هدفی که می‌تواند گامی جدی برای تحقق ایران قوی و تقویت باشد. 4️⃣ جهش و رونق تولید و افزایش امید ملی نسبتی دوسویه و جدی دارند. درصورتی‌که امید به آینده تقویت شود انگیزه جهت جهش تولید نیز افزایش خواهد یافت. نباید فراموش کنیم که احساس امید و امیدواری منجر به برداشتن گام‌های جدی برای توسعه کشور خواهد شد. بنابراین استراتژی رسانه‌ای کشور باید مخابره اخبار ، و باشد. 5️⃣ رسانه‌ها نباید فراموش کنند که یک خبر می‌تواند چرخ تولید کشور را از چرخش بازدارد و برعکس یک خبر دقیق می‌تواند این چرخ را باقدرت و سرعت بیشتری به چرخش درآورد. برای تقویت کلیک، منعکس‌کننده اخباری که می‌توانند «جهش» را به «سقوط» و «ریزش» تولید منجر شوند، نباشند. 6️⃣ لازمه «ایران قوی» قطع نگاه به خارج و تمرکز بر توان داخلی است. برای برگرداندن نگاه‌ها به داخل باید مدیریت نگاه‌ها توسط رسانه‌های داخلی صورت گیرد. این یعنی نیاز به تجدیدنظر جدی در روش‌های کنونی رسانه‌ای و اصول و ارائه راهکار و راهبردی‌های جدید رسانه‌ای.
🔴 l عراق؛ صحنه‌ی تمام عیار جنگ شناختی_ترکیبی 🔹جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای ارائه اطلاعات درباره مسئول دفتر حزب‌الله لبنان در عراق، بیش از آنکه جنبه امنیتی داشته باشد، کارکرد رسانه‌ای دارد؛ هدف هم نه خود حجت‌الاسلام کوثرانی که برجسته‌سازی کاذب نقش حزب‌الله لبنان در عراق و اهریمن نمایی از این گروه جهادی در عراق است.... 🔸کارکرد دوم این عملیات رسانه‌ای، تحت تأثیر قراردادن عده‌ای از شیعیان عراق است که به خاطر دعواهای کاذب نژادی عرب و عجم به ایران نگاه خوبی ندارند اما تمایلاتی به حزب‌الله لبنان (به‌عنوان گروهی عرب‌زبان) دارند؛ قرار است با این عملیات روانی، نفوذ اجتماعی حزب‌الله در عراق تخریب شود... ✅ شرایط عراق را در شش ماه آینده و شاید یک‌سال پیش‌رو (بستگی به زمان برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمان دارد)، متفاوت از همیشه خواهید دید.. بیت شیعی و جبهه مقاومت، بیش از همیشه نیازمند وحدت جریانی و تمرکز گفتمانی‌ست تا موجودیت خود را حفظ کرده و ظرفیت‌های در اختیارش را توسعه دهد و در خاکریز مقابل، آمریکایی‌ها از هیچ تلاشی برای تخریب مؤلفه‌های قدرت نرم مقاومت فروگذار نخواهند کرد... 🖌 آسید
🔴 ماجرای اجساد رها شده بیمارستانی در تهران چیست؟! ♦️برخی کاربران فضای مجازی با انتشار یک کلیپ کوتاه مدعی وجود اجساد زیادی از قربانیان کرونا در بیمارستانی در تهران شدند اما بررسی فیلم نشان می‎دهد که برچسب روی نام اجساد به انگلیسی نوشته شده و متعلق به ایران نیست. ♦️این فیلم از قسمت سردخانه بیمارستانی در شهر کرویدون انگلیس گرفته شده است.
جنگ روانی در چله کرونا کمانه کرد عبدالله گنجی : شاید در بین کشور‌های مستقل و ناهمسوی جهان با سیاست‌های غرب، هیچ کشور و ملتی به اندازه ایران و ایرانیان آماج حملات رسانه‌ای و جنگ روانی نبوده و نیست. به‌ویژه اینکه کشوری، چون ایران به دلایل مختلف ازجمله تحریم، دارای مشکلاتی است که مقام معظم رهبری از آن به‌عنوان «زخم» یاد کردند و جنگ روانی دشمنان را به «نشستن مگس» بر این زخم تفسیر کردند. رکود اقتصادی، بیکاری، تورم، تا مرگ مشکوک یک پیرزن در فلان روستا بالفعل و بالقوه می‌تواند و می‌توانست محور جنگ روانی باشد. جنگ شناختی نیز بعد پیچیده و جدیدی از این مبارزه است. ساده‌زیست‌ترین رهبر سیاسی جهان را می‌توانند به‌عنوان یک سرمایه‌دار با میلیارد‌ها دلار دارایی معرفی کنند. مجمع مؤمنین کشور (سپاه) را می‌توانند جمعی سرکوبگر و فاسد اقتصادی نام‌گذاری کنند. عارف بزرگی، چون قاسم سلیمانی را رهبر تروریست‌ها در خاورمیانه معرفی کنند. پاسخ به حمله به مراکز نظامی را سرکوب مردم و شلیک سهوی به هواپیما را بی‌توجهی به جان مردم یا بی‌ارزش بودن جان مردم برای حکومت و... معرفی کنند و هزاران موضوع و پدیده را (اگر هم نباشد) با ذره‌بین و میکروسکوپ پیدا و وارونه می‌کنند. در بین همه سوژه‌یابی و سوژه‌سازی‌ها، خروج امریکا از برجام، منطقی را حاکم کرد که جنگ روانی با قافیه‌ای به تنگ آمده زمینگیر شد. شهادت حاج قاسم به‌عنوان یک چهره کم‌نظیر تاریخ ایران، اسلام و تشیع این جنگ روانی را دچار اخلال کرد. اما کرونا از خصایص، گستره و پیامد‌هایی برخوردار بود که به‌مثابه آزمون راست‌آزمایی و تطبیق جلوه کرد. در بستر کرونا با جنگ روانی می‌خواهند چه بگویند؟ بی‌دلیل نیست که ناچاراً بیش از ۵۰ درصد اقدامات رسانه‌های فارسی‌زبان عربی-غربی متوجه کرونا در امریکا شده است تا بتوانند در سایه آن خلع سلاح در جنگ روانی علیه ایران را پنهان و بی‌طرفی خود را القا نمایند. اوضاع فضاحت‌بار کرونا در غرب به‌صورتی است که هیچ رسانه‌ای به خود اجازه نمی‌دهد او را نبیند. از سوی دیگر پرداختن به کرونا در ایران با اشل‌های مرسوم اپوزیسیون به‌صورتی درآمده است که جز کمانه کردن آورده‌ای برای طراحان ندارد؛ بنابراین ایران درحال استراحت و معافیت از جنگ روانی است و منفذ و مجرا و سیبلی برای شلیک به آن دیده نمی‌شود. چرا؟ چون نمی‌توانند بگویند در ایران ماسک می‌دزدند، نمی‌توانند بگویند در ایران تحریم شده مردم فروشگاه‌ها را غارت می‌کنند، نمی‌توانند بگویند، در ایران کوره‌های آدم‌سوزی (ایتالیا) باز تولید شده است، نمی‌توانند بگویند در ایران مردم برای دستمال توالت همدیگر را می‌درند، نمی‌توانند گور‌های دسته‌جمعی نیویورک را به قم نسبت دهند، نمی‌توانند بیکاری ۱۶ میلیونی امریکا را با بیکاری حداقلی از کرونا در ایران طاق بزنند، نمی‌توانند ارتش‌های غربی را با ارتش و سپاه در برپایی ۴۸۰۰ تخت در ۴۸ ساعت مقایسه و به ایران حمله کنند، نمی‌توانند همچنان ووهان و ماهان کنند، در حالی که ارتباط غرب با چین هیچ موقع قطع نشد. ایرانی‌هایی که پیاده نظام جنگ روانی غرب هستند بعضاً در بستر کرونا یک جو عرق ملی پیدا کرده‌اند و جایی که آش غرب خیلی شور است از زیر بار عملگی فرار می‌کنند تا پرستیژ روشنفکری و کراوات و مانکنی خود را محفوظ نگه دارند. آنان که بیش از سی سال است مدینه فاضله‌ای از غرب تولید و در زرورق جنگ روانی پست می‌کنند، اکنون با لنگ افتاده غرب دست و پنجه نرم می‌کنند، اما تلاش می‌کنند با آن عکس یادگاری نگیرند. دیگر از عکس ها‌ی یادگاری خودفروشان و وطن‌قی‌کردگان با پمپئو خبری نیست. خود پمپئو هم ایران را یادش رفته است. برایان هوک، مسئول پرونده تحریم ایران چند وقتی است گم شده است و مصاحبه نمی‌کند. شاید در انظار ظاهر نمی‌شود که خبرنگاری درباره ماسک‌های دزدیده شده آلمان و کانادا از وی سؤال نکند و به خاطر تحریم دارویی ایران در اوج کرونا، نتوانند به وی کاپ اخلاق بدهند. شوالیه‌های ناتوی فرهنگی نمی‌توانند پر شدن کامیون‌های جنازه در ایتالیا و نیویورک و فرانسه و اسپانیا را به نام ایران قالب کنند و همچنان رئیس‌جمهور کشور تحریم شده ایران با گردنی بلند می‌گوید ایران ۱۳ هزار تخت آماده خالی دارد. کرونا وزن‌کشی در بحران بود. ما از بحران به بحران منتقل شدیم، اما آنان از کازینو‌های لاس‌وگاس به بحران وارد شدند و این آبدیدگی و تاب‌آوری و آن نازپروردگی و لذت‌گرایی رمانتیک یکی در کوره کرونا آبدیده‌تر و دیگری به خاکستر حیثیتی تبدیل شد. کرونا ما را از تنهایی درآورد ما آیینه گردان غرب شدیم. این الگو باید ثبت و تجربه ذی‌قیمت آن در آینده به کار گرفته شود.
⭕️ مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی گفته برای مقابله با کرونا باید منابع مالی ارگانهای زیر نظر رهبری را هزینه کنیم. حالا همه ارگانهای زیرنظر رهبری دارن هزینه میکنن، غیر از روزنامه جمهوری اسلامی. آخه روزنامه ای که ۲هزار تیراژ داره، چاپخونه به اون بزرگی میخواد؟ بفروش هزینه کن بزرگوار!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ‏وزیرنفت به خبرنگار: به من نچسب مریضمون میکنی! 🔺این همه پزشک و کادر درمان در ماجرای ویروس کرونا جانانه تلاش کرده و از میان ما رفتند و یکبار به مریضِ قطعیِ کرونامثبت نگفتند به ما نچسب! مریضمون می‌کنی! 🔺حالا وزیرنفتی که وجودش برای کشور ضرر بوده تا سود، به خبرنگار میگه به من نچسب! ✍ علی_قلهکی
🕌 سهم نماز جمعه یا زیارتگاه‌ها در شیوع کرونا؛ کمتر از نیم درصد/ حمل و نقل عمومی و فروشگاه‌ها؛ ۶۰ درصد ‌ توضیحات مهم دکتر شهرام یزدانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حضور رئیس‌‌جمهور: ابتدا نمی‌دانستیم اما الان براساس تحلیل متوجه شدیم که هر کدام از اجتماعات چه سهمی بر شیوع کرونا دارد.‌‌ ‌ مدارس: حدود ۱۲درصد‌ دانشگاه‌ها: حدود ۶ درصد‌ ادارات دولتی: حدود ۳ و نیم درصد‌ نماز جمعه: ۲۲ صدم درصد‌ زیارتگاه‌ها: ۴۴ صدم درصد‌ حمل و نقل عمومی و فروشگاه‌ها: حدود ۶۰ درصد ‌« فرهیختگان »
🔴کرونا مساجد را تعطیل نکرد؛ ظرفیتهای مغفول مانده «مسجد» را نمایان کرد ✔️پایگاه خبری "تبریز بیدار" در گزارشی نوشت: مسجد، متنوع ترین کارکرد را در بین نهادهای اجتماعی داراست؛ مسائل عبادی، علمی، آموزشی، فرهنگی، تربیتی، تبلیغی، بصیرت بخشی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و مبارزاتی و نظامی از جمله کارکردهای مسجد است. 🔹براساس همین کارکردها در ایام درگیری با کرونا، مساجد هم همانند سال های مبارزات انقلاب و دوران دفاع مقدس، سنگر پشتیبانی از خط مقدم جبهه شده و مردم مومن، ظرفیت مساجد را برای سازماندهی هر نوع خدمت جهادی در مقابله با کرونا آزاد کرده و هر به محور مقابله با در هر محله تبدیل شده است 🔹این روزها فقط نماز جماعت مساجد تعطیل شده اما دیگر کارکردهای مسجد فرصت بروز و ظهور پیدا کرده است.
🔴 وضعیت تاریک و شوم اقتصاد جهانی 🔻 «شوم و تاریک»، عبارتی است که نشریه اکونومیست برای توصیف وضعیت رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ استفاده می‌کند؛ وضعیتی محنت‌بار که تمام کشورهای جهان را درگیر کرده است. 🔹تا پیش از شیوع ویروس کرونا، نشانه‌هایی از پایان جنگ تجاری چین و آمریکا وجود داشت. صندوق بین‌المللی پول گزارش داده بود که در صورت حل تنش‌های سیاسی، اقتصاد وضعیت خوبی پیش‌رو خواهد داشت. اما حالا، همه‌چیز زیر سایه همه‌گیری کرونا قرار گرفته است. 🔹پیش‌بینی اکونومیست نشان می‌دهد که حتی در بهترین حالت، همه نسبت به رشد اقتصادی بدبین هستند. در حد بالا، رشد اقتصادی در تمام جهان نزدیک به صفر خواهد بود. 🔹اما در حد پایین؛ منطقه یورو رشد منفی ۹ درصد، انگلستان منفی ۸ درصد، ایالات متحده آمریکا منفی ۷.۵ درصد و ژاپن، منفی ۴.۵ درصد خواهند داشت. 🔹جالب آنکه چین که منشا ویروس کرونا بود، در بهترین شرایط نسبت به دیگران قرار دارد. رشد اقتصادی چین در سناریوی بد، منفی ۳ درصد خواهد بود، در سناریوی متوسط ۳ درصد و در بهترین حالت، ۶ درصد رشد خواهد کرد.
هدایت شده از صبح صادق
945.pdf
2.58M
🗞 صبح صادق را روزانه بخوانید 🗞 📎 شماره 945؛ سه‌شنبه 26 فروردین 1398 ✔️کرونا و مسئله شر (http://ssweekly.ir/945-2/) (سرمقاله) ✔️حافظ سلامت مردم هستیم (http://ssweekly.ir/945-e2/) (صفحه دوم) ✔️میزانسن پول‌های کثیف! (http://ssweekly.ir/945-e3/) (صفحه سوم) ✔️توقف برای خودشناسی (http://ssweekly.ir/945-e4/) (صفحه آخر) 💥 تا پایان کرونا هر روز همراه شما با روزنامه صبح صادق 🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید 🆔 @ssweekly
۱۵۰ نفر از مدیران سابق و فعلی خواستار رفع حصر موسوی و کروبی شده اند. درخواست آنها از چند منظر بی ارزش است. ۱. موسوی و کروبی در فتنه‌ای که آمریکا و انگلیس و اسرائیل و با پول ارتجاع در ایران راه اندازی شده بود نقش آفرینی کرده و در صدد سرنگونی نظامی اسلامی بودند، هرچند ادعای اصلاح نظام را داشتند. ۲. تبعات زیادی این فعالیت ضدانقلابی داشت که یکی از آنها کشته و مجروح شدن عده‌ای بدست عناصر ضدانقلاب و فریب خورده بود. ۳. فتنه، کودتا علیه آراء ملت بود و برای توجیه عملکرد خود که مطابق با دستورالعمل‌های انقلاب‌های رنگین هدایت شده توسط دشمنان بیگانه بود دروغ تقلب را مطرح کردند حال آنکه خود واقف بودند که در انتخابات شکست خورده‌اند. ۴. آنها هنوز از عملکرد خود توبه نکرده و از محضر نظام و ملت عذرخواهی نکرده‌اند. ۵. امضاء کنندگان نامه مذکور خود نیز به اشتباه یا خیانت فتنه‌گران اذعان نکرده و فتنه‌گری موسوی و کروبی را محکوم نکرده اند. لذا تقاضای آنها ارزش توجه را ندارد. ۶. در شرایطی که همه در قرنطینه هستند حصر به نفع آن خائنین است. ۷. در حالی که قبل از کرونا مشکل معیشتی و بیکاری گریبان ملت و جوانان را گرفته است و این مشکلات در شرایط کرونایی تشدید شده است، امضاء کنندگان مذکور نشان دادند که بجای چاره جویی برای مشکلات جوانان که در حصر بیکاری هستند به فکر اهداف پلید سیاسی خود هستند. ۰۸ این عده با نامه‌ای که امضاء کردند نشان دادند که صلاحیت مسئولیت و مدیریت حتی در رده‌های پایین جامعه را ندارند و دولت و مجلس بعدی باید فکری به حال آنان بکند. اینجانب انزجار خود را از مواضع آن جمع و فتنه گران اعلام داشته و فتنه‌گران را مستحق مجازات های سنگین می دانم تا همه بدانند خیانت به کشور عواقبی برایشان دارند. محمد حسن قدیری ابیانه
✅ اندیشمندی که به الطاف ملوکانه آمریکا می‌اندیشد آیت‌ا... سیدمصطفی محقق داماد، فعال اصلاح‌طلب و رئیس بخش مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم ایران، چندی قبل در نامه‌ای به پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، به شیوع ویروس کرونا در ایران اشاره کرده و با وخیم نشان دادن وضعیت ایران در این ایام، نوشته است: این روزها عموم ملت ایران در این بلای دردناک، اعم از کودکان، سالخوردگان، زنان و مردان در شهرها و روستاها از یک‌سو با فراگیرشدن این ویروس منحوس مواجه‌اند و هرلحظه جان دادن عزیزی را در کنار خود تجربه می‌کنند. این در حالی است که اولاً ایران اسلامی در مبارزه و مدیریت ویروس کرونا یکی از موفق‌ترین کشورهای جهان است که در آمار تلفات آن نیز بعد از آمریکا و کشورهای اروپایی، در رتبه‌های پایین‌تری قرار دارد و ثانیاً تحریم‌های ۴۰ ساله آمریکا نیز هرگز بر مقولات غذایی و دارویی کشورمان تأثیر خاص و چشمگیری نداشته است. البته که تحریم‌های ظالمانه آمریکا برخلاف ادعای مقامات این کشور، شامل دارو (بویژه داروهای بیماران خاص) شده است، اما هم‌اکنون بیش از ۹۷ درصد از نیازهای دارویی، با وجود تحریم‌های حداکثری امریکا، در داخل کشور تولید می‌شود.
🔴 توافق بر سر کاهش بی‌سابقه عرضه نفت ۲۳ عضو سازمان کشور‌های صادرکننده نفت، «اوپک» و کشور‌های غیراوپک در دهمین نشست فوق‌العاده‌ای که برگزار شد، برای بزرگ‌ترین کاهش عرضه نفت جهان توافق کردند، به‌گونه‌ای که مقرر شد روزانه ۹/۷ میلیون بشکه از عرضه نفت کاسته شود. وزیر نفت کشورمان درباره جزئیات اجرای این توافق گفت: «فقط مکزیک در مقابل کاهش عرضه نفت به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز مخالفت کرد و پذیرفت که فعلاً ۱۰۰ هزار بشکه را کاهش دهد.» گزاره‌های خبری: ۱ ـ پیامد‌های اقتصادی کرونا روز به روز در حال افزایش است، به‌گونه‌ای که علاوه بر بخش خدمات، بر بخش تولید نیز تأثیرگذاشته و پیش‌بینی کارشناسان این است که در آینده به علت کاهش تولید، شاهد کاهش بیشتر تقاضای نفت خواهیم بود. این توافق حاکی از آن است که کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند در آینده شاهد رکود اقتصادی خواهیم بود؛ از این‌رو در اولین واکنش‌ها به این تصمیم، قیمت طلا در سطح جهانی اندکی رشد کرد. ۲ ـ در جنگ تجاری بین آمریکا و چین، برنده اصلی کاهش قیمت نفت چین است؛ از این‌رو آمریکا علاوه بر انگیزه داخلی، به دلیل رقابت اقتصادی با چین حاضر شده است حتی کاهش سهم مکزیک را نیز برای ماه‌های مه و ژوئن بپذیرد تا قیمت نفت افزایش یابد؛ اما این کاهش عرضه متناسب با کاهش تقاضا نیست. در حال حاضر حدود ۳۰ میلیون بشکه در روز کاهش تقاضای خرید نفت داریم که کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ای نمی‌تواند نقش بسیار زیادی بر افزایش قیمت‌ها داشته باشد. ۳ ـ اگر قیمت نفت افزایش نیابد، تولید نفت برخی کشور‌های تولیدکننده مقرون به‌صرفه نخواهد بود و مشخصاً استحصال نفت آمریکا با قیمت‌های فعلی برای این کشور مقرون به‌صرفه نخواهد بود. نکته راهبردی: جمهوری اسلامی ایران با توجه به میزان پایین عرضه رسمی نفت،‌ آسیب‌پذیری پایین‌تری نسبت به سایر تولیدکنندگان خواهد داشت، ضمن اینکه در این توافق نیز بدلیل تحریم‌های امریکا، از کاهش تولید و عرضه معاف شده است.
🖊 با دعوت سرلشکر سلامی و در محل دفتر فرمانده کل سپاه 🔴قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) تشکیل شد 🔻در پی رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سخنرانی تلویزیونی نیمه شعبان مبنی بر رزمایش گسترده برای مواسات، همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان و فقرا، به دعوت سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جلسه مسئولین نهادهای حمایتی به منظور هماهنگی، هم‌افزایی و مشارکت در این اقدام مومنانه و انسان دوستانه در محل ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد. 🔻در این جلسه که با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت، پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)و سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد؛ مقرر گردید قرارگاهی بنام مبارک امام حسن مجتبی(ع) با ترکیبی از نهادهای حمایتی و وزارت صمت، اقدامات مربوط به سیاست گذاری، برنامه ریزی، سازماندهی و اجرای طرح‌ها و برنامه های کمک به نیازمندان و فقرا در جامعه را عهده دار شود.
‏وقتی عملکرد بسیج با شبکه سراسری در هزاران پايگاه و مسجد در طرح ⁧ ⁩ را می بینیم که برای مستضعفین و کسانی که از کرونا آسیب دیده اند، تلاش میکند ارزش این حرف امام بازخوانی میشود: ‏تشکیل بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران یقیناً از برکات و الطاف جلیه خداوند تعالی بود که بر ملت عزیز وانقلاب اسلامی ایران ارزانی شد.
🔴۴.۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی ناپدید شد 🔹گزارش تفریغ بودجه نشان می‌دهد دلارهای دولتی سال ۹۷ سرنوشت مبهمی دارد و ۴.۸ میلیارد دلار آن بدون واردات کالا میان اشخاص توزیع شد و با ۲.۷ میلیارد دلار آن خاک و غذای سگ و گربه و نظایر آن وارد شد. ✍️بیداری ملت
⭕️آمریکا هم در ایران وکیل‌ مدافع‌هایی مثل شما دارد 📝کیهان نوشت: 🔹صادق زیباکلام همکاری یک وکیل آمریکایی در پرونده آزادسازی بخشی از اموال بلوکه‌شده ایران را برای کشورمان فاکتور کرد! 🔹چرا آقای زیباکلام به اصل ماجرا اشاره نمی‌کند؟ این که؛ رژیم مورد تمجید و ستایش و توجیه همیشگی ایشان (آمریکا) ده‌ها میلیارد دلار از اموال ملت ایران را به ظلم و اجحاف- حتی در اروپا- بلوکه کرده است. 🔹 وکالت شغل پردرآمد بین‌المللی است و وکیل مورد نظر آقای زیباکلام پول خودش را می‌گیرد. 🔹در همین کشور خودمان نیز حتی متهمان خیانت به کشور و جاسوسی به نفع آمریکا از وکیل برخوردارند. 🔹حتی می‌شود گفت آمریکا در ایران، وکلای سیاسی و سیاست‌ زده‌ای مانند خود آقای زیباکلام دارد. 🔸کسی آقای زیباکلام را به خاطر لگد نکردن پرچم آمریکا احضار نکرده است. طبعاً نمی‌توان هر جرمی را مرتکب شد و به گردن لگد نکردن پرچم آمریکا انداخت.
🔴 روايت روزنامه اصلاح طلب «شرق» از اهميت روابط ايران و چين 🔹 روزنامه شرق نوشت: بايد پذيرفت در شرايط كنوني اهميت چين براي ايران بسيار بيشتر از اهميت ايران براي چين است؛ اين اولين نكته‌اي است كه درحال‌حاضر در تحليل واقعيت موجود نبايد آن را به فراموشي سپرد. 🔹 چين كشور صنعتي و بزرگي است كه در شرايطي كه كشورهاي ديگر از ارتباط با ايران خودداري مي‌كنند، نيازهاي بازار ايران را تأمين مي‌كند. 🔹 اگر متهم‌كردن چين در اين باب و سختگيري در آن منجر به بسته‌شدن اين تنها پنجره روابط ايران شود، آن وقت ايران براي تأمين نيازهاي صنعتي خود بايد به كجا مراجعه كند؟ 🔻 ديروز هم روزنامه «ايران» نوشته‌بود: عقل سليم حكم مي‌كند كه روابط با چين گسترش يابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اسرائیل: جای سلیمانی پر شده است! پس از شهادت سردار سلیمانی برخی تحلیلگران میگویند نفوذ و قدرت منطقه ای ایران در منطقه تحت شعاع قرار گرفته‌اس. 🔻 در این ویدئو روایت کارشناس اسرائیلی از اولین ابتکار سردار قاآنی جانشین سردار سلیمانی را ببینید.
طبق نظر سنجی یکی از مراکز علمی و پرسابقه کشور از مردم که:برای کمک در امر مبارزه با کرونا کدام مرجع را قبول دارید؟بهزیستی،هلال احمر،کمیته امداد،خیریه ها،بسیج و مساجد.سلبریتی ها گزینه بوده اند فقط یک درصد ها را انتخاب کرده اند
🔴 کووید ۱۹ و گم شدن هویت آدمی «خشونت قابلهٔ تاریخ است. » ؛ این عبارت یکی از معروفترین تعابیر مارکس است که بارها خوانده یا شنیده ایم. 🔻 گاهی خشونت درون یک کشور و بر یک فرهنگ اعمال می شود که انحاء دیکتاتوری ها را نمایان می کند و گاه خشونت فی مابین دول مختلف و در ساحت بین الملل رخ می دهد. اما دست کم قسمت سومی هم قابل ذکر است که در نسبت انسان و طبیعت ظهور و در قالب بلایای طبیعی معرفی میشود. ویروس ها نیز اگر بپذیریم مصنوع آزمایشگاه‌ها نیستند از جمله بلایا یا وقایع طبیعی هستند. حال ویروس کرونا یا کووید ۱۹ به چه معنا قابله تاریخ (و حیات) است؟ 🔹 در پاسخ به سادگی می توان گفت شیوه تازه ای از حیات به وجود می‌آید که بی سابقه است. با کووید ۱۹ دوره‌ای از حیات آغاز می شود که در اوج قدرت آدمی، عجز او را آشکار می‌کند. در هیچ دورهٔ تاریخ تا امروز انسان بر عجز خود آگاه نبوده است. زندگی پس از این با عجز و قرین با عظمتِ نیرو یا نیروهای غیر انسانی خواهد بود. 🔹البته کووید ۱۹ از حد یک بعدی طبیعی خارج شد و دو قسم دیگرِ خشونت را هم در بر گرفت. در دوره ای که قدرت بلامنازع آمریکا از چشمان گشودهٔ ترامپ بیرون میزد و تمام جهان را تحقیر می کرد، ویروسی خیابانهای وال استریت را که به بیان برخی مرکز تجارتی جهان است و نماد قدرت؛ خلوت کرد و تمام مراکز را به تعطیلی کشاند. ویروس کووید ۱۹ سیلی سرد طبیعت یا نیروی غیر انسانی بر چهره قدرت انسانی بود. چنین خشونتی قابله‌ی حیاتی کاملاً متفاوت است. 🔹 نیچه می‌گفت: «پس از این جنگ بر سر قلمرو و مرز کشورها نیست، جنگ هویت است.» ؛ به نظر میرسد «پس از اینِ... » نیچه هم اینک است. قابله حیات نه دوره‌ای دیگر بلکه انسانی دیگر پدید آورد. انسانی که هویت خود را گم کرده بود و اینک بار دیگر باید عهد خود را با واقعیت خود تغییر دهد. 🖌 ( تلخیص و اندکی تغییر )
بیان حقیقت، سبب برکناری دکتر عادلی شد 💥دکتر عادلی از قم و نظام دفاع کرد، برکنار شد 🔸رسانه‌های معاند جمهوری اسلامی که تا پیش از این، مکررا «قم» را عامل شیوع کرونا در ایران معرفی می‌کردند؛ با انتشار اظهارات دکتر عادلی، ضد ادعاهای قبلی خودشان، مطلب منتشر کردند. 🔸جای سوال و تعجب است که چرا به جای تقدیر و تکریم از تعهد دکتر عادلی، ایشان را برکنار می کنند!؟ 🔸قم‌نا نوشت به دنبال مصاحبه دکتر «سیدحسن عادلی» فوق تخصص بیماری های ریه، با برنامه اینترنتی «به وقت قم» و تقدیر از عملکرد پزشکان قمی در قبال شناسایی اولین فوتی ویروس کرونا در کشور، وی طی حکمی از سرپرستی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم برکنار شدند. 🔸دکتر عادلی با حضور در آن برنامه اینترنتی ضمن بیان فرایند شناسایی ویروس کووید-19 در کشور گفت: "ما در سی‌ام بهمن ماه، موارد مشکوک به کرونا را آزمایش کردیم و به تشخیص رسیدیم. در صورتی که استانهای دیگر نیز بر خلاف پروتکل های وزارت بهداشت، از موارد مشکوک آزمایش می‌گرفتند، یقینا به عفونت کروناویروس می‌رسیدند". 🔸بنا بر اخبار موجود و منتشر در خبرگزاری‌های رسمی کشور، پیش از سی‌ام بهمن ماه و اثبات اولین فوتی بر اثر بیماری کووید-19 در قم، موارد مشکوک متعددی از ابتلای به این ویروس در دیگر شهرهای کشور گزارش شده بود. 🔸با انتشار اولین فوتی در شهر قم، به یک باره موجی از تبلیغات سوء و منفی علیه قم شکل گرفت و این تبلیغات بیش از آن که علیه یک جغرافیای محدود و صرف شهر قم باشد؛ هویت دینی و انقلاب اسلامی را نشانه گرفته بود. 🔸هویتی که در دین، مکتب تشیع، انقلاب اسلامی، مرجعیت و روحانیت معزز تعریف شده و ادعاها و شایعه‌سازی‌های بی حد و حصر دشمنان در ایام شیوع کرونا پیرامون قم، مستولی این موضوع است. 💥دکتر عادلی با بیان واقعیت‌ها در خصوص مبدا شیوع کرونا، علاوه بر بازتاب تعهد و دلسوزی کادر پزشکی و درمانی قم، در قامت دفاع از مکتب تشیع، حیثیت نظام و ایدئولوژی انقلاب اسلامی درآمد. 🔸رسانه‌های معاند جمهوری اسلامی که تا پیش از این، مکررا «قم» را عامل شیوع کرونا در ایران معرفی می‌کردند؛ با انتشار اظهارات دکتر عادلی، ضد ادعاهای قبلی خودشان، مطلب منتشر کردند. 💥به عبارتی دکتر عادلی با این حرفها یک توطئه بزرگ علیه نهادهای دینی را خنثی کرد؛ لذا جای سوال و تعجب است که چرا به جای تقدیر و تکریم از تعهد دکتر عادلی، ایشان را برکنار می کنند!؟ 🔸صداقت و حمایت دکتر سید حسن عادلی از قم و هویت انقلاب اسلامی در ذهن مردم قم و ایران فراموش نخواهد شد و در تاریخ می ماند که اگر پزشکان قمی این ویروس منحوس را شناسایی و اعلام نمی کردند چه خسارات جبران ناپذیری به کشور وارد می شد.
946.pdf
2.68M
نسخه pdf نشریه الکترونیکی شماره 946 صبح صادق-99/1/27
🖌 عبدالله گنجی : دلم می خواهد اگر روحانی در سال 99 نامه برداشت از صندوق توسعه ملی به رهبری نوشت ایشان ذیل آن پی نوشت بفرمایند: جناب دکتر روحانی فعلا از همان 4/8 میلیارد دلار گزارش دیوان محاسبات که بسیار بیشتر از این درخواست جنابعالی است مصرف نموده و نتیجه را گزارش نمائید.
ایزدخواه: فرصت‌های اقتصادی کرونا ۵برابر تهدیدهاست؛ زمان اصلاح ساختاری رسیده؛ مُسکّن و اعانه جواب نمی‌دهد روح‌الله ایزدخواه اقتصاددان گفت: در شرایط بحران کرونا راهی نداریم جز این که اصلاحات ساختاری در اقتصاد رقم بزنیم چرا که اصلاحات مسکّنی و اعانه‌ای دیگر جواب نمی‌دهد. تجربه کشورهای مختلف هم نشان می‌دهد که در شرایط بحرانی فرصت اصلاح ساختارها مهیا می‌شود. https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/01/27/2243576
پاسخ مرندی به شبهه الجزیره/ چرا ایران پولش را به‌جای سوریه، صرف کرونا نمی‌کند؟ محمد مرندی در گفت‌وگو با مهدی حسن، مجری شبکه الجزیره، به این شبهه پاسخ می‌دهد که چرا ایران پولش را به‌جای سوریه، صرف کرونا نمی‌کند؟ https://www.farsnews.ir/media/13990126001105