هدایت شده از کانال رسمی حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی ره
توبه آخر سال 87.12.29.mp3
3.81M
🔊 بیانات حضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
قال الرضاع #اللَّهُمَّ_إِنْ_لَمْ_تَكُنْ_قَدْ_غَفَرْتَ_لَنَا #فِي_مَا_مَضَى_مِنْ_شَعْبَانَ #فَاغْفِرْ_لَنَا_فِيمَا_بَقِيَ_مِنْه
⬅️ بار پروردگارا اگر چند روزی که از #ماه_شعبان گذشته #ما_را_نیامرزیدی در این چند روزی که باقی مانده ما را ببخش
📌 خدایا #چند_ساعتی که مانده #سال_تمام_بشود #ما_را_ببخش که سال به خیر و #عمل_صالح تمام بشود
📌شرح قسمتی از دعای 31 #صحیفه_سجادیه برای #توبه_کردن در #ساعات_پایانی_سال
🔰کانال رسمی حضرت آیت اللَّه خوشوقت تهرانی (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
هدایت شده از بیداری ملت
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شنیدن این سخنرانی به اندازه ۱۰۰ ساعت کلاس بصیرتی ارزش دارد
⏪تغییر واژه ها و استحاله انقلاب اسلامی
مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی(ره)
#جهاد_تبیین
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله احدی
1400.12.27.mp3
33.85M
#صوت_مراسم
💠موضوع: منتظران واقعی امام عصر(عج)
🎤سخنران: حضرت آیت الله احدی
#چهل_هفته_با_امام_زمان_عج
#هفته_هجدهم
🕧 جمعه 27 اسفند ماه ۱۴۰۰
📍مکان: تهران، خیابان شهید رجایی شمال، تقاطع آزادگان، کوچه خلفی مسجد الزهراء (س)
__
دانلود اپلیکیشن کتاب های آیت الله احدی در سایت زیر
https://tqk.ir
پایگاه حفظ و نشر آثار آیتالله احدی (مدظله)
🌐 @Ahadi_ir
🇵🇸شیـوه تبلیـغ و بیـان🇵🇸
#صوت_مراسم 💠موضوع: منتظران واقعی امام عصر(عج) 🎤سخنران: حضرت آیت الله احدی #چهل_هفته_با_امام_زمان_
صوت زیبای سخنرانی آیتالله احدی حفظه الله در شب نیمه شعبان
#پیشنهاد_ویژه
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۳ فروردین ماه سال ۱۳۴۲ شمسی
🏴نخستین وصیتنامه استادخامنهای
🏴درپی کشتار طلاب مدرسه فیضیه
🏴بدنبالتحریمرفراندومانقلابسفید
🏴توسط امام خمینی و بعضی علما
🏴در سالروز شهادت امام صادق(ع)/۳
💠وصیتنامه استاد خامنهای؛ب
‼️دارایی مالی من در حکم هیچ است، ولی کفاف قرض های مرا می دهد. تفصیل قروض خود را در صفحه جداگانه یادداشت می کنم که از فروش کتب مختصر و ناچیز من ادا شود. هر کسی هم که مدعی طلبی از من شود، هر چند اسمش در آن صفحه نباشد، قبول کنند و ادا نمایند...پنج شش سال نماز هر چه زودتر ادا و مرا از رنج این دین الهی راحت کنند؛ البته یقیناً آن قدر مقروض نبودم، ولی احتیاط کردم. مبلغی به عنوان رد مظالم بابت قروض جزئی از یاد رفته به فقرا بدهند.
از همه اعلام و مراجع و طلاب و دوست و آشناها و اقوام و منسوبین من استحلال شود. (چون آن روزها نق و نوق علیه آقایان در جلسات زیاد بود که چرا فلانی اقدام نکرده، فلانی چرا این حرف را زده و این مطلب را گفته است، لذا خواستم از آقایان اعلام و مراجع حلیت طلب کنند.)
گمان می کنم بهترین راه این کار آن است که عین وصیت نامه مرا در مجلسی عمومی که آشنایان من باشند، قرائت کنند. پدر و مادرم که در مرگ من از همه بیشتر عزادار هستند، به مفاد حدیث شریف اذا بکیت علی شیء فابک علی الحسین، به یاد مصائب اجدادمان از من فراموش نخواهند کرد ان شاءالله تعالی. گویا دیگر کاری ندارم. اللهم اجعل الموت اول راحتی و آخر مصیبتی و اغفرلی و ارحمنی بمحمد و آله الاطهار. العبد علی الحسینی الخامنه ای. (۳فروردین ۱۳۴۲)
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از مدیریت حوزه علمیه استان تهران
⚫️پیام تسلیت آیت الله رشاد بمناسبت درگذشت آیت الله محمدی ریشهری:
او یاد محدثان بزرگ شهرری همچون شیخ کلیني و صدوقین را زنده کرد.
در این پیام تصریح شده است که: او از سرمایههای حوزهی علمیهی عریق تهران و از اسطوانههای علمی پایتخت قلمداد میشد.
متن این پیام آیت الله رشاد بشرح زیر است:
▪️انا لله و انا الیه راجعون.
رحلت صدیق شفیق و دوست دیرین، تولیت آستان مقدس و حوزهی علمیهی حضرت عبدالعظیم (ع)، حدیثپژوه برجستهی معاصر، آیت الله محمد محمدی ریشهری (قدّس الله نفسه الزکيه) مایهی تاسف و تاثر شدید گشت.
او از سرمایههای حوزهی علمیهی عریق تهران و از اسطوانههای علمی پایتخت قلمداد میشد. وجود برکتنمونش بار دیگر یاد محدثان بزرگ شهرری همچون شیخ کلیني و صدوقین را زنده کرد. افزون بر یکصد اثر علمی، میراث معرفتی او را تشکیل میدهد. موسوعهی میزان الحکمه تالیف ماندگار اوست.
آیت الله ریشهری از روحانیون مجاهد دوران مبارزات و از حامیان پایدار نهضت امام خمیني و از ارادتمندان رهبر معظم انقلاب اسلامی بود .
این¬جانب از سوی خود و شورا و دیگر ارکان حوزهی تهران، این واقعهی مولمه را به رهبر معظم انقلاب اسلامی (دام ظله) اساتید و طلاب و اهالی پایتخت بویژه شهرری و خانواده محترمش تسلیت عرض کرده، از بارگاه بلند باری برای آن مرحوم مغفرت و علو مرتبت، و برای بازماندگان سوگوار صبر جمیل و اجر جزیل مسالت میکنم.
تغمّده الله بواسع رحمته و حشره مع اولیائه و اسکنه فسیح جنانه.
علی اکبر رشاد
۱/۱/۱۴۰۱خورشیدی،
مطابق هجدهم شعبان ۱۴۴۳قمری
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehr
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 مظهر تقوا و مجاهدت مستمر
◾ پیام حضرت آیتالله خامنهای در پی درگذشت حجتالاسلام والمسلمین ریشهری:
برای کسانی که از تقوا و سلامت نفس و مجاهدت مستمر این روحانی انقلابی باخبرند، فقدان وی ضایعه ای تلخ و اندوهبار است. تنوع عرصه های مجاهدت این عالم ربانی؛ علمی، اخلاقی، انقلابی، سیاسی، اداری که همه با اخلاص و صفا همراه بود، از او شخصیتی کم نظیر پدید آورده بود.
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زنها به خودشون ظلم میکنند...
🆔 @Clad_girls
هدایت شده از بیداری ملت
🔳 آیت الله محمدی ری شهری مجاهدی خستگی ناپذیر و انقلابی در عرصه های متنوع علمی، اخلاقی، سیاسی و مدیریتی
حق بزرگی بر گردن این انقلاب و مردم دارد.
▪️مبارزه با جریانات التقاطی و جنایت کاران سازمان به اصطلاح مجاهدین خلق و باند مخوف مهدی هاشمی و نفوذی ها در ارگان ها در دوران پر التهاب سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی بخشی از فعالیت ایشان در وزارت اطلاعات و دادستانی کشور بود.
محاکمه توطئه گران کودتای نوژه و سران جاسوس حزب توده و خائنین به کشور توسط ایشان نقش مهمی در پاکسازی کشورمان از نفودی ها داشت.
🔰 تاسیس موسسه دارالحدیث و دانشگاه قرآن و حدیث و تالیف کتاب های مهم و ارزشمندی همچون میزان الحکمه و دانشنامه امام علی علیه السلام، دانشنامه امام حسین علیه السلام، دانشنامه امام مهدی عج الله و دهها کتاب دیگر گوشه از خدمات این عالم پرتلاش است.
◾️کینه دشمنان اسلام و منافقان از این عالم بصیر و مبارز سند درخشان حریت و آزادگی و خدمات کم نظیر ایشان به مردم و انقلاب اسلامی است.
شادی روحش صلواتی هدیه کنیم.
✍ محمد تقی احمدی پرتو
@bidariymelat
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸در ملاقات با خداوند، باید بتوان سر را بالا گرفت🔸
انسان زمانی که با خداوند ملاقات می کند باید بتواند سرش را بالا کند. خیلی از بزرگان آرزو داشتند در راه اسلام یک #سیلی بخورند اما این توفیق نصیبشان نشد. پدر بنده همیشه ناراحت بود که چرا ما یک سیلی، یا فحش در راه اسلام نخورده ایم.
(بیانات آیت الله حائری شیرازی در عیادت از طلبه ی ناهی از منکر، شهید علی خلیلی | ۱۳۹۲/۱۲/۷)
#سالروز_شهادت
#شهید_خلیلی
@haerishirazi
هدایت شده از احمدحسین شریفی
15.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اشتراک «سیما و سینمای جمهوری اسلامی» و «دولت اسلامستیز فرانسه» در عفتزدایی!
🔸دولت فرانسه به شرطی به زنان اجازه گدایی میدهد که مانند زنان مسلمان حجاب داشته باشند! درصورتی که اصلا مسلمان نیستند!
🔷در اغلب سریالها و فیلمهای سینمایی جمهوری اسلامی هم غالب زنان معتاد و زندانی و فقیر و بیفرهنگ و ... چادریاند! اما زنان تحصیلکرده و بافرهنگ و متشخص و ... بیچادر و بلکه بدحجاب!
چه اشتراک عجیبی!!
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸 باختی! 🔸
بعضی از روحانیون در این دهۀ محرم #تبلیغ_نرفتند، گفتند: #مطالعه_میکنیم، مباحثه می کنیم!
سالها پیش، در قم، درس مرحوم آیت الله العظمی آقای داماد شرکت می کردم. این آقایانی هم که الآن جزء رده اوّل های حوزه هستند مثل حضرت آیت الله مکارم، آیت الله آقا موسی [شبیری] زنجانی و ... در بحث فقه صبح های ایشان شرکت می کردند. بعد از ماه رمضان، رفتم درس مرحوم آقای داماد. ایشان گفت که ماه رمضان جایی برای تبلیغ رفتی؟ گفتم: نه! در حالی که در آن ماه رمضان، من به شدت مشعول مطالعه بودم و گاهی تدریس می کردم.
ایشان گفت: «کوتاهی کردی! #باختی!»
دهۀ محرم [و ماه مبارک رمضان]، وقت تبلیغ است. کسانی که می روند تبلیغ، بدانند که به درسشان افزوده می شود. به تحقیقشان افزوده می شود. خدا از جای دیگری وقت را #برکت می دهد. #جبران می کند.
هر چیزی حد خودش را دارد و حدود هر چیزی باید رعایت شود. من به هر روحانی که نرفته در روستا برای تبلیغ، می گویم «باخته»، و هر روستایی هم که روحانی نیاورده، #او_هم_باخته. بله اگر پیگیری کردید و نامه نوشتید و نشد، مسئول نیستید.
خود مرحوم آقای داماد با اینکه مرجع تقلید بود اما در مسجد بازار، منبر می رفت. روضه می خواند و گریه می گرفت. شما #چه_میدانید آن صحبت مختصری را که می کنید چه #اثری در مستمع ایجاد می کند؟!
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸تأثیر تبلیغ🔸
شما طلاب حتماً قضیۀ مرحوم کربلایی کاظم ساروقی خوانده اید. قبر ایشان در قبرستان حاج شیخ، نزدیک حرم مطهر است. مرحوم آیت الله العظمی نجفی جزء #ادله ای که برای عدم تحریف کتاب الله می آورد این است که کربلایی کاظم که به طریق غیر عادی قرآن حفظش شده بود، همین قرآن فعلی را می خواند! آنقدر هم همراه این قضیه، قرائن وجود داشت مبنی بر اینکه این مسأله غیر عادی است، که حدی ندارد.
آیت الله مکارم شیرازی می گوید هر قرآنی به دست کربلایی کاظم می دادیم و می گفتیم فلان آیه، ایشان قرآن را باز می کرد و همان آیه آمده بود! این یعنی یک خبری است دیگر. هر وقت دعوتش می کردند و یک لقمۀ مشتبه ای خورده بود، می گفت که جلویم را پرده گرفت، سیاه شد. بعد می گفت تو که پولت مشتبه بود، چرا کربلایی کاظم را دعوت کردی؟ می رفت جایی و غذا را استفراغ می کرد!
کربلایی کاظم می گوید ماه رمضانی بود و مبلّغی آمد توی روستای ما. گفت: کسی که زکات ندهد، لباسش اشکال دارد. من به بابایم گفتم: «بابا زکات بده»، گفت: «من ندارم بدهم». گفتم: پس زمین سهم من را جدا کن. قبول کرد. سهم من را جدا کرد و من شروع کردم زکاتم را می دادم. بعد این جریان برایم پیش آمد!
ببینید؛ یک طلبه ای می رود تبلیغ می کند که معلوم نیست این طلبه، اصلاً حتی تا کتاب لمعه خوانده بود یا نه؟! یک طلبه رفته آن حرف را زده، او هم گیرنده اش قوی بوده و آن را گرفته. یعنی به این علم، عمل کرد. پس انسان وقتی می رود برای تبلیغ. از یک کلمۀ او ممکن است کربلایی کاظم پیدا بشود! همین برایش بس است! هزار تا مسخره هم که بکنند اشکالی ندارد. این زخم زبان ها، این زحمت ها، این ناراحتی ها، اینها را می دانید که #خدا_میبیند. شما وقتی فهمیدید این کار لازم است، باید انجامش داد. گاهی با یک کلام شما، یک نفر کربلایی کاظم پیدا می شود.
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸تأثیر تبلیغ🔸
شما طلاب حتماً قضیۀ مرحوم کربلایی کاظم ساروقی خوانده اید. قبر ایشان در قبرستان حاج شیخ، نزدیک حرم مطهر است. مرحوم آیت الله العظمی نجفی جزء #ادله ای که برای عدم تحریف کتاب الله می آورد این است که کربلایی کاظم که به طریق غیر عادی قرآن حفظش شده بود، همین قرآن فعلی را می خواند! آنقدر هم همراه این قضیه، قرائن وجود داشت مبنی بر اینکه این مسأله غیر عادی است، که حدی ندارد.
آیت الله مکارم شیرازی می گوید هر قرآنی به دست کربلایی کاظم می دادیم و می گفتیم فلان آیه، ایشان قرآن را باز می کرد و همان آیه آمده بود! این یعنی یک خبری است دیگر. هر وقت دعوتش می کردند و یک لقمۀ مشتبه ای خورده بود، می گفت که جلویم را پرده گرفت، سیاه شد. بعد می گفت تو که پولت مشتبه بود، چرا کربلایی کاظم را دعوت کردی؟ می رفت جایی و غذا را استفراغ می کرد!
کربلایی کاظم می گوید ماه رمضانی بود و مبلّغی آمد توی روستای ما. گفت: کسی که زکات ندهد، لباسش اشکال دارد. من به بابایم گفتم: «بابا زکات بده»، گفت: «من ندارم بدهم». گفتم: پس زمین سهم من را جدا کن. قبول کرد. سهم من را جدا کرد و من شروع کردم زکاتم را می دادم. بعد این جریان برایم پیش آمد!
ببینید؛ یک طلبه ای می رود تبلیغ می کند که معلوم نیست این طلبه، اصلاً حتی تا کتاب لمعه خوانده بود یا نه؟! یک طلبه رفته آن حرف را زده، او هم گیرنده اش قوی بوده و آن را گرفته. یعنی به این علم، عمل کرد. پس انسان وقتی می رود برای تبلیغ. از یک کلمۀ او ممکن است کربلایی کاظم پیدا بشود! همین برایش بس است! هزار تا مسخره هم که بکنند اشکالی ندارد. این زخم زبان ها، این زحمت ها، این ناراحتی ها، اینها را می دانید که #خدا_میبیند. شما وقتی فهمیدید این کار لازم است، باید انجامش داد. گاهی با یک کلام شما، یک نفر کربلایی کاظم پیدا می شود.
@haerishirazi
هدایت شده از ندای سعادت
🕌 ...حضرت علی بن موسی الرضا ع فرمود: ای ابوالصَّلْت! بیشتر #ماه_شعبان رفت و این جمعه آخر آن است، پس جبران کن کوتاهی هایی را که در ایّام گذشته این ماه کردی، در آن چه از این ماه مانده است. بر تو باد به انجام آنچه به حال تو مفید است:
#دعا #استغفار و #تلاوت_قرآن را افزون کن🤲
و به سوی خدا از گناهان خود توبه کن تا وقتی ماه مبارک فرا رسید، خود را برای خدا خالص کرده باشی.
🕌 امانتی بر گردن خود باقی مگذار مگر آنکه آن را ادا کنی و نیز در دلت کینه هیچ مؤمنی نباشد مگر اینکه آن را از دل بیرون کنی. تقوای الهی را پیشه کن و در پنهان و آشکار امور خود بر خدا توکل کن زیرا هرکه بر خدا توکّل کند خدا او را بس است🤲
🕌 و بسیار بخوان در بقیّه این ماه این دعا را:
«اللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضی مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِیَ مِنْهُ؛🤲 (خدایا اگر در آن قسمت از ماه شعبان که گذشته ما را نیامرزیده ای در آن قسمت که از این ماه مانده بیامرزمان».
🕌 به درستی که حقّ تعالی در این ماه، بنده های بسیاری را از آتش جهنّم به حرمت ماه مبارک رمضان آزاد می گرداند.
📖عیون اخبار الرضا، ج 2، ص 51
https://eitaa.com/Nedaysaadat
هدایت شده از نورمجرّد
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿این سفره را رئیس جمهورهای دنیا هم ندارند...
🎙بیان حضرت علّامه آیةالله حسینی طهرانی قدّس سرّه دربارۀ آرامش حقیقی
#کلام_نور
🆔 @nooremojarrad_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 تأثیر رفتار روحانیت بر مردم
🎥 چگونه حجتالاسلام رفیعی به روحانیت و طلبگی علاقمند شد؟
یک طلبه میتواند مردم را:
✅ به حوزه علاقمند کند.
⛔️ از حوزه بیزار کند.
✅ به انقلاب علاقمند کند.
⛔️ از انقلاب زده کند.
داودآبادما(۱)
https://chat.whatsapp.com/EEXMrwAM6OLDLCK97TisA9
داودآبادما(۲)
https://chat.whatsapp.com/Eekzvr19pd34cYsiV79vu4
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
💠عزت، استقلال و اخلاق خطوط قرمز ارتباط اقتصادی با دیگران!
«وَ لَنْ يَجْعَلَ اللّهُ لِلْکافِرِینَ عَلَى الْمُؤمِنِینَ سَبِیلا» (نساء ۱۴۱)
«ترجمه: و هرگز خدا براى كافران راه تسلّطى بر مؤمنان قرار نخواهد داد.»
🔹️اگر رابطه اقتصادى با جامعهاى، استقلال، عزت و عظمت جامعه مسلمانان را به خطر بیندازد، باید چنین رابطهاى قطع شود. ما آن تکنولوژى را نداشته باشیم؛ ولى استقلال و عزت جامعه اسلامى محفوظ بماند. همچنین اگر برقرار کردن رابطه با کشورى موجب فساد اخلاق و از بین رفتن معنویات شود، هرگز برقرارىِ چنین رابطهاى جایز نیست، هرچند که مصالح فراوان مادى و دنیوى به دنبال داشته باشد.
اخلاق در قرآن جلد سوم صفحه ۴۹
ترجمه آیه، از آیت الله مشکینی
#معارف_قرآن
💻 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از علما و روحانیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درخواست مکرر رهبر انقلاب از فضلای حوزه به روایت آیت الله شب زنده دار، از فقهای شورای نگهبان:
<<من در خیلی از مسائل نمیتوانم ورود کنم، اما شما وارد شوید>>
❌مهمترین گرفتاری امروز گرفتار شدن به نوعی از #جبرگرایی است یعنی منتظریم تمام مشکلات کشور را رهبری ورود کند دستور دهد یا حل کند!
❌این #جبرگرایی باعث شده خودمان برای رفع مشکلات هیج حرکتی نکنیم و نسبت به منکرات و مشکلات کاملا بی تفاوت شده ایم که شهید بهشتی فرمودند: اگر به بی تفاوتی کشیده بشویم یعنی مرگ انقلاب!
#جبرگرایی_ولایی_آفت_دیروز_و_امروز
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴از «مادرت به عزایت بنشیند» تا «بارک الله»!
نقدی بر ترجمههای مشهور نهج البلاغه
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
زبان عربی مثل هر زبان دیگری اصطلاحات و استعارات و مجازها و ضربالمثلهای خاص خودش را دارد. آشنایی با صناعات ادبی در ادبيات عرب از پیشنیازهای علمی فهم متون دینی است. کسی که از صناعات ادبی آگاهي نداشته باشد، ممکن است وقتی تعبیری مثل «لا اباً لک» را میشنود، گمان کند که «در همه جا» معنای تحتاللفظی آن یعنی «بیپدر» یا «حرامزاده»، که نوعی توهین است، منظور است. اما اگر بررسی کنیم میبینیم که این ترکیب «در بسیاری از موارد» برای مدح یا اظهار تعجب نيز به کار برده میشود. یا کلمه «ویل امه» اصطلاحی است که بعضاً در مقام مدح به کار برده میشود. یا تعبیر «ثَکِلَتْک امُّک» که معمولاً در ترجمههای فارسی به شکل «مادرت به عزایت بنشیند» آورده میشود! در حقیقت یک ضربالمثل عربی است. استعمال آن نیز در ادبیات محاورهای اعراب گذشته امری رایج بوده و در بسياري موارد قبحی هم نداشته است. در مواقع تعجب و توجه دادن به يک مسأله مهم مورد استفاده قرار ميگرفته است و حتي بعضاً براي تأکيد و احياناً تحسين و تعظيم نيز استعمال ميشده است. بنابراين، در همه جا، معناي تحت اللفظي آن، که نوعي نفرين است، منظور نبوده است.
فیالمثل، در آن گفتگوی امام علی(ع) با شخص استغفار کننده، قطعاً این اصطلاح به معنای نفرین نبوده است. توضیح آنکه آن حضرت شنید که کسی میگوید «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ». امام علی(ع) به او فرمود: «ثَكِلَتْكَ أُمُّكَ أَ تَدْرِي مَا الِاسْتِغْفَارُ» مترجمین نهجالبلاغه این جمله را چنین ترجمه کردهاند: «مادرت به عزايت بنشيند، مىدانى استغفار چيست؟»، (ترجمه انصاریان) «مادر بر تو ببايد گريست مىدانى استغفار چيست؟»، (ترجمه شهیدی) «مادرت بر تو بگريد، مىدانى معناى استغفار چيست؟». (ترجمه دشتی) این در حالی است که چنین معنایی با چنان سخنی و با چنان پاسخی که امیرمؤمنان بیان میکند، هیچ تناسبی ندارد! آن بنده خدا مگر چه کار زشتی کرده بود که مستحق چنین نفرین و ناسزایی باشد؟! مگر چه گفته بود که امام علی(ع) دعا میکند زودتر بمیرد و مادرش به عزایش بنشیند؟! در اینجا این جمله در لسان مدح است. گویا آن حضرت به او میفرماید بارکالله! خیلی خوبه! اما باید بدانی که استغفار فقط نباید در سطح استغفار زبانی بماند. بلکه باید بکوشی شرایط و لوازم آن را بدانی و به آنها پایبند باشی و به مراتب و درجات بالاتری از مقام استغفار بار یابی.
#اجتهاد
#فهم_دین
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از حوزه علمیه امام صادق علیه السلام
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️کلیپ۱۳/بیانات #امام_راحل بمناسبت یوم الله دوازدهم فروردین
🌺ویژه استوری به مناسبت روز جمهوری اسلامی
#لطفا_نشر_دهید
🇮🇷شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
@shoraostantehran
هدایت شده از اعزام مبلغ | کل کشور 🇮🇷🇵🇸
⚡️دست از تبلیغ برندارید!
🔻بخشی از وصیتنامه مرحوم آیت الله العظمی علوی گرگانی قدس سره:
🔹از نور چشمان ذکورم که بحمدالله اهل منبر و موعظه هستند می خواهم حتما این سیره و روش را رها نکنند و دست از تبلیغ برندارند، همانطوری که جدم رسول الله (صلی الله علیه وآله) به امیرالمومنین (علیه السلام)
در وقت اعزام ایشان به یمن فرمودند:
لئن يهدی بك نسمة خير لك من الدنيا وما فيها.
(هدایت شدن یک نفر به وسیله تو، برای تو از دنیا و ما فيها بهتر است.)
@ezamemoballegh1
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴تفسیر زیبای حضرت ولایت از حدیث «اَلمِرأَةُ رَیحانَةٌ وَ لَیسَت بِقَهرَمانَه»
_________________
«در جامعهی ما متأسّفانه به تَبَع خیلی از جاهای دنیا، شأن زن شناخته نشده است. در نظر اسلام و در نگاه کلّیای که اسلام دارد، زن همان است که در این جملهی «اَلمِرأَةُ رَیحانَةٌ وَ لَیسَت بِقَهرَمانَه» است؛ مثل یک گل. یک گل، وجودش لازم است و نگهداریاش لوازمی دارد: وَ لَیسَت بِقَهرَمانَه؛ منظور از قهرمان، این قهرمان متعارف ما نیست، قهرمان یعنی کارگزار؛ یعنی در واقع رئیس خدمه. اینجوری نیست که خانم در خانهی شما مسئول خدمتگزاری باشد، حالا ولو بهعنوان رئیس خدمه؛ قضیّه این نیست. وَ لَیسَت بِقَهرَمانَه؛ قهرمان در تعبیرات عربی و در اصطلاحات رایجِ ادبیّات عرب عبارت است از آن کسی که ملک شما را برایتان اداره میکند؛ یعنی کارهایتان را انجام میدهد؛ وقتی شما صاحب یک ملکی هستید، یک قهرمانی دارید؛ میگوید زن اینجوری نیست. حالا شما ببینید اگر در یک خانوادهای، در یک جامعهای، به زن با این چشم نگاه بشود، اوّلاً تکریم او، حفظ حرمت او، برخورد ملاطفتآمیز با او و مسائل فراوانی که دنبالش هست، چقدر موجب میشود که زن احساس امنیّت کند، احساس آرامش کند. در اسلام نگفتهاند که زن نرود بیرون کار کند؛ اصلاً این نیست. حالا اینکه بعضی از مخالفین این گرایش اسلامیِ زن، فوراً میچسبند به اینکه شما نصف نیروی کار جامعه را معطّل میگذارید، چنین چیزی نیست؛ کسی نگفته کار نکنند، اگر میتوانند کار کنند، کار کنند؛ منتها با این دید کار کنند، با این نگاه کار بکنند؛ کاری که به آنها محوّل میشود کاری باشد که با ریحانهبودن جور در بیاید، متناسب باشد. و البتّه مهمترین مسئولیّت زن هم کدبانویی است؛ معنای کدبانویی خدمتگزاری نیست، معنایش این است که محیط خانواده را برای فرزندان و برای همسر یک محیط امن و آرام و مهربانی میکند، با مهربانی خودش، با عزّتی که در خانه برای او فرض میشود.» (۱۳۹۵/۰۲/۲۰: بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار هیأت امنای گروه هماندیشی تحکیم خانواده)
#زن
#فهم_دین
( https://khl.ink/f/34258 )
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🇮🇷 با کشف حجاب در خیابان و خودرو برخورد قانونی شود.
🌷 دوستان عزیز این #کمپین رو با قدرت حمایت کنیم چون حمایتش بالای 31000 نفره و اگر به 10000 نفر برسه ان شاالله به پیگیری از عالی ترین مقام مسئول و اگر به 50000 نفر برسه، در صحن مجلس پیگیری خواهد شد.
🌷 برای سالم سازی محیط زندگی مان، با توسل به اهل بیت علیهم السلام، همه در این کمپین شرکت کنیم👇👇👇
https://farsnews.ir/my/c/54217
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
#صلوات_و_نشر_حداکثری_لتعجیل_الفرج_ان_شاءالله
#اللهــم_عجل_لولیــڪ_الفــرج
🌎🕊️رصــــد درچـــہ بیـــــــدار :
👈 لینڪ تلگـــرام🚦لینڪ ایتـــا
هدایت شده از بیداری ملت
18.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا حرفهای یک مداح، اینقدر بازتاب منفی داشت؟
▪️شوخیساده برای گرفتن پاکت از زبان مداح مرحوم انصاریان
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴درمان صفرا؛ «پیادهروی» یا «گیاهی مسهل»؟
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فقه اللغه و شناخت معانی و ریشههای لغات عربی، از جمله پیشنیازهای علمی اجتهاد و نظریهپردازی دینی است. گاهی بدون مراجعه به شواهد و قرائن نمیتوان مراد از یک لفظ در متن را به درستی فهمید. متأسفانه بعضاً مشاهده میشود افرادی بدون آشنایی با لغت عربی و بدون تلاش در جهت فهم معانی و ریشههای لغات، برداشتهایی کاملاً خلاف واقع از احادیث و متون دینی ارائه میدهند.
به عنوان مثال، در روايتي از وجود مقدس پيامبر اکرم(ص) چنين نقل شده است که فرمودند: «وَ دَوَاءُ الْمِرَّةِ الْمَشِيُ». نویسندهای را دیدم که به تفصیل در اطراف اهمیت و ارزش «پیادهروی» از نگاه اسلام نوشته بود و مستند او هم همین روایت بود!
در حالی که کلمة «مشي» را اگر به صورت مصدري يعني «مَشْي» بخوانيم به معناي «پيادهروي» و «راه رفتن» است. و در آن صورت حديث ناظر به ورزش بوده و معناي آن چنين است که «درمان صفرا، پيادهروي است». اما اگر آن را به عنوان يک اسم و به صورت «مَشِيّ» بخوانيم به معناي «گياهي مسهل» است. و در آن صورت حديث ناظر به درمان و بهداشت جسم خواهد بود و معناي آن اين است که «درمان صفرا (يا سوداء)، خوردن گياهي به نام مشيّ است». و مشاهده صدر و ذیل حدیث و قبل و بعد آن نشان میدهد که این حدیث هیچ ربطی به ورزش و پیادهروی و امثال آن ندارد!
#اجتهاد
#فهم_دین
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
رحلت آیت اللَّه بروجردی زعیم حوزه علمیه قم
10 فروردین 1340
حضرت آیت اللَّه العظمی سیدحسین طباطبایی بروجردی در حدود سال 1254 ش (1292 ق) در بروجرد به دنیا آمد و پس از فراگیری مقدمات در زادگاه خود راهی نجف اشرف گردید. ایشان در نجف از استادان نامدار زمان از قبیل آخوند خراسانی، شیخ الشریعه اصفهانی و سیدمحمدکاظم یزدی استفاده برد و به مدارج والای علمی و فقهی دست یافت.
آیت اللَّه بروجردی پس از اخذ اجازات متعدد اجتهاد، در بروجرد سکنی گزید و به امور علمی و مذهبی پرداخت. اما پس از مدتی، به اصرار فضلای حوزه علمیه قم، در سال 1324 ش راهی آن حوزه مبارک گردید و زعامت آن را به عهده گرفت. حضور ایشان بر مسند زعامت حوزه علمیه مانع اجرای نقشه های خائنانه رژیم پهلوی بود و شاه تا زمان حیات معظم له از اجرای برنامه های ضد دینی خود به صورت آشکار اجتناب می کرد.
آیت اللَّه بروجردی سال های متمادی بر مسند تدریس تکیه زد و شاگردان فراوانی را تربیت کرد که حضرات آیات: شهید مرتضی مطهری، سید محمد حسینی بهشتی، جعفر سبحانی، علی پناه اشتهاردی، حسین نوری همدانی، ناصر مکارم شیرازی، مجتبی محمدی عراقی، سید مصطفی صفایی خوانساری و ده ها عالم فاضل از آن جمله اند. همچنین آثار متعددی از این فقیه فرزانه به یادگار مانده اند که برخی از آنها بدین قرارند: جامع احادیث شیعه، طبقات رجال و حاشیه برکفایه.
سرانجام این عالم ربانی و مرجع عظیم در دهم فروردین سال 1340 ش برابر با 13 شوال 1380 ق در 86 سالگی درگذشت و پس از تشییعی باشکوه، در کنار مسجد اعظم قم که از آثار ماندگار ایشان است به خاک سپرده شد
https://eitaa.com/bayan_tabligh