استاد آیت الله وفسی ۱۲ .mp3
3.97M
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌷پند های پیامبر اکرم -ص- به ابوذر
🌹حامد وفسی
📆 جلسه دوازدهم. رمضان المبارک ۱۴۴۱
🆔 @bayyenat110
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖داستان زیبای دانشمند تفرشی و مقدّس اردبیلی
🌹عجیب نبودن ارتباط با امام زمان (ع)
⛔️ موانع زیارت حضرت حجت -عج- در عملکرد برخی مسئولین ج.ا.ا
🌷حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
🌺🌺🌺🌺🌺
🌺 حضرت امام سجاد -علیه السلام- فرمودند:
🌺 «حَقُّ سائِسِکَ بِالْعِلْمِ، اَلتَّعْظِیمُ لَهُ وَ التَّوقیهُ لِمَجلِسِه وَ حُسْنُ الْإِسْتِماعِ إلَیْهِ وَالْإِقْبالَ عَلَیْهِ وَأَنْ لاتَرْفَعْ عَلَیْهِ صَوْتَکْ؛
🌺 حق استاد تو این است که بزرگش داری و محضرش را محترم شماری و با دقت به سخنانش گوش بسپاری و روی خود را به او کنی و با او بلند سخن نگویی».
📚من لا یحضره الفقیه، ج 2، ص 620.
🌹سالگرد شهادت حضرت علّامه آیت الله مطهری -ره- را تسلیت عرض نموده و روز معلّم را به محضر اساتید و معلّمین عزیز، تبریک عرض می نماییم.
🆔 @bayyenat110
✅ سوالات نفس گیر از شیعیان‼️
🔴 #شبهه
♻️ خداوند در قرآن کریم چندین و چندبار، ظالمترین و ستمگرترین انسان ها را کسانی معرفی کرده که به خداوند دروغ میبندند (وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِآيَاتِهِ إِنَّهُ لَا يُفْلِحُ الظَّالِمُونَ -21 انعام) کیست ستمکارتر از آن کسی که بر خدا دورغ بسته یا آیات او را تکذیب نموده؟
♻️ من در اینجا به صورت بسیار مختصر چند آیه را بیان میکنم که آخوند ها به دروغ، دانسته یا ندانسته تفسیری خلاف منظور خداوند برای آن ارائه میکنند، تفاسیری که سرآغاز شرک در دین و کینه توزی در امت اسلام است:
۵. میگویید: طبق آیهای در سوره کهف، باید بر مزار صلحا و شهدا بنای یاد بود ساخت؟
پس چرا پیامبر بر قبر حمزه و خدیجه و ابوطالب و فرزندش ابراهیم و حضرت علی بر قبر پیامبر بنای یادبودی نساختند؟
و چرا خلفا در ۵ قرن بعد حداقل برای تزویر و ریا هم که شده، چنین کاری را با قبر پیامبر اسلام انجام ندادند؟
و کجای قرآن گفته باید از این بناهای یاد بود حاجت طلبید متوسل شد عاشق شد و دور آن ها گشت و داخلش پول ریخت! و آنجا دنبال زن صیغهای گشت⁉️
میگویید: باید به قبر ها و اشخاص متوسل شد! پس چرا در زندگی پیامبر اسلام و حضرت علی شاهد چنین مواردی نیستیم؟
🔘 پاسخ به شبهه را در پست بعدی ملاحظه نمایید...
🆔 @bayyenat110
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷 #پاسخ
در این بحث چند سؤال مطرح شده است:
پاسخ ۵. آیه ۲۱ سوره مبارکه کهف:
... إِذْ يَتَنَازَعُونَ بَيْنَهُمْ أَمْرَهُمْ فَقَالُوا ابْنُوا عَلَيْهِم بُنْيَانًا رَّبُّهُمْ أَعْلَمُ بِهِمْ قَالَ الَّذِينَ غَلَبُوا عَلَىٰ أَمْرِهِمْ لَنَتَّخِذَنَّ عَلَيْهِم مَّسْجِدًا
در مسئله معاد مردم منازعه داشتند و پس از آن که به احوال اصحاب کهف آگاه شدند، مشرکان گفتند یک دیواری بکشند تا مسئله و حجت خداوند بر معاد پنهان بماند؛ اما موحدین که شاهدش کلمه «مسجداً» میباشد گفتند مسجدی بنا کنیم و نگفتند بر سر مزارشان «معبدی» بنا کنیم و کلمه مسجد در مقابل معابد به کار رفته است.
قرآن میفرماید:
...لَّهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَصَلَوَاتٌ وَمَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيرًا...«40 حج»
اولاً به شیعیان تهمت زدید که میگویند «باید» بر مزار صلحا و شهداء بنای یاد بود ساخت. شیعیان میگویند: مسجد ساختن بر مزار اولیای الهی در قرآن به عنوان عمل موحدین آمده و قرآن کریم هم آن را منع نکرده است؛ پس این بنا ساختن گناه و حرام یا عمل مشرکان نیست، پس جایز میباشد. قبر حضرت اسماعیل -ع- و حضرت هاجر -س- در کنار کعبه در حجر اسماعیل است و هیچ کس متعرض این بنا نشده است.
پیکر مطهر حضرت رسول اکرم -ص- و جنازه جناب ابوبکر و جناب عمر در بیت ام المومنین عایشه قرار گرفت و کاملاً آن جا ساختمان بوده است و آن ها را در این اتاق قرار دادند و تا کنون کسی از مسلمانان متعرض این بنا نشده است. چه تفاوتی است میان آن که کسی را در خاک قرار دهند و بعداً اتاقی بر روی آن بنا کنند یا از اول کسی را در داخل اتاقی دفن نمایند. یعنی اگر شیعیان بزرگان خود را در داخل یک خانه و اتاقی دفن کنند و از آن خانه حفاظت کنند تا خراب نشود مشکل حل خواهد شد؟! مزار حضرت هود و صالح و یونس و ذی الکفل -علیهم السلام- در عراق و مزار حضرت ابراهیم و یعقوب -علیهما السلام- در فلسطین، دارای بنا هستند و این بناهای تاریخی صد ها سال دربرابر چشمان مسلمانان اهل سنت از زمان فتح این بلاد توسط مسلمانان در دوران جناب عمر بن خطاب وجود داشته است و جناب عمر و حاکمان بعدی دستور به تخریب این بناهای تاریخی نداده و هنوز هم باقی است مگر آن که داعشیهای وهابی آن را خراب کنند. به علاوه هرچه از مصادیق تعظیم شعائر الهی باشد مانند مجلد کردن زیبای قرآن کریم، احترام مسلمانان را نشان میدهد و ساختن قبور بر مزار اولیاء هم احترام مسلمانان است و تعظیم این شعائر بوده و هست و تخریب آن ها هتک شعائر است، نظیر آن چه ما امروز از داعش و وهابیان میبینیم. اما سؤال این است که جنابان داعشی که وهابی هستند چرا قبر جناب معاویه ابن ابی سفیان را که چند ماه در اختیار داشتند خراب نکرده حتی یک گلوله به طرف آن شلیک نکردند؟!
اما این مطلب که چرا حضرت رسول اکرم -ص- در زمان خود چنین اقداماتی را برای بزرگان انجام نداده اند؟ یا چرا ایشان قرآن را مثل زمانهای بعد به صورت زیبا مجلد نکردند یا مساجد عالی نساخته اند؟ شاید سببش پرداختن به مشکلات مهم تر بوده و در مقام تثبیت بنیادهای اصلی بودند مانند مسئله «امامت» که آن همه ایشان اهتمام ورزیدند و نتیجه اش این شد که در سقیفه گذشت و ما آن را در بخشهای قبلی شرح دادیم تا آن که داستان غدیر به طور کلی فراموش و توجیه مضحک و نامعقولی از آن شد. آنچه که از قرآن و سنت نبوی مستفاد میشود، نه تنها از ساخت مسجد بر مزار نهی نشده است بلکه به تعظیم شعائر امر شده که ساخت مسجد نیز یکی از مصادیق آن است گرچه لازم نیست پیامبر اکرم -ص- به این مصداق عمل کرده باشند، بلکه مصادیق شعائر به شرایط هر جامعه، حسب زمان و مکان وابسته است و در منابع شیعی استفاده از خاک تربت حضرت حمزه سیدالشهداء برای ساخت تسبیح به وسیله حضرت زهرا -سلام الله علیها- نیز آمده است که این گونه مسائل و تبرک جستن نیز تعظیم اولیاء الهی است.
🔘 ادامه دارد...
📚برگرفته از کتاب #هارون
📌 بررسی و تحقیق درباره مقام و منزلت حضرت امام علی ابن ابی طالب علیه السلام
📝حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
🍃🍃🍃🍃🍃
🍃 حضرت امام باقر -عليه السلام- فرمودند:
🍃 إذا عَلِمَ اللهُ حُسنَ نیةٍ مِن أحَدٍ إکتَنَفَهُ بِالعِصمَةِ
🍃 هرگاه خداوند ببیند کسی حسن نیت دارد، او را در پناه خود حفظ می کند
📚اعلام الدین فی صفات المومنین ، ص301 - بحارالانوار(ط-بیروت)، ج75 ، ص188
🆔 @bayyenat110
استاد آیت الله وفسی ۱۳ .mp3
3.86M
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌷پند های پیامبر اکرم -ص- به ابوذر
🌹حامد وفسی
📆 جلسه سیزدهم. رمضان المبارک ۱۴۴۱
🆔 @bayyenat110
بیّنات
🌹🌹🌹🌹🌹 🌷 #پاسخ در این بحث چند سؤال مطرح شده است: پاسخ ۵. آیه ۲۱ سوره مبارکه کهف: ... إِذْ يَتَنَاز
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷بخش دوم #پاسخ به #شبهه
مسئله «توسل» به پیامبران و اولیای خدا:
وظیفه واجب هر مسلمانی که به قرآن اعتقاد دارد این است که فقط بر خداوند توکل نموده و به مقربان درگاه الهی توسل نماید تا خداوند متعال گناهان ایشان را ببخشد و دعایشان را مستجاب فرماید؛ حتی برادران حضرت یوسف -ع- برای آن جنایت بزرگ خود، نزد پدرشان حضرت یعقوب -ع- آمدند و متوسل به ایشان شدند:
قَالُوا يَا أَبَانَا اسْتَغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا إِنَّا كُنَّا خَاطِئِينَ
«۹۷ یوسف»
حضرت یعقوب -ع- که دارای مقام رسالت و امامت است (۷۲ و ۷۳ انبیاء) توسل آن ها را قبول فرموده، در جواب آن ها فرمودند:
قَالَ سَوْفَ أَسْتَغْفِرُ لَكُمْ رَبِّي إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
«۹۸ یوسف»
خداوند به حضرت رسول اکرم -ص- فرموده است که برای مسلمانان استغفار کنند:
... واستغفر لهم ...«۱۵۹ آل عمران»
بدون هیچ گونه قید زمان و مکان یا مردم و گروه خاصی و حتی شرط پذیرش توبه مسلمانان نیز، استغفار رسول الله -ص- است و نمیتوان گفت که مسلمانان زمان پیامبر ص - یعنی صحابه - قبولی استغفارشان متوقف بر استغفار حضرت رسول -ص- بوده است ولی مسلمانان دورانهای بعد، قبولی استغفارشان متوقف و مشروط بر استغفار حضرت رسول الله -ص- نیست. این تفاوت گذاشتن بدون شاهد و دلیل عقلی و نقلی است:
وَمَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلَّا لِيُطَاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ وَلَوْ أَنَّهُمْ إِذ ظَّلَمُوا أَنفُسَهُمْ جَاءُوكَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَاسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّابًا رَّحِيمًا«۶۴ نساء»
بنابراین سنت الهی در مورد تمام رسولان الهی و خصوصا رسول اکرم -ص- چنین است که تمام مسلمانان برای پذیرش استغفارشان هم خودشان باید استغفار کنند و هم حضرت رسول -ص- برایشان استغفار نماید و اما اگر نتوان به حضرت رسول -ص- پس از رحلتشان، توسل کرد، پس هیچ کس از مسلمانان استغفارش از زمان رحلت تا به قیامت پذیرفته نخواهد بود و این مستلزم عدم آمرزش همه صحابه و تابعین و دیگر مسلمانان پس از رحلت پیامبر -ص- است.
در آیه ۳۵ سوره مبارکه مائده صریحاً امر به وسیله جستن به درگاه حضرت احدیت شده ایم اگر ایمان داشته باشیم:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسِيلَةَ وَجَاهِدُوا فِي سَبِيلِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
«۳۵ مائده»
در این آیه شریفه به سه مطلب عنایت شده است: ۱.تقوا داشتن ۲. وسیله جستن به سوی او ۳. تلاش در راه خداوند.
«تقوا» به طور اجمالی یعنی پس از مرحله علم و ایمان دارای عمل صالح بودن و رعایت اخلاق و پرهیز از تمامی گناهان. کلمه «جهاد» در این جا غیر از مسئله قتال و جهاد در جنگ است و به معنای هر نوع تلاش در راه خداوند متعال است مانند:
وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا... «۶۹ عنکبوت»
اما درباره وظیفه دوم یعنی ابتغاء وسیله: معنای «وسیله» چیست؟ وسیله یعنی دست آویز – آنچه باعث تقرب به غیر شود – آنچه به توسط آن به دیگری تقرب جویند. همچنین به معنای علت و سبب هم میباشد. ابتغاء هم یعنی جستن – خواستن – طلب کردن (دهخدا) پس معنای تحت لفظی آیه شریفه این است که برای تقرب جستن به خداوند متعال «سبب و علتی» بجویید.
التحقیق: ان الاصل الواحد فی الماده (و س ل ): هو رغبة فی تقرب. و من مصادیقه: المنزله و الدرجة و الوصلة و الرغبة و القربة و العمل، اذا لوحظ فیها القیدان مادیین و معنویین و سواء کان المیل و الرغبه طبیعیا و ارادیا والوسیلة فعلیة: ما یکون متصفا بالرغبة و القرب و فیها الامران فالوسیلة الارادیة کالانبیاء و الائمه و الاولیاء المقربین فالوسیلة الطبیعیة کدرجات الایمان و مقامات المعرفة و الصفات الروحانیة و الاعمال الخالصه الهیه فان فیها قرباً و تمایلاً الی الحق و المتوسل بما یستمسک بالعروة الوثقی...
قرآن کریم به مسئله «ابتغاء وسیله» دو گونه برخورد فرموده است...
🔘 ادامه دارد...
📚برگرفته از کتاب #هارون
📌 بررسی و تحقیق درباره مقام و منزلت حضرت امام علی ابن ابی طالب علیه السلام
📝حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى فَرَضَ عَلَى أَئِمَّةِ الْعَدْلِ أَنْ يُقَدِّرُوا أَنْفُسَهُمْ بِضَعَفَةِ النَّاسِ كَيْلَا يَتَبَيَّغَ بِالْفَقِيرِ فَقْرُهُ
💢صاحبان مناصب در نظامِ حق، حق ندارند خودشان را با اعیان و اشراف مقایسه کنند...
#امام_خامنه_ای
#اشرافی_گری
🌷بیّنات | پایگاه مردمی تنظیم و نشر آثار استاد اخلاق تهران
🆔 @bayyenat110
🥀🥀🥀🥀🥀
🥀 حضرت امام صادق -عليه السلام- فرمودند:
🥀 مَن حَسُنَت نیتُهُ زیدَ فی رزقِه.
🥀 هر که خوش نیت باشد روزیش زیاد می شود.
📚تحف العقول ، ص295 - کافی(ط-الاسلامیه)، ج2، ص105
🆔 @bayyenat110
استاد آیت الله وفسی ۱۴ .mp3
3.93M
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌷پند های پیامبر اکرم -ص- به ابوذر
🌹حامد وفسی
📆 جلسه چهاردهم. رمضان المبارک ۱۴۴۱
🆔 @bayyenat110
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢برخورد و معاشرت منافقانه
🔻مذاکره با شیطان
🔻شیطان و قوّه ی واهمه
🎤حامد وفسی
🆔 @bayyenat110