🔻تفاوت گذاشتن بین فرزندان چه تاثیری تو روحیهشون داره؟
🔰محبوبیت یکی از بچهها تو خونه میتونه روی بقیه فرزندان تأثیرات مادامالعمر زیادی بذاره، مثل کاهش عزتنفس کودک و تاثیر روی سلامت عاطفی و روانیش.
🔰با اینکه خیلی از پدر و مادرا اغلب زود میگن که برای ما هیچکدوم از بچهها فرقی ندارن و همشون رو به یک اندازه دوست داریم، اما کودک و یا خواهر و برادر بزرگتر ممکنه بگن نه اینطور نیست.
🔰مثلا پدری که به ورزش علاقه داره احتمالاً ارتباط بهتری با کودکی که اونم عاشق ورزشه داره و با فرزندی که بازیهای داخل خونه و فیلم رو ترجیح میده به نسبت ارتباطش کمتره.
🔰تحقیقات نشون داده کودکانی که در خانواده کمترین علاقهای از طرف والدین به خودشون احساس میکنن، در سالهای نوجوونی بیشتر احتمال داره از مواد مخدر، الکل و سیگار استفاده کنن.
🔰البته این موضوعات زمانی درست از آب درمیاد که اعضای خانواده به هم خیلی نزدیک و صمیمی نباشن و تنش بین خواهر و برادرها زمانی که یک کودک محبوب خانواده هست، بالا میره.
#آقاجانی
#مربی
#پیش
#دبستانی
@bazipisdabestani
#تربیت_کودک
دو تربیتی شدن کودک
وقتي كودک متوجه ميشود در خانه يک دستی وجود ندارد و بچه ها به وسيله چند نفر بزرگ می شوند، به اين نتيجه می رسد چيزی به اسم درست و غلط نيست. مثلا مادر ميگه نميتونی بستنی بخوری پدر ميگه بعد از غذا ميتونی بخوری و مادربزرگ ميگه عزيزم بيا الان بخور. بهتر است همه افراد يک دست و يكجور اشتباه رفتار كنند تا اینکه در خانه يكی رفتار اشتباهی دارد و ديگری رفتار درست.
يک دستی بزرگترين عامل #آرامش كودک است. کسانی که به مادر در نگهداری کودک کمک می کنند بهتر است بدانند بهترین راه تکرار کاری است که مادر با کودک انجام میدهد.
#آقاجانی
#مربی
#پیش
#دبستانی
@bazipisdabestani
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رفتار_با_کودک
#هفت_سال_اول
برخورد صحیح با فرزند زیر ۷ سال:
۱. به تمام خواسته های منطقی و قابل انجامش پاسخ مثبت بدین.
۲. به خواسته های غیر منطقیش « نه» نگین بلکه از روش جایگزینی یا حواس پرتی استفاده کنین.
۳. بهش احترام بذارین و با الفاظ قشنگ صداش کنین از لفظ «شما» به جای «تو» استفاده کنین، مثل یک پادشاه بهش رسیدگی کنین و احترامشو همیشه حفظ کنین.
۴. اگر اشتباهی انجام داد دعواش نکنین، فقط بگین مامان این کارتو دوست نداشت هیچ وقت نگین دیگه دوستت ندارم فقط بگین کارتو دوست ندارم.
۵. هیچ وقت تنهاش نذارین برای مدت طولانی و نذارین احساس نگرانی و ترس پیدا کنه. اگر همچین حسی داشت حسشو درک و تایید کنین تا برطرف بشه.
۶. با صدای بلند باهاش حرف نزنین حتی اگر ازتون فاصله داره نزدیکش برین بعد حرف بزنین چون بچه به صدای بلند حساسه و دچار استرس میشه.
۷. اشتباهاتشو ندیده بگیرین، نه اخم کنین، نه هیچ واکنش دیگه ای تا به مرور دیگه تکرار نکنه. هر رفتاری که دیده بشه و توجه دیگران را جلب کنه بیشتر تکرار میکنه، پس بدیهایش را نبینین خوبیهاشو ببینین .
۸.هر آموزشی به طور مستقیم و اجباری برای بچه ممنوع بوده چون آسیبهای غیر قابل جبرانی خواهد داشت.
#آقاجانی
#مربی
#پیش
#دبستانی
@bazipisdabestani
#قصه_شب
🐪 مسواک شتر
یک شتر بود که مسواکش را گم گرده بود. برای همین رفته بود بیرون تا مسواکش را پیدا کند.
تا مارمولک را دید، گفت: «تو مسواک منو ندیدی؟ می خوام دندونام رو مسواک کنم.»
مارمولک دُمش را تکان داد و گفت: «نه که ندیدم، آخه مسواک تو به چه درد من می خوره.»
شتره رفت و مارِ فیس فیسو را دید، گفت: «تو مسواک منو ندیدی؟» مار گفت: «بله دیدم. تو دست مورچه خانوم بود اما نمی دونم مسواک تو، توی دست اون چیکار می کرد.»
شتره گفت: «منم نمی دونم!»
بعد هم راهش را کشید و رفت تا مورچه خانم را پیدا کند. رفت و رفت تا به مورچه خانم رسید داد زد: «مورچه خانوم، مسواکم رو بده، می خوام دندونام رو مسواک بزنم.»
مورچه خانم گفت: «نه خیر، این مسواک تو نیست این جاروی منه. خودم اونو پیدا کردم. حالا برو کنار می خوام جلوی در خونم رو آب و جارو کنم.»
شتره گفت: «نه، این مسواک منه.»
مورچه خانم گفت: «اگر مال توئه، پس توی دست من چیکار می کنه؟»
شتره گفت: «دیروز که رفتم لب چاه تا دندونام رو مسواک کنم اونو جا گذاشتم.»
مورچه خانم گفت: «اِهکی.. من با هزار زحمت این جارو رو با دوستام تا این جا آوردم. حالا بدمش به تو؟ معلومه که نمی دم. زود برو کنار.»
شتره گریه اش گرفت. درشت درشت اشک ریخت. مورچه خانم دلش سوخت. فکر کرد و گفت: «اگه مسواکت رو بدم، تو به من یه جارو می دی؟»
شتره رفت و یک کم از پشم هایش را چید و آن را دور یک شاخه ی نازک پیچید و گفت: «بیا اینم جاروی تو.»
مورچه خانم خوش حال شد. مسواک شتره را پس داد.
شتر خندید و رفت و دیگر هیچ وقت مسواکش را جا نگذاشت.
#آقاجانی
#مربی
#پیش
#دبستانی
@bazipisdabestani
#کلام
#بزرگان
#تربیت
#اسلامی
تربیت همراه غضب، اصلاً تربیت نیست.
چون آن چه که در باب تربیت نقش زیربنایی دارد و برای تأدیب و تربیت می خواهیم از او استفاده کنیم، حیا و پرده داری است.
اگر بخواهی در آن حال که خشمگین هستی، فرزندت را تربیت کنی، چون هنوز نتوانستی خودت را کنترل کنی، ممکن است حرکتی از تو سربزند که این موجب پردهدری شود. چون عصبانی شدهای، ممکن است یک دفعه یک حرکتی از تو سر بزند – اعم از گفتار و کردار- که موجب پردهدری و بیحیایی شود.
🎤حاج آقامجتبی تهرانی
#رفتار_با_کودک
#آقاجانی
#مربی
#پیش
#دبستانی
@bazipisdabestani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌼📹 ایده ساخت یه کاردستی ساده و جالب و یه سرگرمی مفید وخلاقانه برای بچه ها و عزیزاتون😍.
#آقاجانی
#مربی
#پیش
#دبستانی
@bazipisdabestani