009.aac
48.71M
صوت جلسه روز نهم محرم
سخنران: احمدرضا اعلایی
موضوع: چطور بهشت زمینی خود را بسازیم
@chamran_family
@heyaatkoodak
@tt_mrb
🌐گروه تعلیم و تربیت مرکز راهبری برهان
09-010.pptx
3.05M
پاور پوینت محتوای ارائه شده
در روز نهم و دهم
35.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ریلز
🔻برشی از محفل نخبگانی مدرسه نگاه پیرامون انتخابات ۱۴۰۳
▪️عقلانیت گمشده!
شناخت و روایت و عملی کردن عقلانیت انقلاب اسلامی مهمترین معیار رئیس جمهور است
#استاد_اسدپور
#معادله_جمهور
#ایرانامروز_چهکسیرا_میخواهد
✨آگـاهـے بـــراے سامـــانے دیگــر✨
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
🆔 @sch_negah
نسبت عقلانیت اجتماعی با حکمرانی.mp3
39.2M
❖ تاملاتی در نسبت عقلانیت اجتماعی با حکمرانی
🔸 با ارائه : استاد امین اسدپور
•
•
•
•
༺ مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه ༻
https://eitaa.com/joinchat/2315124922C2faae9826b
جناب آقای طیبی، مدارس مسجدمحور اروپا؟ (mp3cut.net).mp3
15.95M
📌 مدارس مسجدمحور در اروپا
گزارشی از نظام آموزشی اروپا و مدارس مسجدمحور اروپایی
🎗در اروپا دولتها سکولار هستند اما به مساجد مجوز تشکیل مدرسه میدهند و از آن حمایت کرده و بودجه هم میدهند.
🎗ما در هلند با ارائه نظامنامه، مجوز مدرسه اهل بیت (ع) را از دولت گرفتیم.
🎗مدارس کلیسایی و دانشگاههای کلیسایی سابقه بسیار زیادی در اروپا دارند.
🎗در اکثر کشورهای اروپا و حتی دنیا چیزی به نام کتاب درسی واحد وجود ندارد. در همان کشورهای اندکی هم که وجود دارد برای هر درس، چند کتاب ارائه میکنند و مدرسه میتواند از بین آنها یکی را انتخاب کند. بر عکس ایران که به شدت تمرکزگراست و آزادی بسیار کم است.
🎗نظام آموزشی در اروپا اصلا کتاب محور نیست. بلکه سرفصلهای مصوب وجود دارد که باز هم سرفصلهای اجباری بسیار کم است. در اروپا مدارس هدف محور هستند.
🎗کل سرفصلهای اجباری در مدارس هلند فقط آموزش زبان رسمی و برخی مهارتهای اصلی ریاضی است. بقیه امور در اختیار مدرسه است.
🎗در ابتدایی عمده اختیار دست مدیر است و بیشتر مهارتهای زندگی آموزش داده میشود.
🎗مدرسه نظامنامه خود را ارائه میکند و بعد از تصویب، هر مدرسه برنامه خود را پیاده میکند.
🎗 مدارس یهودی، مسیحی و اسلامی کاملا جاافتاده است و در محتوا آزاد هستند.
🎗در آنجا عمدتا امتحان سراسری و حتی کنکور هم وجود ندارد جز رشتهای مثل پزشکی.
🎤 دکتر عماد طیبی، مدیر مدرسه مسجدمحور چشمه زندگی
✅ پانوشت: مقایسه کنید با طنز تلخی به نام مدرسه و آموزش و پرورش در ایران
❇️ اینجا کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور است:
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
42.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا مدرسه تو مسجد
دیده بودید؟!
از زبان نوجوونای مسجدستان و
مربیشون بشنویم که داستان از
چه قراره؟ 🔥
برنامه تلویزیونی نسل قاسم؛
پخش شده از شبکه امید 📺
🗓 ٢٩ تیر ماه ١۴٠٣
#تماشایی #شبکه_امید #مسجدستان
@masjedestan 🌿
❇️ اینجا کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور است:
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 گوشیهای مرگبار
🔥 تصاویری عجیب و تکان دهنده از کودکانی که در اثر زیادهروی در استفاده از تلفن همراه دچار انواع صدمات جسمی، روحی و عقلی شدهاند.
🔥 برخی از این صدمات به قدری جدی و عمیق هستند که هرگز جبران نشده و کودک هیچ گاه به زندگی طبیعی باز نخواهد گشت.
🔥 سلامت فرزندان خود را جدی بگیریم و استفاده آنها از تجهیزات رایانهای و به خصوص تلفن همراه را محدود کنیم.
❇️ اینجا کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور است:
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
↙️بررسی تاریخ مشروطیت و تکریم شخصیت شهید شیخ فضل الله نوری
🎙سخنران :دکتر رهدار
📅زمان:سه شنبه ۱۶ مرداد
🕰ساعت ۲۱
🕌مکان: خیابان زینبیه غربی،
حسینیه معارف انقلاب اسلامی
@hoseiniehmaaref
دکتر رهدا 16مرداد حسینیه معارف.mp3
41.47M
↙️بررسی تاریخ مشروطیت و تحلیل و بررسی روند شهید شیخ فضل الله نوری ومرحوم آخوند خراسانی
🎙سخنران :دکتر رهدار
📅زمان:سه شنبه ۱۶ مرداد
✅ توجه فرمایید :
دکتر رهدار عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم قم و دارای دکترای علوم سیاسی میباشند.
و بیانات در این فایل صوتی ،نظریات پژوهشی،سیاسی ایشان است و تطابق آن با مبانی اندیشه امامین انقلاب اسلامی تایید یا رد نمیشود.
💬 بیشتر بخوانید:
«داستان نهضت مشروطه»
شیخ مستبد بر دار رفت!
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=9819
نویسنده: دکتر احمد رهدار
🕌حسینیه معارف انقلاب اسلامی
@hoseiniehmaaref
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«شهيد آيت الله شيخ فضل الله نوري مظهر جرياني است كه در مقابل انحراف مشروطيت ايستاد.» (رهبر معظم انقلاب)
اینجا بخوانید↙️
بیانات در دیدار شورای مرکزی و کمیتههای علمی همایش صدمین سالگرد مشروطیت
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3338
🕌 حسینیه معارف انقلاب اسلامی
@hoseiniehmaaref
📌گزیده جلسه اول و جلسه چهارم الگوی اسلامی_ایرانی پیشرفت
🎙مقام معظم رهبری
...امروز ما کمبود داریم، ما خلأهای زیادی داریم، شکافهای زیادی وجود دارد؛ و ضمن اینکه منابع داریم، منظومهی فکری نداریم. اینجا در جمع امروز، آقای دکتر برزگر - اگر اشتباه نکنم - به نظرم تنها دوستی بودند که یک منظومه ارائه کردند. ممکن است شما آن منظومه را ناقص بدانید و ناقص باشد؛ حرفی نیست. ما باید برویم به سمت منظومهسازی؛ یعنی قطعات مختلف این پازل را در جای خود بنشانیم، یک ترسیم کامل درست کنیم؛ به این احتیاج داریم. این هم کار یک ذره، دو ذره نیست؛ کار یک جلسه، دو جلسه نیست؛ کارِ جمعی است و تسلط لازم دارد؛ هم تسلط به منابع اسلامی، هم تسلط به منابع غربی؛ که عرض خواهم کرد. (23/8/1391)
...یک نکتهی دیگر این است که ما در تمسک به منابع اسلامی - که همین طور که بعضی از آقایان اشاره کردند، منابع قرآنی و غیر قرآنی و حدیثی، فراوان وجود دارد؛ که باز بنده در همان سلسله سخنرانیهای آن وقت، فرصت و مجال داشتم، گشته بودم و مبالغی را پیدا کرده بودم، که آنها را در نماز جمعه میخواندم - فقط نباید به دنبال این باشیم که اثبات کنیم بحث دربارهی آزادی، هدیهی غرب و هدیهی اروپا به ما نیست. چون گاهی برای این استفاده میکنیم، که آقا چرا بعضی از غربزدهها میگویند این مفاهیم را اروپائیها به ما یاد دادند؛ نه، قرنها پیش از پیدا شدن این مباحث در اروپا، بزرگان اسلام اینها را گفتهاند. خیلی خوب، این یک فایده است؛ اما فقط این نیست. ما باید به منابع مراجعه کنیم، برای اینکه بتوانیم آن منظومهی فکری مربوط به آزادی را از مجموع این منابع بگیریم. (۲۳/۸/۱۳۹۱)
...البتّه اینکه ما میگوییم ایرانی یا اسلامی، مطلقاً به این معنا نیست که ما از دستاوردهای دیگران استفاده نخواهیم کرد؛ نه، ما برای به دست آوردن علم، هیچ محدودیّتی برای خودمان قائل نیستیم. هر جایی که علم وجود دارد، معرفتِ درست وجود دارد، تجربهی صحیح وجود دارد، به سراغ آن خواهیم رفت؛ منتها چشمبسته و کورکورانه چیزی را از جایی نخواهیم گرفت. از همهی آنچه که در دنیای معرفت وجود دارد و میشود از آن استفاده کرد، استفاده خواهیم کرد. (10/9/89)
...آنچه که باز من اینجا اضافه میکنم، این است که عرصههای این پیشرفت را بهطور کلّی بایستی مشخّص کنیم. چهار عرصهی اساسی وجود دارد، که عرصهی زندگی -که شامل عدالت و امنیّت و حکومت و رفاه و این چیزها میشود- یکی از این چهار عرصه است. در درجهی اوّل، پیشرفت در عرصهی فکر است. ما بایستی جامعه را به سمت یک جامعهی متفکّر حرکت دهیم؛ این هم درس قرآنی است. شما ببینید در قرآن چقدر «لِقَومٍ یَتَفَکَّرُون»، «لِقَومٍ یَعقِلُون»، «أفَلا یَعقِلون»، «أفَلا یَتَدَبَّرون» داریم. ما باید جوشیدن فکر و اندیشهورزی را در جامعهی خودمان به یک حقیقت نمایان و واضح تبدیل کنیم. البتّه این از مجموعهی نخبگان شروع خواهد شد، بعد سرریز خواهد شد به آحاد مردم. البتّه این راهبردهایی دارد، الزاماتی دارد. ابزار کار، آموزشوپرورش و رسانهها است؛ که باید در برنامهریزیها اینها همه لحاظ شود و بیاید.
عرصهی دوّم -که اهمّیّتش کمتر از عرصهی اوّل است- عرصهی علم است. در علم باید ما پیشرفت کنیم. البتّه علم هم خود، محصول فکر است. در همین زمان کنونی، در حرکت به سمت پیشرفت فکری، هیچ نبایستی توانی و کوتاهی و کاهلی به وجود بیاید. خوشبختانه چند سالی است که این حرکت در کشور شروع شده؛ نوآوری علمی و حرکت علمی و به سمت استقلال علمی حرکت کردن. علم هم اینجوری است دیگر؛ بلافاصله در قالب فنّاوریها و اینها خودش را نشان میدهد. در موارد زیادی، محصول حرکت علمی هم مثل این مسئلهی مورد بحث ما از چیزهای بلندمدّت نیست؛ نزدیکتر و ثمرهی آن دمدستتر است. کار علمی را بایستی عمیق و بنیانی انجام داد. این هم یک عرصهی پیشرفت است.
عرصهی سوّم، عرصهی زندگی است، که قبلاً عرض کردیم. همهی چیزهایی که در زندگی یک جامعه بهعنوان مسائل اساسی و خطوط اساسی مطرح است، در همین عنوان «عرصهی زندگی» میگنجد؛ مثل امنیّت، مثل عدالت، مثل رفاه، مثل استقلال، مثل عزّت ملی، مثل آزادی، مثل تعاون، مثل حکومت. اینها همه زمینههای پیشرفت است، که باید به اینها پرداخته شود.
عرصهی چهارم -که از همهی اینها مهمتر است و روح همهی اینها است- پیشرفت در عرصهی معنویّت است. ما بایستی این الگو را جوری تنظیم کنیم که نتیجهی آن این باشد که جامعهی ایرانی ما به سمت معنویّتِ بیشتر پیش برود. البتّه این در جای خود برای ما روشن است، شاید برای خیلی از حضّار محترم هم روشن است؛ امّا باید برای همه روشن شود که معنویّت نه با علم، نه با سیاست، نه با آزادی، نه با عرصههای دیگر، هیچ منافاتی ندارد؛ بلکه معنویّت روح همهی اینها است. میتوان با معنویّت، قلّههای علم را صاحب شد و فتح کرد؛ یعنی معنویّت هم وجود داشته باشد، علم هم وجود داشته باشد. دنیا در آن صورت، دنیای انسانی خواهد شد؛ دنیایی خواهد شد که شایستهی زندگی انسان است. دنیای امروز، دنیای جنگلی است. دنیایی که در آن علم همراه باشد با معنویّت، تمدّن همراه باشد با معنویّت، ثروت همراه باشد با معنویّت، این دنیا دنیای انسانی خواهد بود. البتّه نمونهی کامل این دنیا در دوران ظهور حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) اتّفاق خواهد افتاد و از آنجا -من این را اینجا عرض بکنم- دنیا شروع خواهد شد. ما امروز در زمینههای مقدّماتىِ عالَم انسانی داریم حرکت میکنیم. ما مثل کسانی هستیم که در پیچوخمهای کوهها و تپّهها و راههای دشوار داریم حرکت میکنیم تا به بزرگراه برسیم. وقتی به بزرگراه رسیدیم، تازه هنگام حرکت به سمت اهداف والا است. بشریّت در طول این چند هزار سال عمر خود، دارد از این کورهراهها حرکت میکند تا به بزرگراه برسد. وقتی به بزرگراه رسید -که آن، دوران ظهور حضرت بقیّةالله است- آنجا حرکت اصلی انسان آغاز خواهد شد؛ حرکت سریع انسان آغاز خواهد شد؛ حرکت موفّق و بیزحمت انسان آغاز خواهد شد. زحمت فقط عبارت است از همین که انسان در این راه حرکت کند و برود؛ دیگر حیرتی در آنجا وجود نخواهد داشت.(۱۰/۹/۸۹)
#المرسلات #استاد_علی_فرحانی
🌐المرسلات، از مقدمات تا اجتهاد
https://eitaa.com/joinchat/912326691Cd7b7696c9b