بسم الله الرحمن الرحیم
☘به مناسبت حضور بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت در نمایشگاه فن نما مستقر در محل نمایشگاه بین المللی اصفهان.
🗓 بازدید از سه شنبه تا جمعه همه روزه از ساعت ۱۰ لغایت ۱۹
🍀تاملی در جایگاه تحقیق و توسعه ی مجموعه های دانش بنیان
«دانشبنیان» به این معناست که آجرهایتان را بر اساس دانش روی هم میگذارید. آجرها را یکی یکی میگذارید و آجر بعدی هم روی دانش قرار میگیرد. دانش آن چیزی است که با من عجین شده است. دانش آن برگهی کاغذ یا آن اسناد در پوشه نیست بلکه آن توانایی است که از آنِ من است. بر این اساس آجرها را یکی یکی میگذارید و پیش میروید. اینجا چیزی مقدم بر دانش نیست، اینگونه نیست که چیزی قبل از دانش وجود داشته باشد. یک وقت هست که کسی میگوید دارم با تخصصم پول درمیآورم یا مثلاً کسی میگوید چون این کار را بلد نیستی، این مقدار هزینه برمیدارد! اینجا شخص باید یک گام عقب بیاید و آن جایی را پیدا کند که خودش معنیدار است. بهیار صنعت از ترانسپورتر شروع کرده و پیوسته دانش خود را گسترش داده است. بر اساس دانش خود رفته و زمانی هم رسیده که شتابدهنده را ساخته است. اگر به این توانا شدن و به این وسعت دانش فکر نمیکرد، باید خلأهای کار خود را با سرمایه پر میکرد. دانشبنیان چنین حالتی دارد که از نظر مالی، یک اکوسیستم به ظاهر معمولی هم میتواند آن را رشد دهد. آن اکوسیستم ممکن است تنها ده میلیون پول باشد و همین ده میلیون میتواند کار دانش او را راه بیندازد. ولی در شرایط کنونی معمولا کارهایی را شروع میکنیم که اصطلاحاً سرمایهبر است. آنجایی که سرمایه یکدفعه جلوی چشم شما ظاهر میشود و میگوید اگر من را نداشته باشی، نمیشود! آنجا باید یک قدم به عقب بروید و بگویید من الان در «دانش»، کجای ماجرا ایستادهام؟ باید همان را شروع کنم. این را که شروع میکنید، وسعت پیدا میکنید. بعد در آن وسعت میتوان قدم بعدی را هم برداشت. در شرکت دانشبنیان همه بر اساس دانش کنار هم قرار میگیرند و هرکس خودش است و دانش که میآید، حرکتی را در این مسیر انجام میدهد. آن وقت است که آن سرمایههای محدودِ در دست ما، این راه را میتواند تقویت کند و برای به نتیجه رسیدن، کفایت کند. در کشاورزی گاه میگویید در این منطقه با این بنیهی زمین و این کود طبیعی سالی یک تُن سیبزمینی برمیدارم. ولی یکدفعه کسی میآید و میگوید بیا سرمایهگذاری کنیم! میگوید مثلاً من کود شیمیایی میدهم. در عرض چند سال حجم زیادی سرمایهگذاری میکند تا محصول بیشتری بردارد. بعد از چند سال میبیند که خود آن خاک دیگر به درد نمیخورد؛ یعنی آن اساس کارش را هم از دست میدهد! دانشبنیان کمی شبیه کشاورزی با کود طبیعی است. یک چرخهی طبیعی کنار آدمها وجود دارد که اگر اینها با نگرش دانشی حرکت کنند، یعنی به نحو دانشبنیان حرکت کنند، به نتیجه میرسند و ورشکستگی به آن معنای سنگین ندارد.
اگر امروز به یک نفر بگوییم که برو و در دانشبنیان تخت بساز، تعجب میکند و میگوید چرا تخت بسازم؟ میگوییم فعلاً با این شروع کن، میگوید من باید پیشرفتهترین وسیله را جلوی خودم بگذارم. میگوییم برو و مثلاً رادیوی خانهات را درست کن. میگوید از من خیلی کارها برمیآید و آرزوهای خیلی بزرگی دارم. میگوییم اینها آرزوست! و باید بتوانی از اینجا شروع کنی. اگر از اینجا شروع کنیم، تواناییای ایجاد میشود که این توانایی دیگر شکستناپذیر است. به نحویست که اگر خود ما از آن منصرف نشویم، شکستناپذیر است. اگر خودمان منصرف شویم، شکست میخوریم. هرجایی همینطور است. اگر خودت را ببازی و بگویی دیگر توان ندارم، اینجا همان جایی است که کار تمام میشود. ولی اگر خود را نبازی، هیچوقت کسی نمیتواند این عزم را از تو بگیرد؛ چون با تو عجین شده است. دانشبنیان هم چنین چیزی است که آجری را که گذاشتی، کاملاً مطمئن گذاشتهای و درنمیآید.
@behyaarstf_ir
🍀تاملی در جایگاه تحقیق و توسعه ی مجموعه های دانش بنیان(2)
در مسیر دانشبنیان باید بتوانیم از محاسبات و امکانسنجیهایی که به صورت عرف وجود دارد، عبور کنیم. مثلاً در فضای مرسوم حوزهی اقتصاد، بسیار سرمایهمحور عمل میکنیم. معمولا افراد برای تأسیس یک شرکت بر اساس میزان سرمایه، دور همدیگر جمع میشوند. در این فضا قاعدتاً سرمایه و فکر سرمایهای در تصمیمگیری بسیار اثرگذار است. در مجموعهی بهیار، ما به سمت محوریت دانش رفتیم. به جای اینکه سرمایه بخواهد آینده را مشخص کند، این دانش است که افق آینده را روشن میکند.
در عرفِ ساختِ هواپیما، وقتی میگویند میخواهیم هواپیما بسازیم! معمولا بررسی میکنند که چه کارخانهای میخواهد، چه امکاناتی میخواهد، چقدر نقدینگی میخواهد و دنبال چنین مسائلی میروند و بعد شروع به گرفتن نیروی انسانی میکنند. ابتدا به شما گفته میشود ساخت این دستگاه، این تعداد نیروی انسانی با چنین تخصصهایی را میخواهد! و بعد شما میروید و نیروی انسانی متناسب را میآورید.
اما ماجرای دانشبنیان اینطور نیست. در بهیار وقتی که میخواست کار شروع شود، به جای اینکه فکر کند که چه دستگاههایی میخواهد و چه سوله و کارخانهای نیاز است، گفته است که چه آدمی میخواهد. در واقع گفته است ما میخواهیم هواپیما بسازیم، چه کسانی هستند و آمادهاند که هواپیما بسازیم؟ یعنی سؤال اصلی شما و آن نقطهای که روی آن میایستید، پیداکردن آن افراد است. جایی میایستید که آن فرد پیدا شود. معمولا در شرکتها و کارخانهها افراد فوقالعادهای هستند اما آن افراد اصلاً دیده نمیشوند. ساختاری وسط آمده که به هریک از آنها گفته است باید با این دستگاه کار کنی یا باید این کار را بکنی! او میگوید من میتوانم کار بزرگتری انجام دهم! ولی ساختار میگوید جای تو در سیستم کارخانهی من اینجاست! اینگونه نیروی انسانی، یک معضل میشود. درصورتیکه او راهحل است و اگر این فرد بیاید، مسیر پیش میرود.
این که چرا باید به سمت دانشبنیان برویم؟ یک وجه از چراییاش آزاد شدن از این معضلاتی است که اکنون با آنها روبهرو هستیم. امروز هر کاری که میخواهید بکنید، اول مجبورید ببینید که چه امکاناتی میخواهد و چقدر سرمایه میخواهد. اگر رویکرد، دانشبنیان شد، دیگر در شروع کار دنبال امکانات نیستیم. ابتدا نگاه میکنیم که آن فرد چگونه میتواند اینجا پیدا شود. آن وقت او یکدفعه گرهای باز میکند یا راه جدیدی میگشاید. مثلاً شتابدهندهی خطی پزشکی از جهاتی بسیار پیشرفتهتر از هواپیما است. سطح تکنولوژی آن بسیار بالاتر از هواپیما و جزء پیشرفتهترین تجهیزات پزشکی است. اگر بخواهید به لحاظ عرفی و آنچه که در دنیا مشهور است به سمت این محصول بروید، ارزش دانش فنی و امکاناتش شاید بالای بیست میلیارد دلار باشد. این بیست میلیارد دلار برای یک کشور هم محال است، چه برسد به یک شرکت. اگر به جای اینکه به این فکر کنید، گفتید میخواهیم راهی را با افراد طی کنیم، این آدمهایند که وسط میآیند و گرهگشایی میکنند و راه را باز میکنند! اینجا نه تنها وارد کار سخت نمیشوید، اتفاقاً انگار راهها آسانتر هم میشود.
@behyaarstf_ir
☘به مناسبت حضور بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت در نمایشگاه فن نما مستقر در محل نمایشگاه بین المللی اصفهان.
🗓 بازدید از سه شنبه تا جمعه همه روزه از ساعت ۱۰ لغایت ۱۹
🍀تاملی در جایگاه تحقیق و توسعه ی مجموعه های دانش بنیان
@behyaarstf_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌رهبر انقلاب در دیدار نخبگان: نخبه باید احساس اثر گذاری کند.
@behyaarstf_ir
...در جستجوی دانش...
🔸 روایت دیدار رهبر انقلاب با نخبگان علمی کشور
📆 امروز پنجشنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۷:۰۰
#سرای_هنر_و_اندیشه
📺جلسه به صورت حضوری و مجازی برگزار میگردد.
#در_جستجوی_دانش
#مدرسه_علم_و_فناوری
@soha_sima
@behyaarstf_ir
.
.
.
برنامه ی تلویزیونی #رصدخانه یک برنامه ی علمی/فکری برای رصد علم،فناوری و اقتصاد ایران است.
در یک کلام اگر توسعه و پیشرفت یک عزم و همت مشترک میان مردم و سیاست باشد، فراهم کردن زمینه های گفت وگو و فکر کردن از اساسی ترین وظایف رسانه ی ملی به عنوان مرجع و قوه ی عقلی سیاست ماست.
پس هم نقطه نظر رسمی تلویزیون در این طرح بحث اساسی است و هم تلاش یک گروه دانشجویی که از پس سالها گفت وگو با شما همراهان به این نقطه از تجربه ی رسانه رسیده است.
رصدخانه به زودی تقدیم نگاه شما خواهد شد و بسیار باعث خوشبختی است که دوباره شانس همدلی و همراهی با شما را داشته باشیم.
@behyaarstf_ir
@rasadkhaneir
مهندس نجات بخش ویرایش.mp3
7.56M
سخنرانی مهندس نوید نجات بخش
در جمع دانشجویان جدیدالورود دانشگاه امیرکبیر
۲۶ مهر ۱۴۰۳
@behyaarstf_ir
حجت الاسلام و المسلمین نجات بخش دانشگاه تربیت مدرس.mp3
38.4M
🍀مناسبات اقتصادی در مجموعه های دانش بنیان
ارائه حجت الاسلام نجات بخش در جمعی از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس
@behyaarstf_ir
بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت
🍀مناسبات اقتصادی در مجموعه های دانش بنیان ارائه حجت الاسلام نجات بخش در جمعی از دانشجویان دانشگاه ت
.
🍀انگیزه ی ما برای روایت دانش بنیان این است که با وجود این همه دانشآموخته، گرفتاری های شدیدی در جامعه داریم و برای این دانش آموختگان یک ابهامی است که چگونه می شود اثری بگذاریم و در اینجا می رویم در یک مسیر مطالبه گری از دولت و بعد از مدتی هم دچار یاس می شویم، در صورتی که راهحل خود فرد و دانش است.
🍀حوزه ی کار تحقیق و توسعه و دانشبنیان روابط دیگری را پیش می آورد. در حوزه ی صنعت و تولید انبوه شما با یک کار مشخصی رو به رو هستید و با یک نظام تقسیم کار. به طور مثال کارخانه های تولید انبوه، جایی است که پست ها مشخص است. ولی در تحقیق و توسعه دارید میروید که خودتان را نزدیک کنید به یک مسئله ای که خود آن آینده هم ابهام دارد. امروز وقتی می خواهید هواپیما بسازید، این ساختن نیازمند مناسباتی است که رو به آینده است و آینده ای که مبهم است و به طور مثال کارفرمایی ندارد، از طرفی نمی دانید چه نوع کاری باید انجام دهید و چه کاری لازم است که هواپیما ساخته شود. و اینجا لازمه اش این است که آدم ها با هم بتوانند مسیری طی کنند و وظایف خط کشی شده و مشخص وجود ندارد و اینجا رابطه ی مرسوم کارفرما و کاگر وجود ندارد.
در این مجموعه ی دانش بنیان هواپیما پروژه ی یک شخص و کارفرما نیست، مسئله ی یک کشور و ملت است و مسئلهی آن فارغ التحصیل هم است، به این معنا که اگر شما متوجه شده باشی که باید یک مسئله ای را حل کنی و هواپیما بسازی، حالا دنبال جایی میگردی که هواپیما بسازی و اینجور نیست که یک شرکتی هست که هواپیما بسازد.
@behyaarstf_ir
هدایت شده از بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت
مهندس نکویی- شتابدهنده خطی.pdf
289.5K
ساخت شتابدهنده ی خطی درمان سرطان به روایت مهندس نکویی
@bbehyaarstf_ir
هدایت شده از بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت
🔹*قصه ی متولد شدن شتابدهنده ی خطی درمان سرطان*
به روایت مهندس نکویی
قسمت دوم...
انتشار کامل در کانال بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت.
🔹برشی از قسمت دوم:
سال 72 مادربزرگم درگیر سرطان شد و چند سال بعد هم مادر خودم درگیر سرطان شدند و بهنوعی از نزدیک این درد سرطان و عملهای سختی که روی بیمار انجام میشود را لمس کرده بودم...
@behyaarstf_ir
هدایت شده از بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت
قسمت دوم قصه ی تولد شتابدهنده ی خطی درمان سرطان، به روایت مهندس نکویی
🔹سال 72 مادربزرگم درگیر سرطان شد و چند سال بعد هم مادر خودم درگیر سرطان شدند و بهنوعی از نزدیک این درد سرطان و عملهای سختی که روی بیمار انجام میشود را لمس کرده بودم، مثلاً مادربزرگم سرطان سینه داشت، کلاً سینه و غدد لنفاوی زیر بغل ایشان را برداشتند. واقعاً عمل سختی هم بود و بهنوعی مریض میمیرد و زنده میشود. بدتر از این درد اسم سنگین سرطان است که برای خود بیمار و خانواده او بسیار سخت است. خانواده خودمان را میدیدم، مادرم، خودم و بقیه بستگان که چه حالوروزی داشتند. میدیدیم که این سرطان یک بیماری عادی نیست، واقعاً دردناک است.
🔹احساس کردیم که این هم مثل داستان برانکارد است، همانطوری که آن زمان میدیدیم برانکارد بیکیفیت برای مریض استفاده میشود و رفتیم به سمت ساخت یک برانکارد خوب، الآن هم در حوزه سرطان این پنجاهنفری که در صف پرتودرمانی نشستهاند، پنجاه نفر مثل مادربزرگ خود من هستند. پنجاهتا خانواده حالوروز خانواده ما را دارند. از طرفی هم وظیفه ما است که چندین سال با این دستگاه سروکله زده بودیم و باید پای ساخت آنهم میایستادیم. خلاصه این منطق ما بود. احساس کردیم شاید ابعاد کار متفاوت باشد ولی این همان برانکارد ده سال پیش ما است. مثل همان برانکارد جذابیتهای خودش را هم داشت و همانطور که میبینیم همچنان عدهای میگویند نمیشود آن را ساخت. حتی وقتی قرار بود با طرح ساخت دستگاه شتابدهنده بهعنوان شرکت دانشبنیان وارد شهرک علمی تحقیقاتی بشویم، در جلسه دفاع، یکی از داوران پرسید: "به چه علتی فکر میکنید میتوانید دستگاه شتابدهنده خطی بسازید؟" و مهندس نجاتبخش در پاسخ گفتند ما سالهاست که با این دستگاه آشنا هستیم و از نصب تا تعمیر و نگهداری این دستگاه را انجام دادهایم و با دانش و تکنولوژی آن کاملاً آشنا هستیم... ولی حتی با این توضیحات مهندس و سابقه شرکت بهیار بازهم این آقای داور قانع نشدند و فرمودند: " تعمیر دستگاه چه ربطی به ساخت آن دارد، مثلاً در کشور صدها نفر متخصص خوب تعمیر دستگاه زیراکس و فتوکپی داریم اما اینقدر تکنولوژی این دستگاهها بالاست که تابهحال حتی یک نفر هم توان تولید آن در داخل کشور را نداشته است" توضیح و فهماندن اینکه علاوه بر موضوع تخصص و تکنولوژی، چیز دیگری وجود دارد که علت موفقیت بهیار در آن است که این اصل در تمام کارها مشترک است وگرنه مگر کم دانشگاه، پژوهشکده، آدم تحصیلکرده در کشور داریم مگر تابهحال کم پروژه تعریف شده و میلیاردها تومان از پول نفت برای آن هزینه شده... اما چه خروجی داشته...؟ پس حل مشکل فقط دانش، تکنولوژی، پول و رفع تحریم و... نیست بلکه راهکاری است که در مدل کاری بهیار باید آن را جستجو کرد.
🔹در زمان سرویس شتابدهنده دیده بودیم که خارجیها با چه غروری میآمدند ایران. وقتی هم میآمدند ساعت شروع و پایان کار را آنها مشخص میکردند و هر وقت دوست داشتند کار را تمام میکردند. ما هرچقدر میگفتیم بیا زودتر تمام کنیم، بیمارها منتظر هستند؛ گوش نمیکردند و میرفتند هتل. اینها حس بدی برای ما داشت.
🔹بعداً در بیمارستان میلاد اصفهان، وقتی از زیمنس برای نصب دستگاه پرتودرمانی میآمدند، در را میبستند تا کسی داخل نیاید. حتی در حدی شده بود که وقتی مهندسهای ایرانی زیمنس هم میآمدند، غرور آنها را هم گرفته بود. باورتان نمیشود؛ یکبار که در بیمارستان میلاد برای دیدن نحوهی نصب دستگاه داخل رفتم، به خاطر اعتراض به ورود من کار را تعطیل کردند، گفتند تو برو بیرون تا ما کار را ادامه بدهیم.
برای تعمیر و گارانتی هم باز همین داستانها را داشتیم. باید دستگاه میخوابید و هفتهها زنگ میزدند تا یک نفر را بفرستند. این فرد هم یک سری از عیوب دمدستی را میتوانست برطرف کند آنهم فقط با تعویض قطعه. سریع زنگ میزدند به آلمان و مشورت میگرفتند. ادبیاتی که خود آنها با کارشناس ایرانی که نماینده آنها در ایران بود داشتند هم خیلی بد بود. حتی تا روشن کردن کامپیوتر و چگونه به قسمت ستاپ رفتن را هم به او میگفتند، یعنی اینقدر آنها را سطح پایین میدیدند. این برای ما خیلی سنگین بود. این بود که فرصتی فراهم شد و ما کار را شروع کردیم و مهندس گفتند بریم برای ساخت شتابدهنده. قبل از آنهم یک شتابدهندهای قرار بود در بیمارستان میلاد نصب کنیم که اتفاق نیفتاد و باعث خیر شد تا دستگاه به خود ما برگردد یعنی دسترسی ما به آن عالی شد و ما هم از سادهترین قسمتهای ممکن مثل تخت و... شروع کردیم.
ادامه دارد...
@behyaarstf_ir
مهندس نجات بخش.mp3
13.38M
جایگاه تحقیق و توسعه در مجموعه های دانش بنیان
مهندس نوید نجات بخش در جمع اساتید هیئت علمی
۳ مهر ۱۴۰۳
@behyaarstf_ir
29.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘افتتاح دستگاه شتابدهنده ی خطی درمان سرطان تمام ایرانی "امید" در مرکز خصوصی امیران، شاهین شهر اصفهان
با حضور مهندس فرید نجات بخش مدیر عامل مجموعه دانش بنیان بهیار صنعت، سازنده ی دستگاه
جناب آقای حاجی دلیگانی نماینده ی استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی
و جناب آقای دکتر امیران متخصص رادیوانکولوژی
در این ویدئو گفت و گویی پیرامون مسئله ی درمان سرطان و دستگاه شتابدهنده ی خطی امید شکل می گیرد.
@behyaarstf_ir
69.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
🎥...لبیک یا حسین(ع)...
روایتی از ایام شهادت سید حسن نصرالله و همزمان برگزاری دیدار رهبر انقلاب با نخبگان علمی و استعدادهای برتر کشور
🔸 لینک با کیفیت #روایت لبیکَ یا حُسین در آپارات #سیمای_هنر_و_اندیشه
https://aparat.com/v/wwu83dj
#هرکس_میخواهد_ما_را_بشناسد_داستان_کربلا_را_بخواند
#غزه
@soha_sima
@behyaarstf_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: ادامه حرکت ملت ایران در مقابله با استکبار، نیازمند علم و تفکر و فناوری و نقشه راه است. ۱۴۰۳/۸/۱۲
@behyaarstf_ir
حجت الاسلام سید محسنموسویان.m4a
86.74M
☘حجت الاسلام سید محسن موسویان و تذکری به وقتِ دانشجویی ما
دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه اصفهان با خانوادهی معزز شهید حججی همزمان با میلاد حضرت زینب(س)
۱۷ آبان ۱۴۰۳
@behyaarstf_ir
99.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
کارگری پیشه یا شغل عجیبی است و از گذشته ها میآید نام پر طمطراقی ندارد و از همین رو ممکن است بچهای که بابایش کارگر است، هنگام سوال از شغل پدرش شرمنده شود و نام آبروداری برای این کار دست و پا کند.
اما واقعیت این است که کارگری نام دیگری ندارد و تنها شغلی است که هنوز نام کار را با خود یدک میکشد و خسته و کوفته به دنبال عالمی میگردد که دوباره پیامبری بیاید و بر کف دست هایش بوسه زند و اگر قطرهای عرق از صورت کسی چکاند، او را هم اجر و مقدار شهید و آن قطرههایی که دهانش را شور میکند و چشمانش را میسوزاند را قطرههای خون شهیدی سازد و بدنش را که در زیر آفتاب میسوزد همچون بدن شهیدی کشته به خاک افتاده سازد بجز آنکه او زنده است و گرمای آفتاب را حس می کند...
🎥 ببینید| سنگر اقتصاد
🔹 قسمت اول؛ روضه کارگری
#بازنشر
@behyaarstf_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 ببینید | تیزر روایت روضه کارگری
🔹 قسمت دوم: راه سوختن و ساختن
برای تماشای این روایت لینک زیر را لمس کنید🔻
https://www.aparat.com/v/buzO2
#باز_نشر
@behyaarstf_ir
69.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
☘ 📽 ببینیم | "داستانِ یک پل دیگر"
☘ روایتی از حضوری مردمی در جنگ اقتصادی
🍀مشاهده ی ویدئو در آپارات:
https://www.aparat.com/v/zarhy7i
@behyaarstf_ir
@soha_sima
.
"داستانِ یک پل دیگر"
☘ روایتی از حضوری مردمی در جنگ اقتصادی
☘ رهبر انقلاب: وقتی که مردم از مدیریت اقتصادی و فعالیت اقتصادی کنار می مانند، کار های بزرگ، شرکت های مهم، تولید های ثروت ساز برای کشور در اختیار دولت قرار می گیرد و در اختیار فعالان اقتصادی از مردم قرار نمی گیرد، همین مشکلاتی پیش می آید که ما امروز در اقتصادمان مشاهده می کنیم. مهمترین مشکل ما "دولتی بودن اقتصاد" است.
🍀مشاهده ی ویدئو در آپارات:
https://www.aparat.com/v/zarhy7i
@behyaarstf_ir
@soha_sima
هدایت شده از پروژه ی رصدخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
.
#رصدخانه
چه کسانی واقعا می توانند ایران را ببینند؟
گویی متفکر، شاعر و دانشمندان و مردم هرکدام اثری در ساخت، فهم و پرسش از ایران دارند و هرکدام این کار را با رصد خود از وضعیت ایران انجام می دهند.
در کشور ما امکان ها و سابقه های برجسته ای برای یک حرکت وثیق در توسعه و پیشرفت وجود دارد و شاید بتوان با رصد و روایت این رصدها، این امکان ها را به میدان عزم و همت نزدیک تر کرد. ایران برای ما بسیار بیشتر از یک کشور است و ما وارث یک راه و عهد با این کشوریم و امیدواریم که در این راه، عمر ما در خدمت نام ایران سپری شود.
از شما دعوت می کنیم تا در برنامه رصدخانه #به_زودی شاهد تلاش ما در این راه باشید.
@rasadkhaneir
قصه ی دانش بنیان
در نسبت با نوجوانان، که آینده هستند، در انتظار سخنی از آینده هستیم.
قصهی دانشبنیان
زرین شهر
۳۰ آبان ۱۴۰۳
@behyaarstf_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
آیندگان چه کسانی هستند؟ همین کسانی که پس از ما میآیند؛ همین نسل دهه هفتادی و هشتادیها میشوند؛ یعنی اگر میخواهید در نسبت با آینده سخنی داشته باشید، باید اینها را به عنوان آینده نگاه کنید و در نسبت با اینها که گویی اشاراتی به آینده اند، سخن بگویید و آنگاه سخن پیش میآید. اینکه بسیاری اوقات درگیر این هستیم که نمیتوانیم یا نمیشود حرف بزنیم، از آن جهت است که در واقع چیزی را نمیبینیم که در آن نسبت با او حرف بزنیم. تنها حرفهای درستی داریم که میخواهیم آنها را بگوییم. حرفهایی که برای خود ما نیز هیچ طراوتی ندارد. همین حرفهایی که مدام به یکدیگر منتقل میکنیم و همه میگویند این که درست است، آن هم که درست است، اما هیچ حیاتی در آن نیست. حیات را کجا میتوان پیدا کرد؟ وقتی همین آیندگان در مرعا و منظر ما باشند و اگر نباشند، نمیشود. گویی آنچه که باید به آن پناه بریم، سخن گفتن با این نسل است و اگر نتوانیم این نسبت را برقرار کنیم و باز گردیم به نسبتی که تنها میخواهیم چیزهایی به او بگوییم که به راه راست بیاید، خود را متوقف کرده ایم.
نمایشگاه قصه دانش بنیان
۳۰ آبان ۱۴۰۳
زرین شهر
@behyaarstf_ir
میدان دار۲(1).mp3
59.54M
☘قصهی متولد شدن بهیار از زبان مهندس نوید نجات بخش در جمع دانشجویان دانشگاه اراک
☘در برنامه ی میدان دار ۲
☘به همت بسیج دانشجویی دانشگاه اراک
@behyaarstf_ir