هدایت شده از موسسه معارف اهل بیت علیهم السلام
✨گفت و گوی استاد حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا برنجکار دربارهٔ شخصیت و روش کلامی علامه مجلسی
🎙علامه مجلسی رحمه الله معتقد است که حقیقت دینی، با عقل و وحی با هم به دست میآید و اگر عقل به تنهایی میتوانست ما را به حقیقت برساند که دین لازم نبود. عقل در کنار وحی را علامه مجلسی قبول دارد، عقل منقطع از وحی و عقلی که نورانی نشده است با وحی، عقلی که سکولار است به قول امروزیها یعنی غیر دینی است و کاری به دین ندارد و شعار استقلال سر میدهد را قبول ندارد...
📎متن کامل مصاحبه در پایگاه معارف اهل بیت علیهم السلام
📎کلیپ کامل مصاحبه در آپارات معارف اهل بیت علیهم السلام
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#علامه_مجلسی
#بزرگداشت_علامه_مجلسی
تلگرام اینستاگرام آپارات
هدایت شده از موسسه معارف اهل بیت علیهم السلام
55.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸علامه مجلسی یک اسلام شناس جامع است
▫️ایشان در همه علوم اسلامی مثل کلام، فقه، اخلاق، تفسیر، حدیث و... تسلط دارد و واقعاً یک مجتهد در همه عرصههای شناخت دین است.
🪑خلاصه ای از گفت و گوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا برنجکار، رئیس انجمن کلام حوزه با موضوع «شخصیت و روش کلامی علامه مجلسی رحمه الله»
📡 انتشار به مناسبت سیام مردادماه، روز بزرگداشت علامه مجلسی رحمه الله
صدای حوزه | جامعة الزهراء | تشکل حوزوی سعداء | انجمن کلام حوزه | معاونت پژوهش جامعة الزهرا سلام الله علیها |
📎متن کامل مصاحبه در پایگاه معارف اهل بیت علیهم السلام
📎کلیپ کامل مصاحبه در آپارات معارف اهل بیت علیهم السلام
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#علامه_مجلسی
#بزرگداشت_علامه_مجلسی
تلگرام اینستاگرام آپارات
💠 به مناسبت سومین سالگرد ارتحال مرحوم علامه محمدرضا حکیمی رحمه الله تعالی در ۳۱ مرداد
زندگی و تحصیلات
وی متولد ۱۴ فروردین ۱۳۱۴ شمسی (۱۳۵۴ قمری) در مشهد است. پدرش عبدالوهاب، که از یزد به مشهد مهاجرت کرده بود، از معتمدین و محترمین بازار مشهد بود.
حکیمی در سال ۱۳۲۰ تحصیلاتش را آغاز کرد. در سال ۱۳۲۶ وارد حوزه علمیه خراسان(مدرسه نواب) شد و تا ۲۰ سال از عمر خود را در این حوزه به تحصیل دروس مقدمات و سطح، خارج، فلسفه، ادبیات عرب، نجوم، تقویم گذراند.
محمد تقی ادیب نیشابوری، شیخ مجتبی قزوینی خراسانی، سید محمدهادی میلانی، احمد مدرس یزدی، اسماعیل نجومیان، حاج سید ابوالحسن حافظیان و حاجیخان مخیری از مهمترین اساتید وی بودند. او علوم غریبه، رمل و اوفاق را نزد ابوالحسن حافظیان و شیخ مجتبی قزوینی آموخت. و اجازه اجتهاد را از آقا بزرگ تهرانی در سال ۱۳۴۸ شمسی دریافت کرد.
بازپخش چند سخنرانی و مصاحبه👇
هدایت شده از رضا برنجکار
الاهیات الهی و بشری.mp3
14.9M
فایل صوتی سخنرانی الاهیات الهی و الاهیات بشری در نشست واکاوی اندیشه های علامه محمدرضا حکیمی
👇👇👇👇👇
@berenjkar_ir
هدایت شده از رضا برنجکار| استاد فلسفه و کلام
مقام عقل و... .mp3
14.01M
فایل سخنرانی استاد برنجکار در نخستین سالگرد درگذشت علامه حکیمی با موضوع مقام عقل و جداسازی معارف وحیانی از شناخت های بشری
میبد
موسسه امام صادق ع
۱۴۰۱/۶/۱۱
@berenjkar_ir
هدایت شده از رضا برنجکار| استاد فلسفه و کلام
رضا برنجکار: کار بزرگ حکیمی مبارزه با تحریفات و وارونههای فکری معاصر بود – موسسه فرهنگی هنری الحیاة
https://alhayat.ir/conversation/%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%AD%DA%A9%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%AD/
🏴 صلی الله علیک يا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
🏴 فرا رسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش بر تمامی شیعیان و محبان اهل بیت علیهم السلام تسلیت باد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@berenjkar_ir
📣💠 انتصاب معاون جدید توسعه مدیریت و منابع سازمانی پژوهشگاه
🔹 در طی حکمی از سوی حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار، رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث، آقای محمدرضا فقیهی برای مدت دو سال به عنوان "معاون جدید توسعه مدیریت و منابع سازمانی پژوهشگاه" منصوب شد.
✍️در بخشی از این حکم آمده است؛ ضروری است ضمن توجه ویژه به حفظ و کرامت اعضای هیات علمی، پژوهشگران و کارکنان، با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت های موجود، وفق قوانین و مقررات در جهت اجرای برنامه ها و مأموریت ها و نیز نیل به اهداف عالیه و سیاست های پژوهشگاه قرآن و حدیث گام های مؤثری بردارید.
◀️ ادامه خبر 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77103
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
هدایت شده از پژوهشگاه قرآن و حدیث
🏴 فرارسیدن سالروز رحلت غم بار پیامبر عظیم الشأن اسلام، حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم و شهادت سبط اکبر مصطفی، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام و شهادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت، عالم آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) حضرت امام علی بن موسی الرضا علیه السلام بر همه مسلمانان و شیعیان و محبان اهل بیت علیهم السلام تسلیت باد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith
هدایت شده از پژوهشگاه قرآن و حدیث
📣💠 آیین امضای قرارداد همکاری مشترک پژوهشگاه قرآن و حدیث و موسسه هوش مصنوعی و تمدن اسلامی برگزار شد
🔹 مراسم آیین امضای قرارداد همکاری پژوهشگاه قرآن و حدیث و موسسه هوش مصنوعی و تمدن اسلامی در زمینه اجرای طرح "دستیار هوشمند کتاب الکافی" با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر برنجکار، رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث و دکتر بهروز مینایی، مدیر عامل موسسه هوش مصنوعی و تمدن اسلامی در روز پنجشنبه 15 شهریور ۱۴۰۳ در سالن جلسات پژوهشگاه قرآن و حدیث برگزار شد.
🔷 حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار در این جلسه ضمن خیر مقدم و تبریک حلول ماه ربیع الاول، با اشاره به فعالیت های پژوهشگاه قرآن و حدیث و نقش بسزای هوش مصنوعی در تحقق اهداف پژوهشگاه و ترویج معارف دین گفت:
🎤امیدوارم قرارداد امروز شروع خوبی را در زمینه استفاده از هوش مصنوعی برای تحقق تمدن نوین اسلامی به خصوص از حیث معارف کتاب و سنت و معارف اهل بیت علیهم السلام باشد
🎤همانطور که اشاره شد کتاب کافی یکی از کتب اربعه امامیه بلکه از مهمترین کتب اربعه می باشد که به لحاظ ویژگی های کافی، از سه کتاب دیگر متمایز می باشد چرا که حاوی مجموعه اعتقادات هم هست و فقط منحصر در فقه نیست.
🎤کتاب کافی به لحاظ مجموعه معارف دین و اعتقادات و اخلاقیات، در واقع منبع خوبی برای شروع این کار ارزشمند می باشد.
🎤الان هوش مصنوعی به عنوان تکنولوژی عصر جدید، ابزار فنی ای است که تمام دنیا به سمت آن در حرکت است و ...
◀️ ادامه خبر 👇
https://www.riqh.ac.ir/post/77112
🌐 اطلاع رسانی اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث👇
http://www.riqh.ac.ir
@quran_hadith