#یادداشت_۱۴۱
۱۸ آذر ۱۴٠۲/سال سوم
امان از امضای تضمین جان کری های سلامت!
آغاز واکسیناسیون و فقه بیش از حد پویا!
سلام و عرض ادب خدمت خواهران و برادران محترم
این یادداشت👆 را ۹۴٠ روز پیش نوشتم (۲۳ اردیبهشت ۱۴٠٠) و بهانه بازنشر آن، گزارشی است که چند روز پیش از تلویزیون پخش شد: به گزارش خبرگزاری رویترز، میزان تاثیرگذاری #واکسن_فایزر در مهار کرونا کمتر از یک درصد بوده(همان تقریبا هیچ برجام).
نمی دانم از این خبر بگریم یا خوشحال باشم. خبری که شاید برای خیلی ها شوک آور باشد، اما برای بنده کاملا طبیعی بود. یادداشت های متعددی که درین باره نوشته ام گواه ماجراست. این خبر مرا به ایام تلخی برد که بارها و بارها از جانب دوستان انقلابی مان، متهم و متصف به ضد ولایت فقیه و بازیگر زمین دشمن شدیم. تنها به این دلیل که می گفتیم: می توان از راه های آزموده شده بسیار ارزان تر، بی عارضه تر و سریع تری هم کرونا را درمان کرد. بگذریم که همان دوستان وقتی برخلاف #حکم_صریح_رهبری، میلیون میلیون دز واکسن انگلیسی آمریکایی وارد شد، هیچ نگفتند و دم برنیاوردند. شاید به این دلیل که رندان حیله گر و بازی بلد مافیای کرونا، مانند توصیه به ماسک رهبری، تمام مملکت را از این حرف حضرت آقا پر نکرده بودند. و باز هم بگذریم که قریب به اتفاق همان عزیزان تلخ زبان، مدتهاست که دیگر ماسک نمی زنند، با اینکه رهبری کماکان بر همان طریقه پیشینند.
راستی مگر فایزر، گُل سر سبد و یکی از گرانترین واکسنهای مهار کرونا نبود که بارها و بارها بر تاثیر نود درصدی و حتی بالاتر آن سوگند خورده بودند؟ پس چه شد؟
پس کجا رفت تجربه گرانقدر علوم بشری که چون وحی تقدیس می شد و می تازید و دهان معترضان را گِل می گرفت؟
امان از #امضای_تضمین «جان کری» های عرصه سلامت!
راستی کسی از جناب عین اللهی خواهد پرسید که چرا می خواستند به زنان باردار مملکت فایزر بزنند؟ نکند ایشان _ناخواسته_ باید کار ناتمام دکتر مرندی را تمام می کردند. نکند همان چند شیربانو که دراین شرایط دشوار، دغدغه جمعیتی رهبری را لبیک گفته اند، قرار بود از قِبَل فایزر، عقیم شوند و نسل شیعه هرچه سریع تر خشک و نابود شود.
آیا جناب عین اللهی خواهند گفت که چرا در زمان حسن روحانی به اتفاق ۲۵٠٠ نفر از پزشکان طراز اول مملکت، در نامه ای سرگشاده از خطرات و ابهامات جدی واکسیناسیون گفتند، اما وقتی مسند وزارت را تکیه زدند: کَأَنْ لَمْ یَکُنْ شَیْئاً مَذْکورا؟
حقیقتا چقدر می توانید به این دانش علیل و قلیل و مذبذب آقایان اعتماد کنید؟
راستی آقای #رسانه_ملی!! فراموشمان نشده که بعد از حدود دو سال از کرونا و دعوت شبانه روزی به واکسن، شبه مناظره ای بین موافقان و مخالفان واکسیناسیون برگزار کردید که مخالف واکسن همان اول گفت: من مخالف واکسن نیستم!!!!!! فقط میگویم راههای دیگری هم وجود دارد. چرا گزارشی از میزان تاثیرگذاری دیگر واکسنها منتشر نمی کنید؟ سینوفارم، برکت، آسترازنکا و...
به قول حضرت روح الله: بگذارم و بگذرم و کامها را بیش از این تلخ نکنم.
اما بنده و دوستانمان: در آن ایام زندگی عادی مان را داشتیم،آرام و راحت. در پناه پروتکل های قدرتمند، ارزان و بی عارضه ای (دریافت) که از دل آیات کلام الله زندگی استخراج شده بود.
والأمر إلیکم أحبائي...
ارادتمند
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۴۲
۲۲ آذر ۱۴٠۲/ سال سوم
از نبض تفکر تا نبض تتلو!
قلب، حاکم وجود و مدیر جسم و جان هر انسانی است(من لایحضره الفقیه ج۲ص۶۲۶) و همین دلیل تاکیدات فراوان قرآن کریم بر موضوع قلب است. فی المثل واژه #قلوب، ۱۱۲ بار در کلام الله زندگی تکرار و به انحاء مختلفي توصیف شده است.
حال از آنجایی که هر چیزی در عالم حیات و مماتی دارد، چه بسا مهم ترین مسئله عالم، اصول حاکم بر مرگ و زندگی قلب انسان باشد.
از بررسی روایات گرانقدر اسلام این نکته واضح می شود که حیات قلب انسان، وابسته به #تفکر_درست است(کافی ج۲ص۵۹۸) و اساسا انسانی که تفکر صحیح دارد زنده است. این است که خداوند متعال، کافران را مرده هایی محسوب می کند که نمی شنوند(۱۲روم/۲۲فاطر). این دیدگاه با مجموعه روایاتی مانند « لاَ عِبَادَةَ مِثْلُ اَلتَّفَكُّرِ» پشتیبانی معنایی هم می شود(من لایحضره الفقیه ج۴ص۳۵۲).
بر اساس این مقدمه، مدیر یا مدیران واقعی یک جامعه کسانی اند که فکر مردم را درگیر و جهت دهی می کنند. فردی مانند #تتلو قطعا یکی از مدیران این جامعه است، چرا که حاکم و جهت دهنده به تفکر بخشی از نوجوانان ماست. هرچند که بودجه، میز، صندلی و سازمانی ندارد و هرچند که به تعبیر امام علیه السلام: این تفکر در غیر حکمت و هوس است(غررالحکم ج۱ص۶۸).
نتیجه اینکه معلم موفق، مدیر موفق، پدر، امام جماعت و جمعه موفق کسی است که هادی تفکرات افرادی باشد که با آنها مرتبط است. جالب اینجاست که حضرت امام خمینی ره، همین راهبرد محوری را برای حوزه ها معین می کنند که «حوزهها و روحانیت باید نبض تفکر و نیاز آینده جامعه را همیشه در دست خود داشته باشند»(صحیفه امام ج۲۱ ص۲۹۲).
حال پرسش مهم این است که چگونه؟
با توجه به آیات و روایات گرانقدر ائمه معصومین علیهم السلام، ایجاد و ترویج تفکر صحیح که همان احیای قلوب و هدایت انسانهاست، بر اساس زیرساخت های بیانی و غیر بیانی ممکن است. #نظام_غذایی_طیبات_محور _ که اساسا در کارخانه ها امکان تولید ندارد_یکی از دهها زیرساخت غیر بیانی تفکر صحیح است. به عبارت بهتر میان نوع غذاهایی که در یک جامعه ترویج می شود، با نوع تفکرات و عملکرد صالحانه یا فاسدانه آن افراد ارتباط مستقیم وجود دارد. همینطور
#نظام_تفریحات_جامعه، میزان دانش مردم درباره #انعقاد_نطفه_صحیح و تمامی چهل برنامه ای که در دوره مسجد و اداره جامعه ارائه شده، شکل دهنده به نوع تفکرات افراد یک جامعه است. بدون توجه به آن برنامه های زیرساختی چهل گانه، اساسا ظرفیت کار بیانی تبلیغی هم تا حد زیادی از بین می رود که اگر امام معصوم باشی و امیر بیان، در مقابل کار تبلیغی ات سوت و کف و هلهله خواهند کرد که فرمود: فَقَدْ مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ اَلْحَرَامِ (بحار ج۴۵ص۸).
دریافت دوره مسجد و اداره جامعه
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۴۳
۲۵ آذر۱۴٠۲/سال سوم
آتش فصل پنج سند۲٠۳٠ بر خانه مادر!
خطبه فدکیه را در منابر، همراه با بخش برابری جنسیتی سند ۲٠۳٠بخوانید!
نظام مقایسه، یکی از مهمترین ابواب قواعد اصولی فقه البیان است. مبتنی بر آیات و روایات(۲۵۶بقره/نهج البلاغه خ۱۴۷)، بیان، در صورتی هدایت آفرین خواهد بود که هر دو جانب #رشد و #غیّ را کامل و روشن به مردم برساند. #نظام_مقایسه دائما انسان را متوجه بدعتهای زنده و کنونی جامعه می کند و ما را به متن نبرد همیشگی حق و باطل و نور و ظلمت می کشاند. بی توجهی به این مسئله باعث شده که بسیاری از مومنان گمان کنند، کسانی که به صراحت دنبال حذف حضرت مادر سلام الله علیها و خاموش کردن #نور_خدا در زمین بودند(۸صف)، دیگر از بین رفته و آن مسائل جانسوز، صرفا حوادثی تاریخی بوده که تمام شده و کار ما تنها گرامیداشت آن است. و مگر برای سقیفه سازمان ملل، چیزی بهتر از این تصور خام و باطل هم وجود دارد؟ بیان مبتنی بر نظام مقایسه می گوید: در صورتی می توانید از هیئات، سخنرانی ها و مجالس فاطمیه(سلام الله علیها) برای #نصرت_امام علیه السلام(زیارت آل یاسین) نیرو بسیج کنید که بگویید در حال حاضر، دقیقا چه کسانی با چه عناوینی و از چه راههایی برای حذف مادر و مادری در تلاش شبانه روزی اند که فرمود: وَ مَن نَامَ لَم يُنَم عَنهُ(نهج البلاغه نامه۶۲). چرا که عالم حقیقی کسی است که اولا #بدعتها را بشناسد و ثانیا با آنها مقابله کند(علل الشرایع ج۱ص۲۳۵). وگرنه تو با خیال راحت بر مادر گریه میکنی و اصحاب سقیفه سازمان ملل هم با خیالی راحت تر از تو، مشغول پیشبرد اهداف ظلمانی خود.
سازمان ملل، سقیفه امروز است و سند ضاله توسعه پایدار۲٠۳٠، بویژه فصل پنجم آن _برابری جنسیتی_ برنامه جامع حکومتی رهروان #فلانی و فلانی!
برابری جنسیتی به معنای حقیقی کلمه یعنی حذف مادری و در مرحله بعدی حذف جنسیت و خانواده! یعنی ایجاد تغییر حداکثری در #خلقت_الهی به عنوان یکی از مهم ترین برنامه های ابلیس(۱۱۹نساء).
برابری جنسیتی می گوید: هررررر نوع تفاوتی که به خاطر جنسیت، بین زن و مرد وجود دارد تبعیض است و باید رفع شود. فی المثل اینکه زن بخاطر زن بودنش باید حجاب داشته باشد، یک نوع تبعیض و ظلم در حق بانوان است و باید به آن خاتمه داد. یا اینکه زن چون زن است پس مادری هم می کند، تبعیض است و باید به آن پایان داد و... . یا در مسائل سطحی تر: اینکه زن و دختر بخاطر جنسیت شان نباید وارد ورزشگاه فوتبال مردان شوند، تبعیض و ظلم است و باید از بین برود.
حال چه باید کرد؟
پاسخ همان راهی است که حضرت مادر سلام الله علیها نشان بشریت دادند: بازگشت به امام و علم لایتنهایی ایشان که: النّاس لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا(عیون اخبار الرضا ج۱ ص۳٠۷). در مدرسه فقهی هدایت، دوازده اولویت تمدنی بر اساس آیات و روایات، برای احیای گرانسنگ ترین جایگاه عالم یعنی مادری ارائه شده است.
دریافت اولویتهای تمدنی دوازده گانه
@besalamen_amenin
ده خوراکی افزايش دهنده عقل. هیئت مدینة العلم قوچان.m4a
10.55M
بسم الله الرحمن الرحیم
#هیئت_مدینة_العلم_قوچان
۲۸ آذر۱۴٠۲
سخنرانی امشب:
#سوال: اگر هدف اصلی خلقت، عبادت است، این هدف چگونه محقق می شود؟
#پاسخ: به وسیله #عقل
تفصیل پاسخ:
#تعریف عقل: آنچه که خدا با آن عبادت می شود
#تصویر یا فواید عقل: ۷۵ فایده(حدیث جنود عقل وجهل)
#تصمیم عقل: حال چه کنیم که عقلمان زیاد شود و واجد این نعمت بزرگ الهی شویم؟
معرفی ده غذا/ خوراکی برای افزایش عقل.
#منبر_مسئله_محور
#جامعیت_اسلام
#مدینة_العلم
#فقه_البیان
#جمع_ابتدایی_ادله
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#یادداشت_۱۴۴
۲ دی ۱۴٠۲/سال سوم
از فانتوم های شیخ بها تا گاری های اعزه!
دین را چه به راه، مسکن و شهرسازی؟
چگونه شاخصه های هویت دینی را محقق کنیم؟ این اصلی ترین پرسش تمام ادوار علمای اسلام بوده و به طور کلی شامل دو دیدگاه عمده و کماکان زنده است.
اول: دیدگاهی که معتقد است اعمال صالح، بهبود روابط انسانی و هدایت، #میوه_های_نهایی هستند که باید بر ریشه ها، تنه ها و زیرساختهای متعددی بنا شوند که از خود دین اخذ شده. دین در این نگاه، یک بسته جامع است که پاسخ تمام نیازهای بشری را در بهترین شکل ممکن ارائه داده است.
دوم: دیدگاهی که توجهی بسیار حداقلی به #زیرساختهای_هدایت دارد و معتقد است با تمرکز بر تبلیغ دین، می توان آنرا محقق کرد. معارف دینی در این منظر، صرفا چهارچوب های کلی راه را معین کرده و باقی مسایل زیرساختی مانند اقتصاد و سلامت را به فهم بشری واگذار کرده.
به عنوان مثال در نگاه اول، تمامی کارهایی که متولی آن در دنیای امروز، وزارت راه، مسکن و شهرسازی است، جزء مهم ترین بخش های زیرساختی دین است و نیازمند حضور حداکثری قرآن و روایات اما در نگاه دوم، دین را چه به راه و مسکن و شهرسازی؟!
نتیجه اینکه شخصی مانند شیخ بهایی که از چهره های شاخص علمای تمدنی اسلام است، علاوه بر تبلیغ جایگاه امام، دهها کاروانسرای پیشرفته در مسیر زیارتی حضرت آقا امام رضا علیه السلام هم می سازد. اما نتیجه این نگاه که حوزه را چه به راه و شهرسازی، این شده که در طرحهای تفصیلی آینده شهر مشهد، حرم امام علیه السلام در حاشیه شهر واقع خواهد شد که آثارش از همین الان مشهود است. یعنی دقیقا برخلاف شیخ بها که با درک تفصیلی از اسلام، راهها و امکانات را به محوریت امام پیاده سازی می کرد.
نمونه دیگر از تفاوتهای بروز یافته این دو نوع نگاه، طراحی و جانمایی مسجد در مرکز شهر و محلات و جانمایی بازار، حمام و مدرسه به محوریت آن است. در این باره می توان به کارهای گرانقدر مرحوم شیخ بها، حجه الاسلام شفتی و یا مجموعه علی قلی آقا در اصفهان اشاره کرد. اما در شهرسازی بی معنا، حیران و ضد دین امروز، جایگاه مسجد به عنوان #قلب_شهر_اسلامی در بدترین جای ممکن است. نمونه اش پاساژ بزرگی که دیروز برای نماز به آنجا رفتم. نمازخانه آن پاساژ بزرگ در شهر مشهد، دخمه مانندی در زیرزمین بود، طبقه منفی چهار! اساسا مسجدی که کارکرد خاصی ندارد، جایی بهتر از طبقه منفی چهار و گوشه پارکینگ بازار هم نخواهد یافت.
موضوعات تکمیلی:
زیرساختهای هدایت/ مسجد و اداره جامعه
@besalamen_amenin