پرسش:
يک نفز ميگفت چرااين همه گريه براي امام حسين مي کنيدامام حسين که جاش خوبه توبهشت پس گريه نداره بايد براي يزيذگريه کرد که داره عذاب ميشه الن اون گريه داره نه امام حسين .
پاسخ:
عاشورا و حادثه کربلا از چند جنبه قابل ارزيابي و تحليل است که هر کدام مي تواند حکم خاص داشته باشد. در ابتدا با دو چهره از عاشورا رو به رو هستيم:
اوّل: زيبايى ها
زيبايى ها يعنى عظمتى که حضرت ابا عبداللَّه (ع) و ياران ايشان در ابعاد مختلف آفريده، عالىترين جلوه هاى کمال انسانى را با عمل خويش ترسيم نموده و بزرگ ترين درس را به بشر آموخته اند. اين بُعد از حادثه عاشورا بسيار غرورانگيز و افتخارآفرين است.
شهادت براي شهيد يک موفقيت، بلکه بزرگ ترين موفقيت است و جشن و شادماني مي طلبد. سيد بن طاووس مي گويد : اگر دستور عزاداري به ما نرسيده بود ، ايام شهادت امامان را جشن مي گرفتم . علي (ع) آن گاه که مي بيند مرگ به صورت شهادت نصيبش شد، از خوشحالي در پوست خود نميگنجد.(1)
آري بر اساس اين رويکرد ، شهادت اولياي الهي جشن و شادي دارد؛ جشن و شادي براي رسيدن به عالي ترين مرتبه کمال و لقاي محبوب از طريق شهادت.
دوم: چهره غمبار:
چهره ديگر عاشورا جنبه غمبار و اسفبار آن است. تأسف از اين که چرا امت، حق امام (ع) را پاس نداشته و ناجوانمردانهترين برخورد را نسبت به محبوبترين خلق خدا روا داشتند. ظلمى که بر امام (ع) و اهل بيت و ياران ايشان تحميل شد، دل هر انسان نيکوسيرتى را به درد مىآورد و روح آدمى را سخت مىآزارد و جشن و شادي در اينجا معنا ندارد.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔴 اگر کسی میخواهد از دشمن بترسد، بترسد، اما از طرف مردم نترسد
♦️امام خامنه ای امروز: قدرتهای بزرگ متجاوز، شگرد کارشان تشر زدن است، این را بارها ما گفتیم.
♦️قدرتهای متجاوزی که میخواهند در همه جا دست دراز کنند و همه جا دخالت کنند...، از خودشان بزرگنمایی میکنند، تشر میزنند، اخم میکنند. یادتان است اخمهایی که بعضی از دولتهای قبلی آمریکا میکردند؛ حالا هم یکجور دیگر.
♦️برای یک کشور بدترین موقعیت این است که مسئولین کشور از اخم و تهدید و تشر دشمن بترسند. اگر ترسیدند در واقع در را برای ورود او و دخول او و تجاوز و تعرض او باز کردند.
♦️کار را با عقل و با منطق و با حکمت باید انجام داد در این تردیدی نیست اما با شجاعت باید انجام داد با ترسیدن با دلهره با تحت تاثیر تشر و بداخلاقی و اخم و گره ابروان قدرتمندانِ صاحبت قدرت در دنیا قرار گرفتن تحت تاثیر اینها واقع شدن اول بدبختی است.
♦️خب کسی میخواهد بترسد بترسد اما از طرف مردم نترسد به حساب مردم نترسد، ملت ایستادند اگر ملت ایستاده نبود از سال 1357 تا امروز اثر و نشانی از ایران و ایرانی باقی نمیماند.
♦️در مقابل نظامی که با مردم خود متصل است، مردم خود و ملت خود را دوست می دارد و ملتش او را دوست می دارند، دشمن چه آمریکا و چه بزرگتر از آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. ۹۶/۱/۳۰
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
حل مشکلات مادّی با دعا و معنویت
🔹 رهبر انقلاب: در ماه رمضان دعا را قدر بدانید، حاجات بزرگ را، حاجات امّت و کشور اسلامی را، حاجات ملت خودتان را، حاجات شخصی خودتان را، مورد توجّه قرار دهید و آنها را متضرّعانه و مجدّانه از خدای متعال بخواهید. جامعه ما اگر جامعه تقوا و دعا و معنویت باشد، بسیاری از مشکلات مادّی او هم قطعاً برطرف خواهد شد. ۱۳۷۷/۱۰/۰۴
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
💐 امام حسن مجتبی (ع):
کسی که درقلبش جز رضا و خشنودی خدا خطور نکند، چون خدارا بخواند، من ضامن اجابت دعای او هستم
❤️✨
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🌹 اعمـال شب قـدر
♦️ ادعیه و اذکـار شب ۲۱ رمضـان که از شب ۱۹ مهم تر است
♦️ شب قدر همان شبى است كه در تمام سال شبى به خوبى و فضيلت آن نمى رسد و عمل در آن بهتر است از عمل در هزار ماه و در آن شب تقدير امور سال مى شود و ملائكه و روح كه اعظم ملائكه است در آن شب به اذن پروردگار به زمين نازل مى شوند و به خدمت امام زمان عجل الله تعالى فرجه الشريف مشرّف مى شوند و آنچه براى هركس مقدّر شده است بر امام زمان عجل الله تعالى فرجه الشريف عرض مى كنند.
♦️ اعمـال شب قـدر بر دو نوع است: یکی آن که در هـر سـه شب انجـام می شود و دیگـر آن که مخصـوص هـر شبی است.
💢 اعمال مشترکه ی شب های قدر:
🔸 غسل
🔸 دو رکعت نماز در هر رکعت بعد از حمد هفت مرتبه سوره توحید و بعد از نماز هفتاد مرتبه استغفر الله و اتوب الیه.
🔸 قرار دادن قرآن بر سر
🔸 ده مرتبه ۱۴ معصوم (ع) را واسطه قرار دادن.
🔸 زیارت امام حسین علیه السلام
🔸 احیا داشتن این شبها
🔸 صد رکعت نماز
🔸 دعای جوشن کبیر
💢 اعمال مخصوص شب ۲۱ ماه رمضـان:
♦️ لعن بر قاتلان حضرت امیرالمؤمنین (ع)
♦️ بسیار صلوات فرستادن بر محمد و آل محمد (ص)
♦️دعای "اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اقْسِمْ لِی حِلْما یَسُدُّ عَنِّی بَابَ الْجَهْلِ وَ هُدًى تَمُنُّ بِهِ عَلَیَّ مِنْ کُلِّ ضَلالَةٍ وَ غِنًى تَسُدُّ بِهِ عَنِّی بَابَ کُلِّ فَقْرٍ وَ قُوَّةً تَرُدُّ بِهَا عَنِّی کُلَّ ضَعْفٍ وَ عِزّا تُکْرِمُنِی بِهِ عَنْ کُلِّ ذُلٍّ وَ رِفْعَةً تَرْفَعُنِی بِهَا عَنْ کُلِّ ضَعَةٍ وَ أَمْنا تَرُدُّ بِهِ عَنِّی کُلَّ خَوْفٍ وَ عَافِیَةً تَسْتُرُنِی بِهَا عَنْ کُلِّ بَلاءٍ وَ عِلْما تَفْتَحُ لِی بِهِ کُلَّ یَقِینٍ وَ یَقِینا تُذْهِبُ بِهِ عَنِّی کُلَّ شَکٍّ وَ دُعَاءً تَبْسُطُ لِی بِهِ الْإِجَابَةَ فِی هَذِهِ اللَّیْلَةِ وَ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ السَّاعَةِ السَّاعَةِ السَّاعَةِ یَا کَرِیمُ وَ خَوْفا تَنْشُرُ [تُیَسِّرُ] لِی بِهِ کُلَّ رَحْمَةٍ وَ عِصْمَةً تَحُولُ بِهَا بَیْنِی وَ بَیْنَ الذُّنُوبِ حَتَّى أُفْلِحَ بِهَا عِنْدَ الْمَعْصُومِینَ عِنْدَکَ بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین."
📚 مفاتیح الجنان
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
💥 انسان اگر به درک شب قدر رسيد، سال بعدش سال غنی و پرباری خواهد بود.
💠 استاد میرباقری:
«انسان در طول سال بايد مراقبه کند تا برای #شب_قدر آماده شود. حداقل اين چند شب را مواظب باشيم، به روزهايش بيشتر دقت کنيم، غفلت نکنيم، مراقب خواب و غذا و چشم و گوش و زبانمان باشيم تا آماده شويم تا از شبها برخوردار شويم.
چه بسا انسان يک غفلت در روزش مانع از برخورداری از شبش میشود. شخصی به حضرت عرض کرد: من موفق به نافله شب نمیشوم. حضرت فرمودند: گناهانت تو را زنداني کرده است: «قَيَّدَتکَ ذُنُوبُک».
انسان اگر #مراقبۀ_در_روز نداشته باشد ممکن است به #شبزندهداري موفق نشود. کما اين که اگر شبزندهداري نکند، زمينه براي لغزش روز مهيا ميشود.
انسان بايد در طول سال آمادگي پيدا کند تا به درک شب قدر برسد و البته اگر به درک شب قدر رسيد سال بعدش #سال_غني_و_پرباري خواهد بود.
عليأيحال اگر کسي الحمدلله از ماه رجب شروع و مواظبت کرده و مراقبههاي لازم را انجام داده است گواراي وجودش باد. ولي اگر اين کار نشده است لااقل در اين چند روز که باقي مانده است مقداري مواظب چشم، زبان، گوش، اخلاق و رفتارش باشد، و خدا را مراقب خود ببيند تا إنشاءالله خداي متعال به فضل خودش همين مقدار کم را از ما بپذيرد و ما را مهمان خود در شب قدر قرار دهد.»
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#تلنگر
✅لطف و محبت جالب خداوند به بنده های روزه دار!
✍خدا قبل از عالم تشریع، رزقی را برای بندهای مثلاً در روز ماه رمضان بریده است. حالا او در روز ماه رمضان فراموش میکند که روزه است و آن غذا را میخورد... بعداً یادش میافتد که روزه بوده است. نه روزهاش باطل است و نه قضا دارد.
این خدا بود که این فراموشی را بر او مسلّط کرد تا رزقی را که برای او مقدّر کرده بود، به او بخوراند.
امیرالمؤمنین علیه السّلام میفرماید: « وقتی خداوند امری را اراده کند، عقل عبد را میگیرد و آن کار را به دست او جاری میکند، بعد عقلش را به او باز میگرداند ». بسیاری از خیراتی که خدا به ما رسانده، اینگونه بوده است والاّ اگر به عقل خودمان بود، آن کار را نمیکردیم.
📚مصباح الهدی تٱلیف استاد مهدی
مرحوم حاج میرزا اسماعیل دولابی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
شیر در کاسہ ما نیستـــــ ولے اشڪ کہ هستـــــ
ما یتیماڹ همگے کاسہ بہ دستیم علے...
#اللهم_العن_قتلة_امیرالمؤمنین_من_الاولین_والاخرین
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲 خدا هر گناهی باشه به حسین میبخشه
الهی بالحسین یا الله
📿 التماس دعا
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
نسیم سحر.mp3
2.84M
🔅چه کنیم شب قدر را درک کنیم؟
✨چرا شب قدر قرآن روی سرمی گذاریم ومتوسل به ائمه میشویم؟؟
🎵[ حجت الاسلام عالی ]
مَنْ أَرَادَ اللَّهَ بَدَأَ بِكُمْ وَ مَنْ وَحَّدَهُ قَبِلَ عَنْكُمْ وَ مَنْ قَصَدَهُ تَوَجَّهَ بِكُمْ
هر كه خدا را بخواهد،از شما آغاز مي كند و هر كه بخواهد با حقيقت توحيد آشنا شود، از شما مي پذيرد و هر كه بخواهد رو به خدا كند، رو به شما مي آورد.
(زیارت جامعه کبیره)
🏴 @rkhanjani
برگرفته از سخنرانی مرحوم آیت الله علی مشکینی (ره)
🔴👈 موضوع مأنوس بودن روح و جسم
روح و جان انسان با جسم انسان خیلی مأنوس شده است. از شگفتی های انسان این است که خداوند در وجودش دو موجود متضاد را با هم در آمیخته است. یکی روح که اشرف موجودات است و منصوب به خداوند است و دیگری جسم که جزء نازل ترین موجودات محسوب می شود. زیرا این جسم انسان از لجن سیاه و گندیده به وجود آمده است.
🔵👈 در این ممزوج شدن روح و جسم انسان، آزمایشات و امتحانات بزرگی برای انسان است. و این روح است که با تزکیه نفس و طهارت دل انسان را عروج داده و به بالا می برد. و انسان کامل می شود. و یا اینکه این روح اسیر جسم و هوای نفس شده و انسان را به تاریکی ها و ظلمت برده و آن را منحط می کند.
🔵👈 در حقیقت زیان کار واقعی کسانی نیستند که مال دنیای خود را از دست داده است، بلکه کسانی هستند که خود را باخته اند. روح به هر موجودی برسد آن را زنده می کند. و با هر جسمی تماس بگیرد آن را زنده می کند. و مراتب آن مختلف است. گاهی علاوه بر حیات به موجود، به آن فکر و قدرت تشخیص هم می دهد.
🔵👈 انسان همیشه در مقابل فرشتگان عظیم و بزرگ بوده و است، اما انسان برای حفظ عظمت خود نیاز به تقوا و خودسازی نفس دارد.
انسان باید خود را به کتاب خدا عرضه کند و از این کتاب استفاده کامل را ببرد.
🌸 خداوند به پیامبر فرمود که اگر انسانی دو کار را انجام داد، من حکمت را بر دل آن عطاء خواهم کرد. اول آنکه شکم خود را از محرمات خالی کند و دوم آنکه زبان خود را از هرزه گویی و بر خلاف شرع حرف زدن بر حذر دارد.
🔵👈 شیطان بر دل انسان وارد نمی شود. دل دارای دو در راست و چپ است. نه فرشته داخل دل می شود و نه شیطان. اما شیطان در بیرون در بر نفس و دل انسان القائات خود را بیان می کند.
🔵👈 لیکن افراد بی ایمان هستند که دنبال گفتار و القائات شیطان می روند. شیطان بر انسان سلطنت ندارد بلکه این انسان است که به دنبال شیطان می رود.
📩 #روح
📩 #جسم
📩 #درس_اخلاق
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
✍حضرت محمد (ص): هنگام آسایش خدا را بشناس، تا هنگام گرفتاری تو را بشناسد
پیامبر رحمت (ص): هر کس دوست دارد خداوند هنگام سختی و گرفتاری، دعای او را اجابت کند، در هنگام آسایش زیاد دعا کند.
📚نهج الفصاحه323
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
✅جامع ترين دعا در شب قدر
✍اسـتاد فاطمی نيا:از پيامبر اكرم (ص) سوال كردند شب قدر چه چيزی از خدا بخواهيم؟ حضرت فرمودند عافيت طلب كنيد.
در عافيت همه چيز وجود دارد بيماری ضد عافيت است ، قرض و گرفتاری ضد عافيت است ، فرزند ناصالح ضد عافيت است بیآبرويی ضد عافيت است همهی حوائج خود را همراه عافيت بخواهيد.
«اللهم عافنا في جميع الامور»
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه ما در امر انتخاب رییس جمهور مسئولیم
تا افراد ناباب وارد نشوند
که تباه کنند کشور را
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
پرسش:
سلام فلسفه روزه گرفتن و نماز خواندن چيست چرا بايد نماز بخوانيم وروزه بگيريم
از نظر علمي ثابت کنيد
پاسخ:
اين گونه امور، از مسائل فرعي ديني هستند كه علت و دليل و فلسفه اصلي آن ها تعيين ميزان تسليم و تبعيت ما در برابر فرامين الهي است. نمي توان به راحتي به علت و فلسفه خاص اين اعمال و دستورات رسيد. اما وقتي معيار كشف دستورات شرعي را قرآن و سنت دانستيم و فقها از طريق اين منابع به چنين نظري رسيده اند، همين امر قانع كننده ترين دستور براي ما خواهد بود.
در واقع منطقي ترين دليل ما بر پذيرش حكم، آن است كه اين دستور به عنوان تكليفي ديني از مجاري منطقي و قابل اعتماد شريعت به ما رسيده، در نتيجه عمل به اين دستور همانند هر دستور ديگر تعبدي شرعي، لازم و منطقي و معقول است. اگر معيار منطقي بودن يك حكم را يافتن علل طبيعي و بهداشتي و انطباق آن با يافته هاي علوم تجربي بدانيم، چه بسا نتوان براي بسياري از دستورات قطعي دين دليلي از اين دست يافت. چرا که بسياري از احکام اثر جمساني و دنيوي ندارد و صرفا اثرش روحاني و آخرتي است. و از سوي ديگر نيز علوم بشري ناقص است و نمي تواند فلسفه تمام احکام را کشف کند.
البته منكر اين امر نيستيم كه در اين خصوص هماهنگي هاي بسياري بين يافته هاي علوم تجربي با دستورات ديني وجود دارد و چه بسا در آينده نكات بيش تري در اين خصوص به دست بيايد. اما اين بدان معنا نيست كه در همه زمينه ها نكات خاص علمي و تجربي وجود داشته باشد و حكم شرعي منطبق بر اين يافته ها بيان شده باشد. با اين وجود، چند فلسفه نماز و روزه که در منابع ديني
به آنها اشاره شده را ذکر مي کنيم:
نماز و اسرار تربيتى آن
1- نماز موجب ياد خداست: ياد خدا بهترين وسيله براى خويشتن دارى و کنترل غرايز سرکش و جلوگيرى از روح طغيان است.
«نمازگزار» همواره به ياد خدا مى باشد، خدايى که از تمام کارهاى کوچک و بزرگ ما آگاه است، خدايى که از آنچه در زواياى روان ما وجود دارد و يا از انديشه ما مى گذرد، مطّلع و باخبر است و کمترين اثر ياد خدا اين است که به خودکامگى انسان و هوس هاى وى اعتدال مى بخشد، چنان که غفلت از ياد خدا و بى خبرى از پاداش ها و کيفرهاى او، موجب تيرگى عقل و خرد و کم فروغى آن مى شود.
انسان غافل از خدا در عاقبت اعمال و کردار خود نمى انديشد و براى ارضاى تمايلات و غرايز سرکش خود حد و مرزى را نمى شناسد و اين نماز است که او را در شبانه روز پنج بار به ياد خدا مى اندازد و تيرگى غفلت را از روح و روانش پاک مى سازد.
به راستى، انسان که پايه حکومت غرايز در کانون وجود او مستحکم است، بهترين راه براى کنترل غرايز و خواست هاى مرزنشناس او همان ياد خدا، ياد کيفرهاى خطاکاران و حساب هاى دقيق و اشتباه ناپذير آن مى باشد. از اين نظر قرآن يکى از اسرار نماز را ياد خدا معرّفى مى کند: «اَقِمِ الصَّلوةَ لِذِکْرى؛[طه/14] نماز را براى ياد من بپا دار!»
2- دورى از گناه: نمازگزار ناچار است که براى صحّت و قبولى نماز خود، از بسيارى از گناهان اجتناب ورزد; مثلا، يکى از شرايط نماز مشروع بودن و مباح بودن تمامى وسايلى است که در آن به کار مى رود، مانند آب وضو و غسل، جامه اى که با آن نماز مى گزارد و مکان نمازگزار، اين موضوع سبب مى شود که گِرد حرام نرود و در کار و کسب خود از هر نوع حرام اجتناب نمايد; زيرا بسيار مشکل است که يک فرد تنها در امور مربوط به نماز به حلال بودن آنها مقيّد شود و در موارد ديگر بى پروا باشد.
گويا آيه زير به همين نکته اشاره مى کند و مى فرمايد: «اِنَّ الصَّلوةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاءِ وَ الْمُنْکَرِ[عنکبوت/45] که نماز (انسان را) از زشتى ها و گناه باز مى دارد».
بالاخص اگر نمازگزار متوجّه باشد که شرط قبولى نماز در پيشگاه خداوند اين است که نمازگزار زکات و حقوق مستمندان را بپردازد; غيبت نکند; از تکبّر و حسد بپرهيزد; از مشروبات الکلى اجتناب نمايد و با حضور قلب و توجّه و نيّت پاک به درگاه خدا روآورد و به اين ترتيب نمازگزار حقيقى ناگزير است تمام اين امور را رعايت کند. روى همين جهات، پيامبر گرامى ما(صلى الله عليه وآله) مى فرمايد: نماز چون نهر آب صافى است که انسان خود را در آن شست و شو مى دهد؛ اگر کسى در شبانه روز پنج مرتبه خود را با آب پاک شست و شو دهد، هرگز بدن او آلوده و کثيف نمى شود. همچنين کسى که در شبانه روز پنج مرتبه نماز بخواند و قلب خود را در اين چشمه صاف معنوى شست و شو دهد، هرگز آلودگى گناه بر دل و جان او نمى شيند.
3- نظافت و بهداشت: از آن جا که نمازگزار در برخى از مواقع همه بدن را بايد به عنوان «غسل» بشويد و معمولا در شبانه روز چند بار وضو بگيرد و پيش از غسل و وضو تمام بدن را از هر نوع کثافت و آلودگى پاک سازد; ناچار يک فرد تميز و نظيف خواهد بود. از اين نظر نماز به بهداشت و موضوع نظافت که يک امر حياتى است کمک مى کند.
4- انضباط و وقت شناسى: نمازهاى اسلامى هر کدام براى خود وقت مخصوص و معيّنى دارد و فرد نمازگزار بايد نمازهاى خود را در آن اوقات بخواند، لذا اين عبادت اسلام به انضباط و وقت شناسى کمک مؤثّرى مى کند.
بالاخص که نمازگزار بايد براى اداى فريضه صبح پيش از طلوع آفتاب از خواب برخيزد، طبعاً يک چنين فردى گذشته از اين که از هواى پاک و نسيم صبحگاهان استفاده مى نمايد، به موقع فعّاليّت هاى مثبت زندگى را آغاز مى کند.
آثار فردى و تربيتى نماز به آنچه که گفته شد منحصر نيست; ولى اين نمونه مى تواند نشانه اسرار بزرگ اين عبادت بزرگ اسلامى باشد.
اسرار اجتماعى نماز
نماز در اوقات معيّن نمودارى از وحدت و يگانگى ملّت بزرگ اسلام است; زيرا همه مسلمان ها در وقت هاى مخصوصى رو به قبله ايستاده و با آداب خاصّى خداوند جهان را مى پرستند، اين خود نمونه بزرگى از اتّحاد و يگانگى ملّتى است که اسلام همه را به وسيله آن عبادت متّحد و متشکّل نموده است.
هرگاه اين نمازها به صورت جماعت برگزار گردد، روح وحدت و اتّحاد و مساوات و برابرى، از صف هاى منظّم و فشرده نمازگزاران نمايان خواهد بود و اهمّيّت اين اتّحاد و يگانگى معنوى نيازى به توضيح ندارد.
گرچه اسرار و فوايد اجتماعى و تربيتى نماز منحصر به اينها نيست، ولى همين قدر روشنگر عظمت و اسرار خطير اين فريضه الهى مى باشد.
براي اطلاعات بيشتر رجوع کنيد به :
1. اسرار عبادات، آيت الله جوادي آملي
2. اسرار نماز ، حضرت امام خميني ره
3. پرتوي از اسرار نماز، محسن حجة الاسلام قرائتي
گوشه اى از اسرار روزه
يکى از عبادت هاى اسلامى روزه است، يکى از آثار تربيتى روزه اين است که به «حکومت