💥#سید_مصطفی_تاجزاده
وی (متولد ۱ آذر ۱۳۳۵) چهره سیاسی #اصلاح طلب ایرانی عضو شورای مرکزی جبهه #مشارکت ایران اسلامی و #سازمانمجاهدینانقلاب اسلامی ایران بود.
وی در دولت خاتمی معاون سیاسی وزیر کشور (عبدالله نوری) و سرپرست این وزارتخانه پس از استیضاح عبدالله نوری و در دولت میرحسین موسوی (۱۳۶۳ تا ۱۳۶۷) معاون امور بینالملل وزیر ارشاد (محمد خاتمی) بود.
🔻تاجزاده را بیشتر بشناسیم😏
۱_ #انتخاباتمجلسششم در تاریخ 11/29/ 78 انجام شد که با پیروزی قاطع جریان چپ همراه شد نتایج اغلب حوزههای انتخابیه توسط شورای نگهبان تاییدگردید اما در حوزه انتخابیه تهران گزارشهایی مبنی بر تخلفات وسیع در جریان انتخابات باعث عدم تایید نتایج این حوزه گردید.
با بالا گرفتن قضیه تخلفات انتخاباتی، شورای نگهبان بازشماری آراء را شروع کرد جریان چپ فشار بر روی شورای نگهبان را افزایش داد و آن را متهم به سنگ اندازی در راه تشکیل مجلس ششم نمود.
در نهایت با دستور مقام معظم رهبری مطابق دستور العمل چهارده ماده ای برای تایید آرا حوزه انتخابیه تهران ارائه دادند. بر طبق این دستور العمل، آرا صندوقهای مخدوش باطل، نتیجه انتخابات بر اساس آرا صندوقهای سالم اعلام شد و می بایست متخلفان در جریان انتخابات شناسایی و مجازات شوند.
▫️پس از تایید نتایج انتخابات تهران سید مصطفی تاج زاده رئیس ستاد انتخابات کشور و آزرمی فرماندار تهران به جرم تخلف در جریان انتخابات به دادگاه فراخوانده شدند. تاج زاده به #انفصالخدماتدولتی محکوم گردید وجناب آزرمی هم به چند ماه زندان محکوم شد.
اگرچه پس از پایان دوران محکومیت تاجزاده به عنوان مشاور رئیس دولت هفتم و هشتم انتخاب شد.
۲_در حادثه #کویدانشگاه، مصطفی تاجزاده بهعنوان معاون سیاسی وزیر کشور دوران اصلاحات یکی از عناصر فتنهگری بود که دائماً بین وزارت کشور و کوی در حال رفتوآمد بود و سخنرانیهای عجیبش موجب شد بعدها تعدادی از صاحبنظران بگویند: «حوادث کوی دانشگاه از داخل وزارت کشور هدایت میشد.»
سید احسان قاضیزاده هاشمی عضو شورای مرکزی و دبیر کل وقت "جامعه اسلامی دانشجویان" از مشاهدات خود از اقدامات تاجزاده اینچنین یاد میکند: بعد از اینکه دانشجویان درب وزارت کشور را کندند و داخل شدند آقای تاجزاده آمد در وسط حیاط وزارت کشور روی یک صندلی نشست.
تاجزاده به این جماعت که حدوداً 500 الی 600 نفری میشدند گفت: «شما چرا آمدهاید اینجا؟ شما چرا در وزارت کشور را از جا میکنید؟ اینجا که مال شماست. شما باید جای دیگری بروید و در آنجا را بکنید.» و پای بلندگوی دستی مدام میگفت: «اینجا متعلق به خود شماست و شما اشتباهی آمدهاید.»
۳_ ردپای تاجزاده در آشوبهای سال ۷۹ خرم آباد را در مصاحبه های وی می توان یافت. ماجرا از این قرار بود که۱۳ ماه پس از غائله ۱۸ تیر، در یازدهم مرداد ماه ۱۳۷۹ دفتر تحکیم وحدت طی نامهای از استاندار لرستان درخواست همکاری در خصوص اردوی دانشجویان با عنوان « آینده اصلاحات در ایران» که شورای تامین استان موافقت نکرد .
اما پنجم شهریور 79 حزب مشارکت خرم آباد، با صدور بیانیه ای از هواداران خود درخواست تجمع و راهپیمایی به طرفداری دولت کنند و در اصل برای متشنج ساختن اوضاع شهر نمود. اما این راهپیمایی با سر دادن شعارهای ضد ارزشی علیه نظام تبدیل به یک درگیری در سطح شهر شد و در چند روز پس از آن نیز آشوب و بلوا ادامه داشت.
۴_ تاجزاده در جریان #فتنه۸۸ از جمله فعالان فتنه بود که بازداشت و محاکمه شد.
انتشار فیلمی در سایت یوتیوب که در آن مصطفی تاجزاده، خطاب به رمضانزاده و صفاییفراهانی میگوید، "در انتخابات گذشته هیچ تقلبی صورت نگرفته است و ما شکستخوردگان انتخابات هستیم" از نکات جالب این غوغاسالاری بود که نشان میدهد ایشان کاملا واقف بودند.
پس از سپری کردن دوران محکومیت، تاجزاده از زندان آزاد شد. از چهرههای مشهوری که به ملاقات ایشان رفتند و عکسهای آنها در فضای مجازی دست به دست میچرخد میتوان به صفدرحسینی و حسین فریدون اشاره کرد.
🔸در روز اول آبان 1390 تاجزاده پیشنهاد کرد که ایرانیان برای اعتراض خود به حبس خانگی سران فتنه 88 اولین دوشنبه هر ماه دست به اعتراضات مدنی بزنند.
اما محسن سازگارا ضد انقلاب فراری ساکن آمریکا نیز شبیه این طرح را بعنوان سه شنبههای اعتراض نامیده مطرح کرده بود این طرح هم در بحبوحه اعتراضات سال 88 نتیجه ای هم نداشت.
#تاجزاده
#سرطان_اصلاحات
@beytonoor
📘 #کتاب_صوتی
رمان " جان شیعه، اهل سنت" اثر فاطمه ولی نژاد
" عاشقانه ای برای مسلمانان"
#جان_شیعه_اهل_سنت
#فاطمه_ولی_نژاد
#رمان
#مذهبی
🇮🇷 @beytonoor
جان شیعه اهل سنت16.mp3
3.94M
▫️کتاب صوتی
🔸جان شیعه اهل سنت
🔹 #قسمت_شانزدهم
@beytonoor
🌍اوقات شرعی #دوشنبه 28 بهمن ماه 98
🌞اذان صبح : 05:25:25
🌝اذان ظهر : 12:18:25
🌖اذان مغرب: 18:05:52
☀️طلوع آفتاب: 06:49:31
🌑غروب آفتاب: 17:47:20
🌓نیمه شب شرعی: 23:36:22
@beytonoor
🗳️به متعهدِ متخصص رأی دهید!
🔻مجرد اینکه این [فرد] آدم خوبی است خیلی، اول وقت نمازش را می خواند و نماز شب می خواند این برای مجلس #کفایت_نمیکند.
🔹مجلس اشخاص #سیاسی لازم دارد،
🔹اشخاص #اقتصاددان لازم دارد،
🔹اشخاص #سیاستمدار لازم دارد،
🔹اشخاص مطلع بر اوضاع جهان لازم دارد.
🔹باید تعهد به #اسلام باشد و موافقت با #جمهوری_اسلامی باشد.
✍امام خمینی؛ ١٣ دی ١٣۶٢
#امام_خمینی
#درست_انتخاب_کنیم
@beytonoor
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
❇️ #کاندیدای_انقلابی - ۱۶
💠 خانم کبری خزعلی
🔸از حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس
▫️کد کاندیداتوری: ۴۴۶۱
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
❇️ #کاندیدای_انقلابی
❇️ #مجلس_قوی - ۱۸
💠 ﻋﺒﺪﺍﻟﺤﺴﻴﻦ ﺭﻭﺡ ﺍﻻﻣﻴﻨﻰ
🔸از حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس
▫️کد کاندیداتوری: ۴۹۸۴
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
❇️ #کاندیدای_انقلابی
❇️ #مجلس_قوی - ۲۰
💠 مجتبی ابراهیمی
🔸از حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس
▫️ کد کاندیداتوری: ۱۱۵۴
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
#یک_آیه_یک_تفسير
✍ادامه تفسیر سوره حمد:
❣الرَّحْمنِ الرَّحيمِ
توصيف پروردگار به اين دو صفت، معرفت بسيار كامل مى خواهد؛ زيرا «رحمن» يعنى آن كه رحمتش فراوان است. نه آن مقدار كه تنها از كلمه «فراوان» مى فهميم؛ بلكه يعنى آنكه همه هستى از ناحيه اوست و هرچه از او برسد رحمت و نيكوست.
🔸و «رحيم» يعنى آن كه فيضش دائماً به انسانها مى رسد.
🔻اين دو صفت، اوّلى مربوط به نظام هستى است و دومى مربوط به عالم خاص انسانهاست.
🔹براى توصيف پروردگار به صفت اول آنقدر عرفان عميق براى بنده لازم است كه جهان را سراسر رحمت اندر رحمت ببيند و فكر ثنويّت را از خود دور كند و پديده هاى جهان را به خير و شر تقسيم نكند، بلكه سراسر هستى را به دليل آنكه ناشى از اوست يك كاسه خير و رحمت محض بداند؛ و در هنگام ستايش اللَّه به اين صفت، انسان بايد چنان ديدى داشته باشد كه نظام هستى نظام #خير است، نظام رحمت است، نظام نور است؛
شر، نقمت و ظلمت امور نسبى و غيرحقيقى مى باشند.
🌟بديهى است كه هر انديشه خامى نمى تواند مدعى گردد كه من چنين ديدى از جهان دارم.
و انسان با زور و تعبد هم نمى تواند چنان ديدى در خود ايجاد كند.
🔹و اما صفت دوم كه صفت رحيم است،
در اينجا نيز بايد بگوييم كه شناخت «اللَّه» به اين صفت مستلزم آن است كه انسان به مقام و موقعيت خودش در ميان موجودات عالم شناخت كامل داشته باشد.
امتيازى كه انسان در ميان موجودات دارد اين است كه فرزند بالغ اين جهان است؛ فرزند نابالغ اين خانواده كه تحت قيمومت و سرپرستى اجبارى پدر و مادر باشد نيست، بلكه از نظر #عقل و خرد به آن درجه از رشد رسيده كه به او گفته اند بايد خودت راه را انتخاب كنى.
در حالى كه موجودات ديگر تحت تكفل #جبرى عوامل اين عالم اند، اين انسان است كه به دليل رشد عقلى، آزادى و اختيار دارد و مى تواند از دو راه يكى را انتخاب كند:
انّا هَدَيْناهُ السَّبيلَ امّا شاكِراً وَ امّا كَفوراً
راه راست و راه كج هر دو در جلو انسان قرار گرفته،
اگر انسان راه راست و صراط مستقيم حق را بپيمايد آنوقت است كه يك نوع رحمت و عنايت خاصى از ناحيه خدا شامل حالش مى گردد...
دلش را نور بخشيده و قلبش را نيرو مى دهد، اسباب و وسائل را براى راهش مهيا مى سازد،
رزق «مِنْ حَيْثُ لايَحْتَسِبُ» به او مى رساند، و بالاخره به مرحله اى مى رسد كه احساس مى كند به مرحله داد و ستد با خداى خويش رسيده است. چون مى بيند هرچه كه او در كردار خالصانه تر رفتار مى كند عنايات الهى بيشتر شامل حالش مىگردد.
🔸در اين وقت است كه بنده به مرحله #رضا و #تسليم خواهد رسيد.
✍از: استاد شهيد مرتضی مطهرى
@beytonoor