💔به یادت،زمستان را شروع میکنیم...
صدای امدنت را میشنویمدی ماه برای سومین سال از دست دادنت..
سه سالیست که با شروع زمستان درست در طولانی ترین شب سال فقط خنده تلخی بر لب داریم....💔
#شهید_سردار_سلیمانی_
🍉#یلداتون_شهدایی_
@mahman11
❇️ عضویت در مجموعه "درمانخانه اسلامی" با بیش از نیممیلیون عضو حقیقی در پیامرسانهای ایرانی را از دست ندهید...
✅ با مطالعه محتوای طبی کانال درمانخانه به راحتی طبیب خانگی خود شوید👌
♻️ لینک عضویت در بزرگترین و قدیمیترین کانال طبی در ایتا 👇
https://eitaa.com/joinchat/1443627008C564ced749d
بیداری ملت
❇️ عضویت در مجموعه "درمانخانه اسلامی" با بیش از نیممیلیون عضو حقیقی در پیامرسانهای ایرانی را از دس
تخفیفات یلدایی خوبی گذاشتن
از دست ندید👌
❁﷽❣#سلام_امام_زمانم ❣﷽❁
📖 السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ثَارَ اَللَّهِ...
🌼سلام بر تو ای #مولایی که
همچون جدِّ #شهیدت
خون❣ خدا هستی
و حیات بخش #دین.
🌼سلام بر #تو
و بر روزی که دین خدا را
دوباره احیا میکنی🌱
📚 صحیفه مهدیه/زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس، ص610.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌸🍃
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh
هدیه «زلنسکی» به «بایدن» در کاخ سفید
🔹رئیس جمهور اوکراین در دیدار با همتای آمریکایی خود در کاخ سفید مدال نظامی افتخار ارتش اوکراین را بهخاطر حمایتهای نظامی واشنگتن به بایدن اهدا کرد.
🔹بایدن: پوتین میخواهد از زمستان به عنوان سلاح استفاده کند. بیش از ۵۰ کشور تانک، مهمات توپخانه، موشک و میلیاردها دلار برای حمایت از اوکراین فراهم کردهاند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 #فوری_مهم دیشب تهران سقوط کرد
▪️مطلع میگم باتوجه به اتمام مهلت تعیین شده شب گذشته نظام به صورت کامل سقوط کرده و #مریم_رجوی رئیس جمهور مردمی و محبوب ایران با یک پرواز اختصاصی که توسط چند فروند جنگنده F35 آمریکایی اسکورت میشد به همراه علی کریمی و مسیح علینژاد و چند نفر از اعضای دولت موقت عنقلابی ساعت ۲۴:۰۰ روز سی ام آذرماه وارد فرودگاه امام شدند و بلافاصله به میدان پاستور رفته و اولین جلسه با اعضا کابینه عنقلابی را تشکیل دادند. خبرهای تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
⏪خدایا این جماعت را شفا نده یک کم بخندیم.😉
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خیلی درس عجیبی است که در ۵۳ سالگی از عمروعاص هم دفاع کنی؛ آقای فرخنژاد!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ براندازان فردای آزادی جشن زنده سوزی خواهند داشت!
🔹 امیر فخرآور - مزدور برانداز: یه لیست از افرادی که باید اعدام و سلاخی بشن آماده کردیم. خیلیا رو هم باید زنده آتش بزنیم(رقص آتش)
🔹 وریا امیری هم قبلا گفته بود زنده آتش زدن مخالفین خیلی هم خوبه
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از زندگی شیرین و الهی🌹
💠 یَلْدا ( چلّه )
🔸 این واژه، سریانی و به معنای « میلاد » است و چون #شب_یلدا را با تولد حضرت مسیح ( علیه السلام ) تطبیق می کردند آن را به این نام خوانده اند.
چون ایرانیان این شب را شب تولد میترا ( مهر ) می دانسته اند آن را با تلفّظ سریانی اش پذیرفته اند و در واقع یلدا با نوئل ( noel ) اروپایی که در 25 دسامبر تثبیت شده، معادل است، بنابراین نوئل اروپایی همان شب یلدا یا شب چلّه ایرانی است.
🔸 از #سنت_های_شب_یلدا، شب نشینی، دید و بازدید و صله رحم است، چنان كه بهره گیری علمی از فرصت آن با طرح مسایل علمی و تاریخی، خواندن اشعار به ویژه شعر حافظ و تفأّل به اشعار حافظ و... سنت دیگر آن است. مناسب است موٴمنان در چنین فرصت هایی با زوایای زندگی و سیره معصومان (علیهم السلام) در جهت #رشد_و_كمال_علمی_و_معنوی آشنا شوند.
🔸 آنچه در میان مردم مرسوم است که در زمان های خاص، مانند شب یلدا، #اشعار_حافظ را می خوانند و به آن تفأّل می زنند، یک نوع سرگرمی است و اگر خاطری را مشوش نکند و برای پیشرفت و کمال وی مانعی ایجاد ننماید و بی جهت امید به زندگی را از او نگیرد ، اشکالی ندارد.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 مفاتیح الحیات صفحه 768 و 769.
🌐 http://esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
کانال زندگی شیرین و الهی 🔰
@hatampoori
🔴 آمریکا بزرگترین قتلگاه بیماران کرونایی
تلفات روز گذشته کرونا در
آمریکا ۳۰۸ نفر
فرانسه ۱۳۰ نفر
آلمان ۲۰۱ نفر
ژاپن ۲۳۱ نفر
🔴 #حقیقت_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51