هدایت شده از تفسیر قرآن
درس دویست و سیزدهم
ادامه تفسیر آیه ۱۸۹ سوره #بقره از تفسیر نور
* هر کاری راهی دارد و باید از مجرای طبیعی و راهش وارد شد.برای انجام هرکار زمان مناسب،شیوه مناسب و رهبر مناسب لازم است.همانگونه که زمان از طرف خداوند به وسیله ماه و هلال معیّن می شود،رهبری نیز باید از طرف خداوند تعیین شود.
بنابراین معنای آیه چنین است:از هلال برای وقت شناسی استفاده کنید و در روش انجام امور،به دستورات آسمانی و رهبران مراجعه کنید و بیراهه نروید.سعادت و خوشبختی، راهی دارد که باید از راهش وارد شد و در انتخاب زمان،روش و رهبر از خدا بترسید تا شاید رستگار شوید.
امام صادق علیه السلام فرمود:مراد از آیه «وَ أْتُوا الْبُیُوتَ مِنْ أَبْوابِها» آن است که هر کاری را از راهش وارد شود. و امامان معصوم علیهم السلام فرمودند:ما آل محمّد باب خداوند هستیم.
وپیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند:من شهر علمم و علی درب آن است.
* در این آیه جمله «وَ أْتُوا الْبُیُوتَ مِنْ أَبْوابِها» میان دو«تقوی»قرار گرفته است،شاید این رمز آن باشد که شناخت راه کار و ورود و خروج در امور،نیاز به تقوای فوق العاده دارد و کسانی که تقوای کمی داشته باشند بازهم بی راهه می روند.
شاید معنای آیه چنین باشد:مردم که درباره هلال از تو می پرسند،جوابی درخور فهم آنان بگو که این هلال راهی است برای شناخت زمان و نظم امور دینی.امّا اگر می خواهید چگونگی تغییرات ماه را بفهمید،باید از راهش وارد شوید و مطالعه کنید و درس بخوانید.
این مطلب را قرآن در این قالب بیان فرمود که برّ و نیکی،بیراهه رفتن نیست،بلکه باید هرکاری را از راهش وارد شد و راه شناخت تغییرات جوّی،تحصیلات در این باره است.
@alquran_ir
هدایت شده از عرفان، اوج ناز
#سفارشهای_امام_صادق_عليه_السّلام_به_عبداللَّه_بن_جندب (۷۱)
از آیت الله مصباح یزدی
ﺍﺭﮐﺎﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ:
ﻳﮏ ﻣﺴﺄﻟﻪ ﻣﻬﻢ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺭﮐﻦ ﺍﺳﺖ؟
ﺩﺭ ﻳﮏ ﺟﻤﻠﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﮔﻔﺖ: ﭘﺬﻳﺮﻓﺘﻦ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﮐﻪ ﭘﻴﻐﻤﺒﺮ ﺍﮐﺮﻡ ﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﺳﻠﻢ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ، ﺍﺯ ﺍﺭﮐﺎﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﺳﻠﻢ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺑﺴﻴﺎﺭﯼ ﺭﺍ ﺑﻴﺎﻥ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻣﻬﻢ ﺗﺮﻳﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺍﺻﻮﻝ ﺩﻳﻦ، ﻳﻌﻨﯽ ﺗﻮﺣﻴﺪ ﻭ ﻧﺒﻮﺕ ﻭ ﻣﻌﺎﺩ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻣﺎ ﺑﻘﻴﻪ ﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﭼﻴﺴﺖ؟
ﺁﻳﺎ ﻣﺜﻠﺎ ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻠﻢ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﮐﻪ ﭘﻴﻐﻤﺒﺮ ﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﺳﻠﻢ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﺧﺪﺍ، ﺣﻀﺮﺕ ﻋﻠﯽ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻠﺎﻓﺖ ﻣﻨﺼﻮﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ - ﻣﺜﻠﺎ ﺩﺭ ﻏﺪﻳﺮ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻳﺎ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺍﮐﺮﻡ ﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﺳﻠﻢ ﺍﻳﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺣﻀﺮﺕ ﺷﻨﻴﺪﻩ ﺍﺳﺖ - ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺴﺪ، ﮐﻴﻨﻪ، ﺑﻐﺾ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻡ ﺟﻮﻳﯽ، ﺑﻪ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﺁﻥ ﭘﺮﺩﺍﺧﺘﻪ ﻭ ﻭﻟﺎﻳﺖ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺭﺍ ﻧﭙﺬﻳﺮﺩ، ﺑﺎ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ؟
ﮐﺴﯽ ﺑﺎ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﺳﻠﻢ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﺧﺪﺍ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﺳﺖ، ﻗﺒﻮﻝ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. ﭘﺲ ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﻋﻨﺎﺩ، ﻭﻟﺎﻳﺖ ﺍﻫﻞ ﺑﻴﺖ ﻋﻠﻴﻬﻢ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺭﺍ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﮐﻨﺪ ﻭ ﻣﺜﻠﺎ ﺑﮕﻮﻳﺪ، ﭼﻮﻥ ﻋﻠﯽ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﭘﺪﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺟﻨﮓ ﺑﺪﺭ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﺯﻳﺮ ﺑﺎﺭ ﻭﻟﺎﻳﺖ ﺍﻭ ﻧﻤﯽ ﺭﻭﻡ، ﻭ ﻳﺎ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺴﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﺁﻥ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﺩ، ﻗﻄﻌﺎ ﺟﻬﻨﻤﯽ ﺍﺳﺖ:
ﺃﻡ ﻳﺤﺴﺪﻭﻥ ﺍﻟﻨﺎﺱ ﻋﻠﯽ ﻣﺎ ﺁﺗﺎﻫﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﻦ ﻓﻀﻠﻪ ﻓﻘﺪ ﺁﺗﻴﻨﺎ ﺁﻝ ﺍﺑﺮﺍﻫﻴﻢ ﺍﻟﮑﺘﺎﺏ ﻭ ﺍﻟﺤﮑﻤﺔ ﻭ ﺁﺗﻴﻨﺎﻫﻢ ﻣﻠﮑﺎ ﻋﻈﻴﻤﺎ؛
یعنی:
ﺁﻳﺎ ﺣﺴﺪ ﻣﯽﻭﺭﺯﻧﺪ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺟﻬﺖ ﺁﻥ ﮐﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﻓﻀﻞ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﻧﻤﻮﺩ [ﮐﻪ] ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﺎ ﺑﺮ ﺁﻝ ﺍﺑﺮﺍﻫﻴﻢ ﮐﺘﺎﺏ ﻭ ﺣﮑﻤﺖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻳﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﻠﮏ ﻭ ﺳﻠﻄﻨﺘﯽ ﺑﺰﺭﮒ ﻋﻄﺎ ﮐﺮﺩﻳﻢ.
@nazz_ir
هدایت شده از خانواده امن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا:
در این خانواده امن
دوستانی دارم بهتر ازگل🌷
مهربانتر از خورشید ...☀️
مثل باران در فصل گرما🌧
آرام بخش و باصفا
در این صبح زیبای بهاری
آنها را در پناه آرام 💕
خودت حفظ فرما
آمین یا رَبَّ
@amn_org
نمایندگان مجلس با ۱۹۰ رأی موافق پرونده شکایت از حسن روحانی و استنکاف وی از درباره استنکاف از اجرای ماده یک قانون مدنی را به قوه قضائیه ارجاع دادند.
بر اساس ماده ۱، مصوبات مجلس به رئیس جمهور ابلاغ و رئیس جمهور باید ظرف ۵ روز آن را امضا و به دولت ابلاغ نموده و دولت موظف است ظرف مدت ۴۸ ساعت آنرا منتشر کند.
هدایت شده از اخلاق، اوج نیاز
برگی زرین از #چهل_حدیث امام خمینی(۱۶۳)
ادامه سخن در ذکر بعض احادیث در فضیلت ذکر خدا
کافی بإسناده عن ابن فضّال رفعه قال: قال الله عزّ و جلّ لعیسی، علیه السّلام: یا عیسی، اذکرنی فی نفسک، أذکرک فی نفسی، و اذکرنی فی ملاک أذکرک فی ملا خیر من ملا الآدمیّین، یا عیسی، ألن لی قلبک و أکثر ذکری فی الخلوات، و اعلم أنّ سروری أن تبصبص إلیّ، و کن فی ذلک حیّا و لا تکن میّتا.
یعنی:
می گوید: «خدای عزّ و جلّ به عیسی فرمود: «ای عیسی، یاد کن مرا پیش خود تا یاد کنم تو را در نزد خودم، و یاد کن مرا در جمعیت تا یاد کنم تو را در جمعیتی بهتر از جمعیت آدمزادگان. ای عیسی، نرم کن از برای من دل خود را، و بسیار یاد من کن در خلوتها، و بدان که خشنودی من آن است که تبصبص کنی به سوی من.
(تبصبص حرکت دم سگ است از خوف یا طمع. و این کنایه از شدت التماس و مسکنت است)
و زنده باش در این ذکر نه مرده.»
مقصود از «زندگی» در ذکر، توجه و حضور قلب است.
کافی بإسناده عن أبی عبد الله، علیه السّلام، قال: إنّ الله عزّ و جلّ یقول: من شغل بذکری عن مسألتی، أعطیته أفضل ما أعطی من سألنی.
یعنی:
حضرت صادق، علیه السلام، فرماید: «خدای عزّ و جلّ می فرماید: «کسی که باز بماند به واسطه ذکر من از سؤال من، عطا می کنم او را افضل چیزی که عطا می کنم کسی را که سؤال کرده مرا.»
عن أحمد بن فهد فی عدّة الدّاعی، عن رسول الله، صلّی الله علیه و آله، قال: ... و أعلموا أنّ خیر أعمالکم [عند ملیککم ] و أزکاها و أرفعها فی درجاتکم و خیر ما طلعت علیه الشّمس ذکر الله سبحانه و تعالی، فإنّه أخبر عن نفسه فقال: أنا جلیس من ذکرنی.
یعنی:
«فرمود حضرت رسول، صلّی الله علیه و آله،: «بدانید بهترین اعمال شما پیش خداوند و پاکیزه ترین آنها و رفیع ترین آنها در درجات شما و بهتر چیزی که طلوع کرده آفتاب بر او، ذکر خداوند سبحان است، زیرا که خبر داده خدای تعالی از خودش، پس فرمود: من همنشین کسی هستم که یاد کند مرا.»
اخبار فضیلت ذکر و کیفیت آن و آداب و شرایط آن به قدری زیاد است که در حوصله احصای این اوراق در نیاید. و الحمد لله أوّلا و آخرا و ظاهرا و باطنا.
@nyaz_ir
هدایت شده از نهج البلاغه
#سبک_زندگی را از #نهج_البلاغه بیاموزیم (۲۷۲)
وقال علیه السلام:عِنْدَ تَنَاهِي الشِّدَّةِ تَكُونُ الْفَرْجَةُ، وَعِنْدَ تَضَايُقِ حَلَقِ الْبَلاَءِ يَكُونُ الرَّخَاءُ.
حکمت ۳۵۱ نهج البلاغه
امام علیه السلام فرمود : هنگامى كه سختى ها به آخرين درجه شدت برسد فرج حاصل مى شود و در آن هنگام كه حلقه هاى بلا تنگ مى گردد نوبت آسايش و راحتى فرا مى رسد.
بخش دوم:
در حالات انبياى الهى نيز اين مطلب بسيار ديده مى شود؛
نمونه روشن آن زندگى ايوب علیه السلام است.
اين پيامبر داراى همه امكانات، زن و فرزند و زندگى مناسب بود؛ اما خدا در آزمونى سخت يكى را پس از ديگرى از او گرفت و او همچنان صبر كرد. سرانجام دست به دعا برداشت و از پيشگاه پروردگار تقاضاى گشايش كرد،
همانگونه كه در آيه ۸۳ و ۸۴ سوره «انبياء» مىخوانيم:
«(وَأَيُّوبَ إِذْ نَادَى رَبَّهُ أَنِّى مَسَّنِىَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ)؛
یعنی:
و ايوب را (به ياد آور) هنگامى كه پروردگارش را خواند (و عرضه داشت): «بدحالى و مشكلات به من روى آورده؛ و تو مهربان ترين مهربانانى!».
به دنبال آن آمده است:
«(فَاسْتَجَبْنَا لَهُ فَكَشَفْنَا مَا بِهِ مِنْ ضُرٍّ وَآتَيْنَاهُ أَهْلَهُ وَمِثْلَهُمْ مَّعَهُمْ رَحْمَةً مِنْ عِنْدِنَا وَذِكْرَى لِلْعَابِدِينَ)؛
یعنی:
ما دعاى او را مستجاب كرديم؛ وناراحتى هايى را كه داشت برطرف ساختيم؛ و خاندانش را به او بازگردانديم؛ وهمانندشان را بر آنها افزوديم؛ تا رحمتى از سوى ما و تذكرى براى عبادت كنندگان باشد».
در سوره «بقره» نيز به مومنانى كه در كوران حوادث جنگ «احزاب» و «احد» بى تابى مى كردند و پيوسته در انتظار رسيدن يارى خداوند بودند گوشزد مى كند كه اين مشكلات مخصوص شما نيست، انبياى پيشين نيز گرفتار مشكلات عظيمى شدند و سرانجام يارى خداوند بعد از يك دوران سخت به سراغ آنان آمد،
مى فرمايد:
«(أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُمْ مَثَلُ الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلِكُمْ مَسَّتْهُمُ الْبَأْسَاءُ وَالضَّرَّاءُ وَزُلْزِلُوا حَتَّى يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتَى نَصْرُ اللهِ أَلاَ إِنَّ نَصْرَ اللهِ قَرِيبٌ)؛
یعنی:
آيا گمان كرديد داخل بهشت مى شويد، بى آنكه حوادثى همچون حوادث گذشتگان به شما برسد؟! همانان كه گرفتارىها وناراحتىها به آنها رسيد، و آن چنان ناراحت شدند كه پيامبر و افرادى كه ايمان آورده بودند گفتند: «پس يارى خدا كى خواهد آمد؟!» (در اين هنگام، تقاضاى يارى از او كردند، و به آنها گفته شد:) آگاه باشيد، يارى خدا نزديك است!)».
@nahj_ir
رئیس قوه قضائیه: «حفظ جان مردم برای همگان ضروری است و حتی اگر جان یک نفر هم به خطر بیفتد، خسارتی غیرقابل جبران است. اگر در صیانت از جان مردم قصور و تقصیری از ناحیه کسی صوت گرفت، حتماً آن شخص باید پاسخگو باشد.»
روز گذشته رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفته بود که «رونوشتی از نامه سوءمدیریت کرونایی روحانی به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه شده و گزارش مفصلی نیز تهیه میکنیم و تحویل هیأت رئیسه میدهیم تا برای ارسال به قوهقضائیه اقدام شود.»
هدایت شده از خانواده امن
🌷به نام یکتای بی همتا
🌷سلام صبحتون زیبـا
لبخند بزنید به روزگاری
که از نو شروع شده
صبح یادآور زیباییهاست
یادآور زندگی نو..
شروعی نو، نگاهی نو
و امیدی دوباره
🌷دوشنبه تون پر از مهر و زیبایی
@amn_org
هدایت شده از خانواده امن
رهبر انقلاب اسلامی:
دوستان عزیز! ماه رمضان فرصت خیلی خوبی است، فرصت بسیار خوبی است. البتّه فرصت تبلیغ است، فرصت تبیین است، فرصت اُنس با مردم است، فرصت کمک به فقرا است لکن از همهی اینها بالاتر، فرصت تعبّد است، فرصت تقرّب است، فرصت روزهای است که میگیرید، فرصت نشستن سر سفرهی رحمت الهی، سر سفرهی ضیافت الهی است. این سفرهی ضیافتی که میگویند، این ضیافت، همین روزهی شما است، همین نافلهی شما است، همین نماز شما است که به جا میآورید.
البتّه اعمال ماه رمضان خیلی زیاد است؛ شما ملاحظه کنید در اقبال سیّدبنطاووس، برای هر شب چقدر اعمال، چقدر نمازهای مختلف و گوناگون [ذکر میکند] که ما واقعاً بعضیمان قاصریم، بعضیمان [هم] جاهل به اهمّیّت این کارها هستیم -که حالا محلّ [بحث نیست]- لکن یک قدرِمتیقّنهایی، یک قدرِاقلهایی وجود دارد که اینها را نباید از دست داد.
سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند. ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد. آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد -[البتّه] نقص زمانه نیست، طبیعت زمانه است- بالاخره امروز وسایلی هست و زندگی، یک زندگی ماشینی است. امروز پدیدههایی وجود دارد که این پدیدهها در گذشته وجود نداشته؛ [لذا] گرفتاری زیاد است. نمیشود در ایّام روز -چرا، [البتّه] اوحدیّ از مردم، در حال حرکت، در حال معامله، در حال کار فنّی، در حال کار با رایانه، در همهی اوقات با خدای متعال مأنوسند و مشغول ذکرند و ذکر دائم دارند: اَّلَّذینَ هُم عَلی صَلاتِهِم دائِمون؛بعضیها این جور هستند که دائم در نمازند؛ حالا ما که دستمان به دامن آنها نمیرسد و از آنها دوریم، ولی کسانی آنجور هستند- فرصت ما فقط سحر است؛ اگر چنانچه سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند.
#ماه_رمضان #الله #بندگی #رمضان #رهبر_انقلاب_اسلامی #رهبری_معظم_انقلاب_امام_خامنه_ای #آقا #امام #عکس_رهبر #خامنه_ای #ولایت_فقیه #عکس #الله_اکبر #ایران #امت_اسلامی #ظهور #شیعه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #اللهم_صل_على_محمد_وال_محمد #khamenei
به نقل از منابع اطلاعاتی غربی: موساد در حادثه دیروز نطنز دست داشته است.
چندتا دانشمند دیگه باید ترور بشن؛ چندبار دیگه به تاسیسات هستهای ایران باید حمله بشه و چندبار دیگه باید مشکل امنیتی پیش بیاد که آقایان از همکاری جاهلانه/خائنانه با بازرسای آژانس بینالمللی انرژی اتمی دست بردارن؟ یا حداقل اجازه بدید نیروهای امنیتی جوابی درخور بهشون بدن؟ این وسط صالحی خواستار برخورد جامعه جهانی با این اقدامات هم شده.
ننگ بر شما که معطل جامعه جهانی هستید. اگر به جامعه جهانی بود که یک پیچ از صنعت هستهای را باقی نمیگذاشتند. صنعت هستهای و نیروهایش چپ و راست مورد انفجار و ترور است. باز هم مقصر نیسان آبی است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعید جلیلی: بند ۵ برجام زمینه خرابکاریها در نطنز را فراهم میکند
♦️روایت رئیس سابق تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان از تفاوت نطنز و فردو و چرایی تاکید طرفهای غربی بر محدود کردن غنیسازی به نطنز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش غیرمستقیم نمکی به اظهارات رئیس جمهور: اگر توقع تکصدایی از وزیر کارشناس مملکت در برابر حرف غیرکارشناسی را دارید، بدانید این اتفاق نخواهد افتاد.
#کرونا
سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹انتخابات بهترین فرصت برای عرضه پاسخ های مشترک جریان انقلابی به مسائل کشور است/ حضور فعال در عرصه انتخابات نباید منحصر به نامزدهای انتخاباتی شود
🔹کشور باید در چهار سال آینده پیشرفت خوبی را تجربه نماید / عرصه انتخابات یک کار جبههای است و کار یک فرد نیست
🔹کشور باید بتواند یک موفقیت در تراز انقلاب و مردم داشته باشد و در چهار سال آینده پیشرفت خوبی را تجربه نماید. عرصه انتخابات بهترین فرصت است تا عرصهای پرشور همراه با بحث های جدی و منطقی و علمی و درست داشته باشیم.
#انتخابات
هدایت شده از تفسیر قرآن
درس دویست و چهاردهم
ادامه تفسیر آیه ۱۸۹ سوره #بقره از تفسیر نور
پیام ها:
۱- حرکت کرات و ماه،دارای برنامه و زمان بندی دقیقی است که می تواند در برنامه عبادت و نظم امور زندگی مردم مؤثر باشد.«قُلْ هِیَ مَواقِیتُ لِلنّاسِ»
۲- اگر جمادات وکرات آسمانی نظم دارند وبرای انتظام امور انسان ها جهت گیری شده اند،شرط انصاف نیست که ما موجوداتی بی نظم وبی حساب و رها باشیم. «قُلْ هِیَ مَواقِیتُ لِلنّاسِ»
۳- در پاسخ به سؤالات،جوابی دهید که سؤال کننده بفهمد و مورد نیازش باشد.«قُلْ هِیَ مَواقِیتُ لِلنّاسِ»
۴ -اسلام،با آداب و رسوم جاهلی و خرافی مبارزه می کند. «لَیْسَ الْبِرُّ بِأَنْ تَأْتُوا الْبُیُوتَ مِنْ ظُهُورِها»
۵- برّ و نیکی را نباید از خرافات،عادات و سیره نیاکان بدست آورد،بلکه راه شناخت برّ، در چارچوب فرمان وحی و رهبران معصوم علیهم السلام و شیوه های منطقی است. «لَیْسَ الْبِرُّ... وَ لکِنَّ الْبِرَّ»
۶ -هرگاه راهی را بستید،راه صحیحی را نشان بدهید. «لَیْسَ الْبِرُّ... وَ لکِنَّ الْبِرَّ»
۷- ارزش مفاهیم دینی،زمانی است که در افراد جلوه کند.بجای اینکه بگوید:نیکی تقواست، فرمود: نیکی، متّقی است. «وَ لکِنَّ الْبِرَّ مَنِ اتَّقی»
۸- -بیراهه رفتن تقوا نیست.اگر از سیره عقلا واولیای خدا سرپیچی کنیم ونام آنرا تقوا وخودسازی بگذاریم منحرف شده ایم. «أْتُوا الْبُیُوتَ مِنْ أَبْوابِها وَ اتَّقُوا اللّهَ»
۹ -بکارگیری روشهای نادرست و غیر منطقی برای انجام امور،خلاف تقواست.«وَ أْتُوا الْبُیُوتَ مِنْ أَبْوابِها وَ اتَّقُوا اللّهَ»
۱۰ -حفظ وقت و مراعات نظم در کارها و عبادات،یکی از مصادیق تقوا و فلاح است. «مَواقِیتُ لِلنّاسِ... لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ»
۱۱- رستگاری،نهایت تکامل است.بسیاری از دستورات،برای رسیدن به تقواست،ولی در این آیه،تقوا مقدّمه ی رستگاری است. «اتَّقُوا اللّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ»
@alquran_ir
هدایت شده از عرفان، اوج ناز
#سفارشهای_امام_صادق_عليه_السّلام_به_عبداللَّه_بن_جندب (۷۲)
از آیت الله مصباح یزدی
ادامه سخن در مورد ﺍﺭﮐﺎﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ:
ﺍﻳﻦ ﮐﻪ ﻓﻘﻬﺎ ﻣﯽﻓﺮﻣﺎﻳﻨﺪ ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺿﺮﻭﺭﻳﺎﺕ ﺩﻳﻦ ﺭﺍ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﮐﻨﺪ ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺭﺳﺎﻟﺖ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﺳﻠﻢ ﺭﺍ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ، ﺑﻪ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﺴﺄﻟﻪ ﺑﺎﺯ ﻣﯽﮔﺮﺩﺩ.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﺴﺄﻟﻪ ﺍﺧﺘﺼﺎﺹ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺑﻪ ﺍﻣﺎﻣﺖ ﻭ ﻳﺎ ﺣﺘﯽ ﺿﺮﻭﺭﻳﺎﺕ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﺑﻠﮑﻪ ﺍﮔﺮ ﺣﺘﯽ ﭼﻴﺰﯼ ﺍﺯ ﺿﺮﻭﺭﻳﺎﺕ ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﺍﻣﺎ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﺳﻠﻢ ﺁﻥ ﺭﺍ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻭ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﻋﻨﺎﺩ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﮐﻨﺪ، ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺭﺳﺎﻟﺖ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺭﺍ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻧﮑﺎﺭ ﺭﺳﺎﻟﺖ، ﺑﻪ ﻳﮏ ﻣﻌﻨﺎ ﺑﺎﺯﮔﺸﺘﺶ ﺑﻪ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﺭﺑﻮﺑﻴﺖ ﺗﺸﺮﻳﻌﯽ ﺧﺪﺍ ﺍﺳﺖ؛ ﻳﻌﻨﯽ ﺣﮑﻢ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﻡ، ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﺎﮐﻤﻴﺖ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﻡ.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﺴﺄﻟﻪ ﮔﺎﻫﯽ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﻫﻢ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺑﺎﺷﺪ. ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻳﻘﻴﻦ ﺩﺍﺭﺩ ﺣﮑﻤﯽ ﺟﺰﻭ ﺍﺳﻠﺎﻡ ﺍﺳﺖ - ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﺣﮑﺎﻡ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺣﺪﻭﺩ، ﺗﻌﺰﻳﺮﺍﺕ، ﺍﺧﺘﻠﺎﻑ ﺣﻘﻮﻕ ﺯﻥ ﻭ ﻣﺮﺩ ﻭ... - ﺍﻣﺎ ﺗﻪ ﺩﻟﺶ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﮔﺮ ﭼﻪ ﺩﺭ ﻇﺎﻫﺮ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺑﺎﻃﻦ ﮐﺎﻓﺮ ﺍﺳﺖ؛
ﻳﻌﻨﯽ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﮐﻪ ﻃﻬﺎﺭﺗﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻭ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﻧﻤﯽ ﺭﻭﺩ؛ ﺯﻳﺮﺍ ﺷﺮﻁ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻣﻄﻠﻖ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻳﻦ ﺟﺎ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺑﻴﻦ ﺍﺳﻠﺎﻡ ﻭ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻣﺸﺨﺺ ﻣﯽﺷﻮﺩ. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﺩﺧﻮﻝ ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻭ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﺍﺑﺪﯼ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﭘﺬﻳﺮﻓﺘﻦ ﻫﺮ ﭼﻴﺰﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺍﮐﺮﻡ ﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﺳﻠﻢ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﺧﺪﺍ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
@nazz_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماینده گرمسار: داداش رئیسجمهور دزده، داداش معاون اولش هم دزده، دختر وزیرش هم دزده...👏👏👏
پن: خود رئیسجمهور و معاونش و وزراش هم اگه اموالشون رو شفاف نکنن، دزدن. والسلام.
#سرطان_اصلاحات
هدایت شده از خانواده امن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشاپیش فرا رسیدن بهار قرآن
را که همراه است با بهار طبیعت
به شماخانواده امن تبریک گفته
و آرزوی نیکبختی و سلامتی
و پاکسازی روح و روانتان را در این ماه شریف از خداوند منان خواستاریم.
آجرکم الله.....
@amn_org
خبرهای خوب از کووایران برکت به یاری خدا ظرفیت خط تولید نیمه صنعتی افزایش چشمگیری پیدا کرد وتولید تا آخر بهار به 3 میلیون دز در ماه خواهد رسید فاز سوم کارآزمایی بالینی نیمه اول اردیبهشت آغاز میشود با راه اندازی خط تولید صنعتی طبق برنامه تولید به 15 میلیون دز درماه خواهد رسید. این موفقیت رو به رهبر انقلاب که به جوانان ایرانی انگیزه میدهند تبریک میگویم.
#واکسن_کرونا
#واکسن_ایرانی