اللَّهُمَّ إِنی أَعُوذُ بِک مِنْ هَیجَانِ الْحِرْصِ، وَ سَوْرَةِ الْغَضَبِ، وَ غَلَبَةِ الْحَسَدِ، وَ ضَعْفِ الصَّبْرِ، وَ قِلَّةِ الْقَنَاعَةِ، وَ شَکاسَةِ الْخُلُقِ، وَ إِلْحَاحِ الشَّهْوَةِ، وَ مَلَکةِ الْحَمِیةِ
بار خدایا به تو پناه میآورم از طغیان آز و تندی خشم و چیرگی حسد و سستی صبر و کمی قناعت و بدی اخلاق و زیادهروی در شهوت و پافشاری در عَصَبیت.
وَ مُتَابَعَةِ الْهَوَی، وَ مُخَالَفَةِ الْهُدَی، وَ سِنَةِ الْغَفْلَةِ، وَ تَعَاطِی الْکلْفَةِ، وَ إِیثَارِ الْبَاطِلِ عَلَی الْحَقِّ، وَ الْإِصْرَارِ عَلَی الْمَأْثَمِ، وَ اسْتِصْغَارِ الْمَعْصِیةِ، وَ اسْتِکبَارِ الطَّاعَةِ.
و پیروی هوا و هوس و مخالفت با هدایت و خواب غفلت و کوشش بیش از اندازه و انتخاب باطل بر حق و پافشاری بر گناه و کوچکشمردن معصیت و بزرگشمردن طاعت و فخر.
وَ مُبَاهَاةِ الْمُکثِرِینَ، وَ الْإِزْرَاءِ بِالْمُقِلِّینَ، وَ سُوءِ الْوِلَایةِ لِمَنْ تَحْتَ أَیدِینَا، وَ تَرْک الشُّکرِ لِمَنِ اصْطَنَعَ الْعَارِفَةَ عِنْدَنَا
و مباهات با ثروتمندان و تحقیر تهیدستان و کوتاهی در حق زیردستان خود و ناسپاسی نسبت به آن که به ما خوبی کرده.
أَوْ أَنْ نَعْضُدَ ظَالِماً، أَوْ نَخْذُلَ مَلْهُوفاً، أَوْ نَرُومَ مَا لَیسَ لَنَا بِحَقٍّ، أَوْ نَقُولَ فِی الْعِلْمِ بِغَیرِ عِلْمٍ
یا آنکه ستمگری را یاری کنیم یا ستمدیدهای را تنها گذاریم یا آنچه را که حق ما نیست بخواهیم یا از آنچه نمیدانیم، دم زنیم.
وَ نَعُوذُ بِک أَنْ نَنْطَوِی عَلَی غِشِّ أَحَدٍ، وَ أَنْ نُعْجِبَ بِأَعْمَالِنَا، وَ نَمُدَّ فِی آمَالِنَا وَ نَعُوذُ بِک مِنْ سُوءِ السَّرِیرَةِ، وَ احْتِقَارِ الصَّغِیرَةِ، وَ أَنْ یسْتَحْوِذَ عَلَینَا الشَّیطَانُ، أَوْ ینْکبَنَا الزَّمَانُ، أَوْ یتَهَضَّمَنَا السُّلْطَانُ.
و پناه میبریم به تو از اینکه نیت داشته باشیم به کسی خیانت ورزیم و در کردارمان خودپسندی نماییم و آرزوهای خود را دور و دراز سازیم. و به تو پناه میبریم از زشتی باطن و ناچیزشمردن گناه و از چیرگی شیطان در وجودمان و از اینکه روزگار ما را به سختی دراندازد، یا سلطان بر ما جور و ستم روا دارد.
وَ نَعُوذُ بِک مِنْ تَنَاوُلِ الْإِسرَافِ، وَ مِنْ فِقْدَانِ الْکفَافِ وَ نَعُوذُ بِک مِنْ شَمَاتَةِ الْأَعْدَاءِ، وَ مِنَ الْفَقْرِ إِلَی الْأَکفَاءِ، وَ مِنْ مَعِیشَةٍ فِی شِدَّةٍ، وَ مِیتَةٍ عَلَی غَیرِ عُدَّةٍ.
و به تو پناه میبریم از آلودهشدن به اسراف و بلای تنگدستی. و به تو پناه میبریم از سرزنش دشمنان و نیازمندی به همنوعان و از زندگی در سختی و از مرگ ناگهانی و بدون توشه.
وَ نَعُوذُ بِک مِنَ الْحَسْرَةِ الْعُظْمَی، وَ الْمُصِیبَةِ الْکبْرَی، وَ أَشْقَی الشَّقَاءِ، وَ سُوءِ الْمَآبِ، وَ حِرْمَانِ الثَّوَابِ، وَ حُلُولِ الْعِقَابِ
و به تو پناه میبریم از حسرت و اندوه بزرگ و مصیبت سترگ و از بدترین تیرهبختی و از بدفرجامی و ناامیدی از ثواب و فرودآمدن عذاب.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَعِذْنِی مِنْ کلِّ ذَلِک بِرَحْمَتِک وَ جَمِیعَ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ، یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.
بارخدایا بر محمّد و آلش درود فرست، و مرا از همه این امور در پناه رحمتت جای ده و نیز همه و مردان و زنان مومن را، ای مهربانترین مهربانان.
💢 دعای هشتم صحیفه سجادیه
#زندگی_مکتبی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 احتمال تنش پس از انتخابات ترکیه چقدر است؟
🔹انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ترکیه در شرایطی برگزار میشود که دو قطبی شدن جامعه در ترکیه در طول دو سال گذشته بر شور و حرارت این انتخابات افزوده و اتهامات دو طرف اصلی رقیب به هم احتمال تنش پس از انتخابات را بالا برده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰دو کلانشهر تعیین کننده در انتخابات ترکیه و سه سناریوی پیشِ رو
🔹نتایج انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در حالی از سوی رسانههای دولتی اعلام میشود که جریان اپوزیسیون و «کمال قلیچدار اوغلو»، نتایج را نادرست خوانده و مدعی پیروزی در انتخابات شدهاند.
🔹فراتر از آن، «منصور یاواش» و «اکرم امام اوغلو» نامزدهای اپوزیسیون ترکیه برای پست معاونت ریاست جمهوری در یک نشست خبری در آنکارا، از خبرگزاری دولتی آناتولی به دلیل آنچه «پخش نتایج تحریف شده» خواندند، انتقاد کردند.
🔹برخی منابع انتخاباتی در ترکیه میگویند در دو شهر آنکارا و استانبول، آراء قلیچدار اوغلو نسبت به اردوغان بیشتر است اما در شهرهای کوچکتر، رئیس جمهور ترکیه وضعیت بهتری دارد.
🔻در این خصوص، با پایان اعلام رسمی شمارش آراء انتخابات ریاست جمهوری ترکیه سه سناریو پیشِ روی این کشور خواهد بود:
🔸نخست؛ پیروزی اردوغان در دور نخست انتخابات ریاست جمهوری ترکیه با کسب بیش از ۵۰ درصد آراء که در این صورت اپوزیسیون به احتمال بسیار زیاد از موضع کنونی خود مبنی بر نادرست بودن نتایج انتخابات کوتاه نخواهد آمد، خصوصا آنکه کمال قلیچدار اوغلو پیشاپیش اعلام کرده پیشتاز انتخابات ریاست جمهوری است و کسب اکثریت نسبی آراء در دو کلانشهر استانبول و آنکارا توسط مخالفان اردوغان، این روند را تشدید خواهد کرد.
🔸دوم؛ پیروزی کمال قلیچدار اوغلو در دور نخست انتخابات که با توجه به اعلام نتایج آراء تاکنون، سناریوی ضعیفتری است و در این صورت احتمال دارد تحرکاتی از سوی طرفداران اردوغان خصوصا در برخی مناطق شرقی و مرکزی ترکیه رخ دهد که دامنه آن محدود به زمانی کوتاه نخواهد بود.
🔸اما سومین سناریو، افزایش آراء قلیچدار اوغلو پس از شمارش آراء باقیمانده و سقوط آراء اردوغان به زیر ۵۰ درصد است که در این صورت اهمیتی ندارد که کدام یک از دو نامزد انتخاباتی از یکدیگر پیشی بگیرند، زیرا انتخابات میان اردوغان و قلیچدار اوغلو به دور دوم کشیده خواهد شد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰بایدها و نبایدهای حوزه حجاب را چه کسی باید تعیین میکرد؟
مهدی جهانتیغی سردبیر خبرگزاری فارس و مهدی رحمانیان مدیر مسوول روزنامه شرق طی مناظرهای در رادیو گفتوگو به طرح دیدگاه های خود در حوزه حجاب پرداختند.
https://www.mashreghnews.ir/news/1489788/
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
✅نگذاشتم قبر فردوسی را در توس خراب کنند
♦️رهبر معظم انقلاب: اول انقلاب عدهیی از مردمِ بااخلاصِ بیاطلاع رفته بودند قبر فردوسی را در توس خراب کنند! وقتی من مطلع شدم، چیزی نوشتم و فوراً به مشهد فرستادم؛ که آن را بردند و بالای قبر فردوسی نصب کردند؛ نمیدانم الان هم هست یا نه. بچههای حادی که به آنجا میرفتند، چشمشان که به شهادت بنده میافتد، لطف میکردند و میپذیرفتند و دیگر کاری به کار فردوسی نداشتند
♦️حقیقت قضیه این است که فردوسی یک حکیم است؛ تعارف که نکردیم به فردوسی، حکیم گفتیم. الآن چند صد سال است که دارند به فردوسی، حکیم میگویند. حکمت فردوسی چیست؟ حکمت الهیِ اسلامی. شما خیال نکنید که در حکمت فردوسی، یکذره حکمت زردشتی وجود دارد. فردوسی آن وقتیکه از اسفندیار تعریف میکند، روی دینداری او تکیه میکند. میدانید که اسفندیار یک فرد متعصبِ مذهبیِ مبلّغ دین بوده که سعی کرده پاکدینی را در همه جای ایران گسترش بدهد. تیپ اسفندیار، تیپ حزب اللهی های امروز خودمان است؛ آدم خیلی شجاع و نترس و دینی بوده است؛ حاضر بوده است برای حفظ اصولی که به آن معتقد بوده و رعایت میکرده، خطر بکند و از هفتخان بگذرد و حتّی با رستم دست و پنجه نرم کند. وقتی شما شاهنامه را مطالعه میکنید، میبینید که فردوسی روی این جنبهی دینداری و طهارت اخلاقی اسفندیار تکیه میکند.
♦️بااینکه فردوسی اصلًا بنا ندارد از هیچیک از آن پادشاهان بدگویی کند، اما شما ببینید گشتاسب در شاهنامه چه چهرهای دارد، اسفندیار چه چهرهای دارد؛ اینها پدر و پسر هستند. فردوسی بر اساس معیارهای اسلامی، به فضیلتها توجه دارد؛ در حالی که برطبق معیارهای سلطنتی و پادشاهی، در نزاع بین گشتاسب و اسفندیار، حق با شاه است. «به نیروی یزدان و فرمان شاه» یعنی چه؟ یعنی هرچه شاه گفت، همان درست است؛ یعنی حق با گشتاسب است؛ اما اگر شما به شاهنامه نگاه کنید، میبینید که در نزاع بین اسفندیار و گشتاسب، حق با اسفندیار است؛ یعنی اسفندیار یک حکیم الهی است.
♦️فردوسی از اول با نام خدا شروع میکند «به نام خداوند جان و خرد/ کزین برتر اندیشه بر نگذرد» تا آخر هم همینطور است؛ فردوسی را با این چشم نگاه کنید. فردوسی، خدای سخن است؛ او زبان مستحکم و استواری دارد و واقعاً پدر زبان فارسی امروز است؛ او دلباخته و مجذوب مفاهیم حکمت اسلامی بود؛ شاهنامه را با این دید نگاه کنید.
#حکیم_انقلاب ۷۰/۱۲/۵
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 امام مبارزه
◾ امام صادق(ع) مرد مبارزه، علم و دانش و تشکیلات بود. مرد علم و دانش بودنش را همه شنیدهاید... اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیدهاید. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزهی دامنهدار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی.
#حکیم_انقلاب ۱۳۵۹/۶/۱۴
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰زندگی ام را بر چهار چیز بنا نهادم
🔹قيلَ لِلصـادِقِ عليه السلام: عَلى ماذا بَنَيْتَ أَمْرَكَ؟ فَقالَ عليه السلام: عَلى أَرْبَعَةَ أَشْياءَ: عَلِمْتُ أَنَّ عَمَلى لايَعْـمَلُهُ غَيرى فَاجْتَهَدْتُ وَ عَلِمْتُ أَنَّ اللّه َ عَزَّوَجَلَّ مُطَّلِعٌ عَلىَّ فَاسْتَحْيَيْتُ وَ عَلِمْتُ أَنَّ رِزقى لايَاكُلُهُ غَيرى فَا طْمَانَنْتُ وَ عَلِمْتُ أَنَّ اخِرَ أَمْرى الْمَوتُ فَاسْتَعْدَدتُ. 
🔹به امام صادق عليه السلام گفتند: كار خود را به چه اساسى استوار ساخته اى؟ فرمود: بر چهار بنيان:
[اول] دانستم كه عمل مرا كسى ديگر انجام نمى دهد پس تلاش نمودم
[دوم] دانستم كه خداى بر من آگاه است پس حيا كردم.
[سوم] دانستم كه روزى مرا ديگرى نمى خورد پس آرام گرفتم
[چهارم] دانستم كه پايان كار من مرگ است پس براى آن آماده شدم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 حیا، بالاترین خصلت نیک است
🔹 شرح حدیثی از امام صادق علیهالسلام دربارهی جایگاه حیا توسط رهبر انقلاب
🔸 بیانات در ابتدای درس خارج فقه ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
برای اولین بار در تاریخ، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی موفق شد با عبور از اقیانوس آرام، اطلس و هند ظرف ۸ ماه، دور دنیا را طی کند (بعد از طی مسافت ۶۵هزار کیلومتری). آرزو و حسرت تاریخی ایرانیان در دریانوردی با راهبرد بلند مدت آیت الله خامنه ای محقق شد. رسانه ها اجازه نمیدهند شما از این خبر احساس قدرت کنید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 انتخاب بین دو حالت
🔻نفس شرکت مردم در انتخابات هم خیلی مهمّ است.
🔻اگر شرکتکنندگان در انتخابات کم باشند، اما فرد صالحْ باصدىِ نودآرا انتخاب شود؛ یا این که شرکتکنندگان زیاد باشند و فرد صالح، مثلاً با پنجاه و پنج درصد انتخاب شود، چنانچه بین این دو صورت، امر دایر باشد، این دوّمی مقدم است.
🔻البته در هر صورت باید فرد صالح انتخاب شود؛ اما درصدِ کمتر داشتن او، در حالی که مجموع شرکتکنندگان رقمشان بالاست، اهمیت بیشتری دارد از این که مجموع شرکتکنندگان کم باشند و درصد این فرد صالح بالا باشد.
#حکیم_انقلاب 1376/2/13
#انتخابات1402
#مشارکت_حداکثری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 حس دلنشین پدر و دختری را تجربه کردم | ممکن است تا آخر عمرم دیگه این حس رو تجربه نکنم ...
بوی گل را از چه جوییم از گلاب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تعیین سرنوشت
🔻 ملّت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند.
🔻 در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلّق به خودتان بدانید -که متعلّق به شما است-
🔻 و از خدا کمک بخواهید، هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه درست و حق است
🔻 و بروید پای صندوق رأی و به کسی که شایسته است رأی بدهید.
🔻 به حرف این کسانی که ترویج میکنند -چه از داخل، چه از خارج- که «فایدهای ندارد، ما نمیرویم پای صندوق، نروید» اعتنا نکنید؛ اینها دلسوز مردم نیستند. اگر اسم مردم را هم میآورند، بیخود میآورند، دروغ میگویند، دلسوز مردم نیستند.
🔻 کسی که دلسوز مردم است، مردم را از رفتن پای صندوق انتخابات منع نمیکند.
#حکیم_انقلاب ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#انتخابات1402
#مشارکت_حداکثری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰هندسه انقلاب
امام رحمهالله «مظهر انقلاب اسلامی» است و بر همین اساس، بیانات ایشان که در دهها جلد کتاب مدون شده، «مبانی انقلاب» است...
براساس سخنان امام رحمهالله ، موضوع:
🔻«مردم»
🔻«استقلال کشور»
🔻«تدین و پایبندی به مبانی اسلامی»
🔻«مبارزه با استکبار و زورگویی»
🔻«مسألهی فلسطین»
🔻«موضوع معیشت مردم»
🔻«توجه به مستضعفین و رفع فقر»
خطوط اصلی انقلاب هستند که از ترکیب آنها «هندسهی انقلاب» بهدست میآید.
#حکیم_انقلاب 1394/11/14
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دریاسالار
تقدیم به ناوگروه 86 ارتش ، برای ثبت رکورد تاریخی دریا نوردی در دنیا ....
#سالار_عقیلی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
إنّ البُخلَ و الجُبنَ و الحِرصَ غَرائزُ شَتّى يَجمَعُها سُوءُ الظَّنِّ بِاللّه ِ
امام على❤️ :
همانا بخل و ترس و آزمندى خويهاى متعددى هستند كه در بد گمانى به خدا ريشه دارند،
#زندگی_مکتبی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 روایت های ناروا
ده مقاله در نقد کارنامه و خاطرات سیاسی اکبر هاشمی رفسنجانی
ناشر بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
تحقیق و تنظیم کتاب سهراب مقدمی شهیدانی
سال نشر : 1398
تعداد صفحات : 400
#تاریخ_انقلاب
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
مناظره علی علیزاده و موسی غنی نژاد در شبکه چهار صداوسیما درباره… - علی علیزاده و موسی غنی نژاد.mp3
90.81M
🔰 مناظره علی #علیزاده و موسی #غنی_نژاد در شبکه چهار صداوسیما درباره لیبرالیسم اقتصادی
📆 ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
⏱ مدت زمان: ۱۲۶ دقیقه
📌📌📌شنیدن این مناظره را از دست ندهید! 👌
#لیبرالیسم
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 معنای حکمت در سیاست خارجی
#حکیم_انقلاب در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی، 30 اردیبهشت 1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 معنای عزت در سیاست خارجی
#حکیم_انقلاب در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی، 30 اردیبهشت 1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مخالفان ملی شدن صنعت نفت!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰در انتظار حماسهای دیگر
🔹امروز دوم خرداد است. سیوچند سال پیش در سال 1376، حضور قریب به هشتاد درصدی مردم در پای صندوق رأی از این روز یوماللهی خلق کرده که رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن با تعبیر «حماسه دوم خرداد» یاد کردند.
🔸رمز جاودانگیش را باید در حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رأی دانست که مخالف خط تحریم دشمن حرکت کردند و رهبری را چنان به وجد آوردند که با صدور پیامی خطاب به ملت ایران اعلام داشتند: «صحنه زیبا و پرشوری که در روز جمعه دوم خرداد و در پای صندوقهای رأی آفریدید، حقیقتاً یک حماسه تاریخی بود. آگاهی و هوشیاری سیاسی شما یک بار دیگر به کمک خداوند، درست در لحظه مقتضی، کار خود را کرد و از ایران اسلامی چهرهایی بانشاط، مصمم، و سرشار از ایمان و آگاهی به دنیا نشان داد و بحمدالله کشور را در برابر توطئه دشمنان و وسوسه بدخواهان تا مدتها بیمه کرد.»
🔹امروز نیز پس از گذشت سالیان متمادی نظام سیاسی مجددا در آستانه انتخاباتی مهم قرار گفته است. سناریو دشمن همچنان بر ایجاد یأس و ناامیدی و عدم رقابت مردم برای حضور در پای صندوق رأی است و متأسفانه بخشی از جریانهای داخلی نیز با او همسو شدهاند. آنچه این روزها معطوف به انتخابات اسفند 1402 با تیترهایی چون: «چرا کسی منتظر انتخابات نیست؟» به جامعه القاء میشود، تلاشی ناجوانمردانه برای کاهش مشارکت است.
🔸این در حالی است که احزاب و گروههای سیاسی در نظامهای مردمسالار وظیفه خطیر هدایت و مهار مطالبات مردمی از طریق صندوقهای رأی را برعهده دارند. آنان موظفند تا با آگاهیبخشی و اعتمادسازی، افکار عمومی را به سمت صندوق رأی سوق دهند و بر تقویت مشارکت سیاسی بیفزایند.
🔹این مهم آن زمان بیش از پیش اهمیت مییابد که آگاه باشیم جنگ شناختی عملیات گسترده روحیـ روانی دشمن برای ایجاد یأس و ناامیدی ملت کلید خورده و ماههای متمادی است که اذهان جامعه در تیررس دشمنان این سرزمین قرار گرفته است. آنان انسجام ملی این سرزمین را نشانه رفتهاند و در مسیر بیاعتباری انتخابات و ابجاد آشوب و بلوا در کشور حرکت میکنند. رسانههای آنان تماموقت در مسیر بیاعتبارسازی جمهوری اسلامی حرکت کرده و مهمترین راهبرد سال 1402 خود را تحریم انتخابات گذاشتهاند!
🔸در این شرایط انتظار از نخبگان و خواص جامعه آن است که با مرزبندی با بیگانگان در مسیر رونق انتخابات حرکت کرده و وظیفه خود در امیدبخشی به جامعه و تشویق و ترغیب مردم به مشارکت در انتخابات را انجام دهند، تا انشاءالله شاهد خلق حماسه دیگری در اسفندماه 1402 باشیم.
#انتخابات۱۴۰۲
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj