1- اگر ما از اخلاق اسلامي دور شديم،
2- اگر عدالت را فراموش كرديم، شعار عدالت را به انزواء انداختيم،
3- اگر مردمي بودنِ مسئولان كشور را دستكم گرفتيم،
4- اگر مسئولين كشور هم مثل خيلي از مسئولين كشورهاي ديگر به مسئوليت به عنوان يك وسيله و يك مركز ثروت و قدرت نگاه كنند،
5- اگر مسئلهي خدمت و فداكاري براي مردم از ذهنيت و عمل مسئولين كشور حذف شود،
6- اگر مردمي بودن، سادهزيستي،خود را در سطح تودهي مردم قرار دادن، از ذهنيت مسئولين كنار برود و حذف شود؛ پاك شود،
7- اگر ايستادگي در مقابل تجاوزطلبيهاي دشمن فراموش شود،
8- اگر رودربايستيها، ضعفهاي شخصي، ضعفهاي شخصيتي بر روابط سياسي و بينالمللي مسئولين كشور حاكم شود،
اگر اين مغزهاي حقيقي و اين بخشهاي اصلي هويت واقعي جمهوري اسلامي از دست برود و ضعيف شود، ساخت ظاهري جمهوري اسلامي خيلي كمكي نميكند؛ خيلي اثري نميبخشد و پسوند «اسلامي» بعد از مجلس شوراي اسلامي؛ دولت جمهوري اسلامي، به تنهائي كاري صورت نميدهد. اصل قضيه اين است كه مراقب باشيم آن روح، آن سيرت از دست نرود، فراموش نشود؛ دلمان خوش نباشد به حفظ صورت و قالب. به روح، معنا و سيرت توجه داشته باشيد. اين، اساس قضيه است
#حکیم_انقلاب، 87.9.24
#زندگی_مکتبی
@bimemoj
🔺پروژه مهاجرفرست
🔹یادداشت
🖊 مهدی سعیدی - کارشناس سیاسی
📝بدون شک، وجود معضلات و مشکلات در کشور مهمترین عواملی است که بخشی از نخبگان کشور را به مهاجرت از کشور و جدایی از سرزمین تحریک مادری میکند! در این میان، عوامل روحیـ روانی و شخصیتی را که در نظام تربیتی افراد ریشه دارد، باید در کنار عوامل محیطی و ضعفها و کاستیهای زندگی در این سرزمین یادآوری کرد.
اما نکته اساسی آن است که ضمن لحاظ کردن موارد برشمرده، بدون شک باید از عواملی بیرونی که فرصتطلبانه وارد میدان شده و با شگردهای مافیایی تلاش میکنند تا نخبگان این سرزمین را به خروج از کشور تشویق کرده و حتی زمینههای تحقق این امر را فراهم کنند، فراموش کرد! در این میان، دست کم دو بازیگر داخلی و خارجی بهصورت فعال در طول سالهای اخیر تلاش کرده است مغزهای جامعه را به خروج از کشور تشویق کرده تا ایران زمین را در بهرهبرداری از نخبگان فکری و استعدادهای علمی خود ناکام کند!
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺به نفع هیچکس کنار نمیروم
🔹انتخابات ریاستجمهوری دهم و صفآرایی جریانهای سیاسی -۱۰
🖊مهدی سعیدی - دبیر گروه تاریخ
📝وی پس از ناکامی در انتخابات نهم، حزب اعتماد ملی را راهاندازی کرد و فعالیت خویش را به طور جدی برای باقی ماندن در صحنه سیاست و قدرت و مهیا شدن برای انتخابات دهم دنبال کرد؛ بر همین اساس، کروبی اولین کسی بود که نامزدی خود را برای انتخابات 88، به طور رسمی در 21 مهرماه 1387 اعلام داشت. این تصمیم با واکنش جدی گروههای دوم خردادی روبهرو شد؛ اما کروبی در حاشیه اولین کنگره حزب اعتماد ملی گفت: «من به نفع هیچکسی کنار نمیروم، پیش خودم گفتم نکند که رأیها پاره بشود. به همین خاطر بود که اعلام کردم هر کس میخواهد وارد صحنه بشود، از آبان ماه سفرها، برنامهها و مصاحبههایش را شروع کند؛ بعد اگر دیدیم رأی دارد پاره میشود، آنوقت یک شورای حکمیتی جمع میکنیم و در آن بررسی میکنیم که چه باید بکنیم. البته در صورتی که آقایان بیایند و شرکت کنند و حضور داشته باشند.»
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
دهليز 1025 اين همه اسراف معني ندارد.mp3
3.23M
🔊اين همه اسراف معني ندارد
🔹دهليز 1025
🖊گروه تاریخ
📝 یکی از مفاسد بزرگ شاه پهلوی، تلاشی بود که برای بزرگنمایی خود و ارائه چهره متفاوت از ماهیت حکومت استبدادی در سطح بینالمللی انجام میداد! وی در سناریویی که مشاوران فاسد وی کرده بودند، ترتیب برگزاری جشنهای 2500 ساله را داد. یکی از اهداف اصلی حکومت پهلوی در برگزاری این جشنها، کسب وجهه بینالمللی برای این حکومت به منظور رسیدن به عنوان ژاندارمی منطقه بود. کمیتههای بینالمللی جشنهای 2500 ساله شاهنشاهی، در بسیاری از کشورهای دنیا تبلیغات گستردهای در باب این جشنها کردند...
🎵 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 1025
@ssweekly
🔺رئيس دولت اصلاحات نیامده، رفت
🔹انتخابات ریاستجمهوری دهم و صفآرایی جریانهای سیاسی ـ ۹
🖊مهدی سعیدی - دبیر گروه تاریخ
📝فضای رقابت انتخابات ریاستجمهوری سال 1388 پیش از نامنویسی رسمی داوطلبان و مشخص شدن نامزدهای اصلی با فعالیت زودهنگام برخی نامزدهای احتمالی آغاز شد. ارزیابی وضعیت کلی، سنجش اولیه میزان مقبولیت، محک زدن نامزدهای احتمالی، تلاش برای ائتلاف و اجماع، شناخت آرایش جریان رقیب و نامزدهای آن و نقاط ضعف، قوت و فرصت آنها، بررسی میزان مقبولیتها، شناسایی نارساییها و استفاده از ظرفیت مطمئن برای رقابت و پیروزی، از جمله اهداف ورود زودهنگام به موضوع انتخابات بود که عمدتاً از سوی جریان دوم خرداد دنبال میشد.
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺افول درون اردوگاهی
🔹نگاهی به وضعیت اصلاحطلبان پس از انتخابات 1400
🖊 مهدی سعیدی - کارشناس سیاسی
📝اما پسلرزههای ناکامی در انتخابات مدتهاست که در درون این اردوگاه آشکار شده است و اصلاحطلبان عملا به پایان راه حکمرانی رسیدهاند. نسخههای آنان نزد افکارعمومی خریداری ندارد و برای ارائه برنامه به منظور اداره کشور نیازمند بازاندیشی و ساماندهی مجدد اردوگاهی هستند. نمونهای از مشکلات پیش آمده را میتوان در اوضاع و احوال این روزهای حزب کارگزاران مشاهده کرد. حزبی که با رویکرد عملگرایانه خود طبیعتاً با کمترین اختلافات باید همراه باشد!
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
♻️ فرزند کمتر یا بیشتر!؟
🔷 كودك انسان، مانند بچه ساير حيوانات نيست. فقط شكم و بدن نيست تا براى توليدش منتظر درآمد و خوراك و لباس باشيم؛ همين كه بودجه بود، قطارشان كنيم و همين كه تنگدستى پيش آمد شعار بدهيم، اولاد كمتر، آسايش بيشتر ...
🔷 كودك گذشته از آن كه شكم و بدن دارد؛ يعنى گذشته از احتياجاتى راجع به خوراك و پوشاك و مسكن و ... صاحب مغز و داراى فكر و روح است و بايد به تربيت اين دو قسمت هم پرداخت. بايد اين گونه مسائل را هم در نظر گرفت.
🔷 و براى اين چنين تربيتى، اگر پدر و مادر، آمادگى و شناخت داشته باشند، عوامل تربيتى و نيازها و طرز برآوردن نيازهاى كودك را شناخته باشند، مى توانند هفتاد تا فرزندش را هم تربيت كنند، در غير اين صورت از عهده يك نصفه اش هم بر نمى آيند.
📚 مرحوم شیخ علی صفایی،، کتاب تربیت کودک، ص ۵۳
#زندگی_مکتبی
#سبک_زندگی
@bimemoj
🎁 جنبش دانشجویی سیاسی
بنده دلم ميخواهد اين جوانان ما شما دانشجويان؛ چه دختر، چه پسر و حتّي دانشآموزان مدارس - روي اين ريزترين پديدههاي سياسي دنيا فکر کنيد و تحليل بدهيد. گيرم که تحليلي هم بدهيد که خلاف واقع باشد؛ باشد! خدا لعنت کند آن دستهايي را که تلاش کردهاند و ميکنند که قشر جوان و دانشگاه ما را غير سياسي کنند. کشوري که جوانانش سياسي نباشند، اصلاً توي باغ مسائل سياسي نيستند، مسائل سياسي دنيا را نميفهمند، جريانهاي سياسي دنيا را نميفهمند و تحليل درست ندارند. مگر چنين کشوري ميتواند بر دوش مردم، حکومت و حرکت و مبارزه و جهاد کند!؟
بله؛ اگر حکومت استبدادي باشد، ميشود. حکومتهاي مستبد دنيا، صرفهشان به اين است که مردم سياسي نباشند؛ مردم درک و تحليل و شعور سياسي نداشته باشند. اما حکومتي که ميخواهد به دست مردم کارهاي بزرگ را انجام دهد؛ نظام را ميخواهد با قدرت بيپايان مردم به سر منزل مقصود برساند و مردم را همه چيز نظام ميداند، مگر مردمش - بخصوص جوانان، و بالاخص جوانانِ دانشجويش - ميتوانند غير سياسي باشند!؟ مگر ميشود!؟ عالِمترين عالِمها و دانشمندترين دانشمندها را هم، اگر مغز و فهم سياسي نداشته باشند، دشمن با يک آبنبات تُرش ميتواند به آن طرف ببرد؛ مجذوب خودش کند، و در جهت اهداف خودش قرار دهد! اين نکات ريز را، بايد جوانان ما درک کنند.
#حکیم_انقلاب، ۷۲/۸/۱۲
#جهاد_تبیین
#جنبش_دانشجویی
@bimemoj
♻️ جلسه نقد کتاب
زمانه بنیانگذار (جلد اول)
(تعاملات امام خمینی با احزاب و گروههای سیاسی دهه ۱۳۶۰)
💢 نویسنده: مهدی سعیدی
💢 استاد ناقد: دکتر مرتضی میردار
🌀 یکشنبه ۱۴ آذر، ساعت ۱۰ الی ۱۲
🏠خیابان پیروزی، خیابان پنجم نیروی هوایی، کوچه شهید اقدسی، پلاک ۷
مرکز فرهنگی رسانه ای صبا
💮پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق ع💮
@bimemoj
سرمقاله_1027_پرتگاه_هاي_جنبش_دانشجويي.MP3
4.88M
🔺پرتگاههای جنبش دانشجویی - نسخه صوتی
🔹سرمقاله
🖊مهدی سعیدی - جریان شناس سیاسی
📝«جنبش دانشجویی» را میتوان موتور محرک تحولات سیاسیـ اجتماعی دانست. جوانان پرشور و با انگیزهای که فارغ از هرگونه تعلقات زیستی، در جوانی و پاکدامنی گرد هم آمدهاند تا...
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
http://ssweekly.ir/1027-2/
@bimemoj
@ssweekly