19.pdf
1.01M
نقد خاطرات آقای منتظری/بخش نوزدهم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/19
رویارویی با دانایان و پیشوایان امت و خوار داشتن روحانیت از توطئههای دیرینهای است که سازمان فراماسونری و همدستان آن در ایران به شدت دنبال می کنند. این گروهها تحت عناوین « منورالفکران »، «روشنفکران»، « متجددین» و… یک بازی سیاسی- فرهنگی به راه انداختهاند که در راه انجام آن از هیچ جنایتی پروا ندارند. چنانکه شهید مطهری پیش بینی کرده بود، طلاب جوانی که با تأثیرپذیری از تز ارتجاعی – استعماری اسلام منهای روحانیت حقد و کینه دیرینه ای نسبت به علما و روحانیان پیدا کرده بودند، طبق روش فراماسون ها به کشتن روحانیان دست زدند. این موضوع در سال های بعد نیز ادامه داشت به گونهای که هادی و مهدی هاشمی و دیگر هواداران اندیشه « اسلام منهای روحانیت » با بهرهگیری از آزمون فراماسون ها بر آن شدند که تز شکستن سنگ را با سنگ به کار گیرند و یک روحانی را به رویارویی با روحانیان وادارند ...
🖇ضمیمه: مقاله «تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری(19)»، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره19،بهار1388.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
20.pdf
326K
نقد خاطرات آقای منتظری/بخش بیستم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/20
🔹آقای منتظری از نخستین روز تأسیس دادگاه ویژه در سال 1358 با تأثیرپذیری از برخی سرویسهای مرموز درونمرزی و برونمرزی به مخالفت با آن برخاست و توانست با جوی که باندها و جریانهای سیاسی پدید آوردند، در دو مرحله آن دادگاه را به تعطیلی بکشاند.
🔸با متوقف شدن کار دادگاه ویژه، بزهکاران، خیانتپیشگان، کژاندیشان و عناصر مرموزی که در اندیشه رخنه و نفوذ در مراکز روحانی و حوزههای دینی بودند، نفس راحتی کشیدند و با آسودگی خاطر به پیشبرد نقشههای شیطانی، فعالیتهای ناروای اخلاقی، گسترش برنامههای نفوذی، جاسوسپروری و... ادامه دادند.
🔹در پی گذشت چند سال از تعطیلی دادگاه ویژه، جریانهای باندی و ضدانقلابی در برخی از حوزهها و در کنار برخی از شخصیتهای روحانی، امام را بر آن داشت که بیاعتنا به منفیبافیها و مخالفخوانیها بار دیگر دستور تشکیل دادگاه ویژه روحانیت در حوزه قم را صادر کند...
🖇ضمیمه: مقاله «تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری(20)»، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره20،تابستان 1388.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
21.pdf
10.23M
نقد خاطرات آقای منتظری/بخش بیست و یکم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/21
🔹با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، #رژیم_صهیونیستی دریافت که دیر یا زود نبرد سرنوشتساز و آزادی بخش فلسطین به رهبری ایران و با بسیج امت اسلام آغاز خواهد شد و سرزمین مقدس فلسطین به آغوش مام میهن باز خواهد گشت. لذا صدام به مدت ۸ سال به نیابت از صهیونیستها با ایران جنگید تا صهیونیستها در فلسطین به اشغالگری، خونریزی و جنایت ادامه دهند و از نابودی در امان بمانند. امام در مقابل این حرکتها اتحاد و همسویی و همراهی سران کشورهای اسلامی را تنها چاره رهایی از چنگال استکبار جهانی و صهیونیسم میدانستند و آن را به عنوان سیاست استراتژیک خود دنبال می کردند.
🔸عناصر ضدانقلاب برونمرزی و مهرههای وابسته به امریکا و رژیم صهیونیستی، بهمنظور زیر سئوال بردن راه امام سالیان درازی تبلیغ کردند که عامل اصلی حمله صدام به ایران را تندروی و موضعگیریهای آتشین امام معرفی نمایند. در خاطرات منسوب به آقای منتظری دنبالهروی از این خط فکری کاملاً دیده میشود که در این نوشتار بدان پرداخته خواهد شد.
🖇ضمیمه: مقاله «تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزههای پیدایش جریان آقای منتظری(21)»، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره21، پاییز 1388.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
تحریف خط امام(ره) به دست خواص آلوده
نقد تحریفات پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/22
🔹امام خمینی(ره)، رهبر حرکت عظیم ملت ایران بود که سبب تحولی عظیم در مسیر تاریخ شد؛ ایشان بنیانگذار یک مکتب فکری، سیاسی و اجتماعی است و ملت ایران نیز با پیروی از این مکتب در مقابل ظلم نظام شاهنشاهی ایستاده و در مسیر استقلال و مقابله با ظلم حرکت کردند.
🔸قطعا، همان طور که رهبر انقلاب بارها تأکید کردهاند این انقلاب بینام خمینی(ره) در هیچ جای جهان شناخته شده نیست و بیشک موفقیت این انقلاب با نام امام خمینی(ره) و اندیشه ایشان گره خورده است چرا که امام هم معمار و طراح و نظریهپرداز این انقلاب بود و هم بنیانگذار شجره طیبه انقلاب اسلامی، بنابراین نظام جمهوری اسلامی برای بقا و استمرار حرکت بالندهای که امام عظیمالشأن انقلاب آغاز کرد چارهای ندارد جز اینکه خود را با آرمانها و اندیشههای امام راحل منطبق کند.
🔹۴۴ سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است و خط امام خمینی(ره) جلا پیدا کرده و در چهارگوشه عالم دل میبرد. حضرت امام(ره) از دید دشمنان باید تحریف شود چراکه به مقابله با شیطان بزرگ و اسلام التقاطی و بهایی و حجتیه و لیبرالی و آمریکایی به پاخاسته ، لذا مغضوب دشمنان و مستکبران قرار گرفته است. دشمنان از هیچ حرکتی برای کنار زدن و یا تحریف صراط مستقیم ملت ایران دریغ نمیکنند...
متن کامل یادداشت در خبرگزاری فارس
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
در آستانه سالگرد ارتحال امام خمینی و به مناسبت شصتمین سالگرد قیام خونین 15خرداد
همایش «تحریف ظالمانه» با هدف «بازکاوی پدیده تحریف امام» بههمت جمعی از مراکز تخصصی و پژوهشی قم برگزار میگردد.
سخنرانان:
آیتالله محمود رجبی
آیتالله غلامرضا فیاضی
حجتالاسلام و المسلمین استاد سیدحمید روحانی
حجتالاسلام و المسلمین سیدصمصامالدین قوامی
زمان:
پنجشنبه 11خرداد1402 بعد از نماز مغرب و عشاء
مکان:
قم، خیابان جمهوری اسلامی، میدان امام حسین(ع) نیروگاه، بلوار نور، مجتمع فرهنگی نور
پخش زنده مراسم:
اسکای روم: https://b2n.ir/y48716
آپارات: https://www.aparat.com/Bonyadtarikh/live
سلسلهنشستهای تخصصی این همایش علمی از تاریخ 9 تا 11 خرداد در مراکز و مؤسسات مختلف برگزار خواهد شد و گزارش علمی آن در مراسم همایش ارائه خواهد گردید.
در نشستهای تخصصی همایش، ابعاد مختلف پروژه تحریف امام با حضور اساتید ارجمند واکاوی خواهد شد:
دکتر مظفر نامدار
دکتر فیروز اصلانی
حجتالاسلام و المسلمین فلاح شیروانی
حجتالاسلام والمسلمین پاینده محمد صادقی(افغانستان)
حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد نوروزی
حجتالاسلام والمسلمین مهدی حقانی
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مهدی ابوطالبی
حجتالاسلام والمسلمین دکتر ذبیحالله نعیمیان
حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا باقرزاده
حجتالاسلاموالمسلمین سعید صلح میرزائی
حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد بهمنی
استاد حسن ابراهیمزاده
استاد محمدرضا کائینی
خانم دکتر اشرف جناتی
خانم مریم صادقی پری
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیشنهاد رسمی نماینده مجلس شورای اسلامی حجتالاسلام و المسلمین جلالی برای تشکیل کمیته حفاظت از خط و اندیشه امام خمینی
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹در آستانه سالگرد بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام قرار داریم، امام یعنی انقلاب ما، نظام ما، #جمهوری_اسلامی ما، متاسفانه علی رغم تذکرات مقام معظم رهبری مبنی بر عدم #تحریف_امام امروز شاهد تحریف امام عزیز و مظلوم هستیم، صیانت از خط امام و مقابله با تحریف امام عزیز لازمه انقلابیگری مجلس است. تحریف امام یعنی تحریف اسلام، انقلاب، نظام جمهوری اسلامی. بدون امام انقلاب ما در جهان ناشناخته است، باید از امام، رفتار، گفتار، فکر، شخصیت، خط امام مراقبت کنیم.
🔸پیشنهاد من این است کمیته ای متشکل از ارشاد اسلامی، مرکز [تنظیم و] نشر[آثار امام خمینی]، بنیاد تاریخ پژوهی آقای آسید حمید روحانی، سازمان اسناد تشکیل بشوند جهت مراقبت و محافظت از فکر امام، شخصیت امام و خط امام. (1402.3.7)
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
کتاب الف لام خدمت یا خیانت
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/23
مجموعه مقالات تاریخی در نقد کتاب الفلام خمینی
🔹#الف_لام_خمینی عنوان کتابی است که قرار بوده به اصطلاح، شناختی جدید و جامع از شخصیت و سیره سیاسی #امام_خمینی به دست بدهد اما معالاسف حاوی تحریفات و اغلاط تاریخی فاحشی است که در بسیاری موارد، چهرهای مخدوش از امام خمینی به دست داده است.
🔸اقدامات اغراقآمیز برخی چهرهها و نهادهای سیاسی-فرهنگی در تجلیل از این اثر مخدوش و تحریفآمیز، به اثرات مخرب این اثر بر حافظه تاریخی مردم ایران، دامن زد و این همه ضرورت نقد و ارزیابی علمی الف لام را بر نخبگان و مورخان متعهد، متعین ساخت.
🔹آنچه میخوانید مجموعهای از نقدهای تاریخی وارد بر کتاب الف لام خمینی است که امیدواریم مورد توجه ویژه نخبگان حوزوی و دانشگاهی واقع گردد و در تغییر رویکرد نویسنده، متولیان نشر و تجلیل از این اثر مخدوش، موثر افتد.
ماجرای عدم صدور مجوز کتاب «الف لام؛ خدمت یا خیانت؟»
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
کتاب روایت های ناروا
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/24
🔹کتاب «روایتهای ناروا» شامل سیزده مقاله در نقد کارنامه و خاطرات سیاسی #اکبر_هاشمی_رفسنجانی است که با آثاری از سید حمید روحانی، مظفر نامدار، سهراب مقدمی شهیدانی، مهدی جمشیدی، میثم عبداللهی چیرانی، صادق علی پور، محمد علی افضلی، داوود امیری گیلانی، عباس سلیمی نمین و لیلا کریمی شنبه بازاری توسط انتشارات بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی منتشر شده است.
🔸در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«خاطرهنگارى رجـال سیاسـى، در همه جوامع مرسـوم اسـت و نقـش آن در سـامان دادن حافظـه تاریخـى و تتمیـم پژوهشهـاى سیاسـى، قابل انکار نیسـت. در حقیقـت خاطرات رهبـران، مبـارزان و رجـال سیاسـى، یـک سـرمایه ملى اسـت کـه به خـودى خـود مى تواند مشـعل فروز پیچ درپیـچ تاریـخ قرار گیـرد. اما شـوربختانه ایـن تمام ماجرا نیسـت و هیـچ تاریخ نـگار منصفـى نمى تواند و نباید آسـیب ها و چالش هـاى فـرا راه خاطره نگارى را نادیـده بیانـگارد یا در مـواردى از نقـش مخـرِّب آن در تاریخ نگارى، غفلـت ورزد.»
🔹این کتاب در قطع رقعی و در 900 صفحه چاپ و در اختیار پژوهشگران و علاقهمندان قرار گرفته است.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
کتاب نقدی بر مدخل «خمینی روح الله» در دایره المعارف بزرگ اسلامی
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/25
🔹کتاب پیش رو نقدی بر مدخل «خمینی روح الله» در دایره المعارف بزرگ اسلامی است که توسط دو تن از پژوهشگران حوزه به نگارش درآمده است.
🔸در ابتدا که این کتاب واصل شد و مورد مطالعه قرار گرفت باور این مسئله بسیار سخت بود که چگونه امکان دارد یک مقاله صد صفحهای در مورد شخصیت بزرگی چون #امام_خمینی که پیرامون وی صدها کتاب و مقاله و متن و سند وجود دارد، آن هم در دایره المعارفی که عنوان دایره المعارف بزرگ اسلامی را به دنبال می کشد و به سه زبان فارسی و عربی و انگلیسی بی تردید مرجع و منبع استفاده جهانی در مورد امام خمینی خواهد بود، بیش از پنجاه اشتباه و اطلاعات نادرست تاریخی حتی در بدیهی ترین مسائل زندگی وجود داشته باشد!
🔹اصرار غیرمنطقی و انحصاری در استفاده از نه منابع، بلکه تقریرات رسانه ای و فاقد اعتبار علمی و تاریخی بعضی از متون و نادیده گرفتن خیل عظیمی از منابع دست اول و متونی که در مورد امام خمینی تا به امروز به نگارش در آمده است، حتی نادیده گرفتن زندگینامه های دست نوشته خود امام خمینی و عدم بهره گیری از محققان شناخته شده در مورد تاریخ نهضت امام خمینی، باعث شد که چنین متن ضعیف و پر خطایی در دایره المعارف بزرگ اسلامی به نگارش درآید و اعتبار دیگر مدخل های این دانشنامه را مورد تردید قرار دهد.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
کتاب نقدی بر مدخل امام خمینی در دایره المعارف تشیع
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/26
🔹کتاب «نقدی بر مدخل امام خمینی در دایره المعارف تشیع» به قلم سهراب مقدمی شهیدانی از سوی انتشارات بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در سال ۱۳۹۷ش، به چاپ رسیده است. مدخل «امام خمینی» در دایره المعارف تشیع، به قلم عمادالدین باقی (سیاستمدار اصلاح طلب و از اعضای ارشد بیت آیت الله منتظری) نگارش یافته و در سال ۱۳۷۸ انتشار یافته است.
🔸این مدخل که به نظر پژوهشگر منتقد کتاب با رویکردی جهت دار و همراه با تحریف به نگارش درآمده، بعد از ۱۹ سال، برای نخستین بار در قالب اثری مستقل مورد نقد و بررسی علمی قرار گرفته است.
🔹کتاب «نقدی بر مدخل امام خمینی در دایره المعارف تشیع» در هفت فصل مجزّا و بخش ضمائم، سامان یافته است.
🔸در این کتاب برخی شبهات و ابهاماتِ تاریخ انقلاب اسلامی برای نخستین بار مورد بررسی تفصیلی قرار گرفته و از این جهت، در کنار نقد گزاره های تاریخی، رویکردی ایجابی و اصلاحی نیز مدّ نظر بوده است، لذا مخاطب با مطالعه این اثر، در واقع برخی فرازهای مهم تاریخ انقلاب اسلامی و زندگانی امام خمینی را به صورت عمیق و تحقیقی مورد مطالعه قرار می دهد.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
khaterate-shaeban-jafari.pdf
336.7K
خاطرات شعبان جعفری، روایتی صهیونیستی از تاریخ معاصر ایران
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/27
🔹تاریخ نگاری رسمی، موجی از تاریخ نگاری است که در دوران حاکمیت نظام مشروطه سلطنتی در ایران به وجود آمد و شیوه ای را در تاریخ نگاری رواج داد که در این شیوه، تاریخ معاصر دو طرف بیشتر ندارد. یک طرف تجددگراها و طرف دیگر واپس گراها، یک طرف مشروطه خواهان و طرف دیگر مستبدین، یک طرف طرفدار قانون، آزادی، توسعه و … و طرف دیگر ضد آزادی، قانون، حامی عقب ماندگی، استبداد و …است.
🔸در تاریخ نگاری رسمی عصر مشروطیت(تا سقوط رژیم پهلوی) که تحت تأثیر تاریخ نگاری شرق شناسانه غربی ها بوده است، تاریخ جدید، تاریخ جدال سنت با تجدد، علم با دین و ایمان با عقل است.
🔹در روایت های تاریخ نگاری رسمی، جایی برای جریان های دیگر نیست. اگر فردی نقاد تجدد باشد به طور طبیعی در جریان مخالفان تجدد قرار خواهد گرفت و اگر ملتی به استقلال، آزادی و زندگی در سایه باورها، ارزش ها و فرهنگ خود تمایل داشته باشد، ملتی عقب مانده و ضد پیشرفت معرفی خواهد شد.
🖇ضمیمه: مقاله «خاطرات شعبان جعفری، روایتی صهیونیستی از تاریخ معاصر ایران»، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 2، پاییز 1383.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
dokhtaram-farah-ketab.pdf
108.4K
کتاب «دخترم فرح»؛ مدلی متفاوت از مبتذل نویسی
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/28
🔸پهلوی ها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، آثار متعددی را در زمره خاطره نگاری، یا خاطره گویی یا مصاحبه شفاهی به دست چاپ سپرده اند که در این آثار بیش از هرچیز چند ویژگی عمده به چشم می خورد که وجه مشترک همه این آثار است؛ از جمله فاجعه بودن انقلاب اسلامی، تلاش برای یافتن مقصر وقوع انقلاب اسلامی، کوشش گسترده برای تنزیه خود از مفاسد رژیم پهلوی، توجیه جایگاه خود در دوره پهلوی. می توان ادبیات پهلوی ها در بعد از انقلاب را «ادبیات توجیهی» نام نهاد چرا که مشخصه اصلی آن، توجیه شرایط و اوضاعی بود که در آن به ایفای نقش پرداختند.
🔹هدف از این بررسی، نقد کتاب مورد نظر نیست، زیرا هر آن کس که حتی اطلاعات سطحی از تاریخ معاصر داشته باشد، می داند که این اثر فاقد ارزش تاریخی و تاریخ نگاری مستند بوده و جایی در متون تاریخی ندارد.
🔸از این رو هدف عمده، نقد اهداف و انگیزه هایی است که سفارش دهندگان و نویسندگان این اثر و آثار مشابه در قالب خاطرات کتبی و شفاهی و تحلیل های علمی و شبه علمی در این دو دهه تولید کرده و در پشت این سفارش با تاریخ سازی های خاص با اهداف از پیش تعیین شده دنبال می شود.
🖇ضمیمه: مقاله «کتاب «دخترم فرح»؛ مدلی متفاوت از مبتذل نویسی»، یعقوب توکلی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 3، بهار 1384.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
naghdi-bar-ketab-jahani-shodan.pdf
303.5K
نقدی بر کتاب ایران و جهان شدن، چالش ها و راه حل ها
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/29
🔹ایران و جهانی شدن، چالشها و راهحلها، نوشته دکتر محمود سریع القلم، عنوان کتابی است که در اواسط سال ۱۳۸۴ توسط انتشارات مرکز تحقیقات استراتژیک وابسته به مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شده است.
🔸نقد و ارزیابی این اثر از آن جهت اهمیت دارد که در مرکزی وابسته به یکی از ارکان بسیار مهم تصمیمگیری نظام جمهوری اسلامی ایران بوده، منتشر گردیدهاست.
🔹از جهت دیگر، مقدمهای که دکتر حسن روحانی(قائم مقام مرکز تحقیقات استراتژیک) بر این اثر نوشته است این ذهنیت را در خواننده ایجاد خواهد کرد که این اثر، دیدگاههای رسمی جمهوری اسلامی ایران درباره جهانی شدن و عملکرد گذشته مسئولان کشور در قبال چالشهای نظام است.
🔸در این مقاله نویسنده به دنبال نقد راهکارهایی است که در این کتاب برای حل چالشهای ایران در فضای جهانی شدن ارائه شدهاست.
🖇ضمیمه: مقاله «نقدی بر کتاب ایران و جهان شدن، چالش ها و راه حل ها»، حجت سلیمان دارابی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 11، بهار 1386.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
پاسخی به تحریف دیدگاه امام خمینی در رابطه با نظارت استصوابی شورای نگهبان
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/30
🔹به جهت در میان بودن منافع اصحاب تشنه قدرت در انتخاباتها بیشترین خط تخریب شورای نگهبان مربوط به احراز صلاحیتها و نظارت استصوابی شورا نسبت به کاندیداهای انتخاباتی شکل میگیرد. شورای نگهبان که همیشه در خط مبارزه با نفوذ نااهلان در مناصب حساس قدرت، انجام وظیفه میکند در این خط بیشترین تخریب را به جان میخرد اما بخاطر تصریح قانون اساسی بر مرجعیت شورای نگهبان در تفسیر قانون اساسی بهانهتراشی حقوقی بر نظارت استصوابی برای مخالفین آن سخت شده است. به همین جهت برخی از چهرههای سیاسی و جناحی، روایتهای تاریخی از اصل 99 قانون اساسی مربوط به نظارت استصوابی شورای نگهبان را برای غیر قانونی جلوه دادن و یا ایجاد چالش و بنبست قانونی مطرح میکنند
🔸این روایتهای تحریفآمیز تاریخی بر دو ادعا استوار است: مراد نویسندگان قانونی اساسی از این اصل نظارت استصوابی شورای نگهبان بر انتخاباتها نبوده است. نظارت استصوابی شورای نگهبان در دوران حیات امام خمینی وجود نداشته و ایشان نیز بر این مسئله صحه نگذاشتهاند
🔹در این یادداشت تاریخی، به این شبهه سیاسی پاسخ خواهیم داد...:
http://fna.ir/3cwprz
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
goftarhaye-parishan.pdf
263K
گفتارهای پریشان
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/31
ملاحظاتی بر کتاب جریانشناسی فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی ایران
🔹کتاب جریان شناسی فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی ایران، در شهریور ۱۳۷۹ از طرف معاونت فرهنگی اجتماعی مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت نظام به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد و پس از تصویب، از سوی دبیرخانه مذکور، مرکز جهاد دانشگاهی به عنوان مجری طرح و مهندس سید مصطفی میرسلیم به عنوان ناظر طرح تعیین می شود و مرکز بازشناسی اسلام و ایران(انتشارات باز) کتاب مذکور را در سال ۱۳۸۴چاپ و منتشر می کند.
🔸این کتاب از این حیث در خور توجه است که در زمره معدود کتابهایی است که به بحث جریان شناسی فرهنگی پس از انقلاب اسلامی پرداخته است.
🔹این کتاب به لحاظ ساختاری و محتوایی دارای ابهامات و اشکالات فراوان است. نویسنده در این مقاله به دنبال آن است تا کتاب مذکور را به بوته نقد گذارد و برخی از اشکالات مهم آن را بیان نماید.
🖇ضمیمه: مقاله «گفتارهای پریشان»، احمد رهدار، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 12، تابستان 1386.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
enghelab-eslami-tarikhsazi-LA.pdf
305.7K
انقلاب اسلامی و تاریخ سازی های لس آنجلسی
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/32
نقد آثار نیکی کدی درباره انقلاب اسلامی با تأکید بر کتاب نتایج انقلاب ایران
🔹نیکی آر.کدی یکی از تاریخ نگاران امریکایی است که پژوهشگر فعالی در حوزه مسائل سیاسی و اجتماعی ایران بشمار می رود. وی با نگارش مقالات گوناگون و سخنرانی های مختلف، اظهار نظرهای زیادی درباره انقلاب اسلامی و تحولات پس از آن داشته است.
🔸از آنجا که آثار کدی درباره تحولات سیاسی و اجتماعی ایران و آرا و اندیشه هایی که در این آثار ارائه شده اند، به طور طبیعی بر بخشی از تاریخ نگاری انقلاب اسلامی اثر خواهد گذاشت، از این رو آن قدر اهمیت دارند که نیاز به نگارش یک مقاله انتقادی در این زمینه احساس می شود.
🔹یکی از آثار متأخر کدی درباره نتایج انقلاب ایران است که از سوی انتشارات دانشگاه ییل امریکا منتشر شده است. نویسنده در این مقاله در پی آن است که با تمرکز بر آخرین نوشته های کدی درباره انقلاب اسلامی ایران، یافته های پژوهشی وی را با دیدی منتقدانه بررسی کند و اشتباهات عمدی و سهوی و البته خصمانه، تحریف واقعیات، تحلیل های جانبدارانه و ادعاهای بی اساس وی را روشن سازد که در پرتو بیان برخی حقایق سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و در لابلای واقعیات موجود گنجانده شده اند.
🖇ضمیمه: مقاله «انقلاب اسلامی و تاریخ سازی های لس آنجلسی»، عباس خلجی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 12، تابستان 1386.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
47.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تبیین تاریخی حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی پیرامون برخی نامههای منتشر شده از امام خمینی در رابطه با جنگ
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/33
حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی در شبکه افق-1402.3.8 :
🔹وقتی امام به ایران آمدند شورای انقلاب اسلامی مهندس بازرگان را به عنوان دولت موقت معرفی کرده بود و امام علیرغم آنکه وی را قبول نداشت به دلیل احترام به رأی شورای انقلاب او را به عنوان نخستوزیر معین کرد.
🔸در مورد آقای منتظری امام به مجلس خبرگان پیام دادند که قائممقامی آقای منتظری به صلاح نیست. مجلس خبرگان به هر دلیل این را نادیده گرفتند و او را به عنوان قائممقام تعیین کردند. امام در اینجا نظر مجلس خبرگان را به صورت کامل پذیرفتند
🔹مورد بعد از جنگ تحمیلی همینجا بود نظر امام بعد از فتح خرمشهر این بود که وارد جنگ نشویم و اگر صدام از سایر مناطق اشغال شده بیرون برود همینجا جنگ را تمام کنیم. امام در جمع فرماندهان فرمودند سرباز عراقی تا امروز انگیزه جنگ نداشته و مجبور بوده اما اگر وارد خاک عراق شنید تعصب عروبت اقتضا میکند که سرباز عراقی محکم بایستد و جنگ طولانی میشود.
🔸فرماندهان جنگ گفتند صدام قابل اعتماد نیست فرض کنید اگر صدام بقیه مناطق را هم پس بدهد فردا که قدرتمند شود دوباره برمیگردد. اینجا از همانجاهایی بود که امام نظر مسئولین جنگ و جبهه را بر نظر خودشان ترجیح دادند....
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید
naghdi-bar-ketab-enregy-atomi.pdf
335K
نقدی بر کتاب برنامه انرژی اتمی ایران، تلاش ها و تنش ها
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/34
🔹خاطرات دکتر اکبر اعتماد تابستان ۱۹۹۵ در لندن توسط بنیاد مطالعات ایران ضبط و سال ۱۹۹۷ به عنوان دومین اثر از مجموعه توسعه و عمران موسسه کتاب های ایران در انگلیس منتشر شده است.
🔸در این کتاب هر چند که عمدتاً به خاطرات مسائل حوزه تخصصی دکتر اکبر اعتماد محدود شده است، اما آگاهانه یا از روی غفلت کمتر نگاه همه جانبه راوی را به امور آن دوران شاهد هستیم. به عبارت دیگر راوی ترجیح داده است بسیاری از یافته ها و مشاهدات مستقیم خود را به دلایلی بازگو نکند.
🔹با وجود این نقیصه چشم گیر، روایت آقای اعتماد می تواند کمک مؤثری در شناخت استراتژی حامیان خارجی سلطنت پهلوی – به ویژه امریکا- باشد. به ویژه اینکه امروز موضوع استفاده از انرژی هسته ای و دستیابی به تکنولوژی غنی سازی اورانیوم و تهیه سوخت اتمی، یکی از بحث های جدی جامعه ماست از اینرو دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران کوشیده در این نوشتار به نقد و بررسی این خاطرات همت گمارد.
🖇ضمیمه: مقاله «نقدی بر کتاب برنامه انرژی اتمی ایران، تلاش ها و تنش ها»، دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 15، بهار 1387.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
17-160-181.pdf
236.5K
نقد و بررسی کتاب «به سوی سرنوشت»
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/35
🔹یادداشت های سال ۱۳۶۳ آقای هاشمی رفسنجانی که با عنوان «به سوی سرنوشت» به جامعه کتابخوان کشور ارائه شده است در برگیرنده نکات حائز اهمیتی در خصوص سال های پر تنش دوران جنگ تحمیلی است.
🔸هجمه موشکی به نفتکش های حامل نفت ایران با هدف به صفر رساندن درآمدهای ارزی کشور، کلید خوردن پروژه هواپیماربایی به منظور فشار شدید بین المللی بر جمهوری اسلامی، بکارگیری گسترده رژیم بعث عراق از سلاح های شیمیایی در جنگ، حمله موشکی و هوایی به مناطق مسکونی شهرهای بزرگ و کوچک و … از جمله موضوعات قابل تأملی است که هاشمی در کتاب خاطرات خود بدان اشاره داشته است.
🔹در کنار این موضوعات بکارگیری شیوه های اختصار نویسی، مبهم نویسی و همچنین پر رنگ سازی نقش خویش و خود محوری در خاطرات سبب شده دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران این اثر را مورد نقد و بررسی قرار دهد که در این نوشتار پیرامون آن به داد سخن پرداخته شده است.
🖇ضمیمه: مقاله «نقد و بررسی کتاب «به سوی سرنوشت»»، دفترمطالعات و تدوین تاریخ ایران، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 17، پاییز 1387.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
18-175-204.pdf
225.4K
نقدی بر کتاب «مأموریت مخفی هایزر در تهران»
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/36
🔹خاطرات ژنرال رابرت هایزر از جمله منابعی است که در آن می توان نهایت تلاش امریکا را برای مهار نهضت مردم ایران در سال ۵۷ به نظاره نشست چرا که حضور او در تهران در واقع فراهم آوردن مقدمات خروج شاه از کشور و همچنین ممانعت از فرار سران ارتش شاهنشاهی از ایران بود.
🔸بنابر این می توان ادعا کرد چانچه هایزر از سوی رئیس جمهور امریکا به ایران اعزام نشده بود، بلافاصله پس از خروج شاه، فرماندهان ارتش نیز به هر نحو در صدد خروج از کشور بر میآمدند و حکومت بختیار با از دست دادن پشتوانه نظامی خویش، به سرعت فرومی پاشید.
🔹هایزر در حقیقت فرصت بقای حکومت بختیار – به عبارت دیگر نظام سلطنتی – را پس از فرار شاه فراهم آورد که در این نوشتار به نقد و بررسی خاطرات او پرداخته می شود.
🖇ضمیمه: مقاله «نقدی بر کتاب «مأموریت مخفی هایزر در تهران»»، دفترمطالعات و تدوین تاریخ ایران، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 18، زمستان 1387.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
21-224-265.pdf
348.1K
نقدی بر کتاب اوج دفاع
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/37
🔹انقلاب اسلامی از ابتدای شکل گیری تاکنون، دارای تئوری ویژه در مبارزه علیه استبداد و سلطه بیگانگان بر ایران بوده است.
🔸اجرای همین تئوری در عرصه دفاع در برابر ارتش قدرتمند صدام و کسب پیروزیهای بزرگ به فاصله کوتاهی پس از اشغال بخشهای وسیعی از خاک ایران توسط نیروهای متجاوز، نگرانی های جدی حامیان شرقی و غربی صدام را موجب شد.
🔹آقای هاشمی رفسنجانی در کتاب «اوج دفاع» که به تحولات سال ۱۳۶۵پرداخته، کوشیده است به موضوع دفاع همه جانبه در برابر تجاوز عراق به ایران اشاره داشته باشد اما موضوعی که در این کتاب بایستی مورد مداقه قرار گیرد، دوگانگی مشهودی است که در دیدگاههای مجریان برجسته استراتژی دفاعی کشور در آن سال رخ نموده بود. در نوشتار پیش رو سعی شده به نقد و بررسی موضوعاتی از این دست در کتاب اوج دفاع اشاره شود.
🖇ضمیمه: مقاله «نقدی بر کتاب اوج دفاع»، دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 21، پاییز 1388.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
22-173-232.pdf
414K
نگاهی به کتاب مقدمه ای بر انقلاب اسلامی
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/38
🔹کتاب مقدمه ای بر انقلاب اسلامی بنا به ادعای نویسندهاش دکتر صادق زیبا کلام قصد دارد تا با عبور از یک سری مفاهیم که به عنوان «اصول ثابت» در مورد رژیم شاه و #انقلاب_اسلامی فرض گرفته شده است،رویکرد جدیدی به این واقعه بزرگ داشته باشد و طبعاً تحلیلی منطبق بر واقعیت به خوانندگانش ارائه دهد.
🔸نویسنده همچنین با اشاره به ایرادات و انتقاداتی که بر این کتاب وارد آمده، مدعی است: «ریشه این ایرادات نه بر کتاب بلکه بر نوع روش و یا رویکرد منتقدین وارد است».
🔹در واقع باید گفت به اعتقاد ایشان چنانچه منتقدان کتاب نیز چشمهایشان را بشویند و با زدودن آن «اصول ثابت»، اما غیر واقعی، جور دیگری به مسائل نگاه کنند، به همان نتیجه ای خواهند رسید که در کتاب آمده است.
🔸در نوشتار پیشرو سعی بر آن است تا کتاب مقدمهای بر انقلاب اسلامی مورد نقد و بررسی منصفانه قرار گیرد تا از این رهگذر نقاط ضعف و قوت این اثر آشکار شود.
🖇ضمیمه: مقاله «نگاهی به کتاب مقدمه ای بر انقلاب اسلامی»، دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 22، زمستان 1388.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
naghdi-bar-madar-sefr-daraje.pdf
495.8K
سوگنامه ای برای صهیونیسم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/39
نقدی بر سریال مدار صفر درجه
🔹سریال مدار صفر درجه، یکی از سریال های تلویزیونی بحث بر انگیز بود که تا کنون از صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش شده است. بحث بر انگیز از آن جهت که موضوع آن فلسطین و صهیونیسم بود و زاویه دید سازندگان آن نیز اساساً با اشکالاتی مواجه بود.
🔸اگرچه نمی توان این اشکالات را از بی اطلاعی سازندگان آن دانست، چرا که مشاور تحقیقی برجستهای با مجموعه همکاری داشته است، ولی بی توجهی کارگردان به برخی حقایق و وقایع تاریخی ذهن مخاطب را به این سمت رهنمون می سازد که اگر محققین و کارگردان مطلع هستند، پس چگونه است که مسلمات تاریخی در این سریال مخدوش شده است؟
🔹از جمله مباحث انتقادی و بحث برانگیز موجود در این سریال عبارتند از؛ تحریف تاریخ یهود ایران، القای واقعه هولوکاست، مظلوم نمایی چهره یهود و … .
🔸در این مقاله کوتاه به نقد و بررسی محتوایی این سریال تاریخی پرداخته شده است.
🖇ضمیمه: مقاله «سوگنامه ای برای صهیونیسم»، گروه پژوهش بنیاد تاریخ پژوهی ایران معاصر، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 14، زمستان 1386.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
naghdi-bar-madar-0daraje-2.pdf
140.9K
سوگنامه ای برای صهیونیسم(2)
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/40
نقدی بر سریال مدار صفر درجه
🔹سریال مدار صفر درجه، یکی از سریال های تلویزیونی بحث بر انگیز بود که تا کنون از صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش شده است. بحث بر انگیز از آن جهت که موضوع آن فلسطین و صهیونیسم بود و زاویه دید سازندگان آن نیز اساساً با اشکالاتی مواجه بود.
🔸اگرچه نمی توان این اشکالات را از بی اطلاعی سازندگان آن دانست، چرا که مشاور تحقیقی برجستهای با مجموعه همکاری داشته است، ولی بی توجهی کارگردان به برخی حقایق و وقایع تاریخی ذهن مخاطب را به این سمت رهنمون می سازد که اگر محققین و کارگردان مطلع هستند، پس چگونه است که مسلمات تاریخی در این سریال مخدوش شده است؟
🔹از جمله نقدهایی که بر این سریال وارد است موضوع تأیید هولوکاست و مظلوم نمایی یهود و سوگواری برای آن است. در واقع شاید بتوان گفت سازندگان سریال مدار صفر درجه خواسته یا ناخواسته اثری صهیونیستی خلق کرده اند و بدون زحمت اسباب تبلیغات صهیونیستی را بر وفق مراد آنها به چرخش در آورده اند و این رفتار شدیداً جای تامل دارد.
🖇ضمیمه: مقاله «سوگنامه ای برای صهیونیسم(2)
»، گروه پژوهش بنیاد تاریخ پژوهی ایران معاصر، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 15، بهار 1387.
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مقام معظم رهبری: «نگذارید یاد امام را کمرنگ کنند، نگذارید امام را تحریف کنند.»
همایش تحریف ظالمانه؛ بازکاوی پدیده تحریف امام
پاسداشت سالگرد ارتحال امام خمینی و شصتمین سالگرد قیام خونین پانزده خرداد بههمراه رونمایی از جلد پنجم نهضت امام خمینی
با سخنرانی آیتالله محمود رجبی، آیتالله غلامرضا فیاضی و حجتالاسلام و المسلمین استاد سیدحمید روحانی
با حضور جمعی از اساتید و پژوهشگران عرصه تاریخ و معارف انقلاب اسلامی
زمان: پنجشنبه 11خرداد1402 بعد از نماز مغرب و عشاء
مکان: قم، خیابان جمهوری اسلامی، میدان امام حسین (ع)، بلوار نور، مجتمع فرهنگی نور
#تحریف_ظالمانه
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db