eitaa logo
بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانش‌نامه انقلاب اسلامی
5.6هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
704 ویدیو
598 فایل
ناشر اختصاصی آثار تاریخ‌نگار انقلاب اسلامی؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی کانال رسمی @bonyadtarikh تازه های پایگاه: http://iranemoaser.ir ارتباط با مدیر کانال و خرید آثار: @nasrollahabadi
مشاهده در ایتا
دانلود
‏‏ ✳️عقب‌مانده‌های فکری! 🔴حامیان تروریسم/7 🔹 «جنگهایی که الآن در دنیا هست و بوده است و سابق بوده است شما ملاحظه کنید که‏‎ ‎‏چه می کنند اینها با این بشری که ادعا می کنند که ما برای «حقوق بشر» مثلاً طرح داریم،‏‎ ‎‏مجلس داریم. همینها وقتی که چهار نفر در ایران به واسطۀ جنایات پنجاه ساله شان کشته‏‎ ‎‏می شوند، در محاکم اینجا محکوم به اعدام می شوند، همینها در آنجا در روزنامه هایشان‏‎ ‎‏شروع می کنند به نوحه سرایی کردن و انتقاد از محاکم اینجا! همینهایی که الآن در‏‎ ‎‏میدانهای جنگ ‏‏[‏‏مشغول اند به‏‏]‏‏ سرکوبی و کشتن آدمها برای رسیدن به یک چیزی که‏‎ ‎‏مثلاً فرض کنید برای او به حسب توهم یک نفعی دارد. اینهایی که الآن مشغول کشتن‏‎ ‎‏فوج فوج آدم هستند، ‏‏[‏‏برای‏‏]‏‏ دو سه نفر، چند نفر آدمی که در اینجا پنجاه سال جنایت‏‎ ‎‏کرده اند و چند صد نفر آدم یا کشته یا امر به کشتن کرده اند، وقتی که اینها را در محاکم‏‎ ‎‏محکوم به اعدام می کنند، فریادشان بلند می شود! در همین حالی که افراد آنها الآن‏‎ ‎‏مشغول آدمکشی هستند، فوج فوج مردم را می کشند، در همین حال برای اینها‏‎ ‎‏نوحه خوانی می کنند! 🔸 و مع الأسف در بین خود جمعیتهای اسلامی، جمعیت شرقی، در‏ ‎‏مملکت ما، در مملکت شما، موجودهایی هستند که یا باورشان آمده است حرفهای اینها‏‎ ‎‏را، که ‏‏[‏‏باید‏‏]‏‏ آدم بگوید اینها بسیار عقب مانده اند از حیث افکار. یا باورشان نیست، لکن‏‎ ‎‏برای آنها کار می کنند که باید بگوییم خیانتکارند. در بین ما هست در بین شما هم هست‏‎ ‎‏افرادی که همان مسائلی که آنها می خواهند، همان مسائلی که در غرب گفته می شود، آنها‏‎ ‎‏در بطن جامعۀ خودشان طرح می کنند و می گویند، همان طوری که مطبوعات امریکا‏‎ ‎‏مطبوعاتی ‏‏[‏‏است‏‏]‏‏ که تحت نظر مستقیم صهیونیسم هستند، همان مطالبی را که آنها‏‎ ‎‏می نویسند، نویسنده های ما بعضیشان، و گوینده های ما بعضیشان همان مسائل ‏‏[‏‏را‏‎ ‎‏می نویسند.‏‏]‏‏ در ممالک شما هم هست. ‏»(11آبان1358، صحیفه امام، ج10، ص448-447) 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
✳️لزوم قاطعیت قاضی در برابر مجرم 🔹«قاضی باید یک آدم قاطعی باشد که در دو طرف قضیه قاطعیت داشته باشد. اگر‏‎ ‎‏یک کسی به حسب حکم شرع، باید این را کشت، ترحم نکنند؛ جایز نیست. اگر باید ـ‏‎ ‎‏فرض بفرمایید که ـ حبس و تعزیر بشود، تعزیر بکنند. و اگر یک کسی ـ خدای نخواسته ـ‏ ‎‏یک آدمی است که گناهکار نبوده است، بدون وقفه او را تبرئه کنند و بدون وقفه او را‏‎ ‎‏آزاد کنند. قاضی باید این طور باشد، فکرش اینطور ‏‏[‏‏باشد‏‏]‏‏ نه رؤوف و مهربان باشد که‏‎ ‎‏جنایتکارها را هم به او رأفت کند... 🔸اگر چنانچه یک آقای قاضی رأفتش‏‎ ‎‏بگیرد که امثال اینها را با آنها ملایمت بکند؛ یعنی، نمی گویم که زاید بر آن مقداری که‏‎ ‎‏قضای الهی ا جازه می دهد، أبداً ـ حتی یک سیلی نباید بزنند ـ اما آنی که به حسب حکم‏‎ ‎‏شرع، حکمش قتل است، مسامحه نکنند. از آن طرف هم طوری باشد که اگر چنانچه‏‎ ‎‏یک نفر آدم بی گناه است، حتی مانع بشود از اینکه یک حرف تند به او بزنند. آنها هم که‏‎ ‎‏گناهکارند حق نیست به اینکه با آنها معاملۀ غیر انسانی بکنند. آنها ‏‏[‏‏که‏‏]‏‏ مستحق قتل اند،‏‎ ‎‏باید قتل بشوند، مستحق اعدام اند، اعدام باید بکنند؛ اما زاید بر آن بخواهند کارهایی‏‎ ‎‏بکنند، این را بدانند که مسئول هستند.‏»(31مرداد1361، صحیفه امام، ج16، ص425-424) 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.‎ ‎
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️علت دروغ‌گویی و جنجال رسانه‌های بیگانه علیه حکم اعدام تروریست‌ها در ایران چیست؟ 🔹«امام خمینی قدس سره الشریف: ....تمام این تبلیغات، بر خلاف واقع است. شما می‌بینید که اینجا احکام اعدام برای [چه‌] اشخاصی صادر می‌شود؛ خوب است که این اشخاص را و پرونده این اشخاص را ملاحظه کنید ببینید که این اشخاص که حکم اعدامشان صادر شده و اعدام شده‌اند آیا یک نفر کشتند؟ آیا ده نفر کشته‌اند؟ آیا یک ملت را بیچاره کردند؟ اینها تمام ملت ایران را بیچاره کردند و در ظرف پنجاه سال همه را در تحت فشار قرار داده‌اند اینها جنایاتی به این ملت کردند که اگر ... دادگاهها نبود خود ملت می‌ریختند و آنها را می‌کشتند! دادگاه ها کنترل کردند عواطف ملت را، ملتی که در خیابانها جوانهای خود را با امر امثال‌ اینها به خون آغشته دیده؛ با امر همین شاه و با امر همین هویدا »(صحیفه امام جلد۱۰، ص۱۱۱-۱۱۰) 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📸سخنرانی آیت‌الله مهدوی کنی علیه رژیم پهلوی: همه چیز در این کشور هست به جز دین ◀️گزیده‌ای از مواضع و عمل‌کرد دبیران شورای نگهبان از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز ✳️به مناسبت سال‌روز آغاز به کار رسمی شورای نگهبان «ساعت ۲۰:۴۵ روز ۴۴/۴/۱۸ شیخ در مسجد جلیلی ضمن بیاناتی در مورد جنگ و صلح و زمامداری معاویه اظهار داشته. فعلا در کشور ما مانند زمامداری معاویه جنایت و دزدی و رشوه خواری و تعدی به مال و ناموس یک عده مردم بیگناه و حق کشی رواج داشته و اگر کسی بگوید فوری زبان‌تان را قطع می‌نمایند چون که حق را ناحق گفته است. همه چیز در این کشور هست غیر از دین. فساد روی فساد. و اوضاع روز به روز بدتر میشود. قومی به عوض راندن و سرکوبی دشمن در خانه نشسته و دست روی دست گذارده و دفع دشمن را از دعا و خدا می‌خواهند در صورتی که بزرگترین اشتباه مردم در این است باید بیدار شد و سازمان‌هایی تشکیل داده و دستجاتی به وجود آورد و با هر جنب و جوشی که ممکن است به دشمن دین حمله کرد. البته با صبر و حوصله سپس چند نامه از جیب خود در آورده. و اظهار داشته است چند جوان سئوالاتی از من کرده اند و یک جوان سئوال نموده چرا اغلب تحصیل‌کرده‌ها از دین کناره گیری می کنند که پاسخ آن را هفته آینده خواهم داد». (یاران امام به روایت اسناد ساواک،آیت الله محمدرضا مهدوی کنی،ص۱۲) 🔺آیت‌الله مهدوی کنی؛ اولین دبیر شورای نگهبان 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📸آیت‌الله صافی گلپایگانی: ما معتقدیم که در عصر غیبت، نظام و امور مردم در دست فقهاست. ◀️گزیده‌ای از مواضع و عمل‌کرد دبیران شورای نگهبان از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز ✳️به مناسبت سال‌روز آغاز به کار رسمی شورای نگهبان ما معتقدیم که در عصر غیبت، نظام و امور مردم در دست فقها می باشد. این‏‎ ‎‏موضوع را من در کتاب های «التعزیر»، «ولایت تکوینی و تشریعی» و «ضرورت‏‎ ‎‏حکومت» یادآوری کرده و نوشته ام که در عصر غیبت حکومت باید باشد و ضرورت دارد. این ها مسائلی است که بین شیعه مشهور و معروف بوده است.(امام خمینی و حکومت اسلامی(مصاحبه‌های علمی) 15-14) 🔺آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ دومین دبیر شورای نگهبان 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📸مرحوم آیت‌الله محمدی گیلانی: تلاش دولت موقت برای حذف نهادهای انقلابی؛ اشتباه یا املای بیگانگان؟! ◀️گزیده‌ای از مواضع و عمل‌کرد دبیران شورای نگهبان از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز ✳️به مناسبت سال‌روز آغاز به کار رسمی شورای نگهبان « از آغاز و شکل‌گیری دولت موقت جناب آقای یا اشتباه در کار بوده یا املا و دیکته از و تعمدی در کار بوده که تلاش می‌شد نهادهای انقلابی با حیله‌هایی تضعیف شوند، بلکه از بین بروند. یکی از این نهادها بوده است. شاید یادتان باشد که خیلی تلاش از طرف دولت موقت می‌شد که اساس دادگاه‌های انقلاب مثلا برچیده بشود و یا جمع بشود.»(روزنامه جمهوری اسلامی، 28اردیبهشت1362،ص12) 🔺مرحوم آیت‌الله محمدی گیلانی، سومین دبیر شورای نگهبان 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📸تأثیر سخنان انقلابی آیت‌الله جنتی به روایت اسناد ساواک ◀️گزیده‌ای از مواضع و عمل‌کرد دبیران شورای نگهبان از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز ✳️به مناسبت سال‌روز آغاز به کار رسمی شورای نگهبان «طبق اطلاع واصله در قریه رهنان از تاریخ 1342/5/12 الى 42/5/19 مجلس به ظاهر روضه‌خوانى ولى گویا منظور از تشکیل این مجلس تبلیغات سوء بوده است... شیخ احمد جنتى به تبلیغ و تحریک علیه دولت پرداخته و با لحن بسیار زننده‌اى به دولت حمله نموده‌اند که سخنرانى نامبردگان در روحیه دهقانان تاثیر به سزائى داشته است.» 🔺 آیت‌الله جنتی، چهارمین دبیر شورای نگهبان 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
✳️خاطرات خودنگاشت #همسر_امام (۲۵) 🔻 زندگی با روزی پنج تومان 🔹... آقا چند ماهی بعد از تولد احمد کل خرج خانه را به روزی پنج تومان به‌عهده من گذارد. این پول کم بود نمی‌توانست هزینه جانبی و پول توجیبی ما را تأمین کند. گاهی که بچه‌هایم از پس کوچه‌ها می‌گذشتم یاد بچگی خودم می‌افتادم که در کالسکه می‌نشستم و به نوکری که کنار سورچی و یا کارگری که همراهی‌ام می‌کرد می‌گفتم اگر مغازه خوبی دیدند خبرم کنند و یا اگر در مغازه‌ای چشمم به چیزی می‌خورد که خوشم می‌آمد و میل می‌کردم امکان نداشت که بلافاصله تهیه نشود ولی امروز کودکان خردسالم را در بدترین وضع می‌دیدم اما با تمام این احوال عارم می‌شد بگویم پول بدهید.بالاخره برنامه‌ریزی برای خرج منزل را در حدود روزی پنج تومان به من سپرد.(زندگینامه بانو خدیجه ثقفی (همسر امام) ص121) 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
✳️خاطرات خودنگاشت (۲۶) 🔻تولد احمد 🔸 تولد سال 1324 شمسی بود و سال جنگ جهانی دوم که تورم غوغا می‌کرد. البته این را بگویم مخارج اصلی به‌عهده خود او بود برنج، روغن، قند، شکرو چای همیشه این پنج قلم را آقا تهیه می‌کرد. ما و پنج فرزندمان و کارگرمان و با آمد و رفت میهمان به طور متوسط باید روزی ده نفر غذا می‌خوردند، با پنج تومان زندگی اداره نمی‌شد. ولی با همه این احوال از آنجا که ماهانه خرجی‌ خانه به من واگذار شده بود و دیگر کسی کاری نداشت که چه کردم، فقط باید می‌رساندم، از این جهت برای من بهتر بود زیرا بالاخره پولی در دست داشتم اگر فرزندم پولی می‌خواست- مقصودم مصطفی است – دستم بازتر از گذشته بود ... البته ده سال اول را با فقر و فاقه و تنگدستی و نداری سپری کردیم ولی در ده سال دوم، به‌خصوص اواخر آن، قدری وضع بهتر شد، در همین دهه هم بود که به اصطلاح باید رفته رفته دخترها و پسرها را به خانه بخت می‌فرستادیم و تمام زحمت‌ها به‌عهده شخص حقیر بود... (زندگینامه بانو (همسر امام) ص122) 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔴جهاد جوان «امام جواد مانند دیگر ائمه معصومین برای ما اسوه و مقتدا و نمونه است. زندگی کوتاه این بنده شایسته خدا، به جهاد با کفر و طغیان گذشت. در نوجوانی به رهبری امت اسلام منصوب شد و در سال‌هایی کوتاه، جهادی فشرده، با دشمن خدا کرد به طوری که در سن بیست و پنج سالگی یعنی هنوز در جوانی، وجودش برای دشمنان خدا غیرقابل تحمل شد و او را با زهر شهید کردند.»(مقام معظم رهبری، انسان 250 ساله ص321) 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔰خاطرات خودنگاشت #همسر_امام (۲۷) ✳️ امام مرا دوست داشت 🔹... بعد از 6 ماه منزل «یخچال قاضی» پیدا شد، اینجا از نظر محل مرغوب نبود زیرا در حاشیه شهر بود که از یک طرف متصل به باغات اطراف شهر و از طرف دیگر وصل می‌شد به یخچال‌هایی که زمستان‌ها برای یخ‌گیری، آب [درآن] می‌انداختند و تابستان محل زباله و خاکروبه بود. یک طرف این منزل کوچه باغی بود که خانه مانرا به محله «جوی شور» متصل می‌کرد که آن هم محله فقرا بود ولی به هر حال خانه‌ای خوب بود. به خصوص برای ما با آن وضعیت گذشته‌مان، یک‌ساله اجاره کردیم. ولی بحمدالله صاحبش زودتر از یک سال تصمیم گرفت که خانه را بفروشد. وقتی این خبر را آقا به من داد خیلی ناراحت شدم اول زمستان بود با ناراحتی گفتم من که از این خانه بیرون نمی‌روم، تا کی خانه به‌دوشی؟ 🔸گفته‌ام اورا تکان داد، آخر او مرا دوست داشت و هر گز نمی‌خواست ناراحت شوم. بعدها بارها به من گفت که وقتی یاد قیافه تو در موقع آن خبر یعنی بیرون رفتن از این خانه می‌افتادم ناراحت می‌شدم. (زندگینامه بانو #خدیجه_ثقفی (همسر امام) ص134) 🔹🔹🔹 Bonyadtarikhbook.ir 🔸🔸🔸 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.