32.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی آتشین و روشنگرانه حجتالاسلام والمسلمین استاد #سیدحمید_روحانی در تحلیل #فتنه۹۸ / بخش دوم
🔻وحشت رئیس جمهور از اقدامات قوه قضائیه در مبارزه با مفسدان
📡 http://iranemoaser.ir/
🔹🔹🔹
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی آتشین و روشنگرانه حجتالاسلام والمسلمین استاد #سیدحمید_روحانی در تحلیل #فتنه۹۸ / بخش سوم
🔻این رئیس جمهور ضدرهبری و مردم انقلابی است!
این رییسجمهور و ایادی او #دروغگو هستند و به فرموده قرآن: #مرگ_بر_دروغگویان!
📡 http://iranemoaser.ir/
🔹🔹🔹
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
⁉️شاهزاده تاریکی؛ آیتالله مایک کیست؟/بخش آخر
🔹اغتشاشات 98 نیز با همت #نیروهای_بسیجی و امنیتی و راهپیمایی گرم مردم در سراسر کشور؛ به پایان رسید اما #فتنه_آمریکایی و صهیونیستی قطعا به پایان نرسیده است.
🔸این حوادث را باید از ابعاد مختلف بررسی کنیم و عوامل و کارگزاران اصلی آن را بشناسیم. یکی از مهمترین عناصر دخیل که نامش در رسانههای بینالمللی پخش شد مایکل دیآندریا یا همان آیتالله مایک بود که در دو بخش به معرفی شخصیت وی پرداختیم:
🔹🔸https://eitaa.com/bonyadtarikh/907
🔹🔸https://eitaa.com/bonyadtarikh/908
🔻🔻 و هماکنون بخش آخر آَشنایی با مایکل دیآندریا🔻🔻
🔸🔹نقاط قوت و ضعف دی آندریا
🔹رزومه دی آندریا شامل موفقیتها و شکستهای زیادی است. علاوه بر گسترش برنامه حملات پهپادی سیا و عملیات ترور بن لادن، یکی از این موفقیتها ترور «#عماد_مغنیه» از رهبران برجسته #حزبالله_لبنان در شهر دمشق سوریه و یکی از بزرگترین شکستهای وی، اشتباه در شناسایی «همام البلوی» بود.
🔸البلوی پزشک اردنی و جاسوس سه جانبه بود که در سال 2009 هم زمان با نفوذ در سازمان اطلاعات اردن و سیا خود را فردی معرفی کرد که میتواند در القاعده نفوذ کند و اطلاعات ارزشمندی را از «#ایمن_الظواهری» رهبر کنونی القاعده و جانشین اسامه بن لادن برای اردن و امریکا جمعآوری کند.
🔹این در حالی بود که البلوی در حقیقت وابسته به گروههای افراطگر بود و توانست از ذوقزدگی افرادی مانند مایکل دی آندریا که تصور میکردند بالأخره میتوانند یک عامل نفوذی در #القاعده پیدا کنند سوءاستفاده نمایند.
🔸وی در دسامبر 2009 در حالی که یک کمربند انفجاری پوشیده بود در جلسه معارفهای در یکی از پایگاههای سیا در شهر خوست افغانستان حاضر شد و هنگام دیدار با چندین مأمور سیا خود را منفجر کرد. این حادثه به کشته شدن هفت افسر سیا منجر شد و دی آندریا به شدت زیر سؤال رفت تا جایی که یکی از دلایل برکناری وی از سمت ریاست مرکز مبارزه با تروریسم سیا را همین حادثه دانستهاند.
⁉️چرا دی آندریا برای رهبری عملیاتهای ضد ایرانی سیا انتخاب شد
◀️دی آندریا طی سالهای خدمتش در سیا نشان داد مرد روزهای سخت است و #ترامپ هم میداند مقابله با ایران، احتمالاً بزرگترین چالش پیش روی دولت اوست. هر چه باشد امریکا در ایران #سفارت ندارد و جمهوری اسلامی هم در طی تاریخ حدود40 ساله روابط با امریکا نشان داده است که همواره در مقابل افرادی که تصور کند ممکن است برای واشنگتن کار کنند هوشیار و مراقب است.
🔸با وجود این «مایکل مورل» معاون سابق مدیر سیا دی آندریا را یکی از بهترین مأموران اطلاعاتی نسل خود توصیف میکند. همچنین «رابرت ایتینگر» از وکلای سابق سیا، دی آندریا را برای مدیریت عملیاتهای ضد ایرانی مناسب میداند و میگوید که وی میتواند برنامه به شدت تهاجمی را مدیریت کند اما به شکلی هوشمندانه.
🔹به هر حال ملت ایران شکست دیگری را به کارنامه دی آندریا افزودند ولی این به منزله پایان کار «#شاهزاده_تاریکی» نخواهد بود و لازم است همه خصوصاً دستگاههای امنیتی هوشمندانه مراقب دسیسههای او و امثال او باشند.( مقاله «بازکاوی نقش آمریکا در ایجاد آشوبهای کور دی ماه 96 بر اساس اطلاعات آشکار»-فصلنامه پانزده خرداد )
🔸🔸🔸
www.Bonyadtarikhbook.ir
🔹🔹🔹
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
✳️مدرس آزادگی
🔴پرونده ویژه شهادت آیت الله سیدحسن مدرس/بخش اول
🔹استقلال حوزه و روحانیت از حکومتهای طاغوت یکی از ویژگی های برجسته جهان تشیع است.
🔸مرحوم شهید سیدحسن مدرس نماد #روحانیت_مستقل در عصر خود بود که سرمشقی است برای جامعه حوزوی امروز:
🔹« اين روحانيت مستقلى كه اتكا ندارد به هيچ جا، اين طلاب محترمى كه با سى- چهل تومان در ماه ساخته اند و زحمت دارند مىكشند، اينها ديگر نمىترسيم ما كه طرفدار يك مملكتى و يك دولت ديگرى باشند؛ اينها مستقلند در افكار خودشان.
🔸اينها از تويشان آدم در مىآيد؛ اينها از تويشان «مدرس» در مىآيد؛ اينها از تويشان «#سيدحسن_مدرس» در مىآيد. » (صحیفه امام ج1 ص390)
◀️پی نوشت:
امروز کسانی مدعی #استقلال_حوزه از نظام اسلامی شده اند که شبهه ارتباطشان با حکومتهای طاغوتی غربی بر سر زبانهاست.
⁉️این مدعیان باید توضیح دهند که مرادشان از استقلال حوزه چیست؟ آیا می خواهند حوزه را #سکولار و جدا از #سیاست_اسلامی تعریف کنند و نظام را از پایگاه فکری و معنوی خود جدا کنند؟
🔸🔸🔸
www.Bonyadtarikhbook.ir
🔹🔹🔹
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
♨️خاطرات همسر امام، به قلم خودش: (1)
💎زندگی در یک محیط پر زرق و برق و مرفه
🔹... من « قدس ایران » در شناسنامهام خدیجه ، فامیلی ثقفی متولد 1292.ش در صبح دوم ربیع آلاخر 1333.ق در ناحیه 9 تهران در خانواده مرفه به ثمر رسیدم که از طرف پدری همه از علمای درجه اول محسوب میشوند... جد اول، مرحوم حاج میرزا ابوالقاسم کلانتر ... جد دوم مرحوم حاج میرزا ابوالفضل ثقفی تهرانی... و پدرم... آقای حاج میرزا محمد ثقفی تهرانی که مردی فاضل، ادیب و اهل علم میباشد... از طرف مادری... تا سه پشت وزیر بودند البته در زمان ناصرالدین شاه میرزا کریم خان- وزیر داخله، غلامحسین خازن الممالک - وزیر خزانه، میرزا هدایت الله- مستوفی خزانه ... مادرم دختر خازن الممالک است که ... اورا « خازن الملوک » نامیدند.
من از طفولیت پیش مادر بزرگم دختر میرزا هدایت الله و زن خازن الممالک که نامش خانم مخصوص بود بزرگ شدم. او ثروتی سرشار و دارای املاک فراوان ... بود. زندگانی پرزرق و برق و بریز و بپاش و ولخرجیهای عجیب و غریب و مرفه داشت ...
من با اولین خواهرم یکسال، و تقریباً همینطور با آخری با کمی تفاوت، اختلاف سنی داریم. از نظر لباس و لوازم مدرسه و زینت آلات، بسیار اختلاف داشتیم، چرا که من پیش مادربزرگم زندگی میکردم و آنها نزد پدر و مادر، من یکدانه مادربزرگ بودم ... بیشتر لباسهای من و همیشه کفشهای من خارجی بود و مال آنها از ایران عزیز خودمان بود، من همیشه کفش شیک «گیو» میپوشیدم که قیمتش در آن زمان 6 تومان بود. همیشه چادر سرم اطلس بود... من وقتی در کوچه بودم هر چیزی اراده میکردم فوراً خریده میشد هر چه بود و هر چه قیمت داشت.
📚زندگینامه بانو خدیجه ثقفی (همسر امام) ص 11-12 و 16
👈🏻 ادامه دارد...
🇮🇷 @iranemoaser
🔸🔸🔸
www.Bonyadtarikhbook.ir
🔹🔹🔹
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
♨️خاطرات همسر امام، به قلم خودش: (2)
🌀ماجرای خواستگاری
🔹... امام تا بیستوشش سالگی در قم به تنهایی مشغول تحصیل بود و بههمان مقدار پولی که از خمین برایش میرسید قناعت میکرد و شهریه آقایان را قبول نمیکرد و تا آخر هم قبول نکرد دوستی داشت ...[ به نام ] آقای سید محمد صادق لواسانی و برادر بزرگش آقای سید احمد لواسانی [ که] از دوستان پدرم بودند. اقای سید محمد صادق لواسانی از آقا سئوال میکند چرا ازدواج نمیکنید؟ جواب میشنود از خمین میل ندارد و در قم هم کسی را که مورد پسندش باشد ندیده است. آقای لواسانی میگوید: دختر آقای ثقفی... همسر آقای سید احمد لواسانی با مادرم رفت و آمد داشته و مرا ... دیده بود. وقتی آقای سید محمد صادق لواسانی میگوید دختر آقای ثقفی، به قول خود آقا گویی آقا مهر محبت به دل او میخورد... روزی آقای سید احمد لواسانی آمد پیش پدرم و اظهار میل خودش و آقا روح الله را مطرح نمود یعنی برای ایشان خواستگاری کرد ...
🔸خوب فکر کنید دختری که این گونه زندگی کرده است چگونه زن طلبهای میشد که از نظر معیشتی به اصطلاح هشتش گرو نه بود ... دختری که با آن روش پرورش یافته است با طلبهای از قصبه دور افتاده خمین کجا و تهران کجا! ... بالاخره مسئله خواستگاری طرح شد، آقا یعنی امام سیدی بود ساده و بیآلایش، دارای عمامه با نعلینی کهنه و لباسی از کرباس، قیافه معمولی و لاغر ( اول بار او را اینگونه دیدم ) آمده بود تا دختری با آن خصوصیات را که اشاره کردم ببیند و بپسندد.
📚زندگینامه بانو خدیجه ثقفی (همسر امام ) ص 21-28
👈🏻 ادامه دارد...
🇮🇷 @iranemoaser
🔸🔸🔸
www.Bonyadtarikhbook.ir
🔹🔹🔹
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
✳️وقتی دولت از سایه جنگ میترسد...
🔴پرونده ویژه شهادت آیت الله سیدحسن مدرس/بخش دوم
🔸حدود شش سال پیش برخی مسئولین ،که از شجاعت کافی برخوردار نبودند سایه جنگ را بهانه تصویب برجام کردند. برخی گمان کردند #تهدید_به_جنگ حربه جدیدی است که سلطهگران علیه #ملت_بزرگ_ایران به کار بردهاند و به همین خاطر دچار تشویش ذهنی و سیاسی شدند و در فضایی غیرعاقلانه #برجام را تصویب کردند. حال آنکه این حربه؛ کند و قدیمی بود و زمان مرحوم #شهید_مدرس نیز علیه ملت ایران استفاده شده بود.
◀️خاطره امام اعلی الله مقامه الشریف را مرور میکنیم:
🔸«در يك مجلس از مجالس سابق كه مرحوم «مدرس»،- مرحوم آسيد حسن مدرس- در آن مجلس بود، التيماتومى از دولت روس آمد به ايران كه اگر فلان قضيه را انجام ندهيد ما از فلان جا- كه قزوين ظاهراً بوده است- مىآييم به تهران و تهران را مىگيريم.
🔹دولت ايران هم فشار آورد به مجلس كه بايد اين را تصويب كنيد. يكى از مورخين، مورخين امريكايى، مىنويسد كه يك روحانى با دست لرزان آمد پشت تريبون ايستاد و گفت:
🔸آقايان، حالا كه بناست ما از بين برويم چرا به دست خودمان برويم. رد كرد. #مجلس به خاطر مخالفت او جرأت پيدا كرد و رد كرد و هيچ غلطى هم نكردند.
🔹روحانى اين است. يك روحانى توى مجلس بود نگذاشت آن #قلدر_شوروى را، روسيه سابق را، يك دولت را- پيشنهاد التيماتومش را- يك روحانى ضعيف، يك مشت استخوان رد كرد! آنها مىبينند نبايد روحانى باشد؛ قطع يد روحانى بايد بكنند تا به آمال و آرزوى خودشان برسند.»(صحیفه امام ج1 ص422)
◀️پینوشت:
روحانی حقیقی مدرس بود و برخی مسئولین که نه از جنگ؛ بلکه از سایه آن هم میترسند شایسته این عنوان شریف نیستند ولو اینکه ردای روحانیت به تن کرده باشند و این لقب را یدک بکشند.
🔸🔸🔸
www.Bonyadtarikhbook.ir
🔹🔹🔹
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
✳️میرزای بزرگ ایران
🔻سالروز شهادت طلبهای که تاریخ را ساخت
🔻یازده آذر سالروز شهادت میرزای ایران است که بر خلاف نامش نه تنها کوچک نبود بلکه بزرگیاش در قلب تاریخ ایران جا گرفت. #سردار_جنگل را باید بشناسیم و ویژگیهای برجستهاش را برای امروزمان زنده نگه داریم: مروت دینیاش با مخالفان، استقلالش از بیگانگان و در نهایت تشکیل نمونهای کوچک از جمهوری اسلامی در دل جنگلهای سرسبز گیلان.
🔸«رفتار #میرزا_کوچکخان یک رفتار دینی و اعتقادی است، یعنی انسان مشاهده میکند با اینکه در درون تشکیلات خودشان مخالفینی داشت، بعضی از اقشار گوناگون ممتاز هم با او مخالفت میکردند، امّا مرحوم میرزا کوچک در برخورد با اینها کاملاً #حدود_شرعی را رعایت میکرده و اهل درگیری با داخل نبوده. مثلاً کسانی بودند که مخالفتهای اعتقادی با ایشان داشتند؛ همراهان ایشان -آن افراطیها- میگفتند اینها را بزنیم سرکوب کنیم! میرزا کوچک نمیگذاشته، جلوی اینها را میگرفته و مانع میشده از اینکه این کار را بکنند.یعنی رفتار هم یک رفتار دینی است.
🔹حرکت [ایشان]، یک حرکت صددرصد اسلامی و ایرانی است. خب آن زمان -میدانید دیگر- آن غوغای #نهضت_مارکسیستی و تشکیل شوروی و هیاهویی که در دنیا و در بین ملّتها راه افتاده بود و جاذبهای که برای بعضی از ملّتها بهوجود آورده بود، طبعاً یک عدهای را مجذوب خودش کرده بود و دوروبریهای ایشان هم از این طریق به ایشان خیانت کردند؛ لکن این مرد، هم بهخاطر پایبندیاش به اسلامْ جذب تفکّر مارکسیستی نشد و رد کرد بهطور صریح و قاطع آن نظریّه را -با اینکه جزو نزدیکترینهایی که با او از اوّل همراه بودند، گرایش پیدا کردند؛ البتّه آنها هم ناکام از دنیا رفتند، هیچکدام آنها هم خیری از این زندگی ندیدند و از آن #جریان_بلشویکی هیچ خیر و تجاوب جوانمردانهای مشاهده نکردند- و مخالفت کرد، هم با اجنبی مخالف بود؛ یعنی چون سیاستی بود که از طرف اجانب بود، با اینکه اینها مقابلهشان با دستگاههای حاکم مثل انگلیس و روسهای قزّاق و مانند اینها بود، امّا درعینحال به آن طرف هم جذب نشد؛ #استقلال را حفظ کرد.
🔸ایشان یک واحد مینیاتوری را ایشان از نظام اسلامی و جمهوری اسلامی را در رشت و در همان محدودهی خاصّ خودش -گیلان- بهوجود آورده است.»(مقام معظم رهبری مدظلهالعالی 1391/8/29)
🔸🔸🔸
www.Bonyadtarikhbook.ir
🔹🔹🔹
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔻به مناسبت سالگرد شهادت میرزا کوچک خان جنگلی در ۱۱ آذر ۱۳۰۰
🔘اولین ویژگی شهید میرزا کوچک خان ساده زیستی و مردمی بودن وی بود که در نهایت در راه مردم سر داد و تن به قدرت و مقام دنیوی نداد و نسبت به بیگانگان انزجار داشت و وعده های شرق و غرب بر عملکرد میرزا تاثیری نداشت .
🔘میرزا کوچک خان همیشه یاور مردم مظلوم و سازش ناپذیر نسبت به بیگانگان بود. در آغاز مسیر مبارزه با سطله گران بیگانه به دنبال ایجاد وحدت با نیروهای اسلامی بود و وعده های روس، انگلیس و شرق و غرب روی عملکرد وی تاثیری نداشت.
🔘از ویژگی ها و خصوصیات مشترک بین میرزا کوچک خان جنگلی و امام خمینی (ره) روحیه از خودگذشتی و تسلیم ناپذیری بود انسان های بزرگ روحیه تسلیم پذیری و سازش با دشمنان ندارند و در هر برهه تاریخ با مردم یک رنگ، همراه و صادق هستند.
✅ زندگی و تفکر شهید میرزا کوچک خان جنگلی باید به شکل مبسوط و مفصل تشریح و بیان شود و الگویی برای جوانان و مسئولین باشد..
🎙بخشی از سخنرانی دکتر سید حمید روحانی در یادواره میرزاکوچک خان جنگلی ، رشت، آذر۹۸
🇮🇷 @iranemoaser
🔸🔸🔸
www.Bonyadtarikhbook.ir
🔹🔹🔹
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔻بازنشر به مناسبت سالگرد رسمیت یافتن قانون اساسی جمهوری اسلامی🔻
🛑چالشهای تدوین و تصویب قانون اساسی
✳️پس از پیروزی هر انقلاب مهمترین فعالیت سران انقلاب تدوین #قانون_اساسی است و اگر این مهم به خوبی انجام نشود خطر تحریف انقلاب دور از ذهن نخواهد بود. کما اینکه این اتفاق برای #مشروطه رخ داد و قانون اساسی ضعیف پس از آن زمینه پیدایش #دیکتاتوری_رضاخانی را پدید آورد.
🔹قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در میان طیفهای مختلف سیاسی با چالشی عمیق روبرو شده بود. از یک سو امام و امت که قانونی تمام اسلامی می خواستند و از طرف دیگر طیفهای #سکولار و لیبرال که با رونویسی از قانونهای غربی به دنبال تثبیت #قوانین_لائیک بر فضای کشور بودند و برای رسیدن به این هدف حتی اقدام کردند به انحلال #مجلس_خبرگان که با رأی مردم تشکیل شده بود و البته با نهیب محکم و قاطع امام اعلی الله مقامه الشریف این اقدام شوم عملی نشد.
🔸خبرگزاری مهر 28مرداد1398 به گفت و گو با دکتر #مظفر_نامدار نشست تا چالشهای تدوین قانون اساسی را بیش از پیش روشن نماید.
◀️در بخشی از این مصاحبه می خوانیم:
"آقای #منتظری از مدافعان تغییر بنیادی پیش نویس، مخصوصا گنجاندن ولایت فقیه در قانون اساسی بود. مشروح مذاکرات مجلس بررسی قانون اساسی نشان می دهد که تمرکز منتظری بیشتر در مسأله اسلامی بودن و تمرکز تمامی امور در دست ولی فقیه است و با سایر ارکان جمهوری مثل انتخابات #ریاست_جمهوری و اختیارات رییس جمهور و انتخاب نمایندگان مجلس میانه خوبی ندارد."
📎متن کامل مصاحبه:
🔹🔸https://b2n.ir/34605
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔻بازنشر به مناسبت سالروز رسمیت یافتن قانون اساسی جمهوری اسلامی🔻
❓آیا عنوان «جمهوری اسلامی» مفهومی بدون پیشینه است که در سال 1357 بوجود آمد؟
❓آیا پیش از سال 57 هیچ سخنی درباره «جمهوری اسلامی» گفته شده است؟
⁉️ادعای برخی از اعضای نهضت آزادی درباره القای این مفهوم به امام، چقدر با واقعیت سازگار است؟
✅پاسخ به سوالات فوق را در کتاب «پیش نویس قانون اساسی» چاپ «بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی» می توان یافت.
✳️نه تنها مفهوم «جمهوری اسلامی» بلکه پیش نویس قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز سالها پیش از انقلاب اسلامی توسط انقلابیون تهیه شده بود. بر اساس اسناد موجود، اولین پیش نویس قانون اساسی برای سیستم حکومتی جمهوری اسلامی در سال 1354 تهیه شده بود. بدلیل شرایط امنیتی پیش از انقلاب و رعایت اصول حفاظتی توسط انقلابیون، نویسنده این پیش نویس مشخص نشد اما احتمالا بدست آیت الله ربانی شیرازی نوشته شده است. انتشار چنین متنی نشان داد که انقلابی ها در فکر ارائه الگوی جانشین برای سیستم سلطنتی بوده و دارای تفکر ایجابی بوده اند...
@bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.