⁉️سؤالی دیگر
قانون جذب چه تفکریست؟
✍پاسخ
حجت الاسلام مظاهری سیف
قانون جذب (راز) یک پندار خرافی است که نیروی الهی را به ذهن انسان نسبت می دهد و آنچه را که انسان می تواند در ارتباط با خداوند و ایمان و عبودیت به دست آورد، به تجسم و احساس رسیدن به آرزوها و رویاها مربوط می سازد.
🔹قانون جذب با کنارگذاشتن یاد معاد و اینکه حقیقت خواسته های انسان در قیامت تحقق خواهد یافت، همه چیز را به دنیا محدود می کند و می خواهد بهشت زمینی را برای انسان بسازد آن هم با تکیه بر نیروی ذهن و غرق شدن در رویاها و آرزوها.
🔺از منظر الهی شکست ها و پیروزی های زندگی همه برای این است که خدا را بشناسیم و دست قدرت او را در امور زندگی ببینیم.
🔸ما به شکست نیاز داریم تا ناتوانی های خود را و بی ارزش بودن دنیا را درک کنیم و به پیروزی نیازمندیم تا لطف الهی را تجربه کنیم و شکر گذارش باشیم.
🔹هر کدام از شکست یا پیروزی که در زندگی ما مستمر و یکنواخت شود، اثر خود را از دست خواهد داد.
🔸به همین علت خداوند شکست ها و پیروزی ها را پشت سر هم می آورد و موفقیت ها را بین مردم می گرداند، تا اوضاع دگرگون شود و غفلت در ذهن و دل مردم ریشه نگیرد.
#قانون_جذب
@booyebaran313
🟢💥🟢💥🟢💥🟢💥🟢💥🟢💥🟢💥🟢💥
☸️ پرسش : 👇👇👇
سؤالی دیگر
چرا امام محمد باقر باقرالعلوم ناميده شده اند؟
✅ پاسخ :👇👇👇
در زمان امام باقر علیه السلام فرصتی پیش آمد تا حضرت بتواند به تربیت شاگردانی چون «زراره» و «محمد بن مسلم» وامثال ان دو بپردازد و بخش گسترده ای از تعلیمات اسلامی را به آنان تعلیم دهند. همان تعلیمات، از طریق شاگردان امام در منابع شیعه وارد گشت.
اما علت این که این لقب اختصاص به امام پنجم یافته، آن است که آن بزرگوار آغاز گر حرکت و نهضت علمی بود که پس از او با امام صادق علیه السلام ادامه یافت و به اکمال خود رسید. در واقع ایشان شکافنده و باز کننده در دانش به سوی مسلمانان بود و امام صادق ادامه دهنده راه و مسیر پدر بزرگوارشان هستند.
طبق نقل برخی روایات این لقب، در آغاز از سوی پیامبر گرامی(ص) قبل از میلاد امام پنجم، به ایشان داده شده ، به عنوان یک نشانه و ویژگی امام به صحابی جلیل القدر جابربن عبدالله انصاری گفته شده است. در برخی روایات آمده که امام پنجم در تورات هم با همین لقب شناخته شده اند.
💠حال درباره راه اثبات مقام علمی آن حضرت باید گفت: امام باقر (ع)، در طول زندگی خود، به نشر و گسترش حقايق و معارف الهى پرداخت . مشكلات علمى را تشريح نمود. جنبش علمى دامنه دارى به وجود آورد كه مقدمات تاسيس يك «دانشگاه بزرگ اسلامى» را كه در دوران امامت فرزند گراميش «امام صادق » به اوج عظمت رسيد، پى ريزى كرد.
امام پنجم در علم، زهد، عظمت و فضيلت سرآمد همه بزرگان بنى هاشم بود. مقام بزرگ علمى و اخلاقى او مورد تصديق دوست و دشمن بود. به قدرى روايات و احاديث، در زمينه مسائل و احكام اسلامى، تفسير، تاريخ اسلام، و انواع علوم، از حضرت به يادگار مانده است كه تا آن روز از هيچ يك از فرزندان امام حسن و امام حسين (ع) به جا نمانده بود.
رجال و شخصيت هاى بزرگ علمى آن روز، نيز عده اى از ياران پيامبر (ص) كه هنوز در حال حيات بودند، از محضر حضرت استفاده مىكردند.
«جابر بن يزيد جعفى» و «كيسان سجستانى» (از تابعين) و فقهائى مانند: «ابن مبارك»، «زهرى»، «اوزاعى»، «ابوحنيفه»، «مالك»، «شافعى»، «زياد بن منذرنهدى» از آثار علمى او بهره مند شده، سخنان حضرت را، بى واسطه و گاه با چند واسطه، نقل نموده اند.
كتب و مولفات دانشمندان و مورخان اهل تسنن مانند: طبرى، بلاذرى، سلامى، خطيب بغدادى، ابونعيم اصفهانى، و كتبى مانند: موطا مالك، سنن ابى داود، مسند ابى حنيفه، مسند مروزى، تفسير نقاش، تفسير زمخشرى، و ده ها نظير اين ها، كه از مهم ترين كتب جهان تسنن است، پر از سخنان پرمغز پيشواى پنجم است و همه جا جمله: «قال محمد بن على» و يا «قال محمد الباقر» به چشم مىخورد.
#امام_باقر
@booyebaran313
🌺🌺چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.....
قبول دارید ما انسانها در هر موقعیت و شرایطی معمولا چیزی رو می شنویم که دوست داریم یا چیزی و می بینیم که دوست داریم....!
یعنی دیدن و شنیدن مان طبق باورهای مان است.
اینم شاهدش😁👇👇👇
مردی صبح از خواب بيدار شد و ديد تبرش ناپديد شده. شك كرد كه همسايه اش آن را دزديده باشد، برای همين، تمام روز او را زير نظر گرفت. متوجه شد كه همسايه اش در دزدی مهارت دارد، مثل يك دزد راه می رود، مثل دزدی كه می خواهد چيزی را پنهان كند، پچ پچ می كند. آن قدر از شكش مطمئن شد كه تصميم گرفت به خانه برگردد، لباسش را عوض كند، نزد قاضی برود و شكايت كند. اما همين كه وارد خانه شد، تبرش را پيدا كرد. زنش آن را جابه جا كرده بود. مرد از خانه بيرون رفت و دوباره همسايه اش را زير نظر گرفت و دريافت كه او مثل يك آدم شريف راه می رود ، حرف می زند، و رفتار می كند....! "
💥لطفا دیدمان را به زندگی عوض کنیم... آن وقت خواهیم دید که زندگیمان عوض می شود...!
#سواد_زندگی
@booyebaran313
🌺نکاتی در رابطه با لیله الرغائب:
🔶نکته اول : نماز لیله الرغایب و اعمال آن را، مرحوم مجلسی رحمهالله علیه با ذکر سندی که قابلاعتماد نیست و راویان مجهول و ضعیف در آن وجود دارد ، نقل فرموده است .(1) البته قبل از ایشان در بعضی از کتب ادعیه و زیارات بهصورت مرسل و بدون ذکر سند بیانشده است. پس این نماز و ذکر فضایل آن سند قوی و قابلاعتمادی ندارد.
🔶نکته دوم : نداشتن سند صحیح در مستحبات (سنن)، با استناد بهقاعده تسامح در ادله سنن ، مانع از عمل به آنها نمیشود . بسیاری از فقها بر اساس اخبار «من بلغ» در سند روایاتی که اعمال مستحبی و نکات اخلاقی ، از لسان پیامبر اکرم و اهلبیت علیهمالسلام ، نقل شده، تسامح داشته و عمل به آنها را بلامانع میدانند.
🔶نکته سوم : با توضیحاتی که تقدیم شد ، انجام اعمال لیلة الرغایب بهقصد رجاء و امید ثواب ، هیچ اشکالی ندارد . اما اینکه این اعمال را بهقصد استحباب انجام دهیم ، با توجه به فقهی بودن مسئله ، هر شخصی باید نظر مرجع تقلید خود را در این مورد جویا شود.
🔶نکته چهارم : مرحوم شیخ حر عاملی در وسایل الشیعه بابی با عنوان «اسْتِحْبَابِ صَلَاةِ الرَّغَائِبِ لَيْلَةَ أَوَّلِ جُمُعَةٍ مِنْ رَجَب» باز کرده و نظر مبارکشان ، استحباب این اعمال هست.(2)
پینوشت:
1. بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج104، ص: 123
2. وسائل الشيعة، ج8، ص: 98
@javadheidari110
@booyebaran313
♈♈♈♈♈♈♈♈♈♈♈
🛑 سؤالی دیگر : آيا آفريدن ابليس با عدل و حكمت خدا سازگار است؟
✅پاسخ اجمالی:👇👇👇
👁️🗨️اولا: خدا ابلیس را شیطانی سرکش نیافرید بلکه او از جنیان بود و شش هزار سال عبادت کرد؛ اما همه آنها را به سبب ساعتى تكبّر نابود ساخت و زنده بودن و امکاناتی که دارد هم به مقتضای عدل الهی می باشد.
ثانیا: وجود شيطان براى افراد با ايمان وسيله تكامل است، چه اينكه تكامل همواره در ميان تضادها صورت مى گيرد.
ثالثا: شيطان فقط دعوتنامه ای برای ما می فرستد و آن برخی از ما هستیم که نه تنها دعوت او را لبیک گفته بلکه او را به سرای دل خویش دعوت نموده و او حاکم بر ما شده و قرین ما می گردد؛ در واقع با اینکه خدا ما را به لطف خويش يارى داده و با ارسال رسل و انزال كتب و حكم عقل و فطرت، حجّت را بر ما تمام كرده است!
#سؤال
@booyebaran313
🍃🌸 ꧁༼﷽༽꧂🌸🍃
و امام همچنان یار میطلبد ...😔
رفقا آقا داره یارگیری میکنه...
در گام دوم #انقلاب هستیم ✌️
این انقلاب برای #تمدن سازی اسلامی نیازمند نیروی متخصص و #اسلام شناس است....
✍ بسم الله ...
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
📢📢 آغاز ثبت نام سراسری حوزه علمیه سیدااشهداء علیه السلام از ۲۵ بهمن ماه
🌸در مقطع عمومی(کارشناسی)
♦️ علاقه مندان میتوانند ثبتنام را به دو صورت #اینترنتی از طریق پایگاه اطلاع رسانی مرکز مدیریت حوزه های خواهران به آدرس paziresh.whc.ir و حضوری در مدرسه علمیه انجام دهند.
✅شماره تماس
۳۲۳۱۲۰۰۴
۳۲۳۱۲۱۲۸
✅آدرس: خ جی-خ خواجه عمید-مجتمع مسکونی امام حسین علیه السلام
✅جهت کسب اطلاع بیشتر میتوانید به سایت www.whc.ir مراجعه نمایید.
#مدرسه_علمیه_سیدالشهداء علیه السلام
#پذیرش_سراسری_حوزه_های_علمیه_خواهران
#معاونت_آموزش_حوزه_علمیه_استان_اصفهان
#معرفی_مجازی_حوزه_علمیه_خواهران
http://paziresh.whc.ir
نجف خانه پدری💚
مولا اجازه بده تا پدر صدا بکنم
به نام خوب تو هر صبح ابتدا بکنم
دوباره پهن بکن سفرهء امینالله
و من بساط غزل در حرم به پا بکنم
روحیلکالفداءیاامیرالمومنین🌸
ﺷﺄﻥِ تو در اندیشه ما جا شدنی نیستـــ
در کوزه که جا دادن دریا شدنی نیستـــ
هرچند که توصیف تو مولا شدنی نیستـــ
تو لطف کنی ناشدنی ، ناشدنی نیستـــ
🌺🌺🌺
بر خاک نوشتند علی ، دّر نجف شد...
مغبون بود آن دل که در آن حُبِّ علی
نیستــــ
هرکه شد شیفتهی عشق علی، تنها نیستــــ
جز علی هیچ کسی بر دل ما مولا نیستـــ
صلی الله علیک یا امیرالمؤمنین
#شعر
#روز_پدر
@booyebaran313
•┈┈••✾•🌺•✾••┈┈•
🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼
عرض سلام و ادب اینم نکته ای است در رابطه با پدران بزرگوار ارسالی از خانم کشاورز👇👇
👈 حوصلۀ پدر
بچه را با شخصیت می کند🔸
👈 پدر وقتی خوشاخلاق و با تحمل و باحوصله باشد
بچه با شخصیت میشود.
🌺حوصلۀ پدر، حوضی است که بچه در آن رشد میکند.
بچه، مثل «ماهـــــــ🐟ــــــــــــی» است
و «حوصلۀ پدر» مثل
حــــــــــــــ💧ــــــــــــــــــوض.
👈آن پدری که حوصلهاش زیاد است
مثل دریاچه است
و بچه تا حدّ ماهیهای دریاچه رشد میکند و بزرگ میشود.
👈 پدری که از این هم باحوصلهتر است
مثل یک دریـــــــــــــــ❄️ـــــــــــاست
بچه مثل ماهــــــــ🐬ــــــــــی در دریا
به اندازۀ نهنـــــــــــــ🐳ـــــــــــــــگ قدرت و جرأت پیدا میکند.
👈شما ببینید امام حسین (علیهالسلام) فرزند دریاست ....در دریای حوصله پدرش و جدّش رشد کرده است....
🔸 از این جهت است که یک شخصیت زنده و بزرگ است.
@booyebaran313
🌼🌼
ای بانوی بزرگ عالم
شما اسوه صبر و استقامت باشی و من صبوری نکنم و ادعای تبعیت از شما را داشته باشم؟!
شمافرمانبردار امام خویش باشی و من غافل از امام حاضر و حی خود باشم؟!😓
دیگر از این ادعا و غفلت خویش به ستوه آمده ام .....
یاری ام کن و هوای دلم را داشته باش...
تا من نیز چون شما زینب گونه مدافع حریم ولایت و یاری دهنده امام زمانم باشم....
سالروز وفات بانوی مهر و کرامت
حضرت زینب کبری سلام الله علیها
بر عموم شیعیان و اعضای محترم بوی باران تسلیت باد🥀🥀
#مناسبتی
@booyebaran313
«الرجال قوامون علی النساء بما فضل الله بعضهم علی بعض» ۳۴ / نساء
✅ در این آیه کریمه اصلا صحبت از برتری، افضلیت، اقدمیت نیست بلکه مردان مدیر، سرپرست و نگهبان، زنان معرفی شدهاند☂
✅شاهکلید اصلی در پاسخگویی به حقوق زنان این است که می بایست بین تکلیف و حق تفاوت قائل شد. در این آیه پروردگار عالم تکلیفِ قوام، پایه و اساس بودن را بر دوش مرد گذارده است، و این یعنی مرد قوام، پایه،اساس و تکیهگاه همسر و فرزندان است🏖 «الرجالُ اهلُ قیامٍ علی نسائِهم» واژهی اهل قیام نشان از تکلیفی دارد که بر دوش مردان گذارده شده است، لذا عاقلانه نیست که زن بگوید چرا تکلیف را از دوش من برداشتی و بر دوش مرد گذاشتی چون این حق زن نبود بلکه یک تکلیف و باری است که خدا دارد روی دوش مردان گذارده است⛱
✅حال چرا این تکلیف را روی دوش مرد گذاشت ؟ بخاطر تفاوتهای فیزیکی زن و مرد، تفاوتهای روحی زن و مرد، تفاوتهای عاطفی و احساسی زن و مرد، این تفاوتها قابل کتمان نیست چرا که مدیریت سنخیت دارد با روحیه، وضعیت، فیزیک و جسم مردان، و اینکه پروردگار عالم قوام خانواده را بر عهدهی مرد قرار داده است🏔 عین عدالت است.⚖
✅«باء» در «بما فضل الله» به تعبیر استاد شهید مرتضی مطهری "باء مقابله" است، ما نیز همین نظر را میپسندیم.
چرا این قوام روی دوش مرد باشه در مقابل چیست این قوام؟ «بما فضل الله بعضهم علی بعض» چون برخی را بر برخی دیگر فضیلت دادیم چرا نفرمود« بما فضل الله الرجال علی النساء» بلکه فرمود«بما فضل الله بعضهم علی بعض»؟ زیرا همانطوری که مردان در این زمینه نسبت به زنان برتری دارند زنان نیز در برخی مواضع بر مردان برتری دارند، چون
مردان در این بخش فضیلتی دارند که زنان در این بخش، چنین فضیلتی ندارند؛ حال آن فضیلت چیست؟ فیزیک و روحیهی مردان است که سنخیت با مدیریت، سرپرستی و تکیهگاهی دارد🏕
✅کریمه ی«و بما انفقتم من اموالهم» یکی از علتهای دیگر را بیان می کند که آن نیز بیان مصداق است و آن عبارتست از«بما انفقتم» مدیریت بر دوش مرد گذارده شده است چون نفقه بر دوش آنان است و در قبال این پول خرج کردن مدیریت نیز بر عهدهی او گذارده شده است.
✅البته نباید فراموش کرد که مسئله، مسئلهی نوع مردان است و استثنائات ربطی به بحث ما ندارد، لذا برخی مردان که قدرت مدیریت ندارند و یا برخی زنان که قدرت مدیریت دارند مربوط به بحث ما نمیشود.
#شبهات_زنان
╔═ ⚘════⚘ ═
⇲@javadheidari110
@booyebaran313
⚘════⚘ ═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا ابالحسن یا امیر المومنین یا علی بن ابیطالب
معجزه و نشانه پیامبر
@booyebaran313
4_5917999690145596601.mp3
1.97M
🌴شب زیارتی امام حسین(ع)
🍃سلام آقا که الان روبروتونم
🍃من اینجام و زیارت نامه میخونم
🎤 #حاج_حسین_خلجی
⏯ #نوآهنگ
سلام و عرض ادب امشب میخوایم یه آسیب و در پاسخگویی براتون بگم و اون پیش بینی پرسش:
حالا یعنی چی😇
✳️یعنی به محض شنیدن چند کلمه از پرسش، بر اساس شنیده¬های ناقص و تجارب گذشته خودمون شروع کنیم به حدس زدن پاسخ و بر اساس اون پاسخ مناسب را آماده کنیم، حالا هرچه سابقه پاسخگویی هم بیشتر قدرت پیش بینی و حدس پرسش اصلی بیشتر.
اما واقعیت اینه که، بعضی از این پیش بینی ها درست درمیاد، و بعضی دیگه خطا.
✅بگذارید با یک مثال، بهتر این آسیب را توضیح بدم:
پرسشگر میگه با برادر و خواهرام سر نگهداری مادر پیرم با همدیگه اختلاف داریم و کارمون به جر و بحث کشیده شده، حالا پاسخگو بجای اونکه بپرسه سر چی اختلاف دارید؟ تا بدون پیش بینی با علت اختلاف آشنا شده و بر اساس آن پاسخ مناسبی بده، بر اساس تجربه گذشته خودش که موارد اختلاف فرزندان بر سر نگهداری والدین پیرشون از نوع از زیر مسئولیت در رفتن و واگذاری اون به دیگر برادران وخواهران است، شروع می-کنه پاسخی را که توی ذهنش آماده کرده را گفتن: آیا شما می دونید اجر و پاداش نگهداری پدر و مادر پیر و حفظ آبروشون درزمان پیری چقدره؟ آیا میدونید قرآن پیرامون والدین چه سفارشهای میکنه؟ آیا میدونید امامان(ع) ما چه جوری حرمت پدرو مادرشون را نگه می داشتند؟ آیا آدم نباید خجالت بکشه که ...
پرسشگر که دیگه طاقتش تموم شده میگه:😒فکر کنم سوء تفاهم شده، بنده هم بخاطر ثواب بالای توجه به مادر پیرم، به دیگر برادرا و خواهرانم میگم؛ بگذارید مادر بیشتر پیش من باشه، چه ایرادی داره یک هفته بشه دو هفته!!!
✳️اوه چه حالی شده این کارشناس، حالا هی باید بگه ببخشید بازهم میگم ببخشید..😨
❇️آی آی که چقدر گفتیم عجله کار شیطونه، اما خودمون هم شدیم شیطون و بلا.
هر که در کارها شتاب کند .... خانه عقل را خراب کند
چون نهال شتاب بنشانی... بردهد میوه پشیمانی
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
@booyebaran313
4_5866078105382159974.pdf
447.5K
آموزش مهارتهای زندگی ویژه دانش آموزان
مهارت برقراری ارتباط موثر
#مطالعه
@booyebaran313
📚سه گنج
حکایت کرده اند که مردى در بازار دمشق، گنجشکى زیبا، به یک درهم خرید تا به منزل آورد و فرزندانش با آن بازى کنند. در بین راه، گنجشک به سخن آمد و به مرد گفت:« در من سودی براى تو نیست. درصورتی که مرا ازاد کنى، تو را سه پند مى گویم که هر یک، مانند گنجى است. دو پند را وقتى در دست تو اسیرم مى گویم و نصیحت سوم را، وقتى آزادم کردى و بر شاخ درختى نشستم، مى گویم.
مرد با خود اندیشید که سه پند از پرنده اى که همه جا را دیده و همه چیز را از بالا نگریسته است، به یک درهم مى ارزد. پذیرفت و به گنجشک گفت:« پندهایت را بگو.»
« پند نخست :آن است که درصورتی که نعمتى را از کف دادى، اندوه مخور و ناراحت مباش برای این که درصورتی که آن نعمت، حقیقتاً و دائماً از آن تو بود، هیچگاه زائل نمى شد.
دوم آن که :درصورتی که کسى با تو سخن محال و غیر ممکن گفت به آن سخن اصلاً توجه نکن و از آن درگذر.»
مرد، وقتی این دو موعظه را شنید، گنجشک را ازاد کرد. پرنده کوچک پر کشید و بر درختى نشست. زیرا خود را ازاد و رها مشاهده کرد، خنده اى کرد. مرد گفت:« پند سوم را بگو!»
گنجشک گفت:« پند چیست! ؟ اى مرد ساده، ضرر کردى. در دل من دو گوهر است که هر یک بیست مثقال وزن دارد. تو را فریفتم تا از دستت آزاد شوم. درصورتی که مى دانستى که چه گوهرهایى دارم هیچگاه مرا آزاد نمى کردى.»
مرد، از شدت غضب و حسرت، نمى دانست که چه کند. یک دفعه رو به گنجشک کرد و گفت:« حال که مرا از آن گوهرها محروم کردى، اقلاً آخرین پندت را بگو.»
گنجشک خاطرنشان کرد:« با تو گفتم که درصورتی که نعمتى را از کف دادى، ناراحت نشو، ولی اکنون تو غمگینى که چرا مرا از دست داده اى. همچنین گفتم که سخن محال و غیر ممکن را نپذیر ولی تو هم اکنون پذیرفتى که در شکم من گوهرهایى است که چهل مثقال وزن دارد. آخر من خود چند مثقالم که چهل مثقال گوهر با خود حمل کنم! ؟ پس تو سزاوار آن دو موعظه نبودى و نصیحت سوم را هم با تو نمى گویم که قدر آن نخواهى دانست. این را گفت و در هوا ناپدید شد.»
#داستانک
@booyebaran313