هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کدامیک مزخرفتر است؟!
🔹 درخصوص این ویدئو، کارشناسان مربوطه پاسخ ادعای اشتباه جناب نیلی را بارها دادهاند و لذا شرح دوباره پاسخها موضوعیت ندارد؛ اما روی سخن حقیر با نهادهای نظارتی و قوه قضائیه و ... است.
🔹 چطور است که برای یک مالک، خط و نشان میکشیم که اگر از مستاجرت مثلا دو قران بیشتر بگیری و قراردادت بالاتر از فلان درصد باشد مجرم هستی و دادگاهیات میکنیم اما مدیری که با ترک فعل و عدم انجام مسئولیتش سبب تشدید تورم چند صددرصدی مسکن شده و میلیونها مستاجر را به خاک سیاه نشانده را به کلی رها کردهایم؟! اگر اولی را مصداق ارتکاب منکر بدانیم قطعا دومی مصداق اقامه منکر است و عجیب آنکه در مملکت ما ارتکاب منکر جرم است ولی اقامه منکر هیچ هزینهای ندارد و میتوانید راست راست بچرخید و هیچ کسی هم کاری به کارتان ندارد!
🔹به طرح دولت اسبق (مسکن مهر) نقدهای جدی دارم ولی انصافا آن طرح مزخرفتر بود یا بیعملی و صرفا حرّافیِ آقایانی که نتیجه ترک فعل آنها این روزها در افزایش بیسابقه قیمت مسکن و اجاره بها نمود پیدا کرده است؟ نمیدانم، شاید هم از همه مزخرفتر این است که مدیر ارشد مملکت میتواند رسما با ترک فعلش منکر را اقامه کند و فشار تورم مسکن را بر مغز استخوان میلیونها مستاجر بنشاند ولی نهادهای نظارتی ککشان هم نگزد!
@baladetayyeb
🅾 خیانت مدیران نظامی
⭕️علیرغم فرمایشات مؤکد امامین انقلاب مبنی بر اعطاء زمین به مومنین و پرهیز از آپارتمان سازی غربی که متضاد با فرهنگ ایرانی اسلامی است؛!
🟠اما مدیران نظامی محافظهکار با دهنکجی به فرامین ولایت، به سرعت در حال ساخت انبوه آپارتمان در سراسر کشور هستند
🔴 مستحضرید مجموعههای نظامی بویژه مدیران سپاه، بیشترین زمینها را در اختیار دارند!
🔸 به زودی بخشی از اَبَرغاصبان زمینها در جمهوری اسلامی را معرفی خواهیم کرد!
#زمین_رایگان_حق_مردم
#خانه_ویلایی_حق_مردم
#مدیران_نظامی_محافظهکار
❇️نجات تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1737359374C70e3695ffe
هدایت شده از 🍃پزشک طبیعت| آبخیزداری🌱
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سازه های آبی شوشتر خوزستان
✅کانال ایرانگرد👇
https://eitaa.com/joinchat/3811442862C293f6ca16b
هدایت شده از پایگاه خبری حیات
🔴خانه آیتالله طالقانی سرانجام مرمت میشود
معاون میراث فرهنگی استان البرز:
🔹خانه آیتالله طالقانی چند سالی است که وضعیت نابسامانی دارد و مرمت آن به دلیل کشمکش بین فرزندان او و میراث فرهنگی البرز معطل مانده است.
🔹حالا معاون میراثفرهنگی استان البرز از توافق با فرزندان آیتالله طالقانی درباره مرمت و ساماندهی این بنا، به ایسنا خبر داد.
🔹محمودی درباره کاربری این بنا در آینده، گفت: نظر میراث فرهنگی درباره کاربری، تبدیل بنا به موزه است که فکر میکنیم فرزندان آیتالله طالقانی با این کاربری مشکلی نداشته باشند.
✔️ @hayat_news
⚡جزئیات ساخت آپارتمانهای حیاطدار در تهران
صارمی، معاون شهردار تهران:
🔹از حدود یک سال دیگر واگذاری خانههای حیاطدار ۸۰ تا ۱۶۰ متری در مناطق جنوبی تهران آغاز میشود. خانههای حیاطدار به معنی خانههای ویلایی نیست؛ هر طبقه خانهها دارای حیاطی میشوند. حیاط هر خانه سقف خانه طبقه پایین است.
🔹فروش متری مسکن، ساخت خانههای حیاطدار، کاهش قیمت مسکن و ... در دستور کار شهرداری است؛ حداقل ۲ تا ۳ سال آینده تهران از شوک قیمتی مسکن در امان میماند.
🔹ورود جدی در بحث اجاره داری خواهیم کرد. در بحث مسکن نگاه سودآوری نداریم؛ ۷۰ هزار واحد مسکونی در شرایط بین صدور پروانه یا مراحل ساخت ۴ یا ۵ طبقه هستند.
✍ پینوشت؛ معاون محترم شهرسازی شهرداری فرمودهاند حیاط هر خانه سقف خانه طبقه پایین است، این مدل در دو حالت ممکن است
۱-منطقه کوهستانی و دارای شیب چشمگیر باشد،
۲- ساختمانها بصورت پلکانی اجرا گردد
آنچه مسلم است جنوب شهر تهران کوهستانی نیست و لذا باید ساختمانها پلکانی اجرا گردد، حال باید منتظر بود که زمینهایی با وسعت مناسب برای این مدل ساختمان در جنوب تهران قابل تامین است،
در صورت تامین زمین، آیا بهای تمام شده این آپارتمانها فراتر از مدل جاری ساخت و ساز نخواهد رفت؟
#شهر
#جی_پی_شهر
#اخبار_مدیریت_شهری
@jpshahr 👈
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
⭕️ تراکم جمعیت ناشی از بلندمرتبهسازی در ایران، ۳ برابر میانگین جهانیست!
👤 فرشید ایلاتی کارشناس مسکن گفت:
تراکم نفر به هکتار در کشور ما به بالای صد تا ۱۱۰ نفر در هر هکتار رسیده است. به عبارتی ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی در هر هکتار در کشور ما ساکن شدهاند.
🔺 وقتی تراکم جمعیت بالا برود کیفیت زندگی پایین می آید مسائل آلودگی هوا، کمبود پارکینگ و از بین رفتن میزان بسیار زیادی از عمر مردم در این ترافیک از جمله سایر مشکلات بلندمرتبهسازی است.
🔺 درمقابل وقتی منازل مسکونی به صورت حیاط دار و یک طبقه ساخته می شود هم سرعت ساخت آن از آپارتمان سازی بالاتر میرود و هم از نظر هزینه باعث می شود ۳۰ درصد در هزینه ها کاهش داده شود، به عبارتی هم از نظر دلایل اقتصادی و مالی و هم از نظر کیفیتی و اجتماعی ما باید به سمت تکطبقهسازی منازل مسکونی پیش برویم.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از معمار خانه خود باش
2.59M
هر اقلیم یک خانه دارد
یعنی چه؟
چه شاخصه هایی اقلیم را تعریف میکند؟
#اصلاح_الگوی_معماری
#هراقلیم_یک_خانه_دازد
#معمارخانه_خودباش
#معماری_اقلیمی
#معماری_اسلامی_ایرانی
@meamar_313
@buar12
منزل یا مسکن؟!
🔹در ادبیات محاورهای وقتی که میخواهیم از محل سکونت خود صحبت کنیم از واژه منزل استفاده میکنیم مثل این جملات: بفرمایید منزل خدمتتان باشیم، منزل خودتان است و ...؛ اما معنای لغوی منزل چیست؟ لغتنامهها منزل را چنین تعریف کردهاند: "جای فرودآمدن لیکن اکثر به معنی جایی مستعمل است که مسافران به جهت خواب و آرام در آن فرود آیند". یعنی دقیقا شبیه به همین کارکردی که این روزها خانههای ما دارند؛ مکانی برای محل فرود موقت و خواب شبانه برای ما مسافرانِ معابر و خیابانهای شهرها و نه مکانی برای زندگی با تمام ابعاد و وجوه مختلف آن.
🔹این تقلیل کارکرد خانه از محل زندگی به مکان صرفا خواب، از نتایج مانیفست معماری و شهرسازی مدرن و تفکیک شهر به سه پهنه مجزا برای اقامت، کار و تفریح است؛ به نحوی که مسکنی که تا قبل از آن، هم محل اقامت بود و هم محل کار و تولید و هم محل تفریح، به منزلی برای صرفا اقامت و خواب شبانه فروکاهیده شد. و بدیهی است که مکانی که صرفا محل خواب است دیگر نه نیازی به حیاط دارد و نه احتیاجی به حوض و درخت؛ همین قوطی کبریتهای کپسولی که در کلانشهرها میسازیم به خوبی از عهده وظیفه خواب کردن ما برمیآیند. اما برخلاف منزل که مکان نزول موقت است، مسکن به معنای محل سکون و قرار است؛ چنانچه قرآن کریم نیز از واژه مسکن به عنوان خانه تراز تعبیر میفرماید: لَقَدْ كَانَ لِسَبَإٍ فِي مَسْكَنِهِمْ آيَة جَنَّتَانِ عَنْ يَمِينٍ وَشِمَال (سبا/۱۵) و در جای دیگر، صفت خانه مطلوب را سَکَن معرفی میفرماید: وَاللَّهُ جَعَلَ لَكُمْ مِنْ بُيُوتِكُمْ سَكَنًا (نحل/۸۰).
🔹فروکاهی مسکن به منزل، سبب تهی شدن خانه معاصر از تمام کارکردهای سابقش شده است؛ تربیت کودکان را به مهدکودکها و کودکستانها و مهمانداری را به کافهها و رستورانها و تفریح را به پارکها و شهربازیها سپردیم؛ همانطور که مجالس عقد و عروسی را به تالارها و حتی پرستاری از بزرگتران را به خانههای سالمندان واگذار کردیم. این تهی شدن خانه از همه ابعاد و وجوه زندگی و تقلیل آن به پوستهای کپسولی برای صرفا خواب از نتایج راهبریِ زغن (گنجشک سیاهِ) معماری و شهرسازی معاصر است که منازل ما را به مرزغن (گورستان) برای ما مردگانِ سبک زندگی معاصر تبدیل کرده است:
هر که را راهبر زغن باشد
منزل او به مرزغن باشد
@baladetayyeb
💢 سلسله نشستهای گفتمانسازی زیستشهر
🔹 موضوع نشست: نقش مردم در تحقق زیستشهر
🔸 سخنران: دکتر عباس جهانبخش
رئیس اندیشکده زیستشهر نوین مولّد
⏰زمان: چهارشنبه ۱۴ تیر ساعت ۱۸
📌پخش زنده در گوگلمیت
📎 لینک شرکت در جلسه: یک ربع قبل از جلسه ارسال میشود.
❓سوالاتتان را به آیدی زیر ارسال کنید تا در جلسه پاسخ داده شود👇
@Etrateqorane
هدایت شده از خبرازما
🔻زلزله باکو
زلزلهای به بزرگی ۵.۷ ریشتر دیشب ساعت ۰۰:۰۱ باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان را لرزاند. مرکز زمین لرزه در دریای خزر و ۸۰ کیلومتری شرق شهر خاچماز و شمال باکو بود.
@KhabarAzMa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸از عرش خدا
🎊بانگ منادی آمد
🌸یعنی که
🎊 زمان عیش
🌸وشادی آمد
🎊نور دل حضرت جواد
🌸آمده است
🎊میلاد امام دهم
🌸هادی (ع) برهمه
🎊عاشقانش مبارک باد