فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب خب شروع شدن روبوسی ها: 😂😂
🔰 #خط_دیدار | مروری بر پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال۱۴۰۳. ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
❇️عید نوروز و سال جدید را:
🌺تبریک عرض میکنم به همه ملّت عزیز ایران
🌹به طور خاص تبریک عرض میکنم به خانوادههای ایثارگران و به همه ملّتهای دیگری که نوروز را گرامی میدارند
✨یاد میکنم از شهیدان عزیز و از امام شهیدان که این راه را به روی ملّت ایران گشود
🌱آرزو میکنم بهرهمندی ملّت ایران را از هر دو بهار، هم بهار طبیعت و هم بهار معنویّت
💠درباره شیرینیها و تلخیهای سال ۱۴۰۲
♦️حوادث شیرین:
🔹پیشرفتهای چشمگیر علمی
🔸پیشرفتهای فنّاوری
🔹تولیدات زیربنایی انجام گرفته در سراسر کشور
🔸حضور حماسی مردم در اجتماعات روز قدس و روز ۲۲ بهمن
🔹برگزاری امن و سالم انتخابات آخر سال و حضورهای مردمی دیگر
🔸تحرّک بینالمللی دولت در عرصههای گوناگون اقتصادی و سیاسی
♦️حوادث تلخ:
⭕️مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم
⭕️حادثه تلخ کرمان در سالگرد شهید سلیمانی
⭕️سیل بلوچستان در اواخر سال
⭕️حوادث اتفاق افتاده برای مأموران و حافظان امنیّت
⭕️حادثه غزّه
🔺جزو تلخترین حوادث بلکه تلخترین حوادث مسائل خارجی ما بود
🤲از خداوند میخواهیم:
❇️تلخیها را جبران کند
❇️ادامه شیرینیها را به ملّت ایران و ملّتهای مسلمان ارزانی بفرماید
❇️آنچه را که مایه خیر و برکت امّت اسلامی و ملّت ایران است، به آنها لطف بفرماید
💠درباره شعار سال گذشته؛ مهار تورم و رشد تولید
👈در هر دو بخش شعار، کارهایی انجام گرفت، پیشرفتهایی هم اتّفاق افتاد، البتّه نه به قدر مطلوب
📌آنچه که انجام گرفته خوب بود ولی باید ادامه پیدا کند
⏪این شعار، شعاری نیست که در یک سال توقّع داشته باشیم که به نحو مطلوب انجام بگیرد
💠درباره شعار سال ۱۴۰۳؛ «جهش تولید با مشارکت مردم»
♦️در سالی که وارد آن شدیم، کارهای زیادی هست
👌همه باید خودمان را به آن کارها متعهّد بدانیم در زمینههای مختلف
📌لکن در این سال هم مسئلهی عمدهی کشور عبارت است از اقتصاد
🔺نقطه ضعف اساسی کشور عبارت است از مسئلهی اقتصاد
☝️باید در این زمینهها فعّال عمل کنیم.
🔑یک کلید اساسی برای حلّ مشکلات اقتصادی کشور عبارت است از مسئله تولید
❇️اگر رشد تولید و حرکت رو به جلو در تولید ملّی به نحو مطلوب انجام بگیرد،
🔻بسیاری از مشکلات مهم اقتصادی مثل:
📌مسئله تورّم
📌مسئله اشتغال
📌مسئله ارزش پول ملّی
👌به نحو خوبی به سمت حل پیش خواهد رفت
♦️به همین جهت امسال هم روی مسئله تولید تکیه میکنم
👈و انتظار دارم که انشاءاللّه یک جهشی در کار تولید اتّفاق بیفتد امسال
👈و بِجد اعتقاد دارم... اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی:
⏪اقتصاد را مردمی کنیم
⏪پای مردم را به عرصه تولید به نحو محسوسی باز کنیم
⏪موانع حضور مردم را برطرف کنیم
🌟در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد
🔻این ظرفیّتها بایستی:
✅فعّال بشود
✅از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود
♦️لذا من به این مناسبت شعار امسال را این قرار دادم:
💎جهش تولید با مشارکت مردم💎
🔺امیدواریم انشاءاللّه این شعار به بهترین وجهی تحقّق پیدا کند.
📌برنامهریزان کشور ⏪ برنامهریزی کنند،
📌صاحبنظران ⏪ همکاری فکری کنند و
📌فعّالان اقتصادی ⏪ به نحو عملی در این کار انشاءاللّه مشارکت کنند.
🍀از خداوند متعال توفیق ملّت بزرگ و عزیز ایران را مسئلت میکنم و سلام خاضعانه عرض میکنیم به پیشگاه حضرت بقیّةاللّه (ارواحنا فداه) و از خداوند تعجیل در فرج آن بزرگوار را که فرج بشریّت است مسئلت میکنیم.
🔸تبیینی بر شعار سال(۱)
🔰خرمشهرهای اقتصادی با مشارکت مردم
🔹فتح خرمشهر محصول تغییر شیوه دفاع و کنار گذاشتن اصول متعارف جنگ بود. زمانی که با اتکای به مردم فصل نوینی از مقاومت فعالانه را در جبهه ها به نمایش گذاشتیم. خرمشهرهای اقتصادی حاصل نمی شود مگر با خارج شدن از مسیر متعارف اقتصاد و تغییر نگاه ما نسبت به اقتصاد از طریق حرکت به سمت مشارکت مردم در اقتصاد.
🔹مشارکت مردمی در اقتصاد نسخه ای بود که در سالهای بعد از انقلاب در جهاد سازندگی، بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان در پیش گرفته شد و موجب آبادانی و توسعه سراسر کشور گردید. اکنون نیز این نسخه به صورت محدود در گروه های جهادی قابل مشاهده است.
🔹تجربه و نگاه عمیق سکاندار انقلاب در خصوص عبور کشور از چالش ها به کمک مردم ، باعث شد تا از سال۱۳۸۴ سیاست های کلی اصل ۴۴ را برای عبور از چالش های اقتصادی از طریق مردمی سازی آن ابلاغ نمایند.
🔹دولت سیزدهم شعار مردمی بودن را برگزید و شایسته است، همین دولت، مشارکت حداکثری مردم در اقتصاد را با قوت و تدبیر طرح ریزی و اجرا نماید.
🔹در مشارکت مردم در اقتصاد دولت و مردم وظایفی دارند...
🔹وظایف دولت:
🔺دولت باید تلاش نماید تا رقیب فعالیت های تولیدی در کشور به شدت تضعیف شود و فعالیت های نامولد که فاقد ارزش هستند، پرهزینه گردند تا زمینه حضور مردم حاصل شود.
🔺مشوق های لازم برای حضور مردم در فعالیت های تولیدی و کاهش ریسک آنها از طریق سازوکارهای بیمه ای، طراحی شود.
🔺در مردمی سازی تولید، دولت باید بستر مناسب برای ورود آحاد مردم به چرخه اقتصاد را فراهم کند. حتی در اینجا قرار نیست دلال حدف شود. دلال را باید جهت دهی کرد و از توانمندی او در نظام توزیع استفاده نمود.
🔺توسعه ی بنگاه های خرد و کوچک، تعاونی ها، اشتغال های خانگی ، ارائه مکانیزم های مالی و مردم محور در بازار سرمایه از جمله ابزار های لازم برای مشارکت مردم در اقتصاد است.
🔺مردمی سازی تولید دلیل بر حمایت از کالای بی کیفیت نیست و تولیدکنندگان وظایفی دارند، تعهداتی دارند که یکی از مهمترین آنها کیفیت کالای تولید شده و وجود خدمات و پشتیبانی پس از فروش است و دولت باید این حقوق مردم را تضمین نماید.
🔹وظایف مردم:
🔺مردم باید فرهنگ اقتصادی خود را اصلاح کنند. فعالیت های نامولد و مزاحم در اقتصاد ما نه تنها قبحی ندارد بلکه به دلیل درآمدهای بالا، از منزلت بالایی هم برخوردار است. باید فرهنگ کار، تولید و کسب درآمد صحیح بر جامعه سایه افکنده و فرهنگ فعالیت نامولد تضعیف شود.
🔺مردم وظیفه دارند از کالای ایرانی و تولید داخل حمایت کنند ولو کالای ایرانی کیفیت کمتری داشته باشد.
📝علی محمدی
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
✍ #تحلیل_و_تبیین | جهش تولید بر پایهی جمهور مردم؛
🌸 هفت نکته دربارهی تحقق شعار سال ۱۴۰۳
🎤یک. تعیین شعار سال توسط رهبر گرامی انقلاب، سیاستی گفتمانی در فقه حکومتی ماست که باید نظام حکمرانی ملی، جهتگیری اصلی خود را بر این سیاست متمرکز کند؛ افزون بر این، توجه به این شعار باید در زنجیرهای از گفتمانها و شعار سالهای پیشین باشد. درک دقیق و درست سیاستگذاران ملی مطابق با آنچه رهبر گرامی انقلاب و توسعهی معنایی این گفتمان در منظومهی فکری امام خمینی(ره) و معظمله از نکات ضروری و لازم است.
🎤دو. اقتصاد مقاومتی، نظریهی سیاستی نظام اسلامی در مسیر پیشرفت اقتصادی ماست؛ اقتصاد مقاومتی بیش از همه بر مدار تولید ملی، امکان تحقق خواهد داشت و تقویت و رشد زیرساختهای فرهنگی و سیاسی و اقتصادی تولید، از ضروریات این مهم است؛ بنیادهای نظری جهش تولید بر مدار مردم، باید بر پایه ادبیات نظری دربارهی اقتصاد مقاومتی طرح شود و جغرافیای گستردهی مباحث طرحشده در بیانات رهبر گرامی انقلاب، این مهم را تمهید خواهند کرد.
🎤سه. مردم، محور شکلگیری، پیروزی و بقای انقلاب اسلامی هستند و جهش تولید نیز وابسته به همین رکن اساسی است. «مردم در همهی این دورانها قهرمان اصلی ماجرا و سرگذشت انقلاب بودهاند.» (رهبر انقلاب ۰۸/ ۰۶/ ۱۴۰۱)
«مسئلهی اصلی، کلید اصلی، اینجا است: حضور مردم در همهی مسائل، حلکنندهی مشکلات است. آن چیزی که حضور مردم را تأمین بکند، مردم را تشویق به حضور در عرصه و در میدان بکند -میدانهای مختلف مورد ابتلای کشور- مغتنم است. و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد؛ هنر اصلی انقلاب هم همین بود؛ هنر اصلی انقلاب این بود که جمهور مردم را از یک مجموعه و تودهی منفعل و مصرفی و فاقد یک نگاه ملّی و عمومی، تبدیل کرد به یک مجموعهی پُرانگیزه، علاقهمند، همّتدار، هدفدار، آرمانخواه، و وارد میدان کرد؛ کار بزرگ انقلاب این بود.» (۱۲/ ۰۵/ ۱۴۰۰)
«ما ابزارهای نظامی، ابزارهای سیاسی، ابزارهای اقتصادی را قدرتافزا و قدرتزا میدانیم برای کشور، امّا هیچ کدام به اندازهی حضور مردم نیست؛ حضور مردم، نظام جمهوری اسلامی را به معنای واقعی کلمه قدرتمند میکند.» (۲۶/ ۰۳/ ۱۴۰۰)
🎤چهار. الزام بزرگ در جهش تولید، شناخت مسئلهها و چالشهای تولید در یک نظام تحلیلی منسجم و منظومهای است؛ اهمیت مسئلهها، منطق اولویتها را میسازد و راه برونرفت از تزاحمها را فراهم میکند. شعار و گفتمان «رفع موانع تولید» باید بهمثابه یک پیشفرض سیاستی در کنار الزامات و ضروریات دیگر، مطرح و برجسته باشد. بر این پایه، نقش موانع و عوامل تضعیفکنندهی داخلی در تولید و پیشرفت (مثل فساد، کمکاری و تنبلی، ضعف بهرهوری، ضعف نگاه بلندمدت و راهبردی و…) را بیش از گذشته برجسته نگریست و پیوسته این پرسش را برجسته ساخت که چگونه میتوان نقش و جایگاه مردم در تولید و پیشرفت ملی را برجستهتر کرد؟
🎤پنج. تحلیل نقش موانع خارجی و بهویژه تحریمهای استکبار جهانی، یکی دیگر از جنبههای ضروری در این موضوع است؛ نکتهی کلیدی در تحلیل این وضعیت، توجه به نقش و جایگاه مردم است.
«اگر ما کاهش حضور مردم را داشته باشیم، از آن طرف افزایش فشارهای دشمن را خواهیم داشت؛ یعنی اینها با همدیگر به معنای واقعی کلمه یک نسبت معکوسی دارند. اگر چنانچه ما در کشور افزایش حضور مردم را کم داشته باشیم، از آن طرف افزایش فراوان فشار دشمنان را خواهیم داشت. اگر ما بخواهیم فشارهای دشمنان از قبیل فشارهای اقتصادی مثل تحریم و امثال اینها از بین برود یا کاهش پیدا کند، راهش این است که حضور مردم در کشور افزایش پیدا کند و پشتوانهی مردمی به رخ دشمنان کشیده بشود.» (۲۶/ ۰۳/ ۱۴۰۰)
🎤شش. بازخوانی الگوها و تجربههای موفق اقتصادی در چهل و پنج سال گذشته، الهامبخشی انقلاب اسلامی در ساحت اقتصاد را برجسته خواهد کرد. معانی و آرمانهای بزرگ، همواره به اسوههایی نیازمندند که تحقق آنها را امکانپذیرتر و میسّرتر خواهد کرد.
🎤هفت. در پرتو مطالبهی مؤکد «جهاد تبیین» از سوی رهبر انقلاب، نیازمند نهضت فرهنگی بزرگ و فراگیری هستیم که بتواند در گفتگو و ارتباط با جمهور مردم، بر «اقناعسازی» متمرکز شود؛ فهرست وسیعی از عناوین و موضوعاتی را میتوان برشمرد که نیازمند تقویت وضعیت گفتمانی آنها در سطح عمومی هستیم، از جمله: تقویت روحیهی کار و تولیدگرایی، پرهیز از مصرفگرایی و توجه به سادهزیستی، تقویت توجه به کالاهای داخلی، بهبود اتقان کاری، افشای اهداف دشمن در اعمال تحریمها، قوتها و دستاوردهای نظام اسلامی بهویژه در حوزهی اقتصاد.
به سخنی دیگر، جهش تولید بر مدار جمهور مردم، در یک سپهر فراگیر فرهنگی و مبتنی بر فرهنگ جهادی و انقلابی امکانپذیر خواهد بود؛ این مهم، نیازمند طرح و برجسته شدن در فضای جهاد تبیین است.
👆#یادداشت از سعید اشیری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
هدایت شده از شهید کمالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پخش زنده دیدار نوروزی اقشار مختلف مردم با رهبر انقلاب، امروز چهارشنبه اول فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۳۰
🔻 سخنرانی نوروزی حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی امروز چهارشنبه اول فروردین ۱۴۰۳ در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار میشود.
🔻 این برنامه که با حضور اقشار مختلف مردم تهران از ساعت ۱۶:۳۰ امروز اول فرورودینماه آغاز میشود، بصورت زنده از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای صدا و سیما پخش خواهد شد.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
هدایت شده از شهید کمالی
🔺ثبت رکورد تاریخی مصرف بنزین با ۱۵۲ میلیون لیتر
🔹مدیرعامل شرکت پالایش و پخش: رشد مصرف بنزین بسیار فزاینده بوده و در ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ این رقم به ۱۵۲ میلیون لیتر رسید. با احتساب سیانجی طی یک روز ۳۴۰ میلیون لیتر مصرف داشتیم.
🔹بدین ترتیب رکورد مصرف بنزین در یک روز شکسته شد. پیش از این، رکورد مصرف با عدد ۱۴۴ میلیون لیتر در فروردین ۱۴۰۲ رقم خورده بود.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
📚 مسافرت به خارج از شهر در ایام نوروز
💠 سؤال: قصد داریم که ایام نوروز به همراه خانواده برای تفریح به خارج از شهر برویم، با توجه به تداخل ایام نوروز با ماه رمضان، آیا روزه ما باطل می شود؟
✅ جواب: اگر سفر شما کمتر از مسافت شرعی* باشد، روزه صحیح بوده و باید آن را ادامه بدهید ولی اگر قصد دارید بیشتر از مسافت شرعی از شهر خارج شوید، می توانید به گونه ای برنامه ریزی کنید که هنگام اذان ظهر در وطن باشید که در این صورت اگر کارهایی که روزه را باطل می کند انجام نداده باشید، روزه شما صحیح است.
------------------------
* مسافت شرعی یعنی چهل و یک کیلومتر، هر چند به صورت رفت و برگشت، آن هم اگر مسیر رفت آن از 5 .20 کیلومتر کمتر نباشد.
#احکام_روزه #روزه_در_سفر
🆔 @leader_ahkam
زیارت نامه حضرت خدیجه (سلام الله علیها)
🖤السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَک بِما أَوْلاک اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْک وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
🖤سلام بر تو ای مادر مؤمنان، سلام بر تو ای همسر سرور فرستادگان، سلام بر تو ای مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان، سلام بر تو ای نخست بانوی مؤمن، سلام بر تو ای آن که دارائیش را در راه پیروزی اسلام و یاری سرور انبیا هزینه کرد و دشمنان را از او دور ساخت، سلام بر تو ای آن که بر او جبرئیل درود فرستاد، و سلام خدای بزرگ را به او ابلاغ کرد، این فضل الهی گوارایت باد و سلام و رحمت و برکاتش بر تو باد....
🌷•┈••✾•💠🇮🇷💠•✾••┈•🌷
نهاد امامت جمعه شهرستان گرمه👇👇👇
https://eitaa.com/nahademamatjomehgarmeh
🔹صفحه: 489
💠سوره شوری: آیات 52الی 53
💠سوره زخرف: آیات 1الی 10
#قرآن #طرح_ختم_قرآن
#تلاوت_روزانه #تلاوت_قرآن
@ahlolbait_story
بسم رب المهدی به نیت سلامتی وفرج آقا امام زمان ۵شاخه گل صلوات ویک مرتبه آیه امن یجیب را قرائت میکنم
💢 #تنها_میان_داعش
🌹 #قسمت_بیست_و_یکم
💠 در را که پشت سرش بست صدای #اذان مغرب بلند شد و شاید برای همین انقدر سریع رفت تا افطار در خانه نباشد.
۰
دیگر شیره توتی هم در خانه نبود، #افطار امشب فقط چند تکه نان بود و عباس رفت تا سهم ما بیشتر شود.
💠 رفت اما خیالش راحت بود که یوسف از گرسنگی دست و پا نمیزند زیرا #خدا با اشک زمین به فریادمان رسیده بود.
چند روز پیش بازوی همت جوانان شهر به کار افتاد و با حفر چاه به #آب رسیدند. هر چند آب چاه، تلخ و شور بود اما از طعم تلف شدن شیرینتر بود که حداقل یوسف کمتر ضجه میزد و عباس با لبِ تَر به معرکه برمیگشت.
💠 سر سفره افطار حواسم بود زخم گوشه پیشانیام را با موهایم بپوشانم تا کسی نبیند اما زخم دلم قابل پوشاندن نبود و میترسیدم اشک از چشمانم چکه کند که به آشپزخانه رفتم.
پس از یک روز روزهداری تنها چند لقمه نان خورده بودم و حالا دلم نه از گرسنگی که از #دلتنگی برای حیدر ضعف میرفت.
💠 خلوت آشپزخانه فرصت خوبی بود تا کام دلم را از کلام شیرینش تَر کنم که با #رؤیای شنیدن صدایش تماس گرفتم، اما باز هم موبایلش خاموش بود.
گوشی در دستم ماند و وقتی کنارم نبود باید با عکسش درددل میکردم که قطرات اشکم روی صفحه گوشی و تصویر صورت ماهش میچکید.
💠 چند روز از شروع #عملیات میگذشت و در گیر و دار جنگ فرصت همصحبتیمان کاملاً از دست رفته بود.
عباس دلداریام میداد در شرایط عملیات نمیتواند موبایلش را شارژ کند و من دیگر طاقت این تنهایی طولانی را نداشتم.
💠 همانطورکه پشتم به کابینت بود، لیز خوردم و کف آشپزخانه روی زمین نشستم که صدای زنگ گوشی بلند شد. حتی #خیال اینکه حیدر پشت خط باشد، دلم را میلرزاند.
شماره ناآشنا بود و دلم خیالبافی کرد حیدر با خط دیگری تماس گرفته که مشتاقانه جواب دادم :«بله؟» اما نه تنها آنچه دلم میخواست نشد که دلم از جا کنده شد :«پسرعموت اینجاس، میخوای باهاش حرف بزنی؟»
💠 صدایی غریبه که نیشخندش از پشت تلفن هم پیدا بود و خبر داشت من از حیدر بیخبرم!
انگار صدایم هم از #ترس در انتهای گلویم پنهان شده بود که نتوانستم حرفی بزنم و او در همین فرصت، کار دلم را ساخت :«البته فکر نکنم بتونه حرف بزنه، بذار ببینم!» لحظهای سکوت، صدای ضربهای و نالهای که از درد فریاد کشید.
💠 ناله حیدر قلبم را از هم پاره کرد و او فهمید چه بلایی سرم آورده که با تازیانه #تهدید به جان دلم افتاد :«شنیدی؟ در همین حد میتونه حرف بزنه! قسم خورده بودم سرش رو برات میارم، اما حالا خودت انتخاب کن چی دوست داری برات بیارم!»
احساس نمیکردم، یقین داشتم قلبم آتش گرفته و بهجای نفس، خاکستر از گلویم بالا میآمد که به حالت خفگی افتادم.
💠 ناله حیدر همچنان شنیده میشد، عزیز دلم درد میکشید و کاری از دستم برنمیآمد که با هر نفس جانم به گلو میرسید و زبان #جهنمی عدنان مثل مار نیشم میزد :«پس چرا حرف نمیزنی؟ نترس! من فقط میخوام بابت اون روز تو باغ با این تسویه حساب کنم، ذره ذره زجرش میدم تا بمیره!»
از جان به لب رسیده من چیزی نمانده بود جز هجوم نفسهای بریدهای که در گوشی میپیچید و عدنان میشنید که مستانه خندید و اضطرارم را به تمسخر گرفت :«از اینکه دارم هردوتون رو زجر میدم لذت میبرم!»
💠 و با تهدیدی وحشیانه به دلم تیر خلاص زد :«این کافر #اسیر منه و خونش حلال! میخوام زجرکشش کنم!» ارتباط را قطع کرد، اما ناله حیدر همچنان در گوشم بود.
جانی که به گلویم رسیده بود، برنمیگشت و نفسی که در سینه مانده بود، بالا نمیآمد.
💠 دستم را به لبه کابینت گرفتم تا بتوانم بلند شوم و دیگر توانی به تنم نبود که قامتم از زانو شکست و با صورت به زمین خوردم. #جراحت پیشانیام دوباره سر باز کرد و جریان گرم #خون را روی صورتم حس کردم.
از تصور زجرکُش شدن حیدر در دریای درد دست و پا میزدم و دلم میخواست من جای او #جان بدهم.
💠 همه به آشپزخانه ریخته و خیال میکردند سرم اینجا شکسته و نمیدانستند دلم در هم شکسته و این خون، خونابه #غم است که از جراحت جانم جاری شده است.
عصر، #عشق حیدر با من بود که این زخم حریفم نشد و حالا شاهد زجرکشیدن عشقم بودم که همین پیشانی شکسته #قاتل جانم شده بود.
💠 ضعف روزهداری، حجم خونی که از دست میدادم و #وحشت عدنان کارم را طوری ساخت که راهی درمانگاه شدم، اما درمانگاه #آمرلی دیگر برای مجروحین شهر هم جا نداشت.
گوشه حیاط درمانگاه سر زانو نشسته بودم، عمو و زنعمو هر سمتی میرفتند تا برای خونریزی زخم پیشانیام مرهمی پیدا کنند و من میدیدم درمانگاه #قیامت شده است...
ادامه دارد ...
نویسنده فاطمه ولی نژاد
┄┄┅┅┅❅❁❅
📌اعتراف دیر هنگام خاتمی
سیدمحمد خاتمی در دیداد نوروزی گعده فسیلهای چپ و سیاه در شمال تهران: نظام سال ۱۴۰۱ را برد و قوی تر از قبل شد و ما تمام سرمایههای خود را سوزاندیم و چیزی بدست نیاوردیم. اگر تا قبل از وقایع اخیر می گفتیم ما عضو نظام هستیم الان این را هم نمی توانیم بگوییم. در آخر عمر سیاسی خود قرار گرفتیم و افراط و تندروی که از دوران امام بلای جان جریان چپ بود ما را به ورطه هولناک نابودی کشاند. دولت یازدهم و دوازدهم سرمایه اجتماعی ما را به نابودی کشاند و بزرگ ترین اشتباه من حمایت از عامل نابسامانی ها در انتخابات ۱۴۰۰ بود. توصیهها و سفارشهای دوستان و بیانیههایی که بنام این و آن می نویسند ما را در مسیر بی بازگشت سقوط قرارداده است. موثرترین نیروهای رسانه ای ما سودای پناهندگی و کار در بی بی سی و رسانه های آن طرف آب داشته و دل در گرو بیگانه دارند. من در آخر عمر خود هستم و وصیتی کرده ام که همه را شگفت زده خواهد کرد. من و برادرم محمدرضا مورد لعن و نفرین پدرمان بودیم و امروز متوجه این مسئله هستم. اگر فشار اطرافیان نبود قطعا مواضعم را علنی می کردم و آنچه در سینه داشتم را با مردم در میان میگذاشتم. آن روز که کنفرانس برلین برگزار شد باید متوجه تغییرات پیرامون خود می شدیم اما دچار خودشیفتگی بودیم. آن روز که آن بلا را بر سر مرحوم هاشمی در مجلس ششم درآوردیم، باید منتظر روز مکافات می بودیم، آن روز که در سال ۸۸ که اصلا بنا نبود مهندس موسوی را وارد کارزار کنیم اما بخاطر لجاجت و توصیههای نابخردانه او را تحریک به حضو و سپس تحریک به تقابل کردیم باید فکر امروز را می کردیم
@asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سخنان غرورآفرین شهید سپهبد صیاد شیرازی پس از عملیات فتح المبین
🕊سالروز عملیات
ناحیه گرمه
حوزه سردارهمدانی
پایگاه حضرت معصومه(س)
🍃🌹🍃
خودسازی(حیای بد)
امام علی علیه السلام:
از سه کار نباید شرم کرد: خدمت کردن به مهمان؛ از جا بلند شدن براى پدر و معلم و مطالبه حق، اگرچه اندک باشد. غررالحکم/ح4666
بعضی از افراد بخاطر خجالت و تعارف با دیگران از احقاق حق خود، خودداری می کنند، در حالی که آن را نبخشیده اند و طرف مقابل را مدیون خود باقی می گذارند.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
💠 نماز با خشوع
🔸 امام حسن مجتبی علیه السلام می فرماید:
نماز خواندن با تعظیم و خشوع، از قوی ترین اسباب جلب رزق و روزی است.
📚 بحارالأنوار/ج73/ص319
✍🏼 گاهی با عجله نماز می خوانیم تا به کسب و کارمان ضرری وارد نشود، غافل از آنکه روزی رسان خدایی است که داریم از گفتگوی با او فاصله می گیریم.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🔴 ویژگیها وخصوصیات امام زمان(عج)
🔵 قسمت 0⃣1⃣
۹۱-نور و برهان پروردگار در نزد امام عصر ارواحنا فداه است.
۹۲-امر الهی به امام عصر ارواحنا فداه ابلاغ میگردد؛ چون امام زمان ما ارواحنا فداه یدالله و ارادة الله است خدای تعالی اوامرش را به آن حضرت ابلاغ مینماید و از طریق آن حضرت آنها را انجام میدهد.
۹۳-کسی که ولایت امام عصر ارواحنا فداه را داشته باشد حتما ولایت خدای تعالی را دارد
۹۴-هر کس با آن حضرت دشمنی کند قطعا با خدای تعالی دشمنی کرده است
۹۵-هر کس آن حضرت را دوست داشته باشد حتما خدای تعالی را دوست داشته است
۹۶-هر کس کینهی آن حضرت را داشته باشد قطعا کینهی خدای تعالی را داشته است
۹۷-هر کس به وسیلهی امام عصر ارواحنا فداه طلب عصمت نماید تحقیقا از خدای تعالی طلب عصمت کرده است؛
این پنج عبارت اخیر بیان کنندهی نهایت درجهی تقرب و مظهریت امام زمان ارواحنا فداه برای خدای تعالی است که ولایت آن حضرت، ولایت خدای تعالی و دوستی با آن حضرت دوستی با خدای تعالی و کینه و دشمنی با آن حضرت کینه و دشمنی با خدای تعالی و طلب عصمت از آن حضرت همان طلب عصمت از خدای تعالی بیان گردیده است.
۹۸-امام عصر ارواحنا فداه راه محکم و استوار الهی است
۹۹-آن حضرت شاهد این دنیای فانی است
۱۰۰- آن حضرت شفیع جهان باقی و آخرت است
#ویژگیها_و_خصوصیات_امام_زمان
#رمضان_مهدوی
🆔 eitaa.com/kamalibasirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج آقا رو سرکار گذاشتن😂
#خانواده_دینی
باز هم مردم!
«آقا» برای هزارمین! بار از «مردم» و نقش تعیینکنندهی آنان در حل مشکلات کلان ملی گفتند. مشکل کجاست که علیرغم تأکیدات فراوان ایشان بر حضور و نقش مردم، اما اتفاق درخوری نمیافتد؟!
۱) رسوبات پهلوی؛
رژیم منحوس پهلوی آنقدر بر سر «مردم» زد و آنان را نادیده گرفت و تحقیرشان کرد که بسیاری از «مردم» باور کردند که «رعیت را چهکار به مملکتداری؟!» شوربختانه هنوز عدهای از «مردم» به این باور نرسیدهاند که «ولینعمت» واقعی آنانند و مسئولان نوکر آنان!
یکی از بزرگترین مصادیق جهاد تبيين که باید توسط رسانههای جمعی و اجتماعی و صاحبان تریبون انجام شود، آگاهکردن «مردم» به جایگاه خطیر و رفیع خودشان است.
۲) تبختر پهلوی؛
در نظام استبدادی پهلوی، تبختر و تکبر پادشاهان بیکفایت به وزیران و مدیران و کارگزاران و کارمندان سرریز شدهبود و همگی در حوزهی استحفاظی خود یک شاه مطلقالعنان بودند که «مردم» را چون نوکری بینوا میدیدند که پشیزی حق و ارزش نداشتند! معالاسف عدهای از مدیران جمهوری اسلامی با یقههای دیپلمات و محاسن آنکادر، همان تفرعن پهلوی را به یادگار بردهاند!
ایکاش در این دولت که نگاه و رفتارش به «انقلاب خمینی» نزدیکتر از باقی دولتهاست، برای تحقق شعار «گشت ارشاد مدیران»، کمیتهای تامالاختیار و بیرحم تشکیل شود تا کوچکترین بیحرمتی و مانعتراشی مدیران در هر ردهای نسبت به «مردم» را برنتابد و با قوانین قوی آنان را مایهی عبرت دیگران کند!
۳) تلمبار قوانین؛
یکی از معضلات جدی که نفَس «مردم» را در گلوگاههای اقتصادی بند آورده، حجم فراوان قوانين دستوپاگیر است! قوانینی که بخشی از کارمندان دولت را تبدیل به رباتی بیتحرک و بیاراده کرده و دستوپای عدهای دیگر را که نمیخواهند ربات باشند، از پشت بستهاست!
ایکاش مجلس جدید بیش از وضع قوانین جدید، کمر به هرسکردن قوانین فراوان دستوپاگیر موجود ببندد!
۴) آهن سرد عدالت؛
اختلاسگرانبیشرم و قانوندانهای قانونگریز بیشرف و سرمایهداران زالوصفت بیدرد، با خیانتهایی که در عرصههای اقتصادی بر «مردم» روا داشتند، انگیزه و اعتماد آنان را برای حضور در میدانهای اقتصادی سوزاندند! ورود مقتدر قوهی عدلیه و مبارزهی نفسگیر و شفاف و قاطع و پشیمانکننده با دزدان اعتماد «مردم»، میتواند مرهمی باشد بر زخمهای آنان و مقدمهای برای ایجاد «جهش تولید با مشارکت مردم.»
✍ عباس بابائی ۲فروردین۱۴۰۳
#حجتالاسلامعباسبابائی(عضوشوید👇)
@abas_babaeii
مراسم جزء خوانی ماه مبارک رمضان در روز دهم در محل امام زاده فخرالدین نعمت الله شهر ایوربا حضور پرشور خواهران 1403/1/2