🔺 یأس آفرینی یک رسانه بی انصاف
🔸در حالی مردم ایران منتظر خبر خوش انتقام از اسرائیل هستند و روز شنبه روز اخبار ناگوار برای مردم اسرائیل و رژیم صهیونسیتی است رسانه نفوذی انصاف نیوز که از قضا منصف نیست! با تیتر دلهره آور و یأس آفرین آرامش مردم ایران و تهران را نشانه گرفته است.
این در حالیست که گرمای هوا در هفتهها و روزهای قبل هم در کل دنیا و ایران تجربه شده است و هم در تهران! بنابراین موضوع غیرمترقبه و غافلگیرکنندهای نیست که سایت مذکور اینگونه جنگ روانی برای جامعه ایجاد میکند.
در هیچ کشوری در هیچ کجای جهان این میزان خودحقیرپنداری و آزار روح و روان مردم توسط یک جریان ضعیف و خودفروخته وجود ندارد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💢. اصلاحات اقتصادی یا اجتماعی؛ اولویت کدام است؟!
تحلیل// سعید عبدالملکی
✍️ در حالیکه مشکلات اقتصادی اولویت نخست کشور میباشد و رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ رییسجمهور بر حل مشکلات اقتصادی تأکید کردند و آن را بر مسائل فرهنگی و اجتماعی در اولویت دانستند اما روزنامه «دنیای اقتصاد» از مجموعه هلدینگ رسانهای نظام اقتصادی لیبرالی بر «اصلاحات اجتماعی» تأکید میکند.
واقعیت این است که عمده دلیل شکاف ملت و دولت در ایران شکاف طبقاتی و اقتصادی است و شکافهای اجتماعی زمانی حل میشود که اصلاحات اقتصادی رخ دهد تا عدالت اجتماعی برقرار شود و مردم نسبت به نظام اسلامی خوشبین و به آینده کشور امیدوار شوند.
آیا با رفع فیلتر از توییتر، یوتیوب و... و آزادی حجاب مشکلات سفره مردم حل میشود؟! اساساً چند درصد مردم دغدغهی موارد مذکور را دارند؟! به نظر میرسد این جریان مانع تحقق وعدههای اقتصادی دکتر پزشکیان شوند چرا که عمده مشکلات و شکافهای اقتصادی معلول نظام سرمایهداری و لیبرالی است که بانکها و شرکتهای خصوصی و خصولتی از عناصر اصلی آن میباشند که در اختیار سرمایهداران و تجار لیبرال مسلک میباشد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ناآرامی و اغتشاش در انگلستان
🔻در جریان ناآرامی در چند شهر بریتانیا، پلیس از بازداشت گسترده معترضان خبر داده است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴. شورش و خشونت در شهرهای بریتانیا
🔸 شب گذشته در بریتانیا در پی شورش صدها نفر در شهر ساحلی ساندرلند، پلیس با «سطوح خشونت شدید و پایدار» مواجه شد. این تازهترین بخش از ناآرامیهایی است که در شهرهای سراسر بریتانیا و پس از حمله با چاقو به یک مدرسه تابستانی کودکان ۶ تا ۱۱ ساله در جریان است. در آن حمله سه دختربچه جان باختند و چند کودک و دوبزرگسال هم زخمی شدند. در زمان حمله یک نوجوان ۱۷ ساله با چاقو، حدود ۲۵ کودک برای کلاس رقص و یوگا و ساخت گردنبند به این مدرسه رفته بودند.
پلیس نورثامبریا گفت که سه نفر از ماموران آن در جریان ناآرامیها مجروح شدند و برای مداوا در بیمارستان بستری شدند.
هشت نفر پس از غارت یک ساختمان پلیس و آتش زدن یک ساختمان در مجاورت آن دستگیر شدند.
قوطیهای آبجو و آجر به سمت پلیس ضدشورش بیرون یک مسجد پرتاب شد و در جریان این ناآرامی چند خودرو به آتش کشیده شد.
هلنا بارون، رئیس پلیس نورثامبریا گفت که ماموران پلیس با سطوح خشونت «جدی و مداوم» مواجه شدهاند و آن را «کاملاً اسفناک» توصیف کرد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
مسعود نیلی: «با توجه به ابعاد ناترازی ها، اصلاحات اقتصادی، اولاً مستلزم وارد آوردن فشارهای کوتاهمدت یا میانمدت به قشر کمدرآمد و متوسط است؛ .... .»
هفتهنامه تجارت فردا، شماره ۵۵۵ مورخ ۱۳ مردادماه ۱۴۰۳، صفحه ۴۶
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔴 این کارشناسان مردم را به ته درّهی فقر میبرند!
⁉️ آیا دکتر پزشکیان تن میدهد؟!
🔻 نقدی بر مقالهی مسعود نیلی؛ نقشه راه دولت چهاردهم
🔸 یادداشت تحلیلی // سعید عبدالملکی
✍️ مسعود نیلی فارغالتحصیل منچستر انگلستان و تئوریسین اقتصادی در دولتهای هاشمی، خاتمی و روحانی اکنون و فعلاً در نقش کارشناس خودخوانده اقتصادی دولت چهاردهم مقالهای را در هفتهنامه تجارت فردا منتشر کرده است که در واقع میتوان آن را نقشه راه اقتصاد سیاسی دولت چهاردهم تلقی کرد البته اگر دکتر پزشکیان به آن تن دهد.
نیلی در این مقاله سه مشکل کلان برای کشور مطرح و راهحل ارائه میکند؛ اولین مشکل ناترازی مالی و انرژی و زیستمحیطی است که زمینهی ذهنی برای گران کردن بنزین، عبور از اقتصاد دولتی به اقتصاد آزاد و خصوصی را آماده میکند و معتقد است برای حل ناترازی ها باید اصلاحات اقتصادی انجام داد که راهکار آن را وارد کردن «فشارهای کوتاهمدت و بلندمدت به قشر کمدرآمد و متوسط» میداند. دومین مشکل کلان را روابط خارجی میداند که راهحل آن را در اصلاح روابط خارجی بیان میکند که نهایتاً معتقد است در اختیار قوه مجریه نیست. و سومین مشکل کشور را شکافهای عمیق اجتماعی و فرهنگی و بین نسلی و شکاف درآمدی و رفاهی تلقی میکند و راهکار آن را آزادی فیلترینگ و آزادی اجتماعی جوانان برمیشمارد.
وی معتقد است مهمترین مشکل کشور ناترازی ها و روابط خارجی است اما فوریترین مشکل نیستند بلکه فوریترین مشکل که باید سریع حل شود اصلاحات اجتماعی و حل شکافهای اجتماعی و نسلی است.
آنچه نگرانی ایجاد میکند این است که نیلی با این طرز تفکر سالها کارشناس دولتهای اصلاحطلب و لیبرال مسلک بوده است و نتایج این کارشناسیها ویرانی به بار آورده است. ارزش پول ملی از زمان دولت کارگزاران تا پایان دولت اعتدالی بهشدت پائین آمده است و شکافهای طبقاتی و فاصله فقیر و غنی بهشدت افزایش پیداکرده است.
وی برای اصلاح اقتصادی صریحاً به دنبال نابودی طبقه متوسط و قشر محروم و مستضعف جامعه است که خلاف سیاستهای کلان نظام و وعدههای انتخاباتی پزشکیان مبنی بر عدالت اجتماعی و همرنگ شدن سفره فقرا با ثروتمندان است و مینویسد:«با توجه به ابعاد ناترازی ها، اصلاحات اقتصادی، اولاً مستلزم وارد آوردن فشارهای کوتاهمدت یا میانمدت به قشر کمدرآمد و متوسط است؛ .... .» باوجوداین فرمول باید شاهد فقیرتر شدن مردم و شکاف طبقاتی بیشتر و شورشهای آینده باشیم.
در خصوص روابط خارجی ایشان معتقد است که بدون تغییر در روابط خارجی تغییر دولتها از ۱۳ به ۱۴ تحولی ایجاد نخواهد کرد که میتوان به تمایل ایشان به رابطه با آمریکا و غرب و عدمحمایت از فلسطین و محور مقاومت و درنهایت پیروزی اسرائیل بر فلسطین اشاره کرد.
در زمینهی حل شکافهای اجتماعی و نسلی ایشان صرفاً معتقد به آزادی فیلترینگ و آزادیهای اجتماعی جوانان است و هیچ برنامهای برای اشتغال و ازدواج آنان و حمایت از خانواده و جمعیت ارائه نمیکند که با اجرای این فرمول شاهد آسیبهای اجتماعی، ازدواج سفید، کاهش جمعیت و ... خواهیم بود.
در خصوص وفاق ملی تحلیل ایشان ناظر بر پذیرش fatf و بازگو نکردن ضعفهای دولتهای گذشته است که عمدتاً اصلاحطلب بودهاند و همینطور گفتگو با ۵۰درصدی که در انتخابات شرکت نکردهاند و تن دادن به خواستهای آنان و درنهایت منظور ایشان از وفاق یعنی باید نظام حکمرانی در سطح کلان تغییر کند و هرچه جریان اصلاحطلب و لیبرال و غربگرای کشور میگوید سایر بخشهای حکمرانی، گروههای سیاسی و مردم بپذیرند و همراهی کنند تا مشکلات حل شود.
در پایان این توصیه دلسوزانه به دکتر پزشکیان وجود دارد که تئوریها و کارشناسانی که برای دههها در ساختار قوهی مجریه حضور پررنگ داشتهاند و نتایج ناگوار آن را شاهد بودهایم بهگونهای که دولت یازدهم و دوازدهم(روحانی) در ابتدای دولت، ۱۱ میلیون فقیر تحویل گرفت و در انتهای دولت با وجود همین کارشناسان تبدیل به ۲۳میلیون فقیر شد، جوابگوی شرایط کنونی نیست و باعث بدتر شدن اوضاع میشود و بخش قابلتوجهی از مردم و بهخصوص ۱۷ میلیونی که به ایشان رأی دادهاند که بخش قابلتوجهی از مردم روستاها و شهرهای مرزی بودهاند، انتظار عدالت اجتماعی و بهبود وضعیت معیشت خود و به قول دکتر پزشکیان همرنگ شدن سفرههایشان با سفره ثروتمندان دارند با وجود چنین توان کارشناسی قابل تحقق نیست و منجر به ناامیدی بیشتر میشود.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فرعون، یزید و شمر زمانه!
♨️ اسموتریچ؛ وزیر دارایی اسرائیل:
از گرسنگی مردن جمعیت ۲ میلیونی غزه اخلاقی است.
اما حیف که دنیا اجازه اینکار را به ما نمیدهد!!
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔸 خاطرات حسن روحانی از برخورد با زنان بیحجاب
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
♦️بمب های اتم جهان در دستان چه کسانی هستند؟
🔹روسیه: ۵۵۸۰ کلاهک هستهای
🔹ایالات متحده: ۵۰۴۴
🔹چین: ۵۰۰
🔹فرانسه: ۲۹۰
🔹بریتانیا: ۲۲۵
🔹هند: ۱۷۲
🔹پاکستان: ۱۷۰
🔹رژیم اسرائیل: ۹۰
🔹کره شمالی: ۵۰
🔹این آمار به صورت تخمینی در ابتدای سال میلادی جاری مطرح شده است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف شارون روف اوفير «نماینده سابق کنست» در شبکه ۱۴ رژیم درباره سقوط و اضمحلال اسرائیل:
▪️چرا واقعیت را به مردم نمیگوییم؟!
ما شمال اسرائیل را از دست دادیم.
▪️خسارتی که حزبالله بر ما وارد کرد ۶ برابر بیشتر از جنگ با لبنان است.
▪️میخواهم گریه کنم!
چه کسی فکرش را میکرد اسرائیل به این روز بیفتد!
▪️ بیش از ۶ ماه است که دهها هزار نفر آواره هستند؛ در این مدت چقدر پرونده طلاق، جرم و جنایت، تجاوز و خشونتها افزایش داشته است!
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 آموزش پیشدبستانی در چین و آمادهسازی کودکان برای پذیرش نقشهای مهارتی و شغلی در آینده
🔸 مهارت آموزی جز ارکان بیشتر نظامهای آموزشی دنیاست.
▪️آموزشهای صرفاً تئوریک و مدرکگرایی بزرگترین آسیب نظام آموزشی کشور ما میباشد که بزرگترین ضربه را به اقتصاد و تولید ناخالص ملی میزند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 آمریکاییها یه اصطلاحی دارند که میگویند آنچه مال منه که مال منه اما آنچه مال توئه باید مذاکره کنیم که مال من بشه!
به همین سادگی!
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
📣 دانشمند علوم سیاسی آمریکایی: جامعه اسرائیلی مشمئزکننده است.
🔺جان مرشایمر نظریهپرداز برجسته بینالملل:
در اسرائیل با جامعهای روبرو هستیم که ۴۷ درصد از آن تجاوز به اسرا و زندانیان فلسطینی حمایت می کنند. این واقعا مشمئزکننده است!
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💢 «پایان اقتصاد اسراییل»
🔸 ۴۶،۰۰۰ کسب و کار ورشکست شدهاند.
🔸 صنعت توریسم متوقف شده است
🔸 کاهش ۶۰٪ سرمایهگذاری خارجی
🔸 توقف طرحهای بزرگ اقتصادی
🔸توقف صنعت ساختمان
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
هدایت شده از دیدگاهها و چشمانداز/سعیدعبدالملکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 سیاست نئولیبرالی ساخت مسکن؛ غربیسازی سبک زندگی ایرانیان
🔸
ساخت خانههای کوچک ۳۵ تا ۵۵ متری سیاست توسعهی نئولیبرالی است.▪️انبوهسازی، کوچکسازی و بلندمرتبه سازی در ساخت مسکن به سبک زندگی ایرانی اسلامی آسیبهای جدی وارد میکند. 🔸ارزشهایی همچون مهمانی رفتن و صله رحم و فرزندآوری جزو سیستم فرهنگی و اعتقادی ایرانیان در طول تاریخ بوده است که خاستگاه آن خانههای بزرگ و حیاط دار و وجود پدربزرگها و مادربزرگها بوده است. 🔻 ناظران معتقدند خانم صادق نامزد وزارت راه و شهرسازی سیاست مذکور را دنبال میکند. پینوشت: سعید عبدالملکی https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💥 براساس گزارش وبسایت worldometers
جمعیت ایران در سال ۲۰۲۴ از ۹۰ میلیون عبور کرد.
https://www.worldometers.info/world-population/iran-population/
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
*امام صادق علیه السّلام فرمود:
أَلَا زَائِرِی قَبْرِ الْحُسَیْنِ ارْجِعُوا مَغْفُوراً لَکُمْ وَ ثَوَابُکُمْ عَلَى رَبِّکُمْ وَ مُحَمَّدٍ نَبِیِّکُمْ
ای زائران قبر حسین، شما در حالی به شهر و دیار خود برمیگردید که مورد بخشش الهی قرار گرفته اید و ثواب و اجر این زیارت شما را خداوند متعال و پیامبرش بهعهده گرفتند. (کافی 4/589)
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🏴 رهبر انقلاب در جمع عزاداران هیئتهای دانشجویی اربعین حسینی:
👈 کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است. ۱۴۰۳/۶/۴
💻 Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💢 جدول تغییرات قیمتی بنزین از سال ۱۳۳۰ تا ۱۴۰۳ و سه اعتراض مردمی
🔹ایران از دوره مصدق تا روحانی ۱۹ بار قیمت بنزین را افزایش داده که سه بار آن با اعتراض همراه بوده است./فرهیختگان
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
ترکیه #اینستاگرام را مسدود میکند.
آمریکا #تیکتاک را به محکمه میکشاند.
قطر و امارات #واتساپ را فیلتر میکنند.
آلمان و دانمارک #یوتیوب را میبندند.
فرانسه صاحب #تلگرام را زندانی میکند.
🔸 خودتحقیرهای غربزده همه اینها را نظارت قانونی میدانند، اما اقدامات ایران در این زمینه را نقض آزادی
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid