این روز ها درگیر توسعه پروژه وراقان @Varaghan هستم، پروژه ای که آغاز یک طرح کلان برای احیای هویت ایرانی_اسلامی است، از شما هم دعوت می کنم که به آن بپیوندید.
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی 🚩
@CivilizationResearcher
#توییت
نتانیاهو در دیدار با ترامپ او را قانع کرده است که به اقدام علیه تاسیسات هستهای، پالایشگاهی و صنعتی ایران دست بزند، کرانه باختری رود اردن را به نام یهودا و سامره به اسرائیل ملحق سازد و دوباره مذاکرات عادي سازی میان عربستان و پانزده کشور اسلامی دیگر فعال شود.
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی 🚩
@CivilizationResearcher
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی
#توییت نتانیاهو در دیدار با ترامپ او را قانع کرده است که به اقدام علیه تاسیسات هستهای، پالایشگاهی
#توییت
در این گفتگو ها مشخص شده که أحمد الشرع رئیس جمهور خودخوانده سوریه با اسکان ساکنان فلسطینی اخراج شده در اراضی تحت کنترلش موافقت کرده است.
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی 🚩
@CivilizationResearcher
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی
#توییت در این گفتگو ها مشخص شده که أحمد الشرع رئیس جمهور خودخوانده سوریه با اسکان ساکنان فلسطینی ا
#توییت
با شکست مذاکرات پنهانی میان ایالاتمتحده و دولت وفاق ملی، ترامپ نسخه دوم فشار حداکثری را اعمال خواهد کرد.
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی 🚩
@CivilizationResearcher
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی
#توییت با شکست مذاکرات پنهانی میان ایالاتمتحده و دولت وفاق ملی، ترامپ نسخه دوم فشار حداکثری را اع
#توییت
اتمی بشویم قبل از آنکه دیر بشود...
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی 🚩
@CivilizationResearcher
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقایقی پیش ترامپ یادداشت ریاست جمهوری با عنوان فشار حداکثری را امضا کرد.
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی 🚩
@CivilizationResearcher
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی
دقایقی پیش ترامپ یادداشت ریاست جمهوری با عنوان فشار حداکثری را امضا کرد. پژوهشگر | نوشته های علیرضا
سیاست هویج و چماق، سیاست به مرگ بگیر به درد بپذیر، راهبرد دست برتر و ضربه برای امتیار بیشتر. ترامپ یک قماربازِ آگاه و حرفه ای است
دولت تاکنون به نفع ترامپ خوب بازیگری کرده است
با این شرایط مذاکره یعنی شوروی دهه ۹۰ شدن دور از ذهن نیست.
توصیه ما به دستگاه های تصمیم ساز برای عبور از تعریف زمین بازی توسط دونالد ترامپ اعلام رسمی اتمی شدن جمهوری اسلامی ایران است.
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی 🚩
@CivilizationResearcher
اخبار مهم:
بانک مرکزی چین:
دلیل عدم همکاری ما با ایران ربطی به FATF ندارد و خود این کشور تمایلی به همکاری بانکی با ما را ندارد.
مارک روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا:
در ۵ سال آینده استفاده از ارزهایی غیر از دلار به حدّی شدّت میگیرد که دیگر قادر به اعمال تحریمهای اقتصادی بر کشورها نخواهیم بود.
چین بر گاز مایع و ذغال سنگ ایالاتمتحده تعرفه ۱۵ درصدی و بر نفت و ماشین آلات کشاورزی تعرفه ۱۰ درصدی وضع کرد.
تمامی مأموریت های USAID که سازنده ویروس کرونا بود روز جمعه متوقف خواهد شد.
طبق آمار UANI، صادرات نفت ایران به چین در ژانویه نسبت به نوامبر ۴۰ درصد کاهش یافته است، دولت ایران ارتباط خود با چین را به حداقل رسانده و وزارت نفت هم حاضر به پذیرش ریسک نیست!
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی 🚩
@CivilizationResearcher
enc_1737914450299074627973.mp3
3.3M
سِرّ وجودی زینب
خسم یهودی زینب
بر میگردیم دمشق
به زودی به زودی به زودی زینب
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی 🚩
@CivilizationResearcher
🗨 بررسی ابرنظریه ها: درگیری شرق با غرب
یکی از ابرنظریه های موجود در بررسی سیر زمانی رویداد ها، نظریه ای به نام درگیری شرق و غرب است، در این نظریه با تأکید بر دو اصل تهاجم و تصعید ادعا می شود که هرگاه یکی از طرفین «ایران» یا «روم» به حدی از قدرت برسند که در منطقه جزیره یا لوانت با یکدیگر دارای مرز شوند، درگیری میان آنان غیرقابل اجتناب خواهد بود. در اینجا منظور از شرق مانع اصلی پیشروی غرب به سمت مناطق آسیایی است.
در دوره باستان نخست با روی کارآمدن ماد ها، ساردی ها، فینقی ها و یونانیان با آنان دارای مرز شدند، درگیری ها به دلیل وجود نظم دو ستونی «بابل_ماد» کنترل شد و درگیری شدیدی در این دوره رخ نداد. با شکل گیری سلسله هخامنشی و سقوط ماد و بابل این نظم دوستونی جای خودش را به نوعی نظم تک قطبی با محوریت شاهنشاهی هخامنشی داد و این حکومت با بهره گیری از ساختار و امکانات باقي مانده در ماد و بابل برای نخستین بار رویکرد تهاجمی به سمت غرب را در پیش گرفت، این امر منجر به اولین مواجهه شرقی_غربی شد. طی این مواجهه یونان و مقدونیه به عنوان نمایندگان «مقاومت غربی» تلاش کردند تا از پیشروی بیشتر ایرانشهر هخامنشی به سمت اروپا جلوگیری کنند.
مرحله دوم برخورد شرقی_غربی با شکل گیری امپراتوری مقدونیه و شکست هخامنشیان به دلیل انشقاق داخلی، خیانت های ارتشیان و سایر دلایل که در این متن نمی گنجد، رخ داد. این شکست ها منجر به پیروزی نخست یونان به عنوان نماینده غرب در برابر عامل مهاجم شرقی بود و برای نخستین بار غرب جایگاه خود به عنوان قدرتی مهاجم را تثبیت کرد. این مسئله با رواج فرهنگ هلنیستی و رواج زبان، خط و ادب یونانی خودش را نشان داد، علاوه بر این با تاسیس شهرک های استعماری تلاش شد تا بافت و جمعیت محلی سرزمین های اشغالی، تغییر یابد، این مرحله تا تاسیس سلسله اشکانی ادامه یافت.
مرحله سوم با تاسیس شاهنشاهی اشکانی به دست ارشک در زمین های نسا و سرزمین پارت (خراسان و ماوراءالنهر کنونی) آغاز شد و با پیشروی چرخه ای به سمت غرب ادامه یافت تا جایی که اشکانیان بر پایتخت سلوکیان یعنی شهر سلوکیه در بین النهرین حاکم شدند، سپس تهاجم اشکانیان در ارمنستان و مدیترانه شرقی آغاز شد، با افول شاه نشین های یونانی، روم توانست بر انطاکیه دست یابد و نخستین درگیری ها میان جمهوری روم و اشکانیان آغاز شد. این درگیری ها در بین النهرین تشدید شد و تا سیصد سال بدون اینکه روم بتواند از بین النهرین به سمت زاگرس پیشروی کند ادامه یافت. در این دوره اشکانی ها عنصر مدافع شرقی و رومیان به عنوان نماینده غرب مهاجم بودند.
مرحله چهارم با نابودی سلسله اشکانیان، انحلال مهستان و شروع شاهنشاهی مقتدر ساسانی آغاز شد، تمرکز اصلی ساسانیان بر غرب بود و تلاش شد تا به جای تدافع، ابزار های قدرت پرداخته و ایجاد شوند، تا در زمان مشخص در اشکال تهاجمی به کار گیری شده و حرکت تصعیدی نخست برای تضعیف پیشروی روم به سمت غرب و سپس حمله بر ایالات رومی میسر شود. این دوره را مبتنی بر اصل «تصعید» می توان با تأکید بر سلطنت خسروپرویز به دو دوره تقسیم بندی کرد. دوره نخست دفاع و ایجاد ابزار های تهاجمی و دوره دوم تهاجم و فروپاشی است. در دوره نخست اقدامات شکلی پارتیزانی دارد و طرفین تلاش می کنند تا از افزایش درگیری ها تا سطحی معین جلوگیری کنند در این دوره لوانت (شامات) و مصر کاملاً تحت کنترل روم، جزیره (شمال عراق فعلی) و بین النهرین در کنترل ایران است و مرز توافقی تا جای ممکن حفظ می شود. در دوره دوم با ورود خسروپرویز به لوانت، مصر و آناتولی غربی دوره تهاجم آغاز شده اما به دلیل شورش لشکریان، مشکلات در تامین ارتش و انشقاق داخلی، نخست آناتولی غربی از کنترل ایران خارج، سپس خسروپرویز کشته شده و بعد هم مصر با طمع یکی از سرداران خسروپرویز به دست روم می افتد، این پیروزی ها تثبیت نشده و روم به سیاست تهاجم برمی گردد اما با ظهور اسلام، روم زخمی از نبرد های ششصد ساله، تاب مقاومت در برابر عنصر جدید شرقی را ندارد.
پایان قسمت اول
پژوهشگر | نوشته های علیرضا اسدی 🚩
@CivilizationResearcher