🔰 یک نصفهموز!
🔺تا امروز حدود ۵۰میلیون دز واکسن وارد کشور شده که ۷۴٪ اون در کمتر از ۲ماه اخیر و در دولت سیزدهم اتفاقافتاده. آیا تحولی در روابطخارجی، تحریمها و... رخ داده یا دلیلش صرفاً تأمیناعتبار و پیگیری و «کار» بوده؟!
🔺طبق آمار گمرک، کل این واکسنها فقط ۴۲۱میلیوندلار ارز برده، نصف عددی که تو ۳سال گذشته صرف واردات موز شده!
🔺من از هیچکدوم از مسئولین دولت قبل ادعایی مبنی بر محدودیت یا ممنوعیت داخلی و سیاسی برای واردات واکسن نشنیدم. اگر بوده یا هردلیل دیگهای غیر از بیعرضگی وجود داشته، شفاف کنند وگرنه ماجرای واکسن و آمار فاجعهبار تلفات روزانه کرونا هم در کارنامه پر از تباهی و ناکارآمدی دولت #روحانی ثبت میشه!
➕پ.ن: البته ایراد وارد به وعدههای توخالی تولید ۵۰میلیون دز واکسن داخلی تا پایان شهریور، بهجای خود باقیست. اما کسی از مسئولین دولت قبل چنین ادعایی نداره که این وعدهها مانعی برای واردات بوده. کسی چنین ادعایی کرده تا حالا؟
📎 @ArmanGram
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✡ نورمن بورلاگ؛ مأمور سرطانساز راکفلر؛ قسمت اول
🔰 پیشرفتهای متأثر از جنگ دوم جهانی موجب شد شرایطی فراهم شود که برنامههای کشاورزی راکفلرها -یکی از خاندانهای یهودی معروف- در یک کشور بهعنوان پایلوت پیاده شود، تا در صورت موفقیت برنامههای گستردهتر آنها برای کشاورزی شکل بگیرد؛ قرعهٔ اجرای این برنامه به مکزیک افتاد.
🔸 هنری والاس، که از وزیر کشاورزی به معاون رئیسجمهور آمریکا ارتقا یافته بود، هماهنگیهای لازم را با «بنیاد راکفلر» برای سرمایهگذاری در مکزیک انجام داد. نهایتاً بعد از انتصاب سلسلهمراتب مدیریت، استخدام «نورمن بورلاگ» -بهعنوان رئیس برنامه تحقیقات مکزیک- در دستور کار قرار گرفت.
🔹 بورلاگ بهعنوان متخصص ژنتیک و آسیبشناس گیاهی در مکزیک مشغول به فعالیت شد و تا ١۶سال بهطور پیوسته مسئول فنی این برنامه بود؛ نهایتاً برنامههای این تیم در خلال دهههای ۴٠ و ۵٠ به نتیجه رسید و بخش اعظم تولید گندم در مکزیک در سالهای ابتدایی دهه ١٩۶٠ از انواع پاکوتاه تولید شده توسط تیم راکفلر بود. این بذرها میتوانست سود تجاری قابل ملاحظهای برای راکفلرها به همراه داشته باشد. پس بهسرعت بخشهای بعدی برنامهشان را اجرا کردند.
✡ در خلال دههٔ ١٩۶٠، منطقهٔ پرجمعیت شبهقاره هند چند جنگ را با طرفهای مختلف -ازجمله پرتغال، بوتان، پاکستان و چین- تجربه کرد. بنابراین ترس از قحطی در این کشورها، بهترین زمینه را برای دستاندازی راکفلرها به مزارع این کشورها فراهم کرد.
🔻 در مارس ١٩۶٢ تعدادی از لاینهای پاکوتاه گندم بهاره «نورمن بورلاگ» در مزارع مؤسسه تحقیقات کشاورزی هند کاشته شد. یک سال بعد بنیاد راکفلر بورلاگ را جهت توسعهٔ مسیری که در مکزیک آغاز شده بود به هند اعزام کرد.
ادامه دارد...
📎 اندیشکده مطالعات یهود
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✅ پروژه نورداستریم۲ علیرغم تلاشهای آمریکا رسما تکمیل شد
🔺 علیرغم تلاشهای آمریکا برای متوقف کردن پروژه نورداستریم۲، اما روسها امروز اعلام کردند این پروژه بالاخره تکمیل شد.
▫️این خط لوله صادرات گاز روسیه به اروپا را دو برابر کرده و از ۵۵ میلیارد متر مکعب در سال به ۱۱۰ میلیارد متر مکعب خواهد رساند.
🔻 برای اطلاعات بیشتر درمورد این پروژه، به مطلب زیر مراجعه کنید:
📎 t.me/currency_war/7099
#افول_امریکا
#جنگ_منابع
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✡ نورمن بورلاگ؛ مأمور سرطانساز راکفلر؛ قسمت دوم
🔴 تیم راکفلر در هند توانستند در سال ١٩۶۵ دو گونه از ارقام گندم را به هند و پاکستان به قیمتهای منفعتطلبانهای بفروشند. به اینترتیب پیشقراولان راکفلر موفق شدند راه «بذرهای تغییر یافته» را به شبهقاره هند باز کنند. در ادامه، هند در سال ١٩۶۶، ١٨هزار تُن و پاکستان در سال ١٩۶٧، ۴٢هزار تُن از این بذور وارد کرد. این یک موفقیت دیگر برای نورمن بورلاگ و تیم راکفلرها بهشمار میرفت.
▫️پس از موفقیت «تجارت بذر» در خارج از مکزیک، توسعهٔ بیشتر این بذرها به تبلیغات جهانی نیاز داشت. لذا بلافاصله در سال ١٩۶٨ «ویلیام گاد» از آژانس پیشرفتهای بینالمللی ایالات متحده، کار نورمن بورلاگ را «انقلاب سبز» نامید.
▪️ بلافاصله در سال ١٩٧٠ جایزه صلح نوبل به بورلاگ اعطا شد. رئیس وقت کمیتهٔ جایزه نوبل هنگام اهدای جایزه گفت: «نورمن بورلاگ، بیش از هر فرد دیگری برای گرسنگان جهان نان فراهم کرده است و دلیل دادن جایزه صلح نوبل به او این است که ما امیدواریم رفع گرسنگی، صلح به همراه آورد!»
🔻 به این ترتیب راکفلرها برای نجاتبخش خواندن این تکنولوژی خطرناک که سود اقتصادی برای آنها داشت، از بورلاگ یک قدیس و اسطوره ساختند و او را «پدر انقلاب سبز» نامیدند؛ با تبلیغات وسیعی شایع کردند که خدمات بورلاگ در صنعتی شدن کشاورزی کشورهای فقیر طی سالهای دههٔ ۶٠ قرن بیستم، جانِ یک میلیارد انسان را نجات داده است!
ادامه دارد...
📎 اندیشکده مطالعات یهود
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 صمد محمدی کارشناس مسائل سوریه در گفتگو با فارس گفت: «بهترین راهکار برای تامین نیاز سوریه به سوخت، تعمیر و بازسازی پالایشگاههای موجود در این کشور است. یعنی ایران با صدور خدمات فنی و مهندسی و تجهیزات نفتی پالایشگاه بانیاس را به ظرفیت تولید واقعی خود برساند. از طرفی روسها نیز برای تعمیر پالایشگاه حمص توافقاتی با سوریه داشتهاند.»
▫️وی افزود: «روش تسویه ارزی یا تهاتر سوخت با کالا ظرفیت محدودی در تعاملات تجاری ایران و سوریه دارد. در نتیجه تنها در مواقع ایجاد بحران سوخت میتوان از این روش استفاده قرار کرده و منافع هر دو کشور را تامین کرد.»
▪️ همچنین صمذی در اشارهای مهم، ادامه داد: «سال ۲۰۰۶ قراردادی بین ایران، ونزوئلا و مالزی و سوریه برای ساخت مشارکتی پالایشگاه «الفرقلس» منعقد شده است اما با شروع بحران سوریه این موضوع ناتمام رها شد. دولت سوریه میتواند با آوردن چینیها و حضور ایران احداث این پالایشگاه را کلید بزند.»
#جنگ_اقتصادی_محور_مقاومت
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 جریمه یک بانک رومانیایی برای نقض تحریمهای ایران
🔸 دفتر کنترل داراییهای خارجی آمریکا اعلام کرد، بانک «فرست بنک» رومانی برای ۹۸ تراکنش مالی به ارزش ۳.۵ میلیون دلار از طریق بانکهای آمریکایی به نفع اشخاص و نهادهای مستقر در ایران و سوریه، با پرداخت جریمه موافقت کرده است.
🔹 بانک «فرست بنک» رومانی و شرکت «جی سی فلاورز» -مالک آمریکایی بانک مذکور- توافق کردند تا ۸۶۲ هزار و ۳۱۸ دلار به اوفک، برای مصالحه بر سر نقض تحریمهای ایران و سوریه بپردازند.
#محاصره_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✡ نورمن بورلاگ؛ مأمور سرطانساز راکفلر؛ قسمت سوم
🔰 اقدامات «نورمن بورلاگ» گذشته از سود سرشاری که برای راکفلرها به ارمغان آورد و بازار بذر را در انحصار آنها قرار داد، اثرات زیانبار بیسابقهای را برای محیط زیست و سلامت انسانها به ارمغان آورد.
🔸 آگاهی تدریجی مردم از این اقدامات موجب شد «انقلابِ صنعتِ کشاورزی» با مخالفتهای گستردهٔ نهادهای مردمی در کشورهای مختلف روبهرو شود. در اوایل دههٔ ١٩٨٠، گروههای زیستمحیطی که با روش بورلاگ مخالف بودند، کمپین تشکیل دادند. آنها راکفلر، فورد و #بانک_جهانی را به متوقف کردن بودجهٔ بسیاری از پروژههای کشاورزی در آفریقا وادار کردند.
👈 مقالهای که خلاصهٔ آنرا خواندید، اقدامات گستردهٔ یکی از اصلیترین نفرات ابرکمپانی راکفلر، و تأثیرات آن بر کشاورزی و محیطزیست جهان، و سلامتی و تغذیهٔ مردم را طی قرن بیستم نشان میدهد؛ اما اکنون، در قرن٢١، آیا این اقدامات متوقف شده است؟ اگر نشده، آیا روشهای اجرا نسبت به قبل تغییر کرده است؟!
🔺 متن کامل مقاله:
📎 goo.gl/3chyqM
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 «شوکت ترین» وزیر دارایی پاکستان از #حذف_دلار در مبادلات تجاری این کشور با افغانستان خبر داد و گفت: «روپیه» مبنای انجام معامله است.
🔸 وی افزود: تجارت بین پاکستان و افغانستان اکنون به جای دلار به روپیه انجام میشود. زیرا افغانستان با کمبود دلار در این کشور مواجه است.
🔹 وزیر دارایی پاکستان افزود: در حال حاضر ۱۰ میلیارد دلار از ذخایر خارجی افغانستان مسدود و بلوکه شده و #صندوق_بینالمللی_پول و بانک جهانی دلارهای افغانستان را نزد خود نگاه داشتهاند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
⚠️ یک سوم شمال ویلا شد!
▫️فرهیختگان: در یک دوره ۳۱ ساله از میانه دهه ۶۰ تا سالهای اخیر در ۳ شهر ساری، قائمشهر و رامسر از استان مازندران بهصورت میانگین سهم کاربری کشاورزی در تغییر کاربری به مسکونی بیش از باقی اراضی و بهصورت میانگین درحدود ۳۰ درصد بوده است.
▪️ گفتنیست نواحی شمالی کشور که مستعد رشد تولید کشاورزی و دامداری است، سالانه به تصرف ثروتمندان درمیآید و از این استعداد طبیعی آن کاسته میشود.
🔺 در #جنگ_اقتصادی، تولیدکننده، کشاورز و دامدار به کار کشور میآید، نه ویلانشینها! بنابراین، باید با طرحهایی مانند آمایش سرزمین، این ظرفیت را تقویت کرد.
#اقتصاد_مقاومتی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔻 چیز عجیبی نیست؛ اساسا در بازار ثانویه بورس، تا عدهای ضرر نکنند، عدهای سود نخواهند کرد؛ در حبابهای بورسی، وقتی سهام شما به قلهی رشد رسیده و در حال شروع سقوط است، باید در همان قله، آن را به فروش برسانید و به دیگری بدهید، درحالیکه میدانید این مسئله باعث ضرر دیگری خواهد شد.
▫️ بنابراین، از دستاندرکاران چنین جایی، نباید انتظارِ «در نظر گرفتنِ منفعت دیگری» را داشت.
#حباب_بورس
#توئیت_نگار
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
💠 «کار، حلقهی مفقودهی دنیای سانسات»
تخلصی از مقالات شهید آوینی؛ قسمت اول
✅ تخیلی، شیطانی، امپرسیونیست، ماتریالیست، جهنمی، عاصی، نیهیلیست و پورونوگرافیک، تعابیر «هرمن کان» از جامعه مافوق توسعه فرداست. اولا باید روشن شود که توسعهیافتگی غایت نیست بلکه یکی از وجوه اوتوپیای بشر غرب است، چرا که در وجوه دگر نیز تجلی دارد.
🔸 فیالمثل دموکراسی در صورت سیاسی. دموکراسی و توسعهیافتگی دو بال رهیدن به اتوپیایی هستند که همچون رویای بهشت از دست رفته و آرزوی رسیدن به الیزه است که به توصیف همر در آنجا پهلوانان پس از مرگ در صلح و آرامش به سر میبرند.
به معنای امروزی وسیلهی مطلق نجات از مرگ، بیماری و ترس.
🔹 وقتی از هنرپیشه سیسالهی قرن نوزدهمی پرسیدند پیر میشوی؟ جواب داد: هرگز؛ زیرا علم در آیندهی نزدیک مسئلهی پیری را حل خواهد کرد.
از آن روز که علم مرگ را نوعی بیماری میدانست که بر اعضا عارض میشود و معتقد بود میتواند بر آن فائق آید، این توهم به ضعف گراییده و از اعتبار افتاده.
🔰 اما صورت آرمانی آن هنوز باقی است و توسعهیافتگی یکی از وجوه آن است.
برژینسکی: بررسیها حاکی از آن است که انسانهای دنیای پیشرفته، جهشی عظیم را تجربه خواهند کرد. انسان، بتدریج و به طرز فزاینده، توانایی آن را خواهد یافت که در مورد جنسیت فرزندانش، تصمیم بگیرد، به برکت داروها، میدان برد هوشی را وسعت دهد و شخصیت را دگوگون سازد یا مهار کند.
▫️اتوماسیون آداب کار کردن را زیر و رو خواهد کرد، فراغت بهصورت کار روزمره در خواهد آمد و کار عملی، در اعداد مستثنیات قرار خواهد گرفت، و آنگاه، جامعهی کار، جای خود را به جامعهی تفریح و تفنن خواهد بخشید.
▪️اربابان صنایع میگویند رفاه، آمار خود را دارد. در ۱۸۷۶ یک کارگر فرانسوی از ١٢ سالگی تا لحظه مرگ کار میکرد: روزی دوازده ساعت، شش روز در هفته، هفتاد و دو هفته در سال او از گهواره تا گور، رویهمرفته ٢٢٠ هزار ساعت کار میکرد در ۱۹۷۶ همین کارگر، تنها از ١٢ تا ۶۵ سالگی کار میکند. هشت ساعت در روز، پنج روز در هفته، چهل و هشت هفته در سال. رو هم رفته ۹۶ هزارساعت، ٥٥ درصد کمتر از یک قرن پیش!
ادامه دارد...
#علم_اقتصاد_علم_بحران_زا
#اقتصاد_اسلامی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
جنبش مقاومت در جنگ ارزی
💠 «کار، حلقهی مفقودهی دنیای سانسات» تخلصی از مقالات شهید آوینی؛ قسمت اول ✅ تخیلی، شیطانی، امپرس
💠 «کار، حلقهی مفقودهی دنیای سانسات»
با تخلصی از مقالات شهید آوینی
قسمت دوم
🏷 #اختصاصی_جنبش
📸
✅ نه اربابان صنایع، نه بینوایان جامعه صنعتی که هنوز هم ساعتها کار میکنند به عمق مسئله آنچنان که باید دست نیافتهاند و نباید هم دست بیابند. شهید آوینی در ادامه همان مقاله مذکور اینطور میگوید: «همهی اشتباه اینجاست که غرب بهشت زمین را بدل از بهشت آسمانی گرفته است و در خیال اوتوپیایی است که در آن بیماری، مرگ و پیری عالج شده و انسان میتواند فارغ از گذشت زمان جاودانه مرکوب مرادش را همانگونه که نفس امارهاش میخواهد به جولان در بیاورد و اینسوی و آنسوی بتازد و از همهی لذایذ ممکن متمتع شود.»
🔸 «بهراستی هیچ فکر کردهاید که چرا بشر غربی توسعه و رشد خود را با افزایش ساعات اوقات فراغت و تفنن خویش میسنجد؟ یکی از بارزترین مشخصات جامعهی ایدهآل توسعه یافته این است که در آن، کار تا حداقل ممکن کاهش یافته و متقابلاً ساعات فراغت به حداکثر رسیده باشد.»
🔹 «این از خصوصیات رکنی آن بهشت زمینی است که انسان امروز در جست و جوی آن است. وقتی معیار رشد، کار کمتر باشد مسلماً بهشت جایی است که در آن اصلا کار نباشد. یک نظر به کتابهای اقتصادی غرب که در زمینهی توسعه نگاشته شده است کافی است که این معنا را به انسان بفهماند که اگر میخواهید ببینید جامعهای توسعه یافته است یا نه، ساعات کار کارگران را نگاه کنید؛ کار کمتر مساوی با رشد بیشتر است.»
🔰 «شوماخر نویسندهی کتاب کوچک زیباست بسیار خوب از عهدهی بیان این معنا بر آمده: در این زمینه، اقتصاددان جدید با این طرز تفکر بار آمدند که کار را همچون چیزی تلقی کنند که اندکی بیشتر از یک شر واجب است. از دیدگاه یک کارفرما، کار در هر مورد فقط یکی از اقلام قیمت تمام شده است، که اگر نتوان آن را فرضا از طریق اتوماسیون حذف کرد باید به حداقل تقلیلش داد.»
▪️سید شهیدان اهل قلم با اشاره به همین نکته است که مینویسد: «از دیدگاه کارگر، کار یک امر مصدع است؛ کار کردن یعنی فدا کردن فراغت و آسایش، و دستمزد جبرانی برای این فداکاری. حال اگر این بینش را با نظرگاه اسلام، یعنی کار به مثابه عبادت، مقایسه کنید به عمق فاجعهای که برای بشر غربی و غربزده اتفاق افتاده است، پی میبرید.»
▫️«یکی از مهمترین نکاتی که همواره ما را در مطالعهی جوامع سنتی اسلامی شگفتزده میکرد همین بود که چگونه مثلا در مورد سفالگران میبد یزد کار و زندگی آنها آمیخته با یکدیگر بوده است. اکنون ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و تجربهی باشکوه نهادهای انقلابی، بهخوبی این معیار را دریافتهایم که نظرگاه اسلام دربارهی کار با آنچه که امروز در جوامع غربی و غربزده میگذرد و معالاسف هنوز هم آثار آن در تشکیلات اداری و کارگری ما باقی است متفاوت است.»
🔻 «وقتی کار خدمت به خلق برای رضای خدا و همچون وسیلهای باشد که استعدادهای وجود انسان را در طول زندگیش به فعالیت برساند، آنگاه کار و زندگی یک انسان مؤمن آنچنان در هم میآمیزد که انفکاکشان از یکدیگر ممکن نیست.»
🔺 «یکی از وجوه تفاوت نهادهای انقلابی و تشکیلات اجرایی موروثی که ارمغان غربزدگی ما هستند در همین جاست که کار در نهاد انقلابی به مثابه عبادتی بزرگ تلقی میشود. به راستی چه چیز جهاد سازندگی را قادر ساخت که با نظمی حیرتانگیز طرح محرم را چهل و
پنج روزه به پایان برساند، حال آنکه مقاطعهکارهای خارجی یک سال وقت و صدها برابر هزینه طلب میکردند؟!»
✍ حسن پندار
ادامه دارد...
#علم_اقتصاد_علم_بحران_زا
#اقتصاد_اسلامی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ایران به عضویت دائمی سازمان همکاریهای مشترک شانگهای درآمد
⚙ ۴۰ درصد جمعیت جهان، ۲ اقتصاد برتر جهان، ۴ قدرت اتمی، ۲ عضو شورای امنیت، یک سوم خشکیهای جهان و ۲۵ درصد تولید ناخالص جهان متعلق به اعضای سازمان شورای همکاریهای شانگهای است.
در زمان حسن روحانی چندین بار بحث پیوستن ایران به این پیمان مطرح شد اما هیچگاه تحقق پیدا نکرد تا آنکه اولین حضور رئیسی با عضویت دائمی ایران در این پیمان استراتژیک همراه شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✅ یکی از مقامات ارشد بانک مرکزی چین گفته است بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتال، ارز قانونی نیستند و هیچ ارزشی ندارد. او گفته بانک مرکزی چین بهدنبال اتخاذ تدابیری است تا فعالیتهای مرتبط ارزهای دیجیتال را به طور کامل در این کشور متوقف کند.
🔸 به گزارش «کریپتو پوتیتو»، دولت چین به تلاشهای هدفمند خود برای متوقفکردن استفاده از #رمزارز در این کشور ادامه میدهد و بار دیگر خطرات مرتبط با ارزهای دیجیتال را به شهروندان خود گوشزد کرده است.
🔹 به گزارش یکی از رسانههای داخلی چین، ین یوپینگ، معاون دفتر حمایت از حقوق مصرفکنندگان خدمات مالی در بانک مرکزی چین گفته است: «ارزهای دیجیتال چیزی جز سرمایهگذاریهای پرخطر نیستند.» او از سرمایهگذاران چینی خواسته تا با اجتناب از معاملات مربوط به ارزهای دیجیتال و افزایش آگاهی خود نسبت به خطرات سرمایهگذاریهای اینچنینی، از دارایی خود محافظت کنند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 روزنامه وطن امروز اخیراً در گزارشی نوشت: «توسعه برنامه هستهای ایران بیش از همه رژیم صهیونیستی را به هراس انداخته است، به شکلی که به احیای برجام راضی شدهاند. مقامات این رژیم که پیش از این تصور میکردند با اقدامات ایذایی شامل ترور دانشمندان هستهای و عملیات خرابکارانه در تاسیسات ایران، برنامه هستهای کشورمان را متوقف خواهند کرد، با شتاب فزاینده پروژه هستهای ایران مواجه شدهاند.»
▪️«گانتس، وزیر جنگ اسرائیل در مصاحبه با «فارین پالیسی» اعلام کرد تلآویو حاضر به پذیرش توافق هستهای ایران که طرفهای برجام و ایالات متحده و جمهوری اسلامی در حال مذاکره درباره آن هستند، است.»
▫️البته پروژه قبلی که دشمنان در #جنگ_اقتصادی بهدنبال آن بودند همچنان پابرجاست و اکنون بهخاطر رفتار سنجیدهی ایران در فضای بینالمللی، آنهایی که نقش «پلیس بد» را بازی میکردند به این نتیجه رسیدند که تهدید فایدهای ندارد. اما شایسته است که دولت ایران فریب این لفاظیها را نخورد و بر «موضع قطعی» نظام که «رفع تحریمها و راستیآزمایی ایران پیش از هر چیز» بود پایداری کند.
#برجام_خسارت_محض
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 براساس گزارشی که خبرگزاری رویترز منتشر کرده است، مقامات #وزارت_خزانهداری_امریکا طی هفته گذشته با برگزاری جلسات متعددی خطرات احتمالی استیبلکوینها را برای کاربران، بازارها و سیستم مالی بررسی کردند. در این جلسات، موضوعات دیگری مانند مزیتهای استیبل کوینها و همچنین احتمال وضع قوانین جدید نیز مطرح شده است.
▪️جان ریزو، سخنگوی وزارت خزانهداری دراینباره گفته است: وزارت خزانهداری در حال گفتگو با تعداد زیادی از ذینفعان از جمله حامیان حقوق مصرفکنندگان، اعضای کنگره و فعالان بازار است.
▫️در این جلسه، مقامات از نمایندگان جامعه ارز دیجیتال پرسیدهاند که اگر استیبلکوینها بازار گستردهتری پیدا کنند، به نظارت مستقیم نیاز خواهند داشت یا خیر؟!
🔻 موضوع برداشت ناگهانی استیبلکوینها توسط مردم و اینکه قوانین نظارتی چطور میتوانند خطرهای ناشی از این اتفاق را کاهش دهند نیز از دیگر مباحثی بود که در این جلسه مطرح شد. مقامات همچنین درباره اینکه آیا استیبلکوینهای اصلی باید پشتوانهای مثل داراییهای سنتی داشته باشند یا خیر، گفتگو کردند.
#رمزارز
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war