آکادمی سجاد یوسفی | آزمون وکالت
پاسخ گزینه ۳ می باشد.
نکته: مستند به ماده ۳۹ ق.م.ا پس از احراز مجرمیت دادگاه با شرایطی می تواند حکم به معافیت دهد. آن شرایط عبارتند از : ۱- احراز جهات تخفیف. ۲- در جرائم تعزیری درجههای ۷ و ۸.
۳- پیشبینی اصلاح مرتکب. ۴- فقدان سابقه کیفری موثر. ۵- گذشت شاکی. ۶- جبران ضرر و زیان یا برقراری ترتیبات جبران آن.
روز تعطیله؟ بله
تست روزانه تعطیله؟ هرگز! 😎⚖️
امروز دوتا تست اساسی براتون داریم🌻
آکادمی سجاد یوسفی | آزمون وکالت
اصل ۲۵ در راستای رعایت حق بر حریم خصوصی؛ بازرسی و نرساندن نامهها، ضبط و فاش کردن مکالمات تلفنی، افشای مخابرات تلگرافی و تلکس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراق سمع و هرگونه تجسس را ممنوع دانسته مگر به حکم قانون؛ بنابراین گزینه دو صحیح است.
آکادمی سجاد یوسفی | آزمون وکالت
با عنایت به اصل ۲۴، نشریات و مطبوعات در بیان مطالب آزادند مگر آن که مخل به مبانی اسلام یا حقوق عمومی باشد. همچنین در اصل ۲۷، تشکیل اجتماعات و راهپیماییها، بدون حمل سلاح، به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است؛ بنابراین گزینه ۲ صحیح است.
🚨 آفتهای مطالعه
⛔️وسواس در مطالعه(برگشت به عقب):
از ترس اینکه یادت نره بعد هر چهار خطی که خوندی هی برنگرد عقب. اسم این وسواسه.
⛔️بلندخوانی:
بلندخوانی به دليل درگیر کردن زبان و حنجره در مطالعه باعث خستگی میشه. در ضمن سرعت مطالعه به سرعت حرکت چشم و هماهنگی بین ذهن و چشم بستگی داره. زبان و الکی ننداز وسط این ماجرا.
⛔️مطالعه در حین قدم زدن:
این کار به دلیل حرکت و تکانهای اضافه به چشم موجب خستگی و آسیب میشه. موقع غذاخوردن مگه قدم میزنی ؟ خب موقع مطالعه ام برو پشت میز دیگه.
⛔️مطالعهی بیوقفه:
مطالعهی بیشتر از ۹۰ دقیقه به صورت مداوم راندمانتو میاره پایین. یه استراحت کوتاه حتی ۵ دقیقه لحاظ کن
⛔️پرخوانی( اضافه کاری الکی)
زمان بگیر و هر روز رکورد مطالعتو بهتر کن.
⛔️کندخوانی:
با همه ی تمرکزت برو سر درس و کتابت و الکی کشش نده. وقتی همچین نم نم و شل شل درس میخونی تمرکزتم هی وسطش میپره
@dadrose