فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️ ارتباط با او سفينه نجات و مصباح پرفروغ صحنه تاريك طبيعت است.
آن حضرت تنها راه رسيدن به هدف والا را پيمودن راه اطاعت خدا معرفي كرد و اعلام داشت: اگر كسي بخواهد از راه گناه به مقصود برسد، بايد بداند كه عصيان خداوند سبب مي شود او بسيار سريع تكيه گاه اميد خود را از دست بدهد و آن چه از او هراسناك است، زودتر گرفتار آن گردد؛ من حاول أمراً بمعصية اللّه كان أفوت لما يرجو و أسرع لمجي ء ما يحذر . [تحف العقول، ص 248، كلمات قصار حضرت حسين بن علي (ع)].
با اين بيان نوراني آن حضرت (ع) معلوم مي شود كه هرگز هدف وسيله را توجيه نمي كند، بلكه براي نيل به هدف صحيح، بايد از راه درست استفاده نمود، و كژ راهه توان هدايت به هدف سامي را ندارد، و فقط اطاعت خدا در اوامر و نواهي مشتاقانه راه گشاي مقصود برين است.
🔸️برگرفته از کتاب سروش هدايت جلد1 صفحه 239
اثرارزشمند حضرت آیتالله العظمی جوادی آملی
🔹@daftar_ayatollah_javadi_amoli
🌺بمناسبت ولادت با سعادت قمر بنی هاشم(ع) و روز جانباز
✳️پاداش های غيبی، ظهور و بروز روح بندگی است
💠در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:
🔰وجود مبارك حضرت امير(سلام الله عليه) در نامهاي كه به برخي از مفاخر خانوادگیشان مرقوم داشته بودند،فرمودند:خيليها ميروند جبهه جنگ و جانباز ميشوند و اعضا و جوارحشان را از دست ميدهند اما اگر كسي از خاندان ما رفت و در جبهه دستش را از دست داد خداي سبحان به او بالي مرحمت ميكند كه جعفر طيّار ميشود:«الطيّار في الجنّة»؛ وي با آن دو بال به همراه فرشتگان در بهشت، مشغول پرواز است ﴿أُوْلِي أَجْنِحَةٍ مَّثْنَي وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ﴾.
🔰فضيلت حشر با فرشتگان، كه هيچ لذتي بالاتر از آن نيست، در روايات براي بنده صالح خدا،حضرت ابوالفضل العباس(سلاماللهعليه) نيز گفته شده و اين گونه پاداش هاي غيبي، ظهور راز عبادت و اطاعت و بروز روح بندگي است.
🔰بالأخره انسان يك وقت دستش را در تصادفی از دست ميدهد اين جا دارد كه غمگين باشد، براي اينكه عضوي را از دست داد و ناقص شد اما يك وقت است که در راه اعلاي كلمه حق دست را داد، خب اگر ذات اقدس الهي فرمود: ﴿مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ خَيْرٌ مِنْها﴾ اينكه مخصوص به مسئله مال نيست؛ بلکه فرمود: هر كس كار خيري انجام داد ما بهتر از آن را به او ميدهيم، خب بهتر از اين دست مُلكي، دست ملكوتي است . جعفر طيار اينچنين بود اين را دست داد اما الآن ديگر هم پرواز فرشتههاست و ذات اقدس الهي در قبال اين دو دست، به او بالي داد كه «يطير بهما مع الملائكة في الجنة».
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
🌺سالروز میلاد قمر منیر بنی هاشم حضرت ابالفضل العباس را خدمت علاقمندان به خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام تبریک و تهنیت عرض می نماییم .
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
🌺به مناسبت ولادت با سعادت قمر بنی هاشم(ع) و روز جانباز؛
🔰در بیان و بنان حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی:
💠جایگاه جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس مورد توجه خاصی قرار گرفته است تا آنجا که این حکیم متأله با استناد به آیات و روایات اسلامی، جایگزینی اعضاء مُلکی با مَلکوتی را مطرح فرموده که به مناسبت زاد روز فرخندۀ حضرت قمر بنی هاشم(ع) تقدیم می گردد:
این حکیم متأله بیان داشتند: وجود مبارك حضرت امیر(سلام الله علیه) در نامهای كه به برخی از مفاخر خانوادگیشان مرقوم داشته بودند، فرمودند: خیلیها میروند جبهه جنگ و جانباز میشوند و اعضا و جوارحشان را از دست میدهند اما اگر كسی از خاندان ما رفت و در جبهه دستش را از دست داد خدای سبحان به او بالی مرحمت میكند كه جعفر طیار میشود:«الطیار فی الجنّة»؛ وی با آن دو بال به همراه فرشتگان در بهشت، مشغول پرواز است ﴿أُوْلِی أَجْنِحَةٍ مَّثْنَی وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ﴾.
ایشان خاطر نشان کردند: فضیلت حشر با فرشتگان، كه هیچ لذتی بالاتر از آن نیست، در روایات برای بنده صالح خدا،حضرت ابوالفضل العباس(سلامالله علیه) نیز گفته شده و این گونه پاداش های غیبی، ظهور راز عبادت و اطاعت و بروز روح بندگی است.
معظم له به بیان مقام بلند جانبازان پرداختند و بیان داشتند: بالأخره انسان یك وقت دستش را در تصادفی از دست میدهد این جا دارد كه غمگین باشد، برای اینكه عضوی را از دست داد و ناقص شد اما یك وقت است که در راه اعلای كلمه حق دست را داد، خب اگر ذات اقدس الهی فرمود: ﴿مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ خَیرٌ مِنْها﴾ اینكه مخصوص به مسئله مال نیست؛ بلکه فرمود: هر كس كار خیری انجام داد ما بهتر از آن را به او میدهیم، خب بهتر از این دست مُلكی، دست ملكوتی است . جعفر طیار اینچنین بود این را دست داد اما الآن دیگر هم پرواز فرشتههاست و ذات اقدس الهی در قبال این دو دست، به او بالی داد كه «یطیر بهما مع الملائكة فی الجنة» .
حساب خانوادههای معظم شاهد یا عزیزان جانباز یا آزادگان یا خانواده معظم مفقود الجسدها،این باشد كه فقط با خدا دارند معامله میكنند. ما هنوز در اوایل راه هستیم به اواسط نرسیدیم. هر كار خیری كه در این كشور یا كشورهای دیگر انجام بگیرد، اولین ثواب را امام و شهدا و مفقودین و جانبازان و آزادگان و خانوادههای اینها میبرند.
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
بیعت با خدا.mp3
1.97M
💠 در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
🔹 فایل صوتی با موضوع _ بیعت با خدا
🌺 ویژه سالروز میلاد با سعادت حضرت اباالفضل العباس علیه السلام _ روز جانباز
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
🔹️اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
🔸️«يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ يَا مُدَبِّرَ اللَّيْلِ وَ النَّهَارِ يَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ»[۱]
🌸 سال نو را تهنیت عرض میكنیم ، سعادت و صلاح و فلاح ملّت و مملكت را از خدای سبحان مسئلت میكنیم .
این دعا از زبان همه برای همه است و از خدای سبحان كه مقلّب لیل و نهار است ، مقلّب حال و احوال است ، مسئلت میكنیم كه حالِ جامعه را به زیباترین و برجستهترین حال متحوّل كند .
🌸دفتر مرجعیت دینی و علمی حضرت آیتالله العظمی جوادی آملی (دام ظله)
@daftar_ayatollah_javadi_amoli🔹️
🔹️اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
🔸️«يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ يَا مُدَبِّرَ اللَّيْلِ وَ النَّهَارِ يَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ»[۱]
🌸 سال نو را تهنیت عرض میكنیم ، سعادت و صلاح و فلاح ملّت و مملكت را از خدای سبحان مسئلت میكنیم .
این دعا از زبان همه برای همه است و از خدای سبحان كه مقلّب لیل و نهار است ، مقلّب حال و احوال است ، مسئلت میكنیم كه حالِ جامعه را به زیباترین و برجستهترین حال متحوّل كند .
🌸دفتر مرجعیت دینی و علمی حضرت آیتالله العظمی جوادی آملی (دام ظله)
[۱] . زاد المعاد ـ مفتاح الجنان، ص ۳۲۸.
@daftar_ayatollah_javadi_amoli🔹️
🌸 #نوروز 🌸
🔰 نوروز به معناى روز نو است و در اصطلاح رایج این مرز و بوم به نخستین روز فروردین و رسیدن آفتاب به برج حَمَل و آغاز بهار، نوروز گفته مىشود. براى این روز در میان ایرانیان و برخى اقوام و كشورهاى دیگر آداب و رسومى وجود دارد. احادیثى كه در منابع روایى دربارهٔ این روز آمدهاند با صرف نظر از سند آنها، به لحاظ محتوا متعارض هستند؛ برخى آن را تأیید و برخى نفى كردهاند.
🔰 به نظر مىرسد رد و تأیید در این روایات به لحاظ رسمهاى ناپسند و پسندیدهٔ نوروز باشد؛ یعنى روایت نفى درباره سنّتهاى نادرست آن باشد و روایت تأیید، سنّتهاى خوب آن را تأیید مىكند.
🔰 این احتمال هم وجود دارد كه روایت تأیید، شاید به جهت نزدیك بودن این روز با حادثهٔ غدیر و ولایت حضرت امیرمؤمنان (ع) باشد؛ چرا كه بر اساس برخى محاسبات ریاضى و نجومى، جریان غدیر در سال دهم هجرت در روز 27 اسفند ماه بوده است. پیامبر اكرم (ص) نیز تا سه روز جهت بیعت گرفتن در سرزمین غدیر درنگ كردند؛ پس نوروز سال دهم هجرى همزمان با غدیر بود.
🔰 گفتنى است برخى از سنّتهاى خوب آن در شمار امورى است كه اسلام به صورت كلى بر آنها تأكید دارد؛ مانند نظافت و خانهتكانى، نیكوكارى، كمك به نیازمندان، به ویژه خویشان و بستگان، توجّه به سالمندان، مهر و محبّت به یكدیگر، صلهٔ رحم و دید و بازدید دوستان كه بسا از این طریق كینههاى دیرین زدوده مىشوند و نیز از سنّتهاى خوب آن، روى آوردن به پاكى و طهارت معنوى است كه مؤمنان با رفتن به قبرستانها و اماكن مذهبى و زیارتگاهها به ذكر و دعا مىپردازند و دعاى یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ وَ الأبْصَارِ یا مُدَبِّرَ اللّیلِ وَ النَّهَارِ وَ یا مُحَوِّلَ الحَوْلِ وَ الأحوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إلَى أحْسَنِ الحَالِ، ورد زبانشان است. در این دعا از خدا درخواست تحوّل مىشود و تحوّل آن است كه انسان از درون منقلب بشود و انقلاب درونى اگر به سوى خدا باشد تأثیرگذار است.
🔰 پیش از انقلاب إلى الله، هیچ انقلابى بارور نخواهد شد. ما چه بخواهیم و چه نخواهیم چنین تحوّلى را در پیش رو داریم، اگر با رغبت و اشتیاق به سوى خدا متحوّل شدیم خوش به حال ما (طوبى لنا و حسن مآب) و اگر با اشتیاق منقلب نشویم، مأموران الهى ما را منقلب خواهند كرد. به هر روى در چنین روزهایى مناسب است به پاكى و تحوّل درونى روى آورد.
📚 مفاتیح الحیات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
🌸 وقتی بهار را ديديد به ياد معاد باشيد
💠 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته) در شرح دعای تحویل سال، فرمودند:
🔹 در روايات ما آمده است که وقتي بهار را ديديد به ياد معاد باشيد لذا قرآن کريم يکي از نمونههاي معاد را جريان بهار ذکر مي کند.
🔹 در بهار خداي سبحان دو کار انجام ميدهد؛ يکي اينکه خوابيدهها را بيدار کرده و دیگر اينکه مردهها را زنده مي کند. اين درختها در زمستان خواباند ولي بهار که شد بيدار مي شوند، وقتي بيدار شدند اين درخت مواد مرده را به عنوان غذا جذب مي کند و به صورت خوشه و شاخه و برگ و ميوه در مي آورد، در حقیقت در اینجا مرده ها زنده می شوند.
🔸 جريان «مقلّب القلوب و الأبصار» در قرآن دو جا ذکر شده و هر دو جا مربوط به مسئله معاد و قيامت است؛ يکي اينکه فرمود افراد کافري که دلهايشان را تطهير نکردند و آلوده است ما در قيامت دلهاي اينها را زير و رو مي کنيم ﴿ وَنُقَلِّبُ أَفْئِدَتَهُمْ وَأَبْصَارَهُمْ کَمَا لَمْ يُؤْمِنُوا بِهِ أَوَّلَ مَرَّةٍ ﴾.
🔸 دیگر اینکه در آيه نور سوره مبارکه نور که از رجال الهي سخن به ميان ميآيد مي فرمايد رجال الهي کسانياند که:﴿ لاَّ تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلاَ بَيْعٌ عَن ذِکْرِ اللَّهِ ﴾ اينها کسانياند که ﴿ يَخَافُونَ يَوْماً تَتَقَلَّبُ فِيهِ الْقُلُوبُ وَالْأَبْصَارُ ﴾ اينها از روزي ميترسند که دلها زير و رو شده و چشمها برگردانده ميشود که اين هم باز مربوط به مسئله قيامت است.
◀️ نتيجه بحث اينکه بهار انسان را به ياد قيامت مياندازد و در قيامت اين کارها جزء خطرناکترين کارهايي است که دامنگير تبهکاران ميشود و آن تقليب قلوب و تقليب ابصار است در تحويل سال که بهار است به خدا عرض مي کنيم: اي خدايي که دلها را زير و رو مي کني ،اي خدايي که چشمها را زير و رو مي کني، اي خدايي که شب و روز را مديريت مي کني، اي خدايي که سال را به سال ديگر و حال را به حال ديگر تبديل مي کني حال ما را به بهترين وجه تبديل کن تا ما گرفتار تقليب قلوب نشويم گرفتار تقليب ابصار نشويم بلکه از احسن الأحوال بهره بگيريم؛ اين عصاره دعاست بر اساس تناسبي که بين بهار هست و معاد و حوادث تلخ معاد است، بهار و تحویل سال کاملاً يادآور جريان معاد است. پس اگر در روايات دارد وقتي بهار آمد به ياد معاد باشيد يکي از راههاي تذکره معاد همين است که ما از تقليب قلوب و تقليب ابصار نجات پيدا کنيم.
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
32.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 حسن عملی
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸 «یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یا مُدَبِّرَ اللَّیلِ وَ النَّهَارِ یا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ»[1]
🔸 سال نو را به همه شما بزرگواران تهنیت عرض می كنیم! از ذات اقدس الهی سعادت و صلاح و فلاح ملّت و مملكت را از خدای سبحان مسئلت می كنیم! این دعا از زبان همه برای همه است. از خدای سبحان كه مقلّب لیل و نهار است, مقلّب حال و احوال است مسئلت می كنیم كه حالِ جامعه را به زیباترین و برجسته ترین حال متحوّل كند! وقتی جامعه حالش أحسن می شود كه هم #حسن_نظری پیدا كند و هم #حسن_عملی. در حكمت نظری, حُسن به اندیشه های دقیق و عمیق علمی و پیشرفت های علمی فضای كشور است و حُسن عملی به عدل و داد یك ملّت است. اگر آن #عقل_اندیشور، مراكز علمی یك كشور را به خوبی اداره كرد، این «أحسن العقول» است. آن عقلی كه مسئول انگیزه است كشور را به #عدل_و_داد اداره كرد، این «أحسن الأحوال» است. مجموع علمِ صائب و عمل صالح «أحسن الأقوال و أحوال» یك مملكت است.
[1] . زاد المعاد ـ مفتاح الجنان، ص 328.
📚 فرازی از پیام به مناسبت فرا رسیدن سال جدید
تاریخ: 1394/12/25
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ویژه برنامه #بهار_مهدوی
🔹 پخش از شبکه های مختلف سیما از ابتدای فروردین 1400 تا 14 فروردین
#حضرت_آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
36.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ویژه برنامه بهار مهدوی
💠 در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی:
🔸 روز هشتم شعبان
🔸 جلسه اول: احیای زمینه
🔹 پخش از شبکه های مختلف سیما از ابتدای فروردین
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
💠 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته):
🔰وجود مبارك اميرالمؤمنين (عليه السلام) فرمودند: «كُلُّ يَوْمٍ لاَ يُعْصَي اللَّهُ فِيهِ فَهُوَ عِيدٌ» هر روز كه معصيت خدا نشود آن روز عيد است. بنابراين ما هر روز ميتوانيم عيد داشته باشيم هر روز ميتوانيم جزء ضيوفالرحمان باشيم يا جزء ميزبانان خدا باشيم كه جمع هر دو نيز ممكن است. انساني كه در اين حال باشد هرگز خسته نميشود.
🔰 چرا ما در روز عيد خوشحاليم و نشاطي نصيب ما ميشود؟ همان حال را انسان در هر روز ميتواند داشته باشد اگر در هر روز انسان بتواند عيد داشته باشد يعني سالي 365 #نوروز داشته باشد خسته نميشود چون هر لحظه تازه است چرا که کسی خسته می شود که ساکن است. ميگويند آب وقتي جريان ندارد بو ميگيرد اما آنكه ثابت است هر لحظه در نشاط است.
🔰 چرا بهشتيها خسته نميشوند؟ و اگر ميليونها سال بمانند احساس خستگي نميكنند؟ براي اينكه انسان در بهشت ثابت است نه ساكن. انسان ميتواند در دنيا به مقام ثبات برسد. اگر گفته شد ﴿أَلاَ بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ﴾ طمأنينه همين است.
🔰 شخصی آمد حضور مبارك پيغمبر (صلّي الله عليه و آله و سلّم) عرض كرد كه ما نميدانيم بِرّ چيست اثم چيست،چه چيزي گناه است چه چيزي نيكي است؟ ـ آنكه در روايت است همين دو عنوان بِرّ و اثم است ـ وجود مبارك پيغمبر (صلّي الله عليه و آله و سلّم) فرمود: «البرّ ما اطمأنّت به الصدر و الإثم ما تردّد في الصدر و جال في القلب و إن افتاك الناس و افتوك» ببين قلبت چه ميگويد؟
🔰 اگر قلبت ناآرام بود اين را نپذيرفت بدان اين اثم و گناه است. خب اين مقام براي انسان هست اين براي كسي است كه يا مهمان خدا باشد يا ميزبان او؛ اگر مهمان خدا بود يا ميزبان خدا در حرم دلِ او اين اوهام و خيالات راه ندارد وقتي اوهام و خيالات راه نداشت قلب آرام ميگيرد ميشود ثابت نه ساكن، وقتي ثابت شد، آرام شد صاحب نفس مطمئنّه ميشود لذا وجود مبارك حضرت امير (سلام الله علیه) فرمود: هر روزي كه انسان گناه نكند براي او عيد است چون «عاد إلي مبدئه» رجوع كرده، اگر گناهي در آن روز نباشد انسان آرام است. ما هر وقت احساس ناامني كرديم احساس خستگي كرديم معلوم ميشود يكجا مشكل داريم بايد آن را حل كنيم.
🔸 بیانات معظم له در جلسه درس اخلاق
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
38.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
💠 ویژه برنامه بهار مهدوی
🔸 روز نهم شعبان
🔸 جلسه دوم: منتظران راستین
🔹 پخش از شبکه های مختلف سیما از ابتدای فروردین
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
💠 در محضرحضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:
🔹عید نوروز عید زمین است؛ یعنی زمین یک دور به دور خورشید حرکت کرده است و به کمال رسیده لذا این عید، عید زمین است، ما نیز باید برای خود عید داشته باشیم و برای ما وقتی عید است که دور شمس حقیقت حرکت کنیم؛ اگر ما در مدار شمس ولایت حرکت کردیم آنگاه برای ما عید است و این سیر الی الله منشا رشد و تکامل برای انسان خواهد بود.
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
💠 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته):
🔹 اين دعاي معروفي كه معمولاً خوانده ميشود به عنوان «يا مقلّب القلوب و الأبصار» تناسب اين دعا با عيد #نوروز و تحوّل سال اگر مورد توجه قرار بگيرد سودمند است. در روايات ما آمده است كه «إذا رأيتم الربيع فأكثروا ذكر النشور» يعني وقتي #بهار را ديديد به ياد معاد باشيد اصلِ مطلب آن است كه نگاه انسان بايد نگاه آموزنده باشد؛ گاهي به فكر مبدأ، گاهي به فكر معاد، گاهي بين مبدأ و معاد تا اين نگاه، نگاه علمي باشد. گاهي هم درباره توحيد سخن گفته ميشود و گاهي درباره وحي و نبوت و زماني هم درباره معاد.
🔹 در روايات هست كه اگر بهار فرا رسيد به ياد معاد باشيد چون در قرآن كريم يكي از نمونههاي معاد را جريان بهار ذكر ميكند چرا که در بهار خداي سبحان چندين كار انجام ميدهد؛ يكي اينكه خوابيدهها را بيدار ميكند و دیگر اينكه مردهها را زنده ميكند. اين درختها در زمستان خواباند ولي بهار كه شد بيدار ميشوند وقتي بيدار شدند نيازمند به غذا هستند وقتي تغذيه شدند اين خاكهاي اطراف اين درخت, آب اطراف اين درخت، هواي اطراف اين درخت، آن مواد را كه مرده است اين درخت به عنوان غذا جذب ميكند و به صورت خوشه و شاخه و برگ و ميوه در ميآورد اين مردهها را زنده ميكند پس دو كار درباره اين گياهان انجام ميگيرد يكي اينكه خوابيدهها بيدار ميشوند يكي اينكه مردهها زنده ميشوند.
🔹 لذا در قرآن فرمود: ﴿ فَأَحْيَا بِهِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا﴾ خدا اين زمينِ مرده را زنده ميكند پس تنها بهار، بيداري خوابيدهها را به همراه ندارد بلكه زنده شدن مردهها را هم به همراه دارد بعد ميفرمايد همانطوري كه ميبينيد خدا مرده را زنده ميكند بيروح را داراي روح ميكند، افرادي كه مردهاند را هم ميتواند زنده كند.
🔸 بیانات معظم له در جلسه درس اخلاق
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
🔸راه افزایش دینداری چیست؟
⏱۱ دقیقه
🔷 ️توجه و بررسی نسبت به اصول دین
🔶️ پرهیز از محرمات ، انجام واجبات
🔷️ نماز شب
🔶️ حضرت آیتالله العظمی جوادی آملی(دام ظله)
🔶️ @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸راه افزایش دینداری چیست؟
⏱۱ دقیقه
🔷 ️توجه و بررسی نسبت به اصول دین
🔶️ پرهیز از محرمات ، انجام واجبات
🔷️ نماز شب
🔶️ حضرت آیتالله العظمی جوادی آملی(دام ظله)
🔶️ @daftar_ayatollah_javadi_amoli
35.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
💠 ویژه برنامه بهار مهدوی
🔸 روز دهم شعبان
🔸 جلسه دوم: منتظران راستین
🔹 پخش از شبکه های مختلف سیما از ابتدای فروردین
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
💠 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته):
🔰 ما اگر خواستیم بدانیم وجیه و مقرّب «عندالله» هستیم یا نه و کارهایی که با نیّت «قربه الی الله» انجام دادیم قبول شده است یا نه؟ راهی دارد که آن را صاحبدلان معصوم (سلام الله علیهم) به ما آموخته اند، چنانکه امام صادق (سلام الله علیه) میفرماید: «من اراد ان یعلم ما له عندالله، فلینظر ما لله عنده» کسی که خواست بداند پیش خدا وجیه و محبوب است یا نه، به آیینه دل خود بنگرد؛ اگر خدا در دل او محبوب و وجیه است، بداند که او نزد خدا محبوب است و اگر خدا در قلب او محبوب نیست، معلوم می شود عندالله محبوب نیست.
📚 مراحل اخلاق در قرآن ص 215
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
◀️ #طهارت
🔹 مردى از تنگدستى نزد رسول خدا (ص) شكایت کرد. آن حضرت فرمود:
🔸 همواره با وضو باش تا روزى و بركت خدا برایت ادامه یابد؛ پس آن مرد [همراه با کار و تلاش] به این رهنمود عمل کرد و روزىاش گسترش یافت.
📚 مفاتیح الحیات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
💠 بخشی از بیانات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته)
✅ فرمود آنچه را که ديگران نسبت به تو بکنند نميپسندي، يک؛ آنچه را که ديگران نسبت به يکديگر بکنند تو نميپسندي، دو؛ هيچ کدام از اينها را انجام نده، سه. و آن نفس ما ترازوي خوبي است ما از چه چيزي بدمان ميآيد و از چه چيزي خوشمان ميآيد ديگران هم همين طور هستند. اين نفس خود را بذل بکن، بازسازي بکن، بازرساني بکن، مگر اميد رحمت الهي را نداري؟ مگر از عذاب الهي نميترسي؟ اين نفس را بازرسي بکن که چه ميکند و چه نميکند؟ اين محاسبه براي همين است.
✅ خيلي از بزرگان دستور دادند که شب و روز يکساعت يا نيم ساعت انسان خلوت بکند که من در اين 24 ساعت چه کردم؟! قلب چه کسي را رنجاندم؟ دل چه کسي را به دست آوردم؟ چه مال حلالي را به دست آوردم؟ چه مال حرامي را گرفتم؟ چه حرف خوبي زدم؟ چه حرف بدي زدم؟ چه نماز مستحبي خواندم؟ چه قضاي نمازي را به جاي آوردم؟ چه کار خلافي کردم؟ چه کار وفاقي کردم؟ فرمود بازسازي بکن!
✅ اين زندگي حالا هفتاد سال يا هشتاد سال، جاي امتحان است. ما هشتاد سال داريم کنکور ميدهيم، هيچ لحظهاي انسان از آزمايش الهي بيرون نيست. انسان وقتي يک کنکور ميدهد فرض کنيد در يک روز و براي يکسال يا سه چهارسال راحت است. ما هشتاد سال کنکور ميدهيم براي هشتاد ميليارد ميليارد ميليارد ميليارد و ابد! اين هشتاد سال کنکور براي ابد زمان کمي است. ما اگر يک مدت محدودي داشتيم بعد از مرگ، ميگفتيم به اندازه بايد تلاش و کوشش بکنيم، اگر ما يک موجود ابدي هستيم، ابد نه زمان برميدارد نه زمين. موجودات مادي مکان و زمان و تاريخ برميدارند؛ ما يک چنين عالمي در پيش داريم.
🗓 95/12/26
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
04. moredi_1380- edare-jameh-mahdavi--.mp3
2.95M
🔰در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
💠 ویژه برنامه بهار مهدوی
🔸 روز یازدهم شعبان
🔸 جلسه چهارم : اداره جامعه قرآنی
🔹 پخش از شبکه های مختلف سیما از ابتدای فروردین
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli