🔰تبیین #شباهت_دوران ما با دوران #حکومت_امیرالمومنین ( علیه السلام )
#قسمت_اول
#حفره_های_امنیتی
⁉️در حفظ نظام اسلامی، مراقب کدام حفرههای امنیتی باشیم؟
✳️حضرت زهرا (سلامالله علیها) در خطبه فدک سه عامل را برای به #انحراف کشاندن حاکمیت نبوی بر میشمرد؛
⭕️۱. کینهها و #دشمنیهای_پنهان
⭕️۲. پوسیده شدن #فرهنگ_دینی در بین مردم
⭕️۳. سر برآوردن #رهبران_پنهان
🔴پس از رحلت پیامبر اسلام، عدهای حاکمیت دینی را به انحراف کشاندند و آن را به نفع خود تصاحب کردند، این اتفاق همانند همه اتفاقات اجتماعی دارای زمینههایی بود که #حضرت_زهرا در این خطبه به آن زمینهها اشاره میکند.
🔻۱- #دشمنیهای_پنهان؛
⚠️به هر اندازه که مردم یک جامعه، از ساختار و یا متولیان یک حاکمیت، دشمنی به دل داشته باشند، #اقتدار آن حاکمیت، کمتر و احتمال براندازی آن بیشتر میشود.
⏬از این رو یکی از شگردهای #جنگ_نرم برای براندازی یک حاکمیت:
🔹پر کردن دل مردم از بغض و کینه نسبت به کارگزاران و متولیان آن است.
🔹عصبانیکردن مردم
🔹جریحهدار کردن احساسات مردم...
همگی میتواند حاکمیت را به شیب #براندازی بیاندازد.
⏪وجود #نفوذیهایی که میخواهند به عزت اجتماعی مردم لطمه بزنند و یا #احتیاجات آنها را گرو بگیرند
⚠️تا باعث به وجود آمدن #دشمنیهای_پنهان علیه آن حاکمیت شود و زمینه را برای براندازی فراهم کند نیز در همین راستاست.
📢حضرت در #نامه15 در قالب نیایش با خدا پیش از آغازجنگ چنین عرضه می دارند:
⚠️خدایا #دشمنى_هاى_پنهان آشکار، و دیگهاى کینه در جوش است، خدایا به تو شکایت مى کنیم از اینکه پیامبر (صلّى اللّه علیه و آله و سلّم) در میان ما نیست، و دشمنان ما فراوان، و خواسته هاى ما پراکنده است.
«پروردگارا بین ما و دشمنانمان به حق داورى فرما که تو از بهترین داورانى
↩️ادامه دارد...
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
ـ🔅﷽🔅
🌺🍃 کنفرانس با موضوع:
✍ #جریان_شناسی_سیاسی
🎙 #تاریخ_شفاهی_انقلاب_اسلامی
🌐ـ
#سيري_در_جريان_ها_و_سازمان_هاي_مذهبي_و_سياسي_انقلاب_اسلامی_ايران
۳_ ظهور امام خميني و برآمدن نهضت روحانيت .
امام در سال 1323 ش از مدرسان و فضلاي برجسته بود و فقه و فلسفه تدريس مي کرد . بروجردي با تلاش امام در 1323 به قم آمد . امام درس فقه را تمام کرده بود ولي احتراماْ در درس ايشان شرکت مي کرد. تجربه سياسي ايشان از 1301 آغاز شد . از مشروطه زياد شنيده بود و از آن انتقاد مي کرد، از شخصيت شيخ فضل الله نوري خوشش مي آمد، رسماْ از او ياد و از ديگر رهبران يادي نمي کرد . دلداده مدرس بود . ايشان مخالفت هاي مدرس ، حاج آقا نور الله اصفهاني ، آقا ميرزا آقاي تبريزي و ميرزا ابوالحسن انگجي را با دولت رضا خان ديده و هميشه بياد داشت . دوران سخت رضاخان را بتمامه درک کرد. ( ص262)
ص ۱
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
فعاليت فرهنگي امام در سال 1323 با نوشتن کشف الاسرار آغاز شد . در عين ارتباط و احترام به مدرس و کاشاني پاره اي از مواضع آنان را نمي پسنديد و با وجود اختلاف نظرهايي که با بروجردي داشت هميشه حرمت مرجعيت را حفظ کرد . (ص264)
ص ۲
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
مصدق را از اينکه در قدرت بود و شاه را از بين نبرد مورد نقد قرار داده ، همچنين از اينکه مجلس هفدهم را به تعطيلي کشاند تا راه قانوني براي تعيين نخست وزير از سوي شاه باز شود ، از او انتقاد مي کرد .امام در ملي بودنشان ترديد داشت . به همين دليل است که مي گويد : « ما از اين ملي ها هيچي نديديم جز خرابکاري » ( نور ج 12 ص 347)
ص ۳
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔳 عقل سياسي
امام عقل سياسي آيه الله بهبهاني را بر آيه الله کاشاني ترجيح مي داد و به افکار سياسي آقاي کاشاني وقعي نمي گذاشت . ( ص 265 )
يکبار امام فرمود آقاي کاشاني براي اسلام کار مي کرد ... ( ص 266 )
انتقاد امام از آقاي کاشاني اين بود که چرا بر جنبه هاي سياسي نهضت ، بيش از جنبه ديني تکيه کرده است .( ص 266 )
ص ۴
مراجعي همچون ميلاني ، نجفي مرعشي ، محمد تقي آملي و شريعتمداري با آمدن به تهران واعلام مرجعيت امام ، راه را براي اعدام امام و نيز آيه الله محلاتي و قمي سد کردند . آيت الله گلپايگاني به تهران نرفت و نامش هم در اطلاعيه نيامد . ( ص 273)
ص ۵
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
پس از تدوين کتاب "ولايت فقيه"، مرحوم رباني شيرازي نامه اي به امام مي نويسد و مطالبي را درباره ولايت فقيه تذکر مي دهد ... فقيه کيست ؟ تفقّه في الدين صرف دانستن احکام حقوقي نيست. تفقّه در دين به معناي وسيع کلمه است ... فقيه به فنون جهان داري بايد آشنا باشد. اينکه اگر فقها متعدد بود ، خودمختاري باشد، اين تجزيه حکومت اسلامي است .آيا مدت خلافت مادام العمر است يا موقت ؟ ممکن است موقعيت خود را تثبيت کند و فردي مستبد از کار در آيد ... ( ص 279 تا 281 )
ص ۶
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
به آيت الله خامنه اي از طرف ساواک و برخي روحانيون ، وهابي مي گفتند .شيخ "ع" مي گفت : چون وي تحت الحنک نمي اندازد و در کتابش جلو نام امام حسن "عليه السلام" نگذاشته ... وهابي است . ( ص 4و 294 )
ص ۷
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔳 مطهري و مبارزه فرهنگي
مطهري و تقدم مبارزه فرهنگي بر مبارزه سياسي ( مباني فکري اسلام ) ، او پس از يک دوره سياسي در هيأت هاي مؤتلفه به کار فرهنگي روي آورد ولي همچنان سياسي ماند. او در سال 43 مي گويد : مردم بس که مبارزه کردند و نتيجه نگرفتند خسته شدند و همگي مأيوسند مثل جبهه ملي . سران نهضت آزادي هم که ايستادگي کردند از روي ايمانشان بود . وظيفه ما روحانيون اين است که نگذاريم مردم مأيوس شوند .
وي در سال 52 هفته اي دو روز براي پرورش نسلي از طلاب به قم مي آمد. مسأله حجاب و مبارزه فرهنگي از مباحث ايشان بود . سال 48 کتاب مسأله حجاب و تأثير آن، چاپ مکرر کتاب ، سال 57 و انتخاب حجاب از سوي زنان مسلمان که کارهاي فرهنگي مانند کتاب مسأله حجاب در پيش از انقلاب دليل آن است .
ص ۸
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد