#دشمن_شناسی_وقتی_ناقص_باشد_ #خطرناک_است
برخی در جبهه انقلاب معتقدند دشمن فقط آمریکا و اسرائیل و چند کشور دیگر هستند . این ناقصترین و سطحی ترین فهم از دشمن است. دشمن فقط موجودات بیرونی و بیگانه و خارجی نیستند . دشمن گونه خطرناکتری هم دارد که اتفاقا داخلی است ....
چه کسانی به آمریکاییها نامه نوشتند برای تحریم کشور؟
چه کسانی صنعت هسته ای کشور را یکشبه نابود کردند؟
چه کسانی اسناد ننگین ۲۰۳۰ و معاهده پاریس را به کشور تحمیل کردند؟
چه کسانی فضای مجازی کشور را دو دستی در خدمت سرویسهای جاسوسی غرب قرار دادند
چه کسانی فضای ولنگاری را در کشور گسترش دادند؟
چه کسانی بنای زندگی اشرافی مسئولان و حقوقهای نجومی را در جمهوری اسلامی گذاشتند؟
چه کسانی هنگام خروج آمریکا از برجام ظرف یک هفته ۲۰ میلیارد دلار به همراه ۶۰ تن طلای کشور را مفت حراج کردند؟
چه کسانی در اوج جنگ مدافعان حریم با داعش از پشت به مجاهدین حق خنجر زدند؟
چه کسانی بدنبال تفرقه افکنی بین دو ملت ایران و عراق و دیگر کشورهای همسایه هستند؟
چه کسانی اقدام به تخریب و تضعیف نیروهای مسلح و نهادهای انقلابی و متدینین جامعه میکنند؟
چه کسانی یک شبه قیمت ارز و سکه و خودرو و... را چندبرابر کردند؟
چه کسانی تحت عنوان خصوصی سازی صنایع بزرگ ملی را به سمت نابودی سوق دادند؟
و صدها مثال دیگر که نشان میدهد در داخل کشور عده ای کارها و اقدامات خصمانه و براندازانه ای انجام میدهند که دشمنان بیرونی مانند آمریکا هرگز توان انجام آن را ندارند
دشمن شناسی حقیقی آنست که هم دشمن خارجی را بشناسی و هم دشمن داخلی را خوبتر بشناسی
امام خمینی ره فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. حقیقتا این دشمنان داخلی هستند که همه جوره به جان انقلاب افتاده اند و غلط پشت غلط میکنند.
نقشه راه دشمن داخلی را باید خوب شناخت. دشمن بیرونی سالهاست شکست خورده....
جوانان انقلابی آماده باشند که دشمن داخلی را شکست خفت باری بدهیم و این غده های چرکین غربزده را از جامعه پاکسازی کنیم
#انتخابات
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⛔️درس عبرتی که باید از غائله آبان 98 گرفت
◾️چندسال پیش وقتی درباره اثرات منفی #امنیتی #شبکه_های_اجتماعی #خارج_پایه صحبت می کردیم عده ای ما را به #پیشگویی_های_نادرست و #عدم_فهم_الزامات_جهان_فناوری_محور متهم می کردند.
اما اکنون و پس از آشکار شدن نقش این شبکه ها در شرارت های سال 96 ، اقدام تروریستی علیه خانه ملت و #غائله_آبان_98 دیگر کمتر کسی شک دارد این شبکه ها می توانند به عنوان #اسب_تراوای_دشمن، #آرامش و #امنیت_ملی کشور را برهم بزنند.
◾️ما براین باوریم این #شبکه_ها امکان #اخلال در #جریان_آزاد_اطلاعات در کشور و اعمال #راهبردهای_جنگ_شناختی را به دشمن می دهد و تداوم این ولنگاری و بی انضباطی در فضای سایبری کشور این #تهدیدات را به صورت نهادینه علیه امنیت ملی تداوم می دهد،که تصمیم گیری اساسی و ملی را #ضرورتی_اجتناب_ناپذیر می کند.
به عنوان #متخصص_رصد_تهدیدات علیه #زیرساخت_های_حیانی کشور رسما اعلام می کنیم #افکار_عمومی به عنوان یک #دارایی_راهبردی کشور در معرض یک #تهدید_قطعی است.
◾️هزینه های میلیاردی که #آمریکا، #رژیم_صهیونیستی، #عربستان و دیگر #مرتجعین_منطقه بر روی #اردوگاه_های_سایبری #منافقین، #سلطنت_طلب_ها و #ضدانقلاب انجام داده اند ما را به این ضرورت می رساند تا چاره ای جدی بیندیشیم. #امنیت_مردم نمی تواند دستمایه بازی چند عنصر فریب خورده قرار گیرد.
◾️در همین ایامی که با دستور نهادهای امنیتی صالح ، اینترنت دچار اختلال شده، #شبکه_ملی_اطلاعات نشان داد که می تواند در سطح نسبی نیازهای اساسی مردم اعم از حوزه #ارتباطات، #بانکداری، #حمل_و_نقل و ... را پوشش دهد. مهمترین مشکل عدم ارائه خدمات #موتور_جستجوگر با کیفیت بالا و بعصی الزامات دیگر بود که قبلا هم به نقص و ضرورت تکمیل آن اشاره کرده بودیم. که ان شاالله به سرعت تکمیل شود.
◾️ما برای تامین #امنیت_کشور در تمامی ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیاز به #ملی_سازی_فضای_سایبری و توسعه #شبکه_ملی_اطلاعات و#شبکه_ملی_اجتماعی داریم.
تجارب تلخ چندسال گذشته و اغتشاشات اخیر نشان داد آنهایی که حامی شبکه ملی اطلاعات و شبکه ملی اجتماعی نیستند یا جاهل و یا مغرضند. شبکه ملی اطلاعات یعنی اینترنتی ارزان تر، سریع تر و امن تر که می تواند به عنوان مبنای توسعه اقتصادی کشور قلمداد گردد.
آیا بازهم قرار است از اتفاقات اخیر به دلیل #منافع_سیاسی چشم پوشی شود و درس عبرت نگیریم؟!
◾️از تمامی آنهایی که دلشان برای این ملت و خاک پاک ایران اسلامی می تپد دعوت می کنم که با #صدای_رساتر از قبل تکمیل شبکه ملی اطلاعات و شبکه ملی اجتماعی را به عنوان یک مطالبه عمومی مطرح کرده و اجازه ندهند برخی به دلیل منافع غیرملی در این مسیر #سنگ_اندازی کنند.
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔸؛ ﷽؛🔸
#معرفی_سیره_نبوی_در_کلام_امیرالمومنین
#توصیف_زمان_قبل_از_بعثت_پیامبر
❗️گستردگی معنای جاهلیت⤵️
حضرت آیت الله خامنه ای:
✍بعثت برای مقابلهی با «جاهلیّت» آمد. جاهلیّت در ادبیات اسلامی، دوران قبل از طلوع نبوّت پیامبر مکرّم است... جاهلیّت فقط به معنای فقدان علم نیست؛ در تعبیرات اسلامی و در ادبیات اسلامی، جاهلیّت معنای بسیار وسیعتری دارد؛
🔺 بخشی از جاهلیّت، فقدان علم و نداشتن علم است امّا جاهلیّت به معنای وسیع عبارت است از غلبه و حاکمیّت نیروی شهوت و غضب انسانی بر محیط زندگی؛⬅️ این میشود جاهلیّت.
🔺جاهلیّت یعنی جوامع انسانی، تحت تأثیر تمایلات شهوی و غضبیِ عمدتاً فرمانروایان خود به شکلی دربیاید که فضائل در آن گم بشود و رذایل حاکم بشود.
❗️امیرالمومنین جاهلیت را توصیف میکنند واز آثار آن می گویند:
فتنه بزرگترین محصول جاهلیت⤵️
[خدا پيامبر اسلام(صلی الله علیه و آله)را هنگامی مبعوث فرمود، که از زمان بعثت پيامبران پيشين مدّت ها گذشته، و ملّت ها در خواب عميقی فرو خفته بودند. فتنه و فساد جهان را فراگرفته و اعمال زشت رواج يافته بود. آتش جنگ همه جا زبانه می کشيد و دنيا، بی نور و پر از مکر و فريب گشته بود. برگ های درخت زندگی به زردی گراييده و از ميوه آن خبری نبود. آب حيات فروخشکيده و نشانه های هدايت کهنه و ويران شده بود. پرچم های هلاکت و گمراهی آشکار و دنيا با قيافه زشتی به مردم می نگريست، و با چهره ای عبوس و غم آلود با اهل دنيا روبرو می گشت.⬅️ميوه درخت دنيا در #جاهليّت_فتنه، و خوراکش #مردار بود، در درونش#وحشت و #اضطراب، و بر بيرون#شمشيرهای_ستم حکومت داشت.]
📚نهج البلاغه:
🖌خطبه۸۹
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
7️⃣انواع روابط با جنس مخالف-پدیده نوظهور در ارتباط با جنس مخالف
🌿به دلیل وجود دنیای دیجیتال، اینترنت، شبکههای اجتماعی (فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، وایبر، تلگرام، اسکایپ، لاین و...) و اپلیکیشنها، که باعث بازتعریف ارتباطهای انسانها شدند، #رفتارها و #روابط احساسی انسانها، در آنها اصطلاحهای خاص خودشان را دارند که استفاده از آنها بین نسل Z (متولدین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۵) و Y (متولدین سالهای ۱۹۸۰ تا حدود ۱۹۹۹) رایج شده است. اخیراً سایتی مطلبی را منتشر کرده که در آن ۱۱ #اصطلاح جدید و مدرن رابطه داشتن را شرح داده است
📛 نابساماني اخلاق جنسي
🍁كشور ایران داراي جمعيت بسيار جوان و ظرفيت تحول پذيري اجتماعي و فرهنگي فراوان است و معمولاً ارزش هاي زندگي سنتي و معيارهاي زيست مدرن و امروزي، در تقابل با يكديگر مطرح شده و محل بحث و مجادله مي شود. بنابراین انعكاس #واقعيت ها در اين زمينه و #ريشه_يابي و ارائۀ راهكارهاي صحيح براي ايجاد مصونيت و #ارتقاي_مقاومت جامعه در مقابل بروز و تشديد #آسيبهاي_اجتماعي، ضروری به نظر می رسد.
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✳ از خدای متعال نخواستن و خود را غنی دیدن استکبار است
🔻 بزرگترین #پرستش، #استعانتجستن است. فرمود: «...ادْعُونِيٓ أَسْتَجِبْ لَكُمْ ۚ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَكْبِرُونَ عَنْ عِبَادَتِي سَيَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ دَاخِرِينَ» ...مرا بخوانید تا شما را اجابت كنم، آنان كه از عبادت من تكبّر ورزند، بهزودی خوار و رسوا به دوزخ درآیند. (غافر، ۶۰)
🔸 از خدای متعال نخواستن و خود را #غنی دیدن #استکبار است؛ استکبار از #عبادت. بنابراین #خواستن، دعوت، تقاضا و استعانت، بالاترین عبادت است؛ اعلام #فقر و اعلام #اضطرار، بالاترین عبادت است.
🔹 هیچ حقیقتی نیست که مخلوقات به او #فقیر باشند؛ لذا هیچکدام، #اله و #معبود نیستند. معبود یعنی آن حقیقتی که همهی مخلوقات فقیر به او هستند؛ اسماء حسنای او عالَم و فقرا را تأمین میکند، «أَنْتُمُ الْفُقَرَآءُ إِلَى اللَّهِ» چنین کسی معبود است. «وَاللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَمِيدُ» معبود بودن یعنی این.
👤 #آیت_الله_میرباقری
📚 از کتاب #تأملات_قرآنی، ج۱
📖 صفحات ۴۷ و ۴۸
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✳ «دارالآخرة» محیط ولایت اهل بیت است
🔻 قرآن کریم میفرماید: «وَإِنَّ الدَّارَ الْآخِرَةَ لَهِيَ الْحَيَوَان»ُ(عنکبوت، ۶۴) این #دارالآخرة کجاست؟ #صراط_مستقیم کجاست؟ بیت النور کجاست؟ آدرس آنها را قرآن داده است.
🔸 #امام_صادق علیهالسلام فرمودند: دارالآخرة، محیط #ولایت ماست. دارالدنیا هم محیط ولایت دشمنان #نبی_اکرم صلی الله علیه و آله و اهل بیت علیهم السلام است. به همین دلیل است که #دنیا اینقدر مذموم است؛ یعنی چون محیط ولایت آنها مذموم است، دنیا مذموم است. #عالم_طبیعت که مذموم نیست. اگر انسان در این دنیا در محیط ولایت نبی اکرم باشد، تمام کارهایش ممدوح است. اگر در محیط ولایت #شیطان باشد، همهی کارهایش مذموم است.
👤 #آیت_الله_میرباقری
📚 از کتاب #مقام_محمود؛ سیر در درجات توحید با شفاعت نبی اکرم
📖 صفحات ۹۲ و ۹۳
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✍️دقت کردین که ......
🛑 پاپ ندیدههای مدافع همجنسبازی!
🔸 یک تیتر مناسب برای توصیف سکولارها و لیبرالهایی که در مورد دیدار پاپ و مرجعيت اعلای عراق، توصیفات و استنتاجهای غلوآمیز و بیربط ارائه میدهند و این دیدار را بهانه دوگانهسازی کاذب بین مرجعيت اعلا و ولایت فقیه قرار دادهاند!
🔻 این روایتهای انفعالی و خودکم بینانه، بیش از هرچیز اهانت به جایگاه مرجعيت اعلای عراق است که بنا به بافتههای باطل لیبرالها، انگار دیدار با پاپ برای ایشان موجب وجاهت سیاسی یا دینی خواهد شد!
❌ دیدار با پاپی که کاردینالِ همجنسباز منصوب میکند، از #گناه_همجنس_بازی به طور علنی دفاع میکند، همجنسبازان را فرزندان خدا مینامد و کلیسا در اختیار همجنسبازان برای ازدواج (بخوانید همباشی،) میگذارد و به اولیاتِ دینِ مسیحیت هم پایبند نیست، افتخار کردن ندارد!
✅ به علت انحراف در دین مسیحیت و حرام کردن ازدواجِ کشیشان و راهبهها، امروزه شاهد پدیدهی عجیب کشیشها و راهبههای همجنسباز، پدوفیل و با انواع انحرافات جنسی در کلیساهای زیر نظر واتیکان هستیم!
🌀 پاپ فرانسیس شاید برای #افسادطلبان و لیبرالهای مدافع همجنسبازی، بزرگ باشد اما برای ما، پاپ در حد و قوارهی رهبر یک دین بزرگِ مسیحیت نیست، چه برسد به سطح دیدار با یک مرجع تقلید شیعه!
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔴 #کدام_گفتمان_میتواند_پیروز_ #انتخابات_۱۴۰۰_شود؟
🔹 در برخی اذهان درباره گفتمان پیروز در انتخابات این تصور غلط وجود دارد که اگر ما فیالمثل شعار کار، مسکن، معیشت، اشتغال و... را مطرح کنیم، میتوانیم پیروز شویم.
🔸 سوال این است که مگر جریان #لیبرال شعارش بیکار کردن جوانان، خراب کردن خانهها، کوچککردن سفرهها و تعطیلی دولت است که آن شعارها در مقابل این شعارها اعتبار پیدا کرده و نظر مردم را جلب کنند؟! همه میگویند میخواهیم این مسائل را حل کنیم.
✅ اما گفتمانی پیروز میشود که آن مسیری که برای حل مسئله معرفی میکند، اولا نسبتی با آزردگی مردم از مهمترین شاخصه وضع موجود برقرار کند، ثانیا حرف زدن از آن مسیر با شخصیت #کاندیدایی که شعارش را میدهد، نسبتی داشته باشد.
🔹 در دوره #مرحوم_هاشمی، مردم در عین حال که گرفتار تنگی و سختی معیشت بودند، از خفقان سیاسی هم رنج میبردند. آقای #خاتمی روی موج این خفقان #سیاسی سوار شد و شعار آزادی سیاسی داد. گفت اگر میخواهیم به توسعه اقتصادی برسیم، مقدمهاش توسعه سیاسی است. رقیب اصلیاش آقای ناطق اما شعارش ادامه راه آقای هاشمی بود. حرف توسعه سیاسی هم با شخصیت آقای خاتمی تناسب داشت.
🔸 آقای #احمدی_نژاد روی موج تبعیض و بیعدالتی و اشرافیتی که از دوره آقای هاشمی شروع شد و در دوره آقای خاتمی هم ادامه یافت، سوار شد و شعار عدالت و سادهزیستی داد. رقیبش آقای هاشمی خیال میکرد اگر مانند سال ۷۶ آقای خاتمی #شعار توسعه سیاسی بدهد رای میآورد! حرف از عدالت و سادهزیستی هم با شخصیت آقای احمدینژاد تناسب داشت.
✅ آقای روحانی روی #موج تحریمهایی که مسببش #فتنه ۸۸ بود سوار شد و شعار مذاکره برای رفع تحریم داد. رقبایش یا اساسا ایدهای نداشتند، یا حرفهایی فضایی میزدند که مردم راه حل مسائل خود را در آنها نمیدیدند. شعار مذاکره نیز با شخصیت آقای روحانی تناسب داشت؛ و رای آورد.
🔹 شاید تنها گفتمانی که میتواند در #انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شود، گفتمان دولت جوان حزبالهی است. دولت مستقر دو ویژگی دارد؛ یکی پیری و خستگی و یکی لیبرالیسم که از تبعات آن تسلیم و ارعاب و انفعال در برابر جنگ اقتصادی دشمن است.
💢 جنگ اقتصادی رزمندگان جوان و مبتکر و شجاع و با همت میخواهد. #دولت_جوان حزبالهی گفتمانی است که مردم قطعا برای پیروزی در این جنگ اقتصادی به آن اقبال خواهند داشت. ترجیح این است که رئیس این دولت نیز یک جوان باشد؛ اما اگر شرایط مهیا نبود، فردی باید بیاید که تشکیل دولت جوان حزبالهی با شخصیتش تناسب داشته باشد.
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
8️⃣همفكري، تعامل و تحليل
🍀هيچ جامعهاي نميتواند مشكلات اخلاقي و آسيب هاي اجتماعي خود را به صفر برساند؛ چون انسانها تحت كنترل كامل دولتها و سازمانها نيستند كه بخواهيم جلوي همه اينها را بگيريم؛ اما وقتی #مشكل از حدي عبور كند، تبديل به #مسئله اجتماعي مي شود كه در ايران به اين #مرز رسيده است.
⚠️چرا چنين انحرافاتي در جامعه توليد مي شود؟
🍀تئوری #آنومي يا بي هنجاري: بيهنجاري يعني جامعه داراي يك نوع آشفتگي هنجاري شده است. یعنی سازمانهاي نظارت كننده، #كنترل و اقتدارشان را از دست دادهاند و جامعه در حال #تحول به سمت يك سري هنجارهاي جديد است و #تعهد به هنجارهاي موجود كاهش يافته است.
✅هنجارهای جدیدی از قبیل: #فروپاشی انسجام اجتماعي، روابط اجتماعي ضعيف و شكننده، کاهش #پايبندي و تعهد و #وفاداري به ارزشها و تضعيف قانون و بهم ريختگی ارزش هاي ديني و سنتي و عرفي و...
📌پیامدها: بروز مشكلاتي چون پايين آمدن سن #بلوغ_جنسي، تنوعطلبيهاي جنسي، #خيانت زوجين به يكديگر و مسلط شدن نگاه جنسي در جامعه و...
🍀روش های مهار شبکه های اجتماعی: فیلترینگ، ایجاد شبکه های اجتماعی بومی، تشکیل بسیج سایبری و تولید اطلاعات غنی و مستند
🍀شورای عالی فضای مجازی #منفعل است: در ۵۰۰ سایت برتر و پربازدید ایرانی، فقط ۶ سایت فرهنگی وجود دارد. کدام یک از سازمانها، نهادها و وزارتخانههای دولتی تصمیم گرفتهاند این عدد را به ۱۵ برسانند؟!
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💠 جهاد اکبر ⬅️ جهاد با نفس
🌀پیامبر لشکری را برای مبارزه با دشمنان بیرونی فرستاده اند وقتی که پیروز و فاتح برمیگردند به استقبال آنها میرود. (موقع شناسی را ببینید در چه جایی پیامبر چه سخنی می گویند).
هنگامی که می خواهد به آنها مرحبا آفرین بگوید، می فرمایند :《مرحبا بقوم قضوا الجهاد الاصغر و بقی علیهم الجهاد اکبر》آفرین بر جمعیتی که از مبارزه کوچک پیروز برگشته اند ،ولی هنوز مبارزه بزرگ باقی مانده است .تعجب میکنند ،میگویند یا رسول الله آیا ما جنگی بزرگتر از این در پیش داریم؟فرمودند :
🔸بله مبارزه بزرگتر #جهاد_با_نفس است، انسان شدن خود شماست.
📚کتاب مهدویت
#جهاد_با_نفس
#جهاد_اکبر
@daneshgahevelyat
#حفظ_بنیان_خانواده
🔴عوارض استفاده کنترل نشده شبکه های اجتماعی و آسیب آنها بر زندگی مشترک
📛شبکههای اجتماعی مجازی به عنوان ابزاری ارتباطی که می تواند جنبههای مثبت و مؤثری در توسعه فرهنگی و روابط انسانی ایفا کند، به دلیل #مدیریت ناصحیح و استفاده #افراطی و بدون تعقل و تعمق از سوی کاربران، این روزها برای بسیاری از خانواده ها به #تهدیدی جدی تبدیل شده تا جایی که جنبه های آسیب شناسانه آن بیش از کارکردهای مثبتش جلب توجه می کند.
⚠️شواهد پژوهشی و نظرات کارشناسان حاکی از آن است که این موضوع، به ویژه #سلامت و بقای خانوادهها را در ابعاد مختلف به #خطر انداخته است.
♨️امروزه در بسیاری از #طلاقها و نابسامانی ها وخیانتها در روابط زوجین، #شبکه_های_اجتماعی مجازی به عنوان یکی از مهمترین عوامل نقش آفرینی می کند
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡ «شاه» مالِ آمریکا بود ولی مسجد میساخت، حج میرفت، خودش را کمر بستهٔ امام رضا (ع) میدانست، حتی نماز جمعه هم برگزار میکرد و... میگفت:
1⃣ مفسدها فسادشان را بکنند؛
2⃣ مسجدیها نمازشان را بخوانند؛
3⃣ مفسدها کاری به مساجد نداشته باشند؛
4⃣ مسجدیها کاری به مفسدها نداشته باشند؛
5⃣ هر دو هم کاری به من نداشته باشند؛
6⃣ من هم کاری به هیچکدام ندارم...!
👊 «ما» علیه این تفکر «انقلاب اسلامی» کردیم...
و اما «امروز» عدهای حرف آن روز شاه را تَکرار میکنند و معتقدند در فضای مجازی:
1⃣ مفسدها مردم را فاسد کنند؛
2⃣ مؤمنها در کانالها و گروههایشان کار مذهبی کنند؛
3⃣ مفسدها و مؤمنها در کنار هم
4⃣ در زمین دشمنان ایران فعالیت کنند؛
5⃣ هر دو در کانالهای خودشان! علیه هم متن پست کنند؛
6⃣ هر دو به زمینِ دشمن و مالکان و منافعشان کاری نداشته باشند؛
7⃣ دشمن هم بر روی هر دو هرکاری خواست میکند! و تا از آنها احساس خطر نکرد، کاری با هیچکدام ندارد...
💣 آری! «شاه» هنوز هست و بوی گندِ «آمریکا» هنوز هم آزارمان میدهد؛ پس «انقلاب ادامه دارد»...
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔴 تلنگری مهم به دوستان انقلابی؛
🔸بیخود وقت خود را صرف تبلیغ فلان کاندیدا نکنیم؛ بهتر است آن را صرفِ «تبـیین گفتمـان انقـلابی» کنیم.
تقریبا همه چیز در مناظرات شبهای آخر انتخابات مشخص میشود...
احمدینژاد یا روحانی را عوام نمیشناختن، حتی خواص هم انتظار رسیدن آنها به قدرت اول اجرایی کشور را نداشتند.
الان نبینید که یک عدّه زیادی میگن جلیلی و یه عدّه هم میگن محمد؛ نزدیک انتخابات جیرهخوران اصلاحطلب سرشون رو از زیر برف در میارن و عملیاتهای گسترده روانی علیه ذهن مخاطب میرن!
الان وقتشه ما #تفکـرِ اصیل انقـلابی رو جوری معرفی کنیم، که لیبرالها زمین و زمان رو هم گاز گرفتن، نتونن دوباره #مــردم رو گــول بـزنن...
یادمون نره کانالهای زرد و عامّهپسند با پول بیتالمال خریداری شده و در چند ثانیه میتونن با اقسام دروغ و تهمت با شخصیت افراد بازی کنن؛ پس الان باید تمام توانمون رو وقف معرفی تفکّر اصیل انقلابی کنیم.
خواهشاً بحث و دعوا بر سر اینکه قالیباف باشه یا جلیلی یا سعیدمحمد یا هر بزرگوار دیگری رو جمع کنیم.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥 در تاریخ تشیع، معرفت شیعه نسبت به امامت، بهتدریج بسط یافته و موانعش بهتدریج برداشته شده است؛ بهخصوص در دوران امام رضا(ع)، درک شیعیان از مقامات امامان رشد کرد و شکوفا شد و آماده شدند که به امام خردسال (امام جواد علیهالسلام) امتحان شوند.
💥 امام جواد(ع) در همان سن نُهسالگی مثل امیرالمؤمنین(ع) و مثل پدرشان امام رضا(ع) امامت کردند و در سرپرستی جامعۀ شیعه هیچ کم نگذاشتند و به دوست و دشمن اثبات کردند که امامت، سلطنت و پادشاهی نیست، بلکه یک مقام حقیقیِ الهی است (إِنَّ الْإِمَامَةَ خِلَافَةُ اللَّهِ وَ خِلَافَةُ الرَّسُولِ...).
🔵 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
🔶 معارف شیعه نسبت به امامت بهتدریج رشد کرده است. یک موقعی خیلی از اصحاب، امام صادق(ع) را هم در مقام امامت بهخوبی نمیشناختند و شاید آن حضرت را در حد یک امامزاده میشناختند. ما الان امامزادههای خودمان را از درکی که بعضی از اصحاب نسبت به ائمه(ع) داشتند بهتر میشناسیم و برایشان بیشتر مقام قائل هستیم. یعنی مقامی که الان دوستان اهلبیت(ع) برای حضرت معصومه (سلام الله علیها) قائل هستند، خیلی از محبین در آن دوران، برای حضرت زهرا (سلام الله علیها) قائل نبودند!
معارف امامت بهتدریج رشد کرده و بهتدریج موانع برداشته شده و این باب معرفت باز شده است. بهخصوص در دوران امام رضا علیه السلام، یکی از کارهای مهمی که آن حضرت کردند این است که معارف امامت را بسط دادند و گسترش پیدا کرد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
💥 در تاریخ تشیع، معرفت شیعه نسبت به امامت، بهتدریج بسط یافته و موانعش بهتدریج برداشته شده است؛ به
در همین چند سالی که در خراسان و مرو بودند، مباحث امامت خیلی رشد کرده و شکوفا شده و درک شیعیان نسبت به مقامات امام رشد کرده است و آماده شدند که به امام خردسال امتحان بشوند
🔶 خدای متعال امام جواد(ع) را در سنین بالا به امام رضا(ع) عطا کردند. وقتی امام رضا(ع) به شهادت رسیدند، تقریباً پنجاهوپنج سال داشتند و امام جواد(ع) نُه سالشان بود.
در آن زمان، اولاً شیعیان در اطراف و اکناف دنیای اسلام بسیار گسترده بودند و ثانیاً علما و محدثین بسیار بزرگی از دوره امام صادق(ع) حضور داشتند.
در چنین شرایطی، امام جواد(ع) در خردسالی به امامت رسیدند و دو اتفاق افتاد: یکی اینکه امام جواد(ع) در همان سن نُهسالگی مثل امیرالمؤمنین علیهالسلام و مثل پدرشان امام رضا ارواحنافداه امامت کردند و در سرپرستی جامعه شیعه هیچ کم نگذاشتند و به دوست و دشمن اثبات کردند که امامت، سلطنت و پادشاهی نیست و یک مقام حقیقی است («إِنَّ الْإِمَامَةَ خِلَافَةُ اللَّهِ وَ خِلَافَةُ الرَّسُولِ...»).
از طرف دیگر، جامعه شیعه در دوران امام رضا(ع) آنقدر رشد کرده که از عهده این امتحان بزرگ الهی برآمدند. برای مثال، جناب علیبنجعفر عموی امام رضا(ع) بود و کسی بود که محضر امام صادق(ع) تا امام جواد(ع) را درک کرد؛ نقل شده است که در مسجدالنبی در حلقۀ شاگردانشان نشسته بودند و تدریس می کردند. امام جواد(ع) که بهحسبِ ظاهر خردسال هستند، وارد مسجد شدند و ایشان از جا برخاستند و به استقبال امام جواد(ع) رفتند و با تحتالحَنَکِ عمامۀ خودشان، نعلین حضرت را پاک کردند و خم شدند و دست حضرت را بوسیدند. شاگردان اعتراض کردند که آقا زشت است، شما عمویِ پدر ایشان هستید و عالم و محدث هستید! علیبنجعفر فرمودند: چه کنم که خدای متعال محاسن سپید من را لایق امامت ندانسته و این طفل را لایق دانسته و به او امامت داده و او امام من است.
این امتحان را بزرگان شیعه پس دادند. در دوران ائمه اطهار(ع) انشعاباتی وجود داشته است و یک گروههایی مسیرشان را جدا میکردند، ولی از بعد از امام رضا(ع)، در دوران امام جواد(ع) که در طفولیت به امامت رسیدند و امام هادی(ع) و امام زمان(عج) هم همینطور، تقریباً انشعاب جدیای در جامعه شیعه نداریم. یعنی شیعه رشد کرده و بالغ شده بود.
شاید معنی روایت امام رضا(ع) که فرمودند «خدا فرزندی بابرکتتر از فرزند من برای شیعه قرار نداده است» همین است که با وجود مقدس امام جواد(ع)، شیعه در معرفت به امام و در گام گذاشتن در وادی ولایت امام، یک قدمِ مهم جلو رفته و به بلوغ خودش رسیده است.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد