#ایران_بیشه_ی_شیران_است...
📡رسانهها با اطمینان اعلام کردند آمریکا فردا به جزایر سه گانه ایران حمله می کند صبح بالگرد آمد و فرمانده جزیره رفت، ترس شدیدی در همه سربازان و محافظان جزایر ایجاد شده بود.
🚁 قبل ظهر بالگرد دوباره در خاک جزیره نشست فرمانده برگشته بود اما همسر و پسر ۳ساله اش را هم با خود آورده بود فرمانده میگفت بچه ۳ساله ام را آوردم تا سربازانم بدانند در اوج خطر من با همه وجودم در جزیره می مانم.
👈این تنها بخشی از سابقه فرماندهی #امیر_دریادار_سیاری برای دفاع از خاک ایران زمین است.
#قدر_قهرمانانمان_را_بدانیم
#شرح_حکمت ۱۳۲
❣امیر المومنین _علیه السلام _می فرماید :
✨إِنَّ لِلَّهِ مَلَكاً يُنَادِي فِي كُلِّ يَوْمٍ: لِدُوا لِلْمَوْتِ، وَ اجْمَعُوا لِلْفَنَاءِ، وَ ابْنُوا لِلْخَرَابِ.
💠«خداوند فرشته اى دارد که همه روز بانگ مى زند بزایید براى مردن و گردآورید براى فنا و بنا کنید براى ویران شدن».
✍در حقیقت امام روى سه چیز از مهم ترین مواهب زندگى دنیا انگشت گذارده و سرانجام همه آنها را روشن ساخت:
🔻 فرزندان که عزیزترین سرمایه انسان اند
🔻و اموال که براى آن زحمت فراوان مى کشد
🔻و بناهاى مجلل که گاه قسمت عمده عمر خود را صرف آن مى کند.
💢امام مى فرماید: هیچ یک از اینها بقا و دوامى ندارد و سرانجام گرد و غبار فنا بر روى همه آنها مى نشیند تنها چیزى که براى انسان باقى مى ماند اعمال خیر و نیکى هاست که نزد خدا ذخیره مى شود
👈در این که آیا واقعاً فرشته اى فریاد مى زند و ما صداى او را نمى شنویم یا زبان حال جهان آفرینش و طبیعت دنیاست یا صدایى است که از جان و فطرت و عقل ما بر مى خیزد و ملک اشاره به آن است، محلّ گفتوگو است.
🔹کسانى که آن را تفسیر به طبیعت دنیا و مانند آن کرده اند دلیلشان این است که اگر واقعاً ملکى صدا بزند و ما نداى او را نشنویم چه فایده اى مى تواند داشته باشد؟; ولى به این ایراد مى توان پاسخ داد که وقتى نداى آن ملک به وسیله اولیاءالله براى ما نقل شود تأثیرش واضح است مثل این که ما براى کسى نقل کنیم که فرزندت را در فلان شهر دیدیم که فریاد مى زد مرا یارى کنید. در این گونه موارد صداى شخص غائب به وسیله شخص حاضر رسیده است.
✔️بهترین راه براى این که انسان سرنوشت آینده خود را تشخیص دهد آن است که درباره پیشینیان فکر کند آنها کجا رفتند؟ اموالشان چه شد؟ و کاخ هایشان به چه سرنوشتی گرفتار گردید ؟
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💠 اجتناب از خطاهای بزرگ
🍃 اینکه خداوند در قرآن میفرماید: «إِن تَجْتَنِبُواْ کَبَائِرَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُکَفِّرْ عَنکُمْ سَيِّئَاتِکُمْ» اگر از گناهان کبيرهاي که از آنها نهي شدهايد اجتناب کنيد، ما از بديهاي شما صرف نظر ميکنيم؛ یعنی شما خطاهای گُلدرشت را نکنید، من آن اشتباهات ریزه میزه را میپوشانم!
✔️ «نُکَفِّرْ» یعنی آثارش را در زندگی شما حذف میکنم. یعنی یک کاری میکنم آنها اثر نگذارد. مثل بیماریهای خیلی مختصری است که بدن میگیرد.
🌡خب بدن یک جاهایی بیمار میشود ولی قرار نیست همه این بیماریها در زندگی انسان اثر بگذارد.
💎 بیماریهای درشت است که در زندگی آدم آثار جدی میگذارد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
❗️به اسم ورزش به کام شبه عرفان!
🔘 اینکه گفته میشود «یوگا» تنها یک ورزش است ادعایی سادهلوحانه است که حتی مبلغانش آن را به کلی رد می کنند و به نظر میرسد به عنوان یک استراتژی برای گسترش این شبه معنویت در ایران بهکار برده شد. اما آنچه در شرایط امروز واضح است، شبکه گستردهای از یوگیستها که خیلی شفاف یوگا را یک سبک زندگی برای رسیدن به #معنویت و آرامش معرفی میکنند و بهترین گزینه برای تبلیغ را فضایمجازی میدانند.
🔻از آنجا که حرکات یوگا کمی عجیب و سخت به نظر میرسد و با توجه به مقولات شبه عرفانی مطرح شده در این عرفان کاذب، به جهت متفاوت و خاص بودن نسبت به آموزه های معنوی دیگر، نوعی جذابیت را برای نوجوانان و جوانان به همراه دارد. نگاهی به کانالها و پیجهای مربوط به یوگا و طرفدارانش در ایران، کاملا مشخص میکند که #یوگا نه تنها ورزش نیست بلکه سبکی از زندگی است این مقوله را هشتگهای متعدد تحت عناوینی چون «تغییر سبک زندگی به وسیله یوگا» تأئید میکند. افرادی که در فضای مجازی خود را مربی یوگا معرفی میکنند، کتابهای عرفان های شرقی را به مخاطبان خود معرفی میکنند. آنها حتی به تازگی همانند برخی از رهبران شبه معنویتهای دنیا، یوگا و مدیتیشن را راهی برای مقابله با #ویروس_کرونا میدانند.
👈🏻خلاء موجود در سبک زندگی مدرن موجب شده انسان ها به طور کلی دچار #بحران_معنوی شوند و به هر مکتب و جریانی که حرفی از معنویت و فطرت انسانی بزند، مراجعه کنند. در این بازار تشنگی نسبت به عرفان و معنویت و بازگشت به خدا عدم ارائه صحیح معنویت اسلامی سبب گرایش افراد به مسیرهای انحرافی از جمله یوگا شده است.
💢 چرا سلبریتی ها نمیتوانند در درمان بیماری های اجتماعی موثر باشند؟
#شهید_مطهری
بیماری اجتماعی را کسی که خود #بیمار است نمیتواند مداوا کند
اگر در بيماریهاى جسمى احياناً يک بيمار بتواند بيمار ديگرى را معالجه كند، در مداواهاى #روحى و اجتماعى ميسر نيست. خودسازى بر جامعهسازى مقدم است.
على عليه السلام فرمود: «به خدا سوگند من شما را به هيچ كارى فرمان ندادم مگر آنكه پيش از آنكه فرمان دهم خودم به كار بستم، و از هيچ چيز شما را منع نكردم مگر آنكه پيش از آنكه شما را منع كنم، خودم از آن دورى کردم.
مجموعه آثار، ج ۲۲، ص ۹۷
#سلبریتی
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔶🔹کدام سلبریتی شما را مصرف میکند؟
🔸 یکی از توهمهایی که شبکههای اجتماعی میدهند این است که فکر میکنیم ما هستیم که همه چیز را انتخاب میکنیم.
🔸ممکن است در ابتدا ما یک منبع خبری یا یک سلبریتی را «انتخاب» کنیم اما بعد از این انتخاب، بیشتر اوقات به یک طعمه یا مصرف کننده تبدیل میشویم که حق انتخابی ندارد جز اینکه صدا، چهره و حرفهای آن منبع یا فرد را ببلعد و در بستهبندی جدید تکرار کند.
🔸 بسیاری از سلبریتیها دانسته یا ندانسته این کار را با ما میکنند. آنها فکر، روح، زمان و نگرش ما را مصرف میکنند.
🔸 سلبریتیها با خانه و ماشین و لباسهای شیک، دندانها و پوست سفید، لبخندهای رو به دوربین، ظاهر متفاوت و خوشبختنمایی ما را با حسرت تنها میگذارند و میتوانند به یک سلاح_حواسپرتی_جمعی تبدیل شوند.
🔸 سلبریتیهای تهیمایه در هرجای جهان حتی با ژستهای آزادیخواهانه و از روی خیرخواهی، ممکن است بهترین سرباز برای دیکتاتورها شوند.
🔸آنها حواس ما را از واقعیتهای پیرامون پرت میکنند و به ما رویاهای دروغین میفروشند.
🔸اینکه همه میتوانند به ثروت و شهرت خیرهکننده برسند. اینکه در همین دنیا همه میتوانند عدالت، خوشبختی و شادی واقعی را تجربه کنند. اینکه اگر شما موفق نیستید دلیلش فقط تنبلی است و تاریخ، جغرافیا، سیاست و شانس هیچ نقشی در آن ندارد!
🔸 هنر سلبریتیها این است که مستقیم به ما نمیگویند چه کاری بکنیم، اما آرامآرام ما را فتح میکنند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
👇👇👇
بدون اینکه حتی متوجه باشیم میبینیم مثل آنها لباس میپوشیم، فکر میکنیم، حرف میزنیم، شبیه آنها ژست میگیریم یا مثل آنها دست به خوشبختنمایی میزنیم.
🔸 گاهی حتی مقاومت میکنیم که «امکان ندارد و من اینطور نیستم»! اما «به من بگو در شبکههای اجتماعی چه کسی را فالو میکنی تا بگویم کی هستی!». دیر آدم متوجه میشود که مدتها توسط سلبریتیها مصرف شده است.
🔸 چطور بفهمیم توسط یک سلبریتی مصرف میشویم؟
+ دنبالش نکنید و بعد از یک هفته از خودتان بپرسید بدون دیدن عکس، ویدئو و نوشتههای او چیز ارزشمندی از دست دادهاید یا نه؟ صرفاً به او معتاد بودید یا از او چیزهایی یاد میگرفتید که شما را به انسان بهتری تبدیل میکرد؟
✔️پاسخ به این سوالات حتی در خلوت هم نیاز به شجاعت دارد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔶🔹تو چرا این قدر خوشگلی؟ زندگی بالماسکه ای!
🔹این روزها در اینستاگرام که بگردی می بینی که همه خوشگل شده اند. اما داستان پشت این خوشگلی چیست؟
در سال های دور، بازیگران سینما، الهه های زیبایی بودند. جذابیت و زیبایی طبیعی و ثروتمندی دو ويژگی بازیگران سینما بود (اسم این گروه را می گذاریم سلبریتی های کلاسیک)
🔹اما امروزه به مددشبکه های اجتماعی، سلبریتی های جدیدی به وجود آمده است به نام اینفلوئنسرها.
اینفلوئنسرها، اکثراً خانم های جوانی هستند با زیبایی های فراطبیعی که به شدت تحت فشارند تا همان زیبایی هایی را داشته باشند که همتایان معروف هالیوودی آنها دارند، با این تفاوت که هالیوودی ها اغلب بسیار ثروتمندتر از آن ها هستند.
🔹 در مقایسه با بازیگران هالیوودی (سلبریتی های کلاسیک)، اینفلوئنسر ها (سلبریتی های جدید)، رابطۀ صمیمانه تر و متفاوتی با طرفدارانشان دارند.
🔹 اینفلوئنسرها جلو جلو حرکت می کنند. تغییراتی در بدن و آرایش و لباس خود ایجاد می کنند و سپس طیف وسیعی از افراد معمولی همان کار را دنبال می کنند.
🔹سال ۱۹۲۸ میلادی [حدود 90 سال قبل] مدیران یک استودیوی فیلم سازی هالیوودی از دکتر چارلز پینکاس، خواستند تا دندان های یک بازیگر را زیباتر کند. وی از روکش های موقتی استفاده کرد که در انتهای روز بازیگر میتوانست لبخند زیبایش را از روی صورتش بردارد.
🔹امروزه روکش ها ماندگارترند و حداقل ده سال دوام میآورند. در دهه های گذشته از روکش دندان استفاده می شد برای کمک به افرادی که مشکلات جدی در شکل و اندازۀ دندان هایشان داشتند اما 👇👇
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
👇👇👇
اما اکنون از این روکش ها استفاده می شود تا لبخندی زیباتر، چهره ای فریبنده تر و در نهایت پیچ (صفحه ای) پرطرفدارتر داشته باشند (رفرنس: نشریه ترجمان) این روزها، روکش و تزریق لب و لیزر فرکسل جزو اقدامات زیباییِ رایج میان اینفلوئنسرها هستند.
چرا؟ چون باید زیبا باشند.
چرا؟ چون باید فالوئر (دنبال کننده و طرفدار) داشته باشند.
چرا؟ چون از این طریق کسب ثروت و یا حداقل کسب شهرت می کنند!
☑️تحلیل و تجویز راهبردی:
🔸پدران و مادران ما با چنین پدیده هایی مواجه نبوده اند. ما اولین نسلی هستیم که در معرض چنین پدیده ای با این ابعاد، هستیم. بنابراین باید توانمندی هایی را در خود و نسل بعدی تقویت و ایجاد کنیم که لزوما در پدران و مادران ما نبود.
✔️رسانه-آگاهی:
افزایش آگاهی از تاثیرات غیرملموس و زیرپوستی رسانه اولین کاری است که باید انجام دهیم. باید دقت کنیم که رسانه ها چگونه تعریف ما را از زیبایی تغییر داده اند و همچنین با تعریف جدید از زیبایی، چگونه ما را پیرتر می کنند. کلی کار می کنیم و اضافی کاری و خودمان را پیر می کنیم تا اینکه پول در بیاوریم و عمل زیبایی کنیم. انرژی مان، جوانی مان و آسودگی خاطرمان را می دهیم تا زیبایی بخریم. اینکه ما چه تصمیمی می گیریم برعهده خود ماست و هیچ ایرادی ندارد که برای زیبایی هزینه کنیم فقط باید حواسمان باشد که آگاهانه و ارادی چنین کنیم و نه اینکه تقلیدی و هیجانی.
▫️اگر آگاهانه و نقادانه به ورودی های مغزمان توجه نکنیم، ناخودآگاه در مغز ما این معادله شکل می گیرد که خوشگلی مساوی است با خوشبختی. سپس این نتیجه را می گیریم که عمل زیبایی و خرید لباس و کفش زیبا مساوی است با خوشبخت شدن. بدون آنکه یک مرجع آماری در مورد این معادله داشته باشیم.
✔️زندگی بالماسکه ای؛
یکی دیگر از تاثیرات اینستاگرام این است که همه با تصاویر کاملا انتخابی که از زندگی خود منتشر میکنند نشان می دهند که چقدر زیبا، چقدر خوش حال، چقدر مدرن هستند. این برش های انتخابی اصلا به معنای آن نیست که طرف واقعاً غرق در لذت، نعمت و خوشی بی پایان است. وقتی به عمق زندگی آنان می روی، می فهمی که آن ها هم درگیر مالیات، بیماری، اختلاف خانوادگی، بازنشستگی، پرداخت قسط، ورشکستگی و بیش از همه نگران زیبایی، تناسب اندام، از دست دادن فالوئر و ... هستند.
▫️منتها ما دچار توهم بالماسکه ای هستیم. ما، آدم ها پشت نقاب های خندان (بالماسکه) همدیگر را فریب می دهیم. و دیگران در حسرت زندگی ما هستند و جالب اینکه ما خود نیز فریفته بالماسکه دیگران می شویم و در حسرت زندگی دیگران هستیم. هالیوودی ها و اینفلو ئنسر ها به اندازه ما شاد هستند و به اندازه ما گرفتار. اما تنها تفاوت شان این است که مجبورند جلوی دوربین های عکاسی لبخندهای تصنعی تحویل ما دهند و ما نیز باور می کنیم که واقعا آن ها خوشبخت هستند.
🔸دفعه بعدی که در ایسنتاگرام یک چهره جذاب خندان خوشحال دیدید این دو نکته را با خود مرور کنید: پشت این چهره خندان، لزوما یک آدم خوشبخت نیست. و طبق کدام آمار علمی، می شود اثبات کرد خوشگلی مساوی است با خوشبختی؟
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔶🔹تلویزیون نماد تغییر گفتمان
کریس بارکر معتقد است:
«تلویزیون موقعیتهای زندگی واقعی را عمدتا به این دلیل شبیه سازی میکند که جهان خود را تحقق بخشد، و نه اینکه دنیای واقعی را باز نمایی کند. تمام اخبار گفتمانی است و اساسا خبر محض وجود ندارد»
در روزهای پر ملال قرنطینه گاهگاهی سیری در برنامه های نوروزی شبکه های مختلف سیما داشتم.
پخش جدیدترین فیلم های تجاری هالیوود، مستندهای جذاب از زندگی قهرمانان ورزشی جهان، تبلیغات کالاهای لوکس و مصرفی.
حتی در موردی تبلیغ حسرت خوش تیپی و نگاه های پر از افسوس به یک مانکن. یا همین قسمت آخر سریال پایتخت و همسفر و قایق و لامپ و..
باورتان می شود این همان تلویزیون جمهوری اسلامی است؟
تلویزیونی که تنها سریال خارجی یک دهه اش اوشین بوده است و دهه دیگرش را با هانیکو و لینچان و ارتش سری پر کرده است؟
باورتان می شود این همان تلویزیونی است که برنامه اصلی یک دهه اش "روایت فتح" و "اخلاق در خانواده" و "مسابقه هفته" بوده است؟
سریال های این تلویزیون هم عوض شده است.
دیگر نه از فیلمهایی شبیه آینه عبرت و هزارداستان و پدر سالار خبری هست و نه از سربداران و پهلوانان و روزی روزگاری و...
سریال هایش داستان زندگی لاکچری مومنین اولترا میلیاردی است که در خانه های هزار متری و دوبلکس با ماشین های گرانقیمت خارجی زندگی می کنند.
مومنینی که پس از عمری زندگی باعزت ذره ای دچار لغزش می شوند و در پایان دوباره خود را بازیافته و به رستگاری می رسند. مومنینی که در هیچ کجای جامعه حتی یک نمونه واقعی هم ندارند.
دکورها و پوشش های برنامه های خبری و مجری های این تلویزیون هم تغییر کرده است.
دیگر دکور با یک میز ساده که مجری پشت آن می نشست و خبرها را می خواند، نیست. امروزه تلویزیون پر از مجری های چرب زبانی است که هر روز با یک مدل جدیدی از لباس و آرایش ظاهری می شوند و از موفقیت های سلبریتی ها برنامه تولید می کنند.
باورمان نمی شود تلویزیون جمهوری اسلامی با شعار مستضعفین و پابرهنگان به جولانگاه رامبد جوان و مهران مدیری و علیخانی و خواننده های پاپی که نه آهنگشان معنایی دارد و نه ترانه هایشان، تبدیل شده است.
باورمان نمی شود برای اداره این تلویزیون صدها میلیارد تومان پول هزینه می شود. تلویزیونی که تمام برنامه هایش به مراتب نازلتر و سطح پایینتر از صدها شبکه تلویزیونی خصوصی کشورهای همسایه است که با کمتر از یک هزارم این بودجه و هزینه اداره می شوند.
کافی است برنامه یک روز همین تلویزیون در دهه شصت یا هفتاد را با برنامه های امروزشان مقایسه کنیم، تا بهتر به تغییر اهداف و آرمانها و اصول حاکم بر این رسانه و مسئولان آن پی ببریم.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
📌 من نمیتونم باور کنم این بوقچیهای عزادار #رومینا ، واقعا دلسوزند. اونا فقط اومدن روی خون دخترک، برقصند و فستیوال غیرتستیزی راه بندازند وگرنه چرا روی سایر علتهای این فاجعه چشم بستند؟
❓چرا نگفتند بخشی از #خشونت_علیه_زنان نتیجه ولنگاریسم جنسی-عاطفیایه که در جامعه رایج شده؟ چرا صداشون درنیومد که روابط بیضابطه و بیچارچوب، جرمخیزتر و ناامنتره؟
♨️ در این چند روزه، شماها از دختران نوجوانی برام نوشتید که دور از چشم والدین، جانشون رو از دست دادند. خودکشی کردند یا توسط دوستان پسرشون به قتل رسیدند؟
⭕️ اما رسانهها چنان نوشتند که انگار این روابط کاملا امن و بیخطرند و هرچه خطر هست از #غیرته.
🔻عزادارانِ فرمایشی از رابطه #رومینا_اشرفی با عباراتی مثل #عشق، #رویای_آزادی، #حق_انتخاب، تجربه لذتبخش و... نام بردند گویی تمام پسرهایی که با دخترها وارد رابطه میشن فرشتههایِ معصومِ باانصافِ همه چیز تمام هستند و تمام پدران مسؤول، قاتلان دیوصفت بیهمه چیز!
🔻گویی در این سرزمین هیچ پسری به طمع تختخواب به دختری وعده نداده. گویی هیچ پسری از احساسات هیچ دختری سواستفاده نکرده.
⭕️ حالا نسخهشون چیه؟
ازدواج زیر ۱۸ سال ممنوع، اما رابطه ول و بیچارچوب، قانونی!
جالبتر اینجاست که رابطه افراد زیر ۱۸ با همدیگه آزاده اما رابطه همونا با افراد بالای هجده ممنوعه.
چرا؟ چون افراد منفی۱۸ قدرت تشخیص کافی ندارند.
خب اگر انسان زیر ۱۸ سال عقل درست و حسابی نداره، پس دوستی با همسن خودش براش خطرناکتره چون (به زعم شما) دو #کودک با دو عقل ناقص دارند تصمیم میگیرند پس این هم باید ممنوع باشه و اگر این رابطه با اینهمه خطر ممنوع نیست پس چرا #ازدواج ممنوعه؟
📛 فرمایشات انجمن حمایت از #حقوق_کودک رو بخونید خصوصی تلقی کردن #روابط_جنسی و #عاطفی فرزندانی که به (زعم خودشون) قوه تشخیص ندارند و بیرون انداختن #والدین از زندگی او!
اینجا #فرزند ۱۰ ساله شما که به قول اونها عقل درست و حسابی نداره، میتونه وارد رابطه بشه و این حریم شخصی اوست و شمای والد غلط میکنی دخالت کنی.
این حرفها شوخی نیست. این شعارهای دهن پرکنی که از تصویب حقوق کودکان و... میشنوید در اصل همین قوانین ضد #خانواده و ضد تربیته.
💢 حالا ما ایرانیها، جهان سومی و زنستیزیم اما شما بگو در همان جوامع دموکراتیک مگر این تزها جواب داده که برای دیگران تجویز میکنید؟
🔻مگر شما با این ژستها تونستید جلوی سالی ۳۲۱ هزار #تعرض به دانشآموزان امریکایی رو بگیرید؟
مگر تونستید جلوی رشد ۷۴ درصدی #آزار_جنسی در انگلیس رو بگیرید؟
مگر تونستید جلوی هر دو دقیقه، یک تجاوز را بگیرید.
✍ پریچهر
🗓 به بهانه یکم ژوئن، #روز_جهانی حمایت از کودکان
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔴 #به_بهانه_سالگرد_ارتحال l آیا امام می ترسید؟!
🔻 کلیدواژه ی اصلی فرمایشات رهبر انقلاب در سخنرانی ۱۴ خرداد سال گذشته #منطق_مقاومت در اندیشه ی سیاسی امام راحل بود.
🔹 با اطمینان میتوان گفت ترس از تهدیدات آمریکا در ادراک و سیستم محاسباتی امام راحل اصلاً یافت نمیشد. اما این سخن بدین معنا نیست که امام با مفهوم ترس هیچ میانه ای نداشت. امام می ترسید اما نمی ترسید! ؛
🔹امام میترسید اما از خدا و نه از کدخدا! ؛ امام می ترسید از روزی که انقلاب به دست نااهلان بیفتد و مستضعفین به پای مانور اشرافیت قربانی شوند. امام میترسید که در قاموس سیاست خارجی ج.ا.ایران کدخداخوانی و کدخداباوری جایگزین خداوباوری و توکل برخدا شود.
🔻اما ترس امام مختصات الهی داشت:
1⃣ هیچگاه بخاطر منافع مادی، شخصی و حزبی هراسی به دل نداشت. نگران او از خطر ارتجاع و انحراف انقلاب بود.
2⃣ ترس او از قدرت ها نبود بلکه از استحاله انقلابیون فرسوده و موج سواری نفوذی ها بود.
3⃣ از تهدیدات نظامی و ناو های جنگی آمریکا نمی ترسید؛ ترس او از مرعوبین و ساده لوحان داخلی بود که مبادا با راهبرد فشار و جنگ روانی تسلیم تاکتیک مذاکره با شیطان بزرگ شوند و توئیت بزنند که بایست " #سواری " بدهیم!
🔻 #امام_خمینی نمی ترسید ؟ چرا که پرچمدار رسالت الهی بود " الَّذينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ يَخْشَوْنَهُ وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللَّه " ؛ آن حکیم الهی با منطق قرآنی، توکل برخدا و اعتماد به ملت اهل #منطق_مقاومت بود. کلید واژه شخصیتی امام #عزت بود ولی از تحقیر و بدگویی علیه خودش، تبعید به نجف و نوفل لوشاتو ، تحریم ، تهدید غرب و شرق با فانتوم و آواکس و میراژ ابایی نداشت..
🔻 نترسیدن امام ریشه در #منطق_مقاومت داشت؛ منطقی با مختصات زیر:
1⃣ فقط باید از خدا ترسید: لا يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللَّه
2⃣ پیروزی نهایی با جبهه حق است: وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ
3⃣ استقامت و #مقاومت شرط یاری خداوند است: إِنَّ الَّذينَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَيهِمُ المَلائِكَةُ أَلّا تَخافوا وَلا تَحزَنوا
4⃣ عهد الهی بر نصرت مومنان است: وَكانَ حَقًّا عَلَينا نَصرُ المُؤمِنينَ
#امام_خمینی (ره)
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💊دکترین آنفولانزای نیویورکی(۱)
📿مسئله ایران هراسی و اسلام هراسی سالها است که از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا دنبال میشود و در تحولات جدید وارد مرحلهای جدیدتر شده است. وقوع انقلاب اسلامی، فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، وقوع حادثه ۱۱ سپتامبر و... از جمله عواملی هستند که اسلامهراسی را وارد فاز جدیدتری کردهاند.
💣در سال ۲۰۰۵، تونی بلر، شریعت و خلافت را به عنوان ایدئولوژی شیطانی معرفی کرد؛ توصیفی عجیب زیرا شریعت تنها ساختار قانونی استفاده شده در کشورهای مختلف اسلامی است که با تعابیر جوامع غرب متفاوت است و خلافت به قانونی اشاره دارد که به وسیله خلیفه بنا نهاده شده بوده و ایدئولوژی نبوده اما در جوامع خاورمیانه تاریخی طولانی دارد.
⚔️تونی بلر این برخوردها را نه تنها برخورد تمدنها، بلکه جنگ میان غرب آماده نبرد و تروریسم اسلامی بیان میکند. در اقدامی مشابه، دیوید کامرون نیز گفته بود: «نیروی محرکه تهدید تروریستی امروز، بنیادگرایی اسلامی است.» وی در سال ۲۰۱۱ نیز در سمت نخستوزیری، با استفاده از واژه «افراطگرایی اسلامی» آن را به عنوان تهدیدی بالقوه توصیف کرد که موجودیت تمام تمدن را به خطر میاندازد.
#استکبار_ستیزی
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
💊دکترین آنفولانزای نیویورکی(۱) 📿مسئله ایران هراسی و اسلام هراسی سالها است که از سوی آمریکا و اتحا
💊دکترین آنفولانزای نیویورکی(۲)
⛓به دنبال اسلام هراسی در اروپا، اقدامات سرکوبگرانهای نسبت به شهروندان مسلمان انجام شد. در فرانسه پرزیدنت ژاک شیراک مبارزه با حجاب را آغاز کرد و دولت، قانونی را در سال ۲۰۰۴ برای منع پوشش موهای سر وضع کرد.
📄از دی ماه سال ۱۳۸۰ که جرج بوش پسر، مسئله محور شرارت را مطرح کرد و نام چهار کشور یعنی ایران، سوریه، عراق و کره شمالی را در لیست تهدیدهای جهانی قرار داد، بعد از پنج، شش استراتژی که علیه ایران مطرح شد و همه شکست خورد، سالیان گذشته فضایی را علیه جمهوری اسلامی ایجاد کردند و دست به تبلیغات وسیعی علیه انقلاب اسلامی زدند و امروز زمان چیدن میوههای آن تهدیدها است.
🏢مدیر پروژه ایران در وزارت امور خارجه آمریکا فردی به نام نیکلاس برنز [بوده] است، وی بسیار تندرو است و از افرادی است که به شدت ضد ایران و اسلام است. او رسما اعلام کرد که ما پروژهی نفرت سازی را در ایران دنبال میکنیم. این ویروس تحت عنوان دکترین آنفولانزای نیویورکی، پنج وجه دارد و متاثر از قطعنامههای شورای امنیت نهایی میشود و کانون هدف این طرح شهروندان ایرانی است
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💊دکترین آنفولانزای نیویورکی(۳)
✅هر شهروند ایرانی باید این ویروس در او نهادینه شود و او نسبت به پنج وجه، احساس و ایجاد تنفر بکند. وجه اساسی، نفرت از اسلام است. باید یک فرد مسلمان در جامعه ایران از مسلمان بودن خودش خجالت بکشد. باید در فضای رسانهای جهان به گونهای با او برخورد شود که خود او از اسلام و مسلمانیاش متنفر بشود.
👤به همین دلیل است که دائماً در رسانههای گوناگون بر ضد اسلام و به خصوص شیعه انقلابی تبلیغ میکنند. مهمترین مسئله برای آنان این است که اسلام باید مورد تهاجم قرار گیرد و نهایتا آن اسلامی پذیرفته شده میباشد که ما در تحلیلها و سخنرانیهای خود بیانش میکنیم و بر اساس فیلمهایی است که میسازیم، مانند پنج مناره در نیویورک. در نشریه فرهنگ پویا #شماره_30
#استکبار_ستیزی
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔺 خروس آیت و نشانی مردان غیور است.
اما خوک آیت و نشانی مردان بیغیرت و بیناموس، چرا؟
چون خوک نر از این که سایر خوکها با خوک ماده او باشند و او تماشاگر این رابطه باشد لذت میبرد.
💢 اصلا پرسیدهاید که چرا گوشت خوک حرام است؟
#جامعه_خوکی
🔺جامعه لیبرال یک جامعه خوکی است و فهم لیبرالی از مناسبات جنسی انسانها همان مناسبات جنسی خوکهاست.
در واقع #سبک_زندگی_آمریکایی
همان #سبک_زندگی_خوکی است.
🔺جامعه خوکی در سبک زندگی آمریکایی در نهایت به کاکولدیسم رسیده است.#ایدئولوژی_کاکولدیسم مروج این گزاره بیغیرتی است که مردان برای همسر خود مرد دیگری را بیاورند و سپس خود تماشاگر با هم بودن آنها باشند و لذت ببرند. این ایدئولوژی امروز رویهای فراگیر در جامعه آمریکاست.
🔺#کاکولدیسم از پرندهای شبیه فاخته اخذ شده: این پرنده، تخم خود را در لانه پرنده دیگری میگذارد. جوجه این پرنده پس از تولد به طور غریزی جوجههای صاحب لانه را به بیرون پرتاب میکند. از آن پس پرنده میزبان فقط این جوجه را تغذیه میکند و میپروراند.
🔺مرد بیغیرت جامعه لیبرال مبتنی بر #کاکولدیسم برای همسر خود مرد دیگری میآورد و از تماشای رابطه آنها ارضا میشود. اوج لذت او این است که همسرش از مرد غریبه باردار شود و او این طفل نامشروع را مانند جوجه فاخته در خانه خود بپروراند، دقیقا همچون خوکها.
🔺بیشترین مروجان ایدئولوژی جنسی کاکولدیسم در جهان، سلبریتیهای سینما هستند.
⭕️ #سلبریتی_های_سینما در جهان به عنوان گروه اصلی در خط مقدم خانوادهستیزی، غالبا با رویه تبادل همسر و سپس تعویض همسر و در نهایت به کاکولدیسم معتاد هستند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد