💣کشف 84اسلحه در میدان 72تن قم 😳
#اختصاصی
🆔 @darseenghelab
💎 بخشی از مردم، هنوز هم از تصمیم رهبر انقلاب در ماجرای بنزین دلگیرند. ماجرایی که علی رغم اختلاف نظر کارشناسان و با بی تدبیری تمام انجام شد اما رهبری مجبور به حمایت از تصمیم سران قوا شدند. چرا❓
🛡 رهبری از تصمیم سران قوا حمایت کردند به دو دلیل اصلی
1️⃣ اگر ایشان هم اعتراض میکرد و بر اعتراض خیابانی مردم صحه می گذاشت، جنگ داخلی فراگیری کشور را در کام خود فرو می برد. در همین قم که تقریبا هیچ حادثه ای رخ نداد، تنها در یک فقره، در میدان ۷۲ تن، ۸۴ اسلحه شکاری با گلولههای خاص از یک ماشین کشف شد. حالا موارد کشف شده در حرم حضرت معصومه و غیره بماند.
2️⃣ اگر رهبری حمایت نمیکرد، بهترین بهانه به دست دولت می افتاد که «نمی گذارند» کار کنیم. #استعفای روحانی در این فضا بعید نبود که نتیجه آن هم تجمعات خیابانی و مجددا جنگ داخلی بود. ناگفته نماند که استراتژی استعفا، هنوز هم نقل محافل است همچنانکه برای چهلم وقایع آبانماه در پنجم دیماه برنامه ریزی می شود.
🖋 #اشرار حرفه ای دست برنداشته اند و دولت هم قصد اصلاح ندارد. گرچه استعفای روحانی می تواند خبرخوشی برای همه باشد اما ظاهرا ما هم مانند رهبرانقلاب باید روحانی را تحمل کنیم تا سناریوی تکراری دشمن در عراق و لبنان، در ایران محقق نشود. شاید روزی برسد که بگوییم آخرالداء الکی(آخرین دارو داغ گذاشتن است)✅
🆔 @darseenghelab
📜 روزنامه اطلاعات، یکشنبه ۲۰ آذر ۱۳۵۶
〰️آلودگی هوای تهران به حدی که هر تهرانی روزی 1/5گرم سم خالص استنشاق می کند❗️
🔹 42سال پیش دقیقا در چنین روزهایی از آذرماه، لایههایی از مواد آلاینده بر فراز تهران گسترده شد، ذراتی که از احتراق اتومبیلها، کارخانهها و مصارف خانگی انرژی ناشی میشدند و نفسهای پایتخت را زیر فشار تراکم ذرات آلاینده به شماره می انداختند. به نوشته این روزنامه از مجموع آلودگیهای مختلف هوای تهران ۸۸ر۷۸ درصد آن ناشی از سوخت بنزین در اتومبیلها است💯
💎 روزنامه اطلاعات پیش بینی کرده بود که «یک آمار خوشبینانه حکایت از آن دارد که هر سال صد هزار وسیله نقلیه جدید در تهران به کار میافتد... اگر وضع آنچنانکه اینک هست ادامه یابد. رسیدن روزی که آلودگی هوای تهران برای زندگانی غیر قابل تحمل باشد، چندان دور نیست»
💡 تاریخ را اینگونه بخوانیم👇👇
🆔 @darseenghelab
هدایت شده از نهضت مبلغین گفتمان انقلاب اسلامی
طرح جدید و خطرناک بانکداری در مسیر تصویب!!!!
😤امروز صبح با یکی از نمایندگان مجلس تلفنی صحبت شده و از اینکه آقای بحرینی نماینده مشهد مدافع و مبلغ طرح جدید بانکداری در مجلس است اظهار تعجب کرده و گفته بدلیل روحانی بودن ایشان نمایندگان هم فکر می کنند حوزه موافق این طرح است!درحالیکه مرکز رسمی اقتصاد حوزه خصوصا بخاطر عرصه جنگ اقتصادی به شدت مخالف است.
حتی آقایان مطرح کرده اند که مراجع هم از قبل این را تائید کرده بودند!
اخیرا آقای نوری همدانی مخالفت کرده است! خبر رسیده امروز می خواهند کلیاتش را تصویب کنند.
حجة الاسلام علی معصومی نیا مسؤول کمیته بانکداری حوزه علمیه:
آیه الله العظمی نوری همدانی فرمودند« حوزه علمیه با طرح بانکداری مجلس مخالف است و نظر کسانی که این طرح را به مجلس برده اند حجت نیست».
لازم است وکلای فعلی و کاندیداهای جدید مجلس را با این طرح محک زد و بخواهیم صراحتا موضعشان را با توجه به مطالعه ی طرح،اعلام عمومی نمایند.
@nehzat313
💎 نیروگاه قم در کلام رهبر انقلاب
🎙رهبر انقلاب درباره منطقه نیروگاه قم فرموده اند:
همین منطقه نیروگاه که گفتند، با همهی محرومیتهائی که دارد، مردم آنجا جزو مشتاقترین و علاقهمندترین مردم در جهت انقلاب و در جهت آرمانهای انقلابند؛ این را ما اطلاع داریم. در دوران دفاع مقدس هم همین جور بوده، بعد از آن هم تا امروز همین جور بوده است.
🔹 یا محلهی شاه ابراهیم و محلات دیگری که محلات فقیر و عقبماندهی قم هستند، باید با رویکرد امور رفاهی، بهداشتی، آموزشی و خدماتی، یک فکر اساسی برای این محلات بشود؛ یک حرکت دفعی انجام بگیرد تا بعد انشاءالله به روال معمولی بیفتد💯
📌حاشیه: پس از بیانات رهبرانقلاب در 5آبان 89، پروژههای بزرگی در منطقه نیروگاه انجام شد که انصافا چهره این منطقه را عوض کرد. بازگشایی 95 درصد پروژه بازگشایی خیابان شهیدان فهیمی، بازگشایی خیابان کارگر، پروژه پل جمهوری که هنوز ادامه آن در میدان امام حسین(ع) در حال انجام است. اسفالت های جدید، فاضلاب شهری، ورزشگاههها، ساختمان های فرهنگی مانند مجتمع فاطمه الزهرا (س) در خیابان أیت الله کاشانی و احداث بوستان های متعدد، بخشی از اقدامات انجام گرفته است با این حال این مناطق نیازمند «فکر اساسی» هستند.
@darseenghelab
💡 پیش بینی های شهید مدرس درباره آینده ایران
#اختصاصی
🆔 @darseenghelab
🔹شهید مدرس از اعجوبه های تاریخ ایران است که علاوه بر هوش و شجاعت سیاسی بالا، قدرت پیش بینی بسیار خوبی داشتند که ناشی از بصیرت عمیق اوست. او راههای نفوذ استعمار را به خوبی شناسایی کرده و آفت های غربزدگی رضاخانی را به خوبی تشریح می کرد. در ادامه سه نمونه از پیش بینی های مدرس را ببینید👇
1️⃣ فکلی های فاقد آب آشامیدنی ❗️
«قریبا چوپانهای قریههای قراعینی و کنگاور، با فُکُل سفید و کراوات خودنمایی میکنند، اما در زیباترین شهرهای ایران، آب لوله و آب تمیز برای نوشیدن مردم ایران پیدا نخواهد شد. ممکن است شمار کارخانههای نوشابهسازی افزون گردد، اما کوره آهنگدازی و کارخانه کاغذسازی پا نخواهد گرفت.💯
💦 درهای مساجد و تکایا به عنوان منع خرافات و اوهام بسته خواهد شد، اما سیل رمانها و افسانههای خارجی که درواقع جز تحسینکرد فرنگی چیزی نیستند، به وسیله مطبوعات و پردههای سینما به این کشور جاری خواهد گشت، بطوری که پایه افکار را عقاید و اندیشههای نسل جوان از دختر و پسر، تدریجا بر بنیاد همان افسانههای پوچ قرار خواهد گرفت👌 و مدنیت مغرب و معیشت ملل مترقی را در رقص و آواز و دزدیهای عجیب آرسن لوپن و بیعفتیها و مفاسد اخلاقی دیگر خواهد شد، مثل آنکه آن چیزها لازمه متمدن بودن است.»(1)
2️⃣ گردنتان به سوی بیگانه کج خواهد شد❗️
«روزی برسد که برای شیر و پنیر و پشم و پوست هم گردن ما به جانب خارج کج باشد و دست حاجت بدان سو دراز کنیم.»(2)
3️⃣ رضاخان در خارج از کشور میمیرد❗️
«یک ماه پیش رضاخان به وسیله مأموران پیغام داده بود که من دخالت در سیاست نکنم و به عتبات بروم و آنجا ساکن شوم. گفتم: به رضاخان بگویید مدرس گفت من وظیفه خود را دخالت در سیاست میدانم. اینجا هم جای خوبی است و به من خوش میگذرد. تو را هم روزی انگلیسیها کنارت گذاشته و به جایی پرتاب میکنند. اگر قدرت داشتی و توانستی، بیا همین جا (خواف). هرچه باشد بهتر از تبعیدگاهها و زندانهای خارج از ایران است. ولی من میدانم که من در وطنم به قتل میرسم و تو در غربت،👈 در سرزمین بیگانه خواهی مرد!»(3)
🖋 شکل گیری جامعه دوگانه ای که بخش کمی از مردم در کافه ها اما بخش بیشتری در کوره دهات ها و حاشیه شهرها می لولیدند، نتیجه مدیریت غربزده و وابسته دوران پهلوی بود. امری که شهید مدرس از عمق تاریخ نسبت به آن هشدار داده بود؛ هشدارهایی که عده ای در اوایل دولت شبه شاهنشاهی اعتدال هم دادند اما به آنان انگ دلواپس زده شد..
📗(1) رحیم زاده صفوی، اسرار سقوط احمدشاه، به کوشش بهمن دهگان، فردوسی، تهران، 1362،ص86.
(2)نطق ها و مکتوبات شهید سید حسن مدرس، نشر ابوذر، 1355، ص21.
(3)سرگذشت، افکار و آثار آیتالله شهید سید حسن مدرس، سید محمد صادق مزینانی
🆔 @darseenghelab
🎈 گرانی شش برابری قیمت خانه و آپارتمان در تهران طی 5سال❗️
📜گزارش روزنامه کیهان در سال 55 از گرانی زمین و خانه:
به علت کمبود و نایابی مصالح ساختمان و بالا رفتن قیمت زمین در تهران قیمت خانه و آپارتمان در ۵ سال گذشته ۶ برابر شده است. «یک خانه سهطبقه که ۵ سال قبل در گیشا ۳۴۰ هزار تومان فروخته شد، الان دو میلیون و دویست هزار تومان قیمت پیدا کرده است.»💯
🖋پ.ن: چطوریه که قیمت خودکار هویدا ثابت می موند اما مسکن گرون میشد🤔
🆔 @darseenghelab
❄️ دوران طلایی ایران: خانه بدون شیشه، آبگوشت بدون نخود وماشین بدون لاستیک❗️
روزنامه اطلاعات در سهشنبه ۱۵ آذر ۱۳۵۶ نوشت مردم در انواع مواد غذایی و حتی غیر غذایی از حبوبات و روغننباتی و میوه گرفته تا شیشه برای در و پنجره، شمع و پلاتین و لاستیک، بشدت کمبود دارند👇
🔰 «امروز وقتی برای خرید به مغازه میروید، فرقی نمیکند، به خوار و بار فروشی یا سبزیفروشی یا قصابی، ممکن است با تابلوی «نداریم» روبهرو شوید!»
🔹 «این سوال خانوادهها است، میلیونها خانوادهای که در طول دو سه سال اخیر با عجیبترین نوع کمبود در بازار خرید روبهرو شدهاند، کمبود تخممرغ، کمبود شیشه برای در و پنجره و کمبود شمع و پلاتین، کمبود لاستیک اتومبیل، کمبود لامپ، کمبود نخود و لوبیا، کمبود موز و بالاخره کمبود روغن نباتی و... این آخری جدیدترین واقعه بازار خرید خانوادهها است؛ همان خانوادههایی که هنوز از نگرانی تخممرغ ناقابل بیرون نیامدهاند، هنوز پنجره اتاقشان شیشه نخورده، هنوز آبگوشتشان رنگ نخود به خود نگرفته»😶
🆔 @darseenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔪 انحلال باشگاه شاهین بخاطر چند شعار سیاسی❗️
🔹 در سال 1342، در باشگاه مردمی شاهین بین شاهین و دارایی مسابقه ای برگزار شد. عده ای از حاضران علیه شاه که برای تماشای فوتبال آمده بود شعار دادند شاه هم ورزشگاه را ترک کرد و بازی نیمه کاره ماند..
⛔️ باشگاه مردمی شاهین کلا منحل شد تا کسی جرات شعار سیاسی در فوتبال رو نداشته باشه!
🆔 @darseenghelab
♦️زمان تبعیت از نظر اکثریت در تشکیلات ها
🔹علامه مصباح یزدی:
اگر ابتدا یک جمعی کلیات مسأله را پذیرفته باشند و بنایشان هم بر این باشد که مسیر صحیح را انتخاب کنند، در این صورت و در موارد اختلاف سلیقه، نظر اکثریت پذیرفته شود؛ اما این که اصل شناخت حق را متوقف بر نظر اکثریت بدانیم، اشتباه است.
👈18 آذرماه 98
🆔 @darseenghelab
➖➖➖➖➖➖➖➖
💠 وقتی وجدان کاری نبود اما قمپز #ژاپن_اسلامی بود❗️
🆔 @darseenghelab
هدایت شده از پژوهشکده تاریخ معاصر
✳️ کارمندانی که به دلیل نداشتن پول برای خرید لباس گونی پوشیدند و در سر کار حاضر شدند!
#روزشمار
#26_آذر_1340
✅ کارمندانی که گونی پوشیدند و در سر کار حاضر شدند!
« #روزنامه_کیهان » در شماره امروز خود نوشت : امروز واقعه جالبی در شیراز روی داد و کلیه خدمتگزاران فرهنگ لباس هایی که از گونی تهیه کرده بودند، پوشیدند و در محل کار خود حاضر شدند.
پوشیدن لباسی که از گونی تهیه شده بود، برای اعتراض به کمبود پول لباس بود که از طرف فرهنگ فارس به خدمتگزاران جزء پرداخت شده است.
اداره فرهنگ فارس به محض اطلاع از این جریان به خیاط هایی که چنین لباس هایی دوخته بودند اخطار کرد که اگر دوختن این لباس ها را ادامه دهند تحت تعقیب قرار خواهند گرفت و از طرف دیگر نیز طی بخشنامه ای به خدمتگزاران ابلاغ شده است که اگر لباس گونی بپوشند از خدمت معاف خواهند شد!
کارمندان می گویند : ما چاره ای نداریم و با این پول لباسی بهتر از گونی نمی شود تهیه کرد.
@iichs_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩توهین به شعور مخاطب در منوتو
🔊شبکه من و تو، با تقطیع آشکار سخنان امام خمینی(ره) نشان داد که کمترین ارزشی برای مخاطب خود قائل نیست و شاید فکر میکند که مخاطبانش عده ای ساده لوح هستند که مغزشان شستشو شده و براحتی گول می خورند☑️
🔹این شبکه مدعی شده است که امام، دانشگاه را منشاء فساد می دانند اما سخنان تقطیع نشده امام خمینی در این باره را می توانید در این ویدئو مشاهده کنید.
🆔 @darseenghelab