🌷 #هر_روز_با_شهدا🌷
#شهيد_بیحساب_و_كتاب....
🌷آیت الله حق شناس، در مجلسی که بعد از شهادت احمدعلی داشتند بین دو نماز، سخنرانیشان را به این شهید بزرگوار اختصاص داده و با آهی از حسرت که در فراق احمد بود، بیان داشتند: "اين شهيد را دیشب در عالم رویا دیدم. از احمد پرسیدم: چه خبر؟ به من فرمود: تمام مطالبی که از برزخ و.… میگویند حق است. از شب اول قبر و سئوال و… اما من را بیحساب و کتاب بردند. رفقا! آیت الله بروجردی حساب و کتاب داشتند. اما من نمیدانم این جوان چه کرده بود؟ چه کرد که به اينجا رسید؟!"
🌹خاطره اى به ياد شهید معزز احمدعلی نیری
[معرفى كتاب: كتاب "عارفانه" زندگينامه و خاطرات عارف شهيد احمدعلى نيرى]
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
✾📚 @Dastan 📚✾
4_5987819962704593700.mp3
4.58M
#فایل_صوتی
✅آیت الله بهجت(ره)
🔻امام زمان (عج) ما را مےبیند
🔻شما گمان میکنید ما مطلع نیستیم از حال شما!
🔻داستان آقاسیدحسن و توسل به امام زمان(عج الله تعالی فرجه)
✾📚 @Dastan 📚✾
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت دوم
📚 موضوع: انس با قرآن
📖تفسیر آیه ۲۵۷ سوره مبارکه بقره
🗓۱۳۹۳/۰۴/۰۸
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆 كشته شدن ابوجهل بدست دو كودك
سال دوّم هجرت بود، جنگ بدر بين مسلمين و مشركان در سرزمين بدر شروع شد، ابوجهل از سران و دشمنان سرسخت پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم ) در ميدان جنگ حضور داشت و با تاخت و تاز، مشركان را بر ضد مسلمين مى شورانيد، ولى دو كودك (در حدود كمتر از 14 سال ) كه هر دو ((معاذ))نام داشتند(معاذ بن عمرو معاذ بن عفراء) او را كشتند به اين ترتيب :
عبدالرحمان بن عوف مى گويد: در جنگ بدر در صف مسلمين به جانب راست و چپ مى نگريستم ناگاه ديدم بين دو كودك كم سن و سال كه از دودمان انصار بودند قرار گرفته ام ، با اينكه آرزو داشتم در چنين موقعيت خطيرى بين افرادى قوى باشم ، و دشمن به خاطر آنها به طرف من نيايد.
در اين هنگام يكى از آن دو كودك به من گفت : اى عمو، آيا ابوجهل را مى شناسى ، به ما نشان بده
گفتم : آرى مى شناسم ، اى برادر زاده به ابوجهل چه كار دارى ؟
گفت : به من رسيده كه او به رسول خدا (ص ) ناسزا گفته است ، سوگند به خداوندى كه جانم در تحت قدرت او است ، اگر ابوجهل را بشناسم از او جدا نگردم تا يكى از ما كشته گرديم .
سپس كودك ديگر نيز همين سخن را به من گفت : از جراءت و نترسى اين دو كودك ، شگفت زده شدم .
چندان طول نكشيد ناگهان ابوجهل را ديدم كه در ميدان ، تاخت و تاز مى كند، او را به آن دو كودك نشان دادم و گفتم : ابوجهل اين است .
آنها در لابلاى رزمندگان مثل برق به سوى ابوجهل شتافتند و با شمشيرى كه در دست داشتند به او حمله برده و او را كشتند، سپس به حضور رسول خدا (ص ) باز گشتند و خبر كشته شدن ابوجهل را به آنحضرت دادند.
پيامبر (ص ) به آنها فرمودند: ايكما قتله ؟: كدام يك از شما او را كشتيد؟
هر يك از آن دو گفتند: من كشتم .
پيامبر (ص ) فرمود: آيا شمشيرهاى خود را از خون ، پاك نموده ايد؟ گفتند: نه .
پيامبر (ص ) به شمشيرهاى آنها نگاه كرد، ديد هر دو به خون رنگين است ، به آنها فرمود: كلا كما قتله : هر دو شما او را كشته ايد.
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 درگذشت آیت الله محمدرضا مهدوی کنی
🔹 محمدرضا مهدوی کنی، در ۱۴ مرداد ۱۳۱۰ در روستای کن به دنیا آمد. او بعد از تحصیل دروس مقدمات در روستای کن، سال ۱۳۲۷ برای کسب علوم دینی به قم رفت و از محضر علمای بزرگ استفاده کرد. در حوزه به همراه تعدادی از طلاب، تشکلی به نام «مجمع سیاسی» تشکیل دادند که هدف آنها تحول در وضعیت درسی و وارد کردن حوزه به مسائل سیاسی بود.
🔻 وی در سال ۱۳۴۰ ش به درجه اجتهاد رسید، و بعد از آن به تهران عزیمت کرد و به امامت مسجد و تدریس در مدرسه مروی مشغول شد. در پی قیام ۱۵ خرداد و تبعید امام، مسجد او به محل فعالیتهای سیاسی مبدل شد. ایشان در زمان انقلاب بارها در راه مبارزات انقلابی دستگیر و زندانی شد.
🔸 مهدوی کنی پس از پیروزی انقلاب، در آبان ۱۳۵۸ در کابینه بازرگان مشاور وزیر کشور شد. در کابینه شهید رجایی نیز وزیر کشور بود و پس از آنکه رجایی رئیسجمهور و باهنر نخستوزیر به شهادت رسیدند، شورای موقت ریاست جمهوری زمام امور دولت را به ایشان سپرد. در ۱۳۶۰ با حکم امام به عضویت ستاد انقلاب فرهنگی و نیز شورای نگهبان منصوب شد.
▫️ ایشان از سال ۱۳۶۱ همزمان با ریاست دانشگاه امام صادق ع ، دبیر کل جامعه روحانیت مبارز بود. بعدها با حکم امام عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شد. همچنین یک دوره ریاست مجلس خبرگان را هم عهده دار بود. این عالم مبارز سرانجام در ۲۹ مهر ۱۳۹۳ در ۸۳ سالگی در تهران از دنیا رفت و در حرم حضرت عبدالعظیم به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#مهر_۲۹
#آیتالله_مهدویکنی
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 نزول عذاب بر قوم حضرت صالح (قوم ثمود)
🔹 حضرت صالح علیه السلام، از نوادگان حضرت نوح است که بر قوم ثمود مبعوث شد. نام وی ۹ بار در قرآن آمده است. قوم ثمود در ساحل دریای سرخ (بین مکه و شام) در ناحیه حِجر، میزیستند و زمین را آباد مى کردند و قصرها و خانه های بزرگ مى ساختند. در شهرى که صالح مبعوث شد، اقوامی بودند که کارشان فساد در زمین بود و در آخر طغیان را از حد گذراندند.
🔻 بعد از آن خدا حضرت صالح ع را به سوى آنان مبعوث کرد تا آنان را به دین توحید و ترک بت پرستى دعوت کند. او مردم را نصیحت مى کرد و در برابر اذیت آنان صبر مینمود تا شاید دست از لجبازى برداشته و ایمان بیاورند. ولى به جز اندک کسىانی ایمان نیاوردند. قوم ثمود همچنان بر کفر اصرار میورزیدند و وی را به جادوگرى متهم میساختند.
🔹 آنان برای ایمان آوردن از وی خواستند از کوه، ماده شترى بیرون بیاورد. وی از خدا خواست و ناقه از دل کوه بیرون آمد، اما باز هم ایمان نیاوردند. صالح ع به آنان فرمود: خدا شما را امر فرموده که به ناقه آسیبی نرسانید؛ که اگر چنین کنید عذابى دردناک و نزدیک شما را خواهد گرفت.
▫️ دعوت وی و انکار قومش مدتى ادامه یافت تا آن که قومش نقشه کشتن ناقه و از بین بردن صالح ع را کشیدند و در بین خود سوگند خوردند که ما شب هنگام، بر سر او و خانواده اش مى تازیم و همه را به قتل مى رسانیم. چیزى نگذشت که صاعقه اى آمد و قوم ثمود در خانه هایشان هلاک شدند.بر اساس برخی روایات این عذاب در ۱۶ ربیع الثانی نازل شده است.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_۱۶
#حضرت_صالح
#قوم_ثمود
✾📚 @Dastan 📚✾
هدایت شده از قاصدک
🧡✨نظم و برنامه ریزی و برکت زمانی برات مهمه⁉️
⚪️✨جذابیت و آداب معاشرت عالی برات مهمه⁉️
🧡✨خودسازی و آرامشت برات مهمه⁉️
🧡✨اگه جوابت بله هست با لبخند وارد کانال خودسازی و نظم ما شو
⚪️✨یه جمع انرژی مثبت 600 هزار نفره
🧡✨پاییزت رو با ما گرم و دلنشین کن
⚪️✨روی لینک زیر بزن و وارد شو👇
https://eitaa.com/joinchat/1634271298C2b479acc30
معامله پر سود زندگی
ایناست كه حال خوب را
جایگزين حال بد کنیم💞💐
✾📚 @Dastan 📚✾
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 نسخهبرداری یکروزه آیتالله حسنزاده آملی از یک کتاب
خبرگزاری حوزه در ایام رحلت علامه حسنزاده آملی گفتوگویی را با حجت الاسلام والمسلمین سید محمدهادی قائمی از شاگردان خاص علامه حسن زاده آملی انجام داده تا گوشه ای از شخصیت علمی و عرفانی این عارف والامقام را از زبان ایشان شنیده و برای مخاطبان حوزه نیوز منعکس نماییم. این ویدئو برشی از این گفتوگو میباشد.
فیلم کامل گفتوگو👇👇👇
https://B2n.ir/k90335
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆پاداش عظيم شوهردارى
پيامبر اسلام ( صل الله علیه وآله و سلم) با اصحاب خود به گرد هم نشسته بودند ناگاه بانوئى بنام ((اسما)) دختر يزيد انصارى به حضور آنحضرت آمد و گفت : پدر مادرم بفدايت اى رسول خدا! من به نمايندگى از زنان به حضور شما براى طرح يك سؤ ال آمده ام ، سؤالم اين است كه :
خداوند تو را به عنوان پيامبر، به سوى انسانها از مرد و زن فرستاده است ، ما به تو و خداى تو ايمان آورديم ، ولى دستورات شما ما زنان را در خانه ها محبوس كرده و دستمان را از امور اجتماعى و سياسى كوتاه نموده و در خانه ها خزيده ايم و وسيله اطفاء شهوت مردان ، و حمل فرزندان آنها شده ايم ، ولى شما مردان به خاطر تجمع ، جماعات ، عيادت بيمار، تشييع جنازه و حج بعد از حج بر ما برترى يافته ايد، و از همه اينها بالاتر، جهاد در راه خدا است ، كه ما از شركت در حج بر ما از شركت در آن محروم هستيم ، و اگر شما مردان ، از خانه خود براى شركت در حج ، و جهاد بيرون رفتيد، ما در غياب شما اموال شما را نگه مى داريم ، لباس براى شما مى بافيم ، و كودكان شما را پرورش مى دهيم افما نشارككم فى هذا الا جر و الخير: (( آيا ما در پاداش كارهاى نيك (اجتماعى و سياسى ) شما شركت نداريم ؟!))
پيامبر (ص ) با تمام رخ به اصحاب رو كرد و فرمود: ((آيا شما تا كنون سؤالى از بانوئى شنيده ايد كه بهتر از سؤال مذهبى اين بانو (اسماء) باشد؟!))
سپس آنحضرت به اسماء رو كرد و فرمود: اى بانو بشنو و به زنانى كه به نمايندگى آنها به اينجا آمده اى ابلاغ كن كه :
ان حسن تبعل المراة لزوجها، و طلبها مرضاته ، و اتبا عهاله ، يعدل ذلك كله
: (( پاداش شوهردارى نيك زن ، و كوشش او براى تحصيل خشنودى شوهر، و پيروى او از شوهرش ، برابر همه اين پاداشهاى (جماعات و حج و جهاد و...) مردان است )).
اسماء به سوى زنان باز گشت ، در حالى كه ذكر خدا مى گفت ، به جمع بانوان رسيد و سخن پيامبر (ص ) را به آنها ابلاغ نمود، همه شادمان شدند و از آن پس ، اسماء را به عنوان نماينده خود به سوى رسول خدا (ص ) ناميدند.
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆خلوص و بيدارى مرجع تقليد
شخصى تقويمى چاپ كرده بود و عكس حضرت آيت اللّه العظمى بروجردى را روى آن جلد آن به چاپ رسانده بود، اين شخص براى كارى به حضور آقا آمد، (تا مثلا آقا پارتى شود و دستور دهد كار او را سريع انجام دهند).
او وقتى كه به محضر آقاى بروجردى رسيد، گويا تقويم را به گونه اى در دست گرفت تا آقا را متوجه عكس خود كند.
در اين هنگام تا آقا را متوجّه عكس خود كند.
((خيال مى كنى مى توانى با اين كارها مرا بازى بدهى ، خير اين طور نيست )).
به اين ترتيب ، آن بزرگمرد درس خلوص و تنفّر از تظاهر و خودپسندى ، به ما داد و به ما آموخت كه با بيدارى و هوشيارى گول هوسبازان را نخوريم .
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾