مرز بین دو اسلام
امام خمینی (ره):
هنوز برای بسیاری از ملتهای اسلامی مرز بین اسلام آمریكایی و اسلام ناب محمدی و اسلام پابرهنگان و محرومان و اسلام مقدس نماهای متحجر و سرمایه داران خدانشناس و مرفهین بی درد كاملا مشخص نشده است.
۶۷/۶/۱۴
#ملت_های_اسلامی
#اسلام_آمریكایی
#اسلام_ناب_محمدی
#اسلام_پابرهنگان
#اسلام_محرومان
#اسلام_مقدس_نماهای_متحجر
#اسلام_سرمایه_داران_خدانشناس
#اسلام_مرفهین_بی_درد
#امام_خمینی
#امام_روح_الله
#مرزبندی
#شفافیت_صداقت_صراحت
#جمهوری_اسلامی
#انتخابات_مجلس
#مجلس_شورای_اسلامی
#دولتمردان
#عدالت
#عدالت_خواهی
#عدالت_اجتماعی
#عدالت_اقتصادی
#انتخابات_مجلس_یازدهم_اصفهان
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
بسمالله الرحمن الرحیم
#چه_باید_کرد؟ (قسمت 14): مشارکت (3)
مهمترین زاویه پدید آمده در مسیر کاروان انقلاب اسلامی نسبت به آرمانهای آن در مقوله #عدالت است که واضحترین نمود آن در شکل گیری #شکاف_طبقاتی مشهود است. در کشوری که مزین به نام اسلام عزیز است، به چشم خود میبینیم که پیر مرد از کار افتاده یا کودک نابالغ یا پیرزن قد خمیده برای نان شب تا کمر داخل #سطل_زباله میشود و از آن سو دهها هزار دلار (آنهم گویا #دلار_رانتی و سوبسیدی) صرف واردات #غذای_سگ و گربه میشود! آیا تا حالا از خود پرسیدهاید که چه شد که اینطور شد؟ چه شد که محرومان به فراموشی سپرده شدند؟ چه شد که مسئولان، #کاخنشین شدند؟ چه شد که #سرمایهسالاری تطهیر و کم کم تقدیس شد؟
پاسخ در کلام #مولی_الموحدین #امیر_مومنین علی علیه السلام آمده است: الناس علی دین ملوکهم: مردم به شیوه و روش حاکمان خود عمل میکنند! طی سالیان گذشته دو جریان اصلی که امروز با عنوان جریان #اصلاح_طلبی و #اصولگرایی میشناسیم سکان مدیریت کشور را در دست داشتهاند. مهمترین نقد من به جریان #اصلاحطلبی گرایش به لیبرالیسم و بالاخص #لیبرالیسم_اقتصادی و منش طلبکارانه در تعامل با نظام و مردم است؛ گویی نقشی در اداره کشور نداشته و ندارند! از دیگر سو، مهمترین نقد من به جریان #اصول_گرایی سکوت ناشی از منافع در برابر انحراف نظام اقتصادی کشور به سمت کنونی و منش قیممآبانه آنها در تعامل با نظام و مردم است؛ گویی آنها صاحب نظام و مملکتند! جریان اصولگرایی، اگر چه در بعد نظری نمیتواند تایید کننده لیبرالیسم اقتصادی باشد اما در عمل با توجه به وابستگی به برخی بازاریان بزرگ و #سنتی، این منش اقتصادی برایش دارای منفعت است. از دیگر ایرادات جریان اصولگرایی این است که #ظواهر_دینی نسبت به باطن آن برایشان ارجحیت یافته است و بهمین دلیل خیلی راحت با #ظاهرسازی فریب می خورند و معمولا در تحلیل #شرایط_اجتماعی به انجام اصلاحات ظاهری بسنده کرده و دلخوشند! با این توصیفات، وجه مشترک دو #جریان_سیاسی مطرح کنونی، پذیرش نظام اقتصاد لیبرالیستی است؛ خواه از سر اعتقاد و خواه از سر منافع. از منظر #جریان_شناسی_سیاسی ، نقطه آغازین و حلقه وصل این دو جریان را مرحوم #هاشمی_رفسنجانی میدانم.
حال که نقش مشارکت در انحراف از مسیر #آرمانهای_انقلاب_اسلامی را بیان و تاکید کردیم که بهترین راه بازگشت این کاروان به مسیر اصیلش، تمسک به همین راهبرد یعنی مشارکت است وقت آن رسیده است که به سوال اصلی پاسخ دهیم: چه باید کرد؟ ... ادامه دارد.
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
#مجلس_شورای_اسلامی
#رهبر_معظم_انقلاب:
دعوت به #نظام_اسلامى، منهاى اعتقادى راسخ و عملى پیگیر، در راه #عدالت_اجتماعى، دعوتى ناقص، بلكه غلط و دروغ است و هر نظامى هرچند با آرایش #اسلامى، اگر تأمین #قسط و #عدل و نجات ضعفا و محرومین، در سرلوحه برنامههاى آن نباشد، #غیراسلامى و #منافقانه است.
۱۳۶۹/۳/۱۰
#جمهوری_اسلامی
#انتخابات_مجلس
#مجلس_شورای_اسلامی
#دولتمردان
#عدالت
#عدالت_خواهی
#عدالت_اقتصادی
#انتخابات_مجلس_یازدهم_اصفهان
#شفافیت_صداقت_صراحت
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
بسمالله الرحمن الرحیم
#چه_باید_کرد؟ (قسمت 15): مشارکت (4)
در قسمت قبل به اینجا رسیدیم که بهترین راه بازگشت کاروان #انقلاب به مسیر اصیلش، تمسک به #راهبرد #مشارکت است. همه ما باید با رویکردی دغدغهمند از طریق شناسایی و حمایت از افراد دارای صلاحیت در امر حکومت مشارکت مسئولانه داشته و راه را برای ورود این افراد به سطوح مختلف مدیریت کشور هموار کنیم تا مقدمه اصلاح امور فراهم گردد. بنیانگذار فقید و رهبر معظم انقلاب بارها و بارها درخصوص جهتگیری اصلی و اصولی #نظام_اسلامی صحبت کردهاند. دو نمونه از این موارد در دو پست اخیر در قالب پوستر تقدیم حضورتان گردید. در پستهای قبلی ضمن نقد دو جریان موسوم به #اصلاحطلبی و #اصولگرایی، جریان سومی را تحت عنوان جریان #اصلاحگرایی مطرح کردم. در ادامه شروط لازم برای یک #اصلاحگر که میتواند شایستگی حمایت از سوی مردم را داشته باشد طرح خواهم کرد. در مقدمه اعتقاد به مبانی و اصول قانون اساسی و باور به اینکه تمامی مسائل کشور را میتوان در چارچوب اندیشه اسلامی و با بکارگیری توان و ظرفیتهای درونی حل کرد را یک پیششرط میدانم.
معیارهای اصلی در کلام امام خمینی به این شکل خلاصه شده است:
مردم شجاع ایران با دقت تمام به نمایندگانی رای دهند كه متعبد به اسلام و وفادار به مردم باشند و در خدمت به آنان احساس مسئولیت كنند و #طعم_تلخ_فقر را چشیده باشند و در قول و عمل مدافع #اسلام_پابرهنگان زمین، #اسلام_مستضعفین، #اسلام_رنجدیدگان_تاریخ، اسلام عارفان مبارزه جو، اسلام پاك طینتان عارف و در یك كلمه، مدافع #اسلام_ناب_محمدی _ صلی الله علیه و آله و سلم _ باشند و افرادی را كه طرفدار#اسلام_سرمایه_داری، اسلام مستكبرین، اسلام #مرفهین_بی_درد اسلام منافقین، #اسلام_راحت_طلبان ، اسلام فرصت طلبان و در یك كلمه، #اسلام_آمریكایی هستند، طرد نموده و به مردم معرفی نمایند.
۱۳۶۷/۱/۱۱
بنابراین اصل مطلب روشن و مشخص است. در ادامه به عنوان شرح یا حاشیهای بر این فرمایشات، مطالب خود را خدمت شما عرض میکنم. ادامه دارد ...
#امام_خمینی
#جمهوری_اسلامی
#انتخابات_مجلس
#مجلس_شورای_اسلامی
#دولتمردان
#عدالت
#عدالت_خواهی
#عدالت_اقتصادی
#انتخابات_مجلس_یازدهم_اصفهان
#شفافیت_صداقت_صراحت
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی