دعوت به نماز🇵🇸
💠 *تاثیر دوستی ها در انحراف قوای غریزی* (خشم/شهوت/طمع) ✅ یکی از عوامل سوق دهنده به بدی یا خوبی، *گر
💠 *شناخت اقتضائات سنی فرزندان* !
برای اینکه *برنامه ریزی درست و متناسب با توان فهم و جسم بچه ها* داشته باشیم باید اونها رو بشناسیم و نیازهای حقیقی شون رو متوجه بشیم!
*آسیب های عدم توجه به این توان ها و نیازها: *
🔰 ۱. باعث میشه به خواسته های نامناسب جواب مثبت بدهیم و از *نیازهای اصلی غافل* بمونیم.
🔰 ۲. *تفکر بچه ها* شکوفا نمیشه و فقط در حالت تقلید باقی می مونند!
🔰 ۳. *تعالیم دینی و شکوفا شدن بچه ها در تعبد* اتفاق نمی افته و باعث محرومیت از این آموزه های پرفایده میشه.
🔰 ۴. *قدرت گفتمان فرزندان با دیگران و بالاخص با والدین* فعال نمی شه، در نتیجه بچه ها فرهنگ مطلوب و درست خود رو پس می زنند و غرب گرایی اتفاق می افته!
#دوره_دوم_رشد
#دبستان
#آسیب_نشناختن_اقتضائات
@davat_namaz
💠 *برای شکوفایی بچه های این سنی چه چیزهایی مهمه؟؟ *
🗣 *اهمیت کلام* کودک کم کم دارای مقاصد متنوع و پیچیده میشه و میخواد راجع به اونها حرف بزنه؛ گاهی خلاف واقع هم صحبت می کنه، در این صورت والدین نباید او را دروغگو بدونند، چون او فقط میخواد تجربه کنه...
البته می تونیم بگیم که اگر اتفاقات واقعی رو بگه ما رو خوشحال میکنه و میشه کمک بیشتری به او کرد!
✅ *راجع به نماز با او صحبت کنیم*
👥 *تقلید پذیری* کودک در عین اینکه به سمت استقلال می ره، اما به شدت تقلید پذیر و القا پذیره.
پس مهمه که محیط و محله و مدرسه چه القائاتی دارند و اینکه در هیچ محیطی برچسب و صفت نامطلوب به او زده نشه! تا بتونه این دوره رو به خوبی طی کنه.
✅ *نمازمان رو خوب بخونیم و ازش لذت ببریم تا بچه هامون و دانش آموزانمون نمازخون بشوند*
🥰 *اهمیت القائات حس و لحن*
نیت ما از گفتن حرف، میشه لحن ما! که اثر مستقیم در روح و روان کودک میگذاره... حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد کلام رو همین القائات و لحن ما تشکیل میده.
اینکه نیت داشته باشیم او رو رشد بدهیم و خوبی هاش رو بزرگ می کنیم و بدی ها رو می پوشانیم تا روشد نکنند...
این که حتی اگه لازمه موضوعی رو گوشزد کنیم، نیت ما این باشه که به خاطر رشد خودش میگم نه برای راحتی خودم!
و ...
✅ *لحن های زیباتر برا وقت نمازه! *
📈 *رشد انتزاعی* قدرت تفکر انتزاعی در این دوره تقویت میشه ولی اول اش اصلا قدرت انتزاع نداره
اگه میخوای راجع به کوه و سنگ صحبت کنی،ببر نشون اش بده، لمس کنه، ببینه، از حواس استفاده کنه... تا بعد کم کم بتونی تخیل وقدرت حافظه اش رو درگیر کنی تا بعد کم کم بتونی از قوانین بگی و بتونه اونها رو در زندگی بکار بگیره و بعد از این دوره آروم آروم تعقل اش فعال بشه و قوانین سطح بالاتر رو کامل بفهمه!
✅ *راجع به نماز خیلی عرفانی صحبت نکنیم، مفاهیم قابل درک رو بگیم*
🖇باقی اش هفته بعد😉
#دوره_دوم_رشد
#دبستان
#شناخت_اقتضائات
@davat_namaz
*۷ آذر، سالگرد شهادت شهید فخری زاده*
(۱۳۳۶ – ۷ آذر ۱۳۹۹)
او معاون وزیر دفاع و ریاست سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع، عضو ارشد سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و استاد فیزیک دانشگاه امام حسین (علیهالسّلام)، جزو پنج ایرانی لیست پانصد نفره قدرتمندترین افراد جهان در نشریه فارن پالیسی و دانشمند ارشد وزارت دفاع و لجستیک نیروهای مسلح بوده است.
وی به عنوان دانشمند ارشد وزارت دفاع و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک، توسط شورای امنیت سازمان ملل در فهرست تحریم شدگان ایرانی قرار گرفت اما این امر تاثیری در عزم و ارادهاش نداشت و او همچنان در جهت رشد، تعالی و اقتدار جایگاه علمی-تحقیقاتی و دفاعی کشور در تلاش بود تا اینکه سرانجام در تاریخ ۷ آذر ۱۳۹۹ در یک عملیات تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
کتاب پرواز پای دماوند نوشته محمدحسین علیجان زاده روشن به بیان خاطراتی از زندگی ابر مرد ایران، شهید دانشمند دکتر محسن فخری زاده میپردازد.
افسوس خوردم بر بزرگمردی که جلوی بتهای ما زانو نزد، بزرگ در «فیزیک» و «فلسفه علم» و بزرگ در انسانیت و معنویت، مجاهدی ناشناخته برای ما و کاملاً شناخته برای واشنگتن و لندن و تلآویو که او را پدر"تکنولوژی هستهای" و مغز متفکر "هوافضا" نامیدند و کشتند. دهها نقشه ترور او نقش بر آب شده بود. روشن است که چرا مردم آن نظریهپرداز عمل گرا را قاسم سلیمانی «فیزیک هستهای» خواندند. شهادت فخریزاده، برای او «خیر» و برای ما «شر» بود، برای او قصه «پیله و پروانه» و برای ما غصه «ماندن میان درودیوار» است، و محرومیت از مردی که ندانستیم چه حقی بر امنیت و پیشرفت ایران دارد و اینک چون شهید تهرانیمقدم، شهدای هستهای و شهیدانی که پس از این خواهیم داد، دیگر از تاریخ ایران تفکیک نخواهد شد؛ چه خورشیدهای درخشان به تاریخ ما سنجاق نشدهاند بلکه خود تاریخ ما هستند.
@davat_namaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور کمک کنیم؟
کسی نظری داره؟
🌱 سلام
در نقش مدیر، مربی پرورشی، و معلم عکس العمل نسبت به دانش آموزان دبیرستانی بسیار بی حیا و بی عفت کلام که بی حجاب هم شده اند و .....
چه باید باشد؟
پاسخ استاد اخوت :
سلام. فعلا سکوت
🌱سلام
بعضی دخترخانم های محجبه از این که در جامعه مورد تمسخر و تحقیر قرار میگیرند، آزرده خاطر هستند . چطور به آنها قوت قلب بدهیم و آنها را ایمن کنیم ؟
💫پاسخ استاد اخوت
🌱سلام
داستان حضرت ابراهیم(ع) و قوت معنوی ایشان رابرایشان بگویید و ایشان را با این پیامبر بزرگ مرتبط کنید.
سلام. بعنوان مربی برای نوجوانان چه کنیم کلاس قران خوبی داشته باشیم و مباحث را چطور مطرح کنیم؟
https://ble.ir/morabbian
در این کانال پاسخ سنجاق شده
کانال: مربیان علمدار .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبتهای افشین پیروانی با بازیکنان پرسپولیس پیش از زیارت خانۀ خدا
@Farsna
میخوام اینبار *از طرف شیطان* پیام بگذارم👇👇
*تو خیابون اگه کسی بهت خیره شه ناراحت میشی،اما تو مجازی هرکسی میتونه ساعت ها روت زوم کنه یا عکستو ذخیره کنه وخودتم نفهمی :) *
@sheitan_graphy
@davat_namaz
*پنج درکی که از تکبیر عایدم می شود!*
بعد از 1⃣درک و حصر عظمت حق و 2⃣ فهمیدن فقر خود و دیگران، با ذکر تکبیر 3⃣سومین مورد انس حق است که حاصل می شود. گاهی در یک مناجات و خلوتی ممکن است این حال(درک عظمت و فقر خود) برای انسان حاصل شود. امام صادق میفرمایند یک شب تا صبح یک آیه را تکرار کردم تا زمانی که از زبان حق آن را می شنیدم. در دعاها لازم نیست یک دعا را کامل خواند. مثلا همین الهی و ربی من لی غیرک دعای کمیل را مدام تکرار کنید. اینجا توصیه ای بکنم اگر چنین حالاتی به شما دست داد اختیارا خود را ازین حال درنیاورید تا بروید سراغ فقره بعدی همین ذکر را تکرار کنید. حتی هیچ دعایی هم نکنید. حدیث قدسی داریم اگر عبدم در حضوری با من قرار گرفت و این حضور را با دعای خود نشکست و حاجت هایش را نخواست و افضل آنچه که از من میخواست به او عطا میکنم و افضل آنچه که همه درخواست کنندگان حاجتمندی میخواست به او عطا میکنم. ابتدا برای انسان رسیدن به این حالات سخت است اما اگر با تکلف به این حال دست پیدا کرد این حالت سبب انس و طمانینه می شود. برای این که شخص این حالت ها برایش پیش بیاید توصیه ای عرض میکنم که می تواند به ذکر شریف الله اکبر متوسل شود... الله اکبر را با خود تکرار کنید با توجه... حتی می فرمایند که الله را مفخم بگویید...
*استاد سعادت فر*
#من_و_اقامه_نمازم
@hobbenamaz
* آرامش و لذت مناجات...*
تکرار ذکر الله اکبر باعث درک عظمت و فقر خود و انس با حق می شود.. وقتی انس با حق حاصل شد انسان باطمانینه می شود... می رسد به الا بذکر الله تطمئن القلوب. با الله اکبر و الهی و ربی من لی غیرک با حق انس بگیرید. پس انس موجب طمانینه می شود و 4⃣چهارمین حالت، سکون و اطمینان است.5⃣پنجمین درکی که بر سالک حاصل می شود لذت مناجات با حق است... مناجات تابع انس است.. شما اگر کسی را دوست داشته باشید دوست دارید مدام با او صحبت کنید و دوست ندارید از او جدا شوید. پس در پایان اقامه سالک می خواهد با دو مرتبه تکبیر با عین بصیرت آن عظمت کبریایی را درک کند و با یقین بالاتر به فقر خودش وارد حریم کبریایی بشود. انس و مانوس بودن لذت مناجات را به دنبال دارد بنابراین در پایان اقامه سالک میخواهد به این پنج امر دست پیدا کند و بعد وارد نماز شود. بنابراین توصیه شده این اذکار اذان و اقامه را از روی عادت تند تند نگوید، تا بتواند عظمت حضور و محضر را ببیند آن وقت این نماز برایش لذت دارد..
*استاد سعادت فر*
#من_و_اقامه_نمازم
@hobbenamaz
*از امروز می دونم که...*
لذت مناجات و آرامش از انس گرفتن با خدا میاد و وقتی با خدا انس میگیرم که بدونم اوی با عظمت همه هستی منه...نه دیگران..که اونها هم مثل من فقیرند و وابسته به او...حالا میدونم چطور امام صادق پنجاه بار ذکر رکوع میگفتند یا امام سجاد می فرمایند من روزه گرفتن در روزهای گرم و بلند تابستان را دوست دارم. این یعنی ائمه پنج مرتبه ی: درک عظمت خدا،فقر خود و دیگران،انس با خدا، آرامش و طمانینه و لذت مناجات را در خود ایجاد کردند...
🌀 باید با تکرار ذکر شریف الله اکبر انس با او را کلید بزنم...🌀
#کشفیاتم_از_اقامه
@hobbenamaz
*ایده جدید برای مساجد*
سلام من یکبار رفتم یه مسجد. رفتم تو سرویس بهداشتی مسجد
ال سی دی گذاشته بودند، روحانی مسجد کلیپ درست کرده بود و فیلم و آموزش وضو گرفتن را تو سرویس بهداشتی پخش میکرد و آموزش احکام کوتاه میداد.
خیلی خیلی خیلی قشنگ بود و کار نو و تمیزی بود.
#جمعه
#مسجد_موفق
@davat_namaz
*ماجرای نماز خواندن حضرت زهرا (س) در هنگام شهادت*
از مستحبات نماز آن است که انسان بوی خوش به بدن و لباسش بزند و با لباس پاکیزه نماز بخواند و بااحترام و وقار برای عبادت خدا مشغول شود.
لحظات آخر عمر حضرت فاطمه زهرا (س) بود. چند لحظهای به اذان مغرب باقی مانده بود. نزدیک بود که وقت نماز فرا برسد. فاطمه (س) به «اسماء بنت عمیس» فرمود:
* « عطر مرا بیاور تا خود را خوشبو سازم و آن لباس را که با آن نماز میخوانم بیاور.» * سپس وضو گرفت و در این هنگام که میخواست نماز بخواند، حالش منقلب شد، سرش را به زمین نهاد.
به اسماء گفت : «کنار سرم بنشین، هنگامی که وقت نماز فرا رسید، مرا بلند کن تا نمازم رابخوانم، اگر برخاستم که چیزی نیست و اگر برنخاستم شخصی را نزد علی (ع) بفرست تا خبر فوت مرا به او بدهد.
اسماء میگوید : *وقت نماز فرا رسید* گفتم : «الصلاه یا بنت رسول ا... » ای دختر رسول خدا وقت نماز است.»جوابی نشنیدم، ناگاه متوجه شدم که حضرت زهرا (س) از دنیا رفته است.
@davat_namaz
💠 *طهارت در هنگام انعقاد نطفه*
🔰 طهارت باید در تمام حالات و شئون انسانی حفظ شود. در روایت فرموده اند: اگر شوهری در حین مجامعت با همسرش در همان حال، به فکر ناموس مردم باشد فرزندی که از آن لحظه متولد می شود فاقد طهارت خواهد بود. انسان باید به گونه ای متولد گردد و رشد یابد که شجرهٔ طیبهٔ طوبی گردد؛ درختی که هر کس زیر آن نشیند به نحوی از آن استفاده کند، آنگونه که «اصلها ثابت و فرعها فی السماء» باشد. به طوری که یکی از حرف زدنش لذت ببرد، دیگری از راه رفتنش درس بیاموزد و آن دیگری از اخلاق خوشش بهره بگیرد.
🔰خداوند متعال در قران کریم می فرماید: پدر کشاورز است و مادر مزرعهٔ آن: * « نساءکم حرث لکم» * (بقره-224)
‼️🔰ازدواج براي انشاء صورت انساني است نه براي اطفاء شهوت حيواني و لذا تمام افعال و اعمال مورد قصد قبل و بعد از ازدواج بايد به گونهاي باشد که بدين مقصود و غايت منتهي شود. زيرا تمامي کيفيات نفساني و مزاجي و احوال ظاهر و باطن والدين در کيفيت مزاجي و حصول استعداد نطفه انساني دخيلند و اشخاص مطابق همان کيفيات، داراي اخلاق و احوال گوناگون ميشوند، چنان که داراي اشخاص گوناگوناند. لذا پدر و مادر بايد بسيار مراقب اعمال و نيات خود باشند که همهي آنها در نحوهي تکون صورت انساني دخلي بسزا دارند. پس در ازدواج حرف اطفاء شهوت و زناشويي مطرح نيست بلکه زهدان مادرِ عزيز کارخانه آدمسازي است و اين صنع الهي بايد به بهترين صورت پاک نگاهداشته شود.
✅ برای مشاهده آداب قبل و حین انعقاد نطفه به تارنمای زیر مراجعه فرمایید:
🌐https://shiateb.com/pages/?current=viewdoc&langid=1&sel=2346
-1406656767_486960731.mp3
12.15M
🍃🌸🍃
🔰 پاسخ به سوال در رابطه با ترک نماز :
🎧 بشنوید *| " با فرزندی که عضو
شبکه های مجازی غیر اخلاقی شده و نمازش را ترک کرده چکار کنیم ؟"*
📚 پاسخ حاج آقا تراشیون
#سوالات
#ترک_نماز
#شبکه_اجتماعی
@davat_namaz
🍃🌸🍃
🔰 *قاطعیت همراه با محبت*
✍ پدر و مادر همانطور که برای سرما خوردن فرزند اقتدار به خرج داده و نمیگذارند با لباس تابستانی در هوای سرد بازی کند، در دعوت فرزند به نماز هم باید #اقتدار داشته باشند.
البته اگر درباره فرزند فقط اقتدار به خرج داد و امر کرد، عقده ای می شود و اگر به فرزند فقط #محبت کرد،لوس می شود.
اگر بخواهیم فرزند نه عقده ای شود و نه لوس، باید هم به او محبت کرد و هم اقتدار و قاطعیت به خرج داد. البته محبت باید مقدم بر اقتدار باشد.
📚 کتاب شیوه های دعوت به نماز ، حاج آقا قرائتی
#دعوت_به_نماز
#بایدها_ونبایدها
@davat_namaz