✅دیباج ۱۸۲
🔶همدلی از تندخویی، بهتر است.
🖊ع.ر.م
📌همیشه برخوردهای تند و از سر استیصال با ناهنجاریهای اجتماعی و خارج از مدار قانونِ شرع، گرههای ایجادشده توسط حاکمیت طاغوت و سلطه اندیشه لیبرالیستی بر رفتارهای اجتماعی افراد در جامعه مذهبی ما را، محکمتر و ناگشودنیتر ساخته است.
همواره هنجارشکن را دشمن پنداشته و متخلف را هرزه انگاشتهایم؛ اما هیچگاه به بررسی زمینهها و علل و عوامل آن، به اندازه کافی، نپرداختهایم.
آیا فرزندی که هنجارهای خانواده را زیر پا میگذارد و یا از قوانین نوشته و یا نانوشته توسط والدین، تخطی میکند، دشمن و هرزه است؟
📌بسیاری از شلحجابها، نه دشمناند و نه هرزه. چه بسا هر کدام از ما در میان خویشان و نزدیکان خود، نمونههای فراوانی از این دست آدمها را داشته باشیم، اما رویارویی ما با آنان چگونه است؟ آیا از موضع خشم و قهر با آنان مواجه میشویم یا از موضع همدلی؟ آیا آنان را هرزه و بیحیا مینامیم یا جوان، خام و ناآگاه و چون پاره تن ما و عضوی از اعضای خانواده ما هستند، با آنان همدلی کرده و همدلانه آنان را نسبت به ناهنجاریهای موجود در رفتارشان آگاه میسازیم؟👇
📌همدلی یک ویژگی نیست بلکه یک مهارت است که میتواند آموخته شود. همدلی در ارتباط با دیگری معنا پیدا میکند.
فقط از طریق همدلی است که قادر به درک ابعاد روانی زندگی شخص دیگری هستیم. همدلی فاصله بین ما و دیگران را کاهش میدهد و ارتباط و انسجام اجتماعی را میسر میسازد.
📌آنچه دغدغهمندان در قبال شلحجابها، برای پرهیز از افکندن گرهی کور بر گرههایی که تاکنون بر گشودن این معضل زده شده، بدان نیاز دارند، همدلی است.
📌مهارت همدلی هنر گام برداشتن خیالی به چشم شخص دیگر، درک احساسات و دیدگاههای او و استفاده از این درک برای هدایت اقدامات شما در قبال رفتار خارج از هنجار اوست.
📌دختر و یا زنی که پوشش مناسب را هنگام حضور در اجتماع مراعات نمیکند، چه بسا شبههای اعتقادی و یا عقدهای اقتصادی و یا انحرافی تربیتی داشته باشد. اینجاست که نخستین گام برای اصلاح آن ناهنجاری، همدلی است، نه برخوردهای تند و عصبی که فرد شلحجاب را به وادی بدحجابی و یا بیحجابی سوق دهد، در حالیکه همدلی میتواند او را نسبت به زیان و آسیبهایی که شلحجابی برای خود او و دیگران دارد، آگاه سازد.
#حجاب
#امر_به_معروف
#همدلی
#اصلاح
@Deebaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حالی سبز و همیشه سبز برایتان آرزومندم.
سال نو بر همه شما همراهان، مبارک!
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
دیباج
✅دیباج پنجاه و پنجم 🔶بانوی نقشآفرین یکی از ویژگیهای همه ادیان آسمانی بهویژه اسلام، شکستن ساختارها
✅#بازنشر
🔶رحلت بزرگ بانوی اسلام، حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها تسلیت باد!
✅از سخن دیگران
🔶مبارزه با منفیبافی
🔹اگر از درونتان صدایی شنیدید که میگفت: نمیتوانید نقاشی بکشید، با تمام وجود شروع به کشیدن نقاشی کنید؛ به این ترتیب آن صدا ساکت خواهد شد.
✍ #ونسان_ون_گوگ
#مثبت_اندیشی
#نقاشی
#هنر
@Deebaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
16.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅دیباج ۱۸۳
🔶معیارهای دوگانه!
🖊ع.ر.م
📌خوی استکبار وخودبرتربینی انسان-برخلاف ظاهر فریبایش- در حقارت و پستی او ریشه دارد. هر کس دیگران را خوار میشمارد و در آنان به دیده تحقیر مینگرد، از تمام ظرفیت شیطانی خویش برای لگدمالکردن کرامت انسانی آنان بهره میبرد. شیطان هم از پستی و زبونی خود بود که بر آدم که خداوند او را کرامت بخشیده بود، استکبار ورزید و بعد از راندهشدن از درگاه الهی، به ذات خداوند سوگند یاد کرد که تا روز قیامت، فرزندان آدم را به سراب نخوت و غرور کشاند و برهوت فرومایگی و بی قدریای که با تسویلات و وسوسههای خود آنان را در آن افکنده است، را از دیدگانشان پنهان دارد.
📌مستکبران همواره با معیارهای دوگانه به عالم و آدم مینگرند؛ پس هر آنچه که منافع شیطانی آنان را تأمین کند و بر دیوار موهوم نخوت و کبر و غرورشان خشتی از لجن گناه بیافزاید را نیک و فضیلت میشمارند و هر چه مقابل آن است را آلوده و خطرناک بهشمار میآورند. از نگاه آنان حقوق بشر، عدالت، آزادی و ... وقتی خوب و پسندیده است که در خدمت هواهای شیطانی آنان باشد.
#استکبار
#شیطان
#اسرائیل
#غزه
#معیار_دوگانه
#تلک_قضیة
#امیر_عید
#هنر
#رسانه
📮✉#شما_هم_به_دیباج_دعوتید👇
@Deebaj
✅از سخن بزرگان
🔶در ستایش امید
غلام آن کلماتم که آتش انگیزد
نه آب سرد زند در سخن به آتش تیز
#امید
#حافظ
#شعر
#ایران_جان
📮✉#شما_هم_به_دیباج_دعوتید👇
@Deebaj
✅دیباج ١٨٤
🔶تفکر سیستمی
📌تفکر سیستمی یک رویکرد است که برای حل مسائل پیچیده و متنوع استفاده میشود. این رویکرد به فکر کردن در مورد مسائل به عنوان یک سیستم جامع نگاه میکند، به این معنی که ما متوجه میشویم همه چیزها با یکدیگر ارتباط دارند و تأثیر متقابلی بر یکدیگر دارند. در این رویکرد، ما به جای تمرکز بر بخشهای جداگانه، به طریقهای به مسئله نگاه میکنیم که همه بخشها و روابطشان با یکدیگر را در نظر میگیریم.
📌برای فهم بهتر، میتوانیم تفکر سیستمی را با مثال یک درخت توضیح دهیم. درخت یک سیستم است که شامل بخشهای مختلفی است: ریشه، ساقه، شاخهها، و برگها. در تفکر سیستمی، به جای اینکه فقط بر روی برگها یا شاخهها تمرکز کنیم، به تمامی بخشها و نحوه ارتباطشان با یکدیگر توجه داریم. مثلاً، ممکن است ببینیم که رشد یک شاخه چگونه بر تغذیه ریشهها تأثیر میگذارد یا چگونه روابط خاک با آب و هوا بر رشد درخت تأثیر میگذارد.
📌پس، تفکر سیستمی به ما کمک میکند تا مسائل را در قالب یک سیستم کامل تحلیل کنیم و به دنبال راهحلهای جامع و همگرا برای آنها بگردیم، به جای حل مسائل به صورت جزئی و جداگانه.
👌تصویر بالا، ترجمه یک ضرب المثل انگلیسی است که به عواقب ناخوشایند اهمال کاری و به تأخیرانداختن بی دلیل کارها اشاره دارد.
#تفکر_سیستمی
#توسعه_فردی
#مدیریت
#زمان
📮✉#شما_هم_به_دیباج_دعوتید👇
@Deebaj